Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ha nincs meg (74 db)

Mit tegyek ha nincs meg az Ncore-os torrent?

Letöltöttem pár játékot...És Új Windows van a gépemen, vagyis az előző windows-ban a torrentek elvesztek...Kitörölhetem a játék telepítőket a gépemen, vagy ne?

Legjobb válasz: Nézd meg a seed kötelezettségeidet (HnR menü), ha nincs köztük akkor törölheted. Ha ott vannak, akkor szedd le megint a torrent fájlokat, a játék telepítõket meg könyvtárszerkezetestõl másold a torrent kliensed cél mappájába, majd indítsd el a torrent fájlokat, így folytatódhat a seed, anélkül, hogy újra le kéne szedni õket.

Nézd meg a seed kötelezettségeidet (HnR menü), ha nincs köztük akkor törölheted. Ha ott vannak, akkor szedd le megint a torrent fájlokat, a játék telepítõket meg könyvtárszerkezetestõl másold a torrent kliensed cél mappájába, majd indítsd el a torrent fájlokat, így folytatódhat a seed, anélkül, hogy újra le kéne szedni õket.
Ha az aktivitásban még vannak ott amit seedelni kell, töltsd le ismét.Vagy ha meg van a helyén a film vagy bármi , akkor csak ellenõrzi és seedeli.

Mit tegyek, ha nincs meg a telefonom és le van merülve?

Sziasztok. Már majdnem 1 hónapja keresem a telefonomat, de sehol sem találom. Az a baj, hogy le van merülve, így fel sem tudom hívni magamat. Kifogytam az ötletekből. Segítség!

Legjobb válasz: A lemerült/lekapcsolt "normál" mobiltelefont "távból" nem lehet újra beindítani, nincs trükk, csak keresni lehet.

A lemerült/lekapcsolt "normál" mobiltelefont "távból" nem lehet újra beindítani, nincs trükk, csak keresni lehet.
Nem tudsz mit csinálni. Valaki már biztosan megtalálta. Az egyetlen dolog, hogy letiltathatod a készüléket IMEI száma szerint, így itthon nem fogják tudni használni. A SIM letiltása pénzbe kerül.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy otthon van, de már minden zegzugot felkutattam.
én is azt kaptam, és elsõ nap kellett kezdenem
Mondd meg neki vagy a másik eset hogy a 4. azaz az utolsó napon veszed be, de én is azt szedek és nekem az elsõ napon kellett bevennem...
Nekem az van a papírra írva, bár én Belarát fogok majd szedni, hogy ha elfelejti az emberke bevenni az 1. napon, akkor az 5.en vegye be, akár van még vérzés, akár nincs. Neked nem ír vmit róla a tájékoztatója?
A kérdező hozzászólása: még nem váltottam ki a gyógyszert, csak ma kaptam meg a receptet
elsõ napon kell bevenni, a haszn. utasításban is az van, én is így kezdtem el szedni, már egy éve szedem...
A kérdező hozzászólása: rendben, elkezdem elsõ nap. köszönöm a válaszokat:)
igen, kezd el elso nap, csak azt nem ertem, miert nem mondtad az orvosnak, hogy nics meg 5 napig, azert van, hogy kerdezz tole...

Mit tegyek, ha nincs meg a felsőoktatási jelentkezési lapomhoz a boriték?

Sokan mondták, hogy a könyvben egy boriték is volt , én ilyet nem találtam de ez lényegtelen.Akkor egy egyszer? boritékba tegyem? És milyen cimre küldjem?

Legjobb válasz: Persze, tedd be egy borítékba. A címet nem tudom, de õk igen: Felsõoktatási felvételi A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben: 189 (1-es nyelvválasztó / 6. menüpont, felsõoktatási felvételi tájékoztatás) Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ Beadott jelentkezést érintõ konkrét ügyekben: (06-1) 477-3131 Levélcím: 1380 Budapest Pf. 1190 E-mail: [email protected] E-felvételivel kapcsolatban: [email protected]

Persze, tedd be egy borítékba. A címet nem tudom, de õk igen: Felsõoktatási felvételi A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben: 189 (1-es nyelvválasztó / 6. menüpont, felsõoktatási felvételi tájékoztatás) Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ Beadott jelentkezést érintõ konkrét ügyekben: (06-1) 477-3131 Levélcím: 1380 Budapest Pf. 1190 E-mail: [email protected] E-felvételivel kapcsolatban: [email protected]
Vagy használd ez e-felvételit! http://www.felvi.hu/

Mit tegyek, ha mostanság még azok a lányok is elutasítanak, akikkel egykor legalább egy csók összejött és emiatt kezdek depis lenni meg nincs már semmi önbizalmam és úgy hiszem nem kellek egy lánynak sem már sosem?

Hát ennyire ronda vagyok ezek szerint?

Legjobb válasz: Ha összejött a csók, akkor csak nem vagy annyira "csúnya" :) Ne légy depis, van, hogy sokáig nincs senkink, de lesz! Amit most leírtál az rombolja az önbizalmad, figyelj inkább azokra a tulajdonságokra, melyek jók benned :) Ne add fel!

Ha összejött a csók, akkor csak nem vagy annyira "csúnya" :) Ne légy depis, van, hogy sokáig nincs senkink, de lesz! Amit most leírtál az rombolja az önbizalmad, figyelj inkább azokra a tulajdonságokra, melyek jók benned :) Ne add fel!

Mit tegyek ha akivel ülök a suliban a dolgozatokkor csak azt várja hogy segítsek neki, de egész évben alig hoz cuccot; és amikor meg nincs dolgozat akkor meg mindig van valami amivel nagyon meg tud sérteni. Mi a véleményetek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: sz*rd le. mondd meg neki (nem dolgozatkor) hogy mindig megbánt ezért ne várjon tõled semmit. ha így sem hagy békén ülj el tõle jó messzire.

sz*rd le. mondd meg neki (nem dolgozatkor) hogy mindig megbánt ezért ne várjon tõled semmit. ha így sem hagy békén ülj el tõle jó messzire.
nálunk ugyanez megy. én elküldöm a jók*rva anyjába8)
Velem kb. a fél osztály ezt csinálja, sajnos még nem jöttem rá, mit lehetne tenni. Meg fogom próbálni azt, hogy aki bunkó, annak nem segítek, hátha leszállnak rólam.
Elsõsorban a te dogád legyen kész, ha minden megvan és van idõ, akkor akár leshet is, de addig hagyjon békén!
ülj máshova:)
Gimiben mindig azt várták egyes osztálytársaim, hogy majd angoldolgozatnál súgok, egyébként meg szartak a fejemre, úgyhogy úgy tettem, mintha nem hallanám jól õket, meg nem figyeltem oda...
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat!! :)

Valaki segítsen nekem! Mit csináljak ha holnapra meg kell Tanulni egy hosszú verset és én nem akarom meg már nincs rá idöm se. Most ilyenkor mit tegyek hogy ne kapjak rá egyest?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Tanuld meg. Még nagyon som órád van. Ennyi idõ alatt biztosan meg lehet tanulni. Ja, persze, ha nem akarod, akkor ne tanuld, de akkor ne lepõdj meg az egyesen. Netezni van idõd csak tanulni nincs?????

Mit tegyél? Tanuld meg. Még nagyon som órád van. Ennyi idõ alatt biztosan meg lehet tanulni. Ja, persze, ha nem akarod, akkor ne tanuld, de akkor ne lepõdj meg az egyesen. Netezni van idõd csak tanulni nincs?????

Mit tegyek, ha kevés a tejem, ami még csak előtej, és a babának nincs türelme szopizni? Lehet kiegészíteni tápszerrel, és ha igen, milyennel?

Ébredés után annyira ideges, és sír, hogy képtelen vagyok megszoptatni. A lefejt tejet adom neki cumisüvegb?l. De nagyon kevés még a tejem, ami ráadásul el?tej csak. 5 napos a babám.

Legjobb válasz: szia az már nem elõtej, ha kevés, akkor is sokat szoptass, és csak a szopi után add neki a cumisüveget. Így 1-2 hónap alatt teljesen elapad a tejed, és onnan már nincs visszaút. Szopi, utána c.üveg. Nem baj az, ha egy kicsit megszenved a tejért, minéll többet van mellen, annál jobban termelõdik majd. 2 gyerekes

szia az már nem elõtej, ha kevés, akkor is sokat szoptass, és csak a szopi után add neki a cumisüveget. Így 1-2 hónap alatt teljesen elapad a tejed, és onnan már nincs visszaút. Szopi, utána c.üveg. Nem baj az, ha egy kicsit megszenved a tejért, minéll többet van mellen, annál jobban termelõdik majd. 2 gyerekes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. :) Hogyan itassam pohárból? Szerintetek, amit nem eszik meg a bébike, azt fejjem ki nyugodtan továbbra is, vagy hagyjam, hogy õ szopizza ki. És mennyi ideig kell egy cicin lennie? Honnan tudom, hogy elég volt neki a tej?
Szia. Eleinte ugyanez volt a problémám, és nekem is az vált be amit már írtak, hogy szopi elõtt adtam neki pohárból egy kis lefejt tejet, attól megnyugodott, és utána már sikerült szopizni. Kis türelmetlenek. Próbáld ki mielõtt tápszert adnál neki. Aztán szépen megtanul szopizni. Nekem is meg kell szenvednem, hogy legyen tejem, és néha küszködünk, de megéri. Nekem sem állt be rögtön szülés után sajnos, de ha Te ennyit le tudsz fejni, amennyit írtál, akkor egyáltalán nem kevés a tejed, nekem egy hetesen is még csak negyveneket evett a picur.
Lehet azér t sír mert túl sok jönn egyszerre. Az én babám azért sírt. Tedd sokat cicire, ne csak mikor éhes, és akkor nyugodtan is tud szopizni. És igyál kecskerágófû teát. 3 és fél hónapos a kisbabám , nekünk bevált. Bízz magadban és a kicsibe. Nekem ez adott erõt.Nem gondoltam másra, csak arra, hogy neki ez elég, énekeltem neki, és próbáltam elhesegetni hogy nincs elég tejem. én is mindig stresszeltem, odáig jutottam, hogy volt mikor "üres" volt a cici. Akkor azt mondtam, ennek nincs értelme, a baba tudja mennyit akar enni, és két etetés között, kicsit "cicizett", kicsit evett, és ez beindította. Mindjárt megduplázta a súlyát. Sok sikert, csak ügyesen.
Elõzõ vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy ez a szopi elõtti cumisüvegezés egyenes út a tejelapadáshoz! Próbáld meg azt amit én írtam!
Jaj, mintha csak a saját történetemet olvasnám :) Úgyanígy 5 naposan, ugyanezzel a dilemmával! Az én babámnál rájöttem, hogy azért nem tud szopizni, mert annyira éhes és mohó, hogy valahogy nincs türelme hozzá. Az volt a megoldás, hogy kb 5-8 ml tejet adtam neki egy kis pálinkáspohárból szopi elött és az elég volt neki ahhoz, hogy nyugodtan kezdjen el szopizni! Pár nap után - amikor már jobban ment neki a szopi - elhagytuk a kupicázást. Most 6 hós és szopizik még ezerrel. Én is pótolni akartam, mert kétségbeestem, de most már tudom, hogy nem kell, elõbb meg kell próbálni minden mást!
igyvan a a cicitol meg kellene neki indulnia de ha nagyon keves a tejed persze potolni kell tapszerrel mert ehen nem lehet a gyerek!
Szia. Tedd cicire nagyon gyakran, próbálj fejni minél többet, hogy sok tejed legyen. Még egy kis türelem és beindul a tejed.5 napos babának még nem olyan sok kell. Igyál legalább 3 liter folyadékot, valamilyen tejserkentõ teát. De ha most elkezded tápszerezni, akkor még annyi tejed se lesz. Üdv, 5, 5 csak anyatejes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Minden alkalommal azzal indítok, hogy cicire teszem, de mivel nehezen jön, a picur ideges lesz, és csak sír, ahelyett, hogy szopizna. Utána cumisüveghez kell folyamodnom. Iszom, amennyit csak tudok. Köszönöm a válaszokat. Nem szeretném a tápszerezést elkezdeni, csak kétségbe vagyok esve. Egyébként, ahoz képest, hogy csak 5 napos, 50ml-eket iszik meg a lefejt tejembõl, plusz amit rászopizik. Az utolsó válaszolótól kérdezem, hogy mennyit kell ennie a babódnak? Vagy az enyém eszik sokat?
Ha nem megy pohárból, adhatod kiskanállal (mi is így teszünk), vagy fecskendõbõl is. Ha üvegbõl eteted, még idegesebb lesz a cicidtõl, hiszen abból nem csöpög, meg kell dolgozni érte. Adj pár kanál tejet, utána tedd mellre. Büfizesd többször szopi közben, így nem feszíti a levegõ a kis gymorát, és nyugodtabb marad. Ha jóllakott, általában elengedi a cicit. Az enyém is így csinál, aztán visszaszívja, de ki-be löködi, és már látszik rajta, hogy csak úgy cumizgatna. Ha nem elég neki egy cicibõl, tedd rá a másikra. A vizesebb, szomjoltó tej (amit a mell tárol) hamar kiürül, olyan 40-60 ml körül van (nálad természetesen még nem ennyi), a zsírosabb, tápláló tej (amit szoptatás közben termel a mell) ezután jön. Babája válogatja, mennyi idõ alatt tudja kiszívni. Van, aki öt perc alatt végez, másnak fél óra kell. Nálam általában 5-8 perc után kezd jönni a zsíros tej (teli mell fejésekor figyeltem meg), de azt mondják, jó, ha tíz percet van rajta az egyik mellen a baba, mielõtt átrakod a másikra. Ha marad tejed, fejd le, tedd a hûtõbe, jó lesz pótlásnak, ill. emiatt lesz még több tejed. Van, aki nem fej (pl. akiknek nagyon gyakran van mellen a babája), de én az elsõ hat hétben minden etetés után fejtem, így lett is tartalékom, meg sok tejem is. Most 7 hetes a kicsim, és étvágyugrása van, így esténként kanalazunk a reggel lefejt tejjel. :) Ne aggódj, minden rendben lesz! :)

Mit tegyek ha a csaj azt mondta hogy szeretne velem lenni (nem szex (késöbb)) 15 vagyok ő 14 és aztán meg olyan hülye indokot talált ki hogy ő erre nincs kész meg ilyenek és mondtam h nem a sex kell nem csak az szóval az késöbb értitek?

... de azt mondta neki még nem kell pasi próbálok vele nagyon kedves lenni mindíg az is voltam, HOGY VEGYEM RÁ HOGY SZÜKSÉGE VAN RÁM VAGY MI?????

Legjobb válasz: Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.

Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.
ez a "nem kell pasi" szöveg a lányoknál egy lerázós duma, nem is egyszer hallottam olyanról hogy 1 csaj azt mondta vkinek amikor közeledett felé h nem kell neki pasi, de heteken belül bepasizott. Szerintem mond meg neki h ha akar valamit akkor tudja hol talál, de ne eröltessed mert nincs értelme.
Számomra érthetetlen a kérdésed :S Szerintem nem beszéltétek meg ezt elég nyíltan, és egyenesen. MAgyarázd el neki a szándékaidat, õ meg szóljon, ha szeretne belevágni.Igazából nem is ez a lényege az egésznek. Ha a barátnõd, akkor ez ki fog alakulni. Nem kell egybõl lefeküdni.. Én már azt se értem, mért kell ezt tisztázni. Megcsókolod.. aztán végigsimítod a kezed a hátán.. Aztán vhogy elkezdõdik az egész! És majd szól, ha neki az éppen sok. A lényyeg, h légy nagyon gyengéd vele. Ne vegyétek ezt ilyen komolyan, és nemm kell ennyire fekete-fehéren tisztázni mindent!
Ez a "nem kell pasi" duma nagyon tré. Szerintem nem szerelmes és lehet, hogy anélkül meg nem akarja. Ha szerelmes, akkor nincs olyan szöveg, hogy "nem kell pasi"!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!