Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ha nem jön meg, (28 db)

Mit tegyek ha nem jön meg a 7 napos szünetben?

Több mint egy évig Diane 35-öt szedtem. Akkor eszembe sem volt megkérdezni a dokit, hogy akkor is el kell kezdeni a következ? levelet, ha a 7 napos szünetben nem jönne meg? Semmi problémám nem volt, megjött mindig rendesen. Most tablettát váltottam, de most sem jutott eszembe ezt megkérdezni a dokitól. Mivel volt most nálam egy kis kavarodás, félek, hogy nem fog megjönni a 7 napos szünetben. Akkor mit kell tenni? Volt valaki, aki rákérdezett a dokinál erre? Tudom, erre a sablon válasz, hogy menjek el a dokimhoz és kérdezzem meg. Magándokinál voltam és nem igazán akarok most egy csomó pénz elkölteni egy kérdés miatt. Szóval, ha van valaki, aki normálisan tud válszolni a kérdésemre, az kérem jelentkezzen! Köszi. :)

Legjobb válasz: Telefonon is megkérdezheted a dokit. Azért csak annyit fizetsz amit telefonálsz. Ha egyikrõl váltasz másikra akkor is meg kell jönnie. Ha csak nem voltál úgy a barátoddal védekezés nélkül és benned ment el. Akkor lehet, hogy terhes lettél. Gyógyszer váltásnál és estlegesen más gyógyszert is szedsz a tabi mellett mindig kell kiekégszítõ védekezés. Ez viszont le van írva a tájékoztatóban.

Telefonon is megkérdezheted a dokit. Azért csak annyit fizetsz amit telefonálsz. Ha egyikrõl váltasz másikra akkor is meg kell jönnie. Ha csak nem voltál úgy a barátoddal védekezés nélkül és benned ment el. Akkor lehet, hogy terhes lettél. Gyógyszer váltásnál és estlegesen más gyógyszert is szedsz a tabi mellett mindig kell kiekégszítõ védekezés. Ez viszont le van írva a tájékoztatóban.
A kérdező hozzászólása: Na nézzük. Elõször is köszi a gyors választ. BÁr sokra nem mentem vele. Egy telefonszámot tudok, azt az aszisztensnõje veszi fel. Nem hiszem, hogy a kérdésemmel zavarhatnám így a dokit és nem is nagyon szeretem a telefonálgatást. Másodszor, a régi dokim miatt leálltam a dianával (mivel azt mondták, hogy azt csak egy évig lehet szedni), és egy hónapig nem szedtem semmit. Sajnos nem jött meg mikor kellett volna. Erre kaptam Norculotot, és attól is csak 10 nap múlva jött meg. Szóval ez a kis kavarodás nálam. Köszike a kioktatást, hogy terhes lehetek, de annyira nem vagyok hülye 28 évesen, hogy óvszer nélkül szexeljek a barátommal. Szóval a kérdésem arra irányult, hogy most megjött, el is kezdtem szedni a Lindynettet, de mivel ilyen kavarodások voltak nálam kicsit aggaszt, hogy mi a teendõ, ha nem jön meg a 7 napos szünetben! Olyanok válaszát várom, akik nem vetnek meg azért, hogy nem kérdeztem rá erre a dokinál. :) A tájékoztatóban meg nem nagyon találtam erre infót. Szerintem azok elég szarul vannak megírva. Szóval kedves emberek jelentkezzetek! Plíz! :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi. Így újraolvasva elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést. A kavarodást nem a szexre értettem. Nem vagyok terhes, ezt tudom. Csak azt nem tudom, hogy ha nem jön meg a szünetben, akkor is el kell kezdeni a következõ levelet? És majd utána rendezõdik, vagy vissza a dokihoz?
Ott a betegtájékoztatóban, hogy 1. dolgod legyen terhességi tesztet csinálni. Ha terhes vagy, nem szedheted tovább.
Ha többször nem jön meg, akkor kell dokihoz menni és másik gyogyit kérni.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak köszi a segítséget. Az elõtte lévõ választ adónak leírom még egyszer, hogy NEM VAGYOK TERHES. Nem azért kérdeztem, mert félek attól, hogy terhes vagyok. Mivel a gyógyszer bezavarhat, nem tudom akkor mit kell tenni, ha nem jönne meg a szünetben. De be is fejezem, mert úgy látom erre más sem nagyon tudja a választ. Bírom az olyanokat, akik osztják azt észt, hogy "ott van a betegtájékoztatóban". Tudok olvasni köszi.
Szia! Én Cypromixet szedek, és nálam az volt a betegtájékoztatóban, hogy ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor ugyanúgy kezdjem el a következõ levelet a 8. napon, viszont lehetséges, hogy közben pecsételõ vérzés jelentkezhet. Szerintem ezt csináld végig, de ha a második levél után se jön meg, akkor menj vissza feltétlenül az orvoshoz. De szerintem nem lesz probléma, vagyis remélem. :) Ja, és tudod: ne idegeskedj, hogy nem fog megjönni, mert tényleg nem fog (ez a hülye pszichológia...) :D Remélem segítettem, és tényleg nem értem miért kezd mindenki oltani...azért kérdezünk itt, mert szeretnénk tudni valamit, amiben bizonytalanok vagyunk, vagy nincs más hely ahol megkérdezhetnénk... 18/l
A kérdező hozzászólása: Na ez egy jó válasz volt, köszi! Vannak még értelmes emberek. :) Átolvastam a tájékoztatót, de nem rémlik, hogy írták. Azért megnézem mégegyszer. Tudom, tudom, pszichológia. :) Majd próbálkozom vele.

Mit tegyek ha nem jön meg a menszesz a ____miatt?

El szerettem volna "halasztani"(2-3 napig csináltam napi kb.10korty citromlé)és most nem jön meg.akk egy hónap kimarad?

Legjobb válasz: le van írva.nem látod?

A kérdező hozzászólása: le van írva.nem látod?
Az van leírva, hogy a_____ miatt.
nem marad ki egy hónap. max. pár nap, ha sikeres volt
Mi miatt nem jön meg? Írd le érthetõen!
A kérdező hozzászólása: napi kb.10korty citromlé)

Mit tegyek ha nem jön meg? (nem terhesség az oka)

Már egy hónapja késik, de mivel nem voltam senkivel így nem lehetek terhes sem, félek... :(

Legjobb válasz: Hány éves vagy ?

Hány éves vagy ?
Az édesanyádat várod, hogy mikor érkezik meg a vonattal, vagy a kedvenc sorozatodra nem tudsz már várni?
A kérdező hozzászólása: Hülye válaszokat nem kérek köszike... am 18
Lehet az idegességtõl vagy a gyors fogyástól, vagy valami mûtéti beavatkozástól.

Mit tegyek, ha nem jön meg a csomag?

Van Amazonon ez a visszaküldés funkció ahol be kell jelülni az okot....melyiket kell bejelölnöm ha nem jön meg egyáltalán? Ilyenkor visszautalják a pénzt?

Késik a menstruációm. Mitől lehet? Mit tegyek ha nem jön meg?

18ées lány vagyok, élek szexuális életet a barátommal. Szombaton voltunk együtt utoljára ÚGY, óvszert használunk, minden együttlét után ellen?rzi hogy nem-e volt lyukas... összeszorítja és egyiknek sem volt baja. Mégis ma kellett vna megjönnie... eddig mindig pontos volt...most azonban semmi el?jele hogy meg akarna jönni, a hasam sem fáj csak a melleim érzékenyek. de nincsenek reggeli rosszulléteim meg ilyenek. terhes nemhiszem h lehetek

Legjobb válasz: kicsit ideges vagyok

A kérdező hozzászólása: kicsit ideges vagyok
az idõjárás is befolyásolhatja. mióta szexuális életet élek, nekem is késik néha, és a frász jön rám, pedig mi is védekezünk
Nyugodj meg, ne idegeskedj, mert a stressz miatt is késhet! Ha jól védekeztetek meg fog jönni. Egyébként nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy ha a kiszámított idõponttól 8 napon belül megjön, az még nem számít késésnek. 1-2 nap meg pláne nem... Késõbb volt peteérésed, vagy egy kis hormonális változás volt a szervezetedben, azért késhet. Ha mégse jönne meg csinálj egy tesztet, az majd megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Kérdezd az orvosodat vagy a pasidat...
szedsz fogigátlót? mert az is okozhat vérzészavart...

A 8 hetes kisfiam náthás. Lehet, hogy ezért nem alszik? És mit tegyek, ha nem bírom kiporszívózni az orrát? Sterimart használok, de valamennyi lecsorog a torkán, és semmi nem jön ki. Pedig hallom, hogy még van az orrában.

Legjobb válasz: Próbáld meg kicsit hasra fektetni,ha szereti,nekem ilyenkor a lányomnak a maradék is kijött. Egy doktornõ mondta a Heim Pálba,hogy egy nap max 3-szor használhatom a Sterimart. Jobbulást a babádnak!

Próbáld meg kicsit hasra fektetni, ha szereti, nekem ilyenkor a lányomnak a maradék is kijött. Egy doktornõ mondta a Heim Pálba, hogy egy nap max 3-szor használhatom a Sterimart. Jobbulást a babádnak!
Kamillateát cseppents a nózijába egy pipettával! Kis idõ múlva kijön a truyti, még akkoris, ha száraz! Nekünk a doki ezt ajánlotta, nem pedig az orrcseppeket és a szívást! Van, aki még pici sót is tesz bele.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, kipróbálom.

Mit tegyek, ha a macskámat itthon megkergette a kutya és annyira megijedt hogy 2 napja nem jön elő? Vissza amúgy máskor mindig vissza jön és beengedem, most meg semmi mit tegyek :' (?

Legjobb válasz: A macskák ilyenkor bagzanak, tehát akár történt orvosi beavatkozás, akár nem, érzik, hogy ilyenkor menni kell. Másrészt majd ha a macskád ráérez, rájön arra, hogy a karmaival nemcsak megvédeni tudja magát, de kordában is tudja tartani a kutyust, attól kezdve majd a kutyusod fog lapítani, ha azt látja, hogy dühös a macsekod. Majd visszajön, ne aggódj.

A macskák ilyenkor bagzanak, tehát akár történt orvosi beavatkozás, akár nem, érzik, hogy ilyenkor menni kell. Másrészt majd ha a macskád ráérez, rájön arra, hogy a karmaival nemcsak megvédeni tudja magát, de kordában is tudja tartani a kutyust, attól kezdve majd a kutyusod fog lapítani, ha azt látja, hogy dühös a macsekod. Majd visszajön, ne aggódj.

16hós a kisfiam, mit tegyek, ha a kis bigáján még nem jön fel a bőr?

A makk feléig jön fel már kisebb kora óta is. Pedig nem kicsi a bigája. A védőnő szerint fel kell vágni. Az egyik anyuka azt mondta ők kaptak valami szteroidos kenőcsöt és azzal kellett kenni, az a bőrt elvékonyította és úgy megoldódott a probléma műtét nélkül.

Legjobb válasz: Az enyém 19 hónapos és egyáltalán nem jön fel a makkján.Még a vége sem látszik ki.Az a lényeg hogy a vizelet rendesen távozzon ne úgy mint egy lufi.Teendõ még nincs.Nekem a doktornõ ezt mondta.

Az enyém 19 hónapos és egyáltalán nem jön fel a makkján.Még a vége sem látszik ki.Az a lényeg hogy a vizelet rendesen távozzon ne úgy mint egy lufi.Teendõ még nincs.Nekem a doktornõ ezt mondta.
TILOS HÚZOGATNI 4 éves koráig. Csak akkor kell orvoshoz fordulni, ha piros, vagy akadozva, nehezen jön a vizelet, esetleg sír közben, vagy ha felfújódik a fütyi pisilésnél. Sõt, amíg pelenkás, nem is szabad, hogy feljöjjön a bõr, mert akkor sokkal inkább nagyobb a fertõzésveszély. A bõr megvédi a makkot, hogy ne érje sérülés, baktérium, vírus, akármi. STEROID????? Ó, te jó ég..... Egy kisgyereknek??? Annak a szülõnek elment az esze.
Bigája??? :D Ezt még nem halottam :D Viccet félre téve, nekünk a doki azt mondta hogy 3-4 éves koráig ha nem rendezõdik, akkor foglalkoznak tovább vele. Az én fiamnak még annyira se jön fel mint a tédnek, pedig elmúlt 2 éves.
A fiam is 16 hónapos, nekünk is ugyanezt mondta az orvosunk, mint az elsõ válaszolónak. Ez a biga aranyos, én sem hallottam még :-)
Tornáztasd minden fürdetésnél. Mást nem tudsz tenni, de egyébként ez még abszolút nem kóros. Az enyém már elmúlt 3 éves. Teljesen még nálunk sem rendezõdött a helyzet. Ha 4 éves koráig nem oldódik meg, akkor viszem orvoshoz, de elõtte nem.
Kedves 4-es. Ha nem húzod fel a bõrt, hogy tisztítod meg alaposan? A makk véd fizikailag, ez igaz, de alatta nagyon meg tudnak ám telepedni a bacik? Egy éves kor alatt nem szabad húzogatni, na de 4 éves koráig ne csinálj semmit? És ha kicsit "túros" a vége? Csak letörlöd és úgy hagyod? Volt egy ismerõs, aki ezt a logikát követte, lett is belõle szép kis gyulladás, meg körülmetélés a végén. Nem azért mert a szülõk annyira ezt akarták. Szteroidos krém, gyereknek? Tény, hogy nem hangzik túl jól, de hidd el, hogy nem véletlenül írják fel. Az én pár hónapos babám arcát kellett kenni ilyennel, mert tele volt piros pöttyökkel, amik sehogy sem akartak elmúlni. Összefoglalva, felvágni korai, nem engedném. Húzogatni viszont ennyi idõsen már kell. Több orvos is mondta.
A kérdező hozzászólása: akkor jó, köszi. Miért vicces? Nálunk ez a neve. Biga. :-)))))vagy kuki, vagy pöszörõ. Még a nõgyógyászom is azt mondta az UH-on mikor memutatta a kisfiam, hogy anyuka nézze mi van ott! A kis pöszörõje. Nálatok mi a szokás? Ti hogy nevezitek?
4-es vagyok. Nálunk éppen aktuális a téma, 3, 5 éves a kisfiam, és el is mentünk a háziorvosunkhoz, mert annyira megoszlanak a vélemények ez ügyben, hogy jobbnak láttuk, ha megnézi egy tapasztalt, hozzáértõ orvos. Elsõ kérdése az volt: "Tud pisilni rendesen?" Igen, tud, gyufaszál vastagságban jön a vizelet, csak idõnként ballonszerûen felfújódik a fütyi. Megvizsgálta, fel is húzta neki (totál feljött, látni lehetett a makkot), szépen, sírás és sérülés nélkül mûködött a szerszám, de hozzátette, hogy ezt nekünk TILOS csinálni. Majd 4 éves kora körül elegendõ lesz elkezdeni beiktatni a napi tisztálkodási rutinba. Elõtte soha nem jött fel egy kicsit sem egyébként, még a húgycsõnyílást sem láttuk soha. Mégis az orvos rutinszerûen felhúzta, majd vissza. Mûködik! :-) A tisztálkodásról: én még SOHA de SOHA nem láttam még a fütyijén semmilyen "koszt". Ha láttam volna, akkor elvittem volna orvoshoz.... A steroidokról: a steroidos krémek hatóanyaga a glükokortikoid, amely egy HORMON, és alapesetben az mellékvese termeli. Rengeteg mellékhatása lehetséges, olvasható a betegtájékoztatóban. Csecsemõknél, kisgyerekeknél a véráramba is bejut a bõrre kenve.... Nagyobbaknál a bõrön tapasztalhatók a mellékhatások: elvékonyodik a bõr (ezért "népszerû" a kisfiúk fitymagondjának megoldására), indokolatlan szõrösödés, kóros pigmentáció, sebesedés, egyéb elváltozás. Az elvékonyodott bõr hatást sajnos magam is tapasztaltam a kisfiam arcán (azóta is bánom, rettenetes lelkiismeretfurdalásom van miatta :-( ) ugyanis õ is megküzdött az általad említett bõrproblémával, Elocom, Cutivat, stb sterodios krémekkel kezelték neki hónapokig, de én nem hagytam annyiban, és nagy nehezen a sokadik orvos kimondta a diagnózist: seborrheás dermatitis. És arra van STEROIDMENTES krém, és lám, azonnal elmúlt. Sõt, többször utána még "támadt", jöttek ismét kiütések, és mindannyiszor sikerült elmulasztani ezzel a krémmel, steroid nélkül. Szóval ennek már két éve, és mégis a mai napig látni az arcán a nyomát, ha kimelegszik vagy épp a csípõs hidegben az arca éppen a kezelések helyén kipirosodik. Mindenki maga döntse el, hogyan tesz. Ezek csak az én tapasztalataim.
Én sem hallottam még, hogy biga :) Nálunk kukacka, fütyi, kuk-muk. Ahogy írta valaki, a pelenkafertõzés miatt azt mondta a doktornõ hogy ne húzogassam max reggel az elsõ tisztába tevésnél amikor úgyis megmozdul nekik :) Mondtam neki hogy azt hallottam hogy van aki a vízben szokta a fürdetésnél.Azt mondta ne tegyem mert ha felszalad és nem tudom visszahúzni akkor mûteni kell.
Nekem a védõnõ azt mondta 2 éves korig nem szabad húzogatni, addig ráér. Ez amit olvastam itt az egyik válaszolónál 4 éves korig? Ezt soknak tartom. Fiam 14 hónapos a napokba beszéltem a védõnõvel, és 2 évet mondott.
Persze, tornáztatás alatt én is azt értem, hogy óvatosan fel kell húzni, ameddig jön, nem azt, hogy erõsen rángatni kell. Nálunk mindig a párom csinálja, ez olyan apa-fia program:) Többször kell meghúzni, hogy táguljon. Úgy látszik mindenki mást mond, így tényleg nem könnyû. De a lényeg, hogy még nincs baj.
Az én kisfiam is 16 hós és neki se jön fel még, éppen kilátszik a kuki vége. A gyerekorvos azt mondta, 2 éves korig nem csinálnak vele semmit, utána kapunk szteroidos krémet, mert ha már kezdõdik a szobatisztaság, akkor érdeme ezt rendezni. Õ ellenzi a tornáztatást. Szóval ez a 3. változat kb. :) Ehhez képest a védõnõnk adni akar rá valami kenõcsöt (nem tudom, milyet, még nem adta ide), szerinte fürdésnél fel kell húzni finoman, amennyire könnyen jön. Na ezen menjen el valaki :D (Nekünk amúgy se gyulladt, se túrós nem szokott lenni. Fürdésnél én felhúzom neki, amennyire lehet finoman és egyelõre ennyi.)
Pöcörõ :D Ez is nagyon jóóóó :D Nálunk még fütyinek, de ez olyan snassz ezekhez képest :D 1-es voltam
amíg pelenkás, nem kell agódnod miatta.és ne engedd hogy feltépjék.16 hónaposan még bõven van ideje!!meg ha feltépik úgyanúgy visszaállhat, ami most van.
2. vagyok. Nálunk kukinak hívják, de pöcörõnek is hallottam már.
A 9-es válaszolónak reagáltam az utolsó válasszal. 4-es voltam.

Mit tegyek ha maszturbálok és ilyen átlátszó folyadék jön ki a péniszemből (de még nem volt éjszakai magömlésem)? Mit tegyek hogy az átlátszóból fehér legyen?

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon fiatal lehetsz. Az átlátszó az elõváladék. Amit tehetsz azért, hogy fehér legyen, hogy nõsz még egy kicsit, így majd elég spermium lesz benne, és akkor majd fehér lesz. Egyébként ténylegesen orgazmusod volt? Mert orgazmus nélkül is nedvedzik. A a legjobb módja viszont az, hogy ilyet produkálj

Valószínûleg nagyon fiatal lehetsz. Az átlátszó az elõváladék. Amit tehetsz azért, hogy fehér legyen, hogy nõsz még egy kicsit, így majd elég spermium lesz benne, és akkor majd fehér lesz. Egyébként ténylegesen orgazmusod volt? Mert orgazmus nélkül is nedvedzik. A a legjobb módja viszont az, hogy ilyet produkálj
ha recskázol, nem is lesz éjszakai magömlésed (nem is kell)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!