Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ha nem jön (114 db)

Mit tegyek ha nem jönnek be a pláza cicák akik mindenhova jönnének velem (pl welness hétvégék), inkább az otthon ülős kis szeretgetős lányok jönnek be?

Akik szeretik az állatokat, a barátjukat is körülrajongják, tudnak örülni apróságoknak és nem ilyen "beképzelt, távolságtartó" lányok.. De viszont én imádok eljárni mindenhova, akár minden hétvégére szállodába, külföldre, ahova az ilyen otthonül?sebb lányok nem nagyon jönnek :/

Legjobb válasz: egy ilyen forma,mint keres itthon a tél közepén? thai föld tele van jó kis ku-rvákkal.

egy ilyen forma, mint keres itthon a tél közepén? thai föld tele van jó kis ku-rvákkal.
akkor olyat vigyél. a csendes lányok is szeretik a luxust.
...csak halkabban fingj, nehogy megzavard a relaxációjukat ;)
az otthonülõs lányok is szeretnek máshol otthonülni. ergo szerezz be egy olyat. probléma megoldva. várom a zöld kezeket.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet olyat találni, félnek még a légytõl is az a baj :D
akkor vidd a plázacicákat. tudod, ha nincsen ló... jöhetnek a zöld kezek!
Ha tenyleg ilyen lanyt szeretnel magad melle, akkor keress! Ha plazakban es diszkokban keresed a parod, akkor nagy valoszinuseggel csak plaza cicakat talalsz. Nem azt allitom, hogy minden csaj, aki diszkoba vagy plazaba jar az plaza cica, de abban remelem megrgyezhetunk, hogy a tobbseg az. Csak arra akartam ramutat, hogy lehet, hogy nem jo helyen krresel. Ezenkivul az is egy teny, hogy s plaza cicak fajahoz tartozo egyedrknek meg vannak a jellzo tulajdonsagai, bar megint, hozza kell tennem, hogy az alzalanositas ronda dolog, de ha ranezel valakire, akkor ohatatlanul is kislakitasz magadban rola egy kepet, ami nem feltetlenul igaz, bar a tobbseg mrgelegszik ennyivel. Tehat, ha nem akarsz magad melle plaza cicat, akkor azt elegge konnyen kitudod szelektalni. Ha masik tipust reszesited elonyben, akkor probalj meg athangolodni es felfigyelni rajuk, tudom, hogy nehezebb es, ha ez sikerult, marmint az athangolodas, akkor probalj meg veluk ismerkedni. Abban, pedig egyeltalan nincs igazad, hogy mindegyikuk felenk, ha azt mondod, hogy a tobbseg, akkor mar helyesebbb a megfofalmazas. Ha pedig csak azert tetted fel a kerdest, hogy eldicsekedj azzal, hogy mit megengrdhetsz magadnak, az csunya dolog.

Mit tegyek ha nem jön vissza a kutyám ha szólok neki?

már mindent megpróbáltam a jutalom falatos behívást a hosszú pórázost mindent és nem használ semmi sõt!!! pedig sosem vertem meg vagy ilyesmi dicsérem jutalmazom ha jól csinál valamit de semmi.fiú kutya ha csak 1 csak 1 percre nem figyelek elszökik itthonról csak a lány kutyánkkal foglalkozik hatalmas kertünk van de nem tudom elengedni nem tudom miért már teljesen el vagyok keseredve valaki segítsen kérem biztos bennem van a hiba

Legjobb válasz: ha a lányok után megy, akkor ivartalanítsd, akkor kicsit le is nyugszik.

ha a lányok után megy, akkor ivartalanítsd, akkor kicsit le is nyugszik.
A kan kutyák ivartalanítása még olcsóbb is... A zöld zebránál most éppen ivartalanítási akció van dec 1-ig, több leszerzõdött orvossal, szinte minden kerületben. Óvatosan kérdezem meg, ha nincs 5e forintotok egy oltásra, miért vállaltatok mindjárt két kutyát? Mit fogtok kezdeni egy nem várt alommal, falhoz csapkodjátok a kicsiket?
De értsd meg, hogy nincs számodra megoldás! Ha nem tudsz tekintélyt szerezni, akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem fog visszamenni. Az ivartalanítás se megoldás, legfeljebb némi segítség a megoldás felé vezetõ úton. Ha magadtól nem megy, akkor segítséget kell kérni. A segítség pedig pénzbe kerül, ami neked nincs. Akkor mit szeretnél? Tartsd be ezeket és ha mázlid van, akkor javul valamit a helyzet: http://cerberoskutyaiskola.hu/images/stories/dokumentumok/fa..
Persze, hogy benned van a hiba. Nincs tekintélyed a kutyád elõtt. Valószínûleg azért nincs, mert nem vagy ösztönösen jó vezetõ, illetve a kutyád erõsebb jellem mint te vagy. Emellett nem értessz a kutyák nyelvén, nem ismered a kommunikációjukat. Ezen segíthetne egy jó kutyaiskola vagy egy házhoz hívott kiképzõ, de mivel az alapvetõ oltásokat se tudod megadni a kutyádnak, ezért szerintem ez a lehetõség is kilõve. Így a behívhatósági probléma már örökre így marad.
A kérdező hozzászólása: gondoltam már rá de ahogy elnézegetem az árakat az nekünk nagyon sok lenne nincs is meg minden oltása nem merném elvinni az orvoshoz :(
A kérdező hozzászólása: Olyan válaszokat várok amik megoldások lehetnek számomra.
A kérdező hozzászólása: 5ezer forint? Én 10000 ezer forintos árakat láttam és az egyik kutyát ki akarták dobni az utcára ezért fogadtuk be de ha valójában ötezer forint akkor kifogom ivartalanítani ami a kiskutyákat illeti nem tennék olyat soha.

Mit tegyek ha nem jön vissza a kutyám ha szólok neki?

Már megpróbáltam mindent elolvastam mindent de nem használ, gyakoroltam vele a behívást de csak néha jön oda pedig soha nem bántottam soha nem ütöttem meg. Imádom szeretem minden szabadidõmet próbálom vele tölteni de valószínûleg õt ezt nem érdekli.Kutyasulira pedig nincs pénzem és ivartalanítani sem szeretném.

Legjobb válasz: Vegyél valami kis rágókát,jutalomfalatkát vagy kutyakekszet,ilyesmit és elõször azzal próbáld csalogatni.Csináld csak csalogatással egy ideig,aztán szépem lassan térj át arra hogy csak akkor kap ha oda megy.Nekem így sikerült. :)

Vegyél valami kis rágókát, jutalomfalatkát vagy kutyakekszet, ilyesmit és elõször azzal próbáld csalogatni.Csináld csak csalogatással egy ideig, aztán szépem lassan térj át arra hogy csak akkor kap ha oda megy.Nekem így sikerült. :)
a büntetés alkalmazása a kutyanevelésben fontos, de nehezen kivitelezhetõ! a cél az , hogy odamenjen . így bármikor is megy oda , bármilyen késõn, bármilyen koszosan a lényeg, hogy abban a pillanatban amikor odaért , JUTALMAZD , DÍCSÉRD, SIMOGASD!! viszont, ha ráraksz egy 25 m-es pórázt. elengeded és késõbb behívod , ha a kutya nem jön , azonnal jöhet a pórázrántás ( finoman szólva letéped a fejét:) ez mûködhet, vagy , nem jön és hozzávágsz egy pep palackot, ( nálam ez nem mûködött!). a lényeg, hogy megértse: ha nem megy oda megbünteted, ha odamegy megdícséred. a gond ott van, hogy tiszta ideg vagy, tombolsz mert nem megy oda , ezt a kutya megérzi, és természetesen nem megy oda:) nyugalom, kitartás, sok dícséret, és azonnali büntetés!
A kérdező hozzászólása: nem arra gondoltam azt tudom ha oda jön dicsérni kell nem megverni
Persze. Egy pofon. Lehetõleg akkor, amikor végre odamegy hozzád. Ezzel sikeresen megtanítod neki, ha odamegy , jön a tasli.
A kérdező hozzászólása: Tehát ja értelmezem akkor még egy egy pofon belefér ha SZÜKSÉGEK
:) csak , hogy értsd :) ha meg is vered attól függetlenül símán odamegy hozzád: ) sõt !! de ez egy másik kérdés ! azért nem megy oda hozzád, mert te nem irányítod , nem te vagy a fõnök, így minek is menne oda hozzád ?? hiszen te a szereteten kívül semmit sem tudsz nyújtani neki !! és a kutyák a vezért követik, a vezérnek fogadnak szót. nálatok õ a vezér, így akkor megy oda hozzád , amikor õ akarja :) megoldási lehetõségek közül egy : jan fennel : tanuljunk meg kutyául c. könyvének elolvasása, értelmezése, és alkalmazása az olvasottaknak . és láss csudát, ingyenesen letölthetõ a netrõl !
A kérdező hozzászólása: hát én biztos hogy nem fogom megverni mert akkor még úgyse fog odajönni hozzám.
verd meg jól. tudja meg ki az úr háznál. én is jól megvertem a , kutyáimat, igaz hogy nem jön vissza az enyim se de nem azért.
Ekkora kutyánál hosszú madzag. Elmegy feléig pl, akkor hívod és ezzel egy idõben megfogod a madzagot. Ha nem jön, egy rántás . Ja jön, fordíts majdnem hátat és sietõsen távolodj egy pár lépést.Utána megállsz. Talán már ott is lesz elõtted. Ilyenkor jól jön egy igen finom , apró jutalomfalat. A legolcsóbb párizsi, virsli karikázva.Utána ismét engedd el.
A kérdező hozzászólása: 2éves de hibáztam mert egy kb egy hónapja kezdtem el tanítani és ahoz képest sok mindent tud de a behívás nem megy neki olyan , hogy ül fekszik forog azt hogy én megyek ki elõbb a kapun azt tudja és lábnál sétálás is úgyahogy megy neki
Mennyi idõs a kutyád?
A falkavezérségen nagyon gyorsan túlléptél. Azügyben mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.De az nekünk nagyon drága lenne ki tud még valaki valamit ajánlani??
Hát vagy találsz egy olyan kutyaiskolát, ahol foglalkoznak ezzel a dologgal, akkor a tanfolyam díja a mérvadó (30-50 000 között szokott lenni), vagy keresgélsz a neten valakit, aki házhoz megy, az meg teljesen egyedi, hogy mennyi, sok helyen ki sincs írva, de az sem olcsó, 3-6ezer/óra között láttam eddig.
A kérdező hozzászólása: Ès egy szakember mennyibe kerülne??
Falkavezérség. Ha egyedül nem megy, szakember segítségével.
A kérdező hozzászólása: most ezt próbálom de nem nagyon hatásos. :( biztos bennem van a hiba de azért köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ kipróbáltam a pórázost mûködik most már mindig vissza jön ha szólok neki köszi a választ :)

Mit tegyek ha nem jön meg a 7 napos szünetben?

Több mint egy évig Diane 35-öt szedtem. Akkor eszembe sem volt megkérdezni a dokit, hogy akkor is el kell kezdeni a következ? levelet, ha a 7 napos szünetben nem jönne meg? Semmi problémám nem volt, megjött mindig rendesen. Most tablettát váltottam, de most sem jutott eszembe ezt megkérdezni a dokitól. Mivel volt most nálam egy kis kavarodás, félek, hogy nem fog megjönni a 7 napos szünetben. Akkor mit kell tenni? Volt valaki, aki rákérdezett a dokinál erre? Tudom, erre a sablon válasz, hogy menjek el a dokimhoz és kérdezzem meg. Magándokinál voltam és nem igazán akarok most egy csomó pénz elkölteni egy kérdés miatt. Szóval, ha van valaki, aki normálisan tud válszolni a kérdésemre, az kérem jelentkezzen! Köszi. :)

Legjobb válasz: Telefonon is megkérdezheted a dokit. Azért csak annyit fizetsz amit telefonálsz. Ha egyikrõl váltasz másikra akkor is meg kell jönnie. Ha csak nem voltál úgy a barátoddal védekezés nélkül és benned ment el. Akkor lehet, hogy terhes lettél. Gyógyszer váltásnál és estlegesen más gyógyszert is szedsz a tabi mellett mindig kell kiekégszítõ védekezés. Ez viszont le van írva a tájékoztatóban.

Telefonon is megkérdezheted a dokit. Azért csak annyit fizetsz amit telefonálsz. Ha egyikrõl váltasz másikra akkor is meg kell jönnie. Ha csak nem voltál úgy a barátoddal védekezés nélkül és benned ment el. Akkor lehet, hogy terhes lettél. Gyógyszer váltásnál és estlegesen más gyógyszert is szedsz a tabi mellett mindig kell kiekégszítõ védekezés. Ez viszont le van írva a tájékoztatóban.
A kérdező hozzászólása: Na nézzük. Elõször is köszi a gyors választ. BÁr sokra nem mentem vele. Egy telefonszámot tudok, azt az aszisztensnõje veszi fel. Nem hiszem, hogy a kérdésemmel zavarhatnám így a dokit és nem is nagyon szeretem a telefonálgatást. Másodszor, a régi dokim miatt leálltam a dianával (mivel azt mondták, hogy azt csak egy évig lehet szedni), és egy hónapig nem szedtem semmit. Sajnos nem jött meg mikor kellett volna. Erre kaptam Norculotot, és attól is csak 10 nap múlva jött meg. Szóval ez a kis kavarodás nálam. Köszike a kioktatást, hogy terhes lehetek, de annyira nem vagyok hülye 28 évesen, hogy óvszer nélkül szexeljek a barátommal. Szóval a kérdésem arra irányult, hogy most megjött, el is kezdtem szedni a Lindynettet, de mivel ilyen kavarodások voltak nálam kicsit aggaszt, hogy mi a teendõ, ha nem jön meg a 7 napos szünetben! Olyanok válaszát várom, akik nem vetnek meg azért, hogy nem kérdeztem rá erre a dokinál. :) A tájékoztatóban meg nem nagyon találtam erre infót. Szerintem azok elég szarul vannak megírva. Szóval kedves emberek jelentkezzetek! Plíz! :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi. Így újraolvasva elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést. A kavarodást nem a szexre értettem. Nem vagyok terhes, ezt tudom. Csak azt nem tudom, hogy ha nem jön meg a szünetben, akkor is el kell kezdeni a következõ levelet? És majd utána rendezõdik, vagy vissza a dokihoz?
Ott a betegtájékoztatóban, hogy 1. dolgod legyen terhességi tesztet csinálni. Ha terhes vagy, nem szedheted tovább.
Ha többször nem jön meg, akkor kell dokihoz menni és másik gyogyit kérni.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak köszi a segítséget. Az elõtte lévõ választ adónak leírom még egyszer, hogy NEM VAGYOK TERHES. Nem azért kérdeztem, mert félek attól, hogy terhes vagyok. Mivel a gyógyszer bezavarhat, nem tudom akkor mit kell tenni, ha nem jönne meg a szünetben. De be is fejezem, mert úgy látom erre más sem nagyon tudja a választ. Bírom az olyanokat, akik osztják azt észt, hogy "ott van a betegtájékoztatóban". Tudok olvasni köszi.
Szia! Én Cypromixet szedek, és nálam az volt a betegtájékoztatóban, hogy ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor ugyanúgy kezdjem el a következõ levelet a 8. napon, viszont lehetséges, hogy közben pecsételõ vérzés jelentkezhet. Szerintem ezt csináld végig, de ha a második levél után se jön meg, akkor menj vissza feltétlenül az orvoshoz. De szerintem nem lesz probléma, vagyis remélem. :) Ja, és tudod: ne idegeskedj, hogy nem fog megjönni, mert tényleg nem fog (ez a hülye pszichológia...) :D Remélem segítettem, és tényleg nem értem miért kezd mindenki oltani...azért kérdezünk itt, mert szeretnénk tudni valamit, amiben bizonytalanok vagyunk, vagy nincs más hely ahol megkérdezhetnénk... 18/l
A kérdező hozzászólása: Na ez egy jó válasz volt, köszi! Vannak még értelmes emberek. :) Átolvastam a tájékoztatót, de nem rémlik, hogy írták. Azért megnézem mégegyszer. Tudom, tudom, pszichológia. :) Majd próbálkozom vele.

Mit tegyek ha nem jön be a facebook a gépemen?

Próbáltam több böngészőből, azt írja nem megbízható a kapcsolat és ha elfogadom a kockázatokat ezt hozza be.

Mit tegyek, ha nem jön meg a csomag?

Van Amazonon ez a visszaküldés funkció ahol be kell jelülni az okot....melyiket kell bejelölnöm ha nem jön meg egyáltalán? Ilyenkor visszautalják a pénzt?

Mit tegyek, ha nem jön be a fiú?

Van egy osztálytársam (16), aki odáig van értem, Valentin napon csokit adott, meg szívecskét, elhívott fagyizni. Mostanában már nem nyomul annyira,de még mindig látom rajta, hogy néz és tetszem neki. Engem viszont nem vonz mert olyan semmilyen, nem lehet vele beszélgetni, olyan kicsit puhány. De lehet, hogy tévedek, mert nem tudom kiismerni. Hogyan barátkozzam vele, hogy ne vegye bátorításnak?

Legjobb válasz: próbálj vele minél többet beszélgetni, de ne menj el mindig oda , ahova hív.:D így nem tudtok majd egyrõl a kettõre jutni,viszont kiismerheted jobban

próbálj vele minél többet beszélgetni, de ne menj el mindig oda , ahova hív.:D így nem tudtok majd egyrõl a kettõre jutni, viszont kiismerheted jobban
ha nem lehet vele beszélgetni, minek akarsz vele barátkozni? amúgy meg ne fogadd el az ajándékokat, mert az ajándék elfogadása az valamilyen szinten zöld utat jelent a fiúnak.. meg ne menj el vele fagyizni, mert azt gondolhatja randinak is, meg mert megfázol:D

Mit tegyek ha nem jön meg a menszesz a ____miatt?

El szerettem volna "halasztani"(2-3 napig csináltam napi kb.10korty citromlé)és most nem jön meg.akk egy hónap kimarad?

Legjobb válasz: le van írva.nem látod?

A kérdező hozzászólása: le van írva.nem látod?
Az van leírva, hogy a_____ miatt.
nem marad ki egy hónap. max. pár nap, ha sikeres volt
Mi miatt nem jön meg? Írd le érthetõen!
A kérdező hozzászólása: napi kb.10korty citromlé)

Mit tegyek ha nem jön össze, de már nagyon várok rá?

Szeretnék már nagyon egy pasit, de még sosem volt. Már az is felizgat ha egy fiú a suliban mellém ül, vagy beszélgetek egy sráccal, mert nem hogy kapcsolatom, még fiú barátom sem volt még. Irigykedve nézek a szerelmespárokra, már annyira szeretnék igazán szerelmes lenni. 2 fiúba vagyok szerelmes, de tudom, hogy egyikkel sem jöhet össze, és már nagyon zavar. Mit tegyek? Kezdek beleőrülni :(

Legjobb válasz: Szerintem nem szabad nagyon rágörcsölni a dolgokra. Nem szabad nagyon akarnod azt h kapcsolatod legyen. Viselkedj természetesen a srácok közelében s egyszer úgy is lesz olyan fiú akiinek tetszel és aki neked való. Nekem is volt olyan h nagyon szerettem volna egy fiút de amíg rágörcsöltem a dolgokra nem jött össze de onnantól kezdve hogy nem foglalkoztam vele azonnal találtam valait. Szóval csak azt tudom tanácsolni h vedd lazára a dolgokat és a fiúkba ne csak a pasit de a barátot is lásd meg :)

Szerintem nem szabad nagyon rágörcsölni a dolgokra. Nem szabad nagyon akarnod azt h kapcsolatod legyen. Viselkedj természetesen a srácok közelében s egyszer úgy is lesz olyan fiú akiinek tetszel és aki neked való. Nekem is volt olyan h nagyon szerettem volna egy fiút de amíg rágörcsöltem a dolgokra nem jött össze de onnantól kezdve hogy nem foglalkoztam vele azonnal találtam valait. Szóval csak azt tudom tanácsolni h vedd lazára a dolgokat és a fiúkba ne csak a pasit de a barátot is lásd meg :)

Mit tegyek, ha nem jönnek a lányok?

Az összes haveromhoz odamennek a lányok, semmit nem kell tenniük, hogy becsajozzanak. Hozzám viszont egy lány sem jön oda.

Legjobb válasz: menj hozzájuk te

menj hozzájuk te

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!