Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ha nem (2896 db)

10 éve vagyok együtt párommal (kisebb nagyobb kihagyásokkal)! Már nagyon régota mondogatom neki hogy legyen babánk! Mit tegyek ha nem akarja?

30 vagyok ,? egy évvel fiatalabb!Nagyon sok mindenen keresztül mentünk már ennyi id? alatt,voltak szakítások is!

Legjobb válasz: hät a baj az hogy most hiàba mondod ogy elhagyod..30 vagy,és 10 év együttt valakivel az nagyon sok idö,szereted is persze,de a megszokàs is ott van mär..gondolj bele ha elhagynàd,éS ki tudja mikor talälsz tényleg egy olyat akivel nagyon jol megvagy és még babät is szeretne.sztem ha szakitasz,és tegyük fel talälsz màst...évekig gondolkozni fogsz azon hogy pl hiäba talältäl mäst,hiäba akar az "uj" pasi gyereket,de vajon miéRt alakult ez igy...én ugy gondolom ha 10 évet együtt vagy valakivel a szakitäs utän kell egy eléG hisszu idö mire tiszta lappal tudsz indulni màS felé..elhiszem viszon hogy nagyon bosszant,szomoru vagy és hogy eleged van!probäld meg..hogy elmentem vacsizni vagy pär napra menjetek ruccanjatok ki,éRdekes de akkor megnyilik az ember,és nyugodtan beséljétek meg,hogy ok 10 éve együtt vagytok är(nem vagy öreg!!ne érts félre!)csakhät mär 30vagy,és ugy gondolod hogy jöhetne a baba.ha meg kifogäsol,meg kitér elöle..kéRdezzz rà nyugodtan hogy miéRt.mond meg hogy nem vitäzni akarsz csak tisztän lätni..a munkahely meg az emberek 90%-ànak bizonytalan...a munkahely azert munkahely mert dolgol,mäsnak hiszen nem te vagy a magad fönöke...és akärkit a vilägon akärmikor kirughatnak bàrmiéRt..mégis mäsnak van gyerekük..tehät egyik munkahely sem biztos...ezt nyugodtan mond meg a pärodnak.

hät a baj az hogy most hiàba mondod ogy elhagyod..30 vagy, és 10 év együttt valakivel az nagyon sok idö, szereted is persze, de a megszokàs is ott van mär..gondolj bele ha elhagynàd, éS ki tudja mikor talälsz tényleg egy olyat akivel nagyon jol megvagy és még babät is szeretne.sztem ha szakitasz, és tegyük fel talälsz màst...évekig gondolkozni fogsz azon hogy pl hiäba talältäl mäst, hiäba akar az "uj" pasi gyereket, de vajon miéRt alakult ez igy...én ugy gondolom ha 10 évet együtt vagy valakivel a szakitäs utän kell egy eléG hisszu idö mire tiszta lappal tudsz indulni màS felé..elhiszem viszon hogy nagyon bosszant, szomoru vagy és hogy eleged van!probäld meg..hogy elmentem vacsizni vagy pär napra menjetek ruccanjatok ki, éRdekes de akkor megnyilik az ember, és nyugodtan beséljétek meg, hogy ok 10 éve együtt vagytok är(nem vagy öreg!!ne érts félre!)csakhät mär 30vagy, és ugy gondolod hogy jöhetne a baba.ha meg kifogäsol, meg kitér elöle..kéRdezzz rà nyugodtan hogy miéRt.mond meg hogy nem vitäzni akarsz csak tisztän lätni..a munkahely meg az emberek 90%-ànak bizonytalan...a munkahely azert munkahely mert dolgol, mäsnak hiszen nem te vagy a magad fönöke...és akärkit a vilägon akärmikor kirughatnak bàrmiéRt..mégis mäsnak van gyerekük..tehät egyik munkahely sem biztos...ezt nyugodtan mond meg a pärodnak.
Ezzel az a baj hogy õ 80 éves korában is tud gyereket csinálni de te nem tudsz ennyi idõssen szülni, tehát neked már nincs sok idõd fõlleg ha több gyereket szeretnél meg hát egy gyereket fel is kell nevelni nem elég megszûlni.Egyébbként õ szereti a gyerekeket, de mondjuk nem vagy elkésve ezzel nem azt akarom mondani.Én is 30 éves vagyok a kislányom meg 7 éves, én meg néha úgyérzem hogy talán hamar szûltem.De hát nem adnám oda semmiért jól van ez így ahogy van.Egyébbként a párod szereti a gyerekeket?Lehet hogy csak fél , a pasik hajlamosak bepánikólni attól hogy gyerekük lessz mert azért õ a férfi õ lessz a családfentartó és ez azért felelõsség, ha szereted ne hagyd el, ûlj le vele és egy jó vacsora mellett próbáld vele tényleg megbeszélni.Kérd meg rá hogy mondja el de tényleg õszintén hogy mi az oka hogy õ még nem akar, de szerintem csak fél.
Én azt gondolom, most elsõsorban a saját érdekeidet kell nézned. A párod is a saját érdekeit tartja szem elõtt, és nem azt, hogy Te mit szeretnél. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak "kényelmesebb" így egyelõre.... és õ valóban ráér gyereket "csinálni", csak nem biztos, hogy ha sokáig vár, akkor Te leszel annak a gyereknek az anyja... Ha most nem lépsz, pár év múlva már lehet, hogy késõ lesz... Egy ismerõsöm hasonló cipõben járt, mint Ti, és most 40 évesen járják a Kaáli intézeteket, meg a meddõségi központokat, mert most már akar a férje, csak nem jön össze... Tudom, hogy nehéz egy 10 éves kapcsolatot felbontani, drukkolok, hogy a párod meggondolja magát! :)
Ha mindenképpen babát szeretnél, akkor mondd meg neki. Ha erre még mindig nem akar, akkor azt is, hogy akkor valószínûleg el fogod hagyni. De ezzel kár volt 10 évet várni... most hol találsz embert, akivel ilyen jól megértitek egymást, összeilletek, együtt tudtok élni - ÉS babát is szeretne? Az, hogy az elsõ hónapban mit mond... nem biztos, hogy késõbb is úgy gondolja. Vagy valami olyan tulajdonsága van, amit nem veszel rögtön észre...
Szia Mi kicsit több ideje vagyunk egyutt (kihagyasok nelkul). Aztan most februarban véletlen kiszakadt az ovszer, mi se akartunk babat, egymasraneztunk, hogy ezek utan tok felesleges vedekezni, es majusra ossze is jott a babó :D 15 hetes, és 5 napos terhes vagyok most :) ) Ha tablettat szedsz, ne szedd, ha gumit hasznaltok, próbáld addig húzni, hogy ne vedekezzetek :D ha meg fogja tudni, hidd el, maskepp reagal majd. Az elsõ idokben meg annyira nem, de ha meglatja az ultrahangon, akkor majd igen :) ja, én 29 multam, a parom harminc :)

Mit tegyek ha nem rendszeres a menzeszem? De kis babát szeretnénk a párommal? Ilyenkor is van pete érés ha csak 3-napig tart a menzesz és nem vérzek hanem olyan mint amikor el múlik! Mit tegyek, hogy tudjam van pete érésem?

Legjobb válasz: Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.

Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.
Vezethetsz hõgörbét is, így 2 max. 3 ciklusból kiderül, hogy van-e peteérésed.
ELsõsorban egy jó endokrinológust és egy nõgyógyászt keress. Akik csináltatnak hormonvizsgálatot ebból egybõl kdierül mi a gond és hogy lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam már tejes körû ki vizsgáláson ( ott derítetek ki, hogy az inzulin termelésemmel baj van egy szóval arra kapok gyógyszert! Most voltam 2-hete hormon laboron és jó lett az eredményem csillag mentes!! A Hormonokkal nincs baj!! Már 5-éve nem szedek fogamzás gátlót és már 1-éve nem védekezünk!
Ezek szerint IR-d van? A hármas kezelést tartod? Mert ez simán lehet az oka annak, hogy nem esel teherbe. Leírnád esetleg az eredményeidet?

Mit tegyek ha nem találom önmagam? Mit tegyek ha minden kapcsolatom kudarcba fullad? Mit csináljak ha minden téren csak a rossz ér? Hogyan tudnék újra életkedvhez kapni ezek után?

Sziasztok.A fenit kérdésekkel fordulok hozzátok.Sajnos egyszer?en nem vagyok megelégedve magammal,mindíg más akarok lenni,másra hasonlítani hátha jobb lessz,az összes kapcsolatom kudarcba fulladt/fullad állandóan,kezdem a barátaim elveszíteni,folyton kiborulok,nagyon sok rossz ér,és ez nagyon régóta folyamatos és nem tudok kijönni bel?le már gyógyszert kell szednem emiatt.....úgy érzem egy normális kapcsolat hozna végre rendbe csak,de egyszer?en nem tudok/merek belekezdeni újba mert elvesztettem az önbizalmam a sok csalódás miatt,és úgyérzem ha még 1 csalódás ér csak kiút lessz.....

Legjobb válasz: Nem írtad hogy hány éves vagy?!

Nem írtad hogy hány éves vagy?!
én is így vagyok, és az említett agykontroll tanfolyamot pont most kezdtem:) szerintem próbáld ki te is
mármint nem a rendes élõ tanfolyamot klezdtem, arra nincs idõm meg energiám, hanem van könyvbe is:)
Bocs, tudom, nem fórum, de elsõ válaszoló vok és még lenne hozzáfûznivalóm az elõzõ kommentekhez. A könyvet olvasd ki, az segít, de a tanfolyamon megtanulod VALÓBAN használni. 14/L vagyok, gyerek tanfolyamon voltam, apukám felnõtten, anya meg most fejezte be :) Mindenki szerint jobb a tanfolyam (még anyu szerint is, aki nagyon nem hitt benne)
Légy pozitív :D Szerintem az agykontroll tanfolyam pont neked való :)
A gyógyszert dobd el! Költözz el, menj külföldre, változtass munkahelyet stb. De ne kösd máshoz a boldogságod.

Mit tegyek ha nem vagyok páva fiú és nem jövök be senkinek? Több csaj barátom van és mondta hogy kedves vagyok meg minden de nem jövök be nekik . Most is csak elutasítottak . Mit tegyek? 16/F

Legjobb válasz: Semmit:$$ ne változz meg, add önmagad, és majdcsak találsz valakit aki téged szeret:)) Ha most bepáwulsz vagy valami, akkor meg nem beléd szeretnek, hanem valakibe akit "eljátszol" :S :DD 15/l

Semmit:$$ ne változz meg, add önmagad, és majdcsak találsz valakit aki téged szeret:) ) Ha most bepáwulsz vagy valami, akkor meg nem beléd szeretnek, hanem valakibe akit "eljátszol" :S :DD 15/l
én nem tudom mi aza a páwa, de külföldön ilyen nincsen, azért mert valaki divatosan vagy elegánsan öltözik, attol még nem ragasztanak rá semmi jelzõt... -egyébként meg öltözz divatosan és kész
A kérdező hozzászólása: 2# . Nekem nem telik divatos cuccokra mivel minden pénzemet fociba ölöm mivel nekem az számít . Én nem szeretnék semmi féle divat majom lenni ahogy látom nagoyn sok emberen inkább a sportra adok mint hogy ilyen legyek .
Ne divatos akarj lenni, inkább csak öltözz elõnyösen, hogy jól nézz ki, jól add magad és korodhoz képest légy a legférfiasabb. Az igazi csajoknak az jön be, a csontokat meg a Qrvákat hagyd a csótányoknak :)

Mit tegyek ha nem fut fel az élesztő?

már jópárszor megcsináltam már ezt a pizza receptet. sokféleképpen rontottam el de az éleszt? még mindig szépen felfutott de most :S kiburítottam most csinálom 2x 17/L

Legjobb válasz: van itthon olyan por formájú élesztõ. azt tegyek bele ha nem fut fel most sem? és mennyit? a recept szerint 1 dl tejbe kellett 20 dkg élesztõt felfutatni akkor a zacsisból mennyi kell?

A kérdező hozzászólása: van itthon olyan por formájú élesztõ. azt tegyek bele ha nem fut fel most sem? és mennyit? a recept szerint 1 dl tejbe kellett 20 dkg élesztõt felfutatni akkor a zacsisból mennyi kell?
Elõfordul. Viszont ha pizza tésztát csinálsz akkor nem kell a tejbe futtatni az élesztõt csak morzsold a liszt és víz keverékbe és gyúrd kb 20 percig, vagy 4 percig gépen. A pizza tésztához nem kell más csak liszt, víz, só, élesztõ, meg egy csepp szeretet. :)
A porélesztõnél jobb a hagyományos. Ha nem fut fel, akkor vagy lejárt a szavatossága és megszáradt (az látható), vagy nem volt elég meleg (kétlem, mikor mindenhol rekkenõ hõség van), vagy esetleg nem volt elég a folyadék. Pizzatésztát nem tudom, hogy kell csinálni. Ha külön langyos tejben futtatod fel az élesztõt, akkor valószínûleg már régi volt. Ha liszre teszed és úgy futtatod a kovászt, lehet, elfolyt a tej, amit ráöntöttél. Pizzánál hogyan kell csinálni?
A kérdező hozzászólása: úgy írta a recept h 1 dl tejet mikróba fellangyosítunk és átöntjük egy nagyobb bögrébe majd 20 dkg élesztõt belemorzsolunk és várunk míg felfut olyan 8-10 percet
Nem lehet, hoyg túl forró volt a tej? Tapogattad?
A kérdező hozzászólása: az elsõ az tényleg melegebb volt mert égette az ujjam de a második az nem volt olyan meleg
Tegyél a tejbe pici cukrot. Egyszer elfelejtettem és akkor nekem sem futott fel. Amúgy én tejet is teszek a pizzatésztába és mindig jól sikerül.

Mit tegyek, ha nem szerelmi, hanem baráti visznyt szeretnék egyik tanárommal? ő férfi én meg lány vagyok

Régebben (kb. 1 hónapja)szerelmes voltam egy tanáromba, de közben kiszerettem bel?le. Miközben szerelmes voltam belé. van egy olyan érzésem, hogy rájött. Bár pontosan nem tudhatom, de utolsó 2 alkalommal, mikor láttam, totál pipának t?nt..Vagyis nem volt pipa, csak ahhhoz képest,amilyen szokott ? lenni velem, mert régebben e-maileztünk és nagyon kedves volt. Mostmár csak beszélni szeretnék vele, de nem a szerelemr?l, hanem bizalmas ügyekr?l, barátokról, családról, ilyesmi...Hogy kéne csinálnom??? Köszi el?re is mindenkinek!

Legjobb válasz: Hát szerintem ne a tanárod legyen a legmegfelelõbb a bizalmas dolgok megtárgyalására. Nekem is volt egy fiatal ofõm, akinek mi voltunk az elsõ osztálya, és nem sokkal volt öregebb nálunk. mi is nagyon bíztunk benne, meg mivel hogy olyan közeli korosztály, nagyon sokmindent megbeszéltünk vele. végülis mi itt akármit tanácsolunk több mint valószínûleg úgyis azt teszed amit a te szíved vagy fejed diktál. S ez ellen nem is tudsz nagyon tenni. Amíg a saját bõrõdön nem tapasztalod, addig úgysem fog sokat befolyásolni senki. Mindenesetre velünk az volt, hogy egy nagyon sok lány sokmindent megosztott vele, (tényleg mindent, pasi ügyek, mert ki más ha nem egy pasi tud megfelelõ választ adni egy nagy kérdésre ami benned kavarog a pasikról) túl közel engedtük magunkhoz. S hidd el csak egy pici alkalom kell neki, mikor éppen más beszélget vele, hogy elkotyogja azthogy te mit mondtál. Megtörtént. Azóta rendesen hanyagoljuk hogy komolyabb dolgokat elmondjuk neki. Nem fogja a munkája mellett hûû de komoylan venni a te apró sérelmeid, hidd el. Pillanatnyilag úgy tûnik, hogy úgy volt megfelelõ ahogy tetted, de késõbb megbánhatod hogy elmondtad neki, s akkor már nicns mit tenni, fõleg ha esetleg õ már továbbadta valaki másnak az osztályból, vagy egy másik ilyen jóhiszemû kis tanítványának aki úgyanígy cselekszik, mint ahogy te szeretnél. De rádbízom, tedd ahogy érzed. Én csak elmondtam hogy nem a legjobb ötlet. De lehet hogy a te tanárod más. Mindenesetre majd írd le hogy hogy döntöttél, s ha úgy döntesz hogy megpróbálod akkor hogy mit reagált a tanárod és hogy mi lett a dologból.

Hát szerintem ne a tanárod legyen a legmegfelelõbb a bizalmas dolgok megtárgyalására. Nekem is volt egy fiatal ofõm, akinek mi voltunk az elsõ osztálya, és nem sokkal volt öregebb nálunk. mi is nagyon bíztunk benne, meg mivel hogy olyan közeli korosztály, nagyon sokmindent megbeszéltünk vele. végülis mi itt akármit tanácsolunk több mint valószínûleg úgyis azt teszed amit a te szíved vagy fejed diktál. S ez ellen nem is tudsz nagyon tenni. Amíg a saját bõrõdön nem tapasztalod, addig úgysem fog sokat befolyásolni senki. Mindenesetre velünk az volt, hogy egy nagyon sok lány sokmindent megosztott vele, (tényleg mindent, pasi ügyek, mert ki más ha nem egy pasi tud megfelelõ választ adni egy nagy kérdésre ami benned kavarog a pasikról) túl közel engedtük magunkhoz. S hidd el csak egy pici alkalom kell neki, mikor éppen más beszélget vele, hogy elkotyogja azthogy te mit mondtál. Megtörtént. Azóta rendesen hanyagoljuk hogy komolyabb dolgokat elmondjuk neki. Nem fogja a munkája mellett hûû de komoylan venni a te apró sérelmeid, hidd el. Pillanatnyilag úgy tûnik, hogy úgy volt megfelelõ ahogy tetted, de késõbb megbánhatod hogy elmondtad neki, s akkor már nicns mit tenni, fõleg ha esetleg õ már továbbadta valaki másnak az osztályból, vagy egy másik ilyen jóhiszemû kis tanítványának aki úgyanígy cselekszik, mint ahogy te szeretnél. De rádbízom, tedd ahogy érzed. Én csak elmondtam hogy nem a legjobb ötlet. De lehet hogy a te tanárod más. Mindenesetre majd írd le hogy hogy döntöttél, s ha úgy döntesz hogy megpróbálod akkor hogy mit reagált a tanárod és hogy mi lett a dologból.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, szerintem õ nem mondaná el, de én nem is olyan nagyon bizalmas ügyekrõl szeretnék beszélni vele....Hanem olyasmirõl, hogy xy tanár levitte a jegyemet a semmiért. Vagy, hogy egy versenyem nem sikerült, pedig... De nagyon köszi nagyon valószínû, hogy rád fogok hallgatni, de még várok kommenteket :)

Mit tegyek ha nem értek szót a kicsivel?

Kb 4 hete kezdõdõt Milota dolgozok,egyszerûen nem fogad szót,nem foglalkozik vele hogy ha beszélek hozzá se az apjának se nekem!hisztizik ha nem ugy van amit õ akar sikoltozik.Nagy mama van vele persze õ engedékenyebb mint én(és nem tartja be az elvárásaimat. De én se vagyok az a nagyon szigorú szülõ !( Én úgy gondolom hogy, az õ szemébe én vagyok a gonosz)! Sajnos nem bújik hozzám puszit nem ad én se adhatok neki,erõszakos van mikor szeretgetném meg üt...:(3 éves kis lány !

Legjobb válasz: Egyertelmuen haragszik rad,amiert "otthon hagytad".Duhos,amiert nem vele vagy.Nekik nehez meg megerteniuk,hogy muszaj menned. Ha bolcsibe,oviba kerult volna konnyebb lenne a helyzet,mivel latna,hogy mas anyukaknak is el kell menniuk,plusz meglenne a rendszer. Emellett meg az is sokat ront a helyzeten,hogy a nagymama nem tartja a rendet. Igy meg inkabb rossznak tunsz a szemeben,hisz nem erti miert nem engeded meg azt,amit mama igen,es miert szamit nalad rossz dolognak,ami mamanal nem. Es a kicsinek tokeletesen igaza van. A mama tudna javitani a dolgon,ha kovetkezetesen betartana a rendet es folyamatosan trenirozna arra,hogy nagyon hianyzik neked a kicsi,csak muszaj menned,pedig szivesebben lenne veled otthon,mindig alig varod,hogy hazaerhess hozza,stb. Plusz az sem artana,ha idonkent bemennenek hozzad a munkahelyedre es megnezhetne,hogy hol dolgozol,mit csinalsz,stb. Es mindezek melle az sem artana,ha hazaerkezes utan semmi hazimunkat nem kellene vegezned,hanem 100%-ban ra tudnal figyelni,ami ugye a kivitelezhetetlen szintjet uti. Na de ha ezekben a dolgokban nem partner a nagymama,akkocsak romlani fog a helyzet. :-(

Egyertelmuen haragszik rad, amiert "otthon hagytad".Duhos, amiert nem vele vagy.Nekik nehez meg megerteniuk, hogy muszaj menned. Ha bolcsibe, oviba kerult volna konnyebb lenne a helyzet, mivel latna, hogy mas anyukaknak is el kell menniuk, plusz meglenne a rendszer. Emellett meg az is sokat ront a helyzeten, hogy a nagymama nem tartja a rendet. Igy meg inkabb rossznak tunsz a szemeben, hisz nem erti miert nem engeded meg azt, amit mama igen, es miert szamit nalad rossz dolognak, ami mamanal nem. Es a kicsinek tokeletesen igaza van. A mama tudna javitani a dolgon, ha kovetkezetesen betartana a rendet es folyamatosan trenirozna arra, hogy nagyon hianyzik neked a kicsi, csak muszaj menned, pedig szivesebben lenne veled otthon, mindig alig varod, hogy hazaerhess hozza, stb. Plusz az sem artana, ha idonkent bemennenek hozzad a munkahelyedre es megnezhetne, hogy hol dolgozol, mit csinalsz, stb. Es mindezek melle az sem artana, ha hazaerkezes utan semmi hazimunkat nem kellene vegezned, hanem 100%-ban ra tudnal figyelni, ami ugye a kivitelezhetetlen szintjet uti. Na de ha ezekben a dolgokban nem partner a nagymama, akkocsak romlani fog a helyzet. :-(
A kérdező hozzászólása: néha nagyon durván viselkedik sajnos van mikor fel adom az egészet ! :( nemm tudom mit tegyek! nem akarok neki rosszat!
Ne engedj a hisztijének, ne engedd, hogy durva legyen. Ha hisztizik, akkor tégy úgy, mintha ott sem lennél. Elõbb-utóbb megunja a hisztit.Éppen azzal teszel vele rosszat, ha hagyod hisztizni.
Részben igaza van az elsõnek, mert a dackorszakban van benne, amire az a legjobb módszer, ha figyelmen kívül hagyod. Viszont itt van egy nem elhanyagolható tényezõ, hogy te dolgozol. Nehezebben fogadja el, hogy nem veled van mint eddig, nincs rá annyi idõd mással van sokat. Valamilyen szinten büntet. Beszélgess vele sokat, mikor otthon vagy csináljatok közös programokat, legyen külön idõd csak rá akkor is, ha nem igényli ! Idõ kell, amíg megszokja a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !Sejtettem hogy a probléma azzal van hogy haragszik , és sajnos volt ebbõl pisi probléma is!12 órát vagyok távol tõle! :( Ovit elkezdte csak beteges!hétfõn megy óvodába :) Az elején tetszett neki de aztán már nem ! Mi a véleményetek ha már holnap ott aludna ?? Én mennék akkor érte !
haragszik..az én lányom is ezt csinálta...persze, maradjon ott holnap alvásra, és Te menj érte, amikor csak lehet...és ne legyél most vele túl kemény, meg kell szokja ezt az új helyzetet, magyarázd el neki, és sokat mond neki, hogy mennyire fontos neked õ, és mikor melózol csakis rá gondolsz közben..én mindig ezt mondtam neki, és nem hazudtam...:-)) Legyél vele minél többet, tojjál a házimunkára, lényeg, hogy a kis lelke helyrebillenjen!
Nos legyél szülõ ne engedd hisztizni, ütni, miért nincs oviban??
A kérdező hozzászólása: Beteg volt azért nem ment oviba ! Köszönöm a válaszokat! :)

Mit tegyek, ha nem tudom mit érzek, és azzal, ami bennem kavarog nem tudok mit kezdeni?

Nem tudom mit érzek,de annyira hiányzik már most... Én 18/l ő 24/f... Együtt dolgozunk,de le fog számolni és elmegy ki dolgozni külföldre... Nem tudom,miért,de annyira hiányzik... Ha nem találkozunk, a napjaim üresek és a gondolat, hogy... Talán barátok lehettünk volna, ha nem vagyok ilyen magamnak való ... És ... Áhh! Nem tudom eåmondani milyen. Úgy szeretnëm magam összeszedni és elmondani,hogy hiányozni fog... De nem merem plusz ha megkérdezi mért,mit mondhatnék? Bajban vagyok :(

Legjobb válasz: Nem vagy bajban. Mondd meg neki kerek-perec, hogy igen, hiányozni fog. Ha meg visszakérdez azt is hogy szereted. Ha valamit nem próbálsz meg sosem tudod meg mi lett volna ha.

Nem vagy bajban. Mondd meg neki kerek-perec, hogy igen, hiányozni fog. Ha meg visszakérdez azt is hogy szereted. Ha valamit nem próbálsz meg sosem tudod meg mi lett volna ha.
Neked komolyan az a bajod, hogy nem mered kimutatni felé, hogy hiányozni fog? -_-
A kérdező hozzászólása: De... És ha kinevet?? Na meg én nem szeretem...azt hiszem. :S na jó, mint embert tuti, de ilyen meg nem mondunk...
A kérdező hozzászólása: Komolyan az a bajom, hogy nem tudom mi ez... Meg hogy félek... Amúgy sem vagyok valami nagy társasági lény...
Na elég ebbõl [email protected], megértem én, hogy könnyebb és jobb itt nyavalyogni, de gyorsan kapard össze magad a padlóról kislány, és kezdj el beszélgetni a sráccal. Nem azt mondom, hogy a semmibõl egyszer csak támadd le azzal, hogy hiányozni fog, fõleg, ha még nem is mertél egyszer sem beszélgetést kezdeményezni vele.Valószínûleg elég kattantnak nézne. Kezdeményezz beszélgetést, és kész. Nem a világvége.... Ha meg nem, akkor nyavalyogj miatta a hátralévõ életedben, napjaidban, ahelyett, hogy most cselekednél.... A te döntésed.
És akkor meg mi van, ha kinevet, vagy [email protected]? Semmi, csak annyi, hogy megpróbáltad, és nem kell évekig azon aggódnod, mi lett volna, ha...mert tudni fogod a választ. ;)
A kérdező hozzászólása: Szoktunk beszélgetni, de holnap nem jön dolgozni... Itt lakik közel... De mégsem mehetek csak úgy oda! Nem?

Mit tegyek, ha nem tudom, hogy kinek és hogyan köszönjek?

Járok el?készít?re egy gimibe, és ott senkinek sem köszöntem. Már a második órám volt, és egy lány mintha köszönt volna, de szerintem nem nekem. Még nem is beszéltünk, nem köszöntem vissza. Amikor bemegyek az osztályba, akkor is csak leülök. De amúgy nagyon sokan. 1-2 ember köszönt csak, de nem köszöntem nekik vissza, mert nem tudtam, hogy ismer?söknek vagy mindenkinek köszönt. Mert lehet ott voltak iskolatársai és azoknak köszönt. Akkor ciki lett volna nekem is. És végül is csak páran köszöntek vissza.

Legjobb válasz: Köszönni KELL. Attól, hogy más nem köszön, vagy éppen szarják le, az nem a te hibád. Õk a bunkók... Ez miatt ne aggódj. Nos, tisztázzuk: A) Falu Ha olyan faluba mész, ahol laksz... akkor persze annak köszönsz, akit ismersz. Ha valakikkel vannak, nekik is köszönsz. Felnõtteknek csókolom, fiatalabbaknak sziasztok (én amúgy, ha egy csoportot látok, akkor vagy a csókolom-sziasztok ot köszönöm így egybe, vagy csak simán sziasztok, és az mindenkire) Ha nem ismered a falut, akkor nem nagyon kell mindenkinek köszönni B) város Itt aztán kb ne köszönj senkinek, mert ha forgalmas, akkor minden percre 10 köszönés jutna, és egyrészt felesleges, másrészt meg nem kell. Annak köszönsz, akit ismersz. Ha bemész egy boltba, iskolába, ilyesmi, akkor köszönsz a portán. Csókolom, vagy a napszakok szerinti Jó reggelt, napot, estét... Középiskolában rá kell térni erre, mi már rátértünk a napszakok szerinti magázódásra, ilyenek. Ott már azért tudni kell beszélni, mert téged se tegeznek már. Az osztálytársaknak sziát, vagy valami ilyesmi. Mivel kezdesz nagyobb lenni, a huszonévkörülieket is sziázhatod. Most mondhatsz sok-sok esetet, ez mindig más. Érezni kell

Köszönni KELL. Attól, hogy más nem köszön, vagy éppen szarják le, az nem a te hibád. Õk a bunkók... Ez miatt ne aggódj. Nos, tisztázzuk: A) Falu Ha olyan faluba mész, ahol laksz... akkor persze annak köszönsz, akit ismersz. Ha valakikkel vannak, nekik is köszönsz. Felnõtteknek csókolom, fiatalabbaknak sziasztok (én amúgy, ha egy csoportot látok, akkor vagy a csókolom-sziasztok ot köszönöm így egybe, vagy csak simán sziasztok, és az mindenkire) Ha nem ismered a falut, akkor nem nagyon kell mindenkinek köszönni B) város Itt aztán kb ne köszönj senkinek, mert ha forgalmas, akkor minden percre 10 köszönés jutna, és egyrészt felesleges, másrészt meg nem kell. Annak köszönsz, akit ismersz. Ha bemész egy boltba, iskolába, ilyesmi, akkor köszönsz a portán. Csókolom, vagy a napszakok szerinti Jó reggelt, napot, estét... Középiskolában rá kell térni erre, mi már rátértünk a napszakok szerinti magázódásra, ilyenek. Ott már azért tudni kell beszélni, mert téged se tegeznek már. Az osztálytársaknak sziát, vagy valami ilyesmi. Mivel kezdesz nagyobb lenni, a huszonévkörülieket is sziázhatod. Most mondhatsz sok-sok esetet, ez mindig más. Érezni kell
A kérdező hozzászólása: Vagy ha pl. az utcán szemben jön velem a bátyám és a haverjai, akkor mindenkinek, vagy csak a bátyámnak köszönjek? Mert õk nem ismernek gondolom. Vagy volt pár lány, akik még év elején bejelöltek facebook-on, de sosem beszéltünk ott sem, de páran lájkolták a képemet is. Akkor ha õket meglátom, akkor köszönjek? Mi van ha nem ismernek fel? Vagy ha egy olyasvalakivel futok össze, akit hallásból ismerek, meg valszeg' õ is engem, akkor köszönjek? Mi van ha én tudom ki õ, de õ engem nem ismer meg? Vagy ha megismer, de én nem köszönök?
Neked nyugodtan szabad köszönni Hello-val Ilyen diák féléknek sosem kell Jó napot meg Jó reggelt 20/F

Mit tegyek, ha nem működik a szexuális életem a párommal? Mi véleményetek, mit lehet ilyenkor tenni?

Lassan 8 éve vagyok vele együtt, van egy 2 éves kisfiúnk is. 3 éve élünk együtt egy gyönyör? házban, amit folyamatosan csinosítgatunk. Õ csakis arra törekszik, hogy semmibe ne szenvedjünk hiányt, ez így is van. Csak értünk él ezt tudom és látom. Szeret is engem a maga módján, Õ nem igazán tudja kimutatni az érzéseit. A szexuális életünk katasztrófa! Havonta van 1-szer, jó esetben és az sem jó nekem. Régen sem volt az igazi és ez egyre rosszabb lett. Egyszer?en én a gyengédebb, szenvedélyesebb míg Õ a gyors és a miel?bb legyünk túl rajta szexet szereti. Önz? a szexben és nem veszi figyelembe az én igényeimet, pedig tudja mire vágyok. Mivel nem érzek érzelmeket irányából ezért nem is tudom elengedni magam és nem is kívánom Õt. Éppen tegnap került szóba az önkielégítés, és kiderült, hogy Õ hetente legalább 1-szer csinálja. Teljejsen kibuktam ez miatt, hiszen akkor neki sem jó velem a szex, amit már eddig is sejtettem.Többször próbáltam már beszélni vele err?l,de egyszer?en nem lehet,mert Õ szerint minden rendben van köztünk és feleslegesen aggódok ilyen hülyeségek miatt.

Legjobb válasz: Ne haragudj a párodra a maszti miatt, mert õ azzal is csak javítani akar a szexuális együttlétetek minõségén.Mivel írod is, hogy õ általában a gyorsabb és te úgy érzed, hogy nem kíváncsi a te igényeidre.Nem lehetséges, hogy neki ezidáig te vagy az elsõ és egyetlen eddigi életében, mármint akivel szexelt?Ne halgass a rádunt szövegekre, viszont az tény, ha ezt nem orvosoljátok idejében, akkor az elõbb útóbb félrelépéshez fog vezetni.A férfiak (tévesen)azt hiszik, hogyha naponta akár többször is kiverik, akkor a következõnél nem sülnek el, olyan hamar....Újíts!A férfiak imádják ha egy nõnek teljesen kopasz odalent, mert az olyan kislányos.Gyantáztass, ha kell.Csábítsd el, játszadozz vele és finoman utasítsd, hogy elõtte orálisan kényeztessen téged is egy kicsit mielõtt vadállat válik belõle.És persze az is képes doppingolni egy együttlétet, ha a gyereket elvisszük a mamához és vígan síkítozhatunk, nyöghetünk nem kell csendre fogni magunkat.Hidd el ez a párodra is jó hatással lesz.Egyébként meg nem értem, hogy miért a válás kategóriába írtad a kérdésed.Annyira nagy a baj?Valószínû, hogy már sok kudarcotok volt a szexuális együttléteitek során, ezért is ritkul a dolog és valószínû, hogy ezért sem kívánod már te sem.El kell döntened, hogy mennyit jelent neked ez a kapcsolat.Mérlegelj és kívánom, hogy ha úgy döntesz érdemes még megmenteni, akkor sikerüljön is.Ja és ne légy prûd, valld be, hogy te sem bírod ki 1 hónapig így azért lássuk be neked is magadhoz kell nyúlj néha....33 éves 3 gyermekes anyuka voltam......Nehogy azt hidd, hogy mással jobb lesz.....Legalábbis nincs rá garancia.

Ne haragudj a párodra a maszti miatt, mert õ azzal is csak javítani akar a szexuális együttlétetek minõségén.Mivel írod is, hogy õ általában a gyorsabb és te úgy érzed, hogy nem kíváncsi a te igényeidre.Nem lehetséges, hogy neki ezidáig te vagy az elsõ és egyetlen eddigi életében, mármint akivel szexelt?Ne halgass a rádunt szövegekre, viszont az tény, ha ezt nem orvosoljátok idejében, akkor az elõbb útóbb félrelépéshez fog vezetni.A férfiak (tévesen)azt hiszik, hogyha naponta akár többször is kiverik, akkor a következõnél nem sülnek el, olyan hamar....Újíts!A férfiak imádják ha egy nõnek teljesen kopasz odalent, mert az olyan kislányos.Gyantáztass, ha kell.Csábítsd el, játszadozz vele és finoman utasítsd, hogy elõtte orálisan kényeztessen téged is egy kicsit mielõtt vadállat válik belõle.És persze az is képes doppingolni egy együttlétet, ha a gyereket elvisszük a mamához és vígan síkítozhatunk, nyöghetünk nem kell csendre fogni magunkat.Hidd el ez a párodra is jó hatással lesz.Egyébként meg nem értem, hogy miért a válás kategóriába írtad a kérdésed.Annyira nagy a baj?Valószínû, hogy már sok kudarcotok volt a szexuális együttléteitek során, ezért is ritkul a dolog és valószínû, hogy ezért sem kívánod már te sem.El kell döntened, hogy mennyit jelent neked ez a kapcsolat.Mérlegelj és kívánom, hogy ha úgy döntesz érdemes még megmenteni, akkor sikerüljön is.Ja és ne légy prûd, valld be, hogy te sem bírod ki 1 hónapig így azért lássuk be neked is magadhoz kell nyúlj néha....33 éves 3 gyermekes anyuka voltam......Nehogy azt hidd, hogy mással jobb lesz.....Legalábbis nincs rá garancia.
Szerintem egyszerûen csak rád unt. Ilyenkor mi a teendõ? Fel kell keltenni az érdeklõsését! Menj el egy ilyen szexboltba és szerez be valami szexi ruhát, vagy szexi fehérnemût egy Intimissimibõl... Várd otthon egy gyertyás fürdõvel és ajánld fel, hogy jól megmasszírozod... vagy fundáljatok ki valami ötletes helyet... konyha, autóban stb.
Akár én is irhattam volna, bár én tudom, hogy mi a baj. A férjem nem ad a szájhigéniára, és bizony kellemetlen szaga van. Dohányzik is mellette. Minden este úgy kell rászólni, hogy fogat mostál már? hogy legalább 1x meglegyen neki naponta mosva. Mint egy gyerekre. És akkor is csak 1-2x húz rajta, és kész. Már lassan ott tartok, hogy megmosom neki én. Próbálkoztam azzal is, hogy akkor én sem mosom meg, hátha észreveszi, hogy mennyire nem jó az, de 2 napnál tovább nem birtam, igy nem vált be az ötlet. Ecsetelem neki már több, mint elégszer, hogy a fogmosás a tisztaság része, de nem érdekli. Évek óta nem csókoloztunk már, ezek ok miatt. Igy ha nagy ritkán sor kerül rá egy essünk már túl rajta szex, igy az sem az igazi. Mert azt sem akarom, hogy ilyen szájjal mármit is csináljon velem-rajtam. Egyszerüen undorit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeket! Elég sok jó ötletet írtatok. Azt hiszem hogy ha megerõsítésetekkel bevetek néhány trükköt akkor még menthetõ a dolog. Egyébként véletlen írtam a kérdést a válás kategóriába.Köszi
A probléma az, hogy mindketten másra vágytok. Te szeretetre vágysz, ölelésre, amíg õ a kielégülésre vágyik. Ha megmondanád neki az igazat, akkor a helyzet meg is lenne oldva.
Figyelj, ha az elején sem volt jó, akkor nem is lesz. komolyan. Érezted az elején hogy oda van érted, mármint szexuálisan? tudom hogy a férfiak is különbözõek, de azért ezt lehet érezni. Bocs a felvetésért, de ha az elején is ilyen immel ámmal ment a dolog, nem leht hogy látens meleg? sajnos nincs kizárva. A másik lehetõség hogy ráunt veled a dologra. ez is megeshet, de ez csak akkor lehet, ha az elején azért minden rendben volt. Volt nekem egyszer egy elvált férfi barátom. Õ mesélte, hogy a külön költözés elõtt a feleségével már csak heti egyszer volt szex, a kötelezõ vasárnap reggeli, és hogy már azt kezdte észre venni, hogy önmagával élvezetesebb a szex mint a nõvel. Na ilyenkor kell abbahagyni. persze valószínû a nõnek is rossz volt, de ezt ugye nem tudom. és õ mesélte, hogy sokáig úgy érezte, hogy minden rendben, természetes, hogy már nem szexelnek annyit hiszen nem 20 évesek. mígnem egy munkabulin összeismerkedett egy nõvel, akivel lett egy egyéjszakás kalandja, és akkor jött rá, hogy nem az öregedéssel van baj, hanem a feleségével való kapcsolatával. na utána keresett egy szeretõt, mígnem 1 év után elköltözött otthonról. ezt azért meséltem, mert lehet hogy a férjed sem tudja tudatosan, hogy valami nem jó. lehet hogy van valami vágya, amit nem mer elmondani. valahogy ki lehet ne belõle udvarolni hogy mondja el. hátha használna. mert ez így hosszabb távon nagyon gáz. és ugyanúgy te is találkozhatsz valakivel, aki egyszerûen elgyengít, mert annyira elkezd vonzani. aztán meg majd megkapod a kedves férjedtõ, hogy milyen qva vagy.. pedig az egész inkább az õ hibája mint a tied. ha ennyire elzárkózik a témától. 32/N
A masztival egyetértek úgy, hogy a párod érezzen, lásson valamit belõle. Persze "véletlenül". Ez szokott segíteni.
"Régen sem volt az igazi és ez egyre rosszabb lett. Egyszerûen én a gyengédebb, szenvedélyesebb míg Õ a gyors és a mielõbb legyünk túl rajta szexet szereti." Sajnos ezek szerint nem illetek össze a szexuális igényeiteket tekintve. Van ilyen. Így is lehet boldog kapcsolatotok, ha ettõl a résztõl eltekintetek. Egész jól le lehet szokni róla, egyébként. Vagy van még két megoldás: 1 ha ez akkora probléma, h nem tudsz rajta felülkerekedni, akkor váljatok el. 2 Keress egy szeretõt, aki megadja azt, amit a párod nem. Ettõl még élhettek együtt, lehettek boldogok. Ám ennek a legtöbbször válás lesz a vége! A "javítsuk meg" dolgok azért nem mûködnek, hiszen sohasem volt jó. Csak az elején még a rózsaszín köd ideálisabb képet festett...
Sajnos akivel az elején sem igazán egetverdesõ a szex, az csak késõbb mindik laposodik. Így jártál ha szereted maszti segíthet rajtad, vagy egy titkos szeretõ.
Az tényleg egy jó ötlet, hogy fel kellene dobni... de az az elsõ, a másik hogy muszáj lenne megbeszélnetek. Elmondanod neki, hogy neked ez így nem jó legyen gyengédebb veled, mert hanem neked nem jó. Ezt muszáj megbeszéljétek, mert hanem örökös félelem lessz benned, és viszáj köztetek. Ez egy nézeteltérés és ha nem mondod el neki, nem beszélitek meg, ebbõl kezdõdnek a más viták.
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg undi, már bocsi, de ezt nem értem. Már csak miattad sem mos fogat, tisztálkodik rendesen. Az sem hatja meg, hogy ha így folytatja kirohadnak a fogai??? Legalább szopogathatna valami fogtisztító, baktériumölõ cukorkát.Próbáltátok már? Hát szó ami szó egyik pasival sem egyszerû.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!