Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ha nagyon (830 db)

Mit tegyek? Ha nagyon stresszelek elkezdek reszketni.

Legjobb válasz: Javaslom, hogy próbáld ki a Life Care BIO termékeket, nagyon jó stressz oldó hatásuk van, én is mivel diák vagyok, a vizsgaidózakban nagy a stressz, de ez segitett. A BIO termékek elõnyei, hogy nincs mellékhatás, használhatod nyugodtan negativ következmények nélkül. És ha regisztrálsz a http://www.life-care.com/hu-ra (ingyenes regisztráció), kapsz 20% árengedményt. Nézd meg a Noni készitményeket. Bármilyen kérdés esetén, utt az e-mail cimem: [email protected] Megéri kipróbálni.

Javaslom, hogy próbáld ki a Life Care BIO termékeket, nagyon jó stressz oldó hatásuk van, én is mivel diák vagyok, a vizsgaidózakban nagy a stressz, de ez segitett. A BIO termékek elõnyei, hogy nincs mellékhatás, használhatod nyugodtan negativ következmények nélkül. És ha regisztrálsz a http://www.life-care.com/hu-ra (ingyenes regisztráció), kapsz 20% árengedményt. Nézd meg a Noni készitményeket. Bármilyen kérdés esetén, utt az e-mail cimem: [email protected] Megéri kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: En ezt a problémát nem gyógyszerekkel szeretném megszüntetni, de azért köszönöm szépen!
Menj el autogén tréningre ! Ott kb 10 féle relaxációs módot tanulsz amivel minden egyes testrészedet el tudod lazítani és ha rendszeresen gyakorlod csak rá gondolsz valamidre amit befeszítessz pl láb már el is lazul .Sztem nagyon hasznos és jobb mint különbözõ orvosságok , nekem bejött!!! :)

Mit tegyek, ha nagyon szeretném látni Mario Casast?

Imádom! Nem láttam sok filmjét,viszont nézek mostanában róla és barátnõjérõl (María Valverde) interjúkat és nagyon jók,Mario nagyon odaadó a rajongóival szemben. Chatel velük,fényképeket készít velük,kisebb ajándékokat adományoz és egy csomó helyen szerepel stb. Nem tudok spanyolul,de az interjúk lefordításában segít egy ismerõsöm :) És Mario pasinak sem utolsó,egyáltalán nem :D

Legjobb válasz: Nyugodj meg ez csak fellángolás. Én is 15 vagyok, és nekem is voltak hasonló érzéseim idõsebb férfiak iránt. És ez nem gond. Jó dolog, ha megnyugtat a hangja, a képei. De azért vedd észre a környezetedben lévõ srácokat is, mert sokkal valószínûbb, hogy valamelyikükkel kialakíts egy kapcsolatot, mint Mario Casas-sal. De ez egy idõ után, mikor érettebb leszel el fog múlni, mert ez csak rajongás és nem szerelem. Addig pedig jó, hogyha "ott van neked", mikor ideges vagy, mert mint írtad lenyugtat. Nekem például Johnny Depp volt ilyen, és bár még mindig nagyon vonzónak látom, egyáltalán nem vágyok arra, hogy bármilyen kapcsolatban is legyek vele. Na jó azért persze szívesen váltanék vele pár szót, de mégis... Szóval nyugi!

Nyugodj meg ez csak fellángolás. Én is 15 vagyok, és nekem is voltak hasonló érzéseim idõsebb férfiak iránt. És ez nem gond. Jó dolog, ha megnyugtat a hangja, a képei. De azért vedd észre a környezetedben lévõ srácokat is, mert sokkal valószínûbb, hogy valamelyikükkel kialakíts egy kapcsolatot, mint Mario Casas-sal. De ez egy idõ után, mikor érettebb leszel el fog múlni, mert ez csak rajongás és nem szerelem. Addig pedig jó, hogyha "ott van neked", mikor ideges vagy, mert mint írtad lenyugtat. Nekem például Johnny Depp volt ilyen, és bár még mindig nagyon vonzónak látom, egyáltalán nem vágyok arra, hogy bármilyen kapcsolatban is legyek vele. Na jó azért persze szívesen váltanék vele pár szót, de mégis... Szóval nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, valami ilyesmi válaszra vártam legbelül! :) Persze, észreveszem én a körülöttem lévõ fiúkat is. Mariora azért nyilván nem úgy gondolok hogy "huu de összejönnék vele" vagy ilyesmi, mert ez õrültség. Csak vonzó pasi szerintem, és úgy ott lennék Spanyolországban, hogy láthassam. :) Szóval õt azért nem veszem egy kalap alá a körülöttem élõ fiúkkal, ez a kettõ teljesen más dolog.
Szuper! Ez így teljesen rendben van. És egyébként nincs mit.
A kérdező hozzászólása: :) )

Mit tegyek ha nagyon csunyan kihasznaltak es atvertek, hazudtak nekem? Naivsagbol hagytam magam de nagyon sok mindent megtudtam es elegem van belole. Nagyon durvan szenvedek de ugy gondolom nem ezt erdemlem.

Meg szeretnem neki mutatni h kivel szorakozzon.. Nem akarom hagyni ezt neki.Segitsetek nagyon szepen kerlek titeket.Ne ilyet h felejtsd el ilyen az elet... en ezt nem akarom hagyni.

Legjobb válasz: mi történt? elmondod?

mi történt? elmondod?
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mi történt és a korodat, valamint a nemedet is elárulhatnád.
Ha többet tudok, akk én is tudok válaszolni
hány éves vagy?

Mit tegyek ha nagyon pattanásos a bőrőm mindendol nem csak t alakban és már kezeltem kb . Mindennel es a menstruációm es rendben van . Lehet hormonális probléma es a túlzott faggyútermelést hogyan lehet csökkenteni?

Legjobb válasz: Lehet a sok idegeskedés, stressz miatt is, rosszul eszel, lelki okok. Én akkor leszek pattanásosabb ha megjön a menzeszem, illetve ha tényleg nagyon egészségtelenül, össze-vissza eszem. Mindig ilyen voltál, vagy csak az utóbbi idõkben növekedtek meg a pattanások? Szerintem ha már ennyire súlyos akkor ajánlatos felkeresned egy bõrgyógyászt, õ megmondja hogy mitõl lehet, és ad rá kenõcsöt. :)

Lehet a sok idegeskedés, stressz miatt is, rosszul eszel, lelki okok. Én akkor leszek pattanásosabb ha megjön a menzeszem, illetve ha tényleg nagyon egészségtelenül, össze-vissza eszem. Mindig ilyen voltál, vagy csak az utóbbi idõkben növekedtek meg a pattanások? Szerintem ha már ennyire súlyos akkor ajánlatos felkeresned egy bõrgyógyászt, õ megmondja hogy mitõl lehet, és ad rá kenõcsöt. :)
A kérdező hozzászólása: Mar voltam bõrgyogyasznál de nem tudtak semmit sem mondani .
A szüleidnek milyen a bõre? Lehet örökletes. Ha semmi nem segít, akkor a végsõ megoldásként ott van a Sotret. Csak bõrgyógyász írhatja fel, és amíg szeded, nem eshetsz teherbe, plusz a májfunkcióidat vérvétellel folyamatosan figyelni kell, de megéri, mert végleg elmulasztja, és nem is hormonális gyógyszer (A-vitamin származék).
Paleolit táplálkozás címû könyvben találsz megoldást. Írta: Szendi Gábor. Vagy írd be a keresõbe:Tények, tévhitek. Keresd úgy hogy akne /pattanás /

Mit tegyek ha nagyon hiányzik?

Most voltam 4.b osztályos és megyek ötödikbe...De Új tanárnéni fog tanítani és a régi nagyon hiányzik..Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szijah! Igaz én most 6.-kos leszek,de ugyan így voltam mint te!Sõt az osztálytársaim is. Mi úgy oldottuk meg hogy minden héten meg látogattuk õket! Hidd el jólesett nekik.Vissza emlékeztünk a múltra,Nagyon jó volt.És nem kell félned az úkj tanároktól.Az 9t9dik nekem nagyon szívós volt.Sikerült 3db 3-ast szereznem :(,dehát ez van,ne izgullj :)

Szijah! Igaz én most 6.-kos leszek, de ugyan így voltam mint te!Sõt az osztálytársaim is. Mi úgy oldottuk meg hogy minden héten meg látogattuk õket! Hidd el jólesett nekik.Vissza emlékeztünk a múltra, Nagyon jó volt.És nem kell félned az úkj tanároktól.Az 9t9dik nekem nagyon szívós volt.Sikerült 3db 3-ast szereznem :(, dehát ez van, ne izgullj :)
Néha keresd meg, beszélgessetek. Kérdezd meg, hogy van-e email címe, ha igen, idõnként írhatnál-e neki? Karácsonykor, Pedagógus Napon készíts neki valamilyen aranyos ajándékot... De meglátod, hogy a felsõ tagozaton is találsz majd kedves tanító nénit, bácsit. Ne keseredj el.
9t9dik=ötödik
Hát, figyu. Elõször is rossz kategóriában van a kérdés. Másodszor, még tudsz kérdezni a tanárodtól? Mert, ha igen akkor meg tudod tõle kérdezni a telefon számát, e-mail címét. Ilyesmi. 12/F
Én most megyek 7.-be, és szerintem ne hiányold õket, csak tanárok, rendes tõled hogy ilyen aranyos vagy, de vannak fontosabb emberek is. Nem tudsz mit tennél, ha csak nem tudod a telefonszámát, és akkor felhívhatod :)
lol, tesóm msot megy 4 .osztályba, de a gépet nem tudja bekapcsolni XD nemhogy gyk-t függeni
Most voltam 5-dikes. Egy nagyon-nagyon rendes tanárom volt alsóba, most egy idióta vad barom a tanárom :( Ha hiányzik hívd el kávézni stb. Az én volt tanárom és anyukám pl. anyira jóban vannnak, hogy sokat átmegy anya kávézni és a tanár is sokat jönn, és orákat telefonálnak!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..és most ahogy mondtátok eszembe jutot az e-mail címe..Kösike!
A kérdező hozzászólása: Nem válaszol a levelemre!it csináljak már hiányzik megint!

Mit tegyek, ha nagyon tetszik az osztálytársam?

utolso éves gimis csaj vagyok akinek már vagy 2 éve bejön az egyik osztálytársa. Amugy nem vagyok valami pasizos tipus, bár nagyon szeretnék az lenni de sokan azt mondják válogatos vagyok, és ez miatt is vagyok még szuz, amire viszont én BÜSZKE vagyok. Nos a sráccal egy közös kirándulás erejéig a pia hatására igencsak összemelegedtünk, de azután nagyon sokáig nem szoltunk egymáshoz. Majd a nyáron megkérdezte hogy nem akaroke lefeküdni vele. Akkor nagyon megutáltam, de most olyan rossz nap mint nap látni, és ha épp oan érzelgös napom van akkor olvadok érte.

Legjobb válasz: Szerintem is mondd el neki, hogy mit érzel! Semmit nem veszthetsz! De ha csak továbbra is magadban sóvárogsz utána, tönkre fogsz menni idegileg!És az nagyon jól tetted, hogy nem feküdtél le vele, mert akkor rád sem bagózna, a legtöbb srác nem szereti, ha egy nõ rögtön odaadja magát! Ezt úgy értem, hogy persze bepróbálkoznak és ha a lány hajlik a dologra, akkor le is fekszenek de a fiút utánna már nem fogja érdekelni az a lány, hisz már megkapta! De ha nem állnak rögtön kötélnek, akkor a srácot el kezdi érdekelni, hogy "hú, ebben a lányban lehet valami, érdemes teperni utána"!Hidd el, ez így van!

Szerintem is mondd el neki, hogy mit érzel! Semmit nem veszthetsz! De ha csak továbbra is magadban sóvárogsz utána, tönkre fogsz menni idegileg!És az nagyon jól tetted, hogy nem feküdtél le vele, mert akkor rád sem bagózna, a legtöbb srác nem szereti, ha egy nõ rögtön odaadja magát! Ezt úgy értem, hogy persze bepróbálkoznak és ha a lány hajlik a dologra, akkor le is fekszenek de a fiút utánna már nem fogja érdekelni az a lány, hisz már megkapta! De ha nem állnak rögtön kötélnek, akkor a srácot el kezdi érdekelni, hogy "hú, ebben a lányban lehet valami, érdemes teperni utána"!Hidd el, ez így van!
Szia! Én csak azt tudom tanácsolni, hogy mond meg neki, hogy mit érzel.De ne tárulkozz ki elötte teljesen(egyenlõre), mert ha nem kellesz neki akkor jobb ha nem tudja mennyire oda vagy érte. Az pedig, hogy még szûz vagy szerintem nagyon is becsülendõ dolog. Nagyon ritka manapság az ilyen, hogy v.ki 18 évesen is õrzi a szûzességét. Szedd össze a bátorságodat és mond el neki, ha azt várod, hogy õ jöjjön rá soha nem lesz a tiéd. Sok sikert
pontosan igy :D (eh gyerekek ha választhattam volna hogy pasi vagy csaj legyek msot tuti hogy valahol a bnõkkel piálnék :D hehe) nah m1 :D 18 évesen szûz? iet se halotam még tul sûrün nah végre egy normális csaj :D amguym eg mnod el neki ha nem jön öcce akk mrá csak fél évet kell ki birnod :D bár kétlem hogy ha nem jönél be neki akkor krédezte volna .... cal az 99% hogy bejössz neki :D enyit erröl hajrá
Mondd el neki, amit érzel. Az sosem szégyen, sõt.
Na aztan osszejott a dolog? Erdekelne en is hasonlo cipoben jarok csak 10es es fiu fejjel :)

Mit tegyek, ha nagyon büdös jellegzetes szaga van a fiú kutyámnak?

másfél éves kb. Kaukázusi juhász kutya farkassal keverve. Anyja farkas volt, apja pedig kaukázusi. és az udvar egyik részében el van kerítve...kb 3,5m x 2m -es területen. Naponta pár órát szabadon engedem az egész udvarban. És már egy jó ideje észrevettem hogy büdös jellegzetes kankutya szaga van. Neki is, és az elkerített helyének is. És ha kiengedem az udvarba akkor mindenhol olyan szag van. Mit tehetek ez ügyben ? Ivartalanítani nem szeretném mert sajnálom. Fördetéssel nem értünk el semmit. Köszönöm.

Legjobb válasz: Pedig nem kell sajnálni, hanem ivartalanítani. Amúgy érthetetlen számomra, minek neked az a kutya, ha el van kerítve egy aprócska helyre. Jó nagy mozgástere van a napi pár óra udvaron levéssel. Csak felhívnám a figyelmedet az állatvédelmi törvényre, amelyben meg van határozva, mekkora hely kell a kutyának. A tied kevés.

Pedig nem kell sajnálni, hanem ivartalanítani. Amúgy érthetetlen számomra, minek neked az a kutya, ha el van kerítve egy aprócska helyre. Jó nagy mozgástere van a napi pár óra udvaron levéssel. Csak felhívnám a figyelmedet az állatvédelmi törvényre, amelyben meg van határozva, mekkora hely kell a kutyának. A tied kevés.
Ivartalanítani sajnálod, bezárni nem. Érdekesen gondolkozol, bocs. Ráadásúl ennek a keveréknek iszonyat nagy a mozgásigénye. Mivel farkas is van benne teljesen mások az igényei mint egy normál kutyának. A szaga is emiatt sokkal intenzívebb. Szerintem vidd dokihoz és mûtesd meg.
Bûzmirigyével nem lehet gond?Nézesd meg dokival. Kicsit nagyobb területet kéne adnod neki, mert megfog kattanni és oltári nagy gondok lesznek belõle.Legalább napi 2-3 óra edzést adj neki.Próbálj meg vele elõször csak sima autókereket húzatni, aztán emeld a tétet egy traktor kerékre, ha ezt 1 órán keresztül csinálod vele, hamar le fog fáradni.Utána egy kis levezetõ játékot is alkalmazz, olyan 30 perceset.
elõször is nem ártana a farkaskutya alapvetõ igényeit kielégíteni ha nem szeretnél a bûzös leheleten kívül egyéb súlyosabb problémát. másodszor ahogy már más is írta nem ártana ivartalaníttatni. harmadszor ... végülis az ivartalanítás miatt az orvost ugyis meglátogatjátok, akkor esetleg megnézetheted a fogai, ínye állapotát is.
Én is húzattam kutyával autógumit, ezért pontosan tudom, hogy egy óra brutál sok, egy traktorkerék meg brutál nehéz.
Más kutyákkal is húzatnak kereket és semmi bajuk nincsen... Ott van egy fajtatiszta Kanáriszigeteki kutya már 10 éves és semmi baja nincsen (bár már 1 éve nyugdíjazták). A szagra is írtam, de ne zavarjon és, ha megnézzük szinte senki nem írt a szagra semmit, mindenki azzal volt elfoglalva, hogy milyen tartási körülményei vannak a kutyának. Számomra ez a válaszod nem hasznos, mivel egy marhaság az egész.Pittekkel is húzatnak kereket, sõt aktív edzésben részesülnek és semmi bajuk nincsen.
#10: fárassza le a kutyát, persze, de napi 2-3 óra edzés, vagy egy óra traktorkerék húzás több, mint egészségtelen, még az aktívan sportoló kutyáknak is, mi meg egy kaukeverékrõl beszélünk. Szigorúan tilos túlerõltetni a kutyát, akármennyi baj is legyen vele. Ráadásul a szagára pont nem megoldás a fárasztás, tehát végsõ soron nem igazán hasznos a válaszod legnagyobb része.
Általában az ilyen ugatós kutyákat komoly munkával le szokták nevelni a felesleges ugatásról, már az elsõ percben, ahogy oda került. Tipikus példa a kutyátok arra, egy kutya nem igazán tolerálja a bezárva életet. Unatkozik, nem ismeri a kinti világot, naná, hogy ugat. Legalább arra bírd rá édesapádat, ivartalanítsák a kutyát.
Most miért lettem lepontozva?????Azért mert tanácsot adtam abban, hogy mivel fárassza le a kutyát?Komolyan sok normálatlan ember rohangál itt.
A kérdező hozzászólása: megmondom miért nem. Mert az édesapám hülye elmélete szerint ez a helyes döntés hogy csak napi pár órát lehet "szabadon". Mivel éjszaka nagyon hangosan ugat, és ha elõre van engedve, akkor apámékhoz behallatszik, sõt volt hogy a szembeli szomszéd is jött szólni éjszaka, hogy ha nem hallgattatjuk el a kutyát, akkor kihívja a sünöket.
bezárni nem sajnálod de megmûtetni igen :/ mûtét után sokkal jobb lenne a kutyának és nem is értem hogy ha pár orára szabadon engeded akkor mértnem lehet szabadon egész nap?
Ha lenne egy másfél éves kau-farkas hibrided 7 négyzetméteren tartva, valószínûleg már nem élnél. Valaki jól átb*szott téged azzal a kutyával. Vidd dokihoz, nézesd meg, mitõl büdös.
valóban, valamiért azt hittem hogy elsõsorban a szája büdös. elnéztem, bocsánat. am most hogy jobban átolvastam nem meglepõ ha szerencsétlen kutya ott aszalódik egy fika helyen és totál bebüdösödik.
ma 21:54 Nem a szájszagával van gondja a kérdezõnek.
vidd el orvos hoz a büdösség miatt a másik meg ha már nem lehet az udvaron olyan sokat szabadon akkor vidd e sétálni õket nekem 2 nagytestû kutyám van egész nap egy óriási udvaron szabadon vannak plusz még minden hétvégén viszem sétáltatni 2-3órára a bükkbe öket mire haza érünk alszanak egy jo nagyot:)

Mit tegyek ha nagyon de nagyon karikas a szemem?

14 éves vagyok,és 14 eves létemre nem kéne ennyire karikasnak lennie,szerintem eleget alszom,maximum 11 kor alszom el,és reggel 6-7 kor kelek,probaltam mar kamillas borogatast is,uborkakat is raktam a szememre,korrektort is hasznalok,pudert,és nem takarja el!

Legjobb válasz: en is hajlamos karikasodasra. a korrektort felejtsd el! najo, csak a sajat nevembe beszelek: nekem nem valt be, olyan mintha a sullya megjobban lehuzna ott azt a vekony bort, pedig keveset hasznaltam. nekem egyebkent karikasabb ha sokat alszom, mint mikor kevesebbet. ja, es meg egy tipp: verkep rendben van? a verszegenyseg okozta eddig nalam a legnagyobb, legsotetebb karikakat. szoktak krumplit is hasznalni a karikak ellen, bar en azt meg sose probaltam:)

en is hajlamos karikasodasra. a korrektort felejtsd el! najo, csak a sajat nevembe beszelek: nekem nem valt be, olyan mintha a sullya megjobban lehuzna ott azt a vekony bort, pedig keveset hasznaltam. nekem egyebkent karikasabb ha sokat alszom, mint mikor kevesebbet. ja, es meg egy tipp: verkep rendben van? a verszegenyseg okozta eddig nalam a legnagyobb, legsotetebb karikakat. szoktak krumplit is hasznalni a karikak ellen, bar en azt meg sose probaltam:)
A kérdező hozzászólása: koszi a vàlaszt:) egyébként lehet h az a probléma hogy egy nap soda ha meg iszom 500 milit...
igen, igyal is rendesen, meg fiatal vagy, jobb ha most hozzaszoksz (a fiatalok elvileg jobban erzik, ha szomjasak) nem csak a karikak miatt, esztetikailag fontos!:)
ja, es ne ejszakazz!;)

Mit tegyek, ha nagyon szeretnék zenével foglalkozni, de már 22 éves vagyok, bár jó a hallásom hangszeren nem játszok, énekelni se tanultam sajnos?

Vannak zenével kapcsolatos szakmák, vagy olyanok, amikhez nem kell olyan mély előképzettség, vagy olyan, amit viszonylag hamar el lehet sajátítani - mert ugyebár egy zenésznek gyerekkorától kell tanulnia. Szóval van, amit felnőttként is meg tudok még tanulni?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell a zenét feltétlenül foglalkozáshoz kötni, mert 22 éves vagy. Bár nagyon jó, ha az ember azért kapja a fizetését, amit nagyon szeret csinálni. Nem kell lemondanod a hangszeres tanulásról sem, vagy az ének tanulásról. Nyilván elérhetõ célokat kell megfogalmazni rövid és középtávon, keresned kell a szakmai és közönség elõtti bemutatkozás lehetõségét. És persze a legfontosabb a gyakorlás.

Szerintem nem kell a zenét feltétlenül foglalkozáshoz kötni, mert 22 éves vagy. Bár nagyon jó, ha az ember azért kapja a fizetését, amit nagyon szeret csinálni. Nem kell lemondanod a hangszeres tanulásról sem, vagy az ének tanulásról. Nyilván elérhetõ célokat kell megfogalmazni rövid és középtávon, keresned kell a szakmai és közönség elõtti bemutatkozás lehetõségét. És persze a legfontosabb a gyakorlás.

Mit tegyek ha nagyon szűk vagyok?

A barátom megakart ujjazni,de 1 ujja is nagyon nehezen ment fel,és eléggé fájt..Kb.félig sikerült..Utána egy nagyon pici vért észrevettem a bugyimon,ennyit?l átszakadhatott a sz?zhártyám?Kés?bb amikor elmentem a wc-re,csípte,és kellemetlen volt.Leszeretnék vele majd feküdni,kívánom,felvagyok rá készülve,eddig nem is féltem t?le,de mostmár nagyon.Úgyérzem,hogy lehetlen,hogy én ekkorára kitudjak tágulni.Félek, nem fog sikerülni. :S Fog ez javulni?Vagy irány a doki?Egyébként használok tampont,azzal nincs baj.Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: sZIA NEM NEDVESEDSZ ELÉGGÉ!Biztos felvagy erre készülve???Segíthet a barátod,síkosítoval,hogy könnyebben menjen.De az lehet a baj nagyon száraz a hüvelyed,és lehet nagyon izgulsz is,ha az izmaid nincsenek ellazulva egy kicsit nehéz lesz.

sZIA NEM NEDVESEDSZ ELÉGGÉ!Biztos felvagy erre készülve???Segíthet a barátod, síkosítoval, hogy könnyebben menjen.De az lehet a baj nagyon száraz a hüvelyed, és lehet nagyon izgulsz is, ha az izmaid nincsenek ellazulva egy kicsit nehéz lesz.
Na figyelj..vagy nem vagy még kész rá, csak úgy érzed, vagy olyan vagy, mint én. Mert nekem mindig úgy volt, hogy ha ujjazni próbált fájt és nem is ment be, mert begörcsöltem. Vártunk még vele, maradtunk az orálnál, és amikor megint rászántuk magunkat akkor megpróbáltuk a dolgot, csak nem ujjal, hanem már élesben, a péniszével. Fájt és nehezen ment, de olyan harmadik alkalommal sikerült, és azóta nincs probléma. Nagy türelemmel csináljátok és ha esetleg kudarc ér, akkor ne törõdjetek vele, majd máskor sikerül! Addig csináljatok minden mást, ami jól esik! Sok sikert!! 21/L Ja, én 19 évesen estem át rajta, és már 17 évesen azt hittem, kész vagyok rá, pedig nagyon nem voltam akkor.. :) Tehát tényleg 100%-osan akard a dolgot, mert anélkül nem fog menni! Pussz!
Hát én mondjuk egybõl nem mennék orvoshoz, hiszen a tampon felmegy, elvileg akkor egy ujjnak is fel kéne, hogy menjen. Nem lehet, hogy túl stresszes vagy, izgulsz, görcsölsz, és ezért nem tudsz ugyanannyira kitágulni, mint mikor egy tampont helyezel fel? Engedd el magad, lazíts, aztán reméljük sikerülni fog, ha nem, és rengeteg próbálkozás után sem menne, akkor fordulj orvoshoz, egyébként még felesleges.
Menj el orvoshoz. Igaz, én fiú vagyok, de nekem meg fitymaszûkületem volt. És ingyen elvégezték a szükséges beavatkozást a kórházban.
http://www.vaginizmus.hu ezt az oldalt olvasd végig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Ezzel nem teszel jót magadnak, ha minden hülyeséget bebeszélsz!Erre van kenõcs(aranyér)Pl.körömvirág kenõcs, vagy van több féle is, nézz utána, vagy kérdezd meg gyógyszertárban, ott is segítenek! Nos, ha ez van, lehetett az aranyértõl, mert nem szégyellted véletlenül, hogy meglátja, és mit szól?? ha igen, akkor eleve feszült voltál, nem tudtál ellazulni, hogy jajj, mit fog szólni ha kiderül..gyógyítsd(gyógyíttasd) meg az aranyeret, aztán pedig engedd el magad, és élvezd, hogy együtt lehetsz a pároddal, nem kell félni :) 22l
A kérdező hozzászólása: Bocsi ezt kifelejtettem!A végbélnyílásom a hüvelyem közötti "gát" elég hosszú, és ez (is!) fájt.Lehet, hogy ez okozza fõként a problémát?Komolyan nemtudom mi a baj..Már minden létezõproblémát bebeszéltem magamnak :S
A kérdező hozzászólása: Az közrejátszhat benne, ha aranyerem van?
hmm, nos, én meg lány vagyok, szóval ne izgulj, mert tágulni fogsz, és nincs olyan, hogy szûk, csak izgatni kell kellõ ideig!hogy fájt azért lehet, mert átszakíthatta a szûzhártyádat! nem lesz itt semmi gond, csak elõtte simogassa a csiklódat, meg lehet orális szex is, az kellõképpen ellazít, ne nyúljon be egybõl, mert akkor persze, hogy fáj!!az elõjáték legyen hosszabb, míg úgy nem érzed, hogy készen állsz rá, ezt onnan tudod, hogy benedvesedsz :) 22l
Tehát szûz vagy. Megmondom, szerintem nem ennek van a legfontosabb jelentõsége. A vérzés sem... Ez a lényeg: "Leszeretnék vele majd feküdni, kívánom, felvagyok rá készülve, eddig nem is féltem tõle, de mostmár nagyon.Úgyérzem, hogy lehetlen, hogy én ekkorára kitudjak tágulni.Félek, nem fog sikerülni." Higgyétek el, hogy a hüvely, a vagina nagyon tágulékony. A saját gyerekeid is majd (nagy valószínûséggel) , azon keresztül fognak megszületni. Tehát fizikai-biológiai okokból ki fogsz tágulni. Itt viszont valami gát-görcs-szorongás érzet léphet fel. Ez nem tudatos. Persze, hogy szeretnéd a jó szexet! Mégis valami, nem misztikus, hanem az érzelmekkel-lélekkel kapcsolatos dolog beugrik. Lehet, hogy összeszorul (akaratlanul) a hüvelybejáratod, vagy a hüvelykörnyéki izomzat. (PC izmok) Ezt, szerintem, egy szakemberrel meg kellene beszélned. Vannak szexshopokban kapható hüvelytágító kúpsorozatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!