Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek fiúm mindig (176 db)

Mit tennétek? Nem tudom hogy kezeljem a helyzetet? Mit tegyek? . Nem minden napi a raszta es még tetszik is a fiú.

(én is rasztás vagyok) és egy rasztás fiú is lakik a városba és mindig látom.. Tök tetszik meg minden de én 4 évvel fiatalabb vagyok nála és most nem azzal van a baj hanem azzal hogy nem egy korosztály vagyunk. Na de nem ez a lényeg. Hogy kozeledjek vagy mi... ?

Legjobb válasz: Meg minden baratnom szerint csak kihasznalna..13/L

A kérdező hozzászólása: Meg minden baratnom szerint csak kihasznalna..13/L
tekertek 1 közös cigit?
A kérdező hozzászólása: Várom a további értelmes válaszokat.!
ha raszta vagy akkor kérd meg hogy horgolja be a hajad és máris van egy kiinduló pontod
A kérdező hozzászólása: Ez tenyleg jo:) csak az a baj hogy egyszer mar visszautasitott vagy mi:/ konkretan nem mondta csak ezt azer erezni lehet.:/
hát figyelj irj rá konkrétan mondmeg hogy szeretnél segitséget a hajadhoz tegyük fel hogy bele megy elöször légy közömbös vele ne lássa a hátsó szándékodat szép lassan halladj a beszélgetésben és ha utána megkeres téged vagy rád ir nyert ügyed van
A kérdező hozzászólása: Oke. Ez eddig jo.. De hat egyszer mar visszautasitott:/
hogyan volt az a vissza utasitás meséld el mert igy elég sok mindenre gondolni lehet hogy csak te mesélted be magadnak
A kérdező hozzászólása: Bejeloltem facen es nem igazolt vissza.. Meg amikor elmegy mellettem igy ram se nez sot inkabb elnez..:/

Mit tegyek, ha minden fiú idegesít?

El fog ez múlni valaha? És tényleg MINDEN fiú, és nem tudom miért, de megőrülök tőlük, tőletek! 17L

Legjobb válasz: Édes kislány.Amikor egy bogár a szobádban randalírozik akkor nem idegesítõek a fiúk? Na de várj.Amikor dolgoznak a hormonok és nedvesedik a puncid a kis simogató fuvallatra is.Akkor már nem fog idegesíteni

Édes kislány.Amikor egy bogár a szobádban randalírozik akkor nem idegesítõek a fiúk? Na de várj.Amikor dolgoznak a hormonok és nedvesedik a puncid a kis simogató fuvallatra is.Akkor már nem fog idegesíteni
Nem baj, mi szeretünk!
Kérdezõ te egy hõs vagy! HÕS! Kidobtál egy hatalmas pókot. :)
A kérdező hozzászólása: Pontosan mit is értelmeztem félre? Nem vagyok finnyás lány, egy randalírozó bogár? Hah, ne nevettess, amikor egy nagy és vastag pók is volt, és majdnem meghaltam, annyira féltem tõle, mégis el tudtam intézni, ki tudtam dobni magam is. Nem kell ehhez pasit tartani.
te is nagyon idegesítesz engem el fog múlni vajon ez valaha?
nyugi, az hogy idióta vagy, nem probléma, legalább nem hoz össze veled a sors, mert messzirõl elkerülöd a pasikat. (remélem nem csak a szád jár)
"Hát, 3. válaszoló, te undorító vagy! Azt se tudod, hogy mûködik egy lány, én nem izgulok fel egy láb láttán." Innen látszik, hogy nagyon gyerekes vagy még mindig. De sebaj legalább értelmezni tanuld meg a mondatokat.A többit majd kinövöd.
Mi fiúk szeretünk téged. :/
A kérdező hozzászólása: Hát, 3. válaszoló, te undorító vagy! Azt se tudod, hogy mûködik egy lány, én nem izgulok fel egy láb láttán.
Szexelj csajokkal.
C'est la vie.
Kérem a kommentelõket, vegyük komolyan a kérdést! Kérdezõ, megnyugtatlak, ez el fog múlni. Túl kell ezen esni, mint a fogzáson. Mi pasik is átéljük ezt, amikor halálba idegesítenek az állandóan vihogó, egymásba csimpaszkodva, kézenfogva közlekedõ kiscsajok. Egy felemás kor ez, annak minden átkával és gyönyörûségével, és sajna, nincs ilyenkor kapaszkodó, nekünk magunknak kell a túlpartra evickélni. De hidd el: megéri.

Nem tudom fiú legyen a hörcsögöm vagy lány? Én lányt szeretnék de azt mondják a fiú szelídebb!? És mit tegyek a terráriumba? Faforgács oda bele, mókuskerék stb, kaja mindig van! Naponta hányszor kell neki adni enni? 2x szerintem elég reggel meg este!

Milyen név illik a jövend?beli hörimre?

Legjobb válasz: Hidd el a fiú szelídebb!Nekem van egy Szíriai Aranyhörim csaj és harapós, a Dzsungáriai törpehörim fiú és szelíd!=) Nekem mind a kettõnek van:mókuskerék,meg egy kis sajt házikó!=) Bár a Dzsungáriámnak nem kell házikó mert beletúrja magát a szihácsba nagyon ari!=) Én általában úgy etetem amikor a tengerimalacom is éhes!Minden nap 3x kapnak reggel 1 szelet sárgarépát délben 1 szelet uborkát és este kapnak 1 kevés rágcsáló eleséget!=)

Hidd el a fiú szelídebb!Nekem van egy Szíriai Aranyhörim csaj és harapós, a Dzsungáriai törpehörim fiú és szelíd!=) Nekem mind a kettõnek van:mókuskerék, meg egy kis sajt házikó!=) Bár a Dzsungáriámnak nem kell házikó mert beletúrja magát a szihácsba nagyon ari!=) Én általában úgy etetem amikor a tengerimalacom is éhes!Minden nap 3x kapnak reggel 1 szelet sárgarépát délben 1 szelet uborkát és este kapnak 1 kevés rágcsáló eleséget!=)
forgácsban imád ásni így ha lehet mély legyen a ketres vagy terrárium. legyen nagy helye, ezért talán a ketrec jobb, ott tud mászni. kaját akkor adj neki ha nincs , mi berakunk egy tányérban és ha nincs neki adunk neki. vannnak fini falatok amiket csak ritkán kap. a lényeg mindig legyen neki amit egyen, de nem feltétlen kell naponta etetni mint a kutyát. a hörcsög nem eszik többet mint amennyi kell neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!:)
Mézi ?? :-))
A kérdező hozzászólása: JÓ ÖTLET!:) KÖSZI!

Van a faluba egy eléggé helyes fiú és énis meg ő is szoktunk mecsekre járni. Az utolsó meccsen szinte mindíg engem nézett. Ez a fiú idősebb nálam. Nem tudom mit tegyek folyton ő van a fejembe. Mit tegyek?

értelmes válaszokatő egy helyes fiú én meg szerintem nem vagyok annyira szép.

Legjobb válasz: Nem vesztesz semmit, ha odamész és beszélsz vele, még ha nem is tetszel neki, akkor sem fog elküldeni paraszt módon, ahogy arra néha a csajok képesek.

Nem vesztesz semmit, ha odamész és beszélsz vele, még ha nem is tetszel neki, akkor sem fog elküldeni paraszt módon, ahogy arra néha a csajok képesek.
"énis meg õ is szoktunk mecsekre járni." normálisan tanulj meg írni azt hittem Pécs közeli vagy -.- hogy szoktál járni a Mecsekre ...
Azt hiszem nekem is járnom kellene ilyen helyekre. Nagyobb esélyem volna bepasizni. ;) 39F
A kérdező hozzászólása: most mi baj van azzal h így fogalmaztam meg?? amúgy gyalog..

Van egy fiú aki 15 éves, én 13 vagyok! Nem járunk meg semmi de ő le akar velem feküdni! Az nem biztos hogy utánna együtt leszünk! De nekem nagyon bejön a fiú! Mindig azt mondja h milyen szép vagyok meg milyen aranyos. , mit tegyek?

nem tudom h meg érné-e lefeküdni vele! én el akarom veszteni! ? meg el akarja venni t?lem a szüzességem!

Legjobb válasz: uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D

Ezen már tényleg csak sírni tudok...Tényleg itt tart a világ?
uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D
"A szerelem nem egy távoli hegedû elhaló sóhaja, hanem sz ágyrúgó diadalmas pendülése." Ez az idézet nem a véleményemet tükrözi... a következõ sokkal inkább... "Szerintem is helyes elképzelés, hogy a világot biztonságos hellyé tegyük a gyermekeink számára. De nem a gyermekeink gyermekei számára, mert szerintem a gyermekek ne éljenek nemi életet."
14 éves lány vagyok akármennyire is szeretnéd ne veszítsd el fõleg hogy nem is jártok akármit magyaráz az a fiú hogy mi lesz utána hidd el csak a szexre kellenél neki majd ha lesz egy komoly kapcsolatod fontold meg de csak ha lelkileg is érett vagy én fél éve járok a pasimmal és még nem fekudtunk le ..:)
Várj még ezzel légyszíves!
Ne feküdj le vele, biztos megbánnád. Egyértelmû, hogy csak azt akarja és nem is szeret. Hiába tetszik neked, felejtsd el. Csak fájdalmat okozna.
Gratulálok, már sikerült is elveszteni: az eszedet!
13???!!!!!!Nem kéne még barbiznod?A neveltetésedre és az inteligenciádra utalnak az álltalad leírt sorok.Talán esetleg a halmozottan hátrányos helyzetû etnikai kissebséghez tartozol?
Én azt mondom a saját gyerekeimnek, hogy ameddig kérdés, hogy lefeküdjetek-e, addig NE! Amikor itt lesz az ideje, tuti, hogy nem lesz kérdésed! Ha nem így teszel, nagy valószínûséggel meg fogod bánni a döntésed!
13 éves koromban volt az elsõ csók. Akkor még véletlenül se ment át a fejemben, hogy lefeküdjek vele, vagy bárkivel. Nagyjából akkor fejeztem be a babázást meg a barbizást és még több figyelmet tettem a tanulásra. Jelenleg középiskolás vagyok, jó iskolában és nem bánom egyáltalán, hogy akkor nem voltak olyan gondjaim, hogy "Jajj, tetszik a srác, le akar feküdni velem, nekem bejön, megtegyem?" meg "Istenem, megtettem, bánom, terhes vagyok?".. Most hosszú és komoly kapcsolatom van és készen álltam vele elveszíteni. Nem azért, mert ez divat, egyáltalán, hanem azért mert szeret és szeretem és éreztem, hogy készen vagyok rá. Szóval, hagyd azt a kisfiút, tanulj, játsz tovább, ezekre a dolgokra pedig bõven van még idõd. Ne siess.
Nah szóval 13 éves vagy. Én 16 éves vagyok 2 hét múlva betöltöm a 17-et van barátom másfél hónapja vagyunk együtt és még nemhogy sex de még csak petting sem történt. Még szûz vagyok és 13 évesen talán én még azt sem tudtam annak idején hogy mi is az a sex és egyáltalán hogy is történik az. Olyan idõs koromban nekem bõven elég volt a barbi baba meg a hasonló KISLÁNYoknak való játék. A húgom most 13 éves van barátja anyukám csak ilyen gyerekszimpátiának nevezi. Nah szóval hogyha a drága kishúgom elõállna azzal hogy õ sexelni akar a barátjával tuti fix hogy [email protected]á verném és meg magyaráznám a pici butus kis tudatlan kobakjának, hogy nem kellene 13 éves korában ilyet tennie, mert egyrészt késõbb nagyon megbánhatja mástrészt pedig nemigaz hogy egy ennyi idõs GYEREK nem bírja sex nélkül és hogy neki erre szüksée van. Bõven elég kis csitri van már így is nem kell még 1. Ja és az a fiú ha már nem szûz és nem is játok tuti 100 hogy csak arra kellenél neki nem lenne azután ebbõl semmilyen kapcsolat!!!! Ne akard az õ példáját követni hogy jaj õ már nem szûz akkkor én se legyek az. Odáig fognak fajulni a dolgok hogy egy kb. 5 év múlva nem lesz már szûz 15 se. Mert hogy ezt nekik szabad csak az a nagy bökkenõ hogy egyáltalán nem vagytok felkészülve ilyen idõs korban arra hogy nem életet éljetek!!!!!
basszus 13 éves kislány vagy, mit játszod a nagyembert?
ja ennyi idõsen engem is érdekelni kezdett ez az egész. Jó sokszor megtehettem volna, de nem akartam. Vissza gondolva jobb is volt, mert annak adtam akit szeretek :D te is tegyél inkább így, ha neki csak erre kellesz, mond meg neki, hogy van keze kettõ is, elégítse ki magát õ xD 13 évesen még nagyon, nagyon, nagyon korai még, és nem a korod miatt, hanem azért mert még nem tudsz bele gondolni a következményekbe és 13 évesen a szüleidnek kellemetlen helyzetet teremtesz, ha orvoshoz kell mennetek elvetetni a babát. Inkább hagyd a srácot. Éld az életed, hiszen ezek a legjobb éveid, nem kell már most elbasznod :) Meg fogod bánni egyszer
Egyértelmû hogy ha megteszed nagyobbnak fogod érezni magadat de alaposan gondold meg és járj utána hogy milyen következményekkel járhat!
Megjegyzem halkan hogy kiba*nál a fiuval mert 14 év alattival feküdne le és az büntetendõ....
Ha félsz attól, hogy a fiú megsértõdik, ha nem fekszel le vele, akkor keress egy normálisabb srácot, aki nem csak szexelni akar veled. Már ha szeretnéd magad a csalódásoktól megkímélni... Egy másik kérdésedre a válasz: a 15 éves srác is fiatal még. De idõsebb, mint a 13. És ha szerinted az a legnagyobb probléma, hogy melyikõtök a "kicsi", akkor nem hiszem, hogy elég érett vagy a szexhez. Bocsánat, ha megsértettelek. 19/L
jézusom... hagynám a gyereket a helyedbe 13 évesen ha anyám megtudta volna ki is nyír meg apám is még lehet a gyereket is megverné... ráérsz te ezzel...
Szia, Klaudia. Asszem ismerlek.:)
13??????!!!!!!Én 17 évesen szexeltem elõször!!!Várj a szexel 17 éve korodig!!!
azt írtad egyszer szeretnéd, hogy milyen érzés... Akkor figyelj, a szüzességet csak egyszer lehet elveszíteni..gondold át. Nem hiszem, hogy megérné , nagyon megbánnád az biztos! Inkább babázz!
Pár hónap múlva leszek 15 és még nem feküdtem le senkivel. Hogy miért? Mert nekem még vannak erkölcseim és nem fekszek össze csak úgy minden jött-ment gyökérrel. Viszont te nagyon gáz vagy :| 14/L
elég gyökér és hiszékeny vagy ha belemégy....
17 vagyok és még szûz. Ezerszer megtehettem volna már, de nem tettem, mert nem találtam még olyan srácot, akinek teljes bizalommal oda tudom adni magam, és ezért tisztelnek. Ha megteszed, a csávód otthagy, mindenkinek szétkürtöli, hogy õ mekkora király, hogy így át tudott verni és egy utolsó ribancnak fog elhordani, amit nagyon sokan megtudnak majd, és ha jön egy normális fiú, akivel összejöhetnél, passzolni fog téged, mert a normális fiúk ribancokkal nem jönnek össze. És nem utolsó sorban fiatal vagy, NAGYON!!!!
Megtetted??
Attol hogy az ove leszel nm fog melletted maradni. Szoval ne tedd!!!!!
Szerintem sem kene meg elvesziteni, meg nagyon fiatal vagy ! Lehet h a szavaival elcsavarta a fejed es a kulso is , de gondold at alaposan. Kesobb banni fogod. (17 vagyok). Ja es ne feledd nm kell elhinni mindent amit mond.CSAK AZT AKARJA !!!!!!
a szex a felnõttek játéka, te pedig távol vagy még attól, úgyhogy HÚZZÁL VISSZA BABÁZNI!
amikor én voltam 15, miért nem voltak ilyen 13 éves buta kis pic.sák?
ha most megteszed 30évesen nem fogsz pl kocsmába menni mert félsz hogy rácsúszol a bárszékre ;)
legalább kérj érte pénzt is.tudod..a hivatásosak is így kezdik.
Természetes, hogy kíváncsi vagy. De ne egy olyan sráccal veszítsd el, aki nem szeret, akivel még csak nem is jársz, és csak szépeket mond neked! Sok srác tetszhet még késõbb, inkább most olyat keress aki megbecsül és nem csak megdugni akar. Ha mégis megteszed, az a te döntésed már. Csak azzal számolj, hogy terhes lehetsz, elkaphatsz vmit, rossz élményeid maradhatnak utána.
Fogd már fel, hogy még csak 13 éves vagy! Magyarul még kis taknyos vagy az ilyesmihez! Hiába értetlenkedsz, attól még igenis kicsi vagy!
Õ is kicsi. Amúgy ha dugtok és terhes leszel, ne vetesd el a babát, ha lány hívd Megnek, család neveteket meg változtassátok meg Van der Medve-re.
10 és 13 éves lány között nincs semmi különbség. Mint látod, agyilag még 10 vagy. És ezt most minden bántás nélkül mondom neked. 20 éven felül vagyok, engem világ életemben mindenki tisztelt azért, hogy még 17-18évesen is szûz voltam. Vond le a következtetésedet.
A kérdező hozzászólása: persze én fiatal vagyok 13 évesen:OO??? jah de õ 15 éves és már csinálta:OO .õ nem számít kicsinek?
Érdekel milyen érzés? Akkor tedd meg vele. De utána NE gyere ide sírva, hogy "fájt, nem törõdött velem, megbántam, terhes vagyok?" Komolyabban: FIATAL vagy. Ne tedd meg, miért lennél nála egy újabb strigula?
A kérdező hozzászólása: nem dugatnám meg magam mindenkivel? miért kell ekkora feneket keríteni egy kis sex-hez? ezt sose tudom meg érteni! 13 éves vagyok'' ha 10 éves lennék még meg érteném, , ,
Milyen érzés?? bazz 13 évesen jobb esetben egy gyereknek még melle sincs, és épp hogy megjött neki a menszesze, nem hogy dugjon -.-" gondolkozz már ember
Nekem a 13 éves uncsitesóm még játszik, olvas, rajzol és jól tanul. Na õ a nem kicsi, hanem a normális. Te vmi kis városi tinip.csa, akarom mondani gyerekp.csa vagy. Dugasd meg magad, a világnak és a férfiaknak úgy is szüksége van k.rvákra, r.bancokra és hozzád hasonlókra.
A kérdező hozzászólása: én már tudom hogy mi legyen :((... mert már valamennyire érdekel az is h milyen érzés az elsõ alkalom! de nem tudom!! ...
A kérdező hozzászólása: De ha ezt így meg mondom neki akkor lehet h meg utál vagy nem tudom!!-.- ... de nekem nagyon bejön! és nagyon kedvelem!-.-
kislány, ne már komolyan használd már az eszed, ne legyél buta ösztönlény, mint sok kortársad, egy 13 de még egy 15 éves gyerek ne akarjon szexelni, éretlen kis csitri vagy a fiú sem sokkal érettebb, sõt, 13 évesen inkább babázz, és menj el a barátnõiddel moziba, most komolyan megfordult a fejedben hogy lefekszel vele?? attól hogy van melled és vérzel havonta már ha egyátalán van melled és menstruálsz még kislány vagy egy éretlen csitri..már én is sírok lassan hogy a tinik egyre lejjebb süllyednek..
persze egyetlenegyszer, fogd már fel hogy kicsi vagy...bármennyiszer akarod [email protected] vagy már most, aki egyszer kipróbálta az csinálni fogja aki éretlenül csinálja jól megszívja vagy egy mocskos kis ribi lesz vagy elmegy örökre a kedve tõle, mutasd meg anyukádnak a kérdésed biztos nem fog megdícsérni érte
A kérdező hozzászólása: nem vagyok se ku**a se pi**a!!! csak egyetlen egyszer akarom meg tenni! csak hogy tudjam milyen érzés! utánna nem!!!!!! attól még nem vagyok ku**a!!!!
sok mindent nem tudsz még, tapasztalatlan éretlen kis csitri vagy ezért mondtuk hogy tanulj inkább az rád is fér
A kérdező hozzászólása: tiltja?:OOOOOO én ezt nem is tudtam :OO
14 év alatti szexet tiltja a törvény. Ha ez kiderül, jól rábaszik mint a srác, mint a szüleid. De csináld csak a saját hülyeséged. 18/L
Azt azért még hozzátenném, hogy: Ha mástól vársz megerõsítést, ergo, hogy ide feltetted a kérdésed, az azt jelenti, hogy nem tudsz meghozni önállóan egy ilyen kényes döntéstt = Gyerek vagy még (ami nem baj, csak az, hogy ilyeneken jár az eszed...)
1. És kicsi vagy kész, ha ezért meg utál jobban jártál ha nem, és több évig jártok és mondjuk 4-5 év múlva (vagy ha annyira nem bírtok várni 3 év múlva szexeltek akkor meg gratula. 2. HA csak úgy odaadod magad hozzászokik, hogy nem kell megdolgoznia a "gyõzelemért".
Jajj, de lehet hogy megutál vagy nem tudom.. Grr.. Hallod magad? Na az ilyen dumákért és tettekért vagy még kicsi!
És akkor majd most jön az, hogy: "Nem! Én igenis felnõtt NÕ vagyok!" - és megteszi... :D 1hét múlva jön a következõ kérdés, hogy "megbántam, mit tegyek? Kihasználtak, mit tegyek? Teherbe estem 13 évesen, mit tegyek?" Ez a mai világ. Ha nekem lenne egy lányom, és 13 évesen már széttenné a lábát egy olyan fiúnak, akivel még csak nem is "jár" addig ütném, amíg mozog. Õszintén nem értem, miért jó a fiatal lányoknak, ha sorra d*gják õket a fiúk? Miért jó ez? Ego növelõ? Nem hiszem. Kedves kérdezõbõl lesz a következõ generáció egyik nagy r*banca, nem gond, rátok is szüksége lesz a party-fiúknak, valakibe üríteni kell a tárat. Egy lövésre megteszed majd a pasiknak, de aztán ne várd a csodát, ha 20-30évesen senkinek sem kellesz majd, addigra bõven meglesz a híred. 27/F
A kérdező hozzászólása: ez az h 13 vagyok!!! nekem az már nem számít kicsinek! a fiú meg már nem is szûz meg semmi!!

Volt egy fiúm kétszer is jártunk de mindig csak párnapokra vagy hetekre! És mindig azért szakítottunk mert ő 8. -os én meg 6. -os vagyok és megtudtam míg velem járt egy másik lánnyal is flörtölt! Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Járd ki az iskolát aztán érettségizz le és majd ha családot akarsz akkor keress párt magadnak. Nem fogsz egy 15 éves fiút te betörni, hallottál már olyanról hogy egy kamasz fiú nem csajozik agyba fõbe? Kicsi vagy még ne ezekkel foglalkozz.

Járd ki az iskolát aztán érettségizz le és majd ha családot akarsz akkor keress párt magadnak. Nem fogsz egy 15 éves fiút te betörni, hallottál már olyanról hogy egy kamasz fiú nem csajozik agyba fõbe? Kicsi vagy még ne ezekkel foglalkozz.
> Most mit tegyek? Semmit.
A kérdező hozzászólása: 14 de mind1

Mit tegyek, ha egyszerûn képtelen vagyok igazán jó fiú lenni, mert akárhányszor jó fiú voltam, a lányok mindig csak bántottak és elhagytak egy másik fiúval?

De tényleg, egyszerûen muszáj veszekedni idúnként vagy szemétkedni, különben a lányok nem vonzódnak úgy hozzám, mint nõ a férfihez. Szomorú vagyok, hogy így mûködik az összes lány, de nem tehetek mást, mint alkalmazkodom. :(

Legjobb válasz: Nincs értelme jó fiúnak lenni. Se a csajozásban, se másban nem lesz sikered, mindenhol csak kihasználnak és átvernek.

Nincs értelme jó fiúnak lenni. Se a csajozásban, se másban nem lesz sikered, mindenhol csak kihasználnak és átvernek.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerinte nem csak én látom így.
Mindig magamat adtam, 2010-ben egy kétéves kapcsolatból szálltam ki, tele veszekedésekkel, de nagy szerelemme. Eddig (majdnem) mindig szerelmi kapcsolataim voltak. Most benne vagyok egy nem szerelmiben, lassan két éve vagyunk együtt, de hiányzik a szerelem… Nem tudom mit tegyek, menjek, maradjak? Másfél éve együtt is élünk.

SOS! A legjobb barátnõm, aki tavaly szept. óta járt egy fiúval, decemberben szakítottak. A barátnõm dobta, mivel a fiú már nem hívta fel, nem hívta ki sehová stb. A barátnõm rájött, hogy a fiút még mindig szereti. Mit tegyen? Lejjebb : RÉSZLETEK!

Maa fiú nagyon jó, baráti kapcsolatba jött össze egy lánnyal, nem tudom, talán õ egy új csaj a láthatáron, aki az osztálytársa és már egyszer csókolóztak is egy táborban. Mit tegyen a barátnõm? Féltékennyé akarja tenni, féltékenyítõ szövegek kellenének (mert azokat, ugye, nem elég könnyû kitalálni). SOS! SOS! SEGÍTSETEK, KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET!

Legjobb válasz: Nincs esélye,

Nincs esélye,
kérdezz rá mi baja van :)
A kérdező hozzászólása: háát facebookon irtam h mi bajod van velem csak az a abj h nagyon ritkán van fent kb hetente 1-3x :( és edzés csak csütörtökön lesz legközelebb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!