Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek fiúm (1582 db)

Szerelmes vagyok belé, mit tegyek? (fiú-fiú)

Van egy nagyon jó barátom.Tényleg minden nap beszélünk, jól megértjük segítjük egymást ha kell, szóval igazi barátok vagyunk. Viszont én azt hiszem többet érzek iránta. Úgy érzem többet gondolok rá mikor nem vagyok vele mint az egészséges lenne. Õ teljesen heteró, komoly kapcsolata. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, nem tenném kockára a barátságunkat.De ez így nagyon nehéz

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
húh ez kemény helyzet.:S Még ha lány lennél reménykedhetnél a dologban de így, hogy a barátod teljesen hetero.. ne mondd el neki, tönkremegy az egész kapcsolatotok.. Pont múltkor olvastam egy ilyet, hogy a fiú bevallotta a haverjának mit érez, az meg csúnyán megalázta utána. Én lány vagyok, ha egy bnõm, vagy a legjobb bnõm azt mondaná többet érez irántam.. háát bármennyire is szeretem barátilag ..kerülném utána és vége lenne a barátságnak.Elhiszem, hogy így nehéz énis voltam hasonló helyzetben, csak én a fiú haveromat szerettem és ha az egyik többet érez, akkor az a barátság sehogy sem az igazi már.. Próbálj kevesebbet lógni vele, eltávolodni kicsit..és lányokkal ismerkedj.. : )
Az autó nem esik szét olyankor, mint ahogy a barátság sem, kedves elõzõ!Ugyanis az én példám ellenpélda.Nekem volt(és végülis van is) egy jó barátnõm, akinek bevallottam, hogy nagyon tetszik nekem(csakhogy én biszexuális vagyok, õ meg heteró, és pont akkor kezdõdött egy kapcsolata).Aztán a parkban szájon pusziltam.. nem mondott semmit, csakhogy többet nem akar.Mondtam, hogy megértem, én sem biztos, hogy akarnám.Azt mondta, hogy a barátságunk többet ér annál, minthogy ne tudjuk megoldani ezt az egészet.Azóta is jóban vagyunk, beszélgetünk, padtársam volt utána még fél évig.Aztán õ lebuott, és én most végzõs vagyok. 17/L-18/L (õ évvesztes is)
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a megértõ, és fõleg kúltúrált válaszokat. :) 25 éves vagyok. Pont úgy vagyok mint a hosszabb történetét elmesélõ kommentelõ. Fizikailag nem igazán vonzódom hozzá, szexualitást nem kívánom vele, inkább csak lelkileg kötõdöm hozzá nagyon, személyiségébe szerettem vele. Válasza 100% hogy nemleges lenne. Most úgy érzem nem mondom el neki, mert bár így nehéz mégis nagyon szeretek vele lenni, errõl nem mondanék le. Dehát majd meglátjuk mit hoz az élet...

Egyedul érzem magam, mit tegyek? Fiu vagyok

Nincs most barátnom, és emiatt nincs egy olyan lány akit megcsokolhatnék, vagy megmutathatnám neki a testem.

Legjobb válasz: ahelyett h itt sajnáltatnád magad elmentél volna bulizni, mattrészegen meg összejöttél volna vkivel :D

ahelyett h itt sajnáltatnád magad elmentél volna bulizni, mattrészegen meg összejöttél volna vkivel :D
mutogathatnád a tested? csak nem olyan jó ? O.o 17l
Szatír vagyol?
A kérdező hozzászólása: Nem lenni szatir xd

Mit tegyek? (fiú ügy)

Tetszik az egyik osztálytársam. De a barátnõmnek is. Egészen eddig úgy tûnt én tetszem neki. Mindig kérdezgetett vmit... Most meg hirtelen a barátnõmmel beszélget néha. Ez engem nagyon zavar. És rosszul esik,hogy Õ tervezgeti,hogy mi lesz ha járnak... Mit tegyek? Felejtsem el, de hogyan amikor az elmúlt években mindig rá gondoltam. 17/L

Legjobb válasz: házi nyúlra nem lövünk. Én ezt tanácsolom, és ha esetleg összejönne a barátnõddel, akkor figyeld hogy egy idõ után hogy hullik rommá az egész.. akkor majd megérted miért mondom.

házi nyúlra nem lövünk. Én ezt tanácsolom, és ha esetleg összejönne a barátnõddel, akkor figyeld hogy egy idõ után hogy hullik rommá az egész.. akkor majd megérted miért mondom.
ha annnyira tettszet neked mert nem monndtad el neki most hogy osszejot a baratnoddel szerintem ne kavarj be ossze fogsz vesznni a baratnoddel.
A kérdező hozzászólása: Nem jöttek össze. És az sem biztos hogy a fiúnak tetszik, de elõfordulhat.
Én leszarnám a bnõm. Eleve az ilyen nem is igaz barát, illetve a sok sablon ember mellett egy kapcsolatot mindig többre tartottam mint egy barátságot, de ez csak az én személyes véleményem. Ha kell a pasi akkor állj elé, hívd el randira és ne ügyetlenkedj ...
iszapbirkózást léééééécoi!
felejtsd el.. én pasi vagyok és naponta cserélem a lányokat..

Szerepelni akarok de 13 vagyok. Mit tegyek? (fiú vagyok)

Legjobb válasz: had találjam ki.. pornóba !?

had találjam ki.. pornóba !?
Hol akarsz szerepelni?
HOMOSZEXUÁLIS VAGY?
Chat.hu-n garantáltan találsz magadnak szexpartnert. Csak ne várd el, hogy lány legyen. :)
A kérdező hozzászólása: Jdkfk
Menj el mert nincs olyan huly lány aki 13 évesen megy dugni.Még romák sem.
KISFIU ILYET OTTHON NEM LEHET.
13 évesen kiskoru vagy ami annyit tesz ha rajta kapnak mehetsz pár évig a fiatalkoruak bortonébe... Bocs hogy igy fogalmazok de 13 évesen még rá se kéne gondolnod de amugy sincs olyan agybeteg csaj hogy bortonbe menjen azért mert lefekudt egy 13 éves kisfiuval.
xDDDDDD hokizz mint mindenki
A kérdező hozzászólása: Bocs szexszelni
Lányt biztos nem találsz szexre.

Mit tegyek? Fiú vagy lány yorkie (a többi lent)

Van egy barátnőm, akinek terhes volt a yorki-ja és ma szült, nekem igérte az egyik kislányt, de csak 2 yorkie született és mind a kettő fiú. :' ( Szerintetek mit tegyek, én szívem szerint lány kutyust szeretnék, de csak fiúk vannak, vegyem meg az egyik kisfiút, vagy vegyek valahonan egy kislányt? Esetleg vannak hátrányai a fiú vagy a lány yorkinak?

Legjobb válasz: Ha már vásárolsz yorkit, akkor normális helyrõl! Ne szaporítótól 40-50e-ért! Vagy keresd fel a fajtamentõket inkább, menhelyeket.

Ha már vásárolsz yorkit, akkor normális helyrõl! Ne szaporítótól 40-50e-ért! Vagy keresd fel a fajtamentõket inkább, menhelyeket.
Én most nem magyarázok a szaporítókról-betegségekrõl, csak annyit írok, hogy egy kutya átlagban 15 évet él (nem tudom a yorkie pontosan mennyit) így ha te szukát(lány kutyát) szeretnél, akkor válassz azt. Vagy talán kötelezõ megvenni a barátnõd kutyáit? Egyszerûen megmondod neki, hogy nagyon aranyosak de te lány kutyára vágysz.
Egy barátnõ ki tudja, honnan származó VEMHES kutyájának ki tudja, milyen apától született kölykein szerintem gondolkodni sem érdemes. A kutyával 10-15 évig együtt KELL élned, minden értelemben (anyagilag is!) felelõsséget KELL vállalnod érte. A barátnõ aranyos yorkie-jai jobbik esetben valóban hasonlítani fognak a fajtára, viszont marha nagy eséllyel hagyhatsz ott százezreket orvosnál ilyen-olyan betegségek miatt. A kutyával kapcsolatban pedig ne annyi legyen az elvárásod, hogy "fiú legyen" - illetve amíg ennyi az elvárásod, teljesen felesleges fajtatiszta kölyköket keresni. Ha mégis egy bizonyos fajta mellett döntesz, akkor keress meg pár tenyésztõt az országban és tõlük válassz egy kiskutyát.
Keress egy normális tenyésztõt, vegyél egy szép (törzskönyves!) kutyát, aztán magyarázd el a barátnõdnek, hogy mit jelent a tenyésztés, és a szaporítás közötti különbség.
"a barátnõm nagyon nagyon igényes és ezért a fedeztetésért 30.000 FT-t fizetett" - hm, tudtommal a yorkiek 150 fölött kezdõdnek, azalatt elvétve... szóval hogy is van ez? "tudom, hogy ki az apja egy másik yorkie Debrecenbõl és szerintem nem valami betegs tipus, mert mindenféle versenyre vitték" - te így ránézésre megállapítod, hogy nem beteges? miféle versenyekre vitték és milyen eredménnyel? hidd el, vannak sztárkutyák, akik minden kiállítást megnyernek és a tenyésztés közelébe se kéne negdeni õket... mégis megteszik, mert pénz pénz pénz...
"ha a kant kasztráltatod, akkor nem lesz annyira "kanos" a viselkedése, mint ivaros társinak." Már ne haragudj, de ezt honnan vetted? :O
Én alapvetõen szuka párti vagyok, igy ha eldönteném, hogy szukát veszek, akkor azt is fogok:) Ha te is eldöntötted, akkor nem szabad megvenni a kan kiskutyát.
akkor vedd meg, ha nincs igazunk, a saját károdon tanulsz. vagy nem, mert azt is kinézem belõled... 30 ezer forint meg egy fedeztetésért édeskevés. egy kölyök árát szokták kérni - ezekszerint annyiért is adja õket. ott vagy hiányzik valami (ergó szaporítóó)vagy más bibi van ott......
nem is ismeri senki kérdezõ barátnõjét??? Mitõl olyan biztos, hogy nem tenyésztõ. A laikus gazdijelöltek nincsenek ám tisztában a kifejezésekkel. Annyi marad meg bennük, hogy egészségesek a szülõk, aztán , hogy mi az a PDA, meg patella, meg HD, számukra kinai.
Oké, hogy nem szaporító a barátnõd de nem is szakértõ. És itt van a bibi...
A kérdező hozzászólása: "Miért kötsz bele ? Õ egy laikus. 30 e ft nem kevés egy fedeztetésért, és már 80 e ft.-ért is nagyon jó kis yorkikat lehet kapni. Nem ismeri senki az eladót sem. Miért alapból mindenki retkes szaporitó??????" Ebben nagyon igazad van és köszi, és amit írtam, az nem neked szólt, hanem annak, aki elöted írt, azt hittem, hogy õ az utolsó bocsi. :(
szerintem félreértelmezted a válaszom kérdezõ.
Végül hogy döntöttél?
A kérdező hozzászólása: utolsó, akk rosszul tudod vagy nem tudom, nekem ennyit mondtak...Amugy meg mint mondtam a barátnõm NAGYON IGÉNYES, szóval biztos lehetsz benne, hogy alaposan "megviszgálta" azt a kutyát, hogy milyen betegségei votlak, meg hasonlók
Miért kötsz bele ? Õ egy laikus. 30 e ft nem kevés egy fedeztetésért, és már 80 e ft.-ért is nagyon jó kis yorkikat lehet kapni. Nem ismeri senki az eladót sem. Miért alapból mindenki retkes szaporitó??????
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló tudom, hogy ki az apja egy másik yorkie Debrecenbõl és szerintem nem valami betegs tipus, mert mindenféle versenyre vitték, és a barátnõm nagyon nagyon igényes és ezért a fedeztetésért 30.000 FT-t fizetett. de perssze igazad van fenáll a veszélye a betegségeknek. És a törzskönyv, meg a chip, meg ezek már benne vannak az árba
Onnan, hogy volt kanom, akit ivar érés elõtt kasztráltattam, és nem jelölgetett, kevésbé volt domináns hajlamú, és nagyon bújós is volt. Ismerõsök ivaros kanjai meg jelölgetnek, próbálnak dominálni(tudom, ez nevelés függvénye inkább, de akkor is) és kevésbé bújósak, inkább játékosak. Szóval innen jött a gondolatmenetem.
Szia. Én is szuka párti vagyok, DE, ha a kant kasztráltatod, akkor nem lesz annyira "kanos" a viselkedése, mint ivaros társinak. Ha tervezed az ivartalanítást, akkor szerintem végül is teljesen mindegy, hogy milyen nemût vásárolsz, mert a nemi hormonok híján a kan nem akar majd szökdösni, ha tüzelõ szukát érez, sok kutya megnyugszik a mûtét után, és sok kutya között különbséget se lehet felfedezni, hogy most fiú-e vagy lány. Annyi, hogy látni fogod, hogy milyen nemi szerve van, de ez meg csak esztétika.
dehogy szokták a kölyök árát kérni, maradj már. van ahol igen, van ahol nem Ráadásul kis alomszámú kutyánál nem hiszem, hogy ez bevett szokás lenne. de biztosan van itt yorkis, majd megmondja.

Mit tegyek? Fiú vagyok! 18éves de nem ez a lényeg!

Van egy lány aki tetszik! nah:

Legjobb válasz: 3. Csinálj szilvás buktát, mert azt szeressük.

3. Csinálj szilvás buktát, mert azt szeressük.
Tényleg 18 vagy? A kérdésfeltevés alapján inkább csak a fele ...
Nekem tök mindegy, a saját faszoddal vered a csalánt
Felejtsd el az egészet, jobb lesz mindenkinek...

Mit tegyek? (Fiú)

Tetszik egy fiú, de nem tudom, hogy adjam a tudtára. Ebben szeretnék segítséget kérni. Mivel nem sokat látom így face-en szoktam vele néha-néha beszélgetni...de fogalmam sincs hogy a szia mizu-n kívül mit lehetne vele beszélni :/

Legjobb válasz: ha köszönsz neki õ is szimpibbnek fog látni és így több az esély ! Meg írj neki bármit bátran kérdezz róla dolgokat meg ilyenek vagy hívd át pl. egy meccsnézésre filmezésre vagy ilyenek

ha köszönsz neki õ is szimpibbnek fog látni és így több az esély ! Meg írj neki bármit bátran kérdezz róla dolgokat meg ilyenek vagy hívd át pl. egy meccsnézésre filmezésre vagy ilyenek
A kérdező hozzászólása: köszönöm :-D

21 éves leszek de még szűz vagyok. Mit tegyek? (fiú vagyok)

Sziasztok! Ciki hogy ennyi id?sen még sz?z vagyok? Nem nagyon találok magamnak bn?t, 1x volt csak 16 évesen de csak másfél hónapos kapcsolat volt, nem vagyok a n?k bálványa sajnos, hugom is azér cikiz engem hogy ? már 16 évesen elveszítette egy 23 éves sráccal. Totál elegem van ebb?l... mit tudjak tenni?

Legjobb válasz: Aki ezt cikinek tartja az olyan is, húgodnak meg gratulálok , bár elgondolkodtat hogy egy 23 éves 16 éveseket dug.

Aki ezt cikinek tartja az olyan is, húgodnak meg gratulálok , bár elgondolkodtat hogy egy 23 éves 16 éveseket dug.
hehe, én sokszor nyulom le az ideiglenesen elárvult söröket. viszont egyszer megcsináltuk, a sörlopók bosszantására, hogy belehugyoztam egy pohárba és letettem egy asztalra. aztán valaki vagy beleivott, vagy nem :D hehe. a pialopás (cápázás) müvészet.
Egy fiúnak minek kevernének drogot az üditõjébe?
Miért nem dugod meg a húgodat? Csomó elõnye van: 1) szereted 2) õ is téged 3) nem tapasztalatlan már 4) nem kapsz el semmit 5) és végre befogja a pofáját, miután jól megraktad. :)
A kérdező hozzászólása: Van barátja meg ahogy a hugom kinéz :D meg õ szeretni engem, mint a kecske a kést úgy szeret :D
látod, most erre is magyarázkodással válaszoltál, pedig kb durva beszolás volt, hogy dugd meg a hugodat. miért nem lehetett volna azt visszaszolni, hogy: hááát, pedig én már a nagymamádra pályázom egy joideje
Ha nem sértelek meg hány kg vagy? mennyi az a kis felesleg? Csak kíváncsiságból :D Am húgod is értelmes lehet, bár ki nem büszke manapság arra h már 16 évesen megd*gta valaki. Mára már ez a divat.
A kérdező hozzászólása: Mackós testalkatú vagyok, olyan 85-90kg plussz minusz 1-2kg
http://2011cool.blog.hu/2011/12/06/31_csajuhasz sztem nem hallottál még a csájuhászról. "Az vajon a világ vége, ha történetesen egy mackós tatabányai programozó vagy? Ugye, hogy nem!"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat azér :)
Látod, látod. A húgodnak van igaza: 16 évesen neked is találnod kellett volna egy 23 éves lányt.
Na akkor épp itt az ideje, hogy elmenj egy lakásos prostihoz! Én is 21 évesen mentem el, mert hiába hiszed azt, hogy majd találsz egy lányt, aki belédszeret, elfogad, ahogy van, nem fog jönni. Ez egy mese, amit sok gyerek még elhisz, de te már felnõttél és ideje elfogadnod a rideg valóságot, ahogyan én is elfogadtam, hogy mi nem kellünk a lányoknak. Válogatnak, mert megtehetik és a külsõ jobban számít nekik, mint a jellem. Szóval feldughatod magadnak a kedvességedet, udvariasságodat, érzelmességedet meg minden jó, azaz gyenge, férfiatlan tulajdonságodat. A tények magukért beszélnek: sok bunkó, tahó, mûveletlen, izomállatnak van szép nõje. Gondolkozz el ezen!
a hátározottságról nem hallottál még?
Keress magadnak barátnõt! Ha a diszkó és a kocsma nem a te világod, semmiképp ne menj oda. Kocsmába fõleg ne. Elég lecsúszott emberek járnak kocsmázni, haláligáz.
pl egyetemisták, igaz?
A kérdező hozzászólása: Dehogy egyetemisták
jah a dagi csajokon én is tul vagyok bár nem tom miért egyszerûen megvadulnak értem nem tom miért :D akk dagi csajt keres de ne vmi vizi lovat, am meg sok csaj szereti a mackós fiukat mert hozzájuk lehet bujni meg megmelegítik õket egy fázos reggelen, bár én sose értetem ezt:D
gyerek, vizsgáld meg a következõket magadon: 1, jellemtelen, szürke, esetleg ócska ruháid vannak, amik feltehetöen nagyobbak a szükségesnél és lógnak? 2, a séród is feltünöen ocsmány? am küldök privit neked a megváltással kapcsolatban.
:D jaj, hát én is csunya lányokkal kezdtem a dolgot, de még igy fél év után sem küzdöttem fel magam a szép lányokig. már legalább ott tartok, hogy nem dagi :D pedig volt egy tök szép vékony barátnöm 1 évig, amikor még nem csajoztam, plussz gimiben szerelmes volt belém egy nagyon népszerü lány (szép, okos), de nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam társkeresõ oldalakra járni meg pl discoba meg ilyen helyekre mert azért pl nem akarnám hogy vki drogot keverne az üditõmbe
A kérdező hozzászólása: Hát szórakozásból pl
hát diszkóba azért éppen járhatnál.vagy kocsmázni. ne legyél már ennyire kis tütyõmütyõ. Minden szempontból megéri, ha bekeményitesz.
Ha neked ennyire számít hogy ezen a téren, ki mit gondol, az a szánalmas... te elveszthetted volna 12 évesen is, de honnan a jó büdös fenébõl gondolod, hogy akkor te egy boldogabb ember lennél.... és az egészben az a legszánalmasabb, ha akárhány évesen azzal jönne a nõvéred hogy még szûz pedig jó néhány évvel idõsebb mint te, te meg akkor a fejedet a falba vernéd hogy már évek óta elvesztetted...... õ meg még mindig nem csatlakozott a többséghez....
gondolom amit eddig csináltál az mind sz*ar! ebbõl a gondolatmenetbõl kifolyólag most csináld az ellenkezõjét! például: ne keresd a nagy szerelmet! (mert nincs!) ne keress tökéletes csajt! (ilyen sincs) ne gondold, hogy a csajok misztikus, mesebeli lények akik kedvesek, aranyosak és õszinték! (mert kur*vára nem!) legyél laza, ismerkedj, szórakozz, ne fuss egy csaj után se! a fent említett tanácsokkal nem jársz rosszul, de majd jönnek jobbak is...
ja azt én sem értettem sosem, hogy 23 éves pali miért 16 évesekkel kamattyol...kb minta nem rugna labdába a 20on éves lányoknál...minösiti a pacákot is:D
ha nem jársz diszkóba akkor járj! még a legnagyobb otthonülõs fapi*nák is elmennek néha. azt meg kétlem, hogy egy 21 éves szûz srácot ott fognak bedrogozni... életszemlélet váltás kell neked.
Menj el qrvához, és probléma megoldva.
És soha ne amiatt akarjál ágyba vinni egy nõt, mert hogy mások azt gondolják hogy egy belevaló srác vagy, hanem azért mert hogy te akartad...
A kérdező hozzászólása: Köszi de ku**va nem kell, azér semmiféle nemi betegséget nem akarok
Hello Spiler! Agodalomra semmi ok fõ a nyugalom nem leszel életed végig szûz. Hidd el nagyon sokan vannak ilyen helyzetbe mint te. Ilyenkora fõ probléma az hogy a sok kudarc utána csökken az önbizalom erre a legjobb orvosság buli a haverokkal egy olyan szórakozó helyen ahol sok csaj van iszol egy két sört a lényeg hogy kicsit oldódj (ne rúgj be!) majd ha ez meg van néz ki egy csajt de ne a legszebbet vmi kis csúnyácskát aki ribancosan van öltözve és kezdj el nyomulni rá ha nem adja magát hagyd ott keres másikat ez a nagy számok törvényén alapszik. és ha megjön az önbizalmad egy két csunyácska csaj után akkor már nem lesz gond egy szép lányhoz odamenni:)
A kérdező hozzászólása: Meg ahogy írtam, nem vagyok a nõk bálványa azaz nem vagyok egy jó kinézetû fiú, jó nem vok 200kg de egy kis fölösleg van rajtam... :S
kamu vagy:D kocsmákban igenis vannak fiatal értelmes lányok.

Mit tegyek: fiúnak érzem magam mellette, pedig lány vagyok?

Szerintem összetett a probléma. Érdekelne olyanok véleménye is, akiknek hosszú kapcsolatuk van (több éves), hátha tudtok segíteni rájönni, mi lesz így velünk hosszú távon. Fél éve vagyok a barátommal, én 23, ? 27 éves. Nem érzem köztünk azt az igazi meghittséget, amire szükségem lenne. Legtöbbször úgy érzem magam, mintha csak egy barátja, vagy haverja volnék n?i csomagolásban. Számomra igazán csak a petting, szex teszi világossá, hogy ez egy férfi-n? kapcsolat is. Nem csak a szexre kellek neki, ezt tudom. Szex terén egyébként mindig figyelmes velem, érdekli, hogy jó legyen nekem, és kérdezi is, mit, hogyan csináljon, hogy élvezzem. Van igénye a közös programokra, mint mozi, beülni valahova, keres, csak úgy, hogy beszéljünk. De: soha nem beszél az érzéseir?l, sem a kapcsolatunkról. Még csak annyit sem mond, hogy hiányoztam. Mindig csinos vagyok, de sosem jegyzi meg, hogy észre is vette volna. Mintha csak egy haverjával lenne. Ha én beszélek, írok neki az érzéseimr?l, elereszti a füle mellett, nem is reagál semmit. Ha a meghittséget nézzük, nem áll közelebb hozzám, mint akármelyik barátom, vagy fiú ismer?söm. Arra van igénye, hogy felületesen elbeszélgessünk mindennapi dolgokról, de azt nem érzem, hogy igazán bele akarna folyni a dolgaimba. Ha mesélek neki az örömeimr?l, félelmeimr?l, a múltamról: meghallgat, de nem úgy reagál, mint aki el akar merülni a témában. Nyilvános helyen nem fogja a kezem (otthon sem), nem ölel át, nem karol belém, hozzám sem ér. Õ azt mondja, aki férfi, az nem tudja megmutatni az érzéseit. De ennyire? Srácok és lányok, szerintetek én vagyok a túl romantikus, és a túl érzékeny? Én várok sokat?

Legjobb válasz: szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést vagy próbáld ugyan ezt elmondani neki. de ezt meg kellene beszélnetek mert ha egyikõtök sem jelez semmit ami a másiknak nem jó addig hiába várja az ember a változást nem fog bekövetkezni.

szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést vagy próbáld ugyan ezt elmondani neki. de ezt meg kellene beszélnetek mert ha egyikõtök sem jelez semmit ami a másiknak nem jó addig hiába várja az ember a változást nem fog bekövetkezni.
Õ is egy olyan idióta aki azt hiszi az a férfias ha semmi jelét nem mutatja érzelmeknek. Holott egy nõnek pont ez kellene... itt rontja el a legtöbb férfi sajnos. Nem való hozzád, egész másra van szükséged, sosem lesz igazán jó kapcsolatotok, szóval te tudod... jó neked ez így vagy lelépsz. Tenni úgysem tudsz vele semmit, õ ilyen. Nincs sok esély rá hogy meg tudod változtatni.
Én meghalnék ha nem érhetnék a barátnõmhöz vagy ha nem mondhatnám illetve mutathatnám ki az érzéseim. 22/F (Nem minden férfi fapofa a barátnõje mellett. )
Úgy veszem észre, hogy én kellek Neked!
A probléma ami érzel teljesen jogos, de sajnos vannak ilyen primitíven gondolkodó fiúk is (egy "igazi férfi sosem mutatja ki érzelmeit sablonszöveg)
Lassan két éve vagyok együtt a barátommal. Õ sem a szavak embere, de szeretget, puszilgat, megölel, rámmosolyog. Nem nagyon mondja ki az érzéseim, s kimutatás terén is ennyi, amit leírtam. De tudom, hogy szeret. Néhanapján, amikor odáig jut a kapcsolatunk, hogy ki kell beszéljük magunkat, valamikor õ is megnyílik. A szemén látom, hogy szeret, ahogy megölel, mindenbõl süt. Engem sem szokott megdicsérni, csak nagyon ritkán. De én így fogadtam el, így szeretem. Senki sem hibátlan, de azt tudom, hogy bármikor bármiben számíthatok rá, mindig mellettem áll, és mellettem fog állni. Nincsenek nagyon közös programok, mert sokat dolgozik. Ez van. Majd késõbbiekben bepótoljuk ezt is, most a közös jövõt igyekszünk felépíteni.
vicces amúgy, hogy az én párom/barátnõm pont úgy érzi, hogy ennyi év után megfolytom a szeretetemmel
hát...igazad van, ha fél év alatt sem... akkor tényleg az az igazság, hogy nem neked való
A kérdező hozzászólása: Egyébként beszéltem vele róla, hogy teljesen bizonytalan vagyok abban, hogy tényleg akar-e engem, vagy csak kell Valaki, amíg nincs más. És néha jó lenne, ha kifejezné, hogy örül nekem. Azt mondta, a férfiak nem tudják/nem szokták kimondani az érzéseiket, és õ nem a szavak embere, soha nem is volt az.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Fél év tényleg nem nagy idõ évekhez képest, de ha fél év alatt nem hajlandó megfogni a kezem az utcán, vagy annyit mondani, hogy hiányzom neki, akkor késõbb mit várhatok vajon?
hát öhm... fél év az még semmi, lehet, hogy túl sokat vársz tõle, valószínûleg õ lassabb ezen a téren bár szerintem fura, ebben a rohanó világban
Nem Te vagy túl érzékeny, hanem sajnos vannak ilyen férfiak. nekem is sikerült beleszeretnem egybe, 7 hónapja vagyunk együtt, õ detto ilyen, csak idõsebb. Én lassan arra a döntésre jutok, hogy szakítani fogok vele, mert nem tudok ilyen érzelmi sivárságban élni. Szerintem ez a szerelem múlásával (már, ha van ilyen érzésük) csak egyre rosszabb lesz.
Szerintem valami múltbéli esemény miatt ilyen..vagy nem tudom, nem volt jó az anya-fia kapcsolat, mert az is elég fontos! Én azt tanácsolnám, hogy beszélgess vele, kérdezgesd az érzéseirõl, hogy lássa, hogy te figyelsz rá..és ne add fel, ha nem tárulkozik ki még ilyenkor se.

Ha odamegyek barátnőmhöz akkor nem foglalkozik velem, pedig már elbeszélgettem vele erről. Idegesít ez a viselkedés, mit tegyek? /fiú/

Pár napja mondtam neki, hogy nem szeretem hogyha odamegyek hozzá, és mással foglalkozik. Erre odamentem, és elkezdte a falat piszkálni, mint egy óvodás. Ez normális? =( 16 évesek vagyunk. Már több, mint 1,5 éve vagyunk együtt. Nem értem miért csinálja ezt. Ennyire gyerekes nem lehet valaki 16 évesen nem? Akkor viszont direkt csinálja, de hogy miért azt tényleg nem tudom.

Legjobb válasz: Én hasonló helyzetben vagyok csak fordítva:S velem a pasi szívózik úgymondd, többször megbeszéltünk talit de ráfogja h elaludt -.- meg a mostani Valentinnap is 10 perc volt és semmit sem kaptam tõle mert a haverjai is ott voltak és ilyenkor teljesen más :S hát nekem van egy ilyen csaj ismerõsöm csak annyi a baj vele hogy õ mindenre megsértõdik :S és szerintem van ehhez köze hogy a a csajnak nem teccet hogy megmondta a tuttit és így akar " büntetni" =( én a helyedbe hanyagolnám a csajt / én is azt csinálom a barátommal most egy pár napja/ szóval csak éld az életed ;) és ne keresd te sem ha rájött h miért van akkor úgyis bocsánatot kér, vagy önként megy hozzád ;):D egyszerûen nem tudja h milyen érzés ha vki vkit szivat..szerintem ideje h megtapasztalja elvégre mindenki a saját kárából tanul ;)

Én hasonló helyzetben vagyok csak fordítva:S velem a pasi szívózik úgymondd, többször megbeszéltünk talit de ráfogja h elaludt -.- meg a mostani Valentinnap is 10 perc volt és semmit sem kaptam tõle mert a haverjai is ott voltak és ilyenkor teljesen más :S hát nekem van egy ilyen csaj ismerõsöm csak annyi a baj vele hogy õ mindenre megsértõdik :S és szerintem van ehhez köze hogy a a csajnak nem teccet hogy megmondta a tuttit és így akar " büntetni" =( én a helyedbe hanyagolnám a csajt / én is azt csinálom a barátommal most egy pár napja/ szóval csak éld az életed ;) és ne keresd te sem ha rájött h miért van akkor úgyis bocsánatot kér, vagy önként megy hozzád ;):D egyszerûen nem tudja h milyen érzés ha vki vkit szivat..szerintem ideje h megtapasztalja elvégre mindenki a saját kárából tanul ;)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!