Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek felcseréli a (2 db)

Mit tegyek ha picim felcseréli a nappalt az éjszakával?

nappal egész nap alszik csak enni kell fel és annyi,de ahogy eljön az este 7-8órától fent van és cs hajnali 2-3lörül alszik el! mit tegyek hogy ez ne igy legyen és én is ki pihenhesem magam! (mert napközbe nem tudom mivel van még két kicsi babám)

Legjobb válasz: Mekkora? Minél nagyobb, annál nehezebb lesz! Ugy tudod, hogy amikor felkel enni, nem teszed le rögtön aludni, hanem tessék játszani, szórakoztatni, cipelni ha kicsi, stb, vagyis fáraszd és tartsd fenn! Elõször keveset, fogod látni, ha már nem bírja, aztán minél többet. Igy fog éjjel egyre többet aludni és nappal jobban fentlenni. Kitartás!

Mekkora? Minél nagyobb, annál nehezebb lesz! Ugy tudod, hogy amikor felkel enni, nem teszed le rögtön aludni, hanem tessék játszani, szórakoztatni, cipelni ha kicsi, stb, vagyis fáraszd és tartsd fenn! Elõször keveset, fogod látni, ha már nem bírja, aztán minél többet. Igy fog éjjel egyre többet aludni és nappal jobban fentlenni. Kitartás!
Az én kisfiam is felcserélte. Hasfájós volt, és az éjszakát végig sírta a nappalt pedig végig aludta. Nem volt tápszeres baba. Szoptattam sokáig. De hiába minden "csodaszer", nem volt jó semmi, csak a cici nyugtatta meg, és a masszázs. De aztán betöltötte a 6.hónapját, és mintha kicserélték volna. Sajnos nem tudom, hogy mit tudnál tenni, mert nem vagy könnyû helyzetben. Mióta alszik így? Esetleg a védõnõtök nem tud valami jót tanácsolni? Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! hát még elég picike most volt 5 hetes és szinte 2 hetes korától alszik igy!
A kérdező hozzászólása: az elsö válaszolonak irom, hogy én probálom nappal többet ébren tartani de nem megy mert evés vége fele be alszik és ha fel keltem max 5 perc az amit ébren tölt!(anyatejes) Elég hajfájos de arra a köményes tea be vált visszont ha többet van fent nappal 5-10perc után kezdödik a hiszti!!!
Hát én esetleg azt tudnám ajánlani, hogy nappal mindig menjen vagy rádió vagy tévé, ne hagyd hogy nagyon csöndben aludjon. Ha álmos úgyis tud aludni, de talán nem alszik olyan mélyen el. Sokat mászkálj körülötte és többször vedd ki finoman ébresztgetni. Éjszaka viszont ne beszélj hozzá, ne kapcsolj erõs lámpát csak gyenge fényt, hogy érezze a különbséget. A lehetõ leghamarabb tedd vissza az ágyába ne játssz vele, ne babusgasd csak nappal. Egy idõ után hidd el változni fog.
hello sajnos a kislányom nekem is ezt csinálja kb. 5 hetes kora óta, egyre késõbb és késõbb alszik el, mostanában már elõfordult, hogy hajnali kettõig fent van és kb. 11-12-ig alszik, csak enni kel fel, tehát szépen beállt nála, hogy folyamatosan alszik 10-12 órát, csak rossz napszakban nekem ajánlották a viburcol kúpot alvás beállításra is, de nem tudom hogy egy ilyen pici babánál (aki még nem fogzik) lehet-e alkalmazni, egyszer adtam neki, akkor aludt este 10h-tól próbálom nappal én is ébren tartani, napi több órát sétálok vele az utcán, hogy levegõn legyen, bár ezeket is végigalussza, semmi nem hatásos, többen azzal bíztatnak, hogy majd be áll ez magától :( persze de már 2, 5 hónapos
szerintem is azzal próbálkozz , hogy ne hagyd aludni, piszkáld, csipked, játsszál vele inkább hisztizzen, de ne aludjon, ezt több napig csinálod, beáll a baba órája is az éjszakára

Mit tegyek ha felcseréli a nappalt az éjszakával?

Legjobb válasz: Nálam sokat segített az,hogy nappal nem húztam be a sötétítõt így láthatta a fényt vagy a sötétet.A fürdetést mindig az éjszakai elalvás elõtti idõre tettem vagyis vacsi lubick pizsi csucsu.Nekünk bevállt:)

Nálam sokat segített az, hogy nappal nem húztam be a sötétítõt így láthatta a fényt vagy a sötétet.A fürdetést mindig az éjszakai elalvás elõtti idõre tettem vagyis vacsi lubick pizsi csucsu.Nekünk bevállt:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!