Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek fehér folyás (31 db)

Mit tegyek fehér folyás esetén? Többi lent

Fehér folyásom. Minden reggel átázik tőle a bugyim. Nagyon zavaró, mivel akkor is betétet kell betennem, mikor meg sincsen. Az érdekes, hogy ha megvan, akkor ez a fehér folyás abbamarad. Utána kezdődik minden előről. 13 éves korom óta megvan a menszeszem és azóta mindig ez van. Mit lehet ez ellen tenni? 14L

Legjobb válasz: Ha nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor ez normális fehérfolyás ami ellen nem kell semmit tenni, mert ez tisztítja a hüvelyed.

Ha nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor ez normális fehérfolyás ami ellen nem kell semmit tenni, mert ez tisztítja a hüvelyed.
Amikor fehérfolyásod van, használj tisztasági betétet. Az jóval vékonyabb, és kisebb.

Mit tegyek fehér folyás ellen? (info lent)

már 2 éve van fehér folyásom, anyukám azt mondta, h ha megjön , akk elmúlik, de nem mult el, gondoltam arra is h talán hüvelygombám van, használtam canesten combi-t is, csak canesten krémet is, de még mindig van.., használok tisztasági betétet, de ha pl egy buliban vok, és egy srác "úgy" közeledik, akk ? is érzi h van ott vmi.. és ez rettent? ciki , mit csináljak?:S (n?gyógyászhoz nem akarok menni, max a háziorvoshoz, van vmi vénynélkül kapható dolog erre?)[14/L]

Legjobb válasz: "egy buliban vok, és egy srác "úgy" közeledik, akk õ is érzi h van ott vmi." Talán belenyúl a bugyidba? Pedig a nõgyógyásznak pont ez a dolga. El kéne menni hozzá. Nem esz meg.

"egy buliban vok, és egy srác "úgy" közeledik, akk õ is érzi h van ott vmi." Talán belenyúl a bugyidba? Pedig a nõgyógyásznak pont ez a dolga. El kéne menni hozzá. Nem esz meg.
Elõször is a fehér folyás normális, ha nincs szaga.Minden nõnek van, ezt el kell fogadni.Nem tudom miért használtál Canestent, az csak többet árt mint használ.Ha gombád van, az viszketne mint az állat.Elõbb olvass utána dolgoknak, ha ennyire nem vagy képben. Másodszor az jó, ha tisztasági betétet használsz, azzal sincs bajom, hogy bulizol, de nem értem, mit értesz az alatt, hogy "úgy közeledik"!?A tisztasági betét egyáltalán nem érezhetõ kivülrõl, masimum esetleg ha valaki a bugyidba kotorászik, de ha erre gondoltál, akkor gratulálok magadhoz!És még csak 14 éves kislány vagy....
a tisztasági betét nem ciki. Sõt. Az azt jelenti, hogy odafigyelsz magadra, higiénikusan kezeled az alfeled:) az már inkább ciki, hogy a buliban egy srác "úúúgy" közeledik, hogy megtapogat odalent. szerintem inkább azt tartsd gáznak, hogy hagyod, hogy bulikban a bugyidba nyúlkáljanak 14 évesen. (késõbb is gáz) Ha zavar a folyás, és szerinted nem normális a mennyisége, akkor keress fel egy nõgyógyászt nyugodtan. levesz egy kevés váladékot, kitenyésztik és kiderül, hogy van-e benne baci, kell -e rá valami kence. Az is lehet, hogy ez tök természetes. A legtöbb nõnek van fehér folyása, egy minimális mennyiség még egészséges. Akkor van gáz, ha túl sok jön, vagy fura színû, vagy büdi. 22L
Ha a háziorvoshoz mész, õ is elküldhet nõgyógyászhoz! De abban igazuk van a többieknek, hogy nem kéne hagynod, hogy csak úgy tapogassák a puncidat a bulikban.

11-eves koromba, jott meg..Es lassan egy eve van rendszeresen feher folyasom, kicsit savanykas az szaga, mikor befejezodik a menstruaciom, 1-2 napnak utanna mar feher folyasom van..Mit tegyek? Talan valami betegseg?

Nem szeretnek 13 evesen beallitani a nogyogyaszoz,vagy ez a feher folyas termeszetes?

Legjobb válasz: Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).

Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).
Lehet gomba attól függetlenül, azt szinte bárhol össze lehet szedni. A fehér folyást vedd jó jelnek, azt jelenti, hogyha volt is fertõzés, az ellen a szervezeted védekezik. A gomba tünetei: viszketés, égõ érzés pisilésnél, rendellenes fehér folyás (rossz szag/szín/állag), fájdalom, túlzott pirosság ha ezek nincsenek, semmi bajod.
Nem kell beallitanod a nogyogyaszhoz, eleg, ha a haziorvosodhoz elmesz vele. De jobb ha elmesz minel elobb, mert ez egyaltalan nem normalis dolog. Es gondolom nem az ize savanykas, hanem a szaga. Hat ez pedig nagyon kellemetlen is tud lenni, mert a szag bizony eros. Ugyhogy ne felj, menjel el a dokihoz. De kulonben miert nem szeretnel 13 evesen beallitani a dokihoz, nem ertem, elvegre mar 2 eve nagylany lettel.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnek magam menni, nem elek anyummal, es az ilyen dolgokhoz nem vagyok hozzaszokva...Nemreg ujvarosba koltoztem es nincs haziorvos vagy valami...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon kellemetlen, se eros, nem nagy darabu, nem ugy van hogy rendszeresen folyik, hanem idonkent, mar megijedtem hogy valami gomba vagy betegseg, apolom magam me minden, neme rzem hogy annyira kellemetlen..

Két napja darabos fehér folyásom van. Holnap kell mennem CVS-re. Mit tegyek? Így is megcsinálják?

Azonnal orvoshoz szoktam fordulni bármi ilyesmivel, de hát Karácsonykor...

Legjobb válasz: Ha a folyás színtelen, nagy mennyiséû és szagtalan, akkor nem kell aggódni, ez teljesen normális jelenség, a második harmadtól folyamatosan elõfordulhat ilyen. Ha a folyás fehér, és nagy mennyiségben egyik percrõl a másikra jelentkezik, nem akar múlni, akkor hüvelygyulladásról lehet szó, amit orvossal kell kezeltetni.Ez nem gombásodás. Nekem is felírt a doki egy kúpot, amit este használtam, és 1-2 nap alatt elmúlt.Amúgy nem ezzel foglalkoznak a CVS-en.De mosakodj le, és közvetlen a vizsgálat elött használhatsz törlõkendõt is.De mindenképp konzultálj az orvosoddal!

Ha a folyás színtelen, nagy mennyiséû és szagtalan, akkor nem kell aggódni, ez teljesen normális jelenség, a második harmadtól folyamatosan elõfordulhat ilyen. Ha a folyás fehér, és nagy mennyiségben egyik percrõl a másikra jelentkezik, nem akar múlni, akkor hüvelygyulladásról lehet szó, amit orvossal kell kezeltetni.Ez nem gombásodás. Nekem is felírt a doki egy kúpot, amit este használtam, és 1-2 nap alatt elmúlt.Amúgy nem ezzel foglalkoznak a CVS-en.De mosakodj le, és közvetlen a vizsgálat elött használhatsz törlõkendõt is.De mindenképp konzultálj az orvosoddal!
A darabos folyás általában gomba.

27 hetes kismama vagyok, mit tegyek a fehér folyás ellen? A doki azt mondta, fel vagyok fázva, pedig nem folyik se az orrom, nem vagyok beteg, akkor mit tegyek?

Jól jönne a segítség, mert nagyon idegesít? tud már lenni:(:(:(

Legjobb válasz: A folyás természetes velejárója a terhességnek, kinél sok, kinél kevés,kinél állandó,kinél csak idõszakos. Használj tisztasági betétet , és ha tudsz és jobb akkor tisztálkodj naponta többször is akár. A felfázás nem = a megfázással, ez nem feltétlen okoz tüneteket, csak egy ehnye baci a vizeletben és a hüvelyben. Elmehetsz urológushoz, hátha ad valami gyengébb szert, amitõl hamarabb jobb lesz. de a folyás az megvan terhesség alatt...

A folyás természetes velejárója a terhességnek, kinél sok, kinél kevés, kinél állandó, kinél csak idõszakos. Használj tisztasági betétet , és ha tudsz és jobb akkor tisztálkodj naponta többször is akár. A felfázás nem = a megfázással, ez nem feltétlen okoz tüneteket, csak egy ehnye baci a vizeletben és a hüvelyben. Elmehetsz urológushoz, hátha ad valami gyengébb szert, amitõl hamarabb jobb lesz. de a folyás az megvan terhesség alatt...

3napja folyásom van fehér mit tegyek?

13éves vagyok

Legjobb válasz: Mindenkinek van hüvelyi folyása! Valakinek több,valakinek kevesebb! De ezt miért nem tudod ennyi idõsen? 14/L

Mindenkinek van hüvelyi folyása! Valakinek több, valakinek kevesebb! De ezt miért nem tudod ennyi idõsen? 14/L
A kérdező hozzászólása: Tudom csak elkell e menni orvoshoz

Mit tegyek a fehér folyásom ellen, ha kényelmetlen a tisztasági betét? (Bőv. Lenn)

Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg, de az van, hogy már több hónapja van fehér folyásom ami nem csak nagyon büdös, de összepiszkítja a fehérnem?met. Már próbáltam a tisztasági betétet, de egy nyugodt percem sem volt t?le. Például ha összehúztam a combomat, nagyon kényelmetlen volt és gy?rött lett. Az nem olyan gond, hogy kényelmetlen, lehet, hogy egy id? után megszoknám, de folyton igazgatnom kellett, mert elcsúszott. Ha sétáltam, két perc múlva már szinte kint volt. Mit csináljak? Léteznek kényelmesebb betétek? Ha van (és biztos van) tud valaki ajánlani? 12/L

Legjobb válasz: Ha büdös, akkor elõször is menj el nõgyógyászhoz, mert az nem normális folyás. http://marvin.bookline.hu/product_images/1134/O60127.JPG Én ilyet használok. Ez annyira vékony, hogy észre sem veszed.

Ha büdös, akkor elõször is menj el nõgyógyászhoz, mert az nem normális folyás. http://marvin.bookline.hu/product_images/1134/O60127.JPG Én ilyet használok. Ez annyira vékony, hogy észre sem veszed.
Igaza van az elsõ válaszolónak! Ha büdös a folyásod, azzal mindenképpen orvoshoz kell menned, mert valami fertõzésed van, ami kezelés nélkül sokkal rosszabb lesz.
Hozzátenném, hogy a tisztasági betét, akármilyen légáteresztõnek és természetesnek van reklámozva, kimondottan rontja a helyzetet, mert jó fülledt meleget csinál lent, amiben sokkal jobban szaporodnak a baktériumok. Ha egészséges vagy, akkor is kerülendõ a tisztasági betét (kivéve menstruáció utolsó napja), inkább válts bugyit naponta kétszer. De nálad most más a helyzet, feltétlenül orvoshoz kell fordulnod.
Velem is ugyan ez volt a helyzet. Szóltam anyunak, õ elvitt nõgyógyászhoz, kaptam rá kenõcsöt, és miután rendbe jöttem nem volt semmilyen kellemetlen szag! :) És tisztasági betétnek énis azt ajánlanám, mint az elsõ válaszoló!
semmit. menzesz elõtt erõsödhet a folyás. nincs ebben semmi rendellenes
Semmit nem kell vele tenned, hiszen minden nõnek van folyása, ami mindig különbözõ állagu. :) Ha nem darabos, nem sárga, nem viszketsz, akkor nincs semmi teendõ vele, ez egy természetes dolog nálunk nõknél! :) Használj tisztasági betétet. :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat de elfelejtettem meg megirni, hogy mikor elejott az a fojasom akkor a partnerem elkapott tolem valamit.Neha viszket is es neha atlatszo is a folyas.

Ma reggel és egész nap sárgás volt a folyásom, fehér helyett. Tegnap együtt voltunk a párommal. Nem fáj nem szúr nem viszket. Mit tegyek?

6 hetes kismama vagyok, nincs semmi más kellemetlen tünet ami esetleg gombára utalhatna..Esetleg ez lehet vetélés jele? A n?gyógyászom felkeresem, de csak keddt?l elérhet?, ha valakinek volt ilyen baja, kérem írja meg.Köszi!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, 5 hetesen. Este együtt voltunk a párommal, reggel majdnem barnás folyásom volt. De ez el is múlt, azóta nagyon vigyázok. De nem hinném hogy a vetélés jele lenne, nyugodj meg! Boldog babavárást!

Nekem is volt ilyen, 5 hetesen. Este együtt voltunk a párommal, reggel majdnem barnás folyásom volt. De ez el is múlt, azóta nagyon vigyázok. De nem hinném hogy a vetélés jele lenne, nyugodj meg! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!Remélem tényleg csak ez lehet!
A dokinak említsd meg, mert nem a vetélés jele, de lehet baci, attól hogy nem viszket, sajnos lehet, a trichomonasnak lehet sárga folyás a tünete, én is kaptam rá kúpot.Jobb az ilyet megnézetni.A babának nem lesz baja, ne félj. Boldog babavárást! Nekem amúgy volt vetélésem is, az barnázással kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Ma reggel megint fehér a folyásom, ha újra elõjön ez, felkeresem a dokit..:)

Elég régóta van valamilyen fehér folyás féleségem. Mit tegyek?

észre vettem hogy kb.:fél éve fehér,nyálkás,kicsit barna folyadék távozik! 13éves vagyok, anyukámnak nem merem elmondani, de ez a menstruáció el? jele? ha igen mikor jöhet meg? de ha valami gombás fert?zés és nem megyek el dokihoz és nem mondom meg anyámnak akkor mit lehet még tennni?? LEHET MAJD GYEREKEM??? :(:(?

Legjobb válasz: Szerintem mégiscsak el kellene menni orvoshoz, vannak gyermek- nõgyógyászok is... jha anyukádnak semmiképpen nem akarod megmondani, akkor szerintem szólj valakinek, akinek könnyebben elmondod... esetleg ha van nõvéred, vagy legjobb barátnõ nõvére, vagy mindegy, csak idõsebb lány legyen. Õ majd segít neked biztos. Én nem nagyon emlékszem már arra, amikor elõször megjö9tt, de a fél éve tartó barnás folyás biztos nem annak az elõjele. Lehet valami fertõzés, amit ki kell kezelni, mert az tényleg súlyosbodhat. MIDNENKÉPPEN MENJ EL ORVOSHOZ.

Szerintem mégiscsak el kellene menni orvoshoz, vannak gyermek- nõgyógyászok is... jha anyukádnak semmiképpen nem akarod megmondani, akkor szerintem szólj valakinek, akinek könnyebben elmondod... esetleg ha van nõvéred, vagy legjobb barátnõ nõvére, vagy mindegy, csak idõsebb lány legyen. Õ majd segít neked biztos. Én nem nagyon emlékszem már arra, amikor elõször megjö9tt, de a fél éve tartó barnás folyás biztos nem annak az elõjele. Lehet valami fertõzés, amit ki kell kezelni, mert az tényleg súlyosbodhat. MIDNENKÉPPEN MENJ EL ORVOSHOZ.
nekem 2 éve van ugyanilyen folyásom, voltma már nõgyógyásznál de nem tudott vele mit csinálni, adott egy hüvelykrémet de nem használt. nem lehet ellene tenni semmit. fürödj reggel és este és akkor nem fog zavarni, majd biztos megjön valamikor...remélem...(mert ez elvileg a menstruáció elõjele)
Nem kell félned, nyugodtam mondd el anyukádnak, ez tényleg csak a menstruáció elõjele. Nekem is volt és van is!!
Na, megoldódott?:S
Szia, megoldodott már a problémád?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!