Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek fehér (179 db)

Mit tegyek fehér folyás esetén? Többi lent

Fehér folyásom. Minden reggel átázik tőle a bugyim. Nagyon zavaró, mivel akkor is betétet kell betennem, mikor meg sincsen. Az érdekes, hogy ha megvan, akkor ez a fehér folyás abbamarad. Utána kezdődik minden előről. 13 éves korom óta megvan a menszeszem és azóta mindig ez van. Mit lehet ez ellen tenni? 14L

Legjobb válasz: Ha nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor ez normális fehérfolyás ami ellen nem kell semmit tenni, mert ez tisztítja a hüvelyed.

Ha nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor ez normális fehérfolyás ami ellen nem kell semmit tenni, mert ez tisztítja a hüvelyed.
Amikor fehérfolyásod van, használj tisztasági betétet. Az jóval vékonyabb, és kisebb.

Mit tegyek fehér folyás ellen? (info lent)

már 2 éve van fehér folyásom, anyukám azt mondta, h ha megjön , akk elmúlik, de nem mult el, gondoltam arra is h talán hüvelygombám van, használtam canesten combi-t is, csak canesten krémet is, de még mindig van.., használok tisztasági betétet, de ha pl egy buliban vok, és egy srác "úgy" közeledik, akk ? is érzi h van ott vmi.. és ez rettent? ciki , mit csináljak?:S (n?gyógyászhoz nem akarok menni, max a háziorvoshoz, van vmi vénynélkül kapható dolog erre?)[14/L]

Legjobb válasz: "egy buliban vok, és egy srác "úgy" közeledik, akk õ is érzi h van ott vmi." Talán belenyúl a bugyidba? Pedig a nõgyógyásznak pont ez a dolga. El kéne menni hozzá. Nem esz meg.

"egy buliban vok, és egy srác "úgy" közeledik, akk õ is érzi h van ott vmi." Talán belenyúl a bugyidba? Pedig a nõgyógyásznak pont ez a dolga. El kéne menni hozzá. Nem esz meg.
Elõször is a fehér folyás normális, ha nincs szaga.Minden nõnek van, ezt el kell fogadni.Nem tudom miért használtál Canestent, az csak többet árt mint használ.Ha gombád van, az viszketne mint az állat.Elõbb olvass utána dolgoknak, ha ennyire nem vagy képben. Másodszor az jó, ha tisztasági betétet használsz, azzal sincs bajom, hogy bulizol, de nem értem, mit értesz az alatt, hogy "úgy közeledik"!?A tisztasági betét egyáltalán nem érezhetõ kivülrõl, masimum esetleg ha valaki a bugyidba kotorászik, de ha erre gondoltál, akkor gratulálok magadhoz!És még csak 14 éves kislány vagy....
a tisztasági betét nem ciki. Sõt. Az azt jelenti, hogy odafigyelsz magadra, higiénikusan kezeled az alfeled:) az már inkább ciki, hogy a buliban egy srác "úúúgy" közeledik, hogy megtapogat odalent. szerintem inkább azt tartsd gáznak, hogy hagyod, hogy bulikban a bugyidba nyúlkáljanak 14 évesen. (késõbb is gáz) Ha zavar a folyás, és szerinted nem normális a mennyisége, akkor keress fel egy nõgyógyászt nyugodtan. levesz egy kevés váladékot, kitenyésztik és kiderül, hogy van-e benne baci, kell -e rá valami kence. Az is lehet, hogy ez tök természetes. A legtöbb nõnek van fehér folyása, egy minimális mennyiség még egészséges. Akkor van gáz, ha túl sok jön, vagy fura színû, vagy büdi. 22L
Ha a háziorvoshoz mész, õ is elküldhet nõgyógyászhoz! De abban igazuk van a többieknek, hogy nem kéne hagynod, hogy csak úgy tapogassák a puncidat a bulikban.

Mit tegyek ha maszturbálok és ilyen átlátszó folyadék jön ki a péniszemből (de még nem volt éjszakai magömlésem)? Mit tegyek hogy az átlátszóból fehér legyen?

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon fiatal lehetsz. Az átlátszó az elõváladék. Amit tehetsz azért, hogy fehér legyen, hogy nõsz még egy kicsit, így majd elég spermium lesz benne, és akkor majd fehér lesz. Egyébként ténylegesen orgazmusod volt? Mert orgazmus nélkül is nedvedzik. A a legjobb módja viszont az, hogy ilyet produkálj

Valószínûleg nagyon fiatal lehetsz. Az átlátszó az elõváladék. Amit tehetsz azért, hogy fehér legyen, hogy nõsz még egy kicsit, így majd elég spermium lesz benne, és akkor majd fehér lesz. Egyébként ténylegesen orgazmusod volt? Mert orgazmus nélkül is nedvedzik. A a legjobb módja viszont az, hogy ilyet produkálj
ha recskázol, nem is lesz éjszakai magömlésed (nem is kell)

11-eves koromba, jott meg..Es lassan egy eve van rendszeresen feher folyasom, kicsit savanykas az szaga, mikor befejezodik a menstruaciom, 1-2 napnak utanna mar feher folyasom van..Mit tegyek? Talan valami betegseg?

Nem szeretnek 13 evesen beallitani a nogyogyaszoz,vagy ez a feher folyas termeszetes?

Legjobb válasz: Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).

Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).
Lehet gomba attól függetlenül, azt szinte bárhol össze lehet szedni. A fehér folyást vedd jó jelnek, azt jelenti, hogyha volt is fertõzés, az ellen a szervezeted védekezik. A gomba tünetei: viszketés, égõ érzés pisilésnél, rendellenes fehér folyás (rossz szag/szín/állag), fájdalom, túlzott pirosság ha ezek nincsenek, semmi bajod.
Nem kell beallitanod a nogyogyaszhoz, eleg, ha a haziorvosodhoz elmesz vele. De jobb ha elmesz minel elobb, mert ez egyaltalan nem normalis dolog. Es gondolom nem az ize savanykas, hanem a szaga. Hat ez pedig nagyon kellemetlen is tud lenni, mert a szag bizony eros. Ugyhogy ne felj, menjel el a dokihoz. De kulonben miert nem szeretnel 13 evesen beallitani a dokihoz, nem ertem, elvegre mar 2 eve nagylany lettel.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnek magam menni, nem elek anyummal, es az ilyen dolgokhoz nem vagyok hozzaszokva...Nemreg ujvarosba koltoztem es nincs haziorvos vagy valami...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon kellemetlen, se eros, nem nagy darabu, nem ugy van hogy rendszeresen folyik, hanem idonkent, mar megijedtem hogy valami gomba vagy betegseg, apolom magam me minden, neme rzem hogy annyira kellemetlen..

Mit tegyek a FEHÉR balerina cipőmmel, ha az orrával valamibe belerúgtam, és kicsit lekopott az eleje? Bután hangzik, de létezik fehér cipőpaszta? :$

KÍNAI LÁBBELI. :) Épp csak olyan, mintha kicsit koszos lenne. Mindig így járok az új cuccaimmal. :( Valami mindig történik velük, pedig én igyekszem vigyázni rájuk.

Legjobb válasz: Én tegnap áztam el a fehér balerinámban,és az orra csupa fekete sár lett. Lemostam szappanos vízzel,valamivel jobb lett de nem sokkal. Ma vettem fehérítõt direkt cipõkre van,olyan mint a cipõpaszta. Kiwi a neve ha érdekel,és kék-fehér színû. 600-700ft volt. Ja és szuper,megint fehér a balerinám:)

Én tegnap áztam el a fehér balerinámban, és az orra csupa fekete sár lett. Lemostam szappanos vízzel, valamivel jobb lett de nem sokkal. Ma vettem fehérítõt direkt cipõkre van, olyan mint a cipõpaszta. Kiwi a neve ha érdekel, és kék-fehér színû. 600-700ft volt. Ja és szuper, megint fehér a balerinám:)
én beszíneztem fehér zseléstollal
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Mindkettõ megoldás nagyon jó. :)
nem próbáltam, de az az ötletem támadt hogy körömlakk:d
hátha valaki járt még így..:3
fehér köröm lakk , ??
Kínai ?! Necsodálkoz ha tönkre megy , ráadásul fehér , ennél rosszab nem lehet !! Vegyél inkább kicsit drágábbat pl Réno-ba vagy Humanik . Tény jóval többe kerül , de jobban megéri egy drágát venni , mint több olcsot .

Az egyik újszülött guppimból egy fehér valami lóg ki és nem bír úszni se enni, mit tegyek?

Legjobb válasz: Az a fehér valami az ürülék, és azért fehér, mert beteg. Próbáld megfigyelni mik a tünetei és az alapján kezeld. De itt szerintem a vízminõséggel lehet gond. Mekkora akvárium, milyen szûrõd van? Mivel etetsz? Hogy szoktál vízcserét csinálni (mennyi vizet cserélsz le és hogyan, mennyi idõközönként)?

Az a fehér valami az ürülék, és azért fehér, mert beteg. Próbáld megfigyelni mik a tünetei és az alapján kezeld. De itt szerintem a vízminõséggel lehet gond. Mekkora akvárium, milyen szûrõd van? Mivel etetsz? Hogy szoktál vízcserét csinálni (mennyi vizet cserélsz le és hogyan, mennyi idõközönként)?
Szerintem is valami ürülék. Lehet, hogy azért fehér mert beteg a halad. Milyen szûrõd van? Mekkora az akvárium? Mikor és mennyi vizet cserélsz? Mit adsz neki enni?
A kérdező hozzászólása: köszi
Kend be vazelinnel.Így ha rámegy a festék, akkor sem fogja befogni.
A kérdező hozzászólása: És nem ázik le róla mosás közben?
Celluxszal vagy valami ragasztószalaggal ragaszd körbe.. :-D

A péniszemen a bőrt nehéz visszahúzni álló állapotban és a makkomon fehér elszíneződés van Mit tegyek?

Ja és lehet?leg otthon szeretném megoldani a problémát és csak akkor orvoshoz menni ha ez nem lehetséges

Legjobb válasz: Fitymaszûkület. A fehér elszínezõdés a makkod alatt van azt smegmának nevezik. Egy fehér túró szerû büdös anyag. Rendszeres mosással elkerülhetõ! Ha mégse akkor esetleg részletesebben le tudnád írni? Vagy ha találsz az interneten hasonló képet?

Fitymaszûkület. A fehér elszínezõdés a makkod alatt van azt smegmának nevezik. Egy fehér túró szerû büdös anyag. Rendszeres mosással elkerülhetõ! Ha mégse akkor esetleg részletesebben le tudnád írni? Vagy ha találsz az interneten hasonló képet?
Fitymaszûkület. Nem lehet házilag megoldani, menj csak el szépen orvoshoz, nem lesz semmi gáz, és csak örülni fogsz utólag, amikor túl leszel rajta.
Néhány kérdés? 1. Mennyi idõs vagy? 2. Mióta van ez az elszínezõdés? 3. Mennyire nehéz? Petyhüdten gond nélkül feljön? Házi praktikáknak sok értelme nincs. Lehet egy speciális bõrbetegség is (LS) ami lassanként idõvel súlyosbodhat. Különösen azért nem érdemes otthon próbálgatni, mert nem szerencsés ha esetleg kialakul egy spanyolgallér-os állapot, amit elég fájdalmas és orvosnak kell helyreraknia. Ha további segítség kell, írj.

Az összes fehér ruhámon, mindegyiken van egy szép sárga folt a hónaljánál. Mit tegyek, hogy ne legyen ott?

Legjobb válasz: A fehéreket fehérítõ domestosba áztasd, majd mosd ki mosógépbe, a többit pedig Vanish szappannal sikáld át jó alaposan.

A fehéreket fehérítõ domestosba áztasd, majd mosd ki mosógépbe, a többit pedig Vanish szappannal sikáld át jó alaposan.
hypo

SOS! Fehér folt van az ékszerteknősöm nyakán, mit tegyek?

Hétf?n visszük majd állatorvosoz, de addig mit csináljak vele? A válaszokat el?re is nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: Esetleg,meg tudnád írni,hogy mit adsz neki enni? (akkor mit adtál neki,azelõtt,amikro észrevetted a fehér foltot)

Esetleg, meg tudnád írni, hogy mit adsz neki enni? (akkor mit adtál neki, azelõtt, amikro észrevetted a fehér foltot)
Ha fertõzésnek=sebnek néz ki, akkor javaslom, hogy az éles szélû tárgyakat a terráriumában távolítsd el, és vidd el az állatorvoshoz megnézetni!!
A kérdező hozzászólása: vagy mégse felejtsd el
A kérdező hozzászólása: a harmadik kommentet felejtsd el, félre értettem a válaszod.
A kérdező hozzászólása: De a nyakán levõ folt nem kaja próbáltam le szedni, az egy seb vagy valamijen fertõzés.
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam már pénteken kitakarítottam.De amúgy havonta (elég ritkán takarítom).Úgyhogy valószínû tényleg attól van.
(elsõ válaszoló vagyok) Mennyi idõközönként takarítod/takarítjátok a terráriumot? Mert már az én nagy tekimnél is elõfordult, hogy a fagyasztott hal maradéka (ilyen szétfoszlott, amit nem ettek meg/amúgy azzal semmi baj sincs) ráülepedt a feje tetejére, ha ez van a tiéddel is akkor ajánlom, hogy keress egy nagy lavort, töltsd meg langyoa-meleg vízzel, és rakd bele, 2 órán belül le fog róla jönni (ha az a baja)
A kérdező hozzászólása: - víz melegítõ van, - napozókõ van, - a lámpa 8-10 órát ég egy nap, - le van fedve, de van rajta levegõ nyílás, - és van betéve apró kavics
A kérdező hozzászólása: 3 éves a tekim, ezért 3 naponta kap fagyasztott halat, mindig van otthon szárított kaja, abból úgy 2 naponta kap egy picit, szív-mixet hetente egyszer, néha veszünk neki vízi növényeket ( azt imádja), ritkán évente ötször-hatszor kap élõ liszt kukacot, gilisztát, és egyéb puha testûeket, rovarokat, próbálkozom gyümölcsökkel de azok közül csak a banánt eszi. De az étvágyával nincs gond ugyanúgy eszik mint máskor.
(utolsó vagyok) Mármint a teknõcödet vidd el megnézetni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!