Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek félek az egyik szülőjétől (1 db)

Mit tegyek ha félek az egyik szülőjétől?

A barátommal1.5 hónapja vagyunk együtt és bemutatott a szüleinek mivel 3 napig lent voltam náluk!aranyosak a szülei meg minden de az apukájától valahogy mégis kicsit tartok!!Tényleg nagyon aranyos ? is de nekem valahogy nem vmi szimpi!Van benne vmi fura!

Legjobb válasz: húúúú..én is pont így vagyok.nagyon tartok az apjától!pedig rendes fickó.volt olyan a kapcsolatunk elején,hogy mikor beszélgettem vele és kérdezett valamit,egyszerûen nemtudtam megszólalni.azóta persze már ilyen nincs.de sokat segített a dolgon,hogy kicsi sûrûbben is lejártam hozzájuk,meg sok közös programra meghívtak.csak meg kell ismerni...

húúúú..én is pont így vagyok.nagyon tartok az apjától!pedig rendes fickó.volt olyan a kapcsolatunk elején, hogy mikor beszélgettem vele és kérdezett valamit, egyszerûen nemtudtam megszólalni.azóta persze már ilyen nincs.de sokat segített a dolgon, hogy kicsi sûrûbben is lejártam hozzájuk, meg sok közös programra meghívtak.csak meg kell ismerni...
Szerintem próbáld meg jobban megismerni.Nem is lehet olyan vészes...bár a szülõk néha furcsák is tudnak lenni...A legfontosabb:ne parázz, mert azt a faterja is észreveszi, és elkezd kínos, cikizõ kérdéseket feltenni neked...és ugyebár azt senki sem akarja?;) Csak nyugi...ha meg tényleg furának találod...mármint arra gyanakodsz, h pedofil lenne, v nyomulna rád akk sztem mondd meg a barátodnak.Ez a legjobb megoldás.Sztem ne vágódj elé kivágott felsõben és miniszoknyában.Akk tuti kibujik belõle a pedofília.....és is lány vok, tom milyen szar a szülõkkel rosszban lenni...
Ezzel én is igy vagyok. Anyukája tök oké, De az apjától tök tartok. Sose lehet tudni, h mikor h áll a dolgokhoz, egy párszor már csaopott ki egy kis hepajt, mert h "sokan" járnak hozzájuk. És annyira tartózkodik, hogy ha olyan dolgot kérdez, ami velem is kapcs, hiába vagyok jelen, azt is a páromnak mondja..
Én hasonlóképpen jártam, nálam a barátnõm szülei munkamániás sznobok akik a lányuk tanulását tartják szem elõtt, a fiúkat el akarják távolítani mellõle, de én már 10 hónapja kitartok :D Próbálj meg elbeszélgetni vele bármirõl, csak kérlek, ne mutasd, hogy izgulsz vagy tartasz tõle. Legyél közvetlen és tegyél úgy mintha bármely felnõtt ismerõsöddel beszélnél :) Menni fog :D
beszélj róla a barátoddal, hogy milyen a faterja stílusa, meg mi az érdekeltsége és könnyebb lesz vele megtalálni a közös hangot.
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek!igazatok van!Az elsõ talinál mondjuk naon paráztam nem mint ha most nem de már nem annnyira!mindenkinek köszönöm a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akkor most mi a helyzet? Mit tegyek?

Az exemmel 2 honapja szakitottunk. (az osztálytársam) És mióta szakítottunk mindig minden órán engem néz meg ha elmegyünk egymás mellett akkor tök gyengéden hozzám ér meg minden.. Nem birok túl lépni rajta. És ezekből amiket leirtam szerintetek ő még szeret? És mit tegyek? Hagyjam az egészet a fenébe? 15/L

6

Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább?

Van egy srác, akibe másfél éve szerelmes vagyok, de van párja. Eddig jó barátok voltunk, de nemrégiben elkezdtünk többet összejárni, hosszasan beszélgetni és ezzel egész estéket együtt eltölteni. A beszélgetések alkalmával sokszor vegyes jelzéseket küld, és nem tudom, hogy akar-e tőlem valamit vagy csak viccelődik. (Például olyan témákat hoz fel, kacsintgat...) Én nagyon jól érzem magam vele, hiszen addig is a közelében vagyok, de mégis ott van a fejemben a gondolat, hogy kapcsolatban van. Mert egyre intenzívebben érzem azt, hogy szeretnék vele lenni.
A barátaim azt mondják, hogy én sem vagyok teljesen közömbös neki, de akkor még mindig nem értem: csak félre szeretne lépni és pont megfelelnék erre a célra, vagy akár lenne esélyem, hogy tényleg legyen valami komolyabb is köztünk? Azt tudja, hogy nagyon tetszik nekem.
Szerintetek csak élvezi, hogy odavagyok érte és próbálja fenntartani az érdeklődésemet vagy csak játszik velem?

2

Mit csináljunk barátnőmmel hétvégén? Valamivel felszeretném pezsdíteni a dolgokat, mert már kicsit olyan egyhangú. Valami jó ötlet? Akár valami jó program van a sexet mégjobbá tenni vagy akármi csak érezze jól magát tőle nagyon

1

Fiúk! Nagyon taszít ha egy lány szeret vitatkozni?

Nem provokálásra meg hisztire/veszekedésre gondolok hanem arra, hogy engem izgat ha egy normális intelligens férfival vitázhatok. Az sem baj ha a végén nem nekem van igazam. Persze nem állandóan akarok vitatkozni mindenkivel mert az sok lenne de néha jól esik valakivel nem csak beszélgetni, főleg hogy eddig csak olyan fiúk kerültek a látókörömbe akik mindig nekem adtak igazat és egy idő után ez nagyon frusztrál. Ez ismerkedésnél mennyire taszító?

12

Beteges féltékenység. Hogy győzzem le?

A párom a volt barátnőjével került egy osztályba mert sulit váltott ,és ez engem nagyon idegesít. Sokkal szebbnek látom a másik lányt mint magamat,és semmi önbizalmam így. Tudom,hogy engem szeret,de a kis zöld szörny,akkor is előbújik.

3

Szerintetek az ilyennek hogyan adhatnám vissza amit tett, játszadozott?

Volt egy lánnyal kapcsolatom a nyár végén, ő "kezdeményezett", nem hittem volna...
Ölelgettük egymást, majd csók, majd mikor vége lett a vakációnak csak barát akart maradni.
Egésszen kb 1 hónappal ez előttig folyamatosan félreérthető jeleket küldözgetett, ölelgetett, karmolászott, fogosgatta a kezem.
Majd meg elégeltem, mondtam neki, hogy legyen ennyi, ez nekem csak rossz, erre ő felháborodva, hogy milyen vagyok, mert fontos voltam neki, végére még azt is bevallotta, hogy miközben a félreérthető jeleket küldte nekem aközben is szeretett.
Csak szerinte ehez kell min. fél év küzdés és, hogy joban meg ismerjük egymást( 2 éve oszt. társam, amugy érdekes módon csak akkor jött rá ez a dolog, hogy kiprobálnám ezt is amiután fel tudtam mutatni valamit amit el értem, egy cross motor amiért egész nyáron dolgoztam, amivel össze vissza motoroztattam a hegyekben), olyanokat vágott a fejemhez, hogy túl kicsi és tapasztalatlan vagyok én még az ilyenhez és nem tudtam, hogyan kezeljem ezt... ezért van most ez a helyzet, másnapra rá azt mondta megbocsájt, de még érezni fogom amit tettem, hogy meg elégeltem, hogy szórakozik, ismét másnapra már meg ölelt, majd utána ismét veszekedés mert kezdett felháboritani...
Most meg megint próbál szivatni, suli után bementünk egy vendéglőbel, el beszélgettünk, kérdezett a hétvégmről, alaposan meséltem de mindent min 2x-3x kellett meg ismételnem mert egy másik fiuval facebook-ozott és semmibe vett.
Nagyon idegesít, hogy 2 hónapot futottam utána pedig nagyon nem szokásom.
Én 17/F ő 16/L

3

Mivel dobhatnám fel a párkapcsolatomat? 18/L

Holnap este a barátommal együtt fogjuk tölteni az időt és mivel a párkapcsolatunk 2hetes így nagyon friss, nagyon az elején vagyunk a dolgoknak, most leszünk úgy először együtt hogy csak ő meg én nem lesz senki, és este leszünk nálam, szeretném ha neki ez jó, kellemes este lenne velem (nem a szexre gondolok itten!) szeretném ha jól érezné velem magát, valami tippek csajok ilyenkor mi az amit tesztek a pasitokkal? pasik, ilyenkor mi az a program amit a csajotokkal szívesen csináltok? ( gondolok én itt kényeztetésre, de hogyan? simogatás, csókolozás...)

3

Lányok! Mi az az érzés, dolog amit kívánnátok a kapcsolatotokba de nem kapjátok meg most? Hajlandók vagytok tenni érte? Pl. Ha megkíván ez egy szakítást.

A korotokat szíveskedjetek odaírni.

8

Most mit tegyek?

Nagyon megtetszett egy lány nekem, lassan úgy éreztem hogy szeretem is, szerettem volna többet tőle, ma megtudtam egy közös ismerős segítségével hogy csak barátként tekint rám :S valami ötlet hogy ilyenkor hadjgyak fel mindennel vagy van még remény? A lány aki tetszik nekem egész nap velünk lőg stb. elég nehéz lesz ezek után még találkoznom is vele, főleg hogy nem is sejti mit érzek. :(

3

Hogy szakitsak vele ha meg szeretem?

Kivancsi lennek h volt e vki ilyan helyzetben. Szerete idenel jobban de o mar csak kihasznal. Csunyan banik velem. Szeretem az a baj de el kell hagynom. Az ilyet h lehet tulelni...

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!