Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek félek (3126 db)

Nem muszáj berúgni, én sem rúgtam még be soha. Igaz, nem is megyek ivós partira.
"Sajnos ez a korszellem." Egyszer egy nõi magazin online cikkében taglalták, hogy mennyire cuki a pároddal egymás mellett hányni a WC-be. Ez nem vicc, komoly. Amúgy 100%-osan egyetértek az elõzõ válaszolóval, nincs is mit hozzáfûzni, osztom és vallom az elveit. (Kezecskéztem is a hsz-át.)
Sajnos ez a korszellem. Vedelj, mint egy állat, élj a mának, cseszd szét magad, amennyire tudod, hogy a buli utáni nap majd a földrõl kelljen összekaparni. Tudom, hogy a többség ezt képviseli, de mindig vannak, akik nem gyávák, akik nem olvadnak bele a tömegbe, hanem igenis kiállnak az igazukért, és az elveik mellett. Nagyon jól tudom, mirõl beszélsz, én egyetemre járok, ott még durvább a helyzet, még az egyébként patinánsnak tartott karokon meg különösen (pl. jog, orvosi). Itt különösen sok az alkoholista bunkó. Rendelkezésedre áll a lehetõség, mégpedig az, hogy nem vagy kiszolgáltatva mások hülyeségének, és azt teheted, amit akarsz. Szabadon eldöntheted, iszol-e vagy sem. A társaság rohadtul nagy húzóerõ sajnos, ezt én is nagyon jól tudom, tapasztalom is, de én például egyáltalán nem iszom alkoholt. Miért? Nagyon egyszerû, azért, mert nem szeretem. Néha ünnepeken szoktam inni egy pohár jó minõségû bort vagy szilveszterkor ugye egy pohár pezsgõt, esetleg néha egy kis citromos sört (kb. félévente 1-2 alkalommal), de egyébként nem járok bulikba, és így például az egyetemi csoporttársaim többségével sem jó a kapcsolatom, hülyének néznek, mert én nem olvadok be közéjük. De hála Istennek, hogy ha nincs is sok barátom, de azok viszont olyan barátok, akikre bátran számíthatok mindenben. És velük nem csak arról lehet beszélgetni, hogy a tegnapi buliban ki mennyi piát vedelt és mennyire vágta szét magát, hanem értelmes, normális témákról. Nem tudom, hogy neked milyen a jelenlegi társaságod, akik buliba csábítanak, de szerintem ha nem akarsz, akkor ne menj, hanem állj ki az elveid mellett. Senki nem mondta, hogy ez könnyû dolog, de százszorosan megéri, mert így megszabadulsz egyúttal azoktól az emberektõl, akik csak addig a "barátaid", amíg buli van és pia van. Egyébként még elég fiatal vagy, bár az átlagéletkor ezen a téren sajnos évrõl évre csökken. Legyen egyéniséged, és állj ki magadért. Ha kell, mondj nemet. A többiek meg hadd menjenek, hadd üssék szét magukat. Biztos vagyok benne, hogy vannak a környezetedben olyan emberkék is, akik nem a bulizás rabságában élnek. Ha mégis úgy döntesz, hogy elmész bulizni, ott is vállald fel bátran, hogy nem iszol. Vagy ha nagyon ki vagy szolgáltatva a körülötted levõ társaságnak és nem vagy elég bátor, hogy felvállald az elveidet, végsõ esetben azt is mondhatod, hogy gyógyszert kell szednek, és emiatt ugye nem ihatsz alkoholt, csak mittudomén kólát. Ez is egy út. De a legjobb az lenne, ha kiállnál magadért. Ehhez kívánok kitartást és elég bátorságot! És remélem, pár hasznos dolgot is találsz ebben a kisregényben. Legjobbakat!
Van még egy ember a társaságban, aki hasonlóan áll hozzá? Ketten már simán lehet jó egy este, akkor is, ha körülöttetek mindenki más részeg. Tapasztalat :)
k.lau13 egyetértek veled, hogy gáz 13 évesen inni, azt nem mondom , hogy én nem próbáltam ki akkor..de ez most más téma az , hogy 25 évesen nem lesz ideje megbánni , az viszont hülyeség, max akkor lesz igaz, ha mindennap bedob egy üveg vodkát, de azt is aro-st.
jó, bocs, amit az elõbbi válaszról mondtam, azt visszavonom!! Bocsi, az igaz.... De engem ez teljesen sokkolt, hogy velem egykorú írta ki ezt a kérdést, valahogy nagyon... már bocs.
Mi a fene!? hány évesek a barátaid egyáltalán!? komolyan 13 éves vagy??? hát, õszintén, semmit... én is ennyi vagyok, és egy-két haverom nekem is SAJNOS iszik, és engem is megpróbáltak már leitatni, de ilyenkor nem az a lényeg, hogy ki röhögnek-e, vagy nem... Tudod, az ember akkor tér észhez, amikor 12 éves korában sokkoló látványként ott áll elõtte a két legjobb barátja(szintén 12 éves, ez tavaly ilyenkor volt) és fújja a képébe a cigifüstöt... Hát nem tudom, az elõzõ válasznak csak az elsõ két sorát olvastam el, mert tovább nem bírtam... NE CSINÁLD!! ugye tudod, hogy ha késõbb így folytatod, " 25 éves korodra már megbánni se marad idõd, mert halott leszel?" ezt mondta nekem egyszer valaki, amikor hasonló kérdéssel mentem oda hozzá... és tulajdonképpen igaza van.... csak egy kicsit gondolj bele, megéri neked egyszer bulizni egy marha jót, hogy aztán az egész életed elcseszd vele?? hát én nem hiszem... :/ különben is, nálunk azt a lányt, aki 13 évesen iszik, mindenki "k*rvázza", szval ez nem ciki... ennyi idõsen biztos nem... tudom milyen érzés lehet, mert én is így voltam, kérdezgették(a két legjobb barátom!) hogy kérek-e cigit, én mondtam, hogy "dehogyis, hülyék vagytok ti!?" erre kiröhögtek... ugyanezt eljátszották pálinkával, stb. De olyat is csináltak, hogy azt mondták a meggyborra, h üdítõ, és megittam... Azért durva, mik vannak mostanába, 13 évesek részegen rohangálnak, a másodikos gyerekeknek érintõképernyõs telefonjuk van, ilyenek. a legegyszerûbb, ha tudod, hogy talán most kiröhögnek és lenéznek, de idõsebb korodban, mondjuk 30 évesen az akkori barátaid már pont azért fognak lenézni, hogy te már ennyi idõsen ittál. Hülyeség... Igazad van, és megint SAJNOS nagyon kevesen vannak olyanok, mint te, de az a normális... Egyszerûen ne menj el a buliba, és még vmi: "nem iszok annyit, hogy berugjak?", hát ne csak annyit ne igyál, hanem semennyit!! különben késõbb hallgathatod, hogy idõsebb fiúk-lányok jól leszólnak érte, és ez még a legkevesebb... már bocs a kifejezésért, de NE LEGYÉL HÜLYE!! ez egyáltalán nem éri meg... Bocs de én így gondolom, azért remélem, hallgatsz rám... remélem... :// nah, remélem segítettem... :) )
Miért kell berúgni?Nem attól buli a buli, hogy mindenki mata részeg, könyörgöm.Egy 13 éves meg minek akar inni?
Én úgy csináltam mikor nem akaram inni, hogy pl a vodka narancsban max pár csepp vodka volt, mert befogtam az üveg száját(elfordultam, hogy ne lássák, mikor töltök), így alig ment a pohárba. a narancs meg úgyis elnyomja a vodka szagát. Így nem csesztettek, hogy nem iszok, aztán, mikor már mindenki részeg volt, jót röhögtem rajtuk. 21/l
Röhögj azon, hogy a többiek már a földön fetrengenek xD Amúgy nem kell annyit inni, hogy halálrészeg legyél. Csak szédülésig:D De mindkét esetben másnap szétmegy a fejed:)
BeecsKe igen, tudom, most hogy így mondod, az tényleg hülyeség, csak vannak barátaim(13 évesek) akik viszont tényleg nagyon gyakran isznak õket is ezzel próbáljuk lebeszélni(ketten vagyunk normálisak), ami vagy bejön, vagy nem. mert hát, hogy õszinte legyek, ha valamikor csak egy kis esélyed is van rá, hogy meghalsz(majd jópár év múlva) vagy valami, és egyszer megtetted, nem haltál meg és nem történt semmi, utána legközelebb kétszer is meggondolod, hogy megcsinálod-e, vagy nem, és hát õszintén, azt reméltem, talán frászt kap és eszébe se jut hogy igyon bármit is. és mellesleg feltûnt már, hogyha valaki ezt egyszer elkezdi, utána nagyon nehezen hagyja abba, 13 éves alkoholistákkal vagyok körülvéve! és nem túloztam... szóval, én csak ezt akartam. és bocs, hogy most meg itt magyarázkodok, de hát na... ha egyszer nem sikerült elsõre normálisan leírnom amit akarok, akkor csak kijavítom :)

Most mit tegyek? Félek hogy baba van a dologba és én mensinek hiszem, mit tegyek?

Kezdek kétségbe esni, fogamzásgátlót szedek, de sok antibiotikumot szedtem nov végén és dec elején, és lehet hogy ekkor teherbe esetem, a teszt kb mostanra már kimutatná. A méhemnél felvan puffadva és úgy érzem mint ami szét akar pukkanni. Amiért megvagyok ijedve az a 3napja tartó barnázás, általában csak ha megtörlöm pisilés után, de van hogy a bugyim is olyan, ha nem barna akkor krémes fehér.

Legjobb válasz: Mindenképp tesztelj reggel!

Mindenképp tesztelj reggel!
Nem írtad, hogy mikorra kéne megjönnie a menzeszednek.Ha már késik több mint 1 hetet, akkor a tesztnek már ki kéne mutatnia.Legjobb a reggeli vizelet, de egy 10 erõsségû teszttel délután is megcsinálhatod.A barnázás jelezhet menzeszt is.Én a helyedben mindenképpen felkeresném az orvosomat.
A kérdező hozzászólása: A napokban kellett volna megjöjjön, vagy max holnap. Szokott késni. Orvossal az a nagy baj, hogy egyszer kértem hogy vizsgáljon meg és azt mondta hogy NEM, a másik helyen meg nem ultrahangoznak. Gondoltam arra hogy elmegyek oda ahol nemet mondtak nekem, és kitalálok valami olyat hogy 2hete késik meg pozitív lett a teszt, max azt mondja hogy nem is vagyok terhes de legalább megvizsgál.
Csakhogy most még nem látszana semmi az uh-on. Akkor menj, ha pozitív a teszt tényleg.
Nem igazán értem, hogyan utasíthat el egy orvos vizsgálatot.Én az ilyet azonnal lecserélném. Azt írod, hogy a napokban kéne megjönnie.Csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj, de szerintem mensi elõjelei, amit érzel.Amúgy a ciklusod hányadik napján voltatok együtt, amikor szerinted teherbe eshettél?
Én..nem értettem a történetet... Miért mondtak nemet? szeretnéd ha megvizsgálnának..én nem hallottam még sosem ilyenrõl, hogy orvos nemet mondjon rá :O
Szia! Valószínû a terhesség.Csinálj tesztet, és írd meg az eredményt:)
Nem tudod, pontosan, hogy mikor kell megjönnie? Még ha szokot is késni, akkor is kéne tudnod a napot. Meg ha fogamzásgátlót szedsz, akkor pontosnak kéne lennie, akkor nem szoktak elõfordulni 2 napos eltérések. Van akinek csak azért felírnak tabit, hogy beállítsa a menszeszét.... Bocsi az offért, csak ezt furcsálltam. A kérdésre válaszolva, szerintem is várj még pár napot, csinálj tesztet, ha negatív, akkor vagy nem vagy terhes, vagy még korai, de akkor még az orvos sem látja az ultrahangon. Úgyhogy a jövõ hetet mindenképp megvárhatod a dokival.
A kérdező hozzászólása: Aki elküldött eleve bunkó orvos, "jó" híre is van erre. 3levéllel szedtem és volt h még akkor megjött amég szedtem volt hogy a szünet végén, ezért nem tudom. Nagyon fáj a hasam, másabb mint mensinél, úgy érzem mintha mindjárt szétmenne az egész méhem, lehet elmegyek veszek most tesztet de szúr az egész. Tényleg nagyon félek, a barnázás miatt:(

Mit tegyek? Félek, hogy sehová sem fognak felvenni!

Régen nagyon rossz tanuló voltam, viszont 7. év végén javítottam egy csomó tantárgyból. Viszont most egyre csak romlanak a jegyeim, olyan 3-as körül lehet az átlagom. Nem is nagyon értem, amiket tanulunk. Pl. matek témazáróra is hetekig gyakoroltam, de ilyen nagyon kis nyomi hibák miatt lett 3-as, s?t, 1 ponton múlott, hogy ne 2-es legyen.

Legjobb válasz: 18. éves korodig tanköteles vagy így attól ne félj, hogy sehova nem vesznek fel mert valahova kötelezõen fel kell venniük. Szakközép vagy szakképzõbe biztos felvesznek.

18. éves korodig tanköteles vagy így attól ne félj, hogy sehova nem vesznek fel mert valahova kötelezõen fel kell venniük. Szakközép vagy szakképzõbe biztos felvesznek.
Hát szakközéphez meg gimnáziumhoz azért valamennyire jó jegyek kellenek (aki szerint szakközéphez nem, az nagyon téved, szerintem a szakmunkással keverik sokan...), de mindig van olyan iskola, ahova a helyi tanköteleseket kötelezõ felvenni. Amúgy meg: próbálj meg javítani. Ha a matek nagyon nem megy, legalább a humán tárgyakra feküdj rá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm A humán tantárgyakból jó vagyok, csak van egy nagyon jó szakközépsuli és oda akarok menni, és oda nagyon számít a kémia, a matek és a biosz. Kémiából jó vagyok, az a kedvenc tantárgyam, viszont a biosz tanárunk egy hülye p.csa, egész órán semmit nem tanít, a matek meg már eleve nem megy. Mármint nem is az, hogy azért nem megy, mert nem értem, hanem mert én próbálom minél rövidebben kiszámolni a feladatokat, nem úgy, hogy csinálok még nem tudom hány táblázatot...és ezért nem fogadta el a tz-ben se. És a dogáknál is hasonló...
Akkor viszont nem olyan szörnyû a helyzet. Két dolgot kell tenni: 1. Tök jó, hogy máshogy/egyszerûbben is meg tudod csinálni a dolgokat, ez mutatja, hogy kreatív vagy, jól jön még. De, ha a tanár erre sajnos nem vevõ, a jó jegy érdekében kénytelen vagy úgy csinálni, ahogy tanuljátok. Én sem értek ezzel egyet, de ne rontsd el a jövõdet valami rebellis "csak azért se" hozzáállás miatt! 2. Menj magántanárhoz abból a tárgyból, ami nem megy annyira, de szükséged lesz rá a felvételihez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Megpróbálok legközelebb odafigyelni, hogy úgy csináljam, ahogy órán is csináltuk.
Hát én sosem voltam kitûnõ tanuló, olyan 3-as átlagom volt szinte végig, és lám most fõiskolára járok, szóval szerintem nem kell paráznod. 19/F

Szerintetek mit tegyek? Félek hogy elmegy a tejem!

Nem konkrétan becsomósodott hanem olyan mintha fel lenne valamennyire telve a mellem tejjel.Kemény de nem tudom sem kimasszírozni sem a baba nem szívja ki.Mikor kisebb mikor nagyobb mértékben van feltelve.Hova menjek mit tegyek?Védőnőt kérdeztem de neki nincs tapasztalata csak a könyvek.Annyit mondott masszírozzam.A meleg vizes ruha nem segített.Szerintetek a szülésznőm aki volt (azt mondta bármi van nyugodtan hívjam) nem néz majd rám hülyén ha ilyen problémával fordulok hozzá? Tőletek is ötleteket várok mit tehetnék.

Legjobb válasz: Hívd fel nyugodtan, nem fog hülyének nézni! De vannak szoptatási tanácsadók is, nézd meg a www.lll.hu-t ott van a számuk, hívd fel õket!

Hívd fel nyugodtan, nem fog hülyének nézni! De vannak szoptatási tanácsadók is, nézd meg a http://www.lll.hu-t ott van a számuk, hívd fel õket!
Meleg víz alatt masszírozd meg, aztán ha a baba nem szívja ki, fejd le. Nekem ez bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Mellszívót próbáltad már? Hatásos lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen kedves utolsó próbáltam.A kézitõl az elektromosig, 3 fajtát is.De szerencsére úgy néz ki a dolog , hogy kezd megoldódni a probléma.Köszönöm a válaszotokat.

Azzal a kérdéssel fordulok önhöz h a ball mellembe van egy csomo ojan bab szem nagyságnyi és nem fáj de mégis érzem hogy ot van mit tegyek? Félek elmenni vele orvoshozz kérem irjon

Legjobb válasz: szerintem pedig mindenképpen orvoshoz kell menni.nem hiszem hogy itt(hacsak nem egészségügyis valaki)akkor jó tanácsot tudna adni,vagy egyáltalán mit lehet erre mondani?egyébként nem értem mitõl fél..nekem is volt hogy megtapogatta az orvos a mellemet.de járok méhnyakrák szûrésre is stb..nem ellenkeztem,mert inkább derüljön ki valami most,mint hogy meghaljak.de ugy látszik ez csak nekem egyértelmû..

szerintem pedig mindenképpen orvoshoz kell menni.nem hiszem hogy itt(hacsak nem egészségügyis valaki)akkor jó tanácsot tudna adni, vagy egyáltalán mit lehet erre mondani?egyébként nem értem mitõl fél..nekem is volt hogy megtapogatta az orvos a mellemet.de járok méhnyakrák szûrésre is stb..nem ellenkeztem, mert inkább derüljön ki valami most, mint hogy meghaljak.de ugy látszik ez csak nekem egyértelmû..
Mindenképpen el kell menned orvoshoz. De ne egy embernek írj, hiszen többen is írunk ide, és nyugodtan tegezõdhetsz!

Mit tegyek? Félek a szüleim reakciójától.

Remélem szabad ezen az oldalon ilyen jelleg? kérdést feltenni. 17 éves lány vagyok, és a szüleim mindig is próbálták belémnevelni a rasszizmust.Ebb?l adódik, hogy ?k elég szigorúak ezen a téren, rajtam soha nem ütközött ki. Még április környékém megismerkedtem egy nagyon rendes roma származású fiúval, aki egy évvel id?sebb nálam. Abszolút nem úgy élnek, a környéken mindenki elismeri, hogy rendes körülmények között élnek. Viszont ha ránéz az ember, akkor tagadhatatlanok azok az arcvonások, meg hát na.. Na jó, nem magyarázom, értitek. Szóval mostanába kezd komolyra fordulni a dolog, egyre többet találkozunk. Én már voltam a családjánál, mindenki jószívvel fogadott. Ez nálunk kizárt, hogy így fog történni, és nemis mertem eddig neki mondani, nagyon félek, hogy megbántom vele! Mit csináljak? Sajnos tényleg olyan szinten fajgy?löl?k, hogy ha már meglátnak egyet, egyb?l megy a szidás, legszivesebben leköpnék ?ket.:( Nagyon rossz ilyen helyzetben lenni, mintha két t?z közt lennék.

Legjobb válasz: detto mint az én szüleim, és mit adott isten, a bátyámnak is, és nekem is félig roma párunk van! Elfogadták :) mást nem tehettek, volt magyar barátom is megcsalt, rájöttek hogy a boldogságom mindennél fontosabb!

detto mint az én szüleim, és mit adott isten, a bátyámnak is, és nekem is félig roma párunk van! Elfogadták :) mást nem tehettek, volt magyar barátom is megcsalt, rájöttek hogy a boldogságom mindennél fontosabb!
20-as, 100%-ban egyetértek veled.
Nem értem az egész rasszizmus alapját. Nem bõrszín az, ami számít, hanem maga az ember. Van rossz néger, jó néger, csúnyabácsi cigány, rendes, jófej cigány. Nem értem azt a sok ostobát, aki ezt nem tudja megérteni. Vannak kegyetlen fehérek. Különbözünk valamiben? Máshol van a szívünk talán? Ha rasszista valaki, inkább temesse el magát, mert csak mások békéjét cseszi el. (és ezt egy 18 éves mondja...) Szerintem mutasd be a szüleidnek, aztán bízzál, hogy elfogadják. Ha nem, akkor sincs túl sok minden, hiszen a Te párod, nem az övék.
Mondd meg a szüleidnek, hogy amint megadják a tuti receptjét annak, hogy hogyan lehet parancsolni a szívnek, és fájdalommentesen kiszeretni valakibõl, azonnal megteszed. Fontos lenne megérteni minden szülõnek, hogy nem feltétlenül õk tudják jobban, hogy mi a jobb a felnõtt gyermeküknek. Mellesleg én is mindig azt vallottam, amit a #2. Egészen addig, amig megismertem a mostani férjemet, aki nem magyar.
Igazából nem tudok mit mondani, csak azt, hogy ha komolyra fordul a kapcsolat, akkor be kell mutatni a szüleidnek, akik vagy elfogadják, vagy nem... Ha a fiú szeret téged, akkor el tud tekinteni a szüleidtõl. Annyit szeretnék megjegyezni, hogy jó látni, ha valaki túl tud lépni a rasszizmuson. :) Nekem is gyakran mondogatják, hogy a romák mennyire aljanép, pedig én teljesen másképp látom. Vannak roma ismerõseim, és nagyon jóban vagyok velük. :) Kívánok nektek boldogságot és kitartást! Remélem, a szüleid meg fogják érteni. :)
2.-al egyet értek.
"Nem értem miért kell keveredni a fajoknak... " Az emberiség az egy faj. Csak népek vannak.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, remélem az én szüleim is beletödõnek (feltéve ha tényleg kialakul több:) ) Második, nincs más aki úgy megfogott volna, mint Õ. Nem a saját akaratomból történt.
Nagyon elkeserítõ ahogy a szüleid gondolkodnak, csak remélni lehet, hogyha másért nem akkor irántad való szeretetbõl legalább adnak egy esélyt a barátodnak, és esetleg a késõbbiekben megkedvelik õt. Másrészt meg ez egy annyira sarkalatos pont tud lenni egy kapcsolatban, hogyha végképp nem tudnak kijönni, neked egy idõ után választanod kell. Vagy a családod vagy a párod. Vagy a családod vagy a párod családja, vagy a te barátaid vagy a párod baráti köre.... Senki se fogja elviselni szerintem még rövid távon se, hogy nyilvánosan gyûlöljék, csak mert sötétebb a bõre, ebben egy kapcsolatban nem lehet jó képet vágni. Mérlegelj gondosan és ne kapkodj el semmit. De pont a családi béke érdekében én azt javaslom, jó ideig ne mutasd be a barátodat! Majd ha biztos vagy a dolgodban és 100%osan tudod hogy õt akarod, és ezért akár a családoddal is szembemennél, na akkor lehet bemutatni.
kedves utolsó elõtti, sikló gyilkolást látó magyar ember, olyan szépen tudsz beszélni, idézlek "Hogy rohadna ki a bele az utolsónak is!" ezt nevezem..... :DDDDDD amit magadnak kívánsz azt kívánd másnak is! Remélem inkább visszaszáll az átkod, kedves magyar emberke!Puszy
5. vagyok. Szegény sikló, ez tényleg nagyon állatias dolog volt. De láttam már, igaz, hogy a tévében, heccbõl hajléktalanokat verõ fiatal magyar bandát, meg kiscicát meggyilkolókat is. Itt is sok cigány van, ahol én élek, és nem szeretik õket. De attól még õk is az emberi fajba tartoznak.
Akármit mondok, látom mindenki használja a piros kezet. Én sem örülnék ha a lányom egy cigánnyal járnak, legyen az akármilyen kedves, vagy rendes. Attól még cigány marad, és félreértés ne essék, nem a bõrszín a probléma, hanem a vér, a mentalitás, a temperamentum, a viselkedés. A cigány az cigány marad, akármilyen legyen is. Ha az én lányom lennél, megpróbálnék ész érvekkel hatni rád, ha nem ér semmit, akkor egész egyszerûen nem foglalkoznék veled, csináld, majd rájössz. Tiltani nem érdemes. Te tudod, de én a szüleiddel értek egyet.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, utálom az elõítéletet. Nem a vértõl függ az ember lelke. Bemutatnám én, de látom elõre hogy mekkora csalódást okoz majd ez nekik. De egyszer mindenképp be fog következni.:)
2 Te vagy Eric Cartmen kupidó-énje?
A kérdező hozzászólása: * beletörõdnek :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ! A mellettem érvelõktõl pedig elnézést kérem, hogy lepontozzák õket.:D:D Érdekes menet lesz, az biztos, olyan mások.:) Abszolút jó értelemben.
17 van, hol a 20as?

Mit tegyek? Félek hogy örökre egyedül leszek!

21 éves elmúltam már de nem volt még barátnőm, nem flörtöltem senkivel és soha nem éreztem azt hogy tetszenék valakinek. Nekem tetszettek már lányok de elég hamar lekoptattak. Nem ismerek sok lányt, főleg hogy nem is jártam szórakozni. Most már járok buliba úgy 3-4 hónapja. Van most egy lány akibe teljesen belezúgtam. Sajnos őt nem érdeklem, úgy veszem észre hogy nem szívesen áll velem szóba. Engem viszont más lány nem érdekel. Rá gondolok amikor felébredek, ő jár a fejemben egész nap. Mit tegyek hogy több sikerem legyen a lányoknál, de főleg a kiszemelt lánynál?

Legjobb válasz: Nem leszel örökre egyedül! 1. Odaállsz a leányzó elé és elmondod, hogy mit érzel. Ha elküld, akkor legalább nem ringatod semmibe magadat. 2. Nyitsz más lányok felé és ismerkedsz.

Nem leszel örökre egyedül! 1. Odaállsz a leányzó elé és elmondod, hogy mit érzel. Ha elküld, akkor legalább nem ringatod semmibe magadat. 2. Nyitsz más lányok felé és ismerkedsz.
Akkor már ketten vagyunk. Annyival vagyok elõrébb, hogy én már annyira megszoktam, hogy nem is idegesít a helyzet.
második, kedves vagy, de én is el tudok mondani egy ilyet, amit az a gyerek elmondogat a videoiban. a valosagban sokkal nehezebb alkalmazni.
Valami nincs rendben veled, azért kerülnek. A) Anti-szoc vagy B) lúzerként vislekdsz C) nincs célod az életben D) nem tudsz normálisan felöltözni és elmenni fodrászhoz E) nem vagy érdekes beszélgetõpartner. Barátnõ beszerzése elõtt javaslom, hogy legyél többet táraságban, legyenek barátaid, tanuld meg kezelni az embereket majd utána a nõket is, fejleszd magad.
homokos leszel:)

Másnál is volt így? A párom nem akar szeretkezni, már vetéltem el, most vagyok 13hetes és közölte majd szülés után! Mit tegyek? Fél, hogy olyan más oda bent, meg nehogy baja legyen a picinek!

Legjobb válasz: Ja és még valami , amitõl a párom is félt. Nem, nem "tudja", hogy Ti szexeltek. Nem gondol olyanokat, hogy "már megint ezek itt mit csinálnak???" stb :DD Sõt, ha jól érzed magad, az neki is jó; termelõdik a boldogsághormon, ami hozzá is eljut! .)

Ja és még valami , amitõl a párom is félt. Nem, nem "tudja", hogy Ti szexeltek. Nem gondol olyanokat, hogy "már megint ezek itt mit csinálnak???" stb :DD Sõt, ha jól érzed magad, az neki is jó; termelõdik a boldogsághormon, ami hozzá is eljut! .)
mi sem szeretkeztünk a terhesség alatt, max 3szor a férjem féltette a babót és ennyi el kellett fogadnom mert meg csak nem erõszakolhatom:) de nem volt könnyû az tény meg gyakorlatilag vagy 2 hóig nem voltam veszélyeztetett, de akkor sem akarta ez volt ezt kellett szeretni
Azért a párodnak igaza lehet.Gondold el, ha szeretkeztek és elvetélsz, hogy éreznétek magatokat?Még akkor is lelkiismeretfurdalásotok lenne, ha a vetélés más okból lenne.Nem hiszem, hogy te ne bírnád ki a szülésig szex nélkül.Most koncentrálj a születendõ babára inkább.
Menjetek el együtt a dokihoz és a doki elmondja neki, hogy nem más és semmi baja nem lesz a picinek attól. Ha terád nem hallgat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válszt!!!!Olyan kellemetlen ezen vitázni, félek, hogy teljesen elhidegül tõlem!!!
Szia! Ha az orvos nem tiltott el amúgy sem a szexuális élettõl ; akkor szépen a következõket el kell mondani neki, vagy a neten elolvasni neki vagy könyvet mutatni: A pici magzat teljesen védve van odabent. Egyrészt védi a magzatvíz, ami úgy öleli körül, mint egy selyemtakaró; aztán ott a méhed a méhizmokkal. Olyan erõsen és szilárdan tartják, hogy a lépéseid rezgését sem érzi meg.(a késõbbiek során) Terhesség alatt a hüvelyed nem változik, max. egy kicsit lehet bõvebb folyásod. Így tehát nyugodtan lehet szexelni, csak ne hevesen és ne egyszerre 3 féle pózban. Dehát gondolom, ezt a párod is tudja! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!!!!Türelmesnek kell lennem!!!Dehát nagyon tombolnak a hormonok:) )!!!
Nekem nem volt semmi próblémám a terhességem alatt, de a párom nem akart szeretkezni velem. Azt mondta nem szereti hármasban. És igazából én sem éreztem vágyat. Aztán mikor megszületett a babánk én rá 3 napra azt hittem megbolondulok, ha nem szeretkezünk, de kivártuk a 6 hetet, mert nem volt addig hajlandó szeretkezni, amíg a doki engedélyt nem adott rá. Kitartás 7 hetes kisfiú anyukája
Mi sem szeretkezünk már fogantatás óta, most vagyok a 25. hétben. Már azt is tudom, hogy majd a szülési utáni 6. hét után végre talán sexelünk újra... Képtelen rá, a baba miatt én meg tombolok a hormonoktól, de ez van :-)

Mit tegyek? Félek egy kicsit, hogy utána szakítani fog velem, de legjobban az elsőtől félek. Belemenjek vagy ne?

18 éves vagyok:)Már november óta nagyon belezúgtam az osztálytársamba:) Sokszor hazhozott kocsival, jól elbeszélgettünk:) Januárban elmondta h teccek neki:) Összejöttünk:) És most másfél hónapja együtt vagyunk! De már az elejét?l kezdve nagyon akarta AZT!! Én még sz?z vagyok, abban nem vok biztos h ? is az e! Már odaáig eljutottunk h felül nincs semmi rajtunk:) De ? már többet akar ...én meg félek! F?ként a terhességt?l...am már várom! Csak sokszor el?jön a félelem, h milyen lesz.. Nagy nehezen rábeszéltem anyut h szedhessek gyógyszert...nemrég kezdtem el! De 1 hónapja menstruálok t?le:( Remélem megoldódik ez:S Sokan írták, h els? hónapba ez volt ! Na mind1.. Am barátommal abban egyeztünk meg, h 3 hónap! Mondta is h vár amíg nem akarom! De mostanában annyira er?lteti a dolgokat! Pl ha majd náluk alszok legyek csak bugyiba! Zuhanyozzunk együtt stb...És már iszonyatosan várja a 3.hónap végét! Sokszor mondta h nagyon szeret:) Én is szeretem...csak félek egy kicsit h utána szakítani fog velem , de legjobban az els?t?l félek:(:( Lehet ? már tapasztalt:S és én béna leszek:( Segítsetek:(

Legjobb válasz: szia!ne félj nincs miért!ha te is igazán akarod akor oké!am énis féltem az elsõtõl de végülis nem kellet volna!egyépként ha tapasztalt az csak jó neked mert akkor tudja hogy mire figyeljen mitt hogy csináljon hogy maradandó élmény legyen az elsõ!és ne kudarc!viszont ahogy írod hogy nagyon akarja már ennyi idõelteltével én még korainak tartanám,de ezt egyedül neked kelleldöntened!

szia!ne félj nincs miért!ha te is igazán akarod akor oké!am énis féltem az elsõtõl de végülis nem kellet volna!egyépként ha tapasztalt az csak jó neked mert akkor tudja hogy mire figyeljen mitt hogy csináljon hogy maradandó élmény legyen az elsõ!és ne kudarc!viszont ahogy írod hogy nagyon akarja már ennyi idõelteltével én még korainak tartanám, de ezt egyedül neked kelleldöntened!
Aranyos vagy! Biztosan nagyon csinos vagy! A srác is emiatt van veled elsõdlegesen, ez tuti. Ha csak a terhességtõl félsz és attól, hogy otthagy-e az elsõ után, akkor a válaszol sorrendben: nem leszel terhes, nem fog otthagyni az elsõ után. Szeret téged és 18 éves azért kíván ennyire, ez teljesen természetes! Nyugodj meg szépen és szexeljetek egy nagyot, de egyáltalán nem muszáj megvárni a 3 hónapot. Nagyok vagytok már, kívánjátok is egymást ahogy kiolvasom a szövegbõl. Viszont arra készülj fel, hogy ha egyszer szexeltek, utána ez sûrûbbre változik :D Ilyen ez a szerelem Sok sikert kívánok! 25/f
Az hogy vár rád, nem garancia, hogy nem csak a szex miatt kellesz neki. Rám 4 hónapot várta a srác...mégis kidobott... Várjon csak...Csak miatta ne menj bele. Ha igazán szeret, 1 évet is vár...Ha nem fér a gatyájában, masztizzon...Ha szeret, nem csal meg, csak mert [email protected]ékja van.
A kérdező hozzászólása: okey;) :P de azért már várom az elsõt:) biztos nagyon jó lesz:P
igazán nincs mit, csak még annyi hogy tartsd meg a saját realitásod, de minndig az egész életben, Csak mert más szeretné és te nem azért ne tégy semmit.
Teljesen értelek. Ha úgy érzed korai és nyûg, hogy mindig macerál, hiába beszélsz vele, akkor lehet a legjobb ha vége a kapcsolatnak, hiszen õ nem igazán ért meg téged. Vagy pedig menj bele, meglátod milyen lesz, akkor békén hagy. Szerintem ez e 2 lehetõség van sajna, ha mindig szekál. Az a baj, hogy neki kéne megértenie téged!!!
Nyugodj meg, én 19éves koromig voltam szûz.Várd csak meg azt a 3hónapot, aztán, ha te is úgy látod, hogy tényleg szeret, ne félj neki adni magad.Talán egy kicsit fájni fog, de gondolj arra, hogy azzal éled át a fájdalmat, akit a legjobban szeretsz:) ennél csodálatosaabb dolog szerintem csak kevés van.De csak akkor feküdj le vel, ha tiszta szívbõl szeretitek egymást, akkor csodálatos lesz.Sok sikert!
Ezen eléggé sokan túl estek és életben vannak még. :) Ha te nem érzed, hogy meg szeretnéd tenni, akkor ne tedd, neked kell eldöntened. Bár a fiúk/férfiak 18-20év körül azért már akarnak ilyesmit. És egy férfinak fura ha nem sexelnek vele. 18 vagy és elõbb utóbb úgyis megteszed. :) Ha csak az tart vissza, hogy félsz attól milyen lesz, akkor tedd meg, ha õ tapasztalt és szeret akkor segíteni fog, irányítani és nem fog kinevetni vagy ilyesmi. Biztos lehetsz ebben. És szerintem, nem lenne már most sem veled ha nem szeretne és ha szeret akkor meg nem hagy ott, attól hogy lefeküdtetek, sõt még erõsödik is a kapcsolatotok ezáltal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) meg fogom gondolni;)
Csodálkozol, hogy egy 18 éves srác szeretkezni akar? Amúgy ha csak a szexre kellenél neki, akkor minek várna ennyit? keresne egy csajt aki könnyebben odaadja magát. Amúgy miért nem beszélsz vele, hogy neki volt-e már? És ne parázz, a legtöbben túlélik az elsõt. :)
hát azért azt kalkuláld bele hogy az elsõ inkább picit fáj mint jó...nem olyan ám mint a filmekbenxDja és szerintem elötte mindenképp pettingeljetek, ha még nem kezdtétek el:D
A kérdező hozzászólása: szia:) köszi:) am én is korainak tartom..épp ez a bajom! beszéltem is vele errõl..de hiába ..egy ideig "békén hagy" utána megint akarja! Am már párszor aludt nálunk:)
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást:P
Sya tök meg tom érteni a problémád én 16 éves vagyok van egy 23 éves barátom másfél hónap után lefeküdtem vele féltem az elsõtõl de nem kelett volna bízd rá magad ne görcsölj csak nyugodtan (én nem bántam meg )(ma vagyunk 4 hónaposak)

Mit tegyek? Félek ezektől az állatoktól.

Anyosoméknak van több száz kacsa, csírke és 20 bikaborjú. Õk elvárják, hogy segítsek nekik a gondozásukban, jó a baromfit még meg is tudom etetni de a bikáktól félek. Van valami megolxás?

Legjobb válasz: "Drága Klári néni! A csirkéket szívesen megetetem de a birkától félek, nem szeretnék hozzá bemenni." a lényeg: csak õszintén. Aztán gondol amit akar.

"Drága Klári néni! A csirkéket szívesen megetetem de a birkától félek, nem szeretnék hozzá bemenni." a lényeg: csak õszintén. Aztán gondol amit akar.
Es ha megmondod hogy félsz nem tudsz segíteni kidobnak?
Utolsó: :D :D :D :D
Vagy: Drága Mama! A bikáktól félek, menjen be hozzájuk maga! Inkább magát ökleljék fel, mintsem engem!
Azt jegyezd meg, hogy a bikákhoz ne menj ki piros pólóban.
Mondd meg, hogy félsz a bikáktól, inkább valami másban segítenél többet, vállalnál többet, hogy kivedd a részed a munkából, de a bikákhoz nem szeretnél bemenni. Azt, hogy a férjed bikákat tartson nem feltétlenül kell emiatt megakadályozni, vele is meg kell beszélni, hogy tarthat, de te nem fogsz velük foglalkozni, ez rá fog hárulni teljesen.
A kérdező hozzászólása: Ha elköltözünk a párommal akkor a párom ugyanúgy tartani fog bikákat. Hogy akadájozzam meg? ... hmmm... ezt nyilván tudtad, mielõtt annyira komolyra fordult közöttetek a dolog, hogy odaköltöztél. Mikor értik már meg végre felnõtt emberek, hogy a párjuk nem kisbaba, vagy idomítani való palotapincsi, és NE akarják alapvetõen megváltoztatni? (gondolok itt most konkrétan az állattartásra) Bár... "akadájozni", nem tudom, hogyan kell... kisegítenél, kérdezõ?
Milyen hely ez, ahol a nõ gondozza a bikát? Nekünk is van bikánk, de mi nõk max. megcsodáljuk õket. Pedig van mit csinálni, etetni, de a bikákat nekünk nõknek csak nézni lehet, oda nem engednek a férfiak. Mondd meg, hogy félsz tõlük, ha van más helyette inkább azt csinálnád.
Másik dolog. Ez egy életforma. Szokd meg, fogadd el, vagy keress mást. Ebbe az ember beleszületik, belenõ, ez lesz számára a természetes. Ha neked ez nem tetszik, akkor hagyd ott és keress magadnak "városi" fiút. Ez a fiú nem fogja fel adni az egész életét ezt az életformáját ezt a munkát, jövedelemforrást, jövõt csak azért, mert a csaja úgy van vele, hogy fél tõle, meg nem szereti. Akkor keresni kell olyat, aki megfelel neked. Ráadásul elég alattomos vagy, mert ahelyett, hogy nyílt kártyákkal játszanál próbálod eladni magad, hogy aztán késõbb mikor már úgy érzed biztos helyed van, akkor megmutathasd az igazi arcod és teljesen más életre kényszerítsd a barátodat. Csakhogy ez nem fog menni és most mindkettõtök idejét pocsékolod.
Nem tudom, hogy miért pontoztad le a 7-est, de tényleg ne menj be piros pólóban. Ez nem vicc!
A kérdező hozzászólása: Ha elköltözünk a párommal akkor a párom ugyanúgy tartani fog bikákat. Hogy akadájozzam meg?
Hat akkor nincs sok választásod, vagy megszoksz vagy meg szögsz
A kérdező hozzászólása: Apósom elég szigorú nem kizárt, hogy elküld.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem segítettem mert csak most költöztem oda.
Akkor eddig mit csináltál ? Segítettél ? Kibirtad? Ha nem akarsz szólni akkor csak így tovább es ne nyavajogj
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem így mûködik ha azt mondják segítsek akkor segìtenem kell.
A kérdező hozzászólása: Nem birkák hanem bikák.
Ezen mit nem lehet megmondani? Pároméknál van egy pince, ami tele van pókokkal (kinn van a kertben, lényegében csak egy lyuk)... én már az elején kijelentettem, kérhetnek bármit, de akármi is legyen abban a pincében, én oda le nem megyek, vagy ott halok szörnyet. Néztek rám, majd nevettek de elfogadták. Nem is kuldenek a pincébe zoldségért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!