Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ez így nem (151 db)

Mit tegyek? Ez így nem mehet tovább

21/l vagyok és nem volt még kapcsolatom.Kicsit nehezen nyílok meg mások el?tt...de ez is csak napok kérdése.Eddig akárhányszor elhívtak randira az valahogy soha nem jött össze utána. Valahogy mindig azt érzem hogy mindenkinek csak a szexre kellek. De én ett?l komolyabbat szeretnék.

Legjobb válasz: ez így tényleg nem mehet tovább..

ez így tényleg nem mehet tovább..
A kérdező hozzászólása: az a baj senki nem érti mi a bajom, épp ez az hogy "nem teszem szét a lábam " minden elsõ randin mert attól félek ha így tennék kihasználnának
Talán ne tedd szét a lábad minden elsõ randin, és akkor nem csak a szex miatt kellesz majd a pasiknak. Legyél elérhetetlen!
A kérdező hozzászólása: discoba járok
A kérdező hozzászólása: áá az ki van zárva nem szeretnék apáca lenni
Járj olyan helyekre, ahol a szex kifejezetten nem része az udvarlásnak. Pl. Káposztásmegyeren a katolikus közösség ilyen.
hàt akkor bízzàl..? most mit vàrsz mit mondjunk? ha tudod mi a probléma akkor javíts rajta...
A kérdező hozzászólása: jav. emberekben
A kérdező hozzászólása: talán az is a baj hogy nem bízok meg az embereken
A discoba járás és a (kápmegyeri) katolikus közösségbe járás egyáltalán nem zárja ki egymást. És apáca sem lesz belõled, ne félj. Hinned sem kell sem Istenben, sem semmi másban. De ha nem akarod, ne nézd meg...

Mit tegyek? Ez igy nem állapot sajnos. Csak én daramtizálom tul? Ilyen vagy ur a pénz egy ember életében h mindent eldob miatta?

Megprobálom leirni a helyzetet.

Legjobb válasz: Hát ez nehéz ügy.Nekem férjem van, 24 hetes terhes vagyok, de az anyagiak miatt mind a ketten szeretnénk, ha egy pár hónapot kint dolgozna.Bár nekem is hiányozna, de szarul állunk most. Szereted még?? Én csak a pénzért nem maradnék vele, de ha szereted az más.Lehet, hogy boldogabb lennél mással, de ez sem biztos.Te nem mennél ki hozzá külföldre??Ez is egy megoldás. Mindenestre neked kell dönteni:) Sok sikert hozzá:))És boldog babavárást:)

Hát ez nehéz ügy.Nekem férjem van, 24 hetes terhes vagyok, de az anyagiak miatt mind a ketten szeretnénk, ha egy pár hónapot kint dolgozna.Bár nekem is hiányozna, de szarul állunk most. Szereted még?? Én csak a pénzért nem maradnék vele, de ha szereted az más.Lehet, hogy boldogabb lennél mással, de ez sem biztos.Te nem mennél ki hozzá külföldre??Ez is egy megoldás. Mindenestre neked kell dönteni:) Sok sikert hozzá:) )És boldog babavárást:)
A kérdező hozzászólása: bocsi nem az elözönek hanem az azelöttinek szolt, közben érkezett egy uj hozzászolás és azért... de az elözö hozzászolonak, igen olaszban dolgozik n is dolgoztam kinnt....tudom h jo hely , és tényleg ö elvan a jo sok pénzével, gondja semmi..és félek h egyszer elfelejt minket.
A pénz tényleg nagy úrt, de bizonyos határok azért vannak. Jól döntöttél, hogy megtartottad a babát, ezt nem fogod megbánni, hidd el. De az apauka több, mint gyanús nekem. Az hagyján, hogy nem válik apává, a 9 hóap alatt, amikor fel kéne készülnie neki is... nyilván így van, mert nincs veled, veletek... De azért szeretni szerethetne téged ennél jobban. Én sajnos kételkedem abban, hogy õ veled hosszú távra tervez.
Én már kopp-kopp, de túl vagyok ezen a problémán. Én külföldön lettem kismama. Párom kint maradt én viszont hazajöttem a vizsgálatok miatt, meg ott semmit nem kaptunk volna a baby után...(itthon se többet) 15hetes kismamaként jöttem haza, párom kint. Mi mindennap smseztünk, hétvégén 2-3órákat beszéltünk. Én szerencsésebb voltam. 26hetes voltam, amikor meglepiként hazajött. Egyszer csak ott állt a kapunk elõtt :) Hihetetlen öröm volt! 2hétig volt itthon, majd visszament, tényleg kellett a lové :S 4hetes volt a kisfiunk, amikor elõször látta. De valóban szörnyû idõszak volt mindkettõnknek. Soha nem volt velem uh-n, a szülést is teljesen egyedül csinálta végig. Rossz volt hogy csak smsben tudhatta meg, fia született. Persze aztán felhívott :) Azóta velünk van. 15hónapos a fiunk.Többé nem megy vissza. remélem a 2.babynél nem így alakulnak a dolgok, mert ellenségemnek nem kívánom azt a magányos érzést :( Kitartást, hátha megjön az esze :)
Szia! Az én párom aug. elején ment ki, én szept. végén szültem. A fél év alatt kétszer volt itthon, mert annyi a munka, hogy nem jöhet gyakrabban. Amikor tudunk a neten beszélünk. Van, hogy minden nap, van, hogy egy héten egyszer. De akkor is küld smst, hogy mi van velünk, meg hogy mennyire hiányzunk neki. Szóval nekem elég fura, hogy a barátod ennyire nem érdeklõdik felõletek. Én is csak azt tudom javasolni, hogy beszélj vele, hogy mi legyen. De mindenekelõtt magadban rendezd a dolgot, hogy te mit akarsz! Próbálj meg nem idegeskedni! Boldog babavárást!
Nem mondja, hogy menjel ki hozza kulfoldre? Mert ugy lenne am a legjobb nektek. Egyutt lenne a csalad, anyagilag is jobb lenne. A baratod mar nem fog Magyarorszagon elni, ebben szinte biztos vagyok. Nyilvan azert mert ki kulfoldre dolgozni, mert rossz volt otthon. Most menjen vissza a rosszba? Nem fog. Anyagilag tamogat amugy tegedet, kuld penzt neked? Mennyire komolyan voltatok egyutt, a lakasotok? De nyugodtan kerdezzel ra tole, hogy mit akar, mert neked ez igy nem jo. Szerintem ne az udvarlokkal foglalkozzal, hanem a baratoddal valo kapcsolatot tisztazd, es ha ugy erzed, menjel ki hozza!!! O a gyerek apja, nevelje, rendezze.
Hát nem eygszerû a helyzet. Elõször is próbálj megnyugodni, mert árthatsz a picinek, persze tudom, hogy könnyen mondom, de most Õ a legfontosabb. Azt kellene eldöntened, hogy szereted-e, és hogy megér-e ennyit ez a kapcsolat. Kérdezd meg tõle, hogy õ mit akar, mondd el neki, hogy ez így neked nem jó, és ha sehogy sem tudod jobb belátásra bírni, szerintem hagyd ott. Én csak a pénzért nem maradnék senkivel. Nem kellene sokáig húznod a dolgot, nehogy rámenjen az egészségetek. Fel a fejjel! Éssok kitartást kívánok neked a döntésedhez!
Ezt neked kell eldontened, te erzed, hogy mennyire szereted, hogy anyagilag hogyan tudnal meglenni a kicsivel, van-e segitseged...stb. Szerintem a baratod mar nem fog hazamenni kulfoldrol, ez tuti. Ha mar most mondja, hogy meg tobb evig kintmarad, ugy is lesz. Megismerkedik valakivel kint, es marad. Ne varjal sokat tole, szerintem, de te erzed!
Szia! Sztem ebben igazán nem lehet tanácsot adni.A kérdés, h szereted a gyerek apját? Ha igen és õ is szeret akkor kibirja a kapcsolatotok a távolságot! Viszont ezt neked kell mérlegelni, h mennyire vagytok fontosak egymásnak! Én csak a pénzért nem maradnék vele! Az tény, h kismamaként nem könnyü egyedül (Én tudom, mert egyedül vagyok), de ha van aki támogat akkor talán jobb az apa nélkül, mint egy boldogtalan kapcsolatban vele!
A kérdező hozzászólása: Elözö hozzászolonak..:) Nekünk is Kisfiunk lesz, és persze szüléskor sem lesz itthon, egyedül csinálom azt is végig. Ö közölte h ameddig tud kinnmarad meg h magyarország egy nagy szar, mit csinálna itthon...nem látom rajta a hajlandoságot h valaha is hazajön.Nekem meg itthon van dolgom, még a sulit is ujra el kell kezdenem 2.5éven belül különben az is eluszik... nem hiszem el h öt nem bántja hogy nem láthatja a babát mikor megszületik, nem érzi az elsö mocorgását stb.. nem birom felfogni Am grat h ti tuléltétek ezt a nehéz helyzetet.:)
Akkor egy olyan példa, amikor a párod nem külföldön van, hanem melletted és mégsem kapod meg ezeket az apró figyelmességeket. El is váltam. Ha már ekkor így viszonyul az apuka, akkor késõbb sem lesz jobb. Kapcsolattartás lehet többször is távolságtól függetlenül, a távolság pedig, ha nincs kellõ összetartás, véges dolog. Ha apuka ennyire nem érdeklõdik, ne törd magad. Nem érdemli meg. Azt gondolod, hogy õ töri magát értetek? Ha neadjIsten úgy alakul, hogy keserves egyedül viszed végig, de megszülöd a babát, akkor még lehetsz tökéletesen boldog, van aki szívesen elfogad téged a babáddal. Hidd el! Ha olyan embernek kötelezed el magad, aki nem tartja fontosnak még pénzéhség idején is, hogy egy kicsi élet fejlõdik benned, aki ugye tõle van, akkor nagyon sokat fogsz még szenvedni.
Teljesen igaza van az elõttem szólónak, de azért úgy gondolom, hogy egy terhes kismama ne utazgasson és szaladjon olyan szekér után, ami nem veszi fel... Méltatlan.
Szerintem nem a pénz, vagy a távolság itt a lényeg, és nem is az, hogy tudnál-e Olaszországban élni. Szerintem is le kell ülnötök, és átbeszélni mindent, de a lényeg, hogy te is alaposan gondold át, hogyan is képzeled el a jövõt. Valóban el tudjátok-e képzelni a közös, családi jövõt? Fontos-e számára is ez a kapcsolat és a születendõ gyermeketek annyira, mint neked? Ha ezekre igen a válasz, akkor is mindkettõtöknek tenni kell azért, hogy a dolog mûködjön. Akárhogy is lesz, próbáld meg nem úgy felfogni a dolgot, hogy sokmindent feláldoztál a semmiért, hiszen az élet legnagyobb ajándéka így is a tiéd lett! Sok-sok kitartást kívánok, és erõt a dolgok tisztázásához! 10 hetes kismami

Előfordul, hogy a pasim nálam szebb lányokat bámul meg szó szerint. Mit tegyek? Ez így nem mehet tovább.

Már 4 hónapja együtt vagyok a barátommal és nagyon szeretjük egymást. Állítólag és mások szerint is dekoratív és csinos vagyok, párom ezt mindig megjegyzi. Viszont néha el?fordul, hogy a pasim nálam szebb lányokat bámul meg szó szerint és ez engem nagyon zavar :( (van akit mindig) Félek, hogy elhagy mert én csúnyább vagyok és emiatt szinte nincs is önbizalmam :( mit csináljak?

Legjobb válasz: Részben igaza van itt mindenkinek: teljesen természetes, ha a párod másokat is megnéz. Az viszont nem, ha állandóan bámulja õket. Akkor nyilván a legszebbet keresi - és csak addig marad melletted, míg szebbet nem talál. Ezt azért meg is beszélhetnéd vele - mármint azt, hogy mik a szándékai?

Én is jártam már így....nézd meg te is a jó pasikat ;) és ha visszaszól a barátod hogy mért nézegeted a pasikat, akkor mond neki h te is szoktad a csajokat. :D
Tényleg ezt kell tenni... egy hisztis barátnõ, aki beszól a barátjának ilyen korban(gondolom fiatalok vagytok) még elég ijesztõ egy fiúnak. Tehát te is bátran nézd meg a fiúkat, nézd meg, hogy mit szól majd:) Én végletekig hûséges típus vagyok, de nem bánom, ha a párom kicsit féltékenykedik.
Részben igaza van itt mindenkinek: teljesen természetes, ha a párod másokat is megnéz. Az viszont nem, ha állandóan bámulja õket. Akkor nyilván a legszebbet keresi - és csak addig marad melletted, míg szebbet nem talál. Ezt azért meg is beszélhetnéd vele - mármint azt, hogy mik a szándékai?
Látszik hogy tapasztalatlan és fiatal vagy. Ha egy férfi nem nézelõdik, akkor van gond.
Nézd meg te is a fiúkat, lássuk mit szól:)
.....pfüüü....! 14 évesen az én csajom is így gondolkodott......De az 16 éve volt:) ))
Hát had nézze na! Miért te nem nézed meg a jó pasikat? :D
Hu, itt mindenki milyen lazan loki neked a valaszt, marmint hogy nincs ebben semmi kulonos!! Ha-ha. Gondolom itt mindenki feltekeny, nemcsak te kerdezo! Mondd meg a pasidnak, hogy tegye ezt akkor amikor te nem vagy ott, de amikor veled van, tiszteljen meg annyira, es ne egessen le, mert szerintem ez eges a lanynak, teged nezzen, es ne mast! A tobbiek is szaljanak magukba, nem hiszem el, hogy minden csaj happy, amikor az oldalan a baratja mas csajt bamul!!!
Elsõ vagyok. Egy szóval sem írtam, hogy minden csaj happy ettõl, egyik sem az. Épp ezért írtam; az én kedvesem is ilyen volt......14 évesen....:) )))
A kérdező hozzászólása: hát fiatalnak nem vagyok annyira fiatal, 20 vagyok :D
Sok pasi ilyen, de persze nem veszik eszre. Megis szerintem ez nagyon megalazo a no reszere, nem?
A kérdező hozzászólása: de de, teljes mértékben igazad van
Hûsget fogadj, ne vakságot. <--- ehhez tartsd magad te is. Mi is így vagyunk párommal. Amíg hûséges, nem zavar, hogy megnéz másokat, mert én is megnézek másokat. Ennek ellenére imádjuk egymást... :-)
Mit tegyél? a) semmit 1) legyen több önbizalmad mert veled van. 2) amit most kapsz, azt élvezd, ne a hibát keresd benne. 3) fogd fel másképp. b) valamit: 1) legyen több önbizalmad 2) finoman kérdezz rá, hogy ez midig igy lesz-e.. 3) hisztizz, jól áll. 4) következõ alkalommal menj oda a "szebb" lányhoz és szedd fel. Vagy mutasd be a barátodnak, csak valami történjen már. Mert vagy Te gondolsz többet az ilyesmik mogé vagy a barátod gondol. És valamelyik téves. 5) ha még megvan a barátod, akkor mond el hogy szereted, és téged zavar hogy ezt csinálja elõtted. Csinálja inkább a hátad mögött. 6) a 3, 4 pontokat verbálisan vizionálva is elõ lehet adni. "mi lenne ha engem szedne fel a szõke és nem téged bébi". 7) fogd fel másképp: viccesen. Mármint tûnjön úgy hogy te csak viccelõdsz, és úgy van odarakva a kérdés, hogy a barátod érezze, hogy ez most ciki a számára... Pl a 6.pont mosolyogva. 8) amikor bámul, kérdezd meg hogy ez-e az õ ideálja... 9) amikor bámul, egy pasiról kérd ki a véleményét.. Mert hogy neked bejön az a (valami olyan ami neki nincs) izom, hajszin stb.. 10) keress egy vak pasit.

Mit tegyek? Ez igy nem nagyon fog mar menni!

A baratommal eleg gyakran talalkozunk es hat .....otthon az unokatestveremmel eleg sok baj van(18 eves lesz)szoval azt mondjak rola hogy kurva meg minden hujeseget csinal es mar az egesz csalad tonkre van menve es amikor elmegyek a baratommal mondjuk setalni vagy valami mas egyszeribol ramjon a siras es rogton a csaladomra gondolok.En megprobaltam figyelni a baratomra nem gondolni a csaladomra de mar nincs ojan talalkozas hogy ne sirjak.o tud mindent mert elmondtam neki es o is azt mondja hogy egy nagy kurva az unokatestverem.O probal vigasztalni de nem megy es akkor aztan elmegy a kedvem es minden szar.Es mar nem nagyon birjuk hogy enyit sirok.Nem tudom mi lesz.Es nem csak a csaladom jut eszembe hanem meg egy tortenet amit nem tudok feldolgozni.Segitsetek mert nem tudom mi lesz velem mostanaba nagyon sokat sirok es en mar sokmindent megprobaltam de nem megy:-((:-((

Legjobb válasz: Arról a másik dologról is beszéltél a barátodnak, amit nem tudsz feldolgozni? Nyugodtan mondj el neki mindent, szertintem segíteni fog neked mindenben. H sikerül elfogadnod, hogy ilyen az unokatesód (mert õt nem tudod megváltoztatni) és feldolgozod azt a bizonyos dolgot is, akkor minden a régi lesz. Fordulj mindenben bizalommal a barátodhoz, ha nincs más, akinek mindent elmondhatnál. Ha kibeszéled, máris megkönnyebbülsz egy kicsit.

Arról a másik dologról is beszéltél a barátodnak, amit nem tudsz feldolgozni? Nyugodtan mondj el neki mindent, szertintem segíteni fog neked mindenben. H sikerül elfogadnod, hogy ilyen az unokatesód (mert õt nem tudod megváltoztatni) és feldolgozod azt a bizonyos dolgot is, akkor minden a régi lesz. Fordulj mindenben bizalommal a barátodhoz, ha nincs más, akinek mindent elmondhatnál. Ha kibeszéled, máris megkönnyebbülsz egy kicsit.
Szerintem mondd el a baratodnak azt a masik dolgot is.Aztan probalj meg olyan dolgokba kezdeni amik elterelik a figyelmedet a csaladodrol.Peldaul menj el a barataiddal valahova(minnel tobb barattal mert akkor jo a hangulat es akkor mindent alfelejtesz)ha elkezdesz sirni akkor gondolj valami olyan dologra vagy esemenyre ami boldogga tett.Ne foglalkozz az unokatestvereddel.Eld a sajat eleted es mosplyogj sokat!!!!Ez segit!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindent megprobaltam el szerettem volna mondani a baratomnak azt a masik dolgot de nem megy, nem tudok rola beszelni mert csak sirok es ha ra gondolok....akkor is csak sirok nem tudom mi lesz velem ...megprobalom amit javasoltatok koszi a valaszokat de meg irjatok tippeket:-((:-((:-((
Az hogy az unokatestvéred ilyen az bánt ennyire, vagy mert a család kivan borulva miatta? Mit takar az hogy ku.va? És az a másik dolog, ha esetleg szeretnéd itt is elmondhatod, hátha megkönnyebbülsz, és valaki tud neked abban is tanácsot adni. Esetleg lehet, hogy összefügg a kettõ? És azért olyan nehéz? Muszály lenne valamit kitalálni mert tisztára befogsz kattani, és még a kapcsolatod is rámegy. Gondolom még fiatal vagy. Fel a fejjel! Gondold át neked mi lenne a legjobb? Esetleg egy pszichológus, vagy kineziológus is segíthet, de mindenképp lépj! Sok szerencsét!
Ne is mond el! Irj neki egy levelet...akozben sirhatsz amennyit neked jolesik.De a baratodnak tenyleg tudnia kene errol.Hidd el nem hulyeseg, egy idoben en is igy voltam, es sirva de megirtam egy nagyon hosszu levelet...es tudod mit, amikor elolvasta o is sirt, h egy olyan reszemet ismert meg amit egyaltalan nem ismert, es rajott h m, ennyire mellettem kellett legyen.Vagyis a lenyeg, h ez erosebbe tette a kapcsolatunkat, es igy a tieteket is erossebbe teheti, ha latja h megbizol benne, es elmondod a problemaid.Sok sikert! De ne add fe a kapcsolatod ha szeretitek egymast, mert nem is olyan konnyu o9lyan embert kapni aki tenyleg szeret, es ennyire melletted all!
A kérdező hozzászólása: Meg senkinek sem mertem elmondani es nem is szeretek rola beszelni meg sirok ha ra gondolok faj a szivem, leirni sem szeretnem , amugy igen az unokatestveremmel kapcsolatos hat ugy kurva hogy van egy baratja aki egy atok uti meg zsarolja meg ijenek es nem hagyja ott az unokatestverem.Az egesz csalad mar tonkrement az anyja mar betege bele.Nem tudom mi lesz velem :-(

Tudom, h ez már kóros, de utálom magam, és sokszor nézem Eva Longoria képeit. én az életben nem leszek olyan boldog, mint ő. mit tegyek? Ez igy eléggé sz. R.20, l

Legjobb válasz: tök aranyosan nézel ki:) ha nemtetszik a hajad, fesd be. ha nemszereted a bõröd, vegyél önbarnítós testápolót, vagy járj szoliba. ha nemvagy megelégedve magaddal, hát változtass. nem nagy ügy, csak elkell határoznod magad

tök aranyosan nézel ki:) ha nemtetszik a hajad, fesd be. ha nemszereted a bõröd, vegyél önbarnítós testápolót, vagy járj szoliba. ha nemvagy megelégedve magaddal, hát változtass. nem nagy ügy, csak elkell határoznod magad
Jaaaaj baz, ne csináld már. :DDD Eva nem lehetsz, viszont ott van a másik ideálom: Blake Lively, Õ ezekkel a tulajdonságokkal lazán fogható. :) ) És Õ ugyan olyan gyönyörû, mint Eva.
Láttad te már Eva Longoriát smink nélkül?:D http://files.blogter.hu/user_files/3295/celebz/eva_longoria_.. Egyébként a fehér bõr szép, na és az a sok szõke lány barna hajtõvel?:D tudod mit meg nem tennének a te hajszínedért?!:)
Nagyon klasszul nézzel ki, bárcsak én lennék ilyen. Amúgy ki mondta hogy õ boldog, lehet hogy ismert ember de ettõl nem lesz boldog.
típushibás vagy, ez már így marad!:) Soha nagyobb problémát!
Hát, neked súlyos önértékelési problémáid vannak. Kemény lehet így az élet.
miért akarsz olyan lenni, fogadd el magad, õ semmivel sem különb, õ is ember, õ is sz*rik, õ is böfög, ne gondold, hogy nem, neki is van havi baja, amin nem segít a pénz 23/f
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást :)
Néha a frász kerülget az ilyen emberektõl. Az irigység az irányít és a megfelelési kényszer másoknak. Úgy látszik nem vagy elégedett magaddal. Olvass Hamvas Bélát és gondolkozz reálisan.
A kérdező hozzászólása: köszi :) amugy van barátom, csak sokszor megbántott.. :S
Neked legalább van valakid.. én még annyit se érdemeltem soha , hogy legalább kihasználjanak vagy megbántsanak.
szerintem inkább higy a saját szépségedben, ne pedig ilyen rihe-rongy celebekben :) És mellesleg szerintem gyönyörû vagy ^^
Szerintem fogadd el magad olyannak amilyen vagy.Nincs semmi baj veled, helyes vagy a képen. Régen én is ilyen voltam. utáltam magam a kinézetem miatt meg minden, de elgondolkoztam és már teljes mértékben elfogadom magam.Szeretem magam szeretem hogy ilyen vagyok és nem foglalkozok másokkal csak hogy nekem jó legyen^^
Miért akarsz más lenni?Kit érdekel Eva hülye pi*sa?Legyél önmagad inkább!
Stílusodon kellene változtatni, mellettem olyan nõ lehetnél:D 20/F:)
Sztem lehet pont a hozzáállásoddal riasztod el a srácokat ha esetleg azért kérdezed mert nincs senkid, hiszen a külsõddel semmi gond! Sok lány örülne neki ha hasonlóan nézne ki mint te! ;) "életmûvész"
volt már valaha barátod? ha még nem, akkor neaggódj, csak addig érzed majd magad ilyen nyomorultul míg nemlesz egy pasid. aztán minden megváltozik
Üdv sorstárs... Amin tudsz változtass, de szerintem szép vagy.
ha egy pasi feltûnik a színen, valszeg azért, mert tetszel neki. úgy ahogyan kinézel. szõkén, és fehér bõrrel
A kérdező hozzászólása: pedig már jártam pszichológusnál, de nem segitett. addig, amig egyedül vok, semmi gond, jol elvok magammal, akkor jön a gond, amikor feltûnik 1 pasi lathataron.. :S
A kérdező hozzászólása: volt már vörös a hajam, de borzasztóan öregitett. az önbarnitótól foltos lettem :) ) a szoli meg.. félek a bõrráktól. :S tom, körülményes vok.. :S
Mi a faxom bajod van magaddal?Szép vagy, meg minden.Ha látnál engem, mint Kiszel Tünde 10 évvel ezelõtt...

Mit tegyek ez igy nagyon nem jó?

Van 3 cicám egy perzsa és 2 rendes egyszerű házi cica. A gond nem velük hanem a szüleimmel van. Még novemberben kaptam a Perzsa cicát. Olvasgattam ezt azt és kiderült ,hogy nem lehet kint tartani. Na csak ,hogy a szüleim nem engedik ,hogy szobacica legyen.Pedig mindketten szeretik a cicákat. A baj ,hogy nem családtag ként hanem egerészként gondolnak rájuk. Én mindenféle minőségi kajákat veszek nekik a saját zsebpénzemből de a szülem ezt nem igazán tolerálják(tejeskenyér azt k*ss legyen). A perzsát pedig az istenért sem engedik ,hogy ivartalanitatsam pedig az is zsebpénzből lenne. És már jelentkeztek is nála külömböző egészségügyi problémák:köhögés, könnyezés ,étvágytalanság stb. De nekem nincs pézem ezeket kezeltetni a szüleim pedig sz*rnak rá. Mi legyen???Csak 13 éves vagyok segitsetek!Már a menhelyre is gondoltam de ott már nem vesznek be több állatot. Próbáltam elajándékozni őket de senkineksem kellettek.A lényeg ,hogy nekik jó legyen!

Legjobb válasz: Esetleg garázsba nem engednék be õket?Bár az sem a legjobb,de azért valami...

Esetleg garázsba nem engednék be õket?Bár az sem a legjobb, de azért valami...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem...amugy nem vettük a perzsát hanem kaptuk egy ismerõstõl.

Mit tegyek? (ez így már nagyon nem jó, többi lent)

Kb 2 hónappal ez el?tt a barátommal felmentünk wow-ra és megismerkedtünk egy rendes fiúval. egy ideig nem beszéltünk vele, de egyszer csak elkezdtünk facebookon beszélgetni. Mivel én nem a szüleimmel lakom, ezért kb 2 hete elmentem hozzájuk. A barátommal közben beszélgettünk de párszor össze is vitáztunk. A fiúval aki egykoriban csak barát volt belé szerettem. Õ is így érzett irántam de megbeszéltük hogy mivel nekem már van valakim ezért barátok maradunk csak. Utána napról napra több lett köztünk szinte már úgymond szeret?m lett. Már találkoztunk is azóta egyszer. Már zavarja hogy még mindig együtt vagyok a barátommal és nem szereti ha egy újjal is hozzám ér. Mit csináljak? Senkinek sem akarok fájdalmat okozni, de sajnos ki kell hogy mondjam mind a kett?jüket szeretem. És még a barátomhoz is köt?dök és ragaszkodok. Kérlek segítsetek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hagyd ott a barátodat... Ha õ kellene, akkor nem lenne a "szeretõd" a másik srác... Le is feküdtetek?

Hagyd ott a barátodat... Ha õ kellene, akkor nem lenne a "szeretõd" a másik srác... Le is feküdtetek?
A kérdező hozzászólása: Vele még csak csók volt, de a barátommal már régen igen.
A kérdező hozzászólása: Hogy mondjam meg neki hogy szakítani akarok vele, és melyik a legjobb hely erre az interneted vagy élõben?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem ahogy nem bántom meg nagyon. internet*
Most kivel akarsz szakítani? Egyébként ha már volt valami köztetek legyen annyi benned hogy odamész és személyesen. Nincs tapírabb dolog mint neten vagy smsben szakítani. /Amúgy mi a f*sz, wow közben lehet csajozni? :D/
A kérdező hozzászólása: Hát nem eleinte csak egy wow-os havernak indult. Utána jelölt be minket facebook-on, és ott kezdtünk el már komolyabban ismerkedni. :D

Mit tegyek? Ez igy nagyon nem fer!

Van egy 1 éves perzsa cicám. Kinti benti. Holnap visszük ivartalanítani de apám nem engedi ,hogy bent legyen utána.Azt mondja mi lesz ha elkezd vérezni vagy valami?? Meg ,hogy elkapok tőle valami betegséget stb. Anyám engem pártol. Õ tényleg szereti a cicákat. De apám egy utolsó sggfej. Ja igen és ha rajtam múlna az a cica már rég benti lenne és a legjobb tápokat kapná. Én szoktam neki venni a kaját mivel nem állok szűken anyagilag:D De apám ezt egyenesen hülyeségnek tartja ,hogy macskakaját veszek. (Royal Canint). Légyszíves segítsetek!Én meg mondtam apámnak ,hogy ha miatta meghal a cica ő vesz nekem helyette másikat. Õ meg le se szrta. A cicát is én vettem a saját pénzemből.Csak 12 éves vagyok!Nem birok tenni szinte semmit sem!

Legjobb válasz: Ha anyukád melletted áll akkor õ majd megoldja.

Ha anyukád melletted áll akkor õ majd megoldja.
Nagyon szeretheted ezt a macskát, ha így állsz hozzá, hogy "majd vetetek apucival másikat"... Nem a macskádat szereted, hanem azt, hogy a te akaratod szerint alakul bármi is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Megengedte , hogy a pincében legyen!Elégedett vagyok. A pincénk elég tiszta hely szóval baja aligha lehet a cicának.:) Persze ha én lennék a házigazda mindenképp beengedtem volna a szobába de igy is megfelel.
nyilván ha kirakjátok akkor lesz baja! Mi ez a marhaság, hogy vérzik meg hogy elkapsz tõle valamit?? Nem értem az ilyen embereket (bocs, de ilyenkor az agyam elszáll) õ is egy érzõ, szeretetéhes lény! Én akkor is bevinném! Nehogymár megmondja, mikor te vetted, te eteted és te fizeted az ivartalanítást és az összes költséget! Ha nem megy akkor bõgj, hisztizz, vagy szólj anyukádnak, hogy gyorsan töltse fel az aksiát!!!
A kérdező hozzászólása: Azért még jöhetnek a hasonlóan hasznos válaszaitok:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon közszönöm az utolsó választ!Ki is nyomtatom.
A kérdező hozzászólása: Ingyen ivartalanítatjuk.
szerezz egy dobozt, illetve egy olyan helyet ahova be lehet zárni (ha nõstény és altatják amugy is azt mondja a doki hogy amig nem ébred fel teljesen be kell zárni olyan helyre ahol nem tud felugrani sehva stb mert bár már ébren van de még kótyagos, niincs tisztában a környezettel, így nagy a sérülés veszély) a dobozt béleld ki olyan anyaggal-ruhával- törülközövel ami nem baj ha véres lesz. kérd meg még egyszer apukádat normális hangnemben, hogy varratt szedésig, illetve az után egy pár napig hadd legyen csak bent a cica, hogy a sebe ne fertõzõdjön el, ne érje súlyosabb baleset. nyilván ha valami történik a cicával az további költségeket von maga után, sõt ha elpusztul ez alatt az idõ alatt az egész ivartalanitás egy kidobott pénz lesz számotokra. -ha amugy jó a viszonyod apuddal még hozzá teheted, hoyg neked nagyon fontos ez a cica- és megigéred hogy az emlitett zárható, ugrálás mentes helyen kivül nem megy máshova a cica
A kérdező hozzászólása: De bir csinálni vele amit akar. Anyám dolgozik én pedig suliba járok. Õ van egyedül itthon egész délelõtt.
A kérdező hozzászólása: Igen de õ már annyit küzdött ezért , hogy már , hogy is mondjam "lemerült az aksija".:S Amugy õ kezdte a dolgot de apám makacskodott.
Beviszed kész. Nem tud mit csinálni vele... Fõként ha anyukád is a te pártodat fogja, JOGOSAN.
Na de jó, legalább nem az udvarra került!! :)

Mit tegyek? Ez igy olyan nem jo, nemtudok nyugodt lenni.

15 eves lany vagyok 9 honapja vagyunk egyutt a baratomma és amikor vele vagyok minden jo es szep..:) de amikor nem akkor azt erzem h nemis szeret feltekeny vagyok lassan a haverjaira is mert vlm alig beszel..mit tegyek ez ellen? Nemjo ez igy..suakitani nem fogok vele mert szeretem! És ő is engem csak néha én ezt nem érzem..:( vlm van a baj??

Legjobb válasz: Egy tinilány vagy, érzelmileg borzalmasan instabil. Én azt mondom normális, majd kinövöd.

Egy tinilány vagy, érzelmileg borzalmasan instabil. Én azt mondom normális, majd kinövöd.

Mit tegyek? Ez így már régen rossz, igaz? Nem bírom tovább!

Adott, hogy van egy barátom, kicsit több, mint 1 éve vagyunk együtt. Az utóbbi id?ben azt vettem észre, hogy a fiú ismer?seimt?l több figyelmet és kedvességet kapok, mint a barátomtól, akit?l a legtöbbet "kellene" szerintem. A "szeretlek" szón kívül semmi szépet nem mond soha. Se,hogy szép vagy csinos vagy, vagy jól áll valami. Semmi apróság. Mintha természetesnek venné, hogy vagyok neki és kész. Semmit sem kell tennie. Más srácoktól meg megkapom (nem, nem csak olyanoktól, akik "fel akarnak szedni". Jó érzés hallani, mint minden n?nek, hazudik, aki azt mondja, hogy nem szereti. De egyben nagyon rossz is, mert arra gondolom, hogy ezt a barátomtól kellene hallanom. Nem azt szeretném, hogy "nyálas legyen". Csak figyelmességre, kedvességre vágyom, TÕLE! Már említettem ezt neki, kicsit régebben, el is meséltem neki, azt, hogy egy másik srácra hitték, hogy a barátom, mert olyan figyelmes, stb volt velem egy idegen társaságban,közben meg csak egy fiú ismer?söm, akivel jóban vagyok, közel állunk egymáshoz. Láttam rajta, hogy rosszul esett neki. Akkor megígérte, hogy változtat. Ideig, óráig tartott. Most ugyan ott vagyunk. Nagyon rossz érzés.. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: gondolok*

A kérdező hozzászólása: gondolok*
Lehet, hogy nem tudja kimutatni /szavakban/ az érzéseit. Vannak ilyen emberek, de ettõl függetlenül imádhat, Téged.
Én pasim is ilyen... ha nem bírod, ne járj vele, megváltozni úgysem fog. Engem nem izgat, tudom, hogy úgyis tetszem neki és szeret. 20L
A kérdező hozzászólása: De ennyire nem tudja? Néha már sírhatnékom van..
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem néha, hogy nem is szeret, csak tényleg természetesnek veszi, hogy vagyok és van szex meg hasonlók.
Nekem erre ráment a kapcsolatom srác vagyok és én is elkövettem ezt a hibát de többé soha.Megváltozni soha nem késõ.Bár nekem az volt.
A kérdező hozzászólása: Hát én is úgy érzem, hogy ezt nem bírom tovább és az egész kapcsolat sem fogja.
Nem nagyon értelek, Kedves Kérdezõ. Én úgy gondolom, hogy a szeretetet nem szavakkal lehet/kell kifejezni. Az, hogy megdicséri, hogy milyen jól nézel ki, jól áll az új frizura, nem biztos, hogy szeret is. Na, de a tettek...az már más.
Szia! Nem tudom, hogy áll most nálatok a helyzet, történt-e javulás, de ha gondolod, akkor beszélgethetnénk privátban/msn-en, mert nekem is hasonló problémáim vannak. Talán tudnánk egymásnak segíteni..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!