Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek első randimon (43 db)

Mit tegyek elsõ randin?

mivel tehetem érdekessé mit vigyek neki és mit mondjak neki?kérlek válaszoljatok mert a randi 2014 6hó 7én lessz

Legjobb válasz: 11 f

A kérdező hozzászólása: 11 f
ami gyün Dávidkám, ami gyün.
legyél vicces nevettesd meg a lányt :) de ez még korai neked
A kérdező hozzászólása: azért a báttyám ovodába volt szerelmes és én nem akarom randinak hívni de hocs hangzik így: mitt tegyek elsõ találkozáson?. egyépként nem akarok belemmenni de anyukám uj barátjának keresztfia ovis annyira tulzásba viszik hogy még óvodai esküvõt is szerveznek. és nagyon tetszett az 1. komisnak a válasza xD

Mit tegyek első randin?

Nagyon izgulok nem tudom mit csináljak. Oké hogy legyek önmagam , de nem tudom mit vegyek fel, milyen smink típus erősebb vagy lágy, nagyon bejön a fiú kérlek segítsetek(moziba megyünk).

Legjobb válasz: szerintem lagyabb smink.... es egy moziba megy minden magatol ;D

szerintem lagyabb smink.... es egy moziba megy minden magatol ;D
Elsõ random moziba? Szóval beszélgetés nem lesz. Akkor elsõ random tárolás.
Randin... tanítás, Ha beszélgetni nem lehet.
A kérdező hozzászólása: de még elõtte sétálgatunk meg lógunk a plázába
Sztem max sz.opd le de ne nyeld le csak az arcodra spricckoljon.ne erezze magat nyeregbe

Fiúk, mit ne tegyen első randin egy lány, hogyan viselkedjen?

a másik kérdésem az lenne hogy, el?ször fogok talizni egy sráccal beülünk egy kv-zóba meginni egy italt, de utána hova menjünk f?leg ilyen melegbe? (csak 2 órára tudunk talizni egymással)

Legjobb válasz: maradjatok a kávézóban beszélgetni

maradjatok a kávézóban beszélgetni
tanulmányozz egy XVI. századi etikettkönyvet, abban mindne benne van. Hát iylen melegben ne menjetek napra... mozi vagy vmi légkondis hely, biliárd stb
A kérdező hozzászólása: tudnátok mondani vmi jó témákat amikrõl sokáig el lehet beszélgetni?
Hány éves vagy? Az elsõ találkozásnál egymásról kell beszélgetni: bemutatni magad és meghallgatni a másikat. Ilyenkor derül ki, hogy egyáltalán tudtok-e szólni a másikhoz és odafigyelni rá. A kávézóban lehet rendelni kávét és süteményt is, tehát nem kell folyamatosan beszélni. Szerintem ideális helyszín, és a 2 óra pont jó. Ha mindketten képtelenek vagytok beszélni, akkor viszont üljetek be egy moziba.
ha nem jön fel téma magától, és kínos a dolog, ne erõltesd a kapcsolatot. ha egy hullámhosszon vagytok, még a hallgatás is jó program. :D második voltam.


Első randi, mit tegyek?

Életem els? randija lesz. Nagyon izgulok, 16 éves lány vagyok. Moziba megyünk és már 2 éve ismerem. Nem túlságosan beszédes a srác és én sem. Mit szokás ilyenkor tenni? Ha megcsókol félek,hogy nem fogom tudni,hogy kell...vagy rossz lesz. Nemszeretném elrontani emaitt az egésszet. Nagyon tetszik és én is neki állítása szerint. Légyszi segtsetek.

Legjobb válasz: ha valóban nagyon tetszel neki, akkor már nyert ügyed van. bármirõl lehet beszélgetni. mik a tervei a nyárra, hova utazik, hogy megy a suli(najó ez szar) stb. ha megcsókol, ne izgulj nem tudod elrontani, csak legyél laza, mert már biztos millióan mondták, és közhelynek tartod, de ha görcsölsz akkor rosszabb a helyzeted, de ha lazán csinálod, tökéletes lesz. és ez tényleg így van. én az elsõnél görcsöltem aztán rájöttem hogy ilyenbe lesz még részem és nem görcsölhetek minden alkalomml, ellazultam és nagyon jó volt. remélem valamennyit segítettem sok szerencsét a randihoz ;) 16/L

ha valóban nagyon tetszel neki, akkor már nyert ügyed van. bármirõl lehet beszélgetni. mik a tervei a nyárra, hova utazik, hogy megy a suli(najó ez szar) stb. ha megcsókol, ne izgulj nem tudod elrontani, csak legyél laza, mert már biztos millióan mondták, és közhelynek tartod, de ha görcsölsz akkor rosszabb a helyzeted, de ha lazán csinálod, tökéletes lesz. és ez tényleg így van. én az elsõnél görcsöltem aztán rájöttem hogy ilyenbe lesz még részem és nem görcsölhetek minden alkalomml, ellazultam és nagyon jó volt. remélem valamennyit segítettem sok szerencsét a randihoz ;) 16/L
A kérdező hozzászólása: megprobálok énis majd ellazulni, és köszönöm szépen a választ.
"Nagyon izgulok" Ne tedd, nincs miért. Ha tényleg ellazulsz jó lesz a csók. Ne görcsölsz, ne stresszelj ezen. Aludd ki magad inkább. Amúgy ha tetszel neki akkor garantálom, hogy õ is legalább annyira izgul mint te. Ha nagy a csönd beszélj magadról, imádni fogja minden egyes szavad. :D Beszéltesd te is, lényeg, hogy legyél észnél. Don't Panic
hagyd hogy megdugjon
A kérdező hozzászólása: Megprobálom :D nagyon köszönöm tényleg, hogy iylen rendesek vagytok! Utolsó válaszoló az h megdugjon hát oké, nálad leeht elsõ randin ez a helyzet. Jó oké 18 éves lesz ebben a hónapban de azért nemhinném, hogy méllyen valahol ilyen lenne.. mégis csak ismerem 2 éve.
A kérdező hozzászólása: Ennek ennyi. Megbeszéltük, hogy 13:00kor találkozunk a kisbolt elött, d elötte még mondta, hogy felhív, hogy pontosan mikor. Elözõ héten már megbeszéltük az 1 órát de pontosan nem. Fél 3kor felhívott, hogy hol vagyok:O mivel nm hívott, és én se értem el, nem mentem el. "potyára" most vagy ottlesz vagy nem. Tuti eláshatom magam nála :( a szemébe se merek ezután nézni, ugy szégyellem magam :( Mit tegyek most?

Mennyi idő után legyen az első randi? (főleg fiúk) Mit tegyek az első randin?

Legjobb válasz: ha nagyon sokáig vársz, akkor töketlennek hisz. úgyhogy nem érdemes várni vele idõtlen idõkig

ha nagyon sokáig vársz, akkor töketlennek hisz. úgyhogy nem érdemes várni vele idõtlen idõkig
Ne legyen sokáig tökörészés! A randi arra való, hogy megismerjétek egymást, közelebbkerüljetek a másikhoz... úgyhogy minél elõbb! :) A randin pedig add önmagad! Ne hazudj, ne játszd meg magad, légy õszinte! :)
elsö randira nem kell vinned semmit.
Én elsõ randira virágot szoktam, nem feltétlenül vörös rózsát.
ha meg akarod lepni nagyon, akkor egy anal intruderrel állíts be hozzá. ha nem akarod meglepni nagyon, akkor csak add magad.
Szerintem vigyél neki, biztosan örülne neki...
Elõzõ vagyok: bonbonra vagy virágra gondoltam.
Üres kézzel nem nagyon érkeznék...virág
Szerintem egy legalább 17 éves csajt vigyél az elsõ randira, bár a Kisleányka nem biztos hogy erre számít tõled!
Szerintem egy kis "dzsinát" a kakaójába.

Fiúk mit gondolnátok ha a lány kezdeményezné a csókot és simogatna benneteket az első randin? Tegyük fel, hogy kölcsönös a vonzódás.

Tetszene, vagy ribinek tartanátok emiatt? Több nem lenne, csak simi tapi :)

Legjobb válasz: Mi? Kap egy simit a karjára és máris én vagyok a világ k.rvája ? pfff... igen , nagyon igazad van, tényleg -.- Ha a pasi teszi ugyanezt és a csaj lekoptatja akkor meg prûd kis pitsa. A pasinak szabad kanosnak lenni, mert a férfi az férfi, viszont a nõ az legyen úrihölgy és csak a 10. randi után hagyja, hogy benyúljanak a bugyijába, hiába a falra mászik már a szexhiánytól... De hát igen...a férfi az férfi..az más ;)

Mi? Kap egy simit a karjára és máris én vagyok a világ k.rvája ? pfff... igen , nagyon igazad van, tényleg -.- Ha a pasi teszi ugyanezt és a csaj lekoptatja akkor meg prûd kis pitsa. A pasinak szabad kanosnak lenni, mert a férfi az férfi, viszont a nõ az legyen úrihölgy és csak a 10. randi után hagyja, hogy benyúljanak a bugyijába, hiába a falra mászik már a szexhiánytól... De hát igen...a férfi az férfi..az más ;)
ohhh, ha van róla annyi elõismeretem, hogy nem ribi a csaj, imádnám, beleremegnék :$ :)
azt, hogy f_szhiányos
gyûlölöm az ilyen kérdéseket, de a válaszok még jobban felháborítanak... 21L
na látod kérdezõ, itt a válasz, hogy miért utálom az ilyen kérdéseket.. a válaszok miatt leginkább. "hogyha nem ribi akkor belemennék" És mégis kit nevezel te ribinek ?
ja ahogy elsõ mondja. viszonoznám a , , kedvességet``
csak nem azért mert tudod, hogy igazunk van? :O
már megint gyengeelméjû vagy-.-' Ki beszélt itt ilyenrõl ?? Arról beszélek, hogy ha van egy jó melóm és a férjemnek is van egy jó melója, akkor szerinted ki fogja feláldozni a munkáját azért, hogy otthon maradjon a gyerekkel ?-.-
(Másrészt nem hiszem el, hogy annyira felülkerekedünk rajtad, hogy nem bírod azt mondani, hogy "nem, akkor is építek karriert". Érdekes rengeteg olyan nõt ismerek aki tudott karriert építeni. Nekik nem tiltották meg vagy mi?) Na mindegy.
olvasd el amit írtam, IQ huszárkám.
A kérdező hozzászólása: Ahány férfi annyi féle reakció és gondolat :) Azt hiszem kivárom míg õ lép... Nõi kéz sem értintett természetesen. A kérdés pedig nem a szexre vonatkozik, az majd a sokadik randi témája.
Várjon, amíg én kezdeményezek, mert így simán elijesztene.
Milyen félénk és erkölcsös itt minden pasi -.-'
17:15, az ötszázezredik elutasítás után milyennek kéne lennünk? A társkeresés kb. másból se áll, csak hogy változatos módokon elkülditek a pasast a jó édes anyjába, és ettõl baromi jól érzitek magatokat. Mi pedig elõbb-utóbb megunjuk ezt a bugyuta rosszindulatú játékot. Az erkölcsösség meg...semmi akadálya, cicukám, akkor jöjj össze egy agresszív türhõ taplóállattal, nektek úgyis az a "domináns alfahím", de aztán egy hangot se halljak, ha a munkahelyrõl hazajövet két bazinagy maflást lezavar neked, mert szar napja volt... Errõl pedig ennyit. A mínuszt helybõl adtam is neked.
Ezt nem kívánom kommentálni. Persze mert papucs és agresszív állat között nincs különbség. Nem tudom ezt honnan szoptad ki, de nem is érdekel. Látszik milyen értelmes vagy.
Majd mi tiltjuk meg, hogy karriert építs mi? :DD Mivan Indiában vagyunk, hogy 12 évesen kiválasztják a férjedet vagy mi? :D Komolyan úgy beszélsz minth 18 éves korodtól a férjed iránytana.
úristen te mennyire szánalmas vagy ? Jézusom! Egyáltalán nem várom el senkitõl, hogy nyissa ki elõttem az ajtót, nem vagyok se vak, se mozgássérült, hogy ne tudnám megtenni! Megnézném, hogy egy pasi mikor engedi, hogy a nõ csináljon karriert és õ maradjon otthon a gyerekkel! Ha már kiharcolja magának , hogy õ legyen a keresõ, akkor hadd várjam már el, hogy tényleg tegye is normálisan! Najo, nem is megyek nagyon bele, teljesen hülye vagy, és NEM kvára nem kell a nõknek tartaniuk magát, ha neked se kell, Bunkó paraszt.
Én örülnék neki nagyon, nem tartanám ribinek De ilyen úgyiscsak a mesében van
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy 2 éve nem érintett férfikéz és igen, hiányzik de nem akarom elkapkodni nehogy nimfomán kis ribinek tartson.. :)
Nem érintett férfi kéz? És nõi?
Szerintem egyszerre kezdeményeznénk...:D
1. randin?D Nyilván azt, hogy egy könnyûvérû kis csaj és nem kellene komoly kapcsolatra.
Sajnálom, nem én vagyok olyan rohadt büszke rá, hogy a nememnek van tartása. Érdekes ti mindig annyira hejjegtek, hogy így becsüljünk meg titeket meg úgy, így van bennetek tartás meg úgy. Amit ezzel az egyenjogúság dumával csináltok az is valami nevetséges. Elvárod, hogy ilyen esetekben egyenjogúként kezeljünk, de amikor nem nyitják ki elõtted az ajtót vagy nem keresik meg a gyerekeid felneveléséhez szükséges pénzt akkor fel vagy háborodva, hogy "há de az a férfi dolga lenne". Vannak dolgok amik a férfiakra vonatkoznak, vannak amik a nõkre. A tartás az a nõkre. Ezen nincs mit vitatkozni.
Amúgy érdekes, én akkor érzem kellemetlenül magam ha elsõ randin nem tõrténik semmi se, csak nézzük egymást.:D
12+, lehet háborogni, hogy a férfiakban nincs tartás. Igen, ez így igaz. Mi máshogy vívjuk ki azt, hogy becsüljenek minket.
sok nõ nagyon el van tévedve :$ aláírom. de a férfiak se piskóták. elqrt társadalom :$
A kérdező hozzászólása: Nem kellett sokáig várnom. Megcsókolt tegnap a második randinkon Arra már minden porcikám kívánta és isteni volt..:)

Mit tegyek/mondjak, ha már az első randi elején beáll a csend?

szerencsére még nem volt ilyen,de félek, h megtörténne...

Legjobb válasz: "Bocs, úgy érzem, nem illünk össze." Ha beáll a csend, az egyértelmûen rosszat jelent, hiszen ha már akkor nincs mondanivalótok egymásnak, akkor késõbb mi lesz? De ha nagyon fontosnak érzed a randit, akkor érdemes lehet készülni néhány témával, amit ilyen esetben bedobhatsz. Ez attól függ, kivel randizol, kérdezhetsz a családjáról, sulijáról, a legutóbbi focimeccsrõl, a biciklizésrõl, a legújabb politikai eseményekrõl - mindegy, csak érdekelje. Aztán hagyd beszélni, onnantól te leszel az álomnõ :D

"Bocs, úgy érzem, nem illünk össze." Ha beáll a csend, az egyértelmûen rosszat jelent, hiszen ha már akkor nincs mondanivalótok egymásnak, akkor késõbb mi lesz? De ha nagyon fontosnak érzed a randit, akkor érdemes lehet készülni néhány témával, amit ilyen esetben bedobhatsz. Ez attól függ, kivel randizol, kérdezhetsz a családjáról, sulijáról, a legutóbbi focimeccsrõl, a biciklizésrõl, a legújabb politikai eseményekrõl - mindegy, csak érdekelje. Aztán hagyd beszélni, onnantól te leszel az álomnõ :D

Az első randim lesz pénteken. Mit tegyek? Mit csináljak? Hogyan mennyek? Stb

Legjobb válasz: életemben nem voltam randin de én azt mondom add önmagad ha a csaj miattad megy el veled ne akarj más lenni

életemben nem voltam randin de én azt mondom add önmagad ha a csaj miattad megy el veled ne akarj más lenni
érj oda idõben, és add magadat... ha az elsõ randin látja milyen vagy, akkor kiderül lesz e belõle valami
Semmiképp se játszd meg magad!!! Ha kellesz neki, magadért akarjon! legyél kedves, dumáljatok sokat, nézz a szemébe, néha érintsd meg a kezét, vállát... NYUGI!!!:) sok sikert
"Hogyan mennyek?" Mennyek és pokolok
hülyeség a randi.
Legyen valami program, ne csak nézzétek egymást. Akár egy séta vagy kávé... Add magad, ahogy írták, legyél kedves vele. Nem kell erõlködni, pár másodperces szünet is belefér néha, ha éppen beszéltek. Utána meg tanulj meg magyarul, mert még gondod lehet belõle.
öltözz fel normálisan... este havazhat! sapka! kötött sál! gumicsizma! :) De viccet félretéve: Öltözz fel normálisan...
hát szerelmes levelet semmiképp se írj neki...

Mit tegyek? Nekem ő szerelem volt első látásra, és úgy érzem én is fontos vagyok neki, de néha lemondja a randikat, vagy elfelejti mit beszéltünk meg.

3hete vagyunk együtt,most szándékozom lefeküdni vele.sok kapcsolatom volt el?tte amikb?l tanultam,és próbálom okosan csinálni,nem elkényeztetni,nem elijeszteni stb. Néha szívunk,de ? többet,lehet hogy ett?l ilyen link? hogyan álljak ezehkez a dolgokhoz?Én annyira odavagyok érte,mint még senkiért,de félek nagyon. 20vagyok,? meg 32(midndig ilyen korú partnereim voltak,ezzel nincs probléma).

Legjobb válasz: Szerintem még nem látja annyira komolynak a kapcsolatotokat,és ezért van ez.De ez nem helyes egyáltalán,hogy lemondja a randikat.Mértnem kérdezel rá,hogy miért van ez?És...a szívásról meg annyit,hogy egy olyan pasi aki 32 évesen ezzel foglalkozik az csak link lehet...és jobban járnál ha te sem szívogatnál és nem ilyen ráccal állnál le.De most nem ez a lényeg,hanem,hogy te magad kérdezz rá erre.Megtudod a választ.Ez nem olyan nagy probléma,hogy egyedûl ne tudd megoldani.

Szerintem még nem látja annyira komolynak a kapcsolatotokat, és ezért van ez.De ez nem helyes egyáltalán, hogy lemondja a randikat.Mértnem kérdezel rá, hogy miért van ez?És...a szívásról meg annyit, hogy egy olyan pasi aki 32 évesen ezzel foglalkozik az csak link lehet...és jobban járnál ha te sem szívogatnál és nem ilyen ráccal állnál le.De most nem ez a lényeg, hanem, hogy te magad kérdezz rá erre.Megtudod a választ.Ez nem olyan nagy probléma, hogy egyedûl ne tudd megoldani.
A kérdező hozzászólása: azért mondja le a randikat mert hogy oylan dolga van amit nem bízhat rá másra mert az szar lesz-konkrétan ez volt a válasz legutóbb. De van amikor a munkája miatt kell elmennie, vagy pl átmegy egy havrejához és ottragad, mert nem tud neki nemet mondani, meg ilyenek. Mit tegyek hogy komolyabban vegyen, vagy felfogja hogy ha így folytatja kidobom? Nem akarom fenyegetni, meg siránkozni, de nekem nagyon fontos. ÉS egyébként azt mondta h leáll, de persze majd akkor hiszem el ha látom.
Nehéz ügy...szerintem kezeld külön a szívást meg a linkséget. Maga a megfogalmazás érdekes: szerelem elsõ látásra, és fontos vagy neki? Ez baj. Elég friss még ez a kapcsolat, és lemondja a találkákat? Ennek a pasinak egyáltalán nem vagy fontos, ez a "végülis jó, hogy van" kategória. A szerelmes férfi az elsõ pár hónapban egyszerûen nem ismer akadályt, hogy vágyai tárgyával legyen.HA kell, naponta felhív, minden szabad percét Veled tölti. Hülyeség, de náluk tényleg errõl ismerheted fel, hogy igazán szeret. Nincs ottragadás a havernál, nincs halaszthatatlan munka. Nálatok nem ez a helyzet, ne ringasd magad abba az illúzióba, hogy késõbb ez változni fog, vagyis igen, mert rosszabb lesz.Tapasztalat: ilyenkor mindig az a fél húzza a rövidebbet, aki érzelmileg elkötelezettebb, azaz most Te. A szívásról meg: aki ennyi idõsen csinálja, az az életben nem fog leállni. Nekem is volt ilyen barátom, 2 évet voltunk együtt, én családot akartam, gyerekeket, õ meg szívni. Persze mondta, hogy bármikor abba tudja hagyni. Most mondom: nem tudja. Néha megpróbálta, akkor sem volt jobb, nem ment a szex és nem evett (elvonási tünetek) A hosszútávú "fogyasztás" szintén szexuális és memóriazavarokat, étvágytalanságot és fogyást okoz. Tanácsom: ez a pasi nem akar Tõled komoly kapcsolatot, ez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnátok szép idõket egymással megélni, csak ezzel légy tisztában.Ideig-óráig ellesztek, ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!