Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ellen és mitől van (3 db)

Mit tegyek narancsbőr ellen és mitől van?

16 éves lány vagyok. Hetente 2 moderntáncórám van és azon kívül is rengeteget mozgok. 56kg vagyok, nem túlsúllyos. Mégi narancsb?r?s a fenekem és a combom. Teljesen el vagyok keseredve, mert nem tudom mit?l jöhetett ki és, hogy mit tudok ellene tenni. Kérlek segítsetek nekem hasznos tanácsokkal. Szerintem kínos lenne ilyen fiatalon narancsb?r?s popsival strandolni. Ráadásul a fellépéseimen se túl esztétikus látvány. El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Én eccer azt olvastam,hogy a sok tartósítószertõl is megjelenhet,meg a mindenféle mesterséges cucctól,amivel tele rakják pl:a porleveseket,italokat,stb.Az Avonban találsz rá krémet,tusfürdõt,de vannak helyek,ahol ezt tudják szintén krémmel és géppel kezelni.

Én eccer azt olvastam, hogy a sok tartósítószertõl is megjelenhet, meg a mindenféle mesterséges cucctól, amivel tele rakják pl:a porleveseket, italokat, stb.Az Avonban találsz rá krémet, tusfürdõt, de vannak helyek, ahol ezt tudják szintén krémmel és géppel kezelni.
Ez nem függ a mozgástól, és a túlsúlytól. A nõknél gyakran elõfordul, hogy a kötõszöveteg elég lazák. Nem szorosan egymás mellett vannak, hanem kisebb rések vannak közte. Ezeken a 'lyukakon' a legkisebb zsír is látszik. Hiába nem vagy túlsúlyos, testzsírja ugye mindenkinek van. Annyit tehetsz, hogy sokat iszol, egészségesen étkezel. Vehetsz narancsbõr elleni krémeket, de csak minõségit, azok láthatóan használnak. Nem kell elkeseredned. A nõk 85% százalékának van narancsbõre.
Nekem pont ez a bajom, mint neked.Nemrég hallottam, h van egy ilyen masszírozó, nem tudom, mi a pontos neve.Négy ága van és kis gömbök vannak a végén.Biztos láttál már ilyet.Kicsit macerás, h magadnak kell csinálni, de állítólag hatékony.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Kés
A kérdező hozzászólása: Tudok jobbat: anyád
gondolom száliránnyal ellentétesen borotválod.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy mindenfelé.
Fiú vagy vagy lány? :) )) (nem írtad!) a szál irány fontos. Próbáld meg zuhany közben! A motoros Gillette pl. jó. Vagy menj kozmetikushoz, az humánusabb. Utána meg mindenképpen fertõtlenítsd (after shave - az csíp egy kicsit) Lányok, ti mit csináltok ilyenkor (nem mellkas :) )
Rutintalanság :)
Rutintalanság, meg túlságos izgalom.
Verd ki elõtte 1-2 órával.
Nem kellett volna annyit matyizni! :) Ha recskázol, próbáld minél tovább húzni. Ha 10-20 percig megy, nem lesz gond.
Lazulj el, ne stresszelj. Ha eltudtok különülni valahol egy szobában, ahol senki nem zavar és senki nem nyit rátok, akkor hagyd hogy legyen idõtök mindenre. Nem kell elsietni a dolgokat, csak szépen minden sorjában. Elõjátéknak pl. petting és aztán lassan mehet a dolog. Nyugalom, bele fogsz jönni. Nekem is ez volt a gondom hogy 2 perc után elmentem, de megtanultam lazulni, és már órákat szeretkezek a Szerelmemmel. :$:) 20/f
húzz gumit, hatóráig is bírni fogod:D
az utolsó kettõnek..Hangos röhögés xD Ám nem hülyeség... tényleg rutintalan vagy, lesz jobb is :)
A kérdező hozzászólása: és mit tegyek??
Az nem hülyeség ha magadnak csinálod és úgy önuralmat tanulsz, ez tényleg használ és sztem nem hülyeség.Amúgy meg ha nagyon felhúz már elõjáték közben és utána látsz hozzá, akkor is gyorsabban fogsz valamivel.Kiemelem azt h nagyon fel pl már ilyen 1 órás petting után mert ilyenek is vannak, gyorsabban sülsz.Meg pl:én nálam csak ha nagyon intenzíven csinálom akkor megyek el, lassan sokkal tovább bírom, épp ezért mikor már érzem h lassan odakerülök visszaveszek a tempóból 1 kis idõre (ezt is élvezik a lányok) utána megint rákapcsolsz és tovább bírod.Vagy az tud még segíteni ha másra gondolsz(ne nagyanyádra meg ilyenek):D de ne arra h most szex lesz meg h hú elélvezel hamar stb stb elég ha kiüríted az agyad és nem arra figyelsz, az is tud növelni az idõn.Vagy iszol elõtte kicsit, az alkohol is segít ilyen problémán elvileg.Remélem tudtam segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!