Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ellen (1020 db)

Miért harap meg mindenkit a 7 és fél hónapos babám? Mit tegyünk ellen?

Az utóbbi id?ben a babám mindenkit (és persze mindent) megharap. Tudom, ilyen korban mindent megvizsgálnak a szájukkal is, de normális, hogy a 2 és fél fogával úgy harap, hogy az fájdalmat okoz? Mi feln?ttek ki tudjuk védeni, de az ismer?s babáknál, ha épp nem vagyok karnyújtásnyira, akkor nem tudom megakadályozni és nagy sírás van bel?le.

Legjobb válasz: Ha már elkezdtek nõni a fogai, valószínûleg amiatt van. Arra figyeljetek, hogy megfelelõen tartsátok kordában, és ne váljon neki szokássá. Öcsém, mikor kiscsoportos ovis volt, beraktak a csoportba egy kb. 2 éves (bölcsis korú) kisfiút, aki végigharapdálta a gyerekeket, sõt, még az óvónénit is, de úgy, hogy a fogai nyoma ott maradtak, a gyerekek már féltek oviba menni, õt azt hiszem, elvitték orvoshoz, mert ez már nem volt normális, de hogy utána mi lett, nem tudom, az oviból kivették, ez biztos. De ha most erre odafigyelsz, és megfelelõ játékokat adsz neki, amit harapdálhat (nem lehet kellemes a fognövekedés neki, gondolom), akkor ezzel nem lesz gond késõbb. Ha olyant rág meg, amit nem szabad, vagy emberbe harap bele, akkor pedig valahogy tanítsd meg, hogy azt nem szabad.

Ha már elkezdtek nõni a fogai, valószínûleg amiatt van. Arra figyeljetek, hogy megfelelõen tartsátok kordában, és ne váljon neki szokássá. Öcsém, mikor kiscsoportos ovis volt, beraktak a csoportba egy kb. 2 éves (bölcsis korú) kisfiút, aki végigharapdálta a gyerekeket, sõt, még az óvónénit is, de úgy, hogy a fogai nyoma ott maradtak, a gyerekek már féltek oviba menni, õt azt hiszem, elvitték orvoshoz, mert ez már nem volt normális, de hogy utána mi lett, nem tudom, az oviból kivették, ez biztos. De ha most erre odafigyelsz, és megfelelõ játékokat adsz neki, amit harapdálhat (nem lehet kellemes a fognövekedés neki, gondolom), akkor ezzel nem lesz gond késõbb. Ha olyant rág meg, amit nem szabad, vagy emberbe harap bele, akkor pedig valahogy tanítsd meg, hogy azt nem szabad.

Estere mindig teljesen felpuffadok es a hasam is mindig faj, mit tegyek ellen?

Legjobb válasz: Próbálj meg rájönni, mitõl lehet. Valami, amit eszel/iszol napközben.

Próbálj meg rájönni, mitõl lehet. Valami, amit eszel/iszol napközben.
Lehetséges, hogy lisztérzékenység. Próbáld meg pár napra teljesen kihagyni a lisztet és abból készült termékeket. Gasztroenterológus vizsgálja az ilyet.
Az étkezésedben keresendõ a puffadás oka, sokminden okozhatja, próbálgasd végig, hogy ha valamit kihagysz azok közül, amiket minden nap szoktál enni, akkor is fennáll-e a probléma. Addig is igyál mentateát, remek ellenszere a puffadásnak.
Én is most kisérletezek. Elhagytam a lisztes dolgokat és tejtermékeket, és egyáltalán nem puffadok. Most arra kell rájönnöm, hogy melyik okozta. (az más kérdés, hogy azóta állandóan hasmenésem van.)
Én pl. nem tudom a keményítõt feldolgozni gyógyszert szedek (emésztést elõsegítõt)mélgis puffadok. Nemrég voltam kontroll vizsgálaton csak leírták és kész. Mit csináljak? A panaszaim mégis megvannak bármit eszem.

Gáz ez a féltékenység? Mit tegyek ellenek? Féltékenyek lennétek?

arátommal minap beszélgettünk és őszintén elmondta hogy 2-2,5éve bejött neki a haverja barátnője, de sosem volt köztük semmi. Most már nem járna vele, de azt mondja jól néz ki a csaj. Én már találkoztam vele...semmi különöset nem vettem észre rajta. Lehet hogy ok nélkül, de nagyon féltékeny vagyok :( Félek hogy a csaj lecsapja a kezemről és hogy barátom megcsal vagy találkozgat vele. Most nézelődöm a neten, és látom hogy barátom iskolájától 1utcára melózik a csaj. Lehet hogy találkozgatnak délután?:( Egyből ilyenek jutnak eszembe, hogy mivan ha bemegy suli után a csajhoz a szalonba és van egy kis ölelkezés-csók....

Legjobb válasz: "szeretném már végre rábizonyítani hogy igen megcsal" És? Mi lenne, miután rábizonyítottad? Gondolom elhagynád... Te csak arra vársz, hogy szerencsétlen srác félrelépjen, hogy te ott tudd hagyni? Erre nem kell várni, szakíthatsz elõtte is. Ha meg jelent neked valamit, akkor szeresd, becsüld, és õszintén beszélgess vele. Ne kémkedj! Az, hogy egy valakinek tetszik egy másik ember, nem jelenti azt, hogy történik is valami. Hány éves vagy amúgy? Kicsit gyerekesnek tûnsz.

"szeretném már végre rábizonyítani hogy igen megcsal" És? Mi lenne, miután rábizonyítottad? Gondolom elhagynád... Te csak arra vársz, hogy szerencsétlen srác félrelépjen, hogy te ott tudd hagyni? Erre nem kell várni, szakíthatsz elõtte is. Ha meg jelent neked valamit, akkor szeresd, becsüld, és õszintén beszélgess vele. Ne kémkedj! Az, hogy egy valakinek tetszik egy másik ember, nem jelenti azt, hogy történik is valami. Hány éves vagy amúgy? Kicsit gyerekesnek tûnsz.
A kérdező hozzászólása: egyszerûen ilyenkor nemtudom kontrollálni magam... legszivesebben belemondanám barátom arcába, hogy ez meg ez a helyzet és ezt érzem...de úgy igazán:@ Elegem van ebbõl, hogy nekem mindig gyanakodnom kell. Bár nincs bizonyítékom, de félek hogy megcsal, nagyon féltékeny vagyok... és folyton kételkedem. Elöl hagyja a telefonját, belép elõttem a közösségi fiókjába, meg ilyenek...és semmi gyanús sms, se hivás... de nemtudom nekem itt akkorse stimmel valami, elég rossz elõérzetem van, mindig meggyanusitom:(
A kérdező hozzászólása: ja mindig megirja smsben hogy mikor végez, szóval simán leellenõrizhetem.... vagy elé mehetek...
Én az írásodban semmi olyat nem látok hogy tényleg lenne okod féltékenykedni. Évekkel ezelõtt tetszett neki egy csaj? Na és? Kinek nem? Tetszik neki a csaj? Na és? Nem vak, sok csaj tetszhet neki. Ezzel mindenki így van, mégse csalják meg a párjukat. Neked semmi önbizalmad, úgy látom még nem való neked egy kapcsolat. Túl gyerek vagy még. Ez meg így nem fog menni mert ha állandóan féltékenykedsz akkor biztos hogy ott fog hagyni, mert ilyen nõ senkinek nem kell. Vagy van valami komoly okod hogy azt hiszed megcsal? Vagy tényleg csak ennyi amit leírtál? Mert akkor te vagy teljesen hülye.
Te komolyan beteg vagy, és látom van még itt sok hozzád hasonló. Ezzel el kellene menned a pszichológushoz, de sürgõsen. Különben ezt, és minden további kapcsolatodat tönkre fogod tenni, akár megcsalnak, akár nem. Ha észrevenném, hogy a párom ellenõriz, vagy ellenõrizgetni akar, akkor azonnal vége lenne a kapcsolatnak.
"A kérdező hozzászólása: ...vagy teljesen bolond vagyok." Ez így igaz, teljesen bolond vagy! Szegény srácnak szobrot kellene emelni, hogy eddig el tudott viselni.
A kérdező hozzászólása: a csaj pasija kicsit hogyis mondjam beteges, a gruppen szex a mániája... és minap kérdezgette tõlem hogy benne lennék-e mondom nem! erre felhozódott a pasim és a srác irja h hát õ nemtudja mivan a pasim és az õ csaja közt, mert d.u. õ dolgozik lehet õ összejárnak:O a srácról tudni kell h flúgos és nem 1x kezdett ki velem, lehet h csak poénkodik vagy be akar kaavrni??? VAJON IGAZAT MOND?
Hogy bírta ezt a barátod 10 hónapig? Te beteg vagy, fordulj pszichológushoz, mert minden kapcsolatodat tönkreteszed.
1. Igen, nagyon-nagyon gáz. 2. Fordulj szakemberhez, vagy egy értelmes barátnõhöz (már ha van), aki talán észhez térít. 3. Nem lennék féltékeny. Rendelkezem elég értelmi és érzelmi intelligenciával, plusz egészséges önbizalommal, ráadásul veled ellentétben teljesen megbízom a barátomban, és nem feltételezek róla mindenféle aljas dolgokat. Ha megtudnám a helyében, hogy miket gondolsz (meg írsz ide), adnék neked szûkre szabott határidõt, és ha nem térnél ténylegesen észhez, elhagynálak. Nem sok dolog készít ki, de az ok nélküli féltékenység és bizalmatlanság igen. Most õszintén, neked is tetszett biztos más fiú is, mielõtt összejöttetek, mégsem féltékenykedik a barátod, nem? Ennek semmi értelme. 23/N
A kérdező hozzászólása: szóvá tettem neki a gondolataimat, aztmondta eztis túlreagálom szokás szerint, és mindent flefujok, mert sosem csalt meg és nemis fog és csak én vagyok neki. És fingja sincs hol melozik a csaj, azt se tudta hogy ott a sulitól nem messze mert sz*rik rá
A kérdező hozzászólása: szerintem már rég rossz ha kémkednem kell utána:( Nemtudom mi legyen, legszívesebben vele lennék, és lehet hogy ok nélkül gyanusítom, lehet azt se tudja hol dolgozik a csaj, lehet hogy tudja de nemis érdekli, és tényleg meg sem fordul a fejébe semmi hátsó szándék. De azis lehet hogy ott ver át ahol tud:( Nemtudom mi legyen. De én nem hiszem hogy meg merné kockáztatni hogy bejárkáljon a lányhoz, mert 1.beszoktam menni a suliba olykor, a régi tanárokhoz meg hozzá" 2.õ is szokta mondani hogy fussunk össze iskola után... 3.az osztálytársaival lóg, szerintem valamelyik tuti elszólná magát hogy "Képzeld a pasid szépségszalonba mászkál suli után"
A kérdező hozzászólása: gondolkoztam már azon hogy szakítok vele, így neki is jobb lesz, mert nem kell elviselnie hogy kételkedem benne. És nekemis mert nem fáj, és nem vagyok féltékeny. De sosem birtuk egymás nélkül 1-2napnál tovább. És õ sosem érti miért akarok szakitani vele. De ez így nem kapcsolat, hiába szeretem, ez így nem megy... akivel járok attól elvárom hogy csak velem járjon ne csaljon más csajokkal. És ez a kételkedés...nos biztosan van alapja, vagy teljesen bolond vagyok. Igen gondolkodtam azon hogy pl. holnap elmegyek a sulijához, nincs messze ugyse, sõt énis oda jártam, de nemtudom hány órája lesz:S ha már rákérdezek tõle levágja hogy elé megyek
18 éves vagy? Ez nem egy felnõtt nõhöz méltó viselkedés. Onnan tudod, hogy nem csal meg, hogy hiszel neki! A bizalom a kapcsolat alapja. 5 éves kapcsolatom van, 19 éves vagyok, tudom, mit beszélek. 14 évesen olyan voltam, mint Te most. Próbálj felnõni és megbízni a barátodban. ha meg akar csalni, úgyis megteszi. Ha meg nem, akkor minden körülmények között hûséges marad. Ezt próbáld megemészteni. Biztosan neked is tetszik más férfi, mégsem rohansz egybõl az ágyába.
A kérdező hozzászólása: aztmondja szeret, sosem csalt meg...és nemis tenné. De kételkedem benne, szeretném már végre rábizonyítani hogy igen megcsal! De sehogysem sikerül nincs semmi bizonyítékom. MIT TEGYEK?
amíg nincsenek rá bizonyítékaid, addig semmiképp se kérdezgesd tõle , mert azt hiszi, hogy neked ezen jár az agyad folyton, és meg van az esélye, hogy tényleg megcsal. szerintem menj el egyszer a barátod sulijához, és amikor kijön, nézd, hogy mit csinál. ha észrevesz, nem baj, mondd azt, hogy eléjöttél, mert hamarabb szeretnél vele találkozni. esetleg a csajjal is beszélhetnél.. sok sikert:)
Nem gáz ha féltékeny vagy mert az azt jelenti, hogy tényleg nagyon szereted! Hány évesek vagytok? Ha szereted a barátod és tényleg nincs semmi bizonyíték akkor bízz benne!
A kérdező hozzászólása: köszi, de mivan ha odamegyek és szerencséje van és aznap pont nem akar beugrani? (ha beugrik) hanem pl másik nap fog vagy legközelebb?:S a csajjal nem akarok beszélni, nemtudom mit mondhatnék neki..."Figyu már, szerintem csal veled a pasim...igazam van?" kb kiröhög, ha igaz ugyse mondaná meg, ha esetleg szemét akar lenni aztmondja "igen" akkor meg barátom sosem mossa le magáról a csaj kamu igenjét
A kérdező hozzászólása: õ20 én 18vagyok. 10hónapja járunk. de azon is agyalok hogy mikor volt 1-1 veszekedésünk (mint mindenkinél) nem-e rohant egybõl a csjahoz. barátom õszintén elmondta hogy az elõzõ barátnõjénél átfutott az agyán hogy megcsalná ezzel a lánnyal, de sosem tette meg, és rá 1hétre szakitott is a lánnyal akivel járt, mert nem szerették egymást. rá pár hétre jött össze velem. De HONNAN TUDJAM HOGY ÉPP EZÉRT ENGEM NEM-E CSALNA MEG? VAGY A KISCSAJT NEM-E CSALTA MÉGIS MEG?
A kérdező hozzászólása: 16:54es, nem nem akarom elhagyni, de ennél a kételynél amit érzek már azis jobb lenne ha lenne bizonyitékom, akkor nem örölném magam, és kiderülne az IGAZSÁG.
Elkezdtem olvasni: "barátommal minap beszélgettünk és õszintén elmondta hogy 2-2, 5éve bejött neki a haverja" Na, itt arra gondoltam, ez elég gáz. Aztán továbbolvastam, szerintem ne agyalj ilyenen. Legyen kicsit több önbizalmad!
16:51-es vagyok a csajnak ne a vejéhez vágd, hogy szerinted így és úgy.. hanem menj be a szalonjába, mit tudom én, csináltass magadnak körmöket, nemtudom, és közbe beszélgessetek. ha a beszélgetés közbe észreveszel valami mögöttes szándékot, akkor már van egy halvány indokod, hogy megcsal. de még akkor se kérdezõsködj a barátodnál.
Te bizony magaddal vagy elégedetlen kérdezõ, ezért vannak a kényszerképzeteid is. A barátod tényleg nem ad rá okot, hogy gyanúsítgasd, így nem maradt más lehetõség szerintem. Neked kell tudnod, hogy mi az, ami miatt nem érzed magad elég jónak a barátodhoz. Szerintem beszélnetek kellene a saját magaddal szembeni kételyeidrõl, mert a párod bármit tehetne, úgysem tudna meggyõzni semmivel. A végén pedig vagy te hülyülsz bele az állandó képzelgésekbe, vagy kiakadsz és a barátod dobbant.

Mi ez az érzés bennem? És mit tegyek ellen? Segítség

mostanában mindenki olyan fura velem.

Legjobb válasz: nekem is írhatsz _:D 28/N

Tatabányára járok középsuliba :) Ennél jobban itt nem határolnám be ha nem baj.
A kérdező hozzászólása: köszi 17:40es:D e melyik suliba jársz???
A kérdező hozzászólása: okés:) mondjuk én pest megyébe az egyik városban:) ja, hát a héten mennék fodrászhoz vágatnék egy új fazont:) hátha az feldobná az önbizalmamat
De mint említettem én csak azért ezen mutattam, mert ezen van így festve azok közül amiket találtam.. így, hogy a felsõ réteg az eredeti, és alatta festik át, nem tudtam volna kép nélkül szemléltetni... És szerintem az a frufru nagyon elõnytelen, emo-nak fognak csúfolni, és még mélyebbre kerülsz, mint eddig voltál ..de te tudod, én csak tanácsokat adok, mint eddig.
nekem is írhatsz _:D 28/N
Hát ez nehéz kérdés, igazából.. Ha valaki ennyire elveszettnek érzi magát, nagyrészt csak valami csodával lehet kikaparni a csigaházból... Vagy ha mondjuk oda tudnék menni a sulidba én helyrepofoznám az egód:D A 18 éves lány.
En is pont igy vagyok..En vagyok az aki mindenkinek tartja a hatat es csak akkor fontos ember amikor kell segitseg. Alltalaban engem sem vesznek eszre, mindenki elvan nelkulem, es ha nem irnak rajuk msnen akkor megszunne a kapcsolatunk teljesen.. En is szivesen lennek a baratnod. :)
A kérdező hozzászólása: hello utolsó:) vagyis sorstárs:) te hol laksz?
A kérdező hozzászólása: aha nemroossz:) bár nekem ez a ferde fazon jobban tetszik és ez a festés stílus is bejön, bár a pasi nem:D http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.noidolgok.hu/d..
Úristen, mintha én írtam volna ezt, esküszöm :O Vagyis néha én is így érzek. Szóval nálam ez így változó. És néha arra gondolok, h majd ha egyetemre megyek, meg új embereket ismerek meg, akkor más lesz. Bár, nem tudok segíteni igazából, mert sokszor én is így vagyok, de talán ha tudod, h nem csak te vagy így, az is segít valamennyire ;) 18L
Hát szerintem jól néz ki, ha így van befestve a frufru: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/pinkladyemo13/icons/.. CSAK A FRUFRU-t NÉZD, amúgy a haja nem tetszik:D szóval, ahogy neki van a frufruja... Ahol neki szõke ott neked barna, és ahol neki fekete, ott neked is pl fekete... vagy valami sötétebb lila...esetleg vörös. Tetszik?:)
A kérdező hozzászólása: mert ugy szeretném megcsináltatni a hajamat, hogy elõl ferdére levágatom a frufrumat, és a többi bedaueroltatom. alapból sötétbarna a hajam. de milyen színû legyen a frufrum, mert azt be akarom festetni?
Igen, az nem rossz ötlet... Az új ruhák is jók...figyelj hogy passzoljanak egymáshoz, és hozzád. Próbáld meg valamivel felhívni a figyelmet magadra... Pl én karkötõket csináltam anno, mindig körém gyûltek :) Rajzolgattam (elég jól tudok) akkor is odajöttek.
A kérdező hozzászólása: szóval hiába próbálok kedves lenni, meg aranyos meg minden... és hiába próbálok tetszeni a srácoknak. Mintha nem is léteznék, komolyan:( Annyira semmi kedvem így bemenni holnap:( Ugy érzem nem tudok megújulni, külsõleg meg fõleg nem. Mintha be lennék skatulyázva, és mintha egy nulla lennék. Úgy szeretnék valamilyen új ember lenni, akit mindenki szeret és aki mindenkinek fontos:( De nemtudom hol kezdjem. Félek értitek??
Ez sajnos teljesen belülrõl jön, egy nagy löket kell, aminek hatására elõbújik belõled :) Ha valaki mondjuk ad tanácsokat hogyan hord a hajad, milyen ruhákat hordj, mi áll jól neked.. ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok sem csúnya sem pedig buta. normálisan, sportosan öltözködöm, egyedinek és vagánynak tartom magam. de olyan igazán menõ csaj akarok lenni, akit pl. körüldongnak a pasik Hogy csináljam? ennek mi a titka???
A kérdező hozzászólása: rájuk szoktam írni, de õk maguktól sosem írnak rám:( nincsen snekim, az osztálymban van egy srác aki bejön, erre õ randizik 7végén:S van még 1 annak én tetszem, de nekem õ nem:( meg van az exem, akinek talán még jelentek vmit, de már nem szeretem:(
Amúgy én is éreztem így, kisebb koromban igaz..de nagyon rossz volt, nem is tudom hogy lábaltam ki belõle. Azt hiszem elsõként megkerestem azokat a társaimat a suliban, akikhez szintén nem megy oda senki, én odamentem... lettek haverjaim, és innentõl már ment az egész. Én is 18 éves lány vagyok amúgy.
De ha van kedved beszélgetni, írj valamit.
Ha nem írnak rád msnen, te miért nem írsz rájuk?.. Ha te se írsz rájuk soha mert várod hogy õk írjanak, az életben nem fog változni a helyzet.
Na, itt a kulcsszó: hogy más akarsz lenni, mint amilyen vagy. Tehát elsõsorban te magad vagy elégedetlen magaddal. Magadnak vagy nemelégjó, nemelégszép, nemelég vonzó, stb. Tehát: Barátkozz meg magaddal. Nézz a tükörbe, igazítsd úgy, hogy csinosnak, vonzónak látsd magad, mosolyogj magadra, stb. Ha gyakorolod néhány napig, a mosoly ott marad az arcodon, ugyanígy a magabiztosság, és az elégedettség. És azon veszed észre, hogy megszólít valaki...

Mi okozhatja a gyomorbántalmakat, hascsikarásokat terhesség alatt? Mit tegyek ellen?

18 hetes terhes vagyok és tegnap óta rettenetes hascsikarásom van. Rosszul vagyok t?le. Lehet attól, hogy tegnap ettem paradicsomlevest, epret? Segítsetek ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baj,lehet a paradicsomleves a ludas.Lehet epés jellegû,eddig nem volt gond a paradicsommal?

Nem lesz semmi baj, lehet a paradicsomleves a ludas.Lehet epés jellegû, eddig nem volt gond a paradicsommal?
A kérdező hozzászólása: Eddig szinte minden nap ettem egy szem paradicsomot, és nagyon jól esett, semmi gond nem volt.
A kérdező hozzászólása: Az mit jelent, hogy lehet epés jellegû?
Epes jellegu: az , hogy bantja az epedet>De nem hiszem hogy a paradicsom leves lenne a ludas.Aki epes annak altalaban a foghagyma, hagyma, papprikak, uborkak, toltott kaposzta....ezektol szokott epes lenni az ember.Pl. mikor vissza bufog napokig a falat ubi vagy rosszul vagy a toltott kaposztatol, en hal' istennek 1-2 eve kinottem belole, mostmar ehetek bar mit! Gratulalok a babahoz!
Szia! Ha ittál tejet, lehet az is ludas, nekem néha attól is van, fõleg ha reggel a reggelihez iszom! Amúgy én pl. "epés" vagyok, és beteg vagyok az ubitól, a retektõl, a zöld paprikától, néha majd meg bolondulok, olyan jól esne, de nagyon beteg tudok tõle lenni! Lehet az epertõl is, bár szerintem csak nagyobb mennyiségtõl, nem tudom, Te mennyit ettél. Minden jót: 33 hetes kismama
Paradicsom és eper nem jó párosítás. Mennyi idõ telt el a kettõ között. Lehet az a baj, hogy midegyiket etted és "összevesztek". Én is múltkor úgy jártam, hogy édeset savanykásat ettem pár óra leforgása alatt(mert kívántam) és kb.egy óra múlva úgy elkezdett csikarni a hasam, meg "fortyogott" is, hogy hasmenésem lett belõle. Lehet, hogy neked is csak errõl van szó. Ne aggódj nem lesz baj. Üdv: 25hetes kismama

Ha menstruálok, első, második (esetleg harmadik) napon hasmenésem szokott lenni. Mit tegyek ellen?

Legjobb válasz: ezt a hormonjaid okozzák, teljesen természetes

ezt a hormonjaid okozzák, teljesen természetes
meg a görcsöktõl is.(elõzõ válaszhoz) nekem is ez van. ha megjön, akkor tudom hogy: hamarosan nagy vécé.. :(

Mit tegyek ellen? Bővebben lent.

A szomszéd pasi 4 éve lakik velem szemben az elején tök jól eldumáltunk de én után valahogy kerülni kezdtem nem is köszönök neki meg próbálom elkerülni de amikor nnem tudom egy feszt nézz nézz nézz és már nagyon zavar. Azért nem beszélek vele mert tett egy olyan dolgot ami nekem nem esett jól és ? ezt nem tudja hogy én tudom.

Legjobb válasz: Ha biztos vagy a dolgodban akkor költözz és ne hallgass senkire. Mindenki élje a saját életét ott ahol akarja,tudja.Sok szerencsét. :)

Ha biztos vagy a dolgodban akkor költözz és ne hallgass senkire. Mindenki élje a saját életét ott ahol akarja, tudja.Sok szerencsét. :)
Nem válaszolsz a kérdéseinkre, így ne várd, hogy segítsünk!
A kérdező hozzászólása: Érdekes vizslat a szemeivel mintha azt akarná mondani:Szia hogy mi lenne ha összejönnénk.
mit tett?
szard le
Hé, kérdezõ! Merre jársz?
Lehetõségek pl.: 1. Megbeszéled vele, elmondod, hogy tudod. Azt is, hogy ezek után nem akarsz vele olyan viszonyba lenni, mint régen, vagy hogy még olyan viszonyotok is lehet. 2. Nem foglalkozol vele, nem is közsöznsz, nézzen csak, és ha akar, kérdez is. Ezután további lehetõség az elsõ. 3. Nem foglalkozol vele, de köszönsz. (Vagyis ugyanúgy színlelsz, mint õ??) 4. Leordítod... de ez nem a legjobb, nem javasolnám. ....még biztos van más lehetõség is... Szerintem ez túl általánosan van leírva ahhoz, hogy valaki igazán tanácsot tudjon adni, melyiket találja jónak. Pl.: "tett egy olyan dolgot"- nem mindegy, mit. "néz, néz..." - szerelmesen néz, vagy miért baj, ha néz?
Szerintem el kéne mondanod neki, hogy mi bajod vele. Szerencsétlennek fogalma sem lehet róla, hogy mi történt. Egyik nap még minden rendben, aztán még köszönni sem köszönsz. Nem ez a megoldás.
Honnan tudod, hogy néz?! Nem kell nézni, figyelni, firtatni, és ennyi. Szépen kerülöd, és amint megpillantod, máris másfelé nézel. Szerintem baromi egyszerû..
Mit tett ellened, ami miatt kerülöd? Miért nem mondod meg a szemébe neki olyankor, amikor csak néz, csak néz...
A kérdező hozzászólása: valaki VÁLASZT KÉRLEK BENNETEK
Elõzõ vagyok. Bocs ezt nem ide akartam írni :) )))))
Akkor a lehetõségeket kibõvíteném: 4(vagy mennyi?) Mi lenne, ha visszavizslatnál, és a szemeiddel adnád a tudtára a választ? :) (pl. Jó mérgesen, még moroghatsz is mellé. Szerintem nem baj, ha hülyének néz, a célodat tuti eléred.) 15.06

Mit tegyek szájkiszáradás ellen?

nagyon ki van száradva a szám,már vagy 4 napja kenem niveával-szájápolóval meg mindennel...viszont délel?tt 5 dl folyadékot se iszok, de délután akár 1 litert is, mit tegyek csak kívül és a fels? "pittyem-ajkam" van kiszáradva, olyan mintha még egy vagy két rétegb?l állna a szám :S és csípi minden és ha mosolygok akkor vérzik meg minden...

Legjobb válasz: "Mit tegyek szájkiszáradás ellen?" Én az ilyeneket komolyan nem értem, ottvan a kérdésben a válasz, meg leírod, hogy nem iszol eleget, hát akkor IGYÁL. Komolyan ez röhej, hogy ennyire buta emberek vannak, most mit vársz, majd ajánlanak valami 5. krémet ivás helyett?

"Mit tegyek szájkiszáradás ellen?" Én az ilyeneket komolyan nem értem, ottvan a kérdésben a válasz, meg leírod, hogy nem iszol eleget, hát akkor IGYÁL. Komolyan ez röhej, hogy ennyire buta emberek vannak, most mit vársz, majd ajánlanak valami 5. krémet ivás helyett?
keveset iszol nagyon. legalább 2 litert kéne inni, vagy többet. próbálj többet inni. és a krém jó, a nivea elég zsíros. ha nekem kiszárad nagyon, mindig bekenem jó vastagon, itthon nem gáz, ha tök fehér a szám:)
Próbáld ki a carmexet, az elég sokáig fennmarad, és könnyen beszívódik. Valóban nem ártana az sem, ha többet innál.
Igyál nagyon sok teát napi szinten. És kenegesd mézzel, nekem meggyógyult.

Miert nagy a PIngem CS 1.6-ban? . és mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Miért fáj a derekam?. és mit tegyek ez ellen?

Miért fáj a derekam?. és mit tegyek ez ellen?
A kérdező hozzászólása: a balta csodákra képes kedves BUNKO!!!
A kérdésed színvonalára próbáltam utalni kedves kérdezõ, mivel semmi nem derül ki belõle...

Mit tegyek a kisértések ellen?

Sziasztok!Én hiszek Istenben és 15 éves vagyok!Ilyenkor vannak a nagy kisértések(paráználkodással kapcsolatban). És most nem tudom mit csináljak és hogy?Sokszor nem tudok ellenálni már hogy nézzek egy két olyan filmet a neten. És az is érdekelne hogy mikortól számit a dolog paráználkodásnak?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ, az 5. válaszadó válaszára nyugodtan támaszkodhatsz. Az elsõt vedd úgy, hogy nincs is ott. Benned azt látom, hogy te egy megtérésre igen alkalmas személy vagy. Örülök, hogy ilyen vagy, maradj is ilyen. Ne bizonytalanodj el azt illetõen, hogy van-e értelme Istent követni, persze, hogy van, csak annak van értelme. Szerencsés vagy, hogy így állsz a dolgokhoz és foglalkoztat téged a bûn kérdése, mert te azokhoz tartozol, akiknek könnyebb megtérni, mint akik eleve elzárkóznak ettõl. Amikor a gazdag ember inkább a pénzt választotta, Jézus is azt mondta, hogy könnyebb a tevének átmenni a tû fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába. De sajnos annak ellenére, hogy megvan benned a szándék, néha nem tudsz ellenállni a kísértéseknek, ez teljesen érthetõ, hisz senki sem bûntelen. Mindannyian így állunk a bûnnel, de ne keseredj el. Te csak igyekezzél ellenállni, amennyire tudsz és hittel állj Jézushoz, imádkozz, hogy segítsen ellenállni, ez bele van foglalva a Mi atyánkba is. Ha esetleg nem sikerül, ne veszítsd a hited, mert nem könnyû ellenállni a bûnnek, de minden tûlünk telhetõt meg kell tenni érte. Jézus is azt mondta, hogy meg kell tagadni önmagunkat, fel kell venni mindenkinek a saját keresztjét a vállára, és úgy kell követni õt. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek ellen kell állnia a bûnnek, amennyire csak tud. És ha ellen tudsz állni, abban örömödet leled majd. Jakab levelét idézem: "Teljes örömnek tartsátok, atyámfiai, mikor különféle kísértésekbe estek, Tudván, hogy a ti hiteteknek megpróbáltatása kitartást szerez. Boldog ember az, aki a kísértésben kitart; mert minekutána megpróbáltatott, elveszi az életnek koronáját, amit az Úr ígért az õt szeretõknek. Senki se mondja, mikor kísértetik: Az Istentõl kísértetem: mert az Isten gonoszsággal nem kísérthetõ, õ maga pedig senkit sem kísért. Hanem mindenki kísértetik, amikor vonja és édesgeti a tulajdon kívánsága. Azután a kívánság megfoganván, bûnt szûl; a bûn pedig teljességre jutván halált nemz. Ne tévelyegjetek szeretett atyámfiai!"

Kedves kérdezõ, az 5. válaszadó válaszára nyugodtan támaszkodhatsz. Az elsõt vedd úgy, hogy nincs is ott. Benned azt látom, hogy te egy megtérésre igen alkalmas személy vagy. Örülök, hogy ilyen vagy, maradj is ilyen. Ne bizonytalanodj el azt illetõen, hogy van-e értelme Istent követni, persze, hogy van, csak annak van értelme. Szerencsés vagy, hogy így állsz a dolgokhoz és foglalkoztat téged a bûn kérdése, mert te azokhoz tartozol, akiknek könnyebb megtérni, mint akik eleve elzárkóznak ettõl. Amikor a gazdag ember inkább a pénzt választotta, Jézus is azt mondta, hogy könnyebb a tevének átmenni a tû fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába. De sajnos annak ellenére, hogy megvan benned a szándék, néha nem tudsz ellenállni a kísértéseknek, ez teljesen érthetõ, hisz senki sem bûntelen. Mindannyian így állunk a bûnnel, de ne keseredj el. Te csak igyekezzél ellenállni, amennyire tudsz és hittel állj Jézushoz, imádkozz, hogy segítsen ellenállni, ez bele van foglalva a Mi atyánkba is. Ha esetleg nem sikerül, ne veszítsd a hited, mert nem könnyû ellenállni a bûnnek, de minden tûlünk telhetõt meg kell tenni érte. Jézus is azt mondta, hogy meg kell tagadni önmagunkat, fel kell venni mindenkinek a saját keresztjét a vállára, és úgy kell követni õt. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek ellen kell állnia a bûnnek, amennyire csak tud. És ha ellen tudsz állni, abban örömödet leled majd. Jakab levelét idézem: "Teljes örömnek tartsátok, atyámfiai, mikor különféle kísértésekbe estek, Tudván, hogy a ti hiteteknek megpróbáltatása kitartást szerez. Boldog ember az, aki a kísértésben kitart; mert minekutána megpróbáltatott, elveszi az életnek koronáját, amit az Úr ígért az õt szeretõknek. Senki se mondja, mikor kísértetik: Az Istentõl kísértetem: mert az Isten gonoszsággal nem kísérthetõ, õ maga pedig senkit sem kísért. Hanem mindenki kísértetik, amikor vonja és édesgeti a tulajdon kívánsága. Azután a kívánság megfoganván, bûnt szûl; a bûn pedig teljességre jutván halált nemz. Ne tévelyegjetek szeretett atyámfiai!"
Szia! Jézus szerint aki aki gonosz kívánságnak okáért néz rá egy lányra az már paráználkodott vele a szívében: "Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek: Ne paráználkodjál! Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az õ szívében." Máté 5:27-28 Jézus továbbá azt mondta, hogy ami megbotránkoztat azt vessük el magunktól "És ha a te szemed botránkoztat meg téged, vájd ki azt: jobb néked félszemmel bemenned az Isten országába, mint két szemmel vettetned a tüzes gyehennára. A hol az õ férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik." Márk 9:47-48 Természetesen itt nem öncsonkításról van szó. Pl: ha a pornó botránkoztat meg akkor egyszerûen csak ne nézd vagy tiltsd le, de gépet azért ne vágd ki az ablakon. Bízz Jézusban még amikor úgy érzed, hogy nagyon nagy a kísértés, könyörögj és imádkozz hozzá (talán még a böjtölés is segíthet). Hidd el Jézus meg fog szabadítani ha hiszel és bízol benne hiszen Õ mondta: "Azért ha a Fiú megszabadít titeket, valósággal szabadok lesztek." János 8:36 Isten áldjon testvér!
Keress egy barinõt és nyúzogasd õt.
" Jézus szerint aki aki gonosz kívánságnak okáért néz rá egy lányra az már paráználkodott vele a szívében: " Én itt semmilyen gonosz kívánságot nem látok, hanem egy természetes emberi kívánságot. " Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek: Ne paráználkodjál! Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az õ szívében. " Gratula, mert ez a házasságtörésrõl szól. Pontosabban, amint eldöntötted, hogy megteszed, már az eredménytõl függetlenül vétkeztél. " Jézus továbbá azt mondta, hogy ami megbotránkoztat azt vessük el magunktól "És ha a te szemed botránkoztat meg téged, vájd ki azt: jobb néked félszemmel bemenned az Isten országába, mint két szemmel vettetned a tüzes gyehennára. A hol az õ férgök meg nem hal, és tüzök el nem aluszik." " Szerintem rajtad kívül itt senki nincs megbotránkozva.:P Nem kell önkínozni magadaz semmilyen hülye egészségtelen életmóddal. Voltak olyan napok, amikor egészen 17:00 nem ettem semmit, de azt sem a Biblia miatt. Így tudom, hogy nincs hatása. Egy csontváznak meg azt mondani, hogy napokig ne egyek ökörség és megbotránkoztató.
Szerintem ha elérkezik odáig, hogy meztelen nõ, akkor már tök mindegy:)
Mondj le Istenrõl és válaszd inkább a pornót! Sokkal több örömed lesz benne!
A kulcsszó: Egészségtelen étkezés, mozgásszegény életmód. Ezt kerüld.
...mindennek rendelt ideje van...ideje van a megtérésnek is...és addig éld az életed (szíved szerint élj), és amikor eljön majd a megtérésnek az ideje, akkor azt tudni (érezni fogod) de most élned kell a fialatság életét, amelyeben sok a bolondság is...:)
A kérdező hozzászólása: És hogyha bûnt követünk el attól lehetnek félelmeink?(pl.: szellemek)
#19 A paráznaság eredménye, hogy nem halt ki az emberiség. Te is azért születtél meg, mert a szüleid paráználkodtak egy jóízût. A vallásod elõírásai nem azt jelentik, hogy egy magasabb rendû hatalom eldöntötte, hogy az ember nem kívánhatja a szexet, hanem azt, hogy társadalmi elvárás volt (és ma is az) ennek bizonyos keretek közötti gyakorlása. Emiatt ne legyenek álmatlan éjszakáid.
Az elsõ válasz írójának mondom:TE BOLOND VAGY!
#15 "Ebben a korban természetes módon (vagyis tulajdonképpen Isten rendelésére) növekszik meg az emberekben a kívánság a másik nem megismerése iránt" Hol írta a kérdezõ, hogy a másik nemhez vonzódik?
Ja és általános szabály: tulajdonképpen minden kísértést csak úgy tudsz hatásosan legyõzni, hoyg találsz egy még jobb dolgot, amiért érdemes otthagyni a kísértés tárgyát. Önmagadban a végtelenségig elküzdhetsz eredménytelenül, de Isten erejét segítségül hívva és nemesebb célok felé haladva már jó eredményeket érsz el. Mindenben. ;)
Õrizd meg jóságodat és józanságodat! (Ma mindkettõ nagy érték) Ebben a korban természetes módon (vagyis tulajdonképpen Isten rendelésére) növekszik meg az emberekben a kívánság a másik nem megismerése iránt. Ez egy bazi nagy erõ, amit elfojtani úgysem tudsz, tehát egyetlen dolgot tehetsz: meglovagolod és uralod, úgy hogy jó irányba repítsen! Azért kaptad ezt, mert ezzel az energiával képes vagy sokmindent fejleszteni is magadon annak érdekében, hoyg elnyerd egy társ szerelmét. Keress magadnak társat, és ennek érdekében fejleszd is magadat! Legyenek erényeid, hagyd el a hibáidat, stb., a másik nem megnyeréséért az ember sokkat többet véghez tud vinni, mint ilyen nagy erõ nélkül. A pornó és hasonló kísértések arról szólnak, hoyg ezt a hatalmas erõt megcsapolja benned az ellenfél. Nézd meg azokat, akik pronóznak, emberileg meddig vitték? Szinte semmire! De aki az igazi párra vár, az uralni tudja ezt az erõt és felhasználja azt minden jóra. Olyna szemmel nézz másokra, hogy bennük is felfedezd a szépet, az emberi kiválóságot, akit párodként el tudsz fogadni és õt hódítsd meg. Hidd el: semmit sem fogsz veszíteni, sõt csak nyersz! Jelen sorokat olyan ember írja, aki gimnáziumban ismerkedett meg azzal a lánnyal, aki a felesége lett, nem járt msá lánnyal és szüzen házasodott össze vele miuátn már mindkettõjüknek munkája volt (vagyis kb. 7 évig kibírtuk lefekvés vélkül)! Szóval, megy ez, hagyj késõbbre is sok jó dolgot, legyél romantikus hõs és ne hagyd, hoyg lenyomjon az Ellenfél. :)
A pornó nézése is paráznaság. Erkölcstelen dolog..Olvass többet arról hogy mit tett érted Jézus, és meg fogsz erõsödni az Isten iránti szeretetben. Ha szereted Istent, akkor gyönyörködni fogsz a parancsaiban, és nem lesz nehéz ellenállni az ördög kísértéseinek. Jézus is úgy maradt meg az Atya szeretetében, hogy megtartotta a parancsait.
Én az imát ajánlom. Isten mindent tud rólad, van miért szégyenkezned, de ha tiszta szívvel fordulsz Hozzá és megbánod õszintén amit tettél, többé már nem leszel gyenge, mert tudod hogy Õ megbocsátott, így erõt kapsz az Õ erejébõl és így ellen tudsz állni a sátán kísértéseinek. A paráználkodásról a Biblia azt mondja, hogy már az is az, ha egy egy nõre kívánattal nézel, igazából nem is kell csináld, hogy paráználkodj! Segítségért Istenhez fordulj imában õszintén!:)
Vétkezz! Mi egyebet tehetnél?
Kedves 9-es hozzászóló, a mai fiatalság pont a tiédhez hasonló felfogás miatt tart ott, ahol tart....
Kérdezõ, aztán majd ne csodálkozz, hogy ha lesz nõd, és amikor lefeküdtök, neked egy percig se fog tartani a dolog, mert nem "gyakoroltál". Nyugodtan verd ki, pornóra is, persze csak mértékkel, és kísérletezz, hogyan tudod elodázni az ejakulációt, ha nem akarod, hogy majd éles helyzetben korai magömlésed legyen.
A kérdező hozzászólása: Ha lehet inkább valaki olyan irjon aki normális
A kérdező hozzászólása: És ilyenkor nagyon ugy érzem nem vagyok méltó Isten szolgálására.
Kérdezõ, téged félrevezetett a keresztény egyház, csakúgy, mint sok más fiatalt.Azért érzel "kísértést", mert tinédzsereknél ez természetes, nem azért mert rossz ember vagy.Isten belegyezése nélkül nem lehetne ilyen a természeted.Akkor gondolod, hogy õ az, aki ítélkezne fölötted? Nem, nem, az emberek azok akik elítélnek, és ezt Isten ítéletének állítják be, hogy ne kérdõjelezd meg az ítélet "valódiságát"-hiszen, akit mélyen tisztelsz, akire felnézel, aki mellett porszemnek érzed magad, annak szavát nem mered kritizálni, kétségbe vonni.Most valószínûleg felháborodsz ezen, és rosszindulatúnak látod a válaszom, de át fogod látni idõvel, hogy így van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!