Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy sokkal idősebb (7 db)

Mit tegyek ha egy sokkal idősebb fiú járni akar velem?

Én 14 éves vagyok, ? meg 24.

Legjobb válasz: Ehh, vajon egy "erett" felnott ferfi mit akar egy kiskorutol..? Amugy, szerintem meg nem erdemes, feltetelezem nem szeretnel vele lefekudni, es lehet, hogy ez lesz a kapcsolatotok megrontoja. Te nem, akkor majd mas, aki erettebb testileg es lelkileg is. Szerintem nem rogton egy 24 evessel kell kezdeni, egyelore maradj a korodbeli fiuknal, koztuk is van nagyon helyes es rendes. De ha esetleg a 24 eves fiu nem csak kangorcsos akkor feltetelezem a szuleid nem orulnenek a dolognak...

Ehh, vajon egy "erett" felnott ferfi mit akar egy kiskorutol..? Amugy, szerintem meg nem erdemes, feltetelezem nem szeretnel vele lefekudni, es lehet, hogy ez lesz a kapcsolatotok megrontoja. Te nem, akkor majd mas, aki erettebb testileg es lelkileg is. Szerintem nem rogton egy 24 evessel kell kezdeni, egyelore maradj a korodbeli fiuknal, koztuk is van nagyon helyes es rendes. De ha esetleg a 24 eves fiu nem csak kangorcsos akkor feltetelezem a szuleid nem orulnenek a dolognak...
Várj még 6 évet és akkor már nem lesz probléma köztetek az a röpke 10 év. Akkor akár házasságig juthatsz vele. Most azonban nem sokra. Neki már kevés a kézenfogva sétálás, puszi a kapu alatt. Neked meg korai a szex. Így semmiképen nem vagytok egy hullámhosszon. Ha csak nem pedofil a pasi, és direkt kislányokta utazik....
Szerintem is kora!A võlegényem 7 évvel idõsebb, de én 20 évesen ismertem meg, így más volt a helyzet, érett nõ és érett férfi találkoztak.Jókat szoktunk nevetni azon, h én még bõven általános iskolás voltam, amikor õ már érettségizett, vagy katona volt. A hugom is 14 éves lesz áprilisban.Ha megtudnám, h megkörnyékezte egy 24 éves pali elkapnám, és edzésen õt használnám céltáblának.fizikailag érett már, de agyilag semmi képpen. Te sem lehetsz sokkal érettebb nála.Ráadásul eddig nagyon barátod sem volt.Nem hiszem, h most azonnal le szeretnél feküdni valakivel.Emlékszem, h annakidején nekem is imponált mikor egy idõsebb srác közeledett felém, de mikor szóbahozta az ilyen dolgokat kinevettem, h mit akar tõlem.Gyerek vagy még!Ismerkedj a korodbeliekkel, vagy az 1-2 évvel idõsebbekkel, ha úgy érzed a 14-15 éves fiúk túl idióták.Jelen pillanatban az a 10 év áthidalhatatlan szakadék.
egyik barátnõm 16 éves, és két éve jár egy huszonvalahány évessel. mondjuk nem is teljesen normális:D szerintem nem itt kéne megkérdezni h járjál-e vele. ha szeretnél vele járni és jól ismered õt, tudod, hogy nem ver át, akkor járjál. De tényleg csak, ha szeretnéd. azért senkivel ne, hogy legyen valakid.
hm..attól függ hogy a fiúnak hány kapcsolata volt és hogy mennyire csajozós..ha neki sincsenek elvárásai és szerelembõl és nem csajozási mániából járna veled..akkro talán .de ahoz nagyon jól kell ismerned õt.
Hát...:/Sztem arra kellene vigyázbod h ki ne használjon!!!de nagyon!!!am sztem csak a aszüzességedet akarja(lehet hogy az most neki csak mellékes, de gondold el:elsõre nem leszel túl jó az ágyban és ha elvette a szüzességedet akk lehet h nem leszel már érdekes a számára).De ha úgyérzed hogy õ nem ilyen akk járj vele.de nehogy az elsõ hetekkben lefeküdj vele!!!várjon rád ha szeret
PEDOBEAR!!

Van egy lany 14 eves en idosebb vagyok nala asszem neki bejovok de nem tutti. Nem sokara elutazik mit tegyek?

Legjobb válasz: Hova utazik? Ha messzire, sok idõre, akkor mond el neki, ha nem akkor is..Nincs mit vesztened,és ha most nem lépsz semmit, (és õ sem) akkor b.szhatjátok az egészet..Hidd el jártam már így egyszerkétszer, szoval a legjobb ha elmondod.Sok szerencsét:)

Hova utazik? Ha messzire, sok idõre, akkor mond el neki, ha nem akkor is..Nincs mit vesztened, és ha most nem lépsz semmit, (és õ sem) akkor b.szhatjátok az egészet..Hidd el jártam már így egyszerkétszer, szoval a legjobb ha elmondod.Sok szerencsét:)
Ajjjmár. Mondd meg neki nyugodtan! Még imponálni is fog neki hogy idõsebb vagy!
Tedd amit tenned kell! :D Ha nem teszel semmit biztos nagyon bánni fogod a dolgot!!!
az mit jelent hogy idõsebb vagy, mennyivel?
add meg neki:) ))
Ne izgulj emiatt. Ha belemegy a szexbe, akkor biztos tisztában van azzal, hogy nem fogod sokáig bírni! :)
Ha izgulsz a csajra akkor nem kell felned, mert a masodik menet hamar fog jönni. Az meg tuti tovabb tart. Csak ne vagj egyböl a lecsoba, ha lehet elöjateknal sülj el elsönek, tudatosan nem pedig "hoppa, ilyen meg nem törtent velem", aztan keszülj mert hamar jön a masodik. (addig sem kell ülni es varni, addig jöhet a lanynak a kenyeztetese) Amugy szerintem ha egy ilyen idös csaj akar töled valamit akkor bizony elvezi, hogy te vagy a kezdö kisfiu, es hogy egy erintesetöl is el tudsz sülni.
Mit vársz magadtól? Nekem is 15 évesen 24 éves barátnõm volt, még szép hogy kis kezdõként nem bírtam sokáig..itt éppen ez a lényeg hogy õ majd szépen megtanít mindenre, ne parázz :)
Hát 2-3 perc tényleg kevés, én ha kell órákat is bírok.:) vár nem ide tartozik) Vannak ejakulációt késleltetõ síkosítók. Ezekben olyan anyagok találhatóak, amelyek megakadályozzák a korai magömlést.

Mit tegyek hogy észrevegyen? Baráti kapcsolatban vagyunk sokat bókol meg mikor egy idősebbnek köszönök mindig gaztmondja h ne őt csókóld stb. Sűrgősen csajt akar!

Legjobb válasz: Lány vagy? És hol itt a gond? Ha bókol már rég többet szeretne;) esetleg küldj neki "jeleket" arról,h többet akarsz mint barátság. Ha van olyan,h hosszan szemeztek akkor néha nézz a szájára,ezzel azt jelzed,h kívánod azt és meg akarod csókolni.

Lány vagy? És hol itt a gond? Ha bókol már rég többet szeretne;) esetleg küldj neki "jeleket" arról, h többet akarsz mint barátság. Ha van olyan, h hosszan szemeztek akkor néha nézz a szájára, ezzel azt jelzed, h kívánod azt és meg akarod csókolni.
A kérdező hozzászólása: jeleket:példáül?
Peldaul amit az iment irtam, nezz a szajara. Esetleg fogd meg a kezet..de ha bokol, es utalgat , akkor o is mast akar mint baratsag. Csak batran! Ossze fog jonni:) )

Van egy pasi, aki sokkal idősebb nálam. Szerelmes vagyok belé. Mit tegyek?

A barátnőm azt mondja,hogy szerinte bejövök neki,mert sokszor "bámul" engem és rám mosolyog... És szerintem is,mert sokszor össze nézünk és akkor furcsa bizsergést érzek.De félek a csalódástól,mert már sokat csalódtam (elmondani nem akarom neki) de az a ciki,hogy Házas :( és Gyerekei vannak... És én nem akarom tönkre tenni a felesége és a gyermekei életét :( Ezért,ha nehéz is,de el akarom felejteni...Ha nem lenne családos persze nem haboznák,de így lelkiismeret furdalásom lenne/van. Még,ha rám mosolyog vagy csak "véletlenül" összeér a kezünk,akkor is érzem,hogy nem helyes...De,ha házas,akkor miért teszi ezt? Nehezen tudnám feledni,hisz mindennap látom a hétvégék kivételével...De halálosan szeretem,mit tegyek? :((

Legjobb válasz: Felejtsd el, ha házas. Szerintem erre nem kellene kérdést kiírni mert magadtól is rájöhetsz.

Felejtsd el, ha házas. Szerintem erre nem kellene kérdést kiírni mert magadtól is rájöhetsz.
felejtõs ha házas. gondolj arra, hogy a vonzalom egy idõ után elmúlik, ott viszont kapásból 3 ember életét teheted tönkre!
Ha esetlegesen össze is jönnétek, jönne egy másik lány\nõ, és ott hagyna Téged is. Legalábbis meg van rá az esély. De amúgy meg... Már csak a gyerekek miatt sem keresném a kontaktust a pasival. Keress más, nõtlen férfit:)
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 20 õ 40.. :(
szerintem viszont egyszer élsz. csak magaddal törõdj. amúgy sem szereti a feleségét, ha másokkal flörtölget. tök mindegy hogy azért válik el mert kihültek, vagy azért mert megszeretett mást. nameg úgyis a pasin múlik hogy kit választ, senki nem tiltja meg neki h a családja mellett döntsön, de ha nem melletük dönt az az õ hibája lesz, és nem a tiéd. te csak létezel, ha ez neki elég ahhoz h félreflörtöljön akkor minek tartóztatnád meg magad, ha nem veled, majd mással öszejön....akkor meg már legyél te, fõleg ha tényleg szereted és nem birod elfelejteni.
Egy házas, gyerekes családapát nem illik elcsábítani, különben is apád lehetne. Apakomplexusod van, ez a te bajod.

Mit tegyek ha egy nálam sokkal idősebb pasiba vagyok szerelmes?

az a hejzet hogy 2 hónapja nagyon belezúgtam és ? is belém(nem mondja de látszik rájta)nagy a korkülömbség de ha(2 ember szereti egymást)a szerelem nem korfügg?!csak az a baj hogy családja van=(.

Legjobb válasz: semmit. majd elmúlik, a nõs ember legyen már tabu, amúgy meg soha nem hagyná el érted a feleségét.

semmit. majd elmúlik, a nõs ember legyen már tabu, amúgy meg soha nem hagyná el érted a feleségét.
Hát hallod kislány szerintem felejtsd el... Amúgy meg gondolj bele, hogy nemi életet is kellene élned vele... 20-F
szerintem mind2töknek könnyebb ha túlléptek ezen. de szabad megkérdezni h hány éves vagy és h õ mennyi?:O:$ és hidd el találász te még 100 sokkal jobb pasit is.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!ha nem lenne baj a kor nem mondanám el:s!(jaaa és nemhiszem hogy találok nála jobbat=( de ha ti mondjátok tényleg tul kéne lépnem rajta!=(

Mit tegyek akkor, ha nagyon szerelmes vagyok egy fiuba, aki nálam idösebb sokkal és ö nem szeret csak a sexet akarja?

De én MEGÖRÜLÖK ÉRTE! Egy 17 éves lány!

Legjobb válasz: ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...

ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...
Csak a szexre hajt, ezt te is tudod. Elvégre nyugodtan "össze jöhettek", de csalódni fogsz. Keress egy olyan fiút, aki szeret téged és nem csak a szexet látja benned.
Ha tudod milyen két dolgot tudsz tenni.Belemész abba, hogy csak szex és utána semmi vagy hagyod õt és keresel egy másik fiút.Én az utóbbi javasolnám mindenképpen és te sem fogsz szenvedni, hogy csak azért kellettél neki.Majd lesz más pasi, aki érted is oda lesz, nem csak te a másikért.
voltam már ilyen helyzetben, én is pont 17 voltam. ráadásul még szûz is. de neki adtam, mert tudtam, ha nem teszem örökre megbánom. utána nem volt velem szemét, nem hitegetett, jóban vagyunk még most is. és máig örülök, h ezt az emléket neki köszönhetem. ha elég érett vagy rá, és beéred azzal, h csak ezt kaphatod tõle, akkor tedd, és nem fogod megbánni. 21éveslyány

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!