Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy regi (209 db)

Szépséges Andrea dugj vele nyugodtan utána úgy is hazamegy
En is vagyom rad, en is stabil kapcsolatban elek, nekem is vannak arra rokonaim...
"Találkozz" vele. Aztán utána írd ki ide kérdésnek, hogy ebbõl lehet-e normális kapcsolat. Meg persze azt is, hogy terhes vagy-e. És hogy szeret-e téged.

Félek a kutyáktól! Mit tegyek? Még régen megtámadott egy pit bull és azóta nagyon félek tőlük. Még a kis zsebpiszok kutyáktól is. Az a gond hogy ha meglátok egyet vagy lefagyok, és meg se merek mozdulni, vagy pedig elfutok.

Legjobb válasz: Nincs olyan ismerõsöd, akinek barátságos kis testû kutyája van? Esetleg megkérhetnéd õt, hogy segítsen neked félelmeid feloldásában. Merre laksz? Esetleg a közeledben levõ kutyaiskolában tudnának neked segíteni. (Persze elsõre ne menj be a kutyák közé - hivd fel õket telefonon, és érdeklõdj.)

Nincs olyan ismerõsöd, akinek barátságos kis testû kutyája van? Esetleg megkérhetnéd õt, hogy segítsen neked félelmeid feloldásában. Merre laksz? Esetleg a közeledben levõ kutyaiskolában tudnának neked segíteni. (Persze elsõre ne menj be a kutyák közé - hivd fel õket telefonon, és érdeklõdj.)
Huh èn kutyák nélkül nem is tudnék élni.:) Próbáld magadban elkönyvelni, hogy nem minden kutya olyan mint az a pit. Ha van egy jó kutyás ismerõsöd ismerkedj meg a kutyájával. és ne éreztesd azt hogy félsz mert ezt a kutyák megérzik, nagylevegõ és már el is mentél mellette. Elszaladni sem jó elõlük mert lehet utánad szalad vèletlen. Nézz szembe a félelmeddel esetleg menny el egy menhelyre és nem kell hogy megsimogass egy kutyát csak nézd végig a kis farokcsóváló, aranylelkû kutyusokat.:)
Az ilyen típusú félelmeket (fóbiákat) csak úgy lehet leküzdeni, ha szembefordulsz vele. Tehát tulajdonképpen rajtad múlik minden. Ha van ismerõsöd akinek van kistestû kutyája, akkor azzal "edzheted" magad (ahogy elõttem is írták). A lényeg, hogy tényleg akard leküzdeni a félelmed és ne csak "szeretnéd", mert az nem elég.
Kérj segítséget egy, a közeledben lévõ segítõkutyás egyesülettõl. Az õ kutyáik már vizsgával is bizonyították, hogy a légynek sem ártanának, kisgyerekekkel is dolgoznak, akár olyanokkal is, akik félnek a kutyától, vagy nem tekintik az állatot érzõ lénynek, s ezen szükséges változtatni. http://www.matesze.hu/web/vendeg/kutyakikepzo-szervezetek
ne szaladj el elõlük mert utánad mennek ..szépen lassan barátkozz meg egy kutyával ..ja és nem minden pit/amstaff támadós ...tapasztalatból mondom , nekem amstaffom van teljesen barátságos ..tanítás/nevelés kérdése minden.
el ne fuss, mert utánad futnak. Térj ki elõlük, ne nézz a szemükbe, mintha ott sem lennének.

Mit tegyek? Egy kameráról nem rég átraktam a gépre a felvett videót. Azt írja ki a gép, hogy formátum: DVD Film. (folyt. Köv. )

(...)Ha rákattintok, akkor a lejátszó azt érzékeli, hogy csak 6 másodperc az egész, viszont továbbmegy a lejátszással (mert sokkal több mint 6 másodperc. ), a lejátszásjelz? pedig csak áll a végén. Meg szeretném vágni a videót (Free Video Dub programmal), de az viszont tényleg csak 6 másodpercig viszi a videót, utána leáll :// Ha viszont át akarom konvertálni AVI-ba (már 2 programmal is próbáltam) akkor kéri, hogy helyezzem be a DVD forrást :// Mit tegyek? Tudtok ajánlani egy jó DVD to AVI konvertálót? Vagy olyan vágóprogramot ami nem áll meg 6 másodpercnél (esetemben)?


Mit tegyek? A régi osztálytársaimmal jövőre egy busszal fogok járni.

Én még elmentem 6. után, mert még a barátn?im is piszkáltak és nagyon csúnyán összevesztünk. Én utálom ?ket, ?k is engem. Csak az a baj, hogy biztosan be fognak szólogatni, meg ilyesmi. Rádaásul van is rajtam mit. Mit tegyek, hogy jöv?re ne kelljen rettegve kezdenem a sulit, pedig ott már csomó barátom van?

Legjobb válasz: Járj biciklivel... Vagy zúzd le õket.

Járj biciklivel... Vagy zúzd le õket.
Bicikli. A fõvárosban még trendy is- én szombaton mérem le az idõt az egyetemig, meg nézem meg hogy a "bicikliút" járható-e mivel a BKV annyira büdös, lassú, mocskos és csöves hogy a héten majdnem elhánytam magam párszor... Vagy menj félórával hamarabb és a suliban teázz egyet reggel meg nézd át az aznapi órák anyagát. Az egyébként igazán kellemes. És a reggeli buszok nem is olyan tömöttek még és a többiek sincsenek ott :D
A kérdező hozzászólása: A baj csak az, hogy egy kis faluban lakom, és 20 km-re van a suli, és erdõn kéne bicajoznom, ahol már egyszer megtámadott egy vadkutya. Korábbi busszal meg enm megyek, mert így is egy órával elõbb érek be a suliba mint kéne, de csak ilyenkor van busz.Ha elõbb mennék akkor 2 és fél órával lennék bent elõbb...
En is ca. 20 kmt fogok bicajozni nehol autok kozott... Nagyon ugy nez ki h akkor kenytelen leszel elviselni oket.
Van autotok? Ha elmeseled a szuleidnek, biztos megertik es elvisznek majd. En is azert mentem el az elozo sulimbol mert mindenki csesztetett engem, es utaltam oket. Kesobb az ocseim is atjottek, de az egyikkel egy osztalyba jar egy regi osztalytarsa! Nagyon szar neki, raadasul melle ultettek a tanarok, mert ugy gondoltak ha ismerik mar egymast biztosan joban is vannak... ._. En pedig egyenesen elszornyedek mikor meglatom a buszmegalloban a volt iskolatarsaimat... -.-"
A kérdező hozzászólása: énis kb így vagyok... van autónk, és a szüleiom tudják mi a helyzet de nem tudnak átvinni :/
Küldj ide képet magadról! am ne hagyd magad!

( hónapos amstaffom van és be wc zik néha néha mi ennek az oka? reggel 6 8 között van lemenetel du 1 2 között délután 6 kor és még egy esti is szokott lenni a balesett elkerülésére mit tegyek?

Legjobb válasz: A reggel 6 és 8 késõ neki szerintem. Mellesleg elég tég intervallum is. Az én whippetem fél éves, de reggel 5kor kell mennem vele. Sztem egy kicsit korábban kell kelned és ami nagyon sokat segít, ha mindig ugyanakkor viszed le. De tényleg az elõzõ vizslám nagyon sokáig becsinált és így szokta meg. Szóval ha egyik nap 3negyed 2kor aztán meg egykor viszed az nem jó, ha tudod intézd úgy, hogy minden séta ugyanakkor legyen. Az tényleg sokat számít... sok sok türelem kell hozzá, nem megy egyrõl a kettõre, velünk is történnek balesetek, de szépen haladunk. Sok sikert :) (és mindig legyen rajtad papucs a lakásban) :)

A reggel 6 és 8 késõ neki szerintem. Mellesleg elég tég intervallum is. Az én whippetem fél éves, de reggel 5kor kell mennem vele. Sztem egy kicsit korábban kell kelned és ami nagyon sokat segít, ha mindig ugyanakkor viszed le. De tényleg az elõzõ vizslám nagyon sokáig becsinált és így szokta meg. Szóval ha egyik nap 3negyed 2kor aztán meg egykor viszed az nem jó, ha tudod intézd úgy, hogy minden séta ugyanakkor legyen. Az tényleg sokat számít... sok sok türelem kell hozzá, nem megy egyrõl a kettõre, velünk is történnek balesetek, de szépen haladunk. Sok sikert :) (és mindig legyen rajtad papucs a lakásban) :)
Mit tegyél?Ne tarts kutyát panelban!Szerintem ez állatkínzás.Fõleg egy olyan nagy mozgásigényû fajtának mint a Stafford.Amúgy meg ne csodálkozz ha bepisil, mert ha te is 6-8 között és 1-2között mehetnél csak wc-re, szerintem te is magad alá tojnál!

Van egy barátom, de a régi szerelmem is érdekel még. Mit tegyek?

A helyzet az hogy van egy barátom lassan 4 hónapja, és tavaly nyáron volt egy srác akivel kavargattam 2 hétig (mert ? nem mondta járásnak) és utána vége lett (azt mondta/tuk hogy nem lenne elég id? egymásra mivel mindketten sportolunk)...fél év volt amíg túltettem magam rajta,de ha meglátom mai napig is fellángolok. Mit kéne tennem? Felejtsem el? Vagy esetleg mondjam el neki hogy mit érzek? Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Voltam én is hasonló helyzetben...és tapasztalatból mondom, ami rég volt azt felejtsd el. És sikerült is mert új kapcsolatod van, nem a régit sirattad, hanem belekezdtél egy újba egy új sráccal...magadban már választottál 4 hónapja. Eldobnál mindent a régiért, mert úgy gondolod hogy most mûködne?!?

Voltam én is hasonló helyzetben...és tapasztalatból mondom, ami rég volt azt felejtsd el. És sikerült is mert új kapcsolatod van, nem a régit sirattad, hanem belekezdtél egy újba egy új sráccal...magadban már választottál 4 hónapja. Eldobnál mindent a régiért, mert úgy gondolod hogy most mûködne?!?
A kérdező hozzászólása: Igaz is ezt a mostanit meg kéne tartani mert jól mûködik minden. A régi pedig lehet hogy újra úgy végzõdne mint elõzõleg :/ vagy rosszabbul
Akkor megvan a válaszod...ha szereted a mostani barátod és õ is szeret téged és látod rajta hogy fontos vagy neki, akkor ne hagyd el... Én elhagytam a régiért, és hidd el nem lett jó vége...sõt épp ellenkezõleg...a régi emlékek feltörtek benned, nyilván tetszik még neked és vonzódsz hozzá, de egy bizonytalan kapcsolatért ne dobd el azt ami mûködik és boldog vagy benne, mert az vagy ha már 4 hónapja tart, de ha mindenképpen biztos vagy benne hogy a régi pasit akarod akkor tudod mit kell tenned. Fõ a boldogság ;)
mintha én írtam volna.kb 2 éve ismerkedtünk meg elõször, szintén 2 hétig tartott.nagyon szerettem, vagyis nem is tudom mi a megfelelõ szó arra amit éreztem..azóta se éreztem még hasonlót se senki iránt.vége lett mivel nem tudott egyeztetni a haverjaival engem, rám sose volt ideje. néha szoktuk látni egymást, felkeresett elkezdetünk beszélgetni, egyre többet, és bevallotta h nagyon sajnálja h így alakult.eddig senkinek nem adtam második esélyt, viszont úgy éreztem ha neki nem adok és nem próbáljuk meg újra akkor nagyon sokáig bánnám ezt a döntésemet, hiszen 2 év alatt rengeteget változik az ember.elhittem minden szavát, bár az elején kételkedve kicsit, de mondta h érezni fogom h tényleg szeret.az elsõ hét mint maga a megvalósult álom:) el se hittem h mindez velem történik..majd ritkultak a hívások, az érdeklõdése alább hagyott.nagyon rosszul esett.mondtam neki h ezt meg kell beszélnünk, úgy tûnt sikerül is.de végülis úgy csavarta a beszélgetést h 1 nap gondolkodási idõben egyeztünk meg, persze én mondtam h én tudom h mit akarok, de bele mentem hiszen mi az az 1 nap??! azt mondta h másnap majd hívni fog.na igen..3 nap múltán sem értem el.egy elköszönõ smssel zártam le részemrõl a dolgokat.:/:( de az a pár nap..amit kételkedéssel és bizonytalansággal töltött el:/ soha többet ilyet... ezekután is sokat gondoltam rá..hiszen a lelkem mélyén szerettem még. majd erre 2 hónapra meglátott egyik haverommal sétálni egy parkban ahol épp egy lánnyal volt(ott ahol elõször velem, a csajjal amúgy látszott h nincsenek együtt, csak fûzte még...amúgy valszeg azt hitte h haverommal együtt vagyunk.rá egy hétre megkeresett h én voltam -e xy parkban.rendkívül rideg és távolság tartó voltam vele az egész beszélgetés alatt...szánalmas h miket próbált beadni nekem.. a képembe hazudott..azt hittem h nem süllyedhet alább..tévedtem.. azóta is próbálkozik..nem szeret, sosem szeretett, ember számba se vett...csupán mindig az kell neki amit sosem kaphat meg , ami kihívást jelent számára.harmadik esély márpedig senkinek sem jár. na ennyi a kis történetem..gondoltam leírom.hátha ad egy kis útmutatást h h kellene sztem döntened:) 18/L

Szerintetek mit tegyek? Van egy csaj aki már rég óta tetszik és többet érzek iránta mint barátság szerintetek meg kérdezzem e tőle hogy lehetne e köztünk valami vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Menj oda hozzá és beszélgess vele, ismerd meg. Ha még nem is beszéltél vele akkor mibe szerettél bele? Hisz még nem is ismered igazán, lehet hogy kiállhatatlan, lehet hogy fõnyeremény. A lényeg, hogy ezzel a kérdéssel face to face NE állíts oda. Ismerd meg, beszélgessetek (elõször ne hívd el ilyen kávézóba, moziba, meg sehova sem, csak beszélgessetek és ismerjétek meg egy mást) aztán tedd fel újra a kérdést magadban, ha jól csinálod a dolgokat mástól már nem kell megkérdezned a kérdésedet ;) Ja és ne nyalj be neki, attól hogy nagyon bejön õ is csak egy lány. Legyen önbizalmad és légy férfias!!!! :))

Szia! Menj oda hozzá és beszélgess vele, ismerd meg. Ha még nem is beszéltél vele akkor mibe szerettél bele? Hisz még nem is ismered igazán, lehet hogy kiállhatatlan, lehet hogy fõnyeremény. A lényeg, hogy ezzel a kérdéssel face to face NE állíts oda. Ismerd meg, beszélgessetek (elõször ne hívd el ilyen kávézóba, moziba, meg sehova sem, csak beszélgessetek és ismerjétek meg egy mást) aztán tedd fel újra a kérdést magadban, ha jól csinálod a dolgokat mástól már nem kell megkérdezned a kérdésedet ;) Ja és ne nyalj be neki, attól hogy nagyon bejön õ is csak egy lány. Legyen önbizalmad és légy férfias!!!! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! ismerem már lassan egy éve, mert oszt. társam és nagyon beleszerettem. elsõ látásra belé estem. és sokszor oda jön beszélgetni, de nem tudom h mit érez irántam. :/
Derítsd ki! ;) Ha szokszor odajön hozzád beszélgetni az egy jó kiinduló jel, viszont lehet csak barátnak tekint vagy valamilyen szinten vonzódik hozzád... Ha barátnak tekint akkor a szexualitásodat kell elõvenned és kimozdulni a barát zónából, hogy férfiként tekintsen rád. Sok sikert a lányhoz és ne tántorítson el az se, ha osztálytársad bárki bármit mond :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ...lány ügy: KUDAEC. Majd lesz másik. xDDD

Tudnátok segíteni nekem? Már vagy egy hete nem birok éjszakánként aludni mindig reggel 6-7 ig fent vagyok aztán kb 14:00 ig alszok és este megint nem! Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2 megoldás van. Az egyik vicces és finom a másik kényelmes. Az elsõ kávé/energia itallal mikor felkelsz 14:00kor virrasztasz egy napot és másnap este 10-11 fele alszol el. (Hajnalba esetleg kora reggel igyál csak). A második az, hogy altatott szedsz be és alszol egy szép nagyot. De ehhez nem árt ha ilyen késõn kelsz fel nappal egy kis mozgás. Ha fennmaradsz világos helyen legyél. Ha alszol valaki keltsen majd fel 9 körül. Elsõ 2-3 nap borzasztó lehet de gyorsan átszoksz.

2 megoldás van. Az egyik vicces és finom a másik kényelmes. Az elsõ kávé/energia itallal mikor felkelsz 14:00kor virrasztasz egy napot és másnap este 10-11 fele alszol el. (Hajnalba esetleg kora reggel igyál csak). A második az, hogy altatott szedsz be és alszol egy szép nagyot. De ehhez nem árt ha ilyen késõn kelsz fel nappal egy kis mozgás. Ha fennmaradsz világos helyen legyél. Ha alszol valaki keltsen majd fel 9 körül. Elsõ 2-3 nap borzasztó lehet de gyorsan átszoksz.
Az altato hatasos, de viszont nem pihentet, ugyhogy nem kell tulzasba vinni. Azt is csinalhatod, hogy probalj hamarabb lefekuldni, ha nem is tudsz aludni csak maradj az agyban, es naprol napra probalj hamarabb felkelni, egy ido utan megszokja a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy jó bármeik is ugyan is 13 éves vagyok!
És akkor mi van, ha 13 éves vagy? 15 évesen én csak így tudok vissza szokni. Mind a 2 módszer 1x alkalom. Utána 1 hónapig nem állsz vissza, és már nyár vége van. 2x250 ml energia italtól biztos nem lesz bajod. Virasztásba már profi vagy. Az altató (amit én szedtem be) full , , természetes, , anyagot tartalmazott közismert nyugtató növényekbõl volt vagy 5 féle benne. Szív, vese betegségeknél energiaital kizárva persze. És altatóról is beszélj szüleiddel. Ennyi idõsen én 1, 5-2 liter energia italt ittam meg, hogy virrasszak a másnapi sportnapra. Azok voltak a szép idõk :) Mielõtt valaki letámadna hangsúlyozom nem rászoktatni szeretném ezekre, hanem átállítani rendes életvitelre.

Mit tegyek a 2éves Fiam egy honapja kimászik a kiságybol, éjjel is töbsször felkel, reggel korán ébred de látszik rajta hogy álmos és a reggeli teje utánn vissza is alszik még? ! Mit tegyek hogy ujra átaludja az éjeleket?

Tény hogy voltak változások mostanában mert az apja elköltözött,válni akar de rendszeresen jön a gyerekhez,és hétvégén el is viszi vele van!De mit tegyek hogy ujra jo alvo legyen?

Legjobb válasz: elsõsorban a nyugalom és egy esti rituálé pl. meseolvasás ha nem dolgozol v. neki nem kell bölcsibe mennie akkor még az is lehet hogy hagynám visszaaludni persze ez hosszabb távon nem müködhet. ezért van szükség arra hogy nyugalom vegye körül. határozott rendszeres idõben lefekvés és hát ki kell hogy fáradjon napközben. éjszakára nálunk nyitva van a bukóablak és a gyerek is kisnadrágban alszik mindig betakarózik igy jókat alszik. vacsi van elalvás elött egy órával -nem közvetlenül alvás elött.- és igyon eleget.

elsõsorban a nyugalom és egy esti rituálé pl. meseolvasás ha nem dolgozol v. neki nem kell bölcsibe mennie akkor még az is lehet hogy hagynám visszaaludni persze ez hosszabb távon nem müködhet. ezért van szükség arra hogy nyugalom vegye körül. határozott rendszeres idõben lefekvés és hát ki kell hogy fáradjon napközben. éjszakára nálunk nyitva van a bukóablak és a gyerek is kisnadrágban alszik mindig betakarózik igy jókat alszik. vacsi van elalvás elött egy órával -nem közvetlenül alvás elött.- és igyon eleget.

Szerintetek mit tegyek? Ez tûrhetõ? Vagy tegyek valami. Mit? Szóval van egy osztalytarsnom aki eleg reg bejon nekem, es o ugye tudja is ezt. Namost. Ez a lany eleg.

..baratsagos szal gyakran puszilgatja olelgeti a baratait,a fiukat is.(igen,engem is) es van egy srac aki azt mondja MINDENKINEK hogy õ csal baratkent szereti a csajt,de kozben teljesen kihasznalja hogy ilyen baratsagos es pl a mar a DEKOLTAZSÁT meg a nyakat puszilgatja.mit tegyek? Mi a szr ez?

Legjobb válasz: Sztem õ nem csak haver, vagy a csaj ridis. Legalábbis egy normális lány nem engedi hogy csak úgy csokolgassak a mellét.

Sztem õ nem csak haver, vagy a csaj ridis. Legalábbis egy normális lány nem engedi hogy csak úgy csokolgassak a mellét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!