Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy lány akibe rendesen (5 db)

Mit tegyek van egy lány akibe rendesen belezúgtam és nagyon kedves is csak külföldön lakik és nem tud magyarul?

Szerencsére azt a nyelvet tanulom amit ? beszél de nem naon tudom még. Azt hiszem neki is tetszem.

Legjobb válasz: Õ hány éves? Szoktatok-e találkozni ezek alatt az 1 hónapok alatt? Az, hogy nem beszél magyarul, még nem probléma, csak a távolság okozhat gondot. Szerintem fiatal vagy még egy külföldi távkapcsolathoz. De én mindenképpen tisztáznám a lánnyal az érzéseimet.

Õ hány éves? Szoktatok-e találkozni ezek alatt az 1 hónapok alatt? Az, hogy nem beszél magyarul, még nem probléma, csak a távolság okozhat gondot. Szerintem fiatal vagy még egy külföldi távkapcsolathoz. De én mindenképpen tisztáznám a lánnyal az érzéseimet.
Hasonló történt már velem is, csak nem ennyire fiatalon. Mivel nem tudtam elég jól angolul így nehezen kommunikáltunk, és sajnos emiatt nem is volt egy hosszú kapcsolat. Inkább maradjatok barátok, az többet ér.
Én is akartam ennyi idõsen egy "távkapcsolatot", bár az csak 70 km lett volna. Éveken át epekedtem a fiú után, évente hét hétvégét találkoztunk. Nem lett belõle semmi. Szerintem még Te is fiatal vagy egy -ráadásul- külföldi kapcsolathoz. Lehet, hogy leveleztek, meg jól elvagytok, de korai még. Mindenesetre tisztázd az érzéseidet, beszélj a hölgyeménnyel is, és döntsétek el. Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd! :)
A kérdező hozzászólása: Jah és elõre is köszi:D ezt elfelejtettem sry :D
Távkapcsolat ilyen távolságba nem mûködhet, rendesen, agyoncsalások nélkül semmiképp. Legjobb, ha amikor idejön, jól érzitek egymást, aztán mindenki a maga útján. Szomorú, de idõvel Te is rájössz.
A kérdező hozzászólása: Hát ugen Sajnálom h nem jött neked össze :S még azért lehet h megpróbálom nem naon tudom
Velem is tortent ilyen, csak en egy 10-essel voltam nallad idosebb. Igaz, en egy ev alatt megtanultam angolul- nem volt mas valasztasom. A fiu azonban megijedt. Mas gyokerek, mas eletvitel, hiaba a hasonlo ertekek... Sosem magyarazta meg, miert ment el. Nekem meg hat nem volt konnyu megemeszteni a dolgot, hiszen miatta hagytam ott Mo-t, a csaladomat tobbek kozott. Sok szerencset a dologhoz...de latod fiatal felnott korban sem biztos semmi sajnos.
A kérdező hozzászólása: plussz a jókivánságot is csak olyan gyorsan akarok írni h mindent kifelejtek xD
A kérdező hozzászólása: Hát fiatal vok hozzá meg rendezném is az érzéseket de a komunikálás bajos. lehet h várok még 1 évet legalább 1 évig most heti 15 órában angolt tanulok utána jobban megy :D És válaszodat köszönöm :D
A kérdező hozzászólása: már megint naon sietek még e-mailozni is szoktunk és elég gyakran írunk egymásnak
A kérdező hozzászólása: plussz még magasabb is nálam és ez szentem nagy gond
A kérdező hozzászólása: Hát 14 évesek vagyunk igen egy kicsit korai de már nem tok mit csinálni. Rokonaival jön és amíg itt van addig majdnem minden nap találkozunk. elég jó barátok vagyunk és nem naon szeretném ezt ezzel elrontani.
A kérdező hozzászólása: én nem tok ilyet rendesen írtni xD kifelejtettem 4, 5 éve zúgtam bele 15 leszek minyá és évente 1 húnapra jönnek Magyarországra.
A kérdező hozzászólása: Az uccsó komentbe nem vok bisztos mert mióta tetszik 5 lányt utasítottam vissza:D abból 2 eléggé szép volt:D

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

Van egy lány akivel már egy jó ideje msn-ezek! Tudunk jókat beszélgetni néha hülyülni rendes nagyon. De mit tegyek az alábbi esetben?

Eddig mindig én írtam neki de tegnap ? írt rám, ez jót jelent? Nem akart semmi különöset csak kérdezte hogy ott vagyok-e? Na szóval ?t szeretném majd elhívni randira, de foggalmam nincs hogy hova, van ott bowling hely ami rizikós, van itt billiárd hely ami els? alkalomra szerintem nem jó, de habár ki tudja, van itt mozi ami els?re szerintem nem jó mert a film elvonja a figyelmet kett?nkr?l és az csak közelségre jó.. Ez a 3 hely igen is jó hely de én valami extrábbra vágyom! Nem ilyen re gondolok hogy vacsorázni, korizni, meg csak simán egy parkba leülni és beszélgetni, hanem ahol izgalmak is vannak! És érdemes neki virágot vinni az els? randin? Nem elég csak egy kis ajándék tárgy, vagy inkább semmi???

Legjobb válasz: Hát azt hiszem, hogy a szemét kibökném vele, ha egy állatkerti séta elõtt a kezembe nyomna egy vörös rózsát :) Azt akkor törögetem, cipelem meg minden ilyesmi... Sokkal jobban jön ki - szerintem -, hogyha a nap vége felé egy virágosnál vásárolsz számára egy szál vörös rózsát. Így a rózsa is szép marad, nem lesz kényelmetlen egész nap hurcibálni, és a gesztus is megvolt!

Hát azt hiszem, hogy a szemét kibökném vele, ha egy állatkerti séta elõtt a kezembe nyomna egy vörös rózsát :) Azt akkor törögetem, cipelem meg minden ilyesmi... Sokkal jobban jön ki - szerintem -, hogyha a nap vége felé egy virágosnál vásárolsz számára egy szál vörös rózsát. Így a rózsa is szép marad, nem lesz kényelmetlen egész nap hurcibálni, és a gesztus is megvolt!
Én nem vinnék elsõ randira virágot, a vörös rózsa azért már egy elég konkrét érzelemkifejezõ szimbólum, esélyes, hogy megijesztenéd vele a csajt. Az hogy õ írt rád, az szép, meg hízelgõ, de abból nem lehet messze menõ következtetéseket levonni, én úgy tapasztaltam. Ha meg személyes találkozótok nem volt eddig, akkor még csak "ismerkedj" vele, virág, meg romantika nélkül, mert az hogy MSN-en jól elvagytok, nem jelenti azt hogy élõben is jól ellesztek. Ha meg bejöttök egymásnak, úgyis eljön mindennek az ideje, de a kapkodás csak érzelmi zavarokat szül...
Az állatkerti séta nekem nagyon bejönne, ez nem sima séta lenne, hanem érdekes beszélgetõs. Amúgy a variációid közül a bowlingot érné meg kipróbálni sztem! Ha virágot viszel randira az teljesen leveszi a lábáról! Az ajándék cuccok arik, de nem randira valók. Rózsát vigyél, méghozzá vöröset.. ;)
A kérdező hozzászólása: JÓlvan vége, moziba volt a barátjával:D mondhadta volna hamarabb is! Azért ez durva hogy én vagyok ilyen pehhes! SOha nem lesz barátnõm! köszi azért mindenkinek.. De azért még elárulhatnátok 1. randira mit érdemes vinni..
A lánytól függ, hogy mit vigyél, illetve a helytõl is, hogy hova mentek, a fentebb szólónak igaza volt, van, hogy a virág csak útban van... Én nem tudom, hogy ezt a lányok elvárják-e, én például nem, de általában az én különcségemben szokott lenni a hiba, tehát várd meg más válaszát ;)


Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik facebook-on teljesen rendesen jol sokat beszélünk de a suliba meg semmi mit tegyek? Lécci mondjatok bókokat és tanácsokat!

Legjobb válasz: Ne használj ilyen kacifántos szófordulatokat, mint a "teljesen rendesen jól", sokat fog segíteni! :) Minek mondjunk neked bókokat amúgy? Mondj te a csajnak!

Ne használj ilyen kacifántos szófordulatokat, mint a "teljesen rendesen jól", sokat fog segíteni! :) Minek mondjunk neked bókokat amúgy? Mondj te a csajnak!
:) loooool bökd meg ha vissza bök akkor dugd meg :) :)
Szia, mizujs? Milyen órád lesz? Hosszú napod lesz ma? Ilyenekkel kezdeményezz vele beszélgetést. Sok sikert!

29 éves pasi vagyok. Szerelmes belém egy 17 éves lány, aki 20-nak néz ki. Rendes kis csaj. Félek ha elküldöm akkor nagyon mély sebeket okozok neki. Mit tegyek?

Teljesen véletlenül ismerkedtünk meg egy fesztiválon,én 20-nak néztem és agyilag is a korát meghazudtólja és még talán egy két 20 évesét is.Utólag derült ki hogy mennyi idős.Jól megértjük egymást,jól érzi magát velem.Õszintén szólva én is.Szex még nem volt köztünk,de már majdnem megtörtént a dolog.Ez még akkor amikor nem tudtam mennyi idős valójában. Nagyon fiatal,nem tudom mit tegyek.Nem akarom elküldeni se,látom rajta hogy szerelmes.Õszintén szólva én is érzek íránta valamit. Hurrogást nem kérek.Tudom hogy fiatal hozzám.

Legjobb válasz: Egy próbát megér, ha látsz rá esélyt, hogy mûködhet, ne küldd el.

Egy próbát megér, ha látsz rá esélyt, hogy mûködhet, ne küldd el.
Ha szeretitek egymást, akkor mindegy a kor...de azért 12 év...Ha nagyon korán kezdted volna kb az apja lehetnél
Mekkora egy p0cs vagy!! Egyáltalán nem fiatal hozzád! Csak a sok sok nyomorék akik p1nát is csak képen láttak híresztelik azt hogy az ördögtõl való a korkülönbség! Te meg elhiszed. Mellesleg sok tinicsaj az igazi pasikat kedveli.
utolsó, az irigy emberek is undorítóak! :DD
undorító ha egy fiatal csaj egy felnõtt emberrel van együtt!
gyere össze vele, nem kell nyígni ilyen miatt :D
"éves vagy"
Attól, hogy õ 20-nak néz ki, te meg 26-nak, õ még 17, te pedig 29 éves van. Ez van.
Mikor 17 voltam, nekem is volt egy 29 éves "cimborám"... Egy idõben én is azt hittem hogy többet akarok tõle... Aztán rájöttem hogy mégsem... Mások vagyunk. Pechemre addigra a férfi belém habarodott és csúnya vita lett belõle. Mihelyt nemet mondtam, már senki lettem a szemében és lábtörlõként kezelt. (Hozzáteszem, nem volt köztünk szex/intim kapcsolat.) So: vannak árnyalt oldalai is a dolognak. Figyeljetek egymásra a félre értések elkerülése végett. De: van egy barátnõm, 2 éve él boldog párkapcsolatban õ most 18 a férfi már 30... Szóval nem lehetetlen a dolog. Egy próbát megér. :) De csak akkor ha komolyan gondolod vele... Ha hagyod hogy teljesen beléd szeressen aztán meg meggondolod magad, na az lesz nagy érvágás... Sok sikert! /L
Adj neki egy esélyt, még mûködhet is a dolog! Ha 20-nak néz ki kívül-belül, miért ne? Vannak durvább korkülönbségek is, mégis mûködnek a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva látnák rá esélyt.Látom hogy jól érzi magát mellettem és felszabadult. Én is jól érzem magam vele egyébként. Engem viszont fiatalabbnak néznek.Általában 26-nak. A lényeg nem is az, hanem hogy sokkal értelmesebb az átlag korosztályánál.Mondta is õ nem nagyon barátkozik annyi idõsekkel mint õ.
Az egyesnek üzenem, hogy különösen akkor, ha 14-15 évesen lett volna a magömlése, mint sokan másoknak. Figyelj Kérdezõ! Ha úgy érzed, mûködik a dolog köztetek, akkor vágj bele! Ha még nem akarod elkötelezni magadat, akkor teljesen rendben van! Ugyanúgy eljárhattok szórakozni, kirándulni, mint bárki más! Attól még ugyanúgy találkozhat a barátnõivel, lehetnek csajos estjeik, ha szeretitek egymást, akkor nincs ebben semmi rossz!
nézd ha most hagyod, még gyorsabban túl lesz rajta, mintha hagynál neki egy szalmaszálat, ez csak tanács, a döntés a Tied N
sok tinicsaj ripacs, aki csak arra vágyik hogy jól teletömjék a punáját!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!