Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy lány akibe (492 db)

Vigasztald naphosszat.
próbálkozz be nála, végül is sok veszteni valód nincs, de sajnálni annál jobban fogod, ha nem próbálod meg.
Hát, várj még vele egy kicsit szerintem. A lánynak kell egy kis idõ, amire újra abban az állapotban lesz. Vigasztald meg, segíts neki ahogy tudsz, de szerintem ne lépj még felé.
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat

Mit mondjak egy lánynak aki nagyon tetszik nekem, amikor még nem is ismerem csak látom az utcán vagy a buszon nem tudom megszólítani nem tudom elkezdeni a beszélgetést mit tegyek?

Legjobb válasz: Én személy szerint utcán, tömegközlekedésben nem ismerkedek. Egyrészt ilyenkor más dolgom van többnyire, vagy sietek, meg amúgy sem tudom felmérni az illetõt, és az ilyet nem szeretem. De barátnõim is hasonló véleményen vannak, utcai ismerkedésbe õk sem mennek/mentek bele. 29/N

Én személy szerint utcán, tömegközlekedésben nem ismerkedek. Egyrészt ilyenkor más dolgom van többnyire, vagy sietek, meg amúgy sem tudom felmérni az illetõt, és az ilyet nem szeretem. De barátnõim is hasonló véleményen vannak, utcai ismerkedésbe õk sem mennek/mentek bele. 29/N
De azért, remélem, kedves elsõ válaszoló, legalább szórakozóhelyeken ismerkedsz... Mert ha már ott sem, akkor minden abszolút kizárva... :(
Hát mondd meg neki hogy tetszik neked :) De tényleg.
14:41-es Természetesen megvannak azok a helyek ahova kifejezetten ismerkedésre nyitottan járok/járunk. :)
ne vegyél tudomást flörtjeitõl, azaz semlegesen reagálj rá.
Beszélgetésrõl hallottál már?
az van, hogy még mindig vonzódik hozzád fizikailag, és ennek néha nem tud ellenállni, pedig szeretne.
Szerintem nem biztos, hogy csak fizikailag, de az bizti, hogy vonzódik hozzád! Azért nem mutatja ki mindig, mert nem tudja, te mit gondolsz, érzel. Néha viszont nem bír magával, bepiálva mindenki õszintébb. Legközelebb, ha buliztok, õ is nyíltabb lesz, te is bátrabb leszel, beszélj vele! Vagy elõször teperd le, és közben beszélj vele! Szex közben is mondhatsz neki egy-két elejtett mondatot, hogy mennyire hiányzott ez neked, és csak õt akarod. Úgy is válaszolni fog rá és kibújik a szög a zsákból!
hány éves vagy??? te szereted, ?
Hagyd a retekbe és keress normális csajt..


MIT TEGYEK? Van egy lány, aki tetszik nekem, de ő a barátomba van belezúgva, és a barátom is belé. Õ azt mondta, hogy jó, hogy 2 fiú szerelmes belé. Mit tegyek?

11/F

Legjobb válasz: Még nagyon fiatal vagy, azért két dolgot tanácsolnék neked. Ha egy lány másba szerelmes jobb ha hanyagolod, mert csak csalódás fog érni. Az igazi barátság fontosabb, tartósabb mint egy kaland valami csajszival, szóval ha a barátod kölcsönösen szerelmes egy lánnyal akkor félre kell állni.

Még nagyon fiatal vagy, azért két dolgot tanácsolnék neked. Ha egy lány másba szerelmes jobb ha hanyagolod, mert csak csalódás fog érni. Az igazi barátság fontosabb, tartósabb mint egy kaland valami csajszival, szóval ha a barátod kölcsönösen szerelmes egy lánnyal akkor félre kell állni.
Hogyhogy mit?! Felejtsd el! 1. Komolyan egy olyan csaj kell, aki azt élvezi, ha ketten tepernek érte? Véletlenül sem jut eszébe dönteni kettõtök között. Pff... 2. Irántad nem érez semmit, egyszerûen élvezi, hogy küzdötök a kegyeiért. Nem te fogsz nyerni. 3. A barátodnak is õ tetszik, és az érzés kölcsönös. Ez van. Fogadd el most, és késõbb kevesebb fejfájást fog okozni a dolog. Addig keress mást, amíg nem zúgsz bele te is a csajba. Nézz körbe, és biztosan lesz még pár lány, aki tetszik neked. Kutyaharapást szõrével. :)
Hát tetszhet neki. Még úgyis fiatal, mit számít valószínûleg úgyse örök szerelem lenne belõle. SÕT menj és küzdj érte kérdezõ! Jó tapasztalat lesz. Meg okosabb is leszel. Na rajta kérdezõ. azt kell tenned, hogy megmutatod hogy te jobb vagy. Udvarolj neki, csináljatok programokat. Aztán sok sikert
A kérdező hozzászólása: kösz a jó válaszokat :)
Neki jó, ha két fiú szerelmes belé, de csak neki. A barátság többet ér egy ilyen némbernél. Megmondom, nagy valószínûséggel mi lesz, ha úgy táncoltok, ahogyan õ fütyül. Összevesztek a barátoddal, a lány pedig - miután jól kiélvezte ezt, és fûnek fának eldicsekedett azzal, hogy õ "olyan jó nõ", hogy jó barátok is összevesznek rajta - lelép, és már egy újabb áldozatával fog járni. Állj félre, és amikor szakít a barátoddal - mert hamar szakítani fog vele - segíts a barátodnak!
Mit tegyél? Szerintem ez egyértelmû! Tetszik nem? Hát akkor mire vársz még? Figyelj, egy lány azt szereti, ha egy fiú õszinte vele, de kissé sejtelmes (én már csak tudom, mert én magam is lány vagyok). A barát azért barát hogy támogasson, de most nektek kell eldönteni, hogy ki lesz az a "támogató barát".
Szerintem folyamatosan bókolj és udvarolj a csajnak. Arról a lányról aki nekem tetszik már sikerült két csávót leszednem azért, mert nem adtam fel. Kitartás Barátom, türelem rózsát terem :D

Van egy lány akivel nagyon szeretjük egymást, de az ő szülei nem engedik (roma vagyok, viszont a körülményeim nagyon is jók) és ugye mindig próbáltuk titokba, de kibukott a dolog. Ez már 1 éve megy. Mit tegyek, hogy engedjenek a szülei?

Legjobb válasz: Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás," ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)

Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás, " ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)
Jövõbe látok: ez a kérdés 1 órán belül törölve lesz.
Mit cigányozol rögtön?? Mekkora primitívség már ez a XXI. században....istenem...én nem vagyok roma, teljesen magyar vagyok, de nem tudom én ezt megérteni. Mindegy, kérdésedre a válaszom: be kell a szüleinek bizonyítanod, hogy a származásod ellenére dolgos, rendes fiú vagy és szereted a lányukat. Biztosan nem lesz könnyû menet, de sok sikert kívánok hozzá!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztató szavakat !! :) Igazad van Prof. Shevy!! Soha nem fogom tudni megmagyarázni senkinek majd... de nagyon sokan vannak akik ismernek és tudják, hogy milyen vagyok. És igen az egyik kommentelõ válaszát kielégítsem, mondjuk úgy hogy nem szenvedek hiányt semmibõl! :) megdolgoztam érte, és hogy dicskedjek a 7-es bmw-m sem állt csak úgy be magától a garázsba ! Megdolgoztam érte a két kezemmel! A fehér ember nem ember szófordulatról az a véleményem hogy egy nagy hülyeség, mindegy milyen származásod van, ha megállod a helyed az életben nem lesznek gonjaid! köszönöm mg 1x a javaslatokat ! :)
Most hogy leírtad, hogy hetes BMW-d van, rajzani fognak nálad a "sose kezdenék cigókkal" kisp*csák, figyeld meg. Ez az igazi képmutatás.

Mit tegyek ha szeretek egy lányt akivel már jártam is egyszer mert akkor még ő is szeretett engem de most már mást szeret és nem tudom hogy mit tegyek hogy szerezzem vissza őt?

Legjobb válasz: Keress magadnak mást, hidd el, ha már egyszer jártatok, de õ elhagyott akkor más sosem lesz olyan mint régen. Szóval ne akard visszaszerezni. Nézz szét, keress más lányokat, hódíts, hiszen rövid az élet!!!!

Keress magadnak mást, hidd el, ha már egyszer jártatok, de õ elhagyott akkor más sosem lesz olyan mint régen. Szóval ne akard visszaszerezni. Nézz szét, keress más lányokat, hódíts, hiszen rövid az élet!!!!

Van egy lány akivel nagyon jól elvagyok . Viszont nem akar járni még velem mert nem tud elfelejteni egy pasit akinek ő nem kellett . És mondta hogy csak idő kell neki, azért írok mert a barátaim is vegyes véleménnyel vannak . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!

Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!
ha azt mondta hogy csak idõ kell neki, akkkor zöld utat kaptál, ahoz hogy extra lassan elkezd kiépíteni a kapcsolatotokat.. :) ahogy elõttem leírták. akkor lenne gáz ha nem mondaná hogy idõ kell neki..mert akkor esze ágában sincs újra szerelmesnek lenni... akkkor mindeképp hagyd. de így minden happy. :) sok sikert
Ne várj rá, keress más bigét.
A kérdező hozzászólása: Köszi ... de azért még várnék pár véleményt
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet :) Már volt hogy éjszaka mellettem feküdt , filmet néztünk de nem akartam rámászni ... és sokszor õ hív ki és ír msn-en de még mindíg nem adta be a derekát viszont valahol érzem hogy ez csak idõ kérdése .. remélem jók a megérzéseim
Biztosan. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm .. kezdek bizakodni és hinni abban hogy eddig akkor nem csináltam magamból hülyét . a tanácsoakat természetesen megfogadom és mégegyszer nagy köszönet :)
Sztem ez a még idõ kell neki ez elég lerázós duma... Nem akarlak elkeseríteni de sztem ez van ezt kell szeretni.:(
A kérdező hozzászólása: Figyelj én úgy vagyok ezzel hogy amíg nem jön valaki aki legalább annyira felkelti az érdeklõdésemet mint õ addig várok az nem kerül semmibe . Aztán majd lesz valami , viszont ismerem a csajszit és tudom hogy õszinte velem ezért is bízok a szavában de azért köszi a véleményedet ;)

Van egy lány aki megtetszett. Mit tegyek?

Szóval megtetszett egy lány.Osztálytársak vagyunk és sokat beszélgetünk meg talakozgatunk is.De nem tom h erez-e valamit irántam.Hogy tudnám ezt megtudni.Mert kicsit felek odamenni és megkérdezni ezt.vagy mik azok a jelek.

Legjobb válasz: Ha mással akar kapcsolatot a lány, akkor szerintem ezekkel a gesztusokkal tényleg elijesztenéd. De mondjuk egy kis jelzéssel elárulhatod a véleményed, pl. ha a lány a kiszemeltjérõl beszél, akkor fintorogj egyet. Hidd el, venni fogja a lapot. egy lány

Ha mással akar kapcsolatot a lány, akkor szerintem ezekkel a gesztusokkal tényleg elijesztenéd. De mondjuk egy kis jelzéssel elárulhatod a véleményed, pl. ha a lány a kiszemeltjérõl beszél, akkor fintorogj egyet. Hidd el, venni fogja a lapot. egy lány
kórótok? mióta ismeritek egymást? ha ezt leírtad akkor választ is kapsz:9
sajnos nem tudok sokat mondani én is ilyen helyzetbe vagyok:((((
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten 15 es az elso osztalytol ismerjuk egymast:)
Ha ilyen jó kapcsolatban vagytok, akkor máris elõnyös helyzetben vagy. Jelezd neki, hogy fontos neked, nézz mélyen a szemébe. Amikor csak tudsz, szemezz vele, kapd el a tekintetét és onnan már nincs menekves!:-) A tekintete mindent elárul majd. Amikor csak tudsz, érj hozzá "véletlenül", mosolyogj rá. Ha szülinapja vagy névnapja van, akkor lepd meg valamilyen helyes aprósággal, egyszóval: érezze, hogy fontos leked! egy lány
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj h nem biztos de sztem egy másik fiúval is alakul neki valami és ezert felek ilyen gesztusokat tenni.
Nézzd meg , hogy kikkel van az osztályba.. Vannak fiúk körülötte.? Próbáld meg valami során éreztetni vele , hogy vagy! Biztos vannak olyan kis dolgok amik örömet okoznak neki. Fõleg , hogy ha ilyen régóta ismered. :)
A kérdező hozzászólása: Hat azt akivel sztem alakul valami ismerem.Akk mi legyen és nem az osztálytársunk.
A lényeg, hogy akármilyen veszett ügynek is tûnik, nem szabad megtorpannod! Semmiképpen se akarj a vetétársadra hasonlítani és ne kezd magad gyötörni a "mi van benne, ami bennem nincs?" kérdéssel! Ha jobban belegondolsz, most éppen a lány lehet, hogy hozzád közelebb áll, mint a vetétársad!:-) Egyébként az sem biztos, hogy a másik pasi akarná a dolgot a kiszemelteddel! egy lány

Van egy lány aki megkeresett, hogy járok-e vele, de páran azt mondják, hogy csak szivat. Akik ezt állítják, azok a volt barátnőmék, mit tegyek?

Legjobb válasz: Találkozgass azzal a lánnyal, aki járni akar veled és beszélgess vele sokat. A beszélgetés stílusából sokminden kiderül (pl. ha nagyon erõltetett, amiket mond, akkor nem mond igazat...)Viszont a volt barátnõdék lehet, hogy csak szivatnak, nem akarják, hogy túllépj az elõzõ kapcsolatodon. De azért ne nagyon éld bele magad ebbe a lányba, mert mi van, ha tényleg csak szédít? Akkor nagyon fog fájni a dolog... Az elején viszonyulj úgy a dologhoz, mint egy játékhoz. Ha csak szórakozik vele a végén neki fog rosszul esni, hogy nem tudta végrehajtani a tervét, nem sikerült megszívatnia téged.

Találkozgass azzal a lánnyal, aki járni akar veled és beszélgess vele sokat. A beszélgetés stílusából sokminden kiderül (pl. ha nagyon erõltetett, amiket mond, akkor nem mond igazat...)Viszont a volt barátnõdék lehet, hogy csak szivatnak, nem akarják, hogy túllépj az elõzõ kapcsolatodon. De azért ne nagyon éld bele magad ebbe a lányba, mert mi van, ha tényleg csak szédít? Akkor nagyon fog fájni a dolog... Az elején viszonyulj úgy a dologhoz, mint egy játékhoz. Ha csak szórakozik vele a végén neki fog rosszul esni, hogy nem tudta végrehajtani a tervét, nem sikerült megszívatnia téged.
tedd azt amit elõttem író írt amúgy volt szerencsém a kérdés moderálatlan változatához, ezenkívül szerezz be egy helyesírási szótárt!! de komolyan!!
biztos hogy nem szivat, ha jobban belegondolsz. mivel pont a volt barátnõdék mondják, valoszinû épp azért mondják mert nem akakrják hogy járj vele

Van egy lány, aki meg akar verni, mert állítólag flörtölök meg írogatok a pasijának, de ez nem igaz, mert másba vagyok szerelmes, és ma is rám jöttek vagy 10-en. Nem bírom ezt idegileg! Mit tegyek? Lassan tönkre megyek teljesen. (Lány 14 év. )

Már öngyilkos akarok lenni miattuk! :( (bunkókne!:/)

Legjobb válasz: Ne! Öngyilkosságon ne is gondolkodj! Mondd meg a lánynak higgadtan, hogy nem te voltál és ha nem hiszi el, akkor is tudod, hogy ez nem igaz. Esetleg kérdezd meg, hogy honnan veszi, hogy te írogatsz neki. Ha az ügyet higgadtan kezeled és látszik rajtad, hogy biztos vagy a válaszodban, akkor biztos rájön, hogy õ a hülye. Egyébként megmondanád (ha nem titkos) hogy az a lány mégis mennyi idõs?? Mert ha azzal fenyeget, hogy megver.. akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy nálad idõsebb legyen. (Már bocs, nem úgy gondoltam. )

Ne! Öngyilkosságon ne is gondolkodj! Mondd meg a lánynak higgadtan, hogy nem te voltál és ha nem hiszi el, akkor is tudod, hogy ez nem igaz. Esetleg kérdezd meg, hogy honnan veszi, hogy te írogatsz neki. Ha az ügyet higgadtan kezeled és látszik rajtad, hogy biztos vagy a válaszodban, akkor biztos rájön, hogy õ a hülye. Egyébként megmondanád (ha nem titkos) hogy az a lány mégis mennyi idõs?? Mert ha azzal fenyeget, hogy megver.. akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy nálad idõsebb legyen. (Már bocs, nem úgy gondoltam. )
A kérdező hozzászólása: 14 mint en. Ma probaltam higgadtan megbeszelni meg is beszeltuk, ettol fuggetlen reggel var a sulim elott es megver.. Ma is ramuszitott egy lanyt csak elkerultuk egymast.:(( nembirom.
ha fenyeget és embereket küldözget rád, akkor ez egyértelmûen rendõrségi ügy. legalább a szüleidnek szólj, ezt egyedül ne is próbáld megoldani. rengeteg kegyetlenség szorult az emberekbe, gondolom ezt sajnos tudod. Keress felnõtti segítséget. Ha debreceni vagy akkor meg írj nekem, mert én is az vagyok, és kerítek valakit aki segíthet. a másik gondolatom, . mivel már az öngyilkosságon gondolkozol emiatt hívd fel fülkébõl a lelki segélyt itt vannak a számai: http://www.sos505.hu/index.php?option=com_content&view=artic.. szerintem nekik volt már dolguk hasonló esetekkel és segíteni fognak valamit kitalálni! - egy ember sem éri meg hogy öngyilkos legyél miatta!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már kezd csillapodni ez az egész.. :) mindenképp felhívom õket, ha megint gáz lesz! :)
na végülis mi lett?:D
A kérdező hozzászólása: összeverekedtünk, pontosabban, nekem jött, én meg nem vagyok hülye, tehát nem hagytam magam. a végeredmény az lett, h eltört az ujja, és már nem piszkál. köszönöm mindenkinek, aki segített!!:)
Hmm eltört az ujja nem piszkál meglett leckéztetve :) De azért nem kell másoknak is eltöricskélni az ujját mert a végén nem lesz senkinek ujja :) (aki nem érti a viccet ne szoljon be :) )
Menj be a rendõrségre és meséld el az egészet. Hidd el, rendõr vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!