Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy 8 éves fiam (2 db)

Mit tegyek van egy 8 éves fiam vidéken lakunk az utcába van egy pár gyerek a szomszédba pedig a tesóm két gyereke és az én fiammal csak akkor játszanak ha nincs más a fiam meg szenved ettől és persze én is hogy nem tudok rajta segíteni mit tegyek?

Legjobb válasz: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.

A kérdező hozzászólása: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy(8 lesz)még csak most szeptemberbe kezdjük a sulit. De megfordult a fejembe hogy az ovistársai közül egy-kettõt meglátogatni csak az a baj akit tudom hol lakik azok mind olyan zûrõsnek tünnek(nem akarok válogatni nehogy azt hidd de 2 éve költöztünk ide és nem is ismerem annyira õket)gondolom te se mernéd rábízni olyanra a gyereked akit alig ismersz csak látásból. De mindenféle képpen meg próbálom. Mert ezt nem bírom tovább nézni. Köszi
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat azt próbáltam már hogy érdekeset játszunk jöttek is de amint a másik valami jobbat mutatott megint le voltunk ejtve és valahogy belefáradtam hogy mindig én legyek a rendes mikor a fiamat .... se veszik. A tesónak mondtam vagy azt mondja hogy õ nem folyik bele ez a gyerekek dolga vagy lecseszi õket és azt mondja nekik hogy ez és ez lesz ha nem foglalkoztok a Danival (fiam) és utána szép és jó minden 2 napig utána meg megint minden elõröl a bünti meg elfelejtve. Tudom tudnak gonoszak lenni néha olyanokat mond a keresztlányom a fiamnak mikor azt hiszi nem hallom hogy ketté áll a fülem mikor meg kérdõre vonom letagadja. Az én fiam se szent de egyik se nem értem miért közösitik ki mikor meg nincs más õ is jó. Ne tudom mit híresztelnek róla de nagyon elegem van belõlük. Köszi a válaszod.
Szia!Én most vagyok 31 éves, két kisgyerekem van, de még emlékszem, azért is kiközösítettek, mert mi jobban álltunk anyagilag mint a többiek, több mindenz kaptam, jó tanuló voltam, ezért utáltak.Meg az Anyukám óvónõ volt, a legtöbb "barátomnak" Õ volt az óvónénije, és féltek Tõle. Tudom milyen lehet a Fiadnak, és tényleg sajnálom, de biztos találtok rá megoldást.
A kérdező hozzászólása: Van amikor ott ül szerencsétlen és nézi hogy játszanak a többiek azok meg oda se hívják a fiam meg nem az az élelmes hogy akkor is oda megy az én szívem meg megszakad.
A kérdező hozzászólása: Tudom sok a komment de tényleg segítsetek ha azt írjátok hogy játszak vele én azt is szoktam meg az apja is de gyereknek gyerek a játszótársa.
Próbálj tágabb környezetben játszótársat találni a gyerek mellé.Gondolom iskolás, osztálytársak nem jöhetnének szóba? Ha nyitottak vagytok rá hol nálatok lenne pár gyerek , hol másvalaki tartaná õket szemmel, így nem lenne baj , hogy nem a közelben vannak .
Találjatok ki vmi érdekes játékot, amire a szomszéd gyerekek is felfigyelnek! Pl.vegyetek egy papírsárkányt, és kezdjétek eregetni, amikor a többiek együtt "bandáznak". Aztán ha kíváncsian odajönnek, õk is eregessenek egy kört! Vagy lehet kavicsos játékot játszani: ki dobja közelebb a kavicsait a nagy kõhöz, aki nyer, az kap egy gombóc fagyit! Rendezzetek aszfaltrajzversenyt, gyûjtsetek bogarakat csapatokban: ki gyûjti a legszebbeket, a legtöbbet, a legrondábbat, stb. Az elején a te aktív közremûködésedre is szükség lesz, amíg önjárók nem lesznek a kölkök. Ha azt látják, nálatok mindig történik valami, jönnek majd maguktól is, és a kisfiad is megnyílik lassan, fõleg, hogy az elején ott leszel mellette. És beszélhetnél a tesóddal is a problémádról, hátha neki is lennének ötletei, vagy kipuhatolná a gyerekeitõl, hogy miért kerülik a kisfiadat /lehet, hogy valami hülyeséget kitaláltak rá, hogy tetves pl, vagy mittudomén, a gyerekek néha nagyon gonoszok tudnak lenni.../
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm remélem sikerül valamit kitalálnom.

8 éves fiam rendszeresen jár uszodába! A talpán kijött egy tyúkszem, (Valószínüleg az uszitól) de nem hajlandó orvoshoz menni velem. Mit tegyek? Van valami hatásos szer ami gyereknek is jó?

Legjobb válasz: Mond el neki hogy az orvos most még nem csinál vele semmit,csak ki ir valami krémet.Nekem is volt,honapokig nem mentem el vele,utána nagyon sokáig tartott rendbehozni,használtam azt amit a doki kiirt,meg a patikában vettem tapaszt meg a dm ben egy tyukszem krémet.

Mond el neki hogy az orvos most még nem csinál vele semmit, csak ki ir valami krémet.Nekem is volt, honapokig nem mentem el vele, utána nagyon sokáig tartott rendbehozni, használtam azt amit a doki kiirt, meg a patikában vettem tapaszt meg a dm ben egy tyukszem krémet.
azonnal dokihoz.az szemolcs!!!!!!elterjedhet..ha mèg az elejèn vagy akkor krèmmel ecstelèssel kezelheto ha vàrsz vele akkor làzerrel leègetik nagyon fàjdalmas tud lenni agyogyulàsa!!!!!1
12 vagyok és nekem is volt, de én is attól féltem hogy valahogy az orvos kiszedi és majd tökre fáj, ezért több hónapig a lábamon volt de aztán elmentem mert már eléggé fájt járni.aztán elmentem anyukámmal és annyi hogy fölírt egy szemölcs leszedõ folyadékot, és azt rákellett kenni a lábamra és ilyen sima ragtapaszt amin nincs vatta kellett rátenni, és így kellett kezelni.egyáltalán nem fájt és minél késõbb megy el az ember orvoshoz, annál rosszab lesz, és annál késõbb múlik el.
Szerintem is szemölcs lesz, nekem is volt ilyen az uszodától kiskoromban, mi vérehulló fecskefûvel kenegettük és pár hét alatt el is múlt. Gyógynövényboltban szerintem lehet kapni.
Nah hát ezért kéne valahogy rábírnod, hogy menjetek a dokihoz, mert nem tudni mi az.
Szerintem is szemölcs lehet. Nekem is volt a nagylábujjamon, kb. 20 éves voltam. Sokáig nem mentem vele orvoshoz, gondoltam, körömvirág és hasonló krémektõl elmúlik. De nem múlt, végül elmentem bõrgyógyászatra, kaptam ecsetelõt, sûrû, átlátszó folyadék volt, mint a körömerõsítõ, erõs szaggal. Viszonylag hamar rendbe tette.
Utolsó! Onkológiára? Ott nem rákos betegekkel foglalkoznak?!?
jaja, az inkább szemölcs, nekem is így jött ki, el kell menni bõrgyógyászhoz, hogy fagyasszák le.Amúgy fertõzõ, úgyhogy ne nagyon fogdossátok.Ha nem mentek el vele akkor nagyobbra is nõhet.
az nem tyukszem hanem vándor szemölcs van rá ecsetelö a patikába és ha nem kezeled tõbb lasz belõle!!!!!!
Nekem az ecsetelõ nem nagyon segitett de 2 fagyasztás után lesett!Kicsit kellemetlen de legalább elmúlik hamar :)
nem tudom, lehetséges, azt tudom, hogy ott ilyenekkel foglalkoztak, ezért kell orvos véleményét kikérni :D
kiskoromban nekem is emiatt volt, és anya valamilyen savas izét csepegtetett rá, és "kikaparta", nagyon hosszú ideig tartott és nagyon fájt, vagy csak azért emlékszem így rá mert még kicsi voltam :) a lényeg hogy vidd el a kicsit onkológiára, ott ilyenekkel foglalkoznak
basszus, csak jobban tudja, mint ti, hogy szemölcs vagy tyúkszem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!