Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy 8 (104 db)

Mit tegyek? Kisfiam 8 hós és 2 napja felállt a kiságyába! Mikor alvás van akkor is feláll és nem akar aludni! Eddig nagyon szépen elaludt egyedül de most hogy felállt nemtudom mit tegyek!

Hagyjam ott az ágyba és majd ha elfárad akkor lefekszik?

Legjobb válasz: Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.

Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.
hagyd ott egy kicsit és bizonyos idõszakban nézz rá.Ha elfáradt ugyis elalszik.Én ezt ugy csináltam hogy megittam egy kávét ránéztem ha nem aludt szoltam neki hogy tente és visszafektettem, aztán kimentem egy rövid idõre és mikor bementem már aludt.
Amikor ez volt nálunk, egyszer csináltam, hogy mindig visszafektettem. Ugyanúgy feláll, és üvöltött. Aztán ott hagytam. Mostanában is szokott ilyet csinálni, de nem foglalkozom vele. Ha elfárad, megunja, lefekszik.

Van egy két éves lányom és nappal egyszerűen nem hajlandó aludni, ha el is alszik akkor olyan du.4-5 fele és akkor 7-8-kor kel fel, ami azt jelenti, hogy este 11-12 mire elalszik. Szerintetek mit tegyek még?

Már annyi mindent próbáltam:ebéd után betettem a kis ágyba, de így sem aludt.Nem hagytam délután aludni, de akkor még ny?gösebb lett.

Legjobb válasz: ha 11-12 kor alszik el este akkor simán 8-9 körül kel reggel,akkor pedig nem álmos ebédre.reggel 7-kor ébreszd fel,és legyetek jó sokat kint a levegõn,sétáljon ugráljon,jósokat.aztán ebéd felé,nézzen olyan mesét amit szeret,egyen ebédet,és próbáld meg így letenni.én esete 5 kor már nem engedném elaludni.párszor ki kell vele bírni,7 fél 8 felé fürdés mese alvás,és igy biztos nem alszik 8 fél 9 ig.

ha 11-12 kor alszik el este akkor simán 8-9 körül kel reggel, akkor pedig nem álmos ebédre.reggel 7-kor ébreszd fel, és legyetek jó sokat kint a levegõn, sétáljon ugráljon, jósokat.aztán ebéd felé, nézzen olyan mesét amit szeret, egyen ebédet, és próbáld meg így letenni.én esete 5 kor már nem engedném elaludni.párszor ki kell vele bírni, 7 fél 8 felé fürdés mese alvás, és igy biztos nem alszik 8 fél 9 ig.
Köztes megoldás: ebéd fél egy körül, egy óra játék, motorozás, bujócska odakint, 2-kor letenni aludni, alszik négyig, igy tizig biztos ujra kidõl. Én ezt teszem.
Nálunk hasonló volt. Egy-két napot próbálj meg így: -7kor reggel keljen fel, hogy ebéd után le tudd tenni. -12:30kor alvás -amikor gondolod, de 7-8körül jön az esti alvás. Ha nem akarod reggel felkelteni, próbáld meg, hogy egy nap nem teszed le aludni, húzd az idõt és olyan 7kor tedd le, egész napos alvás nélkül. Pár nap és átáll, NEKÜNK BEJÖTT!!!
nagyon érzékeny gyerek, voltak ilyen próbálkozásaink, és elkezdett bepisilni.azt mondta a pszihológus álljunk le ezekkel a drasztikus módszerekkel, mert baj lesz belõle.Ha eddig kibírtuk, ha meleg lesz kint és tovább lehet rohangálni, akkor úgyis változik majd
Na figyelj!!!!!Nálunk most a 2, 5 éves lányommal ugyanez ment!!!!Nekem van még mellette egy 5 hós.A kisebbik már 9-kor feküdt, a kislány 11 körül.Éjszaka 2x fenn van.6-kor kel a kicsi és én utánna vissza sem alszok.Belehülyültem.Éjfél elõtt le sem tudom tenni a fejem.A kislány sem alszik délben.De most bekeményítettem, mert ez nem állapot, fõleg hogy szeptemberbe megy oviba, (már be van íratva)és ott aludni kell.Reggel fel keltettem!7-kor.Délbe ment is a hisszti, álmos volt.Kiabálások árán elaludt, de már világát nem tudta.Már most pár napja, elég gyorsan átállt és azóta éjszaka is alszik.Legyél kitartó és határozott mert bele lehet fáradni!Kelltsd fel reggel kíméletlenül ne hagyd aludni!!!!!!Ha meg mégis fáradt nem hagyd du aludni!!!!!!Kínlódjon.Borzasztónak hangzik amit írok, de muszály, ez neked sem és neki sem jó!!Ez nem jó rendszer!!!
Hasonló az én két éves lányom is. Igen, nyûgös, ha nem hagyom délután aludni, de csak egyszer kell kibírni, és a nap végén úgyis beájul kora este. Nálunk 7-8 között. Így fel tud kelni korán, és ha másnap odafigyelek, hogy egész délelõtt a szabadban fagyoskodva rohangásszunk, akkor délután rendes idõben alszik, és este is nagyobb eséllyel fektetem le idõben. Igaz, tartósan még sosem sikerült megvalósítanom ezt a rendet, valami mindig elcsúszik valamiért, de ha összeszedem magam, és az után a bizonyos kezdeti nemalvós nyûgös nehéz nap után tényleg odafigyelek, hogy korán keljen és feküdjön, és sokat mozogjon a szabadban, akkor ideig-óráig mûködik a dolog.
Hasonló a helyzet utolsó elöttiével.Reggel 10 kor kel, emiatt 1kor nem lehet lefektetni, mire elalszik délután 3 óra.Ha alszik 5ig, akkor éjjel 1ig nem hajlandó elaludni.Mindent kipróbáltunk.Ha nem hagyom, hogy a megszokott idejében aludjon, akkor hisztis egész nap.Ha nem hagyom délután aludni, akkor katasztrófális az éjszakánk.Remélem, ha kint melegebb lesz, akkor majd többet tudunk kint lenni, és hamarabb elfárad majd este.
Ja azt nem is néztem hogy neked ráadásul elég sokat alszik nappal, nekem ha el is alszik max fél órát.
Ismerõs az én 2, 5 éves kisfiam is dettó ezt csinálja. Sajnos még én sem jöttem rá a megoldásra.Ha egyszer-egyszer alszik nap közben normálisan és este is emberi idõben elalszik, másnap megint jön a nem alvás. És az a helyzet hogy meg kell hogy cáfoljam az elõttem szólókat (bár nem tudom nálatok hogy van), de az én kicsi fiacskám annak ellenére hogy éjfél-1 körül alszik el, reggel hatkor már ott áll az ágyam mellet és ébresztget. Pedig egész nap játszunk, rohangálunk még sem képes elfáradni!!Komolyan mondom olyan, mit akinek infúzión van bekötve az energia ital.
Elsõ vagyok, így van, egyszer felkelted idõben reggel, egy hisztis délelöttöt kell kibirnod, és aznap ki fog dõlni ebéd után, ha kilevegõzi magát.
Én ha nem hagyom aludni nappal, és leteszem mondjuk este 8kor, akkor 10kor felkel, mintha délutáni alvás lett volna.Rémes volt az éjszakánk, tegnap délután nem aludt, és csak fél 11kor tudtam este lefektetni.12kor már ébren volt, megint altatás és ez nem tudom hányszor megtörténik reggelig.2 hétig aludt rendesen, akkor most mi van, kivagyok egészen.

Van körülberül 14 csirkénk meg egy kopasznyakú kakasunk. A csirkék 1-2 tojnak utána 8-6 tojnak. A forróság miatt van ez? De van friss hideg vizük sok árnyék is. Mit tegyünk a családommal?

Legjobb válasz: Ha úgy érted a kérdést hogy egyik nap sok tojás van, másik nap kevés, az azért van mert a csirkék pihennek. Egy csirke egyet tojik egy nap, de viszont ritka hogy minden nap tojjon ugyan az a pipi. Hát ha egyik nap letojik a 8 akkor másnap tojnak azok akik elõzõ nap nem tojtak, vagy ilyesmi. Sok zöld legyen elõttük, és tiszta kukorica, semmi búza. Ezek elõsegítik a tojástermelést

Ha úgy érted a kérdést hogy egyik nap sok tojás van, másik nap kevés, az azért van mert a csirkék pihennek. Egy csirke egyet tojik egy nap, de viszont ritka hogy minden nap tojjon ugyan az a pipi. Hát ha egyik nap letojik a 8 akkor másnap tojnak azok akik elõzõ nap nem tojtak, vagy ilyesmi. Sok zöld legyen elõttük, és tiszta kukorica, semmi búza. Ezek elõsegítik a tojástermelést
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy 1-2 hét-ig keveset tojnak, 1 hétig meg 6-8-at tojnak
Szia, nálam is így van az idõjárás nagyon befojásolja ha szabadon tartod õket és nem zárt ólban bezárva, a nagy hõségben is kevesebb a tojás és hírtelen lehülés is zavarja õket, nyáron én kukorica helyett tritikáléval etetem mert a kukoricától még jobban melegük lesz az télen nagyon jó, de nyáron nagyon fût, sok zöld is jó ilyenkor, szellõs árnyékos hely nap elõl el tudjanak bújni.
Ez az idõjárás és a tyúkok kedvük szerint változik... /nekünk is vannak ezért tudom/


( hónapos amstaffom van és be wc zik néha néha mi ennek az oka? reggel 6 8 között van lemenetel du 1 2 között délután 6 kor és még egy esti is szokott lenni a balesett elkerülésére mit tegyek?

Legjobb válasz: A reggel 6 és 8 késõ neki szerintem. Mellesleg elég tég intervallum is. Az én whippetem fél éves, de reggel 5kor kell mennem vele. Sztem egy kicsit korábban kell kelned és ami nagyon sokat segít, ha mindig ugyanakkor viszed le. De tényleg az elõzõ vizslám nagyon sokáig becsinált és így szokta meg. Szóval ha egyik nap 3negyed 2kor aztán meg egykor viszed az nem jó, ha tudod intézd úgy, hogy minden séta ugyanakkor legyen. Az tényleg sokat számít... sok sok türelem kell hozzá, nem megy egyrõl a kettõre, velünk is történnek balesetek, de szépen haladunk. Sok sikert :) (és mindig legyen rajtad papucs a lakásban) :)

A reggel 6 és 8 késõ neki szerintem. Mellesleg elég tég intervallum is. Az én whippetem fél éves, de reggel 5kor kell mennem vele. Sztem egy kicsit korábban kell kelned és ami nagyon sokat segít, ha mindig ugyanakkor viszed le. De tényleg az elõzõ vizslám nagyon sokáig becsinált és így szokta meg. Szóval ha egyik nap 3negyed 2kor aztán meg egykor viszed az nem jó, ha tudod intézd úgy, hogy minden séta ugyanakkor legyen. Az tényleg sokat számít... sok sok türelem kell hozzá, nem megy egyrõl a kettõre, velünk is történnek balesetek, de szépen haladunk. Sok sikert :) (és mindig legyen rajtad papucs a lakásban) :)
Mit tegyél?Ne tarts kutyát panelban!Szerintem ez állatkínzás.Fõleg egy olyan nagy mozgásigényû fajtának mint a Stafford.Amúgy meg ne csodálkozz ha bepisil, mert ha te is 6-8 között és 1-2között mehetnél csak wc-re, szerintem te is magad alá tojnál!

A párom sajnos az utóbbi 8 évben nagyon meghízott (most 34 éves nő, 75kg volt, most kb.110). Egy gyerekünk van. Mit tegyek? Van valakinek tapasztalata?

A finom jelezéstől, a megbeszélésen keresztül, a a beszólásig mindennel próbálkoztam. A hiúságára is próbáltam hatni. Az egészségnek sem tesz jót, de ez sem hat rá. Szex már több, mint egy éve nincs, mert én megtettem mindent, hogy formában legyek, de semmi törekvést nem látok arra, hogy igényes legyen önmagával szemben. Egyébként szeretem, de szex terén zárkózott lettem. :( Fogyókúrával és mozgással már próbálkozott, amikor elvittem magammal, de gyors eredmény híján feladta. :(

Legjobb válasz: Akkor figyelj,informatikusként melózok,van,hogy napi 12óra,de 8-9 az tuti mindezt egy multinál angolul egész nap,mellette egyetem,magamra fõzök,tanulok,és edzek.Megint a kifogásaid,2 gyerek és akkor mi van? A barátnõm egyedül neveli a kisfiát és láss csodát nagyon jó alakja van és 38éves,kinéz egy 22-nek,jah,hogy TESZ is érte,hát igen.

Akkor figyelj, informatikusként melózok, van, hogy napi 12óra, de 8-9 az tuti mindezt egy multinál angolul egész nap, mellette egyetem, magamra fõzök, tanulok, és edzek.Megint a kifogásaid, 2 gyerek és akkor mi van? A barátnõm egyedül neveli a kisfiát és láss csodát nagyon jó alakja van és 38éves, kinéz egy 22-nek, jah, hogy TESZ is érte, hát igen.
Utolsó ez KIFOGÁS, kamu.Igenis arra idõd amit akarsz.Én 12óra meló után is lemegyek edzeni este 11kor.Kifogásokat könnyû gyártani, a sikeres ember az cselekszik, megoldást keres nem kifogást.Semmi sincs ingyen
Menjen orvoshoz vagy pszichológushoz.
gratulálok neked utolsó, na ez egy nagyon jó hozzáállás.Csináld csináld, jó csaj lesz belõled.És hidd el sokkal jobb lesz a kapcsolatod, egyrészt a pasid jobban fog kívánni, másrészt a hüvelyizom is erõsebb lesz, a közérzeted is sokkal jobb lesz, tele leszel energiával. A szex is jobb lesz, mert az edzés által hajlékonyabb leszel, feszesebb is. Hajrá!!!!
Ja, az kimaradt, hogy az intenzív edzések mellett valóban pár hét alatt leszokott a gyerek az anyatejrõl!
Na akkor én leírom a sztorimat: Terhességem alatt nagyon meghíztam, 35 kiló felett jött fel rám. A dokim nagyon sokat veszekedett velem emiatt, aztán egy vérvétel után elnézést kért, mert azt mondta, hogy valami olyan enzim volt a véremben, ami miatt egyszerûen nem tehettem semmit a hízás ellen. A szülés után is maradt még vagy 20 kiló többlet a terhesség elõttihez képest. Szoptatás alatt - bárki bármit mond - nem ajánlott az intenzív mozgás, mert megvan az esélye annak, hogy megváltozik a tej íze és a gyereknek nem kell. Ez nálunk be is igazolódott, mert 8 hónapos volt a gyerekem, amikor elkezdtem edzeni járni. Persze nagyon sok szervezést igényelt kisgyerek mellett, de heti háromszor mentem. Pár hónap alatt le is ment vagy 15 kiló. De a férjemtõl egy jó szót nem kaptam érte! Továbbra sem közeledett szexuálisan, kiderült, hogy más gondok voltak a házasságunkban, nem a súlyom! Az edzést abbahagytam, mert nem volt semmiféle megerõsítés, hogy lenne értelme! Most is van még rajtam mit fogni, de nagyon sok férfi érdeklõdik irántam, fiatalabbak, idõsebbek egyaránt. A házasságom teljesen megromlott (többek között a szexhiány miatt), és bontakozóban van egy új kapcsolatom. Egy olyan férfival, akinek jó vagyok így! És elhatároztam, hogy újra elkezdek edzeni: egyszerûen azért, mert mellette újra nõnek érzem magam! Mert nem a hibákat látja bennem, hanem a pozitívumokat, és miatta érdemes! A kedves (lassan volt) férjem pedig azóta is panaszkodik mindenkinek a tönkrement házassága miatt. Csak éppen én boldog vagyok, õ meg nem...
És senkit se bántok félre értés nincsen, szépen kell elmondani, de határozottan.Igaza 23n-ek, jól írja amit írt.
Kicsit ideges vagy utolsó, látom.Tesód nem hiszem, hogy boldogtalan lenne, van zséje, biztos tuti felesége.Igaza van, hogy cukrosat nem akar miért adna tudod a cukorral nem tud a szervezet mit kezdeni.És figyelek az egészségemre így nem fogok elhízni, nagy akaraterõ, de mindent megteszek érte.
Nézz már magadba. Ha van gyereketek, akkor az miatt nagyon megváltozott a hormonháztartása. Az is lehet hogy egészségesen élne õ, csak nincs annyi pénzetek, hogy a "gazdaságos" kajákon kívül, mást is megvegyetek. Az hogy gyerekvállalás után kinek marad meg a jó alakja, az meg adottság is. Hiába küzd, egy idõ után megkeseredik az élete.Próbáld meg te elfogadni õt, vagy ha nem megy válj el tõle, ha van gyereketek, magyarázd el neki, hogy csak azért mész el, mert megundorodtál az anyjától, biztos megérti. Az én feleségem 49kg volt mikor összeköltöztünk, most a duplája 3gyermek megszülése után. 3gyerek mellett mit várjak tõle? Vagy kapjon inkább gyomorfekélyt a koplalás miatt?Tegye tönkre magát. A röhej az hogy õt bántja, és én nyugtatom mindig, hogy én így is szeretem.A bátyám sportember. Anyagilag is jobban áll mint mi, mégis boldogtalan, mert meg akar felelni magának és másoknak. A lánya 10éves, és ha jönnek hozzánk, egy fagyit sem ehet nálunk, mert tele van cukorral. Én kérdõre is vontam a tesóm, hogy nem emlékszem rá hogy az "Õ" gyerekkorában ez tiltva lett volna, és erre csak hümmög.Rendben hogy jót akar neki, de mindazt elveszi tõle, amitõl nekünk boldog volt a gyerekkorunk.Férfi létedre veled /vagy veletek/is történhet bármi olyan, amitõl elváltozik a testetek. Legyen egy betegség, és már a víztõl is híztok, jól esne ha a párotok 8 év után elhagyna ez miatt?
Genetika, szintén egy kifogás.Mindig van mire fogni, csak ne keljen cselekedni.Mindenért lehet tenni.
Ja, és olyan orgiákat kifogtok bírni, mert lesz egy olyan mellékhatása az edzéseknek, csak a pasid bírja szusszal, majd meglátod :)
Kedves elõzõ! Én most is jó csajnak tartom magam! :) És hidd el, mások is annak tartanak, mert a súly nem minden... kell egyfajta kisugárzás is, anélkül sz*rt sem ér az egész! :D Mint mondottam, a mostani pasimnak így is bejövök, ahogy vagyok! Akkor pedig megérdemli, hogy hosszú távon is megfeleljek neki!
Errõl van szó, nagyon helyesen látod, ez igen
volt egy nõ akiért baromira oda voltam, kb 80kg volt, de arányos....1 évig nem láttam, és baromira lefogyott, már nem tetszett annyira!
Nem vagyok ideges egyáltalán, és boldogtalan a bátyó mert már elmúlt 40éves, és a sport mellett/élsportoló/, elkezdett hízni. Az élettársa már szóvá is tette neki.Már éltek is külön ez miatt, csak az élettársa rájött, hogy jobban szereti a pénzt/mert a külsõségekhez kell bõven/a hiúságnál. A tesóm csak a gyerek miatt ment vissza. Majd rájössz idõvel úgyis, hogy vannak fontosabb dolgok a külsõségnél. Azért mert valaki el van hízva nem biztos hogy igénytelen is.És nem azt írtam hogy csóró vagyok, csak azt hogy neki 5 ingatlanja van, és havi 600ezres keresete.A cukron meg nem vitatkozom inkább, mert aki ilyet ír az tuti édesítõt használ, és annak meg jobb ha utánaolvasnál mi is az valójában.
Pont olyan a tesód mint én akkor :) Hát igen ha tényleg van pénze akkor simán tud tenni érte, hogy jó legyen plusz sportoló ez tök jó.Igen a hiúság bizony ami nálam is nagyon erõs.
Ezt a szülésre nem lehet fogni! Én is szültem 23 éves vagyok!87 kg val mentem szülni és 82 vel jöttem ki a korházból!A terhességet pedig 52 kg val kezdtem! Én simán nem tudtam elképzelni h 82 kg maradjak! Jártam futni meg edzeni 2 kisgyerek melett!Most 51.5 kg vagyok! Egyébként pont a párom mondta hogy milyen jól esik neki ha a munkatársai megjegyzik hogy milyen jól néz ki a felesége! Szóval ide csak akarat kell!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A tisztánlátáshoz az is hozzátarzozik, hogy pár éve nincs munkája, de idõközben tanult, nemrég diplomázott. Keresek annyit, hogy egészséges ételeket ehessünk. Szóval ideje bõven lenne rá. Igénye nincs. :( Ezzel nem tudok mit kezdeni. Fontosabb neki az, hogy jókat egyen, mint az, hogy jól nézzen ki. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne egyen jókat, akor sem, ha neki a tömény cukor a jó kaja. Csak nincs meg az egyensúly az egészséges ételek, mozgás és a hízlaló kaják között. Ja és a terehsség alatt kb. 8 kilót hízott és azt is majdnem mind leadta utána. Amit felszedett, az pár évvel utána "jött". Asszem talán a pszichológus lehet a megoldás.
Mondtam, én, hogy lusta, válj el szerintem, a feleséged nem érdemel meg téged.Konkrétan semmit se csinál el van. Mond azt, hogy nincs szex kettõnk között, neked nem kell tunya pár. Te megtettél mindent, most , , ki fog esni a cici a szájából". Vagy mondj neki annyit, hogy az ügyvéd fog holnap keresni. Majd rájön ha pasi nélkül marad.
Gondolom a szülés miatt hízott meg, nem tudta leadni a felesleget. Sajnos ez genetika. Nem mindenki olyan szerencsés, mint az infos gyerek csaja. Bár valóban lehetne formálni, ha lenne energiája tornázni. De nem mindenki olyan, hogy van hozzá kedve, ereje, akarata stb. Vagy elfogadod, vagy akkor valóban már után kell nézni. Csak a gond az, hogy a gyerek és az anyagiak miatt nehéz a válás. Illetve, ha szereted, akkor is. Talán boldogtalan? Lehet, hogy nem az érdekli, hogy tipp-topp legyen, hanem a mindennapi megélhetéssel van problémátok? Tudod, egy nõ, aki 8-10 órában dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel, már nem marad arra is ereje, hogy edzen. Talán, segítened kéne neki. Mert ugye a férfiak 90%-a nem segít otthon, csak elmegy dolgozni. Azt a nõ is megteszi, és mellé még másik 3 "állása" van: háztartás, gyerek, szex. Valamire nem marad idõ. Aki meg tudja oldani, gondolom, annak van segítsége: bébiszitter, nagyszülõk stb. Ha a feleségednek nincs, akkor ne csodálkozz. Talán, ezen gondolkozz el, és ne azon, hogy a nõ igénytelen.
:) Ez az utolsó komi tetszik! Tavaly velem is elszaladt a ló! Kicsit felszedtem pár kg 10 et kb!53-ról lettem 63.7! Én undorodtam saját magamtól a párom nem szolt semmit! Engem zavart!Nem értem egy nõ hogy hadja el magát ennyire! 23/N
Vidd el egy étterembe, ahol kifejezetten szép karcsú nõk vannak. El fogja magát szégyellni. Habár én nem tenném meg mert megalázó. Edz vele együtt. Vagy ahogy a gyerekekkel szokták a játékos oktatást csinálni vele is valami szórakoztató mozgást csinálj közösen(nem szexre gondolok). A kajára meg te figyelj, hogy ne fogyókúra legyen, mert az nem jó, hanem egészséges(neten biztosan találsz tippeket ehhez)
Azt mondom, válj el tõle, nem érdemel meg téged.Te igényes õ sajnos igénytelen.Bele ült a tutiba azt hiszi, hogy nyeregben van és nem hagyod el.Ha nem hajlandó tenni érte, hogy csinos vonzó legyen akkor váljál el tõle.Én azonnal ott hagynám, ez van, én is edzek heti 4-szer és jól kajálok, akkor neki is kötelessége.Én ezért is ismerkedek csak igényes fullos csinos nõkkel, akiknek fontos a jó külsõ.Mostani csajom ilyen olyan a külseje amilyennek lennie kell.Vond meg tõle a szexet, mond meg neki, hogy , , sajnálom drágám, de már nem kívánlak, és nem tetszel nekem, nem tetszik a tested, így sajnálom de szex köztünk nincsen, mert lusta vagy, és nem jó a tested, nekem nem tetszik, ezért azt akarom, hogy váljunk el MOST.Vagy tartok szeretõt, döntsd el, nem akarlak bántani, de nem akarok veled lenni."
oh...még 75 kg is baromi sok, nem hogy a..... Talán boldogtalan fásult a kapcsolat, és az evésbe menekül...sok ilyen van...ha magától nem érzi, hogy neked nem tetszik, és már rosszul vagy ha ránézel, akkor les.zarja. mond meg neki, hogy szeretnéd ha foglalkozna magával, mert nem akarod megcsalni, de ha ilyen marad akkor nem tudsz mit csinálni sajnálod...
Azt írod, h sok fajta módszerrel próbálkoztál már... nagyon nehéz lefogyni, de akaraterõvel menni fog. Fb-n mutasd meg neki R.Réka és Sch.Norbi oldalát, ott nagyon sok sikersztori van hogy hogyan fogytak le nõk, férfiak egyaránt.És nem feltétlen az õ étkezési szokásaikat használva. Hátha lelkes lesz, és nem adja fel! :) Ha szereted, semmiképp se mondj le róla, hanem addig kell menni míg be nem adja a derekát. Közös erõvel menni fog! 20/L
Nem fog lefogyni, mert tesz rá, ajnos ez a , , beleült a tutiba".Azt hiszi, hogy ugyse fogod elhagyni, és ez feljogosítja arra, hogy elhanyagolja magát, tipikus magyar átlag tisztelet a kivételnek.Olyan nõt kell keresni akinek alapból fontosak a külsõségek.Nincs értelme együtt maradniuk, ez csak rosszabb lesz sõt sokkal rosszabb.e meg frusztrált erre rámehettek mindketten, békében váljatok el, szépen és olyan csajt keres aki neked megfelel, ne alkudj meg hidd el, bánni fogod.
egy pár dolgot vállalj át tõle, pl:gyerekre vigyázás, takarítás fõzés, bevásárlás...stb.Biztos egyszerûen a sok teendõ miatt nincs ereje sportolni!Majd ha átveszed mind azt amit õ csinál, lehet, hogy az elsõ nap után rosszul leszel a fáradságtól.Tehát, vegyél le a válláról egy pár dolgot, hogy legyen ereje és ideje edzésre járni!
ma 16:59 de ráérsz bas-od!!!! Meg gondolom mellette 2 gyereket nevelsz!!!!!!
Fog a cuccod, pakold össze és mondd azt, hogy majd visszajösz, ha leadta a felesleget. Igen ez zsarolás, de ha nem megy másnként, csak ez marad. Ha nem adja le, akkor valószínüleg úgyis szarik a fejedre és ezzel csak magadnak teszel jó, mert tovább lépsz egy amúgy is szar kapcsolatból. Ha meg megteszi, mindenki happy lesz és megy az élet tovább.
ma 17:06 igen sajnos így van nagyon jókat mondasz.Mondjuk szépen kell tálalni, nem durván de igenis vállalja fel, hogy neki nem tetszik már, ebben nincsen semmi durvaság.
17:05 Rosszul vagyok az ilyen karrierista, öntörvényû önimádó nõktõl!Az a legfontosabb, hogy jól nézzél ki?Na menj a fas.omba!
Én nem nõ vagyok, hanem a pasi :)
hát akkor meg mi a fas.t dumálsz? Tudod is milyen gyereket nevelni, ember???? Szarnál be!!!!
Tudod te milyen felelõsség egy orvosinformatikai szoftvert tesztelni?Valamit elk_rsz, meghalnak emberek, most jöhetnék ezzel.Mondom a csajomnak van egy gyereke, egyedül neveli, és hibátlan alakja van, sokat edz, figyel magára, és jó csaj.Ennyi az egész, össze lehet egyeztetni.
ok!!!! ..és a csajod gyerekét edzés közben a kutya neveli?
amúgy meg kit érdekel, hogy te mit csinálsz? Más meg a gyárba gürizik 12 órát életveszélyben!!!!
Miért nincs szex?Te zárkóztál el, nem?Vagy õ sem akar hozzádérni? Azért mert 110kiló, attól még mûködhetne a szex...Maximum nem fog közben ugrálni! Miért igénytelen?A plusz súlya miatt? Vagy netán szõrös a lába, keze, hónalja, zsíros a haja?
Még lemaradt.Az is kifogás, hogy nincs pénz egészséges kajára.Nekem a napi kajám 1700Ft-ból durván meg van. És napi 6-szor eszek, mert nagyon keményen edzek. Minden kifogás szerintem.Én le tudok menni este 10kor sõt 11kor is edzeni.Úgy kell szervezni, igaz a , , 8órás alvás" szót azt néha kikeresem a szótárból. :) Céltudatosság kell és elszántság is, máskép nem megy semmi sem. Sajnos a nõk 95%-nak semmi célja nincsen, annyi, hogy a pasi babusgassa õket, ennyi.És ez eléggé szomorú, arra gondolhatnának, hogy azért TENNI is kell. Mint a kérdezõ esetében, õ beletesz mindent a kapcsolatukba, de a felesége nagy ívben .... rá, el van a kis világában, 8óra munka, haza és otthoni teendõk, tipikus szürke átlagos ember.Ilyentõl mentsen meg engem az Isten. És panaszkodnak a nõk, hogy nem kellenek senkinek, egyedül vannak.Hölgyeim TENNI és TENNI kell érte.NEm ellustulni, tunyulni, hanem képezni magatokat, nõiesen élni, sportolni, alakra, és a HAJATOKRA ügyelni(legyen ápolt hosszú ez az ALAP).Igen egy 3/4 órával elõbb kell kelni és kész, valamit valamiért.Ha nem akkor ne panaszkodjatok, hogy a pasitok el akar hagyni titeket vagy nincs is. Egy kicsit OFF volt, de a lényeg benne van.

Pozitívat teszteltem, aminek nagyon örülök. Csak az a baj, hogy novemberben volt egy 8 hetes vetélésem. Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből és pozitívan álljak a dologhoz? Nagyon félek.

Rossz a pajzsmirigyem, mint utóbb kiderült. Mióta megvan a pozitív teszt egyre jobban aggódok, hogy minden rendben lesz e. A wc-re járogatok, ha kell, ha nem és attól rettegek, hogy valami baj lesz , vagy megjön. Normális ez vajon?

Legjobb válasz: Szintén zenész! Teljes mértékben igaza van elõttem szólónak. Én is rettegtem végig, és még sokszor ma sem hiszem el, hogy van egy picikém. (hétfõn lesz 8 hós). És neked, nektek is lesz. Egy év múlva már majdnem akkorák lesztek mint mi! Kitartást! És nyugodt egészséges babavárást! Ne stresszelj ez a legfontosabb!

Szintén zenész! Teljes mértékben igaza van elõttem szólónak. Én is rettegtem végig, és még sokszor ma sem hiszem el, hogy van egy picikém. (hétfõn lesz 8 hós). És neked, nektek is lesz. Egy év múlva már majdnem akkorák lesztek mint mi! Kitartást! És nyugodt egészséges babavárást! Ne stresszelj ez a legfontosabb!
Ja és ne járj annyit wc-re :) , mert magadba beszéled a "hülyeséget". Úgy menj be, hogy max:terhességi folyásod lehet :) , és az tök jó, mert ugye akkor a babóca tuti ott van! (utolsó voltam)

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. Van egy 8 hetes keverék kiskutyám. Egyik probléma a szobatisztaság. Mit tegyek, hogy minnél előbb megtanulja? Másik problémám, hogy iszonyatosan harap.

Gondolom csak játékból. A nadrágom, a lábam és a kezem, ahol éri csak harap. A rászólás nem használ.Kérlek írjatok tippeket, hogy mit tegyek, mert egyre szemtelenebb úgy veszem észre.Minnél több ötletet és tapasztalatot várok.

Legjobb válasz: Az én kiskutyám már 3 éves, de nálunk ezek a dolgok váltak be. Szobatisztaság: A Freshnapfban lehet kapni "kutyapelenka" néven futó, leteríthetõ mûanyagot, aminek a teteje nedszívós, az alja pedig mûanyag illetve rászoktató sprayt, ami odavonzza a kicsit. Nekünk ez teljesen bevált, szinte az elsõ pillanattól kezdve odajárt (nem mondom azért néha történt baleset). Nálunk aki kutya annyira hozzászokott, hogy néha még most is ha tudjuk, hogy esetleg hasmenése van és nem vagyunk otthon, letesszük neki, háta szüksége van rá (bár kb 1 éve nem volt rá szükség). A rágásra köteles játékok vagy rágócsontok a legjobbak, de préselt kiscipõt is vehetsz neki, ráadásul le is foglalja. A rágásról még most le tudod szoktatni, késõbb mikor már rákap a bútorokra, nagyon nehéz lesz. Sok sikert!

Az én kiskutyám már 3 éves, de nálunk ezek a dolgok váltak be. Szobatisztaság: A Freshnapfban lehet kapni "kutyapelenka" néven futó, leteríthetõ mûanyagot, aminek a teteje nedszívós, az alja pedig mûanyag illetve rászoktató sprayt, ami odavonzza a kicsit. Nekünk ez teljesen bevált, szinte az elsõ pillanattól kezdve odajárt (nem mondom azért néha történt baleset). Nálunk aki kutya annyira hozzászokott, hogy néha még most is ha tudjuk, hogy esetleg hasmenése van és nem vagyunk otthon, letesszük neki, háta szüksége van rá (bár kb 1 éve nem volt rá szükség). A rágásra köteles játékok vagy rágócsontok a legjobbak, de préselt kiscipõt is vehetsz neki, ráadásul le is foglalja. A rágásról még most le tudod szoktatni, késõbb mikor már rákap a bútorokra, nagyon nehéz lesz. Sok sikert!
a harapásról egy fontos, már máshol is leírtam: a kiskutya ilyenkor tanulja meg, hogy mekkorát haraphat még játékból, és milyen erõsségû harapás az, ami már nem játék. ha túl erõsen megszorítja, amit megharapott, jelezd neki természetes reakcióval, jajongással, fenékre csapással, hogy egyértelmûen tudja, azt már nem szabad. ha ezt nem tanulja meg, akkor felnõtt korában kiszámíthatatlanná, harapóssá, fegyelmezetlenné válik.
Harapás: Írta már elõttem valaki, hogy ilyenkor próbálgatja meddig mehet el. Ez így is van. csak nem szabad neki hagyni, hogy erõset harapjon. Ha mégis megtörténik - hogy is fogalmazzam meg - szorítsd össze a pofáját, hogy ne tudja kinyitni és rázd meg kicsit így a fejét, miközben leszidod. Ne ess túlzásba, nem kell bántani, tudja õ, hogy miért kap ki. Szobatisztaság: Az orrbeletolós megverõs módszer õsrégi és tévhit. Igen, bejön, de azon az áron, hogy a kutya félni fog tõled és nem pedig tisztelni fog. Sose bántsd! Szorítsd meg a nyaka feletti bõrt és húzd oda a pisihez, kakihoz, hogy érezze a szagát és rángasd meg kicsit. Az anyja is itt fogja meg neki ha rosszat csinál. Egyébként 2-3 hónapos koruk elõtt nem nagyon tudják visszatartani ha akarják se. szóval ne légy annyira szigorú, javaslom én is a kutyapelenkát.
szia! Szobatisztaság: vidd ki sokszor, kisebb az esélye a balesetnek Harapás: vegyél neki gumijátékot mert a fogváltásnál majd úgyis rágni fog mindent, és jelezd neki egyértelmûen hogy nem jó. Mondjuk visíts fel mint egy kutya. 8 hetesen az anyukájának kellene ezt megtanítani neki, de ha ez már nem lehetséges akkor neked kell.
A legbizarrabb, de a legjobb megoldás is:ha valahová odapiszkít, egyszerûen dugd bele az orrát, szidd le, üss a fejére!(Persze ne olyan nagyot, csak hogy észbe kapjon)Utána rögtön vidd arra a helyre, ahová szeretnéd hogy végezze a dolgát!(Udvar, valami erre szánt edény...)Hidd el, brutálisnak és gusztustalannak hangzik, de nekem van 3 kutyám és 2 macskám ebbõl a macskák járatosak a házba, a kutyából 1.ÉS MIND SZÓL HA DOLGA AKAD!!!!Éjszaka kaparják az ágyamat, nyávognak ahol vagyok, mindent megtesznek hogy tudtomra adják!Mindet ezzel a módszerrel tanítottam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Játékja sok van neki, csak az a baj, hogy nem csak játék közben harap, hanem ha megyek a lakásban akkor is elkapja a nacimat és a lábamat.Ha rászólok, vagy ráütök egy nagyon kicsit, csak morog, vagy még ugat is és tovább csinálja. Olyan mintha jobban felidegesíteném.Várom a további ötleteket.
Szerintem azért kapja el a labádat, mert így akarja felhívni magára figyelmet, hogy heló itt vagyok foglalkozz velem. Az én kutyám bögdös vagy hozza a labdáját. A szobatisztasággal még annyit, hogy én sosem dugtam bele az orrát és sosem vertem! Mégis megtanulta, sõt szól (kapar, bögdös, szalad az ajtóhoz) ha le kell mennie.
Szia! Nyáron kaptam egy beagle kiskutyát, nekem is hasonló problémáim voltak. Szobatisztaság: hát a piszkába sztem semmiképp ne nyomd bele az orrát. Sztem ez egy nagyon buta módszer (egyéni vélemény). Ha látod, hogy rossz helyre végzi a dolgát, akkor persze meg lehet szidni. Hidd el, érteni fogja.. Én sajnos egy irtó rossz beaglet fogtam ki, enyém bosszúból végezte mindig a tiltott helyre a dolgát.. (ezt úgy kell elképezlni, hogy nyáron nappal kint szaladgált az udvaron, estére meg be lett "zárva" + amikor nappal esett az esõ.. Egész nap semmi, se pisi, se kaki, de amint bezártam lebogyózott nekem..) Másrészt 8 hetes kutyától még jó darabig ne várjál csodákat szobatisztaság ügyében. Sztem kutyafüggõ is a dolog. Van amelyik egyik napról a másikra megtanulja, viszonylag hamar, van amelyik meg majd csak 8 hónapos korára. De igen, télleg minél többször elvinni sétálni, és ha ott végzi a dolgát, akkor nagyon nagyon megdícsérni, gügyögni neki, hogy Pisil a jó kutyus.. :D 2. Harapás, karmolás.. Ez egy jó kérdés.. Engem is harapott, karmolt, ahol ért. Pusztán játékból. Nekem javasolták azt, hogy hangosan szóljak rá, vagy ráncigáljam meg picit a grabansát, mert hogy az anyja is ezt teszi vele. Hozzáteszem: nem használt.. Volt neki egy rakás játéka is, de neki mindig a kezem kellett.. Egy biztos módszer van a leszoktatásról: várd meg, amíg felnõ. Én se tudtam az enyémet leszoktatni a harapdálásról, karmolásról. De idõvel, ahogy nõtt, teljesen abbahagyta a harapdálást. Amúgy jól látod, hogy egyre szemtelenebb. Enyém is az volt. ha leszidtam, visszaugatott rám. :)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon szépen köszönöm.utolsó válaszoló: kiskutyám talán beagle keverék, mert a feje teljesen olyan, és az elmondottaid alapján úgy viselkedik mint a tied.

Mit tegyek van egy 8 éves fiam vidéken lakunk az utcába van egy pár gyerek a szomszédba pedig a tesóm két gyereke és az én fiammal csak akkor játszanak ha nincs más a fiam meg szenved ettől és persze én is hogy nem tudok rajta segíteni mit tegyek?

Legjobb válasz: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.

A kérdező hozzászólása: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy(8 lesz)még csak most szeptemberbe kezdjük a sulit. De megfordult a fejembe hogy az ovistársai közül egy-kettõt meglátogatni csak az a baj akit tudom hol lakik azok mind olyan zûrõsnek tünnek(nem akarok válogatni nehogy azt hidd de 2 éve költöztünk ide és nem is ismerem annyira õket)gondolom te se mernéd rábízni olyanra a gyereked akit alig ismersz csak látásból. De mindenféle képpen meg próbálom. Mert ezt nem bírom tovább nézni. Köszi
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat azt próbáltam már hogy érdekeset játszunk jöttek is de amint a másik valami jobbat mutatott megint le voltunk ejtve és valahogy belefáradtam hogy mindig én legyek a rendes mikor a fiamat .... se veszik. A tesónak mondtam vagy azt mondja hogy õ nem folyik bele ez a gyerekek dolga vagy lecseszi õket és azt mondja nekik hogy ez és ez lesz ha nem foglalkoztok a Danival (fiam) és utána szép és jó minden 2 napig utána meg megint minden elõröl a bünti meg elfelejtve. Tudom tudnak gonoszak lenni néha olyanokat mond a keresztlányom a fiamnak mikor azt hiszi nem hallom hogy ketté áll a fülem mikor meg kérdõre vonom letagadja. Az én fiam se szent de egyik se nem értem miért közösitik ki mikor meg nincs más õ is jó. Ne tudom mit híresztelnek róla de nagyon elegem van belõlük. Köszi a válaszod.
Szia!Én most vagyok 31 éves, két kisgyerekem van, de még emlékszem, azért is kiközösítettek, mert mi jobban álltunk anyagilag mint a többiek, több mindenz kaptam, jó tanuló voltam, ezért utáltak.Meg az Anyukám óvónõ volt, a legtöbb "barátomnak" Õ volt az óvónénije, és féltek Tõle. Tudom milyen lehet a Fiadnak, és tényleg sajnálom, de biztos találtok rá megoldást.
A kérdező hozzászólása: Van amikor ott ül szerencsétlen és nézi hogy játszanak a többiek azok meg oda se hívják a fiam meg nem az az élelmes hogy akkor is oda megy az én szívem meg megszakad.
A kérdező hozzászólása: Tudom sok a komment de tényleg segítsetek ha azt írjátok hogy játszak vele én azt is szoktam meg az apja is de gyereknek gyerek a játszótársa.
Próbálj tágabb környezetben játszótársat találni a gyerek mellé.Gondolom iskolás, osztálytársak nem jöhetnének szóba? Ha nyitottak vagytok rá hol nálatok lenne pár gyerek , hol másvalaki tartaná õket szemmel, így nem lenne baj , hogy nem a közelben vannak .
Találjatok ki vmi érdekes játékot, amire a szomszéd gyerekek is felfigyelnek! Pl.vegyetek egy papírsárkányt, és kezdjétek eregetni, amikor a többiek együtt "bandáznak". Aztán ha kíváncsian odajönnek, õk is eregessenek egy kört! Vagy lehet kavicsos játékot játszani: ki dobja közelebb a kavicsait a nagy kõhöz, aki nyer, az kap egy gombóc fagyit! Rendezzetek aszfaltrajzversenyt, gyûjtsetek bogarakat csapatokban: ki gyûjti a legszebbeket, a legtöbbet, a legrondábbat, stb. Az elején a te aktív közremûködésedre is szükség lesz, amíg önjárók nem lesznek a kölkök. Ha azt látják, nálatok mindig történik valami, jönnek majd maguktól is, és a kisfiad is megnyílik lassan, fõleg, hogy az elején ott leszel mellette. És beszélhetnél a tesóddal is a problémádról, hátha neki is lennének ötletei, vagy kipuhatolná a gyerekeitõl, hogy miért kerülik a kisfiadat /lehet, hogy valami hülyeséget kitaláltak rá, hogy tetves pl, vagy mittudomén, a gyerekek néha nagyon gonoszok tudnak lenni.../
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm remélem sikerül valamit kitalálnom.

Mit tegyek? Félek egyedül bemenni az orvoshoz, csak úgy vagyok képes bemenni ha valaki elkisér de csak anyukám van viszont ő dolgozik és nem ér rá. Elsősorban azért is mert a 8 kerületben van és ugye tudjuk az milyen hely

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni

Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni
A kérdező hozzászólása: kényszerbetegség meg pszichózist mondtak , am fiú vagyok 20 éves
Értem, tehát a betegséged miatt félsz. Egyébként otthon mivel foglalod el magadat. Dolgozol, vagy tanulsz még? Vagy ki sem mozdulsz semerre sem? Más rokonod, barátod nincsen? Jut eszembe: ki mondta, hogy ezek a betegségeid vannak, és kezelést kapsz e rá? Vigyáz rád valaki, vagy erre nincs is szükséged?

Ronda kövér ragyás vagyok, ezért nem kellek senkinek. Mit tegyek? 8-10 éves korom ota megalázás az életem. Ahol lehet csak bántanak és nem találoma helyem a világban. Mit tegyek? Ugy vágyok egy kapcsolatra de nem kellek a nőknek

Legjobb válasz: Nem tudsz elmenni futni? Ahhoz miért kell pénz? Felüléseket-haspréseket csinálni otthon. Hol laksz? Ha emeletes házba, akkor ne használd a liftet...akár naponta többször is le és fel sétálhatsz.

Nem tudsz elmenni futni? Ahhoz miért kell pénz? Felüléseket-haspréseket csinálni otthon. Hol laksz? Ha emeletes házba, akkor ne használd a liftet...akár naponta többször is le és fel sétálhatsz.
Bõrgyógyász és edzõterem.
Rinyálj tovább és véletlenül se próbálj meg változni...
fogyj le, menj orvoshoz a ragyáid miatt.
Ja elsõnek igaza van. Válts életmódot, sportolj, fogyjál le, ha a pattanások meg akkor problémát jelentenek akkor menj bõrdokihoz. Szépen rendbe hozzák. Nem te vagy az egyetlen aki ilyen problémával küzd. De ha tudod, hogy mi nem tetszik, akkor nem is értem miért nem változtatsz.
Ahogy elõzõek mondták vagy fogadd el és ne rinyálj vagy változtass.
én meg sovány és ragyás vagyok bõrgyógyászhoz járok de a ragyák nem múlnak el a kencéktõl meg a gyógyszerektõl amiket fel ír rá én se kellek senkinek
anime-ézz. jó hobbi, imádom a rajzolt lányokat :D Egyébként Brian Tracy-t ha nem ismernéd akkor szépen szerezd be a szemináriumát és hallgasd meg. Segíteni fog. F18
tényleg kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi a szakmád, milyen végzettséged van 8 év munkanélküliség az rengeteg... ha legalább egy szakmád van, akkor nem értem ennyi idõ alatt hogy nem találtál munkát
Mi amúgy a szakmád? Mert írtad, hogy elvégeztél egy iskolát.
aki 8 éve munkanélküli, az nem valószínû, hogy olyan kiváló szakember bármiben is, hogy 7 számjegyû fizetés várná nyugaton ráadásul a helyesírása sem éppen kiváló, ahogy elnézem, talán már itt kezdõdnek a bajok vele
aki itt ajánlgatta neki, hogy menjen külföldre, az nem tudja mit beszél kimegy Angliába, bérel egy szobát, de még arra is alig lesz pénze, mert deposit kell, aztán egyedül téblábol ott, gondolom nincs semmi jó szakmája, gyakorlata, mert akkor itthon is lenne valami munkája, nem a legszuperebb, de valami egy ilyen lelkileg labilis, teljesen elesett, önmarcangoló embert kiküldeni külföldre az egyirányú út az öngyilkosságba teljesen ismeretlen helyen, magába fordulva, még ha munka sem jön össze neki hamar, akkor felköti magát egy hónapon belül
Zabálni van pénzed? Hát nem az én kosztomon lettél 104 kiló.
Keress melót kint: http://monster.lu/ http://www.monster.co.uk/ Soroljam még?Én most megyek Luxemburgba állásbörzére.Igaz itthon is jól élek, de nekem ez kevés, és kint akarok mert ott minimum 7számjegyû a fizu informatikusként.
A kérdező hozzászólása: szerinted itthon ülök és lesek magam elég több száz helyre jelentkeztem mindenhol elutasitanak nem vesznek fel akármilyen hihetetlen ezt maygarázom nem sikerül semmi hiába próbálom van egy határ amiután az ember már feladja. nem kifogások a frncba ez a valóság. menjek ki külfödre és hogy a frncba ? elálulnád?
A kérdező hozzászólása: na végre vannak azért itt normális kommentek is. éretségim van össz vissz az is 5 jére sikerült. de azért menjek külföldre amikor itthon se vesznek fel sehova. igaza van az egyik hozzászolonak aki küldi munkát irta nem tudja mit beszél. ténleg igaz más ember nem tudja átérezni ha valaki ténleg szarban van csak okoskodik. de azért vannak itt normális kommentek. nekik köszönöm a sok jo tanácsot
A kérdező hozzászólása: palm mondjuk apum nyugdijábol éleünk 3 an vastag bél fekélyem is van amire aygogyszer 20000 forint anyum is sulyos beteg soroljam még. biztos viccbõl vagy ok enyire depresszios meg jokedvembõl irkálok ide is. igaza van valakinek lassan a felkötésnél járok mert ennek már nincs értelem. én már nem látok kilábalást ebbõl..
#41-es olvastál már el egyetlen normális könyvet is életedben a Kiskegyeden kívül? :D Ha annyira nevetséges akkor miért megy ezer és ezer menedzser, sikeres cégvezetõ ezen könyvek szerzõi által szervezett tanfolyamra?Miért olvas Donald Trumph napi 4-5 órát ilyen könyveket, aki hzozzáteszem nem , , panelban" lakik, övé az Empire state Building is, és van egy pár nagy vállalata. Most akkor õk is nevetségesek?Nem tudom mégis õk aratják a babérokat.Ezen gondolkozz el mielõtt hülyeségeket írsz, egy könyvet olvass el elõbb.
Jájj drága Istenem! :) ) Vegyél példát másokról kérdezõ! :) Le tudtak fogyni! Nem kell zabálni a csokikat, sem a mcdonaldsos szarokat, hanem az otthono salátát, 5óra után semmi kaja! Na meg ha nem akarod a napi sokszori étkezést elhagyni, persze a zsíros ételeket, és a cukros üdítõket el kell, akkor napi 1óra mozgás :) Nem Ego, de 13 éves koromban a 160cm-emmel 65kg voltam, betartottam a kaját, a mozgást. Már Qrvára elegem volt a sok megalázásból, csesztetésbõl. Mem hagytam magam! :) . Lefogytam 55 kg-ra!. ;))
Bár a legtöbb ember már a gondolattól, hogy "Ne egyél kenyeret" is kikészül. Én ezen csak röhögni tudok.
Az új infók alapján annyit elmondanék, hogy ha nincs is sok pénze a családnak, ne lisztes kaján éljetek (kenyér, tészta stb). Olcsó kajának tûnik, de ezek olyan kaják, amikkel nem lehet jól lakni (max 1-2 órára), sokat kell enni belõle. Ráadásul rendkívüli mód hízlal és még betegségeket okozhat. Helyette egyetek rizst (esetleg krumplit, de csak ha már kell a változatosság). Mivel az összetett szénhidrát, órákig nem lesz éhes az ember. Ha vesztek hozzá olcsóbb zöldségkeverékeket, akkor valamennyire összetettebb, finomabb is lesz a kaja. Semmiképp ne lisztes kajával próbáljatok spórolni. Az ilyen rozsos, barna kenyerek is ugyanolyanok, csak bemesélik az embereknek, hogy az egészséges. Azokat se.
# 38-nak A Secret és más közhelygyûjtemények elképesztõen nevetségesek.
A kérdező hozzászólása: azon leszek mostmár hogy összeszedjem magam végre. muszáj volt leirnom ide a gondokat mert legalább beszélgetés volt mert ugyse tudom megosztani ezeket senkivel. itt legalább kaptam tanácsokat. mégha ez valakinek seemit nem jelent, nekem igen. kösz mégegyszer aki segitett valamit is
Nem értek egyet teljesen a néhány elõttem szólóval. Most kicsit durva leszek de én ezt gondolom. Legyen egy jó példa hogy nem most kellene elkezdeni kapkodni amikor elcseszerintetted az eddigi életed. Kicsit azért kapkodnod kellett volna eddig magad. De nem lecseszni szeretnélek hanem kijózanítani. Most kell a jelenben a legjobban mindenbõl a legjobbat kihozni. Nem véletlenül beteg a családod nem éltek jó körülmények között de még tetézitek is a bajt hogy mindenki depressziós meg jaj mi fog történni. A rossz érzések gondolatok a stressz fõleg ha hosszú ideig tart betegséget okoz. Ezért írj magadnak egy tervet. Elõször is sportolj próbáljatok meg egészségesen élni. Csináljatok olyan dolgokat ami felvidít próbáljatok meg nem depisek lenni. Keress munkát ha utcaseprõ akkor utcaseprõ. Ha ezek megvannak akkor lépj elõrébb. És nincs kifogás, hogy nehéz lefogyni... és kit érdekel hogy nehéz!?!?!? nem ez a kérdés hanem az hogy leakarsz fogyni vagy sem? A másik meg hogy senkit nem érdekel hogy milyen csúnya vagy mert láttam dmben egy srácot aki rettenet pattanásos és ragyás volt és iszonyúan kedves volt és mosolygott és úgy szolgált ki. Nem azt mondtam hogy fúúú ez de egy merõ ragya hanem jó emlékem van vele kapcsolatban hogy nála kedvesebb pénztárossal komolyan nem taliztam. Szóval valamikor elmondtam nem dumálni és depizni kell hanem tenni, kifogások mindig lehetnek de nem azokat kell keresni hanem a megoldást.
Ezeket olvasd el: -The Secret-Rhonda Byrne -Éld az életed most -Brian Tracy könyvek -Brian Tracy-Phoenix szeminárium Hidd el fog segíteni ezen mûvek.Pont ezért ajánlottam, hogy menj külföldre, mert ami itthon van az katasztrófa, ez az ország, hát hadd ne minõsítsem, nagyon gáz.Kint teljesen más leszel már egy hónap után hidd el, nem feltétlenül Anglia, mehetsz Hollandiába is vagy Ausztriába akkor még haza is járhatsz, de megsúgom neked kérdezõ megízleled a kinti életet menekülni fogsz innen.Én relatíve jól élek, de nekem ez kevés, én is menni akarok. Amúgy hány éves is vagy?
Ne hidd el a mesét, hogy az igazi jó nõ úgy szeret, ahogy Vagy. Menjél el edzeni, bõrgyógyászhoz, stb. Foglalkozz magaddal és akkor sikered lesz. Az emberek között mindig is számított a kinézet és ez ma sincs másképp. Ha genetikailag, vagy önhibádból Te nem Vagy szerencsés, akkor tegyél érte, hogy nézz ki valahogy. Önbizalmat is ad és a nõk is egyenesen arányosan jobban fognak érdeklõdni.
Megint kifogás, akkor miért nem mész ki külföldre, tessék miért nem keresel melót. Burger King pont az ami iszonyat undorító kaja, mûanyag kaja zsírral, meg a csokit ne is említsük.Csirke-rizs, zabpehely, fehérje sék. Sokkal olcsóbb. Tegyél érte, állj fel, és keres melót kint külföldön.Ne sajnáltasd magad.
A kérdező hozzászólása: most kezdtem el fogyozni dehát az még honapok. nem dolgozm nemtudok orvoshoz járni pláne kenöcsöket venni szal minden téren lúzer vagyok utálok nagyon.
A kérdező hozzászólása: haolyan könyû lenen fogyni akkor magyrrszág 70 % nem lenne elhizva. ráadásul pénz nélkül semmit nem lehet csinálni. és ha csak folyton rosszat kapja az ember eakkor képtelenség egyedül helyre vergõdni
A kaja egy örömforrás, ha megvonod magadtól, de nem iktatsz be mást helyette, akkor nem is fog menni hosszú távon. Szóval kezdj el fogyózni, sportolni akár otthon, de foglald le magad valamivel, keress egy hobbit, valamit, ami érdekel. Valamit, amiben örömödet találod, egy új dolog, vagy olyan dolog, ami eddig is érdekelt, csak épp mindig volt valami kifogás... A ragyákkal megint csak lehet kezdeni vmit, ld. fent. Sokat dob az ember külsején a jó öltözködés, hajviselet, egyedi stílus kialakítása. Azt írod, nem találod a helyed a világban, de az eddigi soraidból azt vettem le, hogy nem is igazán kerested... sajnálni magunkat könnyû, csak épp nem hoz változást az életedben.
Nem kifogásokat kell keresni, hanem mozogni és visszavenni az egyszerû szénhidrátból. Ha kevesebb energiát viszel be mint amennyire szükséged van akkor a tested elõbb-utóbb a zsírodat kezdi lebontani. Ha többet kap akkor raktároz. Nem bonyolult, csak minden túlsúlyos a 8-10 év alatt épített háját két hét alatt akarná lebontani. Nem fog menni
Gondolom azért vagy ragyás, mert sok mûkaját zabálsz vagy csokit, az utóbbi különösen serkenti a pattanások kialakulását. Több zöldséget ennél, salátát (nem a majonézes, áruházi szarokra gondolok), akkor eltûnnének a ragyák és a fogyásod is felgyorsulna. Én 92 kilóról indultam mikor meguntam hasonló sorsomat, mint ami neked van és egy hónap alatt leadtam 10 kilót, következõben meg 6-ot. Minden akarás kérése, nem pedig a sírásé. Attól hogy sírsz nem fogsz gyorsabban fogyni. Ja és rögtön lett barátnõm is. Jééé?!
Én meg elmentem gyúrni meg biciklizni és vettem egy talicska bõrápolószert, ennek hatására tök jó izmos testem lett és a bõröm is kitisztult. Akkor sem kellettem senkinek. Na, akkor jöttem rá, hogy a nõk nem ez alapján szelektálnak, nem érdekli õket hogy néz ki egy pasi, hacsak nem nagyon gyönyörû, vagy ultragáz, a kettõ között gyakorlatilag tök lényegtelen, csak a duma meg a tettek számítanak.
Ja és a futás fogyaszt a legjobban. Elég szar sport, de mint látod, hatásos. Hétfõn, szerdán, pénteken 30 percet futottam gyúrás mellett, kedden csütörtökön pedig 1 órát minden más kiegészítõ mozgás nélkül. Tehát heti 5 alkalommal voltam futni. Ehhez nem kell kondibérlet, bár szerintem ott jobb futni.
10:50: Szálkás is voltál? Sokan überizmosnak gondolják magukat, de arra már lusták, hogy felmenjenek egy futógépre, hogy a sörhasukat ledolgozzák. Ja és a férfinak kell kezdeményezni, nem a nõnek, bármily meglepõ.
Ma 10:50 nem mondott hülyeséget, a nõk valóban kevésbé mennek a külsõre. A te k*rva nagy problémád az, hogy eleve utálod magad, na most, ha te sem bírod magad elviselni, mibõl gondolod, hogy más igen? Egyébként az emberek nagy százaléka azért kövér, mert k*rva sok akaraterõvel jár lefogyni, nem azért, mert annyira sok pénzbe kerülne. Hogy úgy mátrixosan adjam elõ a dolgot: a probléma a döntés. Ha elhatározod magad egy életmódváltásra, és mérlegeled az anyagi lehetõségeidet, akkor menni fog, és ahogy jönnek az eredmények, nõ majd az önbizalmad is. Ha elkönyveled, hogy áldozat vagy, akkor meg szûzen fogsz meghalni. Bocs, de ez ennyire egyszerû.
"A kérdező hozzászólása: Most kezdtem el fogyozni dehát az még honapok. nem dolgozm nemtudok orvoshoz járni pláne kenöcsöket venni szal minden téren lúzer vagyok utálok nagyon." Engem sem áltatott senki azzal, hogy fogyni könnyû, és gyorsan megy, de vannak az olyanok akik agyban eldöntik hogy változtatnak, és nem ilyen oldalakra írogatnak, hogy önmagukon kívül még más is sajnálja õket, vagy ha jól leteremtik, akkor Õ mag tudja sajnálni magát még jobban. Döntsél! És húzzál mozogni ingyen, egy parkba a szabadba, vagy a házad udvarára. Ne félj hogy lát valaki, nem ciki, ahogy most vagy AZ A CIKI! Nem az, hogy teszel ellene... Vagy poshadj otthon és hízzál tovább. A bõrgyógyász átmeneti tünetkezelés, de amíg tömöd magadba a szintetikus zsíros szarokat addig nem lesz jobb a bõröd. Nem azt mondom, hogy ne egyél csipszet, meg burgerkinget, de több legyen a házi fõtt koszt és a gyümölcs, stb. Ahogy ürül a szervezetedbõl a sok szar amit megeszel úgy fog javulni a bõröd. Az meg csak kamu, hogy nincs pénzed krémre spórold össze a nasi árából, és hopp már is fogyóztál 5 nasinyit.... Szóval csak hajá, dönts és élj, vagy dönts és maradj lúzer, de dönts, és na itt ríjál. A kérdező hozzászólása: "haolyan könyû lenen fogyni akkor magyrrszág 70 % nem lenne elhizva. ráadásul pénz nélkül semmit nem lehet csinálni. és ha csak folyton rosszat kapja az ember eakkor képtelenség egyedül helyre vergõdni" Senki nem mondja hogy könnyû, viszont Magyarország 70%-a, vagy nem is... Magyarország elhízottjai, elkényelmesedett önmagukkal szemben jellem gyenge lusta disznó. Nincs bennük tartás és mindegyik csak sír mint Te és nem a súlyproblémája tekintetében nem a megoldást keresi, hanem kifogásokat sorol fel, mint ahogy most Te is.
Inv1sus: nem lehetett egyesével megszámolni az izmaimat, ha arra gondolsz, de nem volt egy félgömb se a hasamon, átlagos izmos férfi voltam, egyedül pakoltam a mosógépeket és feszül rajtam az izompóló. A kezdeményezésrõl pedig erõsen vitatkoznék veled. Errõl az utóbbi hetekben rengeteg kérdés született és azt gondolom, nem a nõnek kell elvégeznie a "munka" oroszlánrészét, de igenis elvárható, hogy adjon elég jelet és visszajelzést már a legelsõ pillanattól. Sajnos manapság ez sem divat, sok nõ elvárja, hogy fa testtel és buta tekintettel bámulva is menjenek oda a férfiak és szólítsák le õket. De nem baj, olyan pasikat is kapnak amilyet megérdemelnek. Én nem vártam sosem, hogy leszólítsanak (bár jól esett volna, volt olyan barátom akivel rendszeresen megtették és irigyeltem), de olyan nõvel nem is kezdtem aki legalább egy mosollyal vagy egy tekintettel nem jelezte, hogy nem egy tohonya elkényeztetett fadarab. De ez már nem az a téma amirõl a kérdés szólt. A véleményemet továbbra is fenntartom: ha nem vagy nagyon ronda, vagy nagyon szép, akkor a nõk kb. ugyan úgy viszonyulnak hozzád. A férfiaknál sokkal több testi hiba vagy tökéletlenség megbocsátható és sokkal több múlik azon, hogy mit mond és mit tesz.
10:57 Osztom a véleményed, teljesen igaz. Utólag már én is látom, hogy az önbizalom számít igazán, amit a fogyással szereztem meg. Egy jó udvarlással bármelyik csajt el lehet szédíteni külsõdtõl függetlenül, de nyilván azért az sokat segít, ha nem úgy nézel ki, hogy szégyellnie kelljen a barátnõi elõtt.
kifogások azok vannak látom.... én is nagyon pattanásos voltam, de tettem ellene, és fél év elég komoly kezelés után eltüntek sokkal jobban érzem magam azóta!!! kövér nem voltam soha, de van abrátnõm aki 40 kilót adott le az elmúlt évben pedig csak egy étrendet módosított tegyél ellene ne siránkozz
Kérdezõ kifogás.Legyen meg a célod.Tessék mennyit akarsz fogyni?Hogy akarsz kinézni? Ezek legyenek meg, és ragaszd ki az ideális testedet.Érted? Nincs pénzed, akkor menj el DOLGOZNI, ennyi. Cselekedj, a sikeres emberek megoldásokat keresnek. , , Amit az emberi elme képes kigondolni, azt meg tudja vlósítani"-Napoleon Hill. http://www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/-60-kg-sz.. Nézd meg õt, de ez csak az egyik. volt egy csaj 120kg volt lement 58-ra és fitnesz bajnok lett, és gyönyörû szép csaj. Állj neki és csináld. Olvasd el ezt:http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 4.részes alapismeretek rovat. Gondoljd arra, hogy a pasi ideáloddal szexelsz és visítsz az orgazmustól. 24F
A kérdező hozzászólása: fogytam már le 130 kiloról. 84 re. és tudok micsinálni visszajöttunom ezt jaj kifogások vannak mert mértne lenének. igen nekem is volt egy nõm amikor lefogytam. ugyan azt eszek mint bárki más. mivel 8 éve munkanélküli vagyok nem engedhetekmeg magamnak burger king, chips vagy csokiáradatot. azt esezm ami itthon van és amire telik. de amunaknélküliség. pénztelenség és nötlenség kikészit
Most látom te pasi vagy, akkor képzeld el az ideális alakú bomba csajodat aki lovagol rajtad és üvölt az orgazmustól, és beléd vési a körmeit is :) Nekünk pasiknak sokkal könnyebb.Tessék menj el edzeni, és menj dolgozni, hogy legyen pénzed, a kajádat napi 1500Ft-ból meg lehet oldani csirke-rizs. Én régen 50kg-os kis szûzike p_cs voöltam most 92kg nagyon izmos pasi vagyok, és a szép nõk eléggé bámulnak megfele.
A kérdező hozzászólása: és csodfa ha depresszios leszek semmi ismétlem semmi nemjön össsze a sulit is alig birtam letteni. nem tehetk róla ami másnak átlag dolog teszem azta tanulás, nõzés fogyás bár az szerintem nem az nekem nagyon nehéz vagy lehetetlen elérni. amuyg elkezdtem fogyozni 110. röl most tartok 104 nél. de holvan méga vége egyszerüen fogalmam sincs meddig van türelmem. se munka se pénz se nõ ha valaki erre csak azt tudja irni hogyáá csak pozitivan kell hozállnia dolgokhoz háttéved próbáltam már nem egyszer
6 os vagyok, én is hasonló cipõben voltam hihetetlen randa nagy pattanásaim és iszonyat kövér voltam, de elkezdtem mozogni és idõvel a ragyák is javultak. Szóval szard le ki mint gondol te mozogj figyelj a kajára és menj elõre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!