Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek együtt (599 db)

Mit tegyek? Együtt voltam a barátommal és azt kérte tőlem, h. a vibr. Om toljam fel neki "oda" hátra. Kicsit meglepődtem és nemet mondtam. El fog hagyni emiatt?

Legjobb válasz: Nem de manapság ez a divat. Ez már a mai szexuális életben mindennapos a prosztatamasszázs, ez olyan mint nálatok a G-pont... ha igazán nagy örömet akartál volna okozni neki akkor megcsinálod, nem homokos emiatt, és nem is fog elhagyni,csak hogy tudd, olvass utána hogy mi az a prosztatamasszázs

Nem de manapság ez a divat. Ez már a mai szexuális életben mindennapos a prosztatamasszázs, ez olyan mint nálatok a G-pont... ha igazán nagy örömet akartál volna okozni neki akkor megcsinálod, nem homokos emiatt, és nem is fog elhagyni, csak hogy tudd, olvass utána hogy mi az a prosztatamasszázs
15:20 Te kész vagy! Férfisegg=Pina? És akkor búza a férfi ha seggbetol egy nõt? Érdekesen látod a világot.
Nem lehet hogy kezd Búúza lenni?? De nem hagy el szerintem e miatt:) :)
Szerintem nem buza miért lenne az? A pasik pinája a seggük, õk ott is élvezni tudnak! Örülj neki, hogy neked nem turkál a seggedbe, mert akkor nõ létedre te lennél a férfiköcsög (ami elég megalázó) és a pasid tényleg buza lenne!
Az igazat megvallva nekem nem okozna ez örömet... Hogy lenne most ez a divat? Sok unatkozó barom. Ha lapát lenne a kezükben és dolgoznának, rájönnének, hogy hogy kell normális szexuális életet élni. Van, aki élvezi a prosztatavizsgálatot??? Rohadt liberálisok.

Mit tegyek együtt táncolok egy fiúval, (akrobatikus rock and roll) És nekem eléggé tetszik. De nem tudom hogy õ csak partnerként tekint -e rám vagy csak barátként. Hogy deríthetném ki?

6 éve táncolunk együtt.És kb. 3 éve vagyunk barátok. nekem kb. másfél éve tetszik.Sokat dumálunk.

Legjobb válasz: Meg kérdezném tõle .Tehát attól félek hogy rá menne a barátságunk ,meg az egymás iránti bizalom,mert ugye egymással táncolunk õ megtart nekem meg meg kell bíznom benne.Meg multkor fellépés elõtt egy pillanatra,csak egy pillanatra megfogta a kezem.Nagyon sokat szoktunk beszélgetni edzés elõtt,meg közben. Csak szerintem úgy viselkedik velem mint a barátjával.Hogyan mélyíthetném el ezt a barátságot ?

A kérdező hozzászólása: Meg kérdezném tõle .Tehát attól félek hogy rá menne a barátságunk , meg az egymás iránti bizalom, mert ugye egymással táncolunk õ megtart nekem meg meg kell bíznom benne.Meg multkor fellépés elõtt egy pillanatra, csak egy pillanatra megfogta a kezem.Nagyon sokat szoktunk beszélgetni edzés elõtt, meg közben. Csak szerintem úgy viselkedik velem mint a barátjával.Hogyan mélyíthetném el ezt a barátságot ?
Én azt tanácsolnám neked hogy csokold meg amikor kettesben lesztek így ha érez valamit írántad akkor vissza csokol ha viszont nem akkor nem lessz ciki az hogy elutasit mert kettrn vagytok és nem lát senki titeket vagy mond meg hogy te többet érzel a barátságnál nálla és akkor kiderül hogy mi lessz sok sikert !
A kérdező hozzászólása: köszi ! Jó ötlet csak hát lehet hogy rámenõsnek tünnék.
A kérdező hozzászólása: meg aztán félek mert ez lenne az elsõ csókom, de neki se volt még barátnõje.

3 év után sem múlik el a szerelem, mit tegyek? Együtt nem lehetünk, mert mindketten kapcsolatban élünk (férj, feleség, gyerek), de mindig visszatérünk egymáshoz, keressük egymás társaságát, a másik nélkül nincs levegő.

Legjobb válasz: Biztos õ neked a nagy Õ-d, de amikor valakinek gyereke van, akkor a saját érdekei másodlagosak. Ha nem lenne gyereked, azt mondanám, meggondolandó, hogy elválj a feleségedtõl... viszont így semmiképpen nem. Egy gyereknek szüksége van a normális családra.

Biztos õ neked a nagy Õ-d, de amikor valakinek gyereke van, akkor a saját érdekei másodlagosak. Ha nem lenne gyereked, azt mondanám, meggondolandó, hogy elválj a feleségedtõl... viszont így semmiképpen nem. Egy gyereknek szüksége van a normális családra.
A kérdező hozzászólása: a következõt írtam Neki (remélem nincs jelen ezen a forumon :-) ) , szóval így szólt: Semmi ertelme olyan ferfi utan sovarogni, aki nem letezik, elerhetetlen. Nem vagyok hülye, ezt belátom. És én sem engedhetem meg ezt magamnak, mert ezzel saját magamnak tennek rosszat, önmagunk ellensége nem lehetünk. Ha a jelenlegi kapcsolatomban nem érzem jól maga az magán ūgy, egyedül én oldhatom meg, még fiatal vagyok, de családos embereket nem szabad bántani. Mégegyszer bocsanatot kerek, nem foglak keresni. Erre ezt válaszolta nekem : Legyen úgy ahogy akarod, minden jót kivánok!
A kérdező hozzászólása: Ezzel úgy érzem pont került a végére, és én is megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszönöm a tanácsot, erõt adott!
Végre egy "tökös" lány;)
És még annyit hogy biztosan keresni fog majd elöbb-utóbb, és csak rajtad áll hogy kitartassz e az mellett, hogy lerendezted magadban ezt az egészet vagy még mindig el tudsz csábulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a "trükkös lány" megszólítást, szerintem ennél a Férfinél ez édes kevés, nem fog keresni, de jó ez így.
A kérdező hozzászólása: bocs, tököset akartam :-D , ez egyre viccesebb :-D
velem is ez a szitu,
Remélem kitartasz a most elhatározottakban. Mert ezzel fogod elérni azt hogy mással boldog lehess, de azt is elérheted, hogy a férfi átgondolja, hogyha nem tarthat meg mindkettõtöket, akkor talán melletted dönt. Ha mégsem, akkor bebizonyosodik, hogy jól tetted hogy elhatároltad magad tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat és hogy megosztottátok személyes tapasztalataitokat.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak: Teljesen igazad van, ha nem lép és mégis érdeklõdik utánam ez a legnagyobb önzõség részérõl, csak kihasznál. Maradjon meg a kényelmes házasságában, nem állok vele szóba többé.
Nem biztos, hogy akkor teszel jól, ha maradsz a laposka házasságodban, és büszkén feszítesz te is, és a szerelmed is, hogy lám, mi nem borítjuk fel a normális családi életünket, mi a gyerekeket tartjuk szem elõtt, inkább melengetjük itthon a [email protected] a párna alatt, de teljes családban élünk. Közben meg képmutatóan hazudtok mindenkinek. Ha nem mûködik a házasság, lépjetek ki belõle, és lehet próbálkozni együtt.
nekem is volt ilyen barátom vagy 15 évig neki is volt párja, nekem is, néha mi jártunk együtt, aztán megint neki valakije, meg nekem is, néha meg is csaltuk a párjainkat egymással most ott tartunk, hogy annyira meguntuk egymást, hogy csak telefonon beszélgetünk túl vagyunk minden de izgi, meg forr köztünk a levegõ dolgon, még sem õ a nagy õ....
Én is voltam így. Én férjnél a barátom nõs volt. Két év titkolózás és szenvedés után elváltam. Rá nem sokkal õs is. Együtt élünk 2 éve. Igaz nagyon nehéz volt ezt végig csinálni, de megérte. Mert hazugságban nem jó élni. Mindenkit becsapsz. A párod a gyered, meg magad is. A gyerekeknek is jobb így, mint egy halódó kapcsolatban szar példát látni és aztán leutánozni. Nem mondom hogy mindenkinek ez az útja, de hazugságokkal ne takarózz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nem könnyû a helyzet!
A kérdező hozzászólása: A legutolsó válasz adótól kérdezném: a gyerekeket nagyon megviseli a válás? Nekem nincs gyerekem, de a szeretett Férfinek van.
Nekem 16 és 11 éves volt a két fiam mikor elváltunk. Nem mondom hogy örültek mikor elmondtuk mi van, de hamar hozzászoktak hogy nincs állandó veszekedés, meg harc a családban. Egy év után mindkettõ azt mondja hogy sokkal jobb így. A páromnak 2 éves volt akkor a lánya. Most õ is 4 éves már, és náluk is sokkal jobb a helyzet, mert a gyerek nem az állandó feszültséget látja hanem azt hogy anyuval és apuval is nagyon jó lenni külön külön. Nem kell a gyerekeket hülyének nézni, nagyon jól érzik õk azt hogy valami nincs rendben. És ha ilyen szar példát látnak nem valószínû hogy õk jobban fogják csinálni. Ugyan honnan tudnák hogy kell jól csinálni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de itt kicsit más helyzet, a Férfi családjában nincs veszekedés, mert a feleség teljesen rá hagyatkozik, rá támaszkodik, nem vesz részt a közös döntésekben, elfogadja feltétel nélkül ami van. Ilyen esetben mi a vélemény?
Ahogy írtad neked még nincs gyereked. Gondolom majd szeretnél. A férfi részérõl nem fair ha ezt az állapotot fenntartja még sokáig. Hisz neki jó, révbe ért, van családja meg szeretõje is, valahol kerek a kép. De mi van veled. Eltelik a fiatalságod a bizonytalanságban. A férfinek el kellene döntenie hogy miért van a feleségével ha téged szeret. Vagy ha kényelmes neki a beleegyezõ felesége mellett, akkor ne téregessen vissza hozzád hanem engedje hogy boldog legyél mással. Nálunk én váltam el elõbb, vártam pár hónapot és mivel nem lépett a barátom elkezdtem ismerkedni. Nemsoká õ is eldöntötte hogy nem akar nélkülem élni és õ is lépett. Szóval aki komolyan gondolja az tesz is érte valamit. Vigyázz, ne használjon ki a férfi. Ha meg jó neki a feleségével akkor ne vigasztalódjon veled néha korba. Vagy te állj elé hogy döntse el mit akar, mert így ez nem mehet a végtelenségig. Amúgy meg te tudod neked mi mit ér meg, nincs két egyforma eset.
A kérdező hozzászólása: Küld el a francba! Most olvasom vissza hónapok után, amit írtam, egyszóval gáz! Nem voltam normális! De vége, jó lecke volt!

Mit tegyek? Együtt vagyok a párommal már 4 éve. Áprilisba lesz az esküvönk.! De! Már nem érzem hogy szeretném és már a jelen léte is idegesít engem.

Mostanába elégé ingerlékeny vagyok vele szembe. Úgy érzem mintha 1 idegennel énék együtt. Õ már teljesen beleélte magát.. Már családot akar 2-3 gyereket. De én még nem érzem magam készen rá. Teljsen össze vagyok zavarodva nem tudom mit tegyek.!:-SS

Legjobb válasz: Ha már így érzel rég rossz! Gondolj bele így indítani egy házasságot! Úgy érfeznéd benne magad, mint a kotló akinek varrják a szemét!

Ne menj hozzá, biztos lesz botrány, mivel már elég közel van, gondolom mindenki meghívva stb, de úgy fogtok járni, mint mi, egy év után lassan válunk...
ne menjel hozza, hat nem is akarod, azonnal szoljal neki, nem te vagy az elso aki visszamondja
Ha már így érzel rég rossz! Gondolj bele így indítani egy házasságot! Úgy érfeznéd benne magad, mint a kotló akinek varrják a szemét!
Mondd el ezt neki is! Tartsatok egy kis szünetet, és ha ezalatt rádöbbensz, hogy mégis szereted, csak esküvõ elõtti pánik tört ki rajtad, akkor újrakezdhetitek...
Nem lehet, hogy csak megijedtél? A gyerekektõl, az elkötelezettségtõl. Próbáld megbeszélni vele, hogy ne siettessen ennyire. Mondd el, hogy Te is szeretnél gyerekeket, csak egy kicsit késõbb. Szerintem ha szeret megfog érteni és akkor Te sem leszel így megrémülve. Minden esetre, ne add még fel! Sok erõt, szerencsét és persze boldogságot kívánok!
Hogyhogy mit tegyél? Már szinte meg is válaszoltad. Nem akarsz vele lenni, ne legyél vele.
Sürgösen mond el neki ne várj az esküvõig csak rosszabb lesz.
Ha így érzel, akkor ne legyen esküvõ! Egyébként miért vagy ingerlékeny vele szemben? Megbántott valamivel? Bosszant valamelyik szokása?
Lehet, hogy a "helyes"írásod zavarja!
szánalmas kamugép vagy, borzalmas helyesírással. esküvõ helyett inkább forgasd a helyesírási szótárt...
Szia!!Nekünk tavaly volt az esküvõnk májusban.És én is voltam igy, de rájõttem, hogy a lekötötségtõl féltem.De ahogy készûltûnk rá meghívok meg minden, és ez még jobban õsszekovácsolt minket. De ha már azt írtad, hogy a jelenléte is idegesít, az már aszt jelenti, hogy meguntad. Üljetek le és beszéljétek meg.

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

10 éve vagyok együtt párommal (kisebb nagyobb kihagyásokkal)! Már nagyon régota mondogatom neki hogy legyen babánk! Mit tegyek ha nem akarja?

30 vagyok ,? egy évvel fiatalabb!Nagyon sok mindenen keresztül mentünk már ennyi id? alatt,voltak szakítások is!

Legjobb válasz: hät a baj az hogy most hiàba mondod ogy elhagyod..30 vagy,és 10 év együttt valakivel az nagyon sok idö,szereted is persze,de a megszokàs is ott van mär..gondolj bele ha elhagynàd,éS ki tudja mikor talälsz tényleg egy olyat akivel nagyon jol megvagy és még babät is szeretne.sztem ha szakitasz,és tegyük fel talälsz màst...évekig gondolkozni fogsz azon hogy pl hiäba talältäl mäst,hiäba akar az "uj" pasi gyereket,de vajon miéRt alakult ez igy...én ugy gondolom ha 10 évet együtt vagy valakivel a szakitäs utän kell egy eléG hisszu idö mire tiszta lappal tudsz indulni màS felé..elhiszem viszon hogy nagyon bosszant,szomoru vagy és hogy eleged van!probäld meg..hogy elmentem vacsizni vagy pär napra menjetek ruccanjatok ki,éRdekes de akkor megnyilik az ember,és nyugodtan beséljétek meg,hogy ok 10 éve együtt vagytok är(nem vagy öreg!!ne érts félre!)csakhät mär 30vagy,és ugy gondolod hogy jöhetne a baba.ha meg kifogäsol,meg kitér elöle..kéRdezzz rà nyugodtan hogy miéRt.mond meg hogy nem vitäzni akarsz csak tisztän lätni..a munkahely meg az emberek 90%-ànak bizonytalan...a munkahely azert munkahely mert dolgol,mäsnak hiszen nem te vagy a magad fönöke...és akärkit a vilägon akärmikor kirughatnak bàrmiéRt..mégis mäsnak van gyerekük..tehät egyik munkahely sem biztos...ezt nyugodtan mond meg a pärodnak.

hät a baj az hogy most hiàba mondod ogy elhagyod..30 vagy, és 10 év együttt valakivel az nagyon sok idö, szereted is persze, de a megszokàs is ott van mär..gondolj bele ha elhagynàd, éS ki tudja mikor talälsz tényleg egy olyat akivel nagyon jol megvagy és még babät is szeretne.sztem ha szakitasz, és tegyük fel talälsz màst...évekig gondolkozni fogsz azon hogy pl hiäba talältäl mäst, hiäba akar az "uj" pasi gyereket, de vajon miéRt alakult ez igy...én ugy gondolom ha 10 évet együtt vagy valakivel a szakitäs utän kell egy eléG hisszu idö mire tiszta lappal tudsz indulni màS felé..elhiszem viszon hogy nagyon bosszant, szomoru vagy és hogy eleged van!probäld meg..hogy elmentem vacsizni vagy pär napra menjetek ruccanjatok ki, éRdekes de akkor megnyilik az ember, és nyugodtan beséljétek meg, hogy ok 10 éve együtt vagytok är(nem vagy öreg!!ne érts félre!)csakhät mär 30vagy, és ugy gondolod hogy jöhetne a baba.ha meg kifogäsol, meg kitér elöle..kéRdezzz rà nyugodtan hogy miéRt.mond meg hogy nem vitäzni akarsz csak tisztän lätni..a munkahely meg az emberek 90%-ànak bizonytalan...a munkahely azert munkahely mert dolgol, mäsnak hiszen nem te vagy a magad fönöke...és akärkit a vilägon akärmikor kirughatnak bàrmiéRt..mégis mäsnak van gyerekük..tehät egyik munkahely sem biztos...ezt nyugodtan mond meg a pärodnak.
Ezzel az a baj hogy õ 80 éves korában is tud gyereket csinálni de te nem tudsz ennyi idõssen szülni, tehát neked már nincs sok idõd fõlleg ha több gyereket szeretnél meg hát egy gyereket fel is kell nevelni nem elég megszûlni.Egyébbként õ szereti a gyerekeket, de mondjuk nem vagy elkésve ezzel nem azt akarom mondani.Én is 30 éves vagyok a kislányom meg 7 éves, én meg néha úgyérzem hogy talán hamar szûltem.De hát nem adnám oda semmiért jól van ez így ahogy van.Egyébbként a párod szereti a gyerekeket?Lehet hogy csak fél , a pasik hajlamosak bepánikólni attól hogy gyerekük lessz mert azért õ a férfi õ lessz a családfentartó és ez azért felelõsség, ha szereted ne hagyd el, ûlj le vele és egy jó vacsora mellett próbáld vele tényleg megbeszélni.Kérd meg rá hogy mondja el de tényleg õszintén hogy mi az oka hogy õ még nem akar, de szerintem csak fél.
Én azt gondolom, most elsõsorban a saját érdekeidet kell nézned. A párod is a saját érdekeit tartja szem elõtt, és nem azt, hogy Te mit szeretnél. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak "kényelmesebb" így egyelõre.... és õ valóban ráér gyereket "csinálni", csak nem biztos, hogy ha sokáig vár, akkor Te leszel annak a gyereknek az anyja... Ha most nem lépsz, pár év múlva már lehet, hogy késõ lesz... Egy ismerõsöm hasonló cipõben járt, mint Ti, és most 40 évesen járják a Kaáli intézeteket, meg a meddõségi központokat, mert most már akar a férje, csak nem jön össze... Tudom, hogy nehéz egy 10 éves kapcsolatot felbontani, drukkolok, hogy a párod meggondolja magát! :)
Ha mindenképpen babát szeretnél, akkor mondd meg neki. Ha erre még mindig nem akar, akkor azt is, hogy akkor valószínûleg el fogod hagyni. De ezzel kár volt 10 évet várni... most hol találsz embert, akivel ilyen jól megértitek egymást, összeilletek, együtt tudtok élni - ÉS babát is szeretne? Az, hogy az elsõ hónapban mit mond... nem biztos, hogy késõbb is úgy gondolja. Vagy valami olyan tulajdonsága van, amit nem veszel rögtön észre...
Szia Mi kicsit több ideje vagyunk egyutt (kihagyasok nelkul). Aztan most februarban véletlen kiszakadt az ovszer, mi se akartunk babat, egymasraneztunk, hogy ezek utan tok felesleges vedekezni, es majusra ossze is jott a babó :D 15 hetes, és 5 napos terhes vagyok most :) ) Ha tablettat szedsz, ne szedd, ha gumit hasznaltok, próbáld addig húzni, hogy ne vedekezzetek :D ha meg fogja tudni, hidd el, maskepp reagal majd. Az elsõ idokben meg annyira nem, de ha meglatja az ultrahangon, akkor majd igen :) ja, én 29 multam, a parom harminc :)

Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem a barátom és ő is engem, már majdnem fél éve együtt vagyunk. Velem vesztette el a szűzességét, de még mindig bénázik. Mit tegyünk?

Sajnos nagyon gyorsan elmegy,ráadásul ritkán találkozunk így még jobban fel van csigázva rám.. persze én is rá,de nekem azért kell id?... mit tegyünk ez ellen? úgy eltudok menni ha közben izgatom a csiklóm... de akkor is zavar ,hogy ilyen gyorsan elmegy :( Persze utána nagyon szívesen kielégít..de az még se olyan. + még olyan kérdésem lenne,hogy ? elég vékony én pedig elég molett vagyok ,de ? mindig mondogatja ,hogy nagyon tetszem neki és hogy nem akarja ,hogy lefogyjak.. de ha oda kerül a sor hogy én legyek felül akkor nem merek :S Mert ,hogy kövér vagyok és szégyenlem a testem ilyen téren... mert ahogy mozogna a mellem meg minden... szerintetek ? kérlek segítsetek. 19.L

Legjobb válasz: a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.

a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.
Az a lényeg, hogy ne szégyelld a tested, mert nincs miért. OFF: A férfiak nagy része egyáltalán nem a médiában hangoztatott vékony modellányokat szereti. Semmi nõiesség, semmi természetesség nincs bennük. Valami oka csak van annak, hogy már az õskorban megfogalmazódott az "ideális nõi alakról" alkotott kép a férfiak számára. És az egyáltalán nem az volt, amit a modern média hangoztat. Ettõl függetlenül véleménye is lehet mindenkinek. Van, akinek tényleg az egyszálbél deszka csajok jönnek be. Van, akinek az átlagos vagy sportos testalkat. Van, akinek azok, akiken van mit fogni és gyömöszölni. Van, akinek a még ennél is husibbak (pl. nevelõfaterom: odavan a hurkás, hájas, DE arányosan hurkás nõkért - ami azt jelenti, hogy rendesen megvan a melle, vékony dereka, széles csípõje, nagy segge, amellett, hogy mindene hurkás). Szóval ezen nem kell felakadni. De a lényeg az, hogy egyáltalán nem olyan fontos a pasik számára, hogy egy lány most 55 kiló, vagy 65, vagy 75, mint azt a nõk többsége gondolja. Kár, hogy erre még nagyon sokan nem jöttek rá. Mi mindenféle pózban szoktuk csinálni, tényleg, amit csak el tudsz képzelni. Bevallom neked: a kapcsolatunk legelején én is szégyellõs voltam, nemcsak azért, mert husibb vagyok az átlagnál, hanem csak egyszerûen az voltam. És ez zavarta a barátomat, mindig szóvá tette, ha nem is erõteljesen, de utalgatott rá, hogy minek takargatom magam. Aztán volt egy pont, mikor elhatároztam maga, hogy mostantól semmit nem takargatok. Láss csodát: a szex is azonnal jobb lett, közvetlenebbek lettünk egymással az ágyban, játékosabbak, nevetõsebbek, de szenvedélyesebbek is és beleadóbbak is. És ez a nagyon jó szex azóta is tart, pedig még híztam is mellette 5-6 kilót. Sajnos combra, meg aminek örülök, mellre. A combom szerinte is nagy egy kicsit, de nem szeretné, hogy változtassak rajta. Azt mondta sokkal erotikusabb meg jobb látvány, mikor hullámzik egy picit, vagy remeg a husi, mint az, hogyha egy vékony piszkafát birizgálna. Szóval fel a fejjel. Amúgy kipróbáltátok már kutyapózba? Akkor nem látja a pocakod, a feneked pedig hiába nagy, neki hátulról csodálatosnak fog tûnni. ;)
ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj.
ja én is 19 vagyok.
Hát én is eléggé duci vagyok és én sem szeretek lovagolni, de 1000nyi más póz van a világon és szerintem mindent meglehet oldani.Vagy ha nagyon ragaszkodsz a lovagláshoz akkor vegyél fel valami olyan fehérnemût(fûzõ, vagy babydoll) ami fent takar...hidd el akkor jól fogod érezni magadat.
A kérdező hozzászólása: Én segítek neki ahogy csak tudok! Sose vetem a szemére hogy huhh elment már megint vagy hasonlók, nagyon toleráns vagyok... régebben kb 1, 5 hónapig szexelnünk se sikerült mert mindig le lankadt , de szerencsére azt megoldottuk együttesen :) Már csak ezt kéne megoldani :)
pls ha zavar vedd a kezedbe az ügyet. gyakoroljatok. legyen olyan szex hogy álljon meg folytassa mérjétek az idõt mittudomén de segíts neki, te vagy a párja
szerintem am :D kifejezetten aranyos ha egy lány husisabb akár hasba akár máshol :D
A kérdező hozzászólása: Ha szerinted kiábrándítóak akkor mért nem akarja a szerelmem , hogy lefogyjak ?? Elkezdtem fogyózni és nem engedi hogy ne egyek normális kajákat... szal meggátolja a diétám.. akkor ezt mért csinálja ha olyan csúnya ? és akkor a molettebb lányoknak ne is legyen pasijuk ? ne is vetkõzzenek le senki elött?
utolsó.. ez hülyeség.. ne mond már h nem szép egy kis pocak a lányon .. nem izére gondolok + 40 kg ra.. szerintem a modell lányok nagyon csúnyák ..
Hát, csak a dagik mondják, hogy nem számít a pocak. Egy pocakos nõ kiábrándító.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írom, hogy köszi a bíztatást :) Amúgy szoktunk szünetet tartani, de kicsit rossz érzés mikor én már pont elmennék erre õ megáll mert ha nem áll meg akkor tuti, hogy elmegy :S A második válaszolónak : Hát remélem , hogy az én barátomnak is fog tetszeni, mert már sokszor megkért rá, de mindig kihúztam magam a dolog alól.. megkérdezhetem , hogy ti még milyen pózban szoktátok csinálni? mi az ami még kényelmes is és hatásos is ?:) Amúgy ha én utána akarom akkor õ nem bírja :S Nem tudom miért... szal hiába próbáljuk... ha esetleg sikerül vissza állítani akkor is úgy kimerül :S Talán ha felül lennék és én merülnék ki akkor utána hátha bírná tovább..
Ne haragudj, de 19 éves létedre ilyen butaságokat kérdezni, mint a mondókád utolsó fele... Ahogy mozogna a melled, azt imádják a pasik, a tied is imádni fogja. Fõleg ha igaz amit írtál, hogy husi vagy, gondolom nem mandarin méretû cicid van, hanem nagyobbacska. Azt fõleg szeretni fogja.Én is husi vagyok, nagyon nagy cicikkel és kerek fenékkel, és imádja a barátom. Pedig egy 18 éves kis kamasz, ha úgy vesszük, ott lehetnének neki a korabeli, vagy fiatalabb kis cs*trik, de [email protected] rájuk (én 21 vagyok). És amúgy õ is husi és alacsony is, alig 2-3 centivel magasabb nálam. Imádom a kis pocakját meg a formás popóját :) Én barátom is gyorsan elmegy, de utána szinte azonnal tudjuk folytatni, nem lankad le kishaver, és második menetben már sokáig bírja. Ezzel próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a reakciókat, igazán úgy érzem , hogy sokat segítettetek :) Holnap végre együtt alszunk :D Szóval merem remélni , hogy igazán bátor leszek :) ) Tényleg köszönöm :) "ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj."- erre a reakcióm az , hogy olvasd el elsõnek amit írtam... és utána reagálj rá :) )
Öhm..most a kérdésed a szexhiányra utal?
Keljetek fel korábban, és feküdjetek le késõbb.
A kérdező hozzászólása: nem a sexre utal a hiány hanem úgy érzem nem foglalkozik velem eleget. Meg mikor hozzábújok látom rajta hogy besokalt már velem hogy állandóan rajta lógok.

A párommal 2 éve vagyunk együtt, de a legjobb barátja mindíg fontosabb nálam. Ne értsetek félre, nem akarom elszakítani a barátaitól, de amikor egy héten negyedjére kocsmáznak együtt, az már sok nekem. Mit tegyek?

Persze próbáltam megbeszélni, de mivel nagyon fontos neki a srác, ezért óvatosnak kell lennem. Gyakori ellenérv, hogy én meg állandóan tanulok (ami igaz is). Nem akarom elveszíteni, de nekem nem jó így. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...

Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...
A kérdező hozzászólása: köszi az aranyos válaszokat. A baj az, hogy köztem és a barát között nem a legjobb a kapcsolat. Pesze megyek velük néha, de mindíg van egy kis feszültség, még ha nem is kerül kifejezésre. És hiába mondtam a páromnak már, hogy nekem nem jó így, az volt a válasz, hogy én nem érthetem meg az õ kapcsolatukat, mert nekem egy ilyen jó barátom sincs (ami igaz is, sok barátom van, de egyikkel sem ilyen szoros a kapcsolatom)
OLYAN NINCS HOGY FONTOSABB HA EGY KAPCSOLATRÓL VAN SZÓ!!! hogyhogy FONTOSABB, a barátodnak az kéne az elsõ legyen, hogy Neked jó legyen...és nem azt mondom hogy hanyagolja a barátait, de gondolom Õ nagyon fellenne veszve, ha esetleg Te tartanád fontosabbnak az egyik barátnõdet...Nem? szerintem ezt igy ahogy van mond el neki, és azt is hogy nem elszakitani akarod õket, hanem csak megakarod találni a megoldást...ja és miért nem méssz vele? tudom h az nem ugyanaz, de néha ilyent is lehetne csinálni...vagy forditva h Õ menjen veled...ez egyszerû...:) remélem segitettem és azt is h minden rendben lesz:)

10 éve együtt élünk! Van 2 fiunk. Most lánya született a k... jától, akivel több éve együtt "vannak". Mit tegyek?

Legjobb válasz: ez egy elég nehéz helyzet.neked kell eldöntened hogy képes vagy e együtt élni így vele.eltudod e ezt fogadni?én biztos nem tudnám megbocsájtani ezt.gyereke született úgy hogy évekig kijátszott a hátad mögött?ez gusztustalan.már az is szemét dolog hogy hosszú ideig csalt.hát még az hogy gyereket csinált neki.holott van két saját is.bízni nem lehet többé egy ilyen emberben,és szerintem nem is fogsz soha.szerinted lehet így együtt élni valakivel?nagyon szerethet ha képes volt így átvágni titeket.és gondolj csak bele.ezek szerint nem védekezett a nemi betegségek ellen sem.nem akarlak ijesztgetni,de mi van ha elkapott valamit...szerintem nézesd meg magad dokival,biztos ami biztos.õ mivel magyarázza ezt?mert talán egyszer megbotlik az ember.az még megbocsájtható.de folyamatosan?nem!hány hazugságot hallottál tõle vajon amit esetleg elhittél.most mindenre rájössz,és nehéz lesz feldolgozni.nagyon sajnállak téged és a gyerekeidet is.nem könnyû dönteni.ha elhagyod,azért a gyerekekkel tarthatja a kapcsolatot,hisz az apjuk marad.de te ne légy boldogtalan.elég ez most neked.ha vele maradnál nem tudnád elfelejteni ezt,mert ott kísértene a múlt mindig,a gyerek személyében.kívánom neked hogy légy erõs és tudj okosan dönteni.írd majd meg ha akarod hogy döntöttél.érdekel a sorsod.és ne okold magad semmiért,ne keresd a hibákat,nincs értelme.nem te tehetsz róla!

ez egy elég nehéz helyzet.neked kell eldöntened hogy képes vagy e együtt élni így vele.eltudod e ezt fogadni?én biztos nem tudnám megbocsájtani ezt.gyereke született úgy hogy évekig kijátszott a hátad mögött?ez gusztustalan.már az is szemét dolog hogy hosszú ideig csalt.hát még az hogy gyereket csinált neki.holott van két saját is.bízni nem lehet többé egy ilyen emberben, és szerintem nem is fogsz soha.szerinted lehet így együtt élni valakivel?nagyon szerethet ha képes volt így átvágni titeket.és gondolj csak bele.ezek szerint nem védekezett a nemi betegségek ellen sem.nem akarlak ijesztgetni, de mi van ha elkapott valamit...szerintem nézesd meg magad dokival, biztos ami biztos.õ mivel magyarázza ezt?mert talán egyszer megbotlik az ember.az még megbocsájtható.de folyamatosan?nem!hány hazugságot hallottál tõle vajon amit esetleg elhittél.most mindenre rájössz, és nehéz lesz feldolgozni.nagyon sajnállak téged és a gyerekeidet is.nem könnyû dönteni.ha elhagyod, azért a gyerekekkel tarthatja a kapcsolatot, hisz az apjuk marad.de te ne légy boldogtalan.elég ez most neked.ha vele maradnál nem tudnád elfelejteni ezt, mert ott kísértene a múlt mindig, a gyerek személyében.kívánom neked hogy légy erõs és tudj okosan dönteni.írd majd meg ha akarod hogy döntöttél.érdekel a sorsod.és ne okold magad semmiért, ne keresd a hibákat, nincs értelme.nem te tehetsz róla!
haaat en nem elnek egyutt egy iljen apaval.....azert mar annyira nem hagynam magam hogy vki iljet tegyen velem!ha a gyermekek mar elg nagyok , vagy eleg jo a kapcsolat a gyermkeiddel, meg fogjak erteni ha elhagyod a tarsad.kulonben, eggyik no sem erdemel iljesmit meg!Meg h h tobb eve egyutt vannak?nem kellet volna megengedd...most nem lenne ekkora gondod......szerintem
én már elváltam volna tõle.. mikor tudtad ezt meg? bitos nehéz lehet mert van két közös fiatok.. de túl kell ezen lépned
Még annyi, hogy én nem élnék vele tovább együtt, illetve nem tûrném a megalázást. A gyerekek meg nem tudom mennyi idõsek, de ha az apához ragaszkodnak engedd és mondjon bárki akármit, idõvel úgyis el fogják tudni dönteni, hogy ki ragaszkodik hozzájuk igazán csak adj idõt nekik.!!Az élet mindent igazolni fog!Attól még te imádhatod õket és gondoskodhatsz róluk, tudom nagyon nehész lesz, de végy erõt magadon! Az élet téged igazol majd, mert rendes becsületes asszony vagy !!! Ne légy gyenge, hogy kihasználjon az élet!!
Bocsi, de hogyan történt, hogy nem vettél észtre semmit! Nem biztos , hogy õ is akarta azt agyereket, lehet a nõ is rudas ebben, így akarta megszerezni a férjedet és õ kelepcébe került, de nem fér a fejembe, ha te szereted akkor hogyan nem vettél észre semmit. Azért akár mennyire titkos a kapcsolat a feleségnek észre kellett volna vennie, apró jelekbõl, közeledésbõl stb. Én így gondolom!
A kérdező hozzászólása: Tuti hogy még mindig meg is dugja! Érzem!
A kérdező hozzászólása: Tudják a fiaink hogy van kistestvérük. Férjem látogatja is a a k...t meg a lányukat nagyon sürün, én meg beleõrülök! Hogy tiltsam el tõlük???
Figyelj, hogyha már 1x megtette akkor máskor is meg fogja tenni... nem hinném hogy csak ugy abba hagyná a k...jával a te kedvedért...én a helyedben akármennyire szeretném is, nem maradnák wele... amelyik pasi ilyet megtesz egy nõvel az nem érdemel megbocsájtást.. magyarázd el a gyerekeknek is, hogy mi a helyzet... biztos jobban szeretnek majd töged mint az apjukat.. mond el nekik hogy egy másik nõt szeret és mástól van gyereke.Nyiltnak kell lenned a fiaiddal szemben, fõleg akkor, hogyha magad mellett akarod tartani õket.Azt nem te választottad, hogy megcsaljon vagy nem, de azt te választo, hogy ezentul hogyan viselkedsz vele.Találsz magadnak hozzád illõ férfit aki szeretni és becsülni fog téged és a gyerekeket is... Kitartást, szia
Ilyenre kár gondolni, hogy "akkor inkább meghalok". Az életben a szomorúságra azért van szükség, hogy tudjuk értékelni a boldogságot is. Amúgy soha nem tudnánk, hogy milyen boldognak lenni. Az általad elmondottak csak a jéghegy egyik oldalának a csúcsa. Erre nem igazán lehet ésszerû és logikus választ adni. (Engedtessék meg, hogy meghallgattassék a másik fél is - tartja a közhely.) Itt most nem is az okokat kell keresni, hanem megoldást találni. Egy olyan megoldás, amely nem túl nagy kompromisszum, és mindenféle további veszteség nélkül vállalható. Nem ismerem - és szerintem egyik válaszoló sem ismeri - a férjed, így nem tudjuk, hogy milyen ember. Te tudod, hogy képes vagy-e, akarsz-e és tudsz-e vele együtt élni. Pl. egy nem derült ki a beírásodból, hogy mikor derült fény a történtekre, a férjed akarta-e a szeretõjétõl a gyereket, illetve egy nagyon fontos dolog nem derült ki: a férjed most mit szeretne? Neki mi az elképzelése a jövõt illetõen?
Akkor mutasd meg, mennyire erõs vagy, és a szeretet milyen hatalmas dolgokra képes! A fiaidért, és magadért. Kívánom hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Én vele akarok maradni, mivel mindkét fiunk õt választota, egyedül nem tudnék élni. Akkor inkább meghalok.
A kérdező hozzászólása: Tudom már vagy 2 éve, de mindig azt hazudták, vége.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!