Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek beteges (50 db)

Mit tegyek? Beteges féltékenységgel?

A férjem külföldön dolgozik és mint a dedóban ha skype-on beszélünk állandóan csak veszekedik, és vádolgat. Állandóan azt szajkózza hogy megcsalom õt. Ezt teljességgel állíthatom hogy nincs így, viszont már kezd az idegeimre menni. Néha a sírás kerülget, adtam már neki ultimátumot hogy vagy abbahagyja vagy nem fogok vele beszélni. Tegnapi eset hogy telefonon beszéltünk, én pedig megreszeltem a torkomat.Amikor haza értem egy olyan üzenetet kaptam amiben az volt hogy én azért köhécseltem mert volt ott velem valaki, és ezzel jeleztem annak az embernek valamit. Mai eset hogy skypon beszéltünk, és ilyenkor camerázunk. Megszólalt a mobilom, felvettem, a camera úgy maradt és beszéltem azzal aki hívott. Amikor már vége volt a hívásnak csak akkor lettem figyelmes hogy írkálta hogy hangosítsam ki, de körülbelül 5 ször kérte. Nagyon nem bírom.Ez már beteges. Havi 2 napra jön haza általában, és kettõ havonta egy hétre. Nem tudom mi az oka hogy nem bízik bennem.Mit tegyek???

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy neki van valakije?

Nem lehet, hogy neki van valakije?
Azért ilyen, mert neki van valakije vagy félrelépett!
A külföldi munka elõtt is ilyen féltékeny volt?
A kérdező hozzászólása: Elõtte egyáltalán nem, és másfél éve van oda kint, és egy éve már megy, de persze eddig nem volt ennyire dúrva.
Ennyi idõ után talán megtapasztalta a saját bõrén, hogy az emberrel kikezdhetnek ha nem látják együtt egy partnerrel. Volt ismerõsöm aki így jött rá, hogy talán a párjának is akadhat más udvarlója és ezért lett féltékeny. Persze semmi alapja, de ez a távolság hosszú távon nem segít, fõleg ha még fiatalok vagytok, vagy még nem vagytok együtt régóta. Sokat nem tudsz tenni ellen, legfeljebb megpróbálod racionálisan megbeszélni vele a dolgot- ha hajlandó rá. De ha folyamatosan féltékenykedik, mondd meg neki, hogy vállaljon itthon munkát, akkor láthatja, hogy nincs más az életedben.
Menj ki te is dolgozni. Ha látná, hogy mennél, akkor talán megnyugszik, még akkor is, ha valamiért nem tudsz menni. Az más kérdés, hogy ez az elviselhetõ mértéken túl megy a féltékenysége.
A bizalom elvesztése egy kapcsolat megromlásában, tuti "félrekacsintottál" már amirõl õ tud, és innen ered a gond!
Volt egy ilyen pasim, aki ennyire féltékeny volt, én meg nem értettem, hogy miért. Nem bírtam vele maradni, persze más okok is voltak. Nekem errõl mindig az jut eszembe, hogy mindenki magából indul ki. A férjed el fog marni maga mellõl, mert amit csinál nem lehet a végtelenségig bírni.

Mit tegyek? Betegesen félek az utcán sötétedés után.

Az élet nem áll meg 5 óra után, de félek ilyenkor elmenni valahová, vagy a dolgaimat úgy alakítom, hogy sehová nm megyek. Komoly válaszokat várok.

Legjobb válasz: Próbáld szoktatni magad hozzá. Menj ki az utcára, nézelõdj, figyeld meg a környéket, az embereket (ha vannak ott), vegyél jó mély levegõket a friss levegõbõl.

Próbáld szoktatni magad hozzá. Menj ki az utcára, nézelõdj, figyeld meg a környéket, az embereket (ha vannak ott), vegyél jó mély levegõket a friss levegõbõl.
Elõször pár perc is elég, aztán fokozatosan többet, és egyre távolabb otthontól.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hozzá teszem, hogy nem vagyok már tini, jócskán a felnõtt korban vagyok. Az a baj, hogy nem látom beláthatóan a lépcsõház bejáratát és bokrok is vannak. Erre felé nincs is nagy gyalogos forgalom, sõõõt. Talán ezért félek, hogy a gyanús alakok erre felé "vadásznak". Egy ismerõsömet már ütötték le utcán, talán ezért van bennem para.

Jaj mit tegyek? Már totál kikészítettem magam idegileg. Ötlet? Mit tegyek a beteges féltékenységem ellen?

2hete szakítottam a barátommal...úgy éreztem nem megy vele, hogy nem szeretem eléggé, és nem tudom viszonozni azt amit ? ad nekem.

Legjobb válasz: Járj el barátnõiddel valahová, csinálj valamit ami miatt nem gondolsz rá. És tényleg hitesd el magaddal, hogy nem kell neked (ha dobtad gondolom nem szereted már úgy). Mindegy mit csinálsz, csak felejtsd el, és jobb lesz. Biztos nem holnap, egy pár hét vayg akár hónap is rámehet, de ez tényleg beteges amit csinálsz (már bocs).

A beteges féltékenykedés és kémkedés nem jó út..vagy lépj irányába vagy felejtsd el.Ezzel nem jutsz elõbbre amit most csinálsz.
Járj el barátnõiddel valahová, csinálj valamit ami miatt nem gondolsz rá. És tényleg hitesd el magaddal, hogy nem kell neked (ha dobtad gondolom nem szereted már úgy). Mindegy mit csinálsz, csak felejtsd el, és jobb lesz. Biztos nem holnap, egy pár hét vayg akár hónap is rámehet, de ez tényleg beteges amit csinálsz (már bocs).
Hát te tiszta hülye vagy. Nem csinál semmi rosszat, bizok benned s szeret. Erre te kidobod, nemtudod mit érzel. És még te gyanakszol õrá?! Nem fordítva kellene?
Jajj öcséém. Te szereted. Õ szeret. Mi az akadály...próbáljátok meg újra oszt kész...
A kérdező hozzászólása: azt akartam írni, hogy *NEM biztos hogy szeret, de olykor rámír msnen és néha felhív
A kérdező hozzászólása: 18:13as ez mit jelent?: 8----D
túl sok tévét nézel, túl sokat hülyítitek egymást a bnõkkel, és túl sok celebhírt hallgatsz. nem minden pasi csalfa, és akik azok, azoknak is az 50%-a csak azért, mert a hülyítés eljutott egy olyan fokra, hogy azt hiszi, hogy ez neki jár és ez a menõ. De nem minden pasi ilyen. Nem tudod elhinni, hogy szeret. Önbizalom hiányod és kisebbségi érzésed van. Miért érzed kevésnek és rosszabbnak magad más lányoknál? szerintem inkább ezen kéne elgondolkodnod, mert ez szokott az indokolatlan féltékenység hátterében állni.
A srác szerintem nagyon szeret téged, ha még ezek után is veled szeretne lenni :D Már bocs. Nem miattad írtam, de a legtöbb srácnak ez nem jön be. Nem ragaszthatod oda magadhoz, hogy mindig veled legyen. Mi lesz a barátaival, barátnõivel? :) Õt is kikészítheted ezzel. Megtagadnád tõle az "örömöket"? Itt nem feltétlenül "arra" gondolok. De elég unalmas lehet az élet barátok nélkül. Ráír lányokra, na és? Csak barátok. Beszélgetnek. Gondolom, neked is vannak fiúbarátaid. Beszélgetsz velük. Találkoztok. És van köztetek több is? :) Azért írsz rájuk, mert szeretnél tõlük többet? Nalátod.. Próbáld beleképzelni magad az õ helyzetébe, hogy neki ez milyen lehet.. És próbálj megbízni benne!! :) Az, hogy nem változtatta meg a jelszavát, egyértelmû jel arra, hogy téged szeret! Megmutatja, hogy mirõl beszél másokkal, betekintést engem a magánéletébe, hogy tudd, nem jár tévutakon! Ritka az ilyen türelmes és megbízható fiú! Szerintem próbáljátok meg újra ezt a dolgot. Abból, amit leírtál, azt látom, hogy te nagyon szereted azt a fiút, tehát "tudod" viszonozni az érzéseit. Szeretitek egymást; akkor mi itt a probléma? :) Csak a féltékenykedésen próbálj változtatni, mert ez már tényleg beteges kissé :S; bízz meg a párodban! Remélem, tudtam segíteni. Sok sikert hozzá!! :) 15/F
Az egy f***, jelekbõl összerakva.
önbizalom hiányod van, magadban kell lezárnod az önelégedetlenségedet, túl kritikus vagy önmagaddal szemben, ne másokhoz hasonlítgasd magad, a párodnak meg hidd el hogy õ tényleg szépnek, helyesnek lát, és neki te vagy a nyerõ, a kisugárzás a lényeg és a belsõ, aki szerelmes annak úgyis minden szép, aki veled van nem véletlenül téged választott, a azzal motiváld magad, és légy pozitív, hogy lehet pont az fog az agyára menni, és attól sokall majd be, vagy ábrándul ki, hogy nem bízol benne és hogy folyton leértékeled magad, kell egy kis sikerélmény, adj esélyt
Vegyél neki egy kedves kis ajándékot. És hívd fel, mond neki meglepit tartogatok neked. Találkozzunk. A karácsony a szeretet és a megbocsájtás ünnepe is egyben. Lépjél már te kis féltékenykedõs. Na mire vársz, tárcsázd a számát és kész!!!
Szerintem jöjjetek újra össze. Vizualizálva: A srác nélküled: 8---D A srác veled: 8------D Csak nyerhettek; mindketten.
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm de miért vagyok már arra is féltékeny ha csak pl. ráír egy-egy csaj ismerõsére msnen? és beszélgetést kezdeményez velük? Miért gondolom egybõl azt, hogy 1.találkozgatnak 2.randiznak, vagy fognak stb???? ezt hogyan kûzdjem le?
A kérdező hozzászólása: és ha csak msnezik egy csaj ismerõsével már AKKORIS FÉLTÉKENY VAGYOK ÉS EGYBÕL GYANAKSZOMM... DEMIÉRT??????
A kérdező hozzászólása: ezt irta smsben ma: "tudod mi fáj? H nem veszed észre, h vágyok rád, h kellesz, de még aztsem, h szeretlek. És soha nem hallgatjuk meg 1mást...és azért nem változtatok msn jelszót, h lásd nem kell más, és nem zavar ha megnézed....és olyan jól esne, ha csak 1x szeretnél" De mivan ha ez nála csak fellángolás ez a nagy imádat???
A kérdező hozzászólása: értem... 18vagyok nem akarom hogy mással járjon:(
Te raktad ki, hagyd. Igazából az a bajod, hogy most egyedül vagy, nem rajong érted már, és nem tudod elviselni... Nem jó érzés tudom, de ha nem szereted, akkor hidd el elfog múlni. És ne nyomozgass utána, mert nem szép dolog. Döntsd el magadban, hogy mit akarsz. Akarod õt vagy sem. Ha igen akkor beszélj vele, ha nem akkor felejtsd el, hagyd hogy élje az életét, és te is éld a tied, mert ez neked sem jó, hogy így kivagy borulva emiatt. Hány éves vagy amúgy? Fogsz még találni bárkit, hidd el, csak ezt a féltékenykedést hagyd abba.
Miért magyaráznak manapság mindent önbizalomhiánnyal? Mert nem értenek hozzá! :D Ne hallgass rá szerintem. (utolsó)

Beteges ragaszkodom az édességekhez, chipsekhez, ez az egyetlen öröm a napjaimban, mit tegyek?

Nagyon rosszul érzem magam emiatt, nem vagyok hizekony, szoval nem ez a része zavar, csak maga a tudat, hogy mennyi szemetet megeszem, es mennyi pénzt költõk ra.. Nem bírom megállni, hogy ne menjek be a boltba.. Munka közben is arra gondolok, hogy majd ha hazaértem, megyek a boltba es veszek chipset meg csokit, meg cukrot :( mit tegyek? Hogy kuzdjem ezt le?

Legjobb válasz: Gondold végig, hogy mi a baj, miért ez az örömforrás a számodra. Mi hiányzik az életedbõl? A problémát kell megoldani, és akkor a beteges nassolás abbahagyása is egyszerûbb lesz. Keress valami hasznosabb elfoglaltságot, hogy kitöltse az életed és örömet okozzon. Pl. valami hobbi, vagy sport. Én a sportról tudok nyilatkozni, konkrét örömet, boldogságot okoz. És ugyanúgy rá lehet szokni, mint az evésre :D

Gondold végig, hogy mi a baj, miért ez az örömforrás a számodra. Mi hiányzik az életedbõl? A problémát kell megoldani, és akkor a beteges nassolás abbahagyása is egyszerûbb lesz. Keress valami hasznosabb elfoglaltságot, hogy kitöltse az életed és örömet okozzon. Pl. valami hobbi, vagy sport. Én a sportról tudok nyilatkozni, konkrét örömet, boldogságot okoz. És ugyanúgy rá lehet szokni, mint az evésre :D
Elképzelhetõ, hogy vitaminhiányod van. Kezdetnek lecserélhetnéd a nasit aszalt gyümölcsre, magra, magasabb kakaótartalmú csokira.
Szokj le. Keress már örömforrást, mozogj. Lassan redukáld az adagot, eleinte kétnaponta, azátn 3, stb... mert az egy gondolom nem menne, és semmi nem is mtiválna
A rossz bélbaktériumk elszaporodtak benned, és õket eteted az édességgel. Ha nem kapnak, éhenhalnak. Ha keveset kapnak, pusztulnak, nem szaporidbak.Te döntesz. Ha szépet eszel, szebb lesz a bõröd, hajad.
4-es remélem a rossz baktériumokat nem gondoltad komolyan! Kérdezõ, ez egy pótcselekvés, valami miatt nem vagy boldog, ez lehet munka, vagy akármi. Én az elõzõ munkahelyemen már egész jól kerestem, de minden hétvégét végig alkoholizáltam.Éreztem, hogy változtatnom kell, mert kicsinálnak.Felmondtam, azóta sokkal jobb minden, nem akarok már mindig alkoholt inni, elkezdtem sportolni.

Szerintetek mit tegyek hogy ne legyek ennyire beteges? Ha ez valóban beteges? Hogyan múlna el bennem ez a furcsa érzés? (hasfájás, idegeskedés, kirohanások, stressz. Stb)

Nagyon fontos számomra hogy a barátnőm mindenbe igazat mondjon és megbízhassak benne! amikor összejöttünk sok dolgot elmásított eltitkolt a múltjával kapcsolatban! amire elvileg már réges rég fény derült mert mindent elmondott úgy ahogy történt!1éve vagyunk lassan együtt de mai napig folyton kérdezgetem kivel?mit?mikor?hányszor?hogyan csináltad?mekkora volt a srácok mérete?meg ilyenek! szerintetek ez normális?azért csinálom mert nem akarok egyedül maradni szeretem őt nagyon és elmondása szerint neki nem volt nálam jobb kapcsolata,minden téren én vagyok a legjobb!én egy helyes srác vagyok de csak eddig ő a 3. barátnőm az életembe,lehet ezért vagyok ilyen?mert nem voltam elég lánnyal?nem vagyok az a fajta pedig van elég jelentkező(nem nagyképűség)nemrég már kitaláltam hogy egy ismerősőmhöz volt köze akit csak ismer..és nem hiszem el hogy semmi köze hozzá már megőrül hogy életébe nem is beszélt vele ,miért állítom azt hogy közük volt egymáshoz..a sráccal többször álmodtam hogy üldöz stb és ezért gondolom h a barátnőmhöz van köze..az álomnak.mert sztem semmi se véletlen...amint a múltjára gondolok vagy elkalandozok gyomorgörcsöm van egész napra és ez így megy 1 éve lassan..de előtte is ez volt az előző barátnőmmel..vele 4évig húztam.értelmes válaszokat köszi 22/F

Legjobb válasz: Az teljesen biztos, hogy valami nem teljesen kerek nálad. Hogy mi okozza, azt neked kellene felderítened. Esetleg fordulj szakemberhez.

Az teljesen biztos, hogy valami nem teljesen kerek nálad. Hogy mi okozza, azt neked kellene felderítened. Esetleg fordulj szakemberhez.
Nem szemétkedni akarok, de a fejedben valami nincs rendben. És ez tök komoly. Ha egyedül nem tudsz ezen a hozzáálláson változtatni akkor fordulj szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: Tudom!felismertem hogy nálam van a probléma.de akarok és nem tudok változtatni..folyton csak depressziós vagyok.ahelyett hogy 22évesen normális emberként vidáman élném a napjaimat...

Ez beteges? Mit tegyek?

Nem tudok lefeküdni barátommal anélkül hogy el?tte ne fürödnék.Elvégre nap közben használjuk a mosdót, és nem csak kézmosásra, és nem akarom hogy rossz íz?/szagú legyek esetleg odalent.De rossz érzésem van emiatt..szerintetek?:S

Legjobb válasz: Nem beteges. Vagy akkor én is beteg vagyok. Persze néha jó csak úgy egymásnak esni, de én is jobban szeretem, ha teljesen tiszta vagyok.

Nem beteges. Vagy akkor én is beteg vagyok. Persze néha jó csak úgy egymásnak esni, de én is jobban szeretem, ha teljesen tiszta vagyok.
Szerintem az igénytelenség a gáz, nem az igényesség.
Nem beteges. Én minden nap megmosom a puncimat, hogy ne legyen még véletlenül se büdös... de nem közvetlenül az együttlét elõtt, hanem mondjuk délután. A tisztálkodás nem betegség.
Teljesen rendben vagy. Szerintem ez normális, persze van mikor a párok egymásnak esnek, de olyankor úgysem ez a fõ szempont! :)
tök oké a dolog, a higiénia nem árt:)
én is ugyanígy vagyok vele :) ez teljesen természetes :) ne aggódj

Nem tudom mit tegyek a szüleim betegesen aggódnak értem mit tegyek? Többi lent

Na szóval 18 éves vagyok és már elegem van abból, hogy sehova se mehetek,mindig az van,hogy õ ki neked vagy minek mész,és a végén még õk akarnak nekem bûnt tudatot csinálni amikor meg szembe szegülök velük bevágják a durcit és csodálkoznak ha fel emelem a hangomat...Meg még a barátaimat is megválogatnák ilyen pl a legjobb barátom aki olyan mint a testvérem már volt amikor el akartak tõle tiltani.És ha el is mentem valahova idõ pontilag reggel elmentem a 8 órási busszal de már azzal a busszal ami 18:00-ra ér be már haza kellett érnem sõt mi több a faluba se mehetek sehova se nagyon pedig elég kicsi falu még ha pizzáni is szeretnénk menni nem mehetek mert kocsma...pedig se nem iszok se nem dohányzok és akkor mindig mondják hogy meg bíznak bennem de így elég nehéz elhinni ....mit tegyek ?

Legjobb válasz: Próbálj meg beszélni velük!Ne emeld fel a hangod hanem szépen magyarázd el nekik hogy 18 éves vagy és szeretnél kicsit bulizni!Szeretnéd ha jobban bíznának benned.Ha eddig tisztelettudó, szófogadó gyerek voltál és nem adtál rá okot a szüleidnek hogy ne bízzanak benned akkor szerintem megenyhülnek...Egy próbát megér! Hajrá!

Próbálj meg beszélni velük!Ne emeld fel a hangod hanem szépen magyarázd el nekik hogy 18 éves vagy és szeretnél kicsit bulizni!Szeretnéd ha jobban bíznának benned.Ha eddig tisztelettudó, szófogadó gyerek voltál és nem adtál rá okot a szüleidnek hogy ne bízzanak benned akkor szerintem megenyhülnek...Egy próbát megér! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Hát próbáltam és valamiért a szájukból az automatikus válasz mindenre nem, indokot sose adnak...de Köszönöm :) próbálkozok :D
Próbáld meg elmagyarázni nekik, hogy azok a fiatalok, akiket bura alatt tartanak a szülei, sokkal nagyobb arányban kerülnek bajba, mint azok, akiket hagynak felnõni. Elõbb-utóbb te is kirepülsz a családi fészekbõl, az önállósodást pedig itt a legfõbb ideje elkezdeni megtanuni.

Barátom betegesen féltékeny. Mit tegyek?

Az ismer?seim közül is kitörölteti,akire féltékeny,hogy nehogy beszéljek velük.Msnen is megnézi az embereket,hogy kik vannak meg nekem,és ha valami nem tetszik neki,akkor nem akarja megbeszélni,hanem elkezd vitatkozni,és azzal fenyeget?zik,hogy szakít.Nem hiszem hogy adtam volna neki okot arra,hogy ilyen féltékeny legyen.Direkt nem beszélek senki olyannal akire féltékeny,de nem hiszi el. Mit tegyek? 18/L 18/F

Legjobb válasz: szerintem te is tud a választ, hogy mit kell tenned, és itt is eléggé összhangban állókat kaptál... most két eset lehetséges. vagy most kezd oszlani a lila köd, de azért még homályosan látod a valóságot, vagy félsz... A félelmed lehet magától a barátodtól, hogy mit fog csinálni, és lehet a magánytól. Az elsõ variációnak persze van létjogosultsága, nem tudom mennyire agresszív egyébként, de, ha a szüleid, barátaid kiállnak melletted, és elzavarják, ha zaklat, akkor elég hamar el fog tûnni az életedbõl. a második lehetõségnek meg nem szokott valós alapja lenni, csak megszoktad, hogy van melletted valaki. Hidd el, hogy vannak barátaid, és lesnek még szerelmeid is, és a barátok most a legfontosabb. viszont, ha még sokáig maradsz ebben a kapcsolatban, akkor utána nehezen fogod visszakapni õket. Nagy általánosságban elmondható, hogy a szerelem múlandó, a barátságok szoktak örökek maradni.

szerintem te is tud a választ, hogy mit kell tenned, és itt is eléggé összhangban állókat kaptál... most két eset lehetséges. vagy most kezd oszlani a lila köd, de azért még homályosan látod a valóságot, vagy félsz... A félelmed lehet magától a barátodtól, hogy mit fog csinálni, és lehet a magánytól. Az elsõ variációnak persze van létjogosultsága, nem tudom mennyire agresszív egyébként, de, ha a szüleid, barátaid kiállnak melletted, és elzavarják, ha zaklat, akkor elég hamar el fog tûnni az életedbõl. a második lehetõségnek meg nem szokott valós alapja lenni, csak megszoktad, hogy van melletted valaki. Hidd el, hogy vannak barátaid, és lesnek még szerelmeid is, és a barátok most a legfontosabb. viszont, ha még sokáig maradsz ebben a kapcsolatban, akkor utána nehezen fogod visszakapni õket. Nagy általánosságban elmondható, hogy a szerelem múlandó, a barátságok szoktak örökek maradni.
biztosan szereted te a pasidat?
Hát ömm, én kíváncsi lennék a múltjára, megcsalták e...a szülei dicsérték e, ezekrõl beszélgetnék vele, hogy megtudjam milyen hatások érték, hogy ilyenné vált.
mit tegyél? menekülj. MOST. minél tovább húzod a szakítást, annál nehezebb lesz, annál jobban hatalmába kerít majd a párod... hidd el, ez nem szerelem. ez birtoklási vágy. bekorlátozza az életed, hogy õ legyen az egyetlen, aki számít, és ezzel teljesen tönkretesz téged. hiába vagy most erõs csaj, olyan lelki terrorba fog belevinni, hogy késõbb már nem fogod magadtól azt mondani, hogy "elég volt". szóval dobbants-fájni fog, ez biztos, de hidd el, találsz olyan pasit, aki a tenyerén hordoz anélkül, hogy megszabná, mikor vehetsz levegõt. 18L
Fogd a szaván, és hagyd, hogy szakítson.
A kérdező hozzászólása: Szóba se merek már állni fiúkkal, olyanokra is féltékeny, akit már 2 éve ismerek..mert hogy nekem biztos bejön..:/
Komolyan: lépj le! És ha nem csak msnen lesz fent vki olyan, aki számára gyanús. hanem esetleg vkivel sétálsz az utcán...és meglát? akkor majd mit csinál? az ilyen szintû féltékenység beteges!
a féltékenység nem múló állapot. és elõbb utóbb teljesen tönkreteszi a kapcsolatot. persze, ha behódoló típus vagy, és szolgaian engedelmeskedsz minden óhajának, akkor múkodhet.... de minél tovább vagy benne a kapcsolatban, annál inkább fog a személyes tulajdonának tekinteni. és ha egyszer meggondolod magad, annál inkább nem fogja engedni a szakítást. zaklatni fog, fenyegetni, mert nem tudja elfogadni, hogy ami az övé, mást akar. olynkor az egyetlen esélyed, hogy õ fog másba "szeretni" (mert ez sok esetben nem szerelem, hanem birtoklási vágy) és akkor dob téged.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos hogy szeretem, és õ is engem. Szinte már minden fiú Barátommal megszakítottam a kapcsolatot, csak hogy ne legyen féltékeny, de nem hiszi el, hogy nem beszélek velük..
Az én exem az minden pasira féltékeny volt szinte akivel szóba áltam és nem az o haverja volt. Megszakítottam ezekkel az emberekkel a kapcsolatot. Mikor szakítottunk már nem voltak rám kviváncsiak. Nem tenném meg mégegyszer
Kérdés, h szereted-e annyira, h engedj neki. Szerintem nem szabad magad elvágnod a világtól és ismerõseidtõl azért, mert õ nem bízik magában. (egyszer én már tettem ilyet és megbántam). Ezzel együtt azokkal a srácokkal, akik nyilvánvalóan csak megd.gni akarnak és azért haverkodnak Veled, redukáld le a kapcsolatod - így talán meglesz az õ békéje is.
Valami oka csak van. Mit tegyél? Ne adj okot rá, beszéld meg vele

Anyukám szerint ez beteges wc-re járás szokás, mit tegyek? Bővebben lent

1 nap 9 10-szer szoktam wc-re menni hátha nagy wc-nem kell.Kb 15-17 percig üllök a wc-én. Ha hétköznap suliba megyek a 7.40-es busszal 6-kor szoktam kelni hogy 2x is kitudjak menni wc-re az kb 32 perc a 2 wc-zés. Anyu szerint tuti, hogy hánytatom kint magam, vagy ujjazok. Mit tegyek, hogy ne járjak ennyiszer wc-re? Pszihológus? (1 és fél éve megy így) 15/L

Legjobb válasz: Nyáron, amikor otthon vagy, fokozatosan szoktasd le magad. Ha úgy éred, menned kell, várj még öt percet, csak azután menj ki. A vécén töltött idõt pedig folyamatosan csökkentsd. Mivel otthon vagy, ezért könnyebben átszoksz, tudatosítsd magadban, hogy ha nagyon gyorsan kell rohanni, akkor is másodpercek alatt ki tudsz érni. Ez megnyugtat. Velem is volt hasonló, odáig fajult, hogy nem mertem busszal utazni, mert mi van, ha közben kell. Nálam bevált ez a fokozatosság.

Nyáron, amikor otthon vagy, fokozatosan szoktasd le magad. Ha úgy éred, menned kell, várj még öt percet, csak azután menj ki. A vécén töltött idõt pedig folyamatosan csökkentsd. Mivel otthon vagy, ezért könnyebben átszoksz, tudatosítsd magadban, hogy ha nagyon gyorsan kell rohanni, akkor is másodpercek alatt ki tudsz érni. Ez megnyugtat. Velem is volt hasonló, odáig fajult, hogy nem mertem busszal utazni, mert mi van, ha közben kell. Nálam bevált ez a fokozatosság.
Nincs ezzel semmi baj, neked ennyiszer kell, kész, téma lezárva. :P Am ázsiaiak is kb ennyiszer mennek wc-re, oszt.társaim is óra közbe van h 2x is kimennek.
sztem pszichés ok. nézz utána a neten, természetgyógyász, végsõ soron pszichológus. és mond anyudnak h nem ujjazod magad és nem is hánytatod, ez vmi pszichés dolog. nem stresszelsz sokat?
Volt egy barátnõm õ minden szünetben elment pisilni, volt, hogy kétszer is! És minden órán kiment min. egyszer. Õ a stressz miatt. Szerintme ez nálad is egyértelmûen pszichés ok, pszichológushoz kellene menned. Ez valami pótcselekvés féle. MÚltkor beszéltek nekem errõl, hogy pl. ha többször ellenõrizzük a vízcsapot vagy az ajtózárat stb. az is ilyesmi mert egy biztos pontot keresünk. Ezt a stressz váltja ki. Ez nem normális, hiszen ennyiszer akkor sem kell wczned ha hasmenésed van. Gondolom legtöbbször nem is wczel csak vársz. Különben összefüggésben lehet az idegeskedéssel mert én ha ideges vagyok mindig wcznem kell. Pl. randi elõtt is úgy érzek majd besz.rok :DD De igazából nem kell csak vagy 5 percre amíg várok rámjön ez az érzés. A stressz miatt van fordulj pszichológushoz. Anyukádnak pedig mondd meg, hogy olvastál errõl találtál valakit akivel ugyanez volt és a stressz miatt van. Pszichológushoz szeretnél menni, ennyi. Õ nyilván nem tudja elképzelni milyen ez, mondd el neki mert enyém is sok marhaságot gondolt rólam mert egyszerûen nem értett meg.
Hát én nem tudom, igaza van anyukádnak. A francért kell olyan gyakran járni wc-re meg olyan sokáig ott ülni. Nem csodálom, hogy gyanakszik rád, szerintem valami mást is csinálsz vécézésen kivül, elmondod?
Velem is ugyan ez volt (15:21), nekem is bejött a fokozatosság. De ha bestresszelek, még most is elõfordul. Szóval szerintem csinálj valami nyugtató dolgot.
Anyukád eléggé tapintatlan... Ha hánytatnád magad, az tényleg gáz lenne, de az ujjazással semmi gond nem lenne, valamint semmi köze hozzá...:/ A kérdésedre: Igyál reggel kávét, és próbáld a nagywc-zést ugyanakkorra beütemezni... Tehát kikakilod magad (bocsi:D) reggel, és akkor majd nem kell nap közben, és fokozatosan leszoksz róla.
Ez egyáltalán nem normális. Ha wc-zned kell akkor azt érzed elõre. Legalábbis a normál ember... És akkor szépen elmész aztán kész, ezért nem kéne ennyiszer járkálni...
én pl. este vagyok így. nem szeretek éjszaka felkenni, és kimenni wc-re. ezért lefekvés elõtt van mikor 2× is kimegyek :$
A kérdező hozzászólása: nagyon sokat stresszelek.
A kérdező hozzászólása: Ezt fogom tenni!
aha oké grt :)
?? hát mond el neki és váratlanul csókold meg majd hívd föl magadhoz és rakj be valami tatás zenét majd mehet a menet.....
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot! Sikerült megcsókoltál elõször meglepõdött de utána visszacsókolt.... és feljött magamhoz és megkurtam ^^ ... wááá nyáron esküvõõ
LÁNY LÉTEDRE MEGKÚRTAD? KEZEDÕL LÁBADBÓL 2 VAN? JAA ÉS EZ MÁR GERONTOFÍLIA!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!