Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek be van (318 db)

Kismama vagyok (12. hetes) Mit tegyek? Be van gyulladva a fogam és az inem, mit kellene vennem rá? Az orvos még nem javasolt semmit.

Legjobb válasz: Fogorvost. Õ megmondja hogy milyen gyógyszerrel lehet a gyulladást megszüntetni (a háziorvos is tud segíteni), gyulladt foghoz szerintem nem nyúl. Ha túl vagy az elsõ trimeszteren akkor azért már lehet antibiotikumot bevenni, inkább mint hogy begyulladjon a fél arcod, füled! Fogorvos, háziorvos!

Fogorvost. Õ megmondja hogy milyen gyógyszerrel lehet a gyulladást megszüntetni (a háziorvos is tud segíteni), gyulladt foghoz szerintem nem nyúl. Ha túl vagy az elsõ trimeszteren akkor azért már lehet antibiotikumot bevenni, inkább mint hogy begyulladjon a fél arcod, füled! Fogorvos, háziorvos!
elözö vagyok, a Panadol 20 percen belül szinte teljesen megszüntette a fajdalmat.6orankent vettem be 1-1, 5 szemet.es talan az egyetlen amit szabad terhesen, ra is van irva
Na nekem is bevolt, és be is van. 20 hetesen a csillagokat is láttam úgy fájt, na nekem akkor és most is a glycosept oldat használt. 1000 körül van, 1 dl-be kell 40 csepp, és azzal kell öblögetni, meg ecsetelni is lehet a gyulladt ínyt. Most is érzem pár napja, és azzal öblögetek+ecsetelek. Nekem a fogdoki nem adott semmit, azt mondta száj vízzel öblögessek, de az [email protected] sem ért!!! Antibiotikumot meg csak nem kéne terhesen. Ja, és mossad sûrûn a fogad, akárhogy is fáj közben, az jó rá. Sajnállak, én nagyon szenvedtem, szenvedek ettõl...
ínygyulladásra nekem gengi gélt javasolt a doktornéni de nekem csak enyhe volt, a fogam meg rendben volt, de egy próbát megér és nem vényköteles
Fogorvos tud segíteni, de mindenképp mondd meg, hogy hány hetes vagy. Remek gyulladáscsökkentõ amúgy a kamillatea is.Várd emg míg kihûl, és azzal öblögetni.Nekem 33 hetesen húztak 4 fogam egyszerre, én is azzal öblögettem, nehogy begyulladjon.Már mind összeforrt.Viszont a kamilla nagyon szárít, 2-3 napnál tovább ha használod, kifehéredhet az ínyed, és száraznak fogod érezni. 38 hetes km
Én háromszor szedtem le egy-egy kúra antibiotikumot a terhessé alatt.Vesetágulat és pangás miatt.Lehetne rajta vitatkozni, hogy kéne e vagy sem.Én sem örültem neki, de sajnos muszáj volt.Mindez a fertõzések elkerülése végett.Inkább antibiotikum, mint elfertõzõdött fog.szerintem
Nekem a fogorvos a cserszömörcés öblögetõt ajánlotta hasonló problémákra(DM-ben kb. 600.-Ft). Nagyon jól bevált!

Mit tegyek? Be van horpadva a kutacsa, de nem hajlandó inni a babám!

sziasztok! már egy ideje ez a gondunk, szegényt csak traktálom traktálom babavízzel, meg kajával (tápszeres), de csak süpped a kis feje. max 2 kortyot hajlandó inni. a kaja pedig -ha gyakrabban adom- kijön bel?le, még az el?z? etetésb?l való is... nem valami nagy étvágyú...

Legjobb válasz: Próbálj meg megnyugodni, nincs semmi baj. A 3 és fél hónapos babának nyugodtan adhatsz már teácskát. Lehet kapni granulátumosat több ízben. Igaz, hogy 4 hónapos kortól ajánlott, de hidd el, semmi baja nem lesz tõle. Ezek finom, édes teák, szerintem el fogja fogadni. Én úgy gondolom, hogy a 8 dl nem kevés egy ilyen idõs babának. Ne eröltesd. Ha ennyit kíván, ennyit fog megenni. Nem lehet minden baba egyforma. A szakkönyvek és védõnõk általánosítanak. A te picikéd külön egyéniség, senkivel sem lehet összehasonlítani. Ha 8dl-t iszik, akkor annyit iszik és kész. Ne aggódj. Vegyél teát és meglátod, hogy inni fogja.

Próbálj meg megnyugodni, nincs semmi baj. A 3 és fél hónapos babának nyugodtan adhatsz már teácskát. Lehet kapni granulátumosat több ízben. Igaz, hogy 4 hónapos kortól ajánlott, de hidd el, semmi baja nem lesz tõle. Ezek finom, édes teák, szerintem el fogja fogadni. Én úgy gondolom, hogy a 8 dl nem kevés egy ilyen idõs babának. Ne eröltesd. Ha ennyit kíván, ennyit fog megenni. Nem lehet minden baba egyforma. A szakkönyvek és védõnõk általánosítanak. A te picikéd külön egyéniség, senkivel sem lehet összehasonlítani. Ha 8dl-t iszik, akkor annyit iszik és kész. Ne aggódj. Vegyél teát és meglátod, hogy inni fogja.
mi kutacsunkra még nem mondtak soha semmit védönöt már nem láttunk egy jó ideje .
A második válaszolónak (kérdezõnek). Tudod, ha a kisbaba szomjas, behopad a kutacsa. Így lehet a legkönnyebben megállapítani, hogy szomjas. Hiszen Õ még nem tudja elmondani :-)
Köszönöm szépen a választ, ezt eddig nem tudtam. Nagyon hálás vagyok, mert a védõnõ nálunk is fehér holló számba megy...
Nekem a 7hós 8 kg-os lányom nem visz be naponta 8 dl-t összességében.Mi is nemrég voltunk ph mérésen, refluxos a babám.Ha nektek a 8 dl bent marad ne aggódj.Egyébként szerintem is adj nyugodtan teát neki ha azt elfogadja. De vannak babák akik kevesebbet esznek isznak.Ha jókedvû, nem látod betegnek, szépen fejlõdik nem baj.
A kérdező hozzászólása: köszönökm mindenkinek a megnyugtatást! no, vettem granulátumos teát. én kis körültekintõ, kiválasztottam azt, amiben csak szõlõcukor van, sima cukor nincs. a hipp édesköményesét. be is kutyultam. az edemény: pfr... aztán megkóstoltam. szörnyû!! szegényt meg tukmáltam. aztánn ma vettem egy málnás, csipkebogyósat és láss csodát! abból rögtön fogyott 10 ml. majd csak rendezõdik. mert szegénykém iszonyúan szorulásos is, szóval nagyon kellenes innia. egyébként fekve nincs vészesen beesve neki a kutacsa. de az igazság az, hogy ez is változó. van amikor ilyesztõen nagy a luk, van, amikor csak kicsi. de ha sikerül enni, vagy inni neki mindig simul! KÖSZÖNÖM A SOK KEDVES HOZZÁSZÓLÁST! ANNYIRA JÓL ESETT!!!
Szia Nalunk is ez volt a kisfiam baja igaz O beteg volt /tudogyulladas/ 5 honapos, es nem akart se enni, se inni. Es akkor mondta a doktorni, h a hipp-nek vannak a granulatumos teai, es hatha azokat issza a pici, es ejszaka megivott 3-4 dl teat. Szerintem is probald ki a kicsidnel biztosan bevalik nalatok is. Es probalj megnyugodni, tudom, h ezt konnyu mondani, de En is atmentem ezen 1 hete, es a baba is megerezte, h ideges vagyok, es annal jobban nem akarta azt tenni amivel hamar meggyogyul, de aztan 2 nap eltelt es szinte a regi volt az etvagya is.
Mi köze van a kutacsnak ahhoz, hogy mennyit eszik/iszik a gyerek?
Szia!Én azt tudom tanácsolni hogy ne aggódj!Tegnap voltam privát dokinál a 7 hós kislányommal, mert nem hajlandó csak 4x enni egy nap .Nem fogad el plusz folyadékot a tápszeren kívül .3x180ml tápszer, és 1x150 fõzelék ez 1 napi kajája és folyadéka.Ezt én iszonyú kevésnek tartottam, de a dokinõ azt mondta hogy ez tökéletes.Ne ess abba a hibába amibe én, ne erõltesd mert csak még nagyobb ellenállást fogsz nála kiváltani.A 8 deci szerintem is tökéletes egy akkora babucinak mint a Tiéd.Remélem sikerült egy kicsit megnyugtatnom Téged!-
Vízszintesben vagy függõleges helyzetben van beesve a kutacsa a picinek?
az én babám sem isszam meg a vizet, csak a teát, próbáld meg azt.
A kérdező hozzászólása: sziasztok és köszi mndenkinek a válaszokat! hát... nem mindig marad benn a 8 dl... pedig kap hr-es tápit is, de még az is gyakran visszaköszön. megyek és veszehk granulátumos teát. eddig nem mertem, de megpróbálom. hátha sikerülne jobban kialakítani egy kis kaja rendet is. mert így ha szomjas, csak kajálni hajlandó, persze az meg nem tesz jót a pocijának. jaj nagyon rendesek vagytok!! köszönöm!!
Szia! Azért kérdeztem, hogy fekve is be van-e esve a kutacs, mert nekem azt mondta a védõnõ még az elsõ gyereknél, hogy mindig csak úgy nézzem, függõleges helyzetben ui. erre is hat a gravitáció. Természetes, hogy ha tápszert kap, lehet, hogy szomjas, mivel azt nem lehet igény szerint kínálni neki, mint az anyatejet.. Örülök, hogy rendezõdik a helyzet és ez a tea ízlik a picinek! Jó egészséget kívánok nektek!


hát ha õ már tudja, és úgyse lép, nem tetszel neki
Hány éves vagy?Ez attól függ.Meg hogy a fiú besz.ari-e vagy vagánycsávó.
A kérdező hozzászólása: (9 évesek vagyunk mind a ketten)és aranyos ha van Facebookod akkor nézd meg Nagy Barnabás az ismerõsöm az én nevem Polyák Petra és kép nélkül!
Ez nem korai egy kissé?
Kislány! Ezt nagyon hamar tanuld meg: SOHA ne add ki a személyes elérhetõségeid, egy ilyen oldalon pedig fõleg NE!!! A nevedet se, mert utána kaphatsz egy csomó üzenetet, aminek nem örülnél... A kérdésedre válaszolva pedig...váááárj! Nagyon fiatalka vagy még, és ilyenkor a fiúk még félõsek, ez még az a kor, amikor ciki neki, ha tetszik valaki :) Beszélgessetek, barátkozzatok, ne akarj semmit se siettetni..
Attól függ, hogy mióta ilyen. Valószínûleg már berakhatod a szülõszobába

Facebookon napok óta nem látom az üzeneteimet, nem hozza be, meg a chatet se hozza be. Mit tegyek? Miért van ez?

Legjobb válasz: Néhanapján velem is elõfordul, sõt, ismerõseimmel is, eddig nem jöttem rá az okára, de rendszerint pár nap alatt elmúlik. Próbálj meg másik géprõl is bejelentkezni, hátha történik valami csoda.

Néhanapján velem is elõfordul, sõt, ismerõseimmel is, eddig nem jöttem rá az okára, de rendszerint pár nap alatt elmúlik. Próbálj meg másik géprõl is bejelentkezni, hátha történik valami csoda.
A kérdező hozzászólása: Máár jó.:)
Nekem is ugyan ez van :O Ez engem is érdekelne, hogy miért van de már nagyon idegesítõ..
A kérdező hozzászólása: Szerintem is.:((
Szerintem ne tegyél semmit.
Igyal sok froccsot amig szepnek vagy homalyoson latod
A kérdező hozzászólása: ...:D
jaj csak nem rólam van szó?:O
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm, teljesen igazad van...:)
Adj neki egy esélyt, ismerd meg, de ne hitegesd semmivel. Ha úgy érzed, nem kezdesz el hozzá vonzódni ezidõ alatt, akkor viszont ne ragaszkodj hozzá barátként sem. Jó lenne már megtanulni, hogy ha valakinek nem tudjuk viszonozni az érzéseit, akkor el kell engednünk, és nem berakni önzõ módon a barátgyûjteményünkbe. Igen, ha kiderül, hogy nincs nálad esélye, lehet, hogy el fog távolodni tõled. De akkor ez így is van jól. Ne akarj olyan barátot, aki ezt nem akarja (vagy nem ezt akarja).
jobb ha az elején tisztázódnak a dolgok, kinek ki jön be / nem jön be, mint hónapok múlva derülnek ki a problémák..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy nagyon bírom, és ha más nem is, de barátja szeretnék lenni, viszont õ már emlegette, hogy szeretne jobban megismerni, mert nagyon bejövök neki. Attól félek, hogy ha megmondom, hogy az érzelmei nem kölcsönösek, eltávolodik tõlem. És egyébként arról szó sincs, hogy mások véleménye érdekel...
Lehet, hogy meg fog, lehet, hogy nem.
portold át rám a belsejét és kapsz egy tökéletes pasikát.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem arról van szó, mert úgy érzem, hogy õ az, aki a legmegfelelõbb lehet számomra, igaz, még csak pár napja ismerem...és tényleg csak a külseje miatt...nem lehet, hogy ez meg fog változni?
figyi ha csak atlagos akkor adj neki egy eselyt, mert a jo szemelyiseg kepes megszepiteni az embert, de komolyan, de ha nagyon nem jonbe akkor nem is gondolnal arra hogy lehetne valami... Szval igazabol csak fosol masok velemenyetol sztem hogy leneznek majd esetleg e miatt, na a igyvan akkor jobban jar arac ekuled
Ha nincs meg a vonzalom hiába erõlteted. Inkább hagyd, mindenkinek jobb úgy.
Ha nem jön be, nem jön be. Mondta valaki, hogy muszáj összejönnöd minden aranyos és kedves sráccal?
A kérdező hozzászólása: Ez valóban ésszerû megoldásnak tûnik...:)

Mit tegyek? Baj van. Édesapám május 30. -án meghalt azonban a hagyatéki eljárás csak augusztus 14-én fejeződött be, és akkor derült ki, hogy kié lesz a kocsi. (az enyém) Bővebben lent. Elnézést a fogalmazási és helyesírási hibákért, de sietek.

Biztosítást akartunk rá kötni és kisuszámoltak körülbelül 15 000 forint befizetni valót. Tegnapelőtt kaptam egy e-mailt miszerint 54. 000 forintot pluszba be kell fizetni a május 30-tól augusztus 18-ig tartó időszakra, mert ekkor még nem volt biztosítása az autónak. Nincs még fánk, az autónkba belementek és a szervizbe az elavulást is nekünk kell kifizetnünk természetesen, közben pert indítottunk a nő ellen aki belénk hajtott, mert nem ismerte el, hogy ő okozta a kárt. A pert biztos, hogy megnyerjük, és majd visszakapjuk a pénzünk de lehet, hogy csak évek múlva. Szóval minden befizetést nézve már 100 000 felett járunk, és fogalmunk sincs, hogy honnan szedjünk ennyi pénz, így hamar. 2 gyermekünk iskolába jár, menzát kell fizetni. Mit tegyünk? :'(

Legjobb válasz: Vagy kifizetitek, vagy eladjátok az autót és utána fizetitek ki, vagy lemondasz az örökségrõl. Az örökség mértékéig fizetni kell a hiteleket, elmaradásokat, egyebeket.

Vagy kifizetitek, vagy eladjátok az autót és utána fizetitek ki, vagy lemondasz az örökségrõl. Az örökség mértékéig fizetni kell a hiteleket, elmaradásokat, egyebeket.

3 napja minden reggelre beduzzad a jobbik szemem. Mit tegyek? Mitol van ez? Es miert csak az egyik duzzad be? Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Hát ez engem is érdekelne!Kb.2hete voltam ugyan így.Péntek reggelre bedurrant érzékeny volt a szemhéjam mintha árpa kezdödne.du.rendelt az orvosom,de addigra lelohadt magától.Így nem mentem.Szomb.vas.ugyan ez,ugye ügyeletre nem rohanunk ilyennel,meg minden du.ra elmúlt a duzzana!Hétfõn reggel semmi...és azóta sem!Én nem tudok rájönni azóta sem!Nekem a bal volt így...

Hát ez engem is érdekelne!Kb.2hete voltam ugyan így.Péntek reggelre bedurrant érzékeny volt a szemhéjam mintha árpa kezdödne.du.rendelt az orvosom, de addigra lelohadt magától.Így nem mentem.Szomb.vas.ugyan ez, ugye ügyeletre nem rohanunk ilyennel, meg minden du.ra elmúlt a duzzana!Hétfõn reggel semmi...és azóta sem!Én nem tudok rájönni azóta sem!Nekem a bal volt így...
Ha ugyanazon az oldaladon alszol, akkor cserélj párnahuzatot. Kidörzsölhette, poros lehet, stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!