Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek baratsagbol (12 db)

Van egy srác, ő 19 Én 18 és nagyon szeretem. De nem szerelemből, csak barátságból mert nagyon aranyos. Mit tegyek, h ő is szeressen barátságból és ne csak egy "csajhaver" legyek a számára, mint a legtöbb lány ismerőse?

Nekem van barátom 8hónapja, nagyon szeretem, szerelmes is vagyok, de ezt a másik srácot csak barátnak szeretném, mert annyira jó lelk? és annyira aranyos... :) szerintem ? sem szeretne belém... nem is akarom, csak azt szeretném ha barátok lennénk :) Nekem van több ilyen srác haverom/barátom...

Legjobb válasz: Aranyos vagy. Te még hiszel a tündérmesékben. Ha annyira jó barátok lesztek akkor mi lenne az akadálya, hogy ne legyetek szerelmesek. Vékony jégen táncolni lehet, de elõbb utóbb úgyis beleesel a vízbe, vagy mást löksz bele.

Aranyos vagy. Te még hiszel a tündérmesékben. Ha annyira jó barátok lesztek akkor mi lenne az akadálya, hogy ne legyetek szerelmesek. Vékony jégen táncolni lehet, de elõbb utóbb úgyis beleesel a vízbe, vagy mást löksz bele.
Szerintem majd idõvel kialakul, ha meg nem akkor se búslakodj, általába nincs lány fiú barátság (tapasztalat), meg sokan vannak körülöttem, akik barátok, de az egyik többet lát a másikban, pedig van párja, de rájött, hogy ami a párjából hiányzik az benne van a barátjában
A kérdező hozzászólása: értem... :)
nem:) Habááár 1 van akiet most szeretnék, de hát az felejtõs sajnos:)
A kérdező hozzászólása: :) És neked van több csaj haverod/barátod? szoval nem lett egyik barátságból sem komolyabb?
áh, Bp:) akkor sajnos nem az vagy akire gondoltam!:) Ugyan ez a szitu, csak pont forditva! Fiú vagyok 19 éves:)
A kérdező hozzászólása: Debrecen. Te? :)
annyit árúlj el, hogy honnan irsz, és akkor megnyugszom!:)
A kérdező hozzászólása: kire gondolsz? :D:D:D :) Elõzõ válaszolók! Nekem is vannak tapasztalataim és változóak, van egy srác, aki már 3éve az egyik legjobb srác barátom de egyikönk sem akar a másiktól semmit. Persze van olyan haverom is, aki többet akart, de vele megbeszltük a dolgokat... Te meg kedves utolsó válaszoló, ne legyél ilyen sejtelmes :D:D
remélem nem az a lány vagy akire gondolok:D
Szerintem ha szerelmed is van, akkor rossz ötlet. Másfél évig hitegettem magam, h csak barát míg rájöttem, h akarom õt. Még mindig letagadom, csak NEKI akarom elmondani de várom a tökéletes helyzetet. A fiú barátok vagy szimpla bolondozós haver, akivel nem osztanád meg minden gondod, vagy szerelmes lelki társat látod benne. Bocs h csak lebeszéllek, de tényleg veszélyben lehet a szerelmed elõbb-utóbb.

Mit tegyek ha baratsagbol vonzalom lesz? Mit tegyek hogy normalis kapcsolatta valjon?

5 eve ismerek valakit, aki 4 evig a licibe osztalytarsam vol,es most 1 ev utan osszefutottunk, es most egyutt vagyunk.A licibe o volt a vagany gyerek...ott egyszer csak ugy osszejottunk egy bulin, es annyi. Most a baj, h mindketten szegyelosok vagyunk..s nehez megbeszelni a dolgokat...o is kerulgeto szavakkal,s en is, nem tudjuk hogy kezeljuk egymast.Helyrejon ez ahogy ismerkedunk? mert en ot teljesen maskepp lattam eddig, es most...ugy kicsit megijeszt mindkettonket h minden mas? Mit tegyek h oldodjon ez a feszultseg?

Legjobb válasz: Nem tudom mi a problémátok, ha mind a 2en bejösztök egymásnak, és olyan dolgokról is beszélgettek, amirõl nehéz. Lazulljatok el, nincs mit izgulni. Ha nagyon nem megy máskébb fogyasszatok alkoholt. De ne sokat ;)

Nem tudom mi a problémátok, ha mind a 2en bejösztök egymásnak, és olyan dolgokról is beszélgettek, amirõl nehéz. Lazulljatok el, nincs mit izgulni. Ha nagyon nem megy máskébb fogyasszatok alkoholt. De ne sokat ;)
:s Akkor próbáld meg elhúzni a hazamenést, pl amikor már közeledtek a házatok felé, kezdj el valamirõl témázni, sztorizni, beszélgessetek minél többet a kapuban, utána a dolog adja magát.
A magyar pasik mind nyuszik. Teperd le és dugd meg mûbrokival!
A kérdező hozzászólása: *normalis..bocsi
Nagyon fiatal lehetsz még, ha ennyire nem tudsz fogalmazni. Konkrétan hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 20 mindketten...nehez megfogalmazni...mert nekem a helyzet is nagyon fura...és valaki akit eddig teljesen mas szemmel néztem most megváltozott...olyan érzelmek amikrol eddig nem tudtamm...csak mindkettönknek fura..és nem tudjuk hogy beséljük meg h mit is akarunk...nem tudom hogy érttessem meg...feszült a hangulat emiatt koztünk
A kérdező hozzászólása: az nem is rossz otlet, csak o autoval jar...annyi h nagyon visszhuzodo mikor haverekkel vagyunk...szoval hiv, meg akarja h ott legyek, de nem fogja meg a kezem, nem puszill...csak majdnem mikor megyunk haza...s én sem akarom eröltetni..ez csak az elejen lesz igy? lehet meg o se szokott hozza az otlethez?

Barátságból szerelem? Avagy miért kerül engem? Mit tegyek?

Sziasztok! Én egy nagyon összetett dologgal kapcsolatban szeretném kérni a véleményeteket! De ez tényleg hosszú történet lesz, úgyhogy d?ljetek hátra a karos széketekben.

Legjobb válasz: Itt az idõ, mégis mire vársz? (óvszer mindig legyen nálad, bármikor kellhet...)

Itt az idõ, mégis mire vársz? (óvszer mindig legyen nálad, bármikor kellhet...)
kérdezd meg hogy akar-e veled járni hamár mind a ketten szinglik vagytok..:) most lépj te;)

Legjobb barátságból szerelem. Mit tegyek? (lent)

Van 1 lány 1 éve a legjobb barátom. DE én ma már picit többet érzek iránta mint barátság:$.

Legjobb válasz: Szerintem igyál egy sört és tudod majd mit kell csinálni.

Szerintem igyál egy sört és tudod majd mit kell csinálni.
ez egyértelmû mond meg neki hogy szereted álltalába a legjobb barátságból lesz hosszú szerelem
Én nem látom logikusnak az elvesztését. Általában nem szokták emiatt megszakítani a barátságot. Nyugodtan próbáld meg.
Gondold át pontosan hogy mit szeretnél és ha tényleg érzel iránta valamit akkor elõbb utóbb el kéne mondani mert úgy is észre fogja venni hogy picit máshogy viselkedsz. Velem ugyan ez történt Így jöttem össze a barátommal több mint egy éve, ugyan így kezdõdött nálam az egész, sokszor láttuk egymást sokat beszéltünk találkozgattunk szerelmes lettem nem tudtam mit csináljak mert nem akartam elveszíteni de nem bírtam és már õ is észre vette rajtam hogy szomorú vagyok valami miatt mondtam neki hogy ha ezt elmondom akkor lehet hogy más lesz a kapcsolatunk is és nem lehetünk majd ennyire jóba.. és neki ott a barátnõje..egybõl levágta mirõl van szó. Egy hét múlva szakított a barátnõjével õ is elmondta hogy szeret és azóta együtt vagyunk :) Nagyon szorítok neked. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok segítséget:)

Mit tegyek hogy újra jóba legyünk? (diákszerelem) barátságból szerelem.

Tényleg nem hittem volna, hogy ilyen fiatalon szerelmes leszek. De az biztos hogy ez már nem barátság. Tényleg nem korhoz kötött!

Legjobb válasz: Egy jó alkalomkor menj oda hozzá, és mond el neki, hogy vissza akarod kapni a barátságát!

Egy jó alkalomkor menj oda hozzá, és mond el neki, hogy vissza akarod kapni a barátságát!
Szerintem mindenképpen írj neki egy levelet, és semmiféle képen ne interneten küld el neki. Írd le neki papírra(mint az "õsidõkben"), hogy mit érzel, akár azt nem kell leírnod, hogy szerelmes vagy belé, mert ugyebár az elején nem akarsz tõle semmit. Csak éreztesd vele, hogy fontos neked, és visszaszeretnéd kapni a barátságát.:) Sok sikert!
ha tényleg szeretnéd visszakapni, közöld vele tudom ez nem egyszerû, de ez a legjobb módszer szerintem aztán vagy sikerül, vagy nem az életben mindig vannak nehéz, kockázatos döntések, de még mindig jobb, mint ha látnád, hogy egy másik lánnyal jár...

Valaki? ! Nagyon fontos barátságból szerelem! Sürgős! Nm tudom h mit tegyek, vagy hogy jól csinálom-e amit csinálok.

1-1,5 éve nagyon jóban voltam 1 fiúval. nagyon jó barátok voltunk. mindig mindent megbeszéltünk, kölcsönös volt a bizalom. nagyon szerettem mint barátot, de kb 2 hete bevallotta facebookon, hogy totál belémzúgott. akkor megmondtam neki, hogy nem szeretném ha a közelemben lenne, mert én semmit nem éreztem iránta, és ez bennem akkora sebet hagyott( az is baj, hogy minden eddigi fiúbarátom bevallotta h szerelmes belém, nem nagyképűséggel mondom). azóta nem is beszéltünk. még nem is köszöntünk egymásnak. nap mint nap látjuk egymást, néha átjön az osztályunkba(9.es, én 8), próbálom kerülni. szegény még ronda is, ezért nem vonzódom hozzá. viszont olyan jó barátom volt! kérlek, segítsetek, most mit tegyek? jól csináltam azt, hogy megmondtam neki h ne "ne szívjunk most 1 kis ideig 1 levegőt"? normális válaszokat ha lehet... előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: "szegény még ronda is" milyen kedves megjegyzés

"szegény még ronda is" milyen kedves megjegyzés
Valaki világosítson már fel, hogy minden lány ennyire tírpák?!? Akit valaha is szerettünk (akár csak barátként), annak soha nem mondjuk azt, hogy "kopj le", és nem okozunk neki ekkora fájdalmat feleslegesen. Megmondhattad volna neki, hogy "Figyelj, szexuálisan nem érintkezhetünk anyukám! Ezt-ezt.. Ne haragudj, de errõl nem tehetek!" http://www.youtube.com/watch?v=yP_Kbdrm-eE&t=2m50s No de a viccet félretéve: meg lehet mondani valakinek szépen is, hogy nem jöhettek össze. Attól még lehettek barátok. Istenem, nem is értem ezt a felfogást. Tegyük fel, többrõl álmodik, mint barátság. De amíg felfogja és elfogadja, hogy csak barátok lehettek, és nem nyomul, és nem "folyt meg", addig miért ne lehetnétek úgy, mint régen?? Úgy tûnik, nem tudod kezelni a helyzetet, s ezért önzõen és gyáván, mindenkit fellökve elfutsz. Nem tudsz mit kezdeni ezzel a szeretettel. Pedig hidd el, sok ember de szeretné, ha szeretnék! Ez kicsit olyan, mint mikor kiderül valakirõl, hogy a saját neméhez vonzódik: noha õ semmiben sem változott, a "barátai" mégis elfordulnak tõle, és hirtelen õ lesz a kibeszélés középpontja. 23/F
nem mondom... jó haverod lehet, ha így vélekedsz róla.. Végülis tökmindegy. De ezért NE kerüld. Ha érezteted vele azt, hogy nem akarsz vele barátkozni, és ellenségesen kezeled õt, mégis mit vársz? oda megy majd teológiai vitát nyitni, hogy jaj de szép volt a régi idõ, mikor mindent meg tudtunk beszélni? -.-" Ne várd. Talán a helyedbe bocsánatot kérnék tõle, mert ez így ahogy leírtad, egy rideg, és brutális visszautasítás volt. És helyette elmondanád neki szépen, hogy a dolgok nem, így mennek, nem lövünk házinyúlra, stb.. ha tényleg jó barátod, akkor õ nyilván ezt felfogja, és tiszteletben tartja, de jegyezzük meg.."nem szeretném ha a közelemben lenne" neked hogy esne fordított helyzetben??? ÉS itt ne nekem, ne a kommentelõknek, hanem saját magadnak válaszolj! ^^
igen , miért áltattad volna habokra?? majd idõvel kiheveri és újra a barátod lesz csak
A kérdező hozzászólása: nem az ország szépe... így jobb? :D xD nagy fülek, nyújtott fej, érdekes mozgás( mint aki bevan bäszva és szarva 1erre) xD
A kérdező hozzászólása: csak azt hiszem megbántottam.. de most mit tehettem volna? jöjjek össze vele, úgy, hogy semmit nem érzek iránta? haragot érzek.. ez normális? haragszom rá!
ebbõl már semmi se lesz:) nem kellett volna így elutasítanod.max annyit kellett volna mondanod hogy nem szeretnék veled járni...kész, ennyi! és rögtön a fiú belekezd egy másik témába, de az a seb megmarad benne.
Szerintem Jól CSináltad de egy haveri sexx-et meg lehetet volna ejtened
Például mondhattad volna neki, hogy bocs, de csak barátként szeretlek. Ehhez nem kell még a közelébõl is menekülni, mintha leprás lenne, közben logikus módon panaszkodni, hogy hiányzik a barátsága, amit te dobtál el.
jól tetted hogy megmondtad neki. hogy bunkó voltál az egy dolog, fájdalmat okoztál a pasinak, de legalább most már tudja hogy nem veszített sokat... soha senkiben ne táplálj hiábavaló reményt mert ezzel kihasználod. ugyanis õ csomó energiát rád fordít, foglalkozik veled, nyilvánvalóan azért mert kellesz neki. persze neked ez a helyzet jó mert van aki szórakoztat... de nem legyél önzõ! gondolj arra hogy ha megmondod neki, hogy nem akarsz többet barátságnál, akkor nem fogja feleslegesen pazarolni az energiáját, már bocs a kifejezésért, de képzeld el ha veled van elfoglalva 2 évig értelmetlenül, azalatt az idõ alatt megtalálhatná a boldogságát másvalakivel. és ha önzõ leszel akkor ezt a pasik hidd el, megérzik rajtad és õk se akarnak majd tõled többet.. egy éjszakánál

Barátságból szerelem (kezd bonyolult lenni) mit tegyek?

20/F. biztos forrásból tudom,hogy a lánybarátomnál nem lehet esélyem, ráadásul gyanakszik,hogy én többet éreznék... mi lenne a legjobb megoldás?

Legjobb válasz: De ha nem próbálja meg, akkor egész életében azt fogja kérdezni, hogy miért nem tett semmit, és ezzel elkezdõdik a "miért" korszak.

De ha nem próbálja meg, akkor egész életében azt fogja kérdezni, hogy miért nem tett semmit, és ezzel elkezdõdik a "miért" korszak.
Szerintem ne csessz el egy jó barátságot egy lehetséges szerelemért. Egy igaz barát jobb, mint egy gyûlölködõ ex.
Bepróbálkozni, majd ha kudarc, felszívódni egymás életébõl.
Nézd. Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg. Én is hasonló helyzetben voltam, mint te, de (én hülye) nem tettem semmit, és beleszeretett másba. A mai napig együtt vannak. Szóval, azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg. Amúgy a nõk kiszámíthatatlanok. Lehet, hogy csak úgy mutatja, hogy nem érdekled õt, mint partner, és közben az ellentét érzi. Nem tudom, csak mondom, hogy erre is van esély. Sok sikert!
Próbáld meg, nem sokat veszthetsz, a barátságotok már úgyis rég elúszott így, hogy beleszerettél. Ez már nem barátság, csak még rosszabb lesz neked, mert hiába jó vele, úgyis tudod, hogy nem lesz a tiéd... (hacsak meg nem próbálod, szóval tedd ezt :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Szia:) Pont most voltam ugyan ilyen helyzetben. A srác megpróbálkozott ezzel nálam és most együtt vagyunk. Késõbb bevallotta, hogy nagyon félt, mert nem gondolta volna, hogy én is érzek iránta valamit. Pedig nagyon szeretem õt :) remélem Nektek is ilyen szerencsétek lesz:) Szorítok!!:)

Barátságból szerelem lett, mit tegyek?

Megmondtam a lánynak, hogy szeretnék többet, mint barátságot, nagy váratlanul érte, mindig is barátként néztünk egymásra, Ez volt kb 1 hónapja, de azóta talán semmi sem változott, azt mondta hogy szüksége van időre, de hisz ebben. Elhiszem neki, és nem ver át, hogy közben halogatja a dolgot, és nemet nem mer mondani. Mit tegyek? Komolyabb helyre még nem hívom, korai lenne. De kosarazni sem igazán jön le, nem azért mert nincs kedve, csak nagyon elfoglalt. Sétálást meg sem kérdeztem. Esetleg valami ötlet / tanács ?

Legjobb válasz: érdekes szituáció,lehet hogy tényleg idõt akar,vagy azért nem akar nemet mondani mert akkor tönkremenne a barátságotok,én is voltam így,tudom mirõl van szó.Ne erõltesd az a lényeg,eljön az idõ amikor dönteni fog,mert õt is értini a dolog,lehet hogy ma,vagy holnap vagy akármikor,de válaszolni fog.Ne erõltesd

érdekes szituáció, lehet hogy tényleg idõt akar, vagy azért nem akar nemet mondani mert akkor tönkremenne a barátságotok, én is voltam így, tudom mirõl van szó.Ne erõltesd az a lényeg, eljön az idõ amikor dönteni fog, mert õt is értini a dolog, lehet hogy ma, vagy holnap vagy akármikor, de válaszolni fog.Ne erõltesd
A kérdező hozzászólása: Abban biztos vagyok, hogy tudnék ha nemet mondana vagy úgy érezné, hogy nem. (látnám rajta, de jól érzi magát velem, szórakoztatom stb. )
Persze h jól érzi magát veled, mert barátként szeret, de amúgy csak nem képes megmondani, h semmi esélyed. Barátságból szerelem a nõknél 1 millió esetbõl 1x lesz, mert ahhoz külsõ vonzalom kell, és ha az meglenne, akkor eleve nemcsak barátként közeledett volna hozzád a legelején.
Nem lenne korai elhívni komolyabb helyre.

Barátságból szerelem? Mit tegyek?

Sziasztok:) Van egy nagyon jó barátom, napi szinten látjuk egymást, iszonyat jóban vagyunk:) Néhány éve ismerjük egymást (mostanában lettünk ennyire jóban), és egyszerűen elképesztő, hogy mennyire egyformák vagyunk... ugyanolyan az életről alkotott képünk, ugyanazokon a vicceken nevetünk, ugyanaz a zenei ízlésünk, egyszerre mondjuk ki ugyanazokat a szavakat... még azok a hülyeségek, amiket eddig elkövettünk életünkben is hasonlóak:D Természetesen beleszerettem, mert miért ne(...), de túl fontos nekem ahhoz, hogy megkockáztassam a barátságunkat. Ráadásul annyira "egy körben mozgunk", hogy nagyon nagy hülyeség lenne belevágni, mert ha balul sülne el a dolog, nagyon rosszul érinthetné a "kapcsolatainkat". Ez eddig okés is, felfogtam, hogy nem lehet több, de kb. kínszenvedés vele lennem, mert annyira oda vagyok érte... Mit csináljak, hogy kiszeressek belőle? Tudom, ez nem így megy, de már kikészülök ettől a helyzettől. Ti mit tennétek? Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsi, ha hosszú:) 17/L(19/F)

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle hogy tetszel-e neki mint nõ és hogy ha így van akkor el tud képzelni egy kapcsolatot veled. Ha igen akkor van esély, ha nem akkor nemtom hogy szeress ki belõle. Remélem segítettem.

Kérdezd meg tõle hogy tetszel-e neki mint nõ és hogy ha így van akkor el tud képzelni egy kapcsolatot veled. Ha igen akkor van esély, ha nem akkor nemtom hogy szeress ki belõle. Remélem segítettem.
Ha ilyen jól kijöttök, akkor miért sülhetne el balul? Ha megcsaljátok egymást vagy ilyesmi, az tönkreteheti a dolgot, mivel az már emberileg undorító dolog, de amúgy ha ennyire összeilletek, akkor ne görcsölj ezen.

Barátságból szerelem? Mit tegyek?

Sziasztok..:-) Tanácsot szeretnék kérni,mert nem tudom most mit tegyek ..:/ .. Jelenleg van egy kapcsolatom,ami nagyon friss..S?t,még nem mondható kapcsolatnak talán..De,együtt vagyunk..:-) ... Aranyos a srác meg minden..de valahogy nem nagyon találom a közös hangot vele,a közös témákat,van olyan hogy 10-15perc néma csend van ..! Viszont..van egy barátom..régóta ismerem..vele aztán minden féle dolgoról tudunk beszélni:) Mindíg mindenben mellettem volt,segített amiben tudott..Nagyon szeretem..! Hétvégén,elmondta hogy ? többet érez irántam mint barátság..és szeretné hogy több is legyen mint barátság..!de nekem ott van ez a majdnem kapcsolatom,és nem tudom..:/ A barát srác iránt talán érzek is valamit.. Nem tudom mit tegyek :S Ott hagyjam ezt a majdnem kapcsolatomat ? és legyen ezzel a barát sráccal ? Nem tudom..:S Mert nehéz úgy ránézni hogy ? többet érez,de viszont én is érzek valamit iránta ... Léccives adjatok tanácsot..:-):$ El?re is köszönöm..:)

Legjobb válasz: A kérdésedet már megválaszoltad. :)

A kérdésedet már megválaszoltad. :)
Barát srác inkább
Elösször is:Hülye vagy! :) Szerintem azt kéne választanod aki iránt érzel is valamit és nincsenek kínos csendek! Elég szomorú hogy olyan emberek mellett vergõdsz aki mellett nem is érzed jól magad és majdnem kapcsolatnak hívod!Talán pénzesebbek mint a többiek?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem a pénzért vagyok vele.! Hanem mert azt hittem hogy majd sikerül boldognak lennem... De..ez a barát srác..hogy ezt elmondta nekem..:/ sajnos nem tudom mit tegyek ..:S nem akarok senkit se megbántani.. Ennek a majdnem kapcsoltos barátomnak is mit kellene hogy mondjak ? :O ..:SS
Az igazat mondod a majdnem kapcsolatos barátodnak!Megmondod hogy nem szereted és ezért nem is fog mûködni és ennyi!Meg hogy úncsi! :) Ez legyen a legnagyobb gondod!!!
(A nõvérem legjobb barátja(fiú) is szerelmes a nõvérembe, de még így is a legjobb barátok, nem zavarja. Még az is lehet, hogy össze fognak jönni, nem lehet tudni.) Ha tényleg nagyon jó barátod az a fiú, aki szerelmes beléd, beszélj vele, meg fogja érteni. :) De ha a másik fiúval tényleg nincs közös témátok, jobb lenne, ha inkább megbeszélnétek, hogy õ ezt hogy gondolja. Talán õ is úgy érzi ahogy te, és akkor nincs is miért aggódni! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!