Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek barátom nem keres (12 db)

Mit tegyek ha nem keres a barátom?

mármint, amikor nem tartózkodik otthon (suli, meccs), csak facebookon ír..de van amikor csak megnézi telefonról, hogy mit írtam..és annyi.. de nem válaszol...

Legjobb válasz: PÁRkapcsolatban vagytok.Te is keresheted

PÁRkapcsolatban vagytok.Te is keresheted
nem telefonon és nem is facebookon akarja elmesélni, hogy mi van vele, hanem úgy, hogy téged is lásson közben, hogy lássa a mosolyod, és te is lásd az övét :) F22
hát ebbõl most nem derült ki, hogy milyen gyakorisággal keres és mennyi ideje vagytok együtt.. Én mondjuk mindig a kapcsolat elején elmondom, hogy szerintem a napi kapcsolattartás az elengedhetetlen. Persze amíg nem laktunk együtt a párommal, neki is volt olyan hogy alig volt pénze, olyankor megcsörgetett és visszahívtam. Meg neten minden nap beszéltünk este, ha ráért. Ha meg tudtunk találkozni, akkor pláne :D De szerintem az nem normális, ha megnézi és nem válaszol...
Attól is függ, hogy neki pl. mennyi ideje van. Ha tanul, meccsen van, a barátaival szórakozik stb., akkor nem feltétlenül fog téged keresni. Egy párkapcsolat sem abból áll, hogy csak a barát/barátnõ van, és állandóan rajta lógok. Viszont ha már "kóros" jellegû az, hogy nem foglalkozik veled, akkor baj van. Ha kevesled a rád fordított idõt, akkor próbáld ezt vele megbeszélni. Másrészt meg te is keresheted õt, csináljatok több közös programot, ha lehet. Mindkettõtöknek tennie kell a kapcsolatért, máskülönben vége lesz az egésznek.
Szerintem se normális ha nem keres. Ha valaki olyan ír akiért hullamerev odavagyok, akkor akármit csinálok, akárhol vagyok írok legalább. Ha valakit érdekeltem akkor is keresett ha nem volt a kártyáján, mindig elkérte valamelyik haverjától, vagy rokontól a telefont, hogy fel tudjon hívni. :-D Gondolom, ha valaki szereti a másikat akkor alig várja h beszéljenek, vagy találkozzanak.
A kérdező hozzászólása: én kerestem...most szerettem volna vele éreztetni, hogy nekem mennyire fáj..de egyszerûen bele sem tud gondolni..rávágja h hiszti..mindig ezt kapom.. azt hiszi az a baj, h 1 napot nrm bírok nélküle...egyetemre járok egy másik városba kibírom...még az egy hetet is...csak azt nem ha elmondom neki mennyire szeretem és látja..kb hidegen hagyja..nem keres..semmi..szerinte ebbõl én csinálok gondot.. de én már nem bírom, ,

Mit tegyek a barátom nem keres?

A barátom már pár napja nem keresett és üzenetekre és sms-re sem válaszol, kaptam t?le ajándékot is meg hívott magával sok helyre és úgy látszik szeret, deh nem tom mit tegyek, felhívjam ,írjak neki üzenetet vagy ne?

Legjobb válasz: Szerintem szakitani akar.Sajnállak.Feroooo

Szerintem szakitani akar.Sajnállak.Feroooo
mással prütyköl
?
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van megbeszéltük a dolgokat :)
van amikor csak szukseguk van egyedulletre, s minden srac ezt maskepp fejezi ki. menj ki beszelj vele ne aggodj nem biztos h minden annyira nagy dolog:)
írj neki h:szia mizu veled? mikor fogunk talizni meg ieneket...
Szerintem ne türelmetlenkedj a pasik nem szeretik!Hidd el tapasztalatbol mondom!
A kérdező hozzászólása: Fölhívtam és megbeszéltünk egy találkát és akkor majd mindent megbeszélek vele :) deh attól még írjatok tippeket mert nem biztos, hogy utánna keresni fog!
Hívd fel, lehet, hogy valami nincs rendben.. ha az sms-ekre sem reagál. Én már 2 sms után elkezdenék aggódni, hogy nem történt-e valami baja.
Egy pasi akkor nem keres ha nem akar keresni!!!Ezt jegyezd meg! Velem is ez van most, de én már agyalok rajta....nem akart õ átverni nem az õ hibája...lehet komolyan gondolt...de egyszerûen elmult az érdeklõdése, vagy más érdekli már, de a férfiaknak nincs akkora erejük elénk állni és elmondani azt hogy ne haragudj már nem érdekelsz, könnyebb elbujnia felelõsség elõl....felejtsd el, te többet nyersz, de kivancsi vagyok, hogy mit mond!!:)

A barátom exbarátnője mindig járkál utána és keresi. A barátom élvezi és szerintem rá is tesz a lapátra. Már nem birom ezt igy. Mit tegyek?

Nem tudom h mit tegyek.

Legjobb válasz: Szia!A lényegre térek:) -sztem a barátod hiúságát legyezi ez a dolog szóval ezért tehet rá egy lapáttal -nem tud elszakadni az "extõl" -esetleg élvezi hogy féltékeny vagy Tanácsom:Gondolj bele:ha a barátod komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor miért csinál ilyet!!??Ha járkál utánna ez a "leányzó",keresi és a srác "fogadja is a jeleket"akkor itt nem sok jót látok:SNem hiszem,hogy barátod és az exe abban maradtak,hogy "maradjunk barátok"mert ez akkor sem normális.Nme tudom,hogy milyen szilárd a kapcsolatotok,mióta vagytok együtt,de érdemes megbeszélni.Ha nem veszi észre magát a srác,hogy ezzel neked fájdalmat okozz,akkor jobb ha hagyod a dolgot.A párkapcsolat lényege a boldogság,amit egymásnak okoztok önzetlenül.Én ennek hiányát látom.A lánynak szerintem ne szólj,mert ameddig a barátod részérõl igény van rá,addig úgysem f og leállni.Remélem segítettem,de leszögezem:ez az én véleményem,én ezt tenném,ezt látom helyesnek.

Szia!A lényegre térek:) -sztem a barátod hiúságát legyezi ez a dolog szóval ezért tehet rá egy lapáttal -nem tud elszakadni az "extõl" -esetleg élvezi hogy féltékeny vagy Tanácsom:Gondolj bele:ha a barátod komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor miért csinál ilyet!!??Ha járkál utánna ez a "leányzó", keresi és a srác "fogadja is a jeleket"akkor itt nem sok jót látok:SNem hiszem, hogy barátod és az exe abban maradtak, hogy "maradjunk barátok"mert ez akkor sem normális.Nme tudom, hogy milyen szilárd a kapcsolatotok, mióta vagytok együtt, de érdemes megbeszélni.Ha nem veszi észre magát a srác, hogy ezzel neked fájdalmat okozz, akkor jobb ha hagyod a dolgot.A párkapcsolat lényege a boldogság, amit egymásnak okoztok önzetlenül.Én ennek hiányát látom.A lánynak szerintem ne szólj, mert ameddig a barátod részérõl igény van rá, addig úgysem f og leállni.Remélem segítettem, de leszögezem:ez az én véleményem, én ezt tenném, ezt látom helyesnek.
egyszerû a válasz ... élvezi, hogy féltékeny vagy de mond meg neki, hogy te egyentalán nem tartód ónak, élvezetesnek!


Mit tegyek, ha elhagyatottnak érzem magam és a családomon és a barátomon kívül senki nem keres?

Egy igazi barátn?m volt 10 évig, és most vége, nem keres ? sem. Egyre rosszabb lesz a hangulatom. Már a tanulás sem érdekel, s?t, semmi. Soha nincs jó kedvem, mindig punnyadt és fáradt vagyok. Adnátok pár tanácsot, hogyan legyek újra a régi (vidám)?

Legjobb válasz: Keresd Te a barátokat!Vedd fel a kapcsolatot a régi ismerõsökkel.Menj sportolni a barátoddal is tervezz különös programokat.Sok sikert Puszi :)

Keresd Te a barátokat!Vedd fel a kapcsolatot a régi ismerõsökkel.Menj sportolni a barátoddal is tervezz különös programokat.Sok sikert Puszi :)
engem mostanában nem hogy a barátok de a család is magasról rámszarik
A kérdező hozzászólása: és mostanában még a barátom is furcsán viselkedik.
Szia! Tudom, mirõl beszélsz. Gyakorlatilag nálam is ez a helyzet, csak nekem még pasim sincs. Képzeld, Anyumat meg kellett mûteni, és az úgy nevezett "igaz barátaim" eltûntek a süllyesztõben, pont akkor, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rájuk. Mindezt csak azért írtam le, mert olyan ismerõseim kerestek meg engem ebben a nehéz helyzetben, akikrõl nem hittem volna. Magyarán: sokszor nem azok az igaz barátok, akiket annak hiszünk. Lehet, hogy neked is van olyan ismerõsöd, akivel nagyon szoros barátok is lehetnétek.Nyitott szemmel kell járni. Ha az ember akar, szerez barátokat, én mindig ezt mondom magamnak is. A pasidnál meg esetleg kérdezz rá, nehogy egy apróság miatt veszítsétek el egymást. Fel a fejjel! Üdv, K
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! :)
1.) Ne hagyd el magad! Nem keresnek a barátok? Akkor nem is barátok!! Le kell carni!! 2.) Ki a fontos? Te fontos vagy magadnak? Légy egy kicsit önzõ és tedd CSAK azt, ami NEKED jó! NE foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások! 3.) Keress életcélt és valósítsd meg! A tevékenykedés nem fog idõt hagyni a hülye gondolatoknak!! Hajrá, sok sikert!
Ugyanez a bajom nekem is. Még sohasem volt barátnõm, a családomnak sok problémája van, a barátaimnak meg általában akkor kellek ha valami kell nekik tõlem.
A kérdező hozzászólása: hát elég szar érzés :S
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, bár szerintem ha nem keresnek, akkor nem "lecarni" kell, hanem utána gondolni, hogy miért nem... hajlamosak vagyunk sajnáltatni magunkat (én is, nyugi) hogy minket már nem szeret senki, meg nem keres senki. Az eszünkbe sem jut, hogy esetleg az "egykori" barátunk/barátnõnk ugyanígy ül otthon, és rólunk gondolja ugyanezt. A kapcsolatok nem maguktól mûködnek, tenni kell értük. Hát hajrá, hívd fel te a barátaidat, kerülj náluk újra képbe és minden megváltozik. Egyébként meg, onnantól, hogy valakinek párkapcsolata lesz, rohamosan kiesik a társaságból, mert egyszerûen minden idejét a párjával akarja tölteni és kevesebb jut a barátokra. Ez valahol normális is, csak aztán csodálkozunk, hogy "jé, hova lett mindenki". Szervezz te programokat a barátaidnak.

Mit tegyek ha szakított velem a barátom és meg se magyarázta hogy miért? Azt mondta megbeszéljük, de azóta nem keres.

Ennyire nem érdekelhetem?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy inkább úgy van vele,hogy ennyi bõven elég neked,hogy nem keres,és tisztában vagy a szakítással. Az igazságot nem szívesen mondják el,fõleg ha nem akarják megbántani a másikat. Szerintem viseld méltósággal,és nyugodj bele abba,hogy már nem szeret(kiábrándult belõled) és lépj túl rajta..Így legalább marad egy szép emléked,és nem fogsz gyûlölködni..

Valószínû, hogy inkább úgy van vele, hogy ennyi bõven elég neked, hogy nem keres, és tisztában vagy a szakítással. Az igazságot nem szívesen mondják el, fõleg ha nem akarják megbántani a másikat. Szerintem viseld méltósággal, és nyugodj bele abba, hogy már nem szeret(kiábrándult belõled) és lépj túl rajta..Így legalább marad egy szép emléked, és nem fogsz gyûlölködni..
A kérdező hozzászólása: Hát eddig mindig ilyeneket fogtam ki:( amúgy nem hiszem hogy pont a csaj miatt szakitott, inkább mert nem szeretett, az utóbbi 2 napban fura volt de tagadta végig hogy valami van.
Akkor már megvan a válasz hogy miért "szakított" veled. Még mindig azt mondom hogy biztos lehetsz benne hogy ennyire nem érdekled. Sajnos a másik csaj is jó nagyot fog szívni vele, talán láthatunk itt majd újra hasonló kérdést. Ne szomorkodj miatta, találni sokkal jobbat.
A kérdező hozzászólása: Azt még nem is írtam hogy lehet van már valakije..:/:(
A kérdező hozzászólása: :'(
Ekkora bunkót!Ne keresd!Azt se érdemli meg, h rá gondolj.Nagyon gerinctelen dolog az ilyen, még az is jobb ha levélben/sms-ben megírja, h miért.Engedd el, és találj jobbat!:) És ilyen ember miatt egy percig se szomorkodj.
Jézusom! 21 évesen így viselkedik? Egy 14-15 évesen még megmagyarázza az ember hogy majd kinövi talán. Hát hallod te nagyon beválasztottál ezzel a pasival. Örülj hogy/ha nem kell vele többet beszélned. Próbálj meg a szépre, jóra emlékezni. Meg persze a rosszra is. De csak mint rossz példa lebegjen a szemed elõtt a srác. Ne állj szóba vele többet semmi esetre sem! Ezek után azt sem érdemelné meg hogy meghallgasd ha esetleg idõközben kitalálna valami szánalmas magyarázatot a tettére. A kérdésedre a válasz összefoglalva: Egy pillanatig sem volt rád tekintettel amikor kiválasztotta a szakítás módját (ha ezt lehet annak nevezni). Igen, sajnos ennyire nem érdekled.
A kérdező hozzászólása: 21.. :(
Ha normálisan szakított volna veled akkor gyerekes lenne. Így nem az. Vagy csak egyszerûen tiltsd le. Ha lehetséges. Paraszt. Azt sem érdemli meg hogy lássa az adatlapodat.:) Hány éves az illetõ gyökér?
A kérdező hozzászólása: Nem fogom keresni, csak nagyon rosszul esik hogy ennyire sem érdeklem hogy legalább 1 mondatban leírná hogy mivan.Ha letörlöm az nem túl gyerekes dolog?
Egyetértek az utolsóval, eszedbe ne jusson keresni!Töröld le õt az ismerõseid közül!
Elég gerinctelen, gyáva p.cs. Szót sem érdemel! Felejtsd el! Egy s.ggfej. Nehogy keresd! De ezek után ha õ keres se reagálj rá, akármilyen kíváncsi is vagy az okra. Nem szeret téged és ráadásul bunkó is. Jobbat érdemelsz. Így ismeretlenül is. Ennél az alaknál bárki jobbat érdemel.
A kérdező hozzászólása: A szakítása annyiból állt hogy a közösségi oldalról levette a kapcsolatbant...csak gondoltam leírom.
Valamilyen elõzménye csak volt, legfeljebb te nem tudsz róla. Egyébként aki ilyet tesz, azt nem is kell sajnálni. persze könnyû mondani.
A legjobb, amit tehetsz, hogy keresel valaki mást, akivel jobb lesz. Õt meg elengeded a maga útjára gondolatban, érzelmi szinten is, nem csak fizikailag.
Az én exem is azt mondta hogy nincs szó másik lányról. Aztán pár napra rá láttam hogy kamu:D Tuti hogy már akkor kinézte magának amikor még veled volt.

Mit tegyek ha van egy nagyon jó barátom mégis úgy érzem ő nem keresi a társaságomat?

Van egy nagyon kedves barátom elég régóta ismerem de csak 4 hónapja lettünk csak igazán barátok, de az utóbbi hetekben egyre kevesebbet akar találkozni, gyakran megbeszélt találkozókat halaszt el. Rákérdeztem van-e valami probléma és csak annyit mondd hogy magányra vágyik és nem akar nagyon köt?dni senkihez. Mit tegyek? Egyszer?en nem értem hogy itt a nyár lehetne együtt mozgolódni, szórakozni együtt és mégis inkább azt mondja hogy magányra vágyna, ergo nem akarja a társaságomat. Ti mire gondolnátok ebben a szituációban? Mit tennétek? Szerintetek nagy probléma van vagy ez csak egy átmeneti id?szak és id?vel jobb lesz? 21/F

Legjobb válasz: Nem foglalkoznék vele rá hagynám. Majd ha a társaságomra vágyik akkor jelentkezzen ennyivel lezárnám. Ha nem jelentkezik akkor meg nem volt a barátod.

Nem foglalkoznék vele rá hagynám. Majd ha a társaságomra vágyik akkor jelentkezzen ennyivel lezárnám. Ha nem jelentkezik akkor meg nem volt a barátod.
Én a másik oldalon vagyok egy hasonló szituban: én nem keresem annyira a barátom. Történtek dolgok, ami ehhez vezetett, és én is változtam. 4 hónap nem olyan hosszú idõ. Én azért keresném a helyedben, csak úgy, lazán. Lehet, h tényleg rossz passzban van mostanság. Aztán ha huzamosabban tart, rákérdezhetsz, h tényleg nincs-e gond, és igényt tart-e a társaságodra. Viszont ha nem akar nagyon kötõdni, akkor ne várd, h sokat együtt lógtok. Gondolom a másik fél nõnemû, nemde?...
A kérdező hozzászólása: Barátom, tehát hím!
Bocs, azt hittem, csak a nõnemûek ilyen bonyolultak. (Bár nekem a barát az barát, ami nem fejezi ki, h milyen nemû.)

Sex igen -szerelem nem! Mit tegyek szakítottam a barátommal, egyértelműen nem működött a kapcsolat, de sexuálisan borzasztóan kívánom! Ciki ha csak azért keresem, hogy sexeljünk vagy felejtsem el örökre?

Legjobb válasz: Hát, én cikinek tartanám, nem tennék ilyet. A barátod is félreértheti, újra kapcsolatra gondolhat. De, pofonok és ízlések

Hát, én cikinek tartanám, nem tennék ilyet. A barátod is félreértheti, újra kapcsolatra gondolhat. De, pofonok és ízlések
Én simán bevállalnám, de kicsi idõ elteltével, és ha neki sincs senkije. De ezt mi vele már most megbeszéltük, h ne adj isten zsakitanánk, összejárunk mert a szex isteni!
Tegyük fel ha le fekszetek akkor az érzésed is változhat iránta.
Szerintem se ciki, de en csak akkor ajanlanam, ha mar egyikotok se akar tobbet a masiktol, mert annak nem lenne jo vege.
Keress mást mással is tudsz szeretkezni nem:)

Nem tudok mit kezdeni a legjobb barátnőmmel. Õrültem szerelmes a volt barátjába és hajthatatlanul őt keresi mindenkiben. Túllépni nem tud. :S Mit tegyek?

Volt egy három éves kapcsolata, ami nagyon zavaros volt, ütötték-verték egymást(szó szerint), a kapcsolat nem m?ködött, de ha külön voltak úgy sem érezték jól magukat. Körülbelül fél éve szakítottak és azóta a csaj mélyponton van. Összejött egy fiúval, de csak "játszadozott" vele, nem szereti és nem is akarja megszeretni. Folyamatosan generálja a feszültséget láthatóan rosszul érzi magát,hogy nem a volt barátjával van,de nem akar egyedül maradni,így jó neki ez a kapcsolat is. Pedig a fiú mindent megtesz,ami t?le telik,tényleg irigylésre méltó. Úgy érzi nincsenek barátai,ami valamilyen szinten igaz is hiszen egy 3éves kapcsolat alatt nem sok ember vette körül a barátján kiv?l,aki állítása szerint a legjobb barátja is volt. A fiúnak azóta van barátn?je és egy boldog kapcsolatban él. Javasoltam neki,hogy forduljon pszichológushoz, mert tönkreteszi az életét 18évesen,de hajthatatlan és azt állítja nincs semmi baja.. nemtudom mit tegyek félek,hogy hülyeséget csinál.

Legjobb válasz: túllesz rajta még fiatal,hányszor fogja még bántás érni...hajajaj.

túllesz rajta még fiatal, hányszor fogja még bántás érni...hajajaj.

A fenébe már! Hogy mindig szenvedek. Minden rossz csak nekem jut az életbe. A barátaim kihasználnak, senki se szeret, nem is keres senki. A rokonaim leszarnak, azt még egy csajt se bírok fogni magamnak, mert egy bénának titulálnak. Mit tegyek?

Legjobb válasz: akkor lehet benned van a hiba, tényleg jó ötlet,h kezelteted magad..próbálj meg kedvesebb,türelmesebb, "jobb természetû lenni"...és akkor hátha nem így lesz

akkor lehet benned van a hiba, tényleg jó ötlet, h kezelteted magad..próbálj meg kedvesebb, türelmesebb, "jobb természetû lenni"...és akkor hátha nem így lesz
Ha ez vigasztal, nekem szarabb. Lassan semmim nem marad. Egészségem meg pláne.
fúj de undorító :D remélem örökké egyedül maradsz, és kinyírod magad a faszba.
Diagnózis: Szar jellem, szar személyiség, talán személyiségzavar is lehet. Nem mintha a pszichés tulajdonságaim miatt én sikeresebb elennék, szóval ne vedd sértésnek. Kétféle ember van az eletben sikeres életpálya szempontjából. Az egyik akinek minden összejön, mert pszichésen csúcson van, és tökéletes személyiség. A másik aki egy lelki toprongy, egy baljós, negatív gyenge pszichével rendelkezõ vesztes kategoria. Ezt konkrétan többnyire a szerencse plussz rajtunk kívül esõ eseménysorok láncolata határozza meg, hogy kibõl melyik kategoria lesz az élete során. Vannak akik feljutnak a csúcsra, vannak akik állandóan rába sznak keményen. Az élet igazságtalan, rövid és aljadék.
Idejössz a problémáddal, az emberek segíteni akarnak, te meg mindenkit [email protected] Ezután ne várd, hogy bárki segítsen. ;)
A kérdező hozzászólása: aki megérdemli az kap csak, amúgy nem te pofázod meg te senkiházi paraszt, hogy mit kapok mit nem. Menjél dolgozni
A kérdező hozzászólása: 15.10-es te meg aztán befoghatod, marhára ismersz -.-
"ideges vagyok, kiabálok, fizikailag bántok embereket ha felhúznak" ezek után ne is akarj magadnak barátnõt, mert lehet az is kapna a jóból.
A kérdező hozzászólása: nem pesszimista vagyok, hanem jövõbe látó. Látom mi lesz velem :P
A kérdező hozzászólása: hátha nem így lesz -.- biztos nem így lesz, mert ha igen , keményítek :P
A kérdező hozzászólása: ideges vagyok, kiabálok, fizikailag bántok embereket ha felhúznak, ezenkívül magányos, önbizalomhiányos, csendes stb.
megkérdzehetem, hogy pontosan miért jársz dokihoz?
A kérdező hozzászólása: A tipikus hozzáállás-.- Valaki bajba van, köcsögök voltak vele, de nem kérnek bocsánatot és a szerettei se törõdnek vele mert úgy vannak vele megoldja, de közbe más segítségére is szüksége van. Azt még engem fikáznak, amikor mindenki egy selejt xd
http://www.youtube.com/watch?v=4SzMueXs_FU majd lesz jobb is, ne legyél pesszimista, mert akkor azt is kapod...
15:28 te pofázol kis gyökér. Sírsz mint egy sírósk*rva férfi létedre. Bár látom te nem férfi vagy hanem valami elcseszett mutáns iq hiányos barom. További jó rinyálást. Remélem egyedül döglesz majd meg.

Nem keres a barátom. Mit tegyek? 3-4 hónapja vagyunk együtt.

3-4 hónapja vagyok a barátommal együtt, eddig minden remek volt, pár apró veszekedésen kívül nem volt semmi rossz. Kb 1 hete viszont nem keres engem. Én felhívtam 3 napja,úgy tűnt minden rendben,de akkor se beszéltünk sokat.Azóta viszont nem hívott. Mi baja lehet? Nem ilyennek ismertem meg. L/19

Legjobb válasz: Aki ilyet tesz az nem érdemel meg téged... nagyon sajnálom... elhitette veled hogy rendes srác, de ilyen valójában... ne sírj :) találsz jobbat :)

Aki ilyet tesz az nem érdemel meg téged... nagyon sajnálom... elhitette veled hogy rendes srác, de ilyen valójában... ne sírj :) találsz jobbat :)
A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve. hiányzik, szeretem és azt hittem (eddig úgy tûnt) õ is szeret engem.
Szerintem kérd meg, hogy találkozzatok. Ha nem akar vagy mindig más program ja van akkor 'lepattintott', de ha találkoztok akkor meg tudod kérdezni vagy látod rajta.
A kérdező hozzászólása: minden nap beszéltünk egy órát. és hetente 2-3-szor találkoztunk.
ebben a 3-4 hónapban milyen idõközönként találkoztatok/beszéltetek?
Szerintem is lepattintott :/
Nincs mit... és szurkolok, hogy legyen valami tuti pasid hamar :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál :) Jól esett
A kérdező hozzászólása: de csak így hirtelen? boldog párkapcsolatban éltünk (legalábbis azt hittem... minden jel erre utalt eddig.) sírok miatta.
le vagy pattintva sajnos... vagy talált mást... tényleg sajnálom...
3-4 hónap nem párkapcsolat. Sõt, még 1 év sem az. Csak utána. Ergo nem is ismerhetted meg. Logikus amúgy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!