Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek barátom nem (1075 db)

Mit tegyünk? Barátommal nem sietjük el a dolgokat, és már arra térnénk rá h nyali-fali. (nyalás-szopás). De nem tudjuk h utána a csókkal mi legyen!? 19/L

Legjobb válasz: Én imádok utánna csókolózni, miután megnyalogatott a barátom. Meg fordítva is így van. Mit kell finnyáskodni. Fõleg, ha fel van izgatódva az ember, k.urvára leszarja, hogy most végülis a saját nedve van a szájában.

Hogy hogy mi legyen? Elvégre nem úgy akarsz csókolózni vele, hogy elõzõleg a szádba élvezett nem? egyébként észre sem fogod venni, hogy nyalogatott téged. Max a tudat hogy ott járt a sók elõtt, de ez nem undorító sõt izgató. Értékeld át. Gondolj csak bele pár perce az a száj az a nyelv még a mennyországba repítette a puncidat most meg finnyáskodsz miután elélveztél??? Értékeld át a dolgot.
Csókolózzatok utána. Nem gáz. Az belõled van. Nem salak. Ebbõl ne csináljatok nagy ügyet.
Én imádok utánna csókolózni, miután megnyalogatott a barátom. Meg fordítva is így van. Mit kell finnyáskodni. Fõleg, ha fel van izgatódva az ember, k.urvára leszarja, hogy most végülis a saját nedve van a szájában.
szerintem inkább hozzá se kezdjetek a "nyali-fali"-nak..
Utána már nem kell. Házasok is már csak kefélnek esküvõ után, soha nem csókolóznak.
[email protected]ás, hogy néhány csaj megalázónak érzi, ha örömet okoz a párjának. Igazából szerintem az a megalázó, ahogy az életüket élik, meg ahogy magukról gondolkodnak. Betegek!
atyaég. Hogy engedheted meg azt neki, ha még nem is feküdtetek le?? Nekem k.urvára megalázó lenne, ha valaki beleélvezne a számba. No mindegy, ez az én dolgom. De utánna ne smárolj vele, nyeld le, vagy csinálj vele valamit.
A kérdező hozzászólása: úgy értem h ha bele élvez a számba. akkor utána smároljak vele vagy ne?
az én barátom nem undorodik a saját ízétõl, de azért megjegyezte, hogy megérti, miért köpöm ki vagy egyáltalán nem a számba megy :D
Mi a barátnõmmel nem szoktunk ilyenekkel foglalkozni, szerintem õ titkon imádja is bár ilyenekrõl nem lehet vele beszélgetni.Szerintem semmi rossz nincs benne.
A pasi lehet finnyás a saját ondójára, a nõ viszont nem?
Engem sosem zavart, ha puncinedves ajkakkal csókolt meg a barátom. Az ondóját meg nyilván ne csókold bele a szájába, nyeld le vagy köpd ki, max ha finnyás igyál rá 1-2 kortyot aztán kész. Vagy ha mindkettõtöket zavar, mossatok fogat, oldjátok meg.
Hogy érted hogy mi legyen?
22.35 - hülyeség, ez nem így van. Amúgy se így értette a kérdezõ, hanem hogy közvetlenül orális után csókolózzon-e, kéjnedves szájjal. Nekem ez partnerfüggõ, a mostanival nem zavar, mással zavart. Sztem fontos elõtte megmosni a nemi szerveket, vagy ha régen került erre sor, akár lezuhanyozni rendesen - pár percet rá lehet szánni, és kellemesebb az élmény.
Ha mindenki tudná, hogy mibõl készülnek az élelmiszerek és milyen utat járnak be amig eljutnak hozzánk, hát akkor azt hiszem mindenki éhen maradna. Akkor már inkább megkóstolom a barátnõm levesét, akarom mondani a levét, vagy nedvét?
Azért ha beleélvezett a szádba, inkább ne nagyon csókolgatsd utána!
Legalább próbáljátok ki, hogy milyen utána a csók, ha nem tetszik, akkor még mindig agyalhattok, hogy mi legyen. :D
Mi csókolózunk utána ugyanúgy a barátommal. Minket nem zavar. De erre a szituációra van egy vicc: Miért van a nõnek homloka? Hogy legyen mit megcsókolni szopás után.

Mit tegyek? Már nem akarja, hogy a barátja legyek?

A legjobb barátnõm mostanában elkezdett barátkozni a suli menõivel.

Legjobb válasz: "A legjobb barátnõm...Engem mindig leakar rázni!" Tehát vagy nem akar már a barátnõd lenni, vagy a "menõk" közé történõ beintegrálódástól elsorvadt az agya. Mint a legjobb barátod, szerintem úgy lenne fair, ha elõbb megpróbálnád kulturáltan megbeszélni vele a problémádat, négyszemközt, és ha ez sem jön be, akkor robbanhat a bomba és szegényebb leszel egy idióta barátságával.

"A legjobb barátnõm...Engem mindig leakar rázni!" Tehát vagy nem akar már a barátnõd lenni, vagy a "menõk" közé történõ beintegrálódástól elsorvadt az agya. Mint a legjobb barátod, szerintem úgy lenne fair, ha elõbb megpróbálnád kulturáltan megbeszélni vele a problémádat, négyszemközt, és ha ez sem jön be, akkor robbanhat a bomba és szegényebb leszel egy idióta barátságával.
Pff...Undorodom az olyan emberektõl mint a "legjobb barátnõd". Csak azért van veled, hogy ne legyen egyedül, de ha jön valaki "menõbb", akkor az már egybõl jobb, érdekesebb. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de õ nem a barátnõd. Már engem is sikerült így lerázni, mert az emberek azt hitték, hogy én majd mindig megbocsájtok mindenkinek, velem mindent meg lehet tenni. Ebbõl lett elegem. Szerintem ne borítsd ki a bilit, egyszerûen hagyd a francba, majd õ utánad megy, ha van annyi esze és észreveszi magát. Ha nem, akkor az megint csak azt bizonyítja, hogy nem vesztettél semmit azzal, hogy nem barátkozol vele.

Mit tegyek ha nem vagyok páva fiú és nem jövök be senkinek? Több csaj barátom van és mondta hogy kedves vagyok meg minden de nem jövök be nekik . Most is csak elutasítottak . Mit tegyek? 16/F

Legjobb válasz: Semmit:$$ ne változz meg, add önmagad, és majdcsak találsz valakit aki téged szeret:)) Ha most bepáwulsz vagy valami, akkor meg nem beléd szeretnek, hanem valakibe akit "eljátszol" :S :DD 15/l

Semmit:$$ ne változz meg, add önmagad, és majdcsak találsz valakit aki téged szeret:) ) Ha most bepáwulsz vagy valami, akkor meg nem beléd szeretnek, hanem valakibe akit "eljátszol" :S :DD 15/l
én nem tudom mi aza a páwa, de külföldön ilyen nincsen, azért mert valaki divatosan vagy elegánsan öltözik, attol még nem ragasztanak rá semmi jelzõt... -egyébként meg öltözz divatosan és kész
A kérdező hozzászólása: 2# . Nekem nem telik divatos cuccokra mivel minden pénzemet fociba ölöm mivel nekem az számít . Én nem szeretnék semmi féle divat majom lenni ahogy látom nagoyn sok emberen inkább a sportra adok mint hogy ilyen legyek .
Ne divatos akarj lenni, inkább csak öltözz elõnyösen, hogy jól nézz ki, jól add magad és korodhoz képest légy a legférfiasabb. Az igazi csajoknak az jön be, a csontokat meg a Qrvákat hagyd a csótányoknak :)

Mit tegyek ha nem tudok bízni a barátomban de eszméletlenül szeretem? :' (

A barátommal több mint 19 hónapja vagyunk együtt! Nagyon boldogok voltunk erre bejött a képbe ez a lány. Msn-en szoktak beszélgetni egymással meg telefonon is és ez még nem is lenne baj ha nem találtam volna egy félreérthet? kommentet a csaj egyik képe alatt ami rosszul esett!Mint kés?bb megtudtam már egy fél éve beszélgetnek és én err?l semmit nem tudtam:(A barátom azt mondja ? nagyon kedveli ezt a lányt és szeret vele beszélgetni:(nagyon fáj ez az egész és nem szeretném ha már annyit beszélnének h vele jobban érezze magát mint velem:'( segítsetek kérlek!mit tegyek?

Legjobb válasz: beszéld meg vele...féltékenykedés nélkül,normálisan mondd el neki h nem akarsz kukacoskodni,meg lehetnek lánybarátai,nincs ezzel semmi gond,csak van egy határ,ahonnan rosszul esik neked.és meséld el h a komment félreérthetõ szted.mit írt am? nekünk is volt ilyen,unatkozott a barátom,írt egy komit,ami eléggé szíven ütött,elmeséltem neki higgadtan,és megbeszéltük,belátta h igazam van,leszedte,bocsánatot kért.és azóta figyel h mit ír.

beszéld meg vele...féltékenykedés nélkül, normálisan mondd el neki h nem akarsz kukacoskodni, meg lehetnek lánybarátai, nincs ezzel semmi gond, csak van egy határ, ahonnan rosszul esik neked.és meséld el h a komment félreérthetõ szted.mit írt am? nekünk is volt ilyen, unatkozott a barátom, írt egy komit, ami eléggé szíven ütött, elmeséltem neki higgadtan, és megbeszéltük, belátta h igazam van, leszedte, bocsánatot kért.és azóta figyel h mit ír.
19 hónap az már hosszú idõ.:) Elég hosszú idõ ahhoz, hogy megbízz benne.Szerintem addig nem kell paráznod, amíg csak virtuálisan kommunikálnak.Ha viszont tudomásodra jut, hogy találkozgatnak vagy csak terveznek, akkor próbálj meg beszélni a barátoddal, hogy ez nem lenne egészséges a TI kapcsolatotokra nézve. Az, hogy kommentált a lány képe alá, (fõleg ha ezt a szemed elõtt teszi), elég pofátlannak tartom. Lehet kicsit szigorú vagyok, de ha én látnám, hogy a barátom más csajok képeihez írogat, dobnám.Ne nézzen már hülyének...
A kérdező hozzászólása: Ez vol a komment:Barátom Nagyon csini vagy! és hát a többit nem mondom:P ;) július 7., 22:24 · Jelentem Csaj Pedigmondhatnád:P július 9., 17:02 · Jelentem Barátom inkább megtartom a nagyját meg ugyis tudod ;) július 9., 21:48 · Jelentem Csaj az igaz:) július 9., 22:59 · Jelentem
A kérdező hozzászólása: Már egy hete csak errõl beszélünk. Egyszer úgy érzem h itt a vége végleg megbeszéltük a másik pillanatban meg szar érzés és fáj. Tudom h egy ez a komment még nem olyan durva de azért van baj ezzel is! Köszönöm a válaszokat sokat segítettek! Amúgy visszatérve arra h te dobnád...ha nem róla lenne szó hanem egy teljesen más srácról én is így tennék de én õt Imádom (ha ismernéd te is így éreznél) 19 hónapja õ az életem és lehet h ez a baj h túlságosan ragaszkodom hozzá mert egy tündéri pasi...ezt a kis bukkanót kivéve:D
A kérdező hozzászólása: Jah és találkozni nem nagyon tudnának hiszen nem egy városban élnek és nem is igazából a csajjal van baj hanem azzal h nem akarom h annyira kedveljék egymást h õt jobban mint engem:S nem tudom érthetõ e vagy h felfogható e h mit érzek és h mit nem akarok?!A válaszokat tényleg köszönöm!
bocsass meg neki adj neki meg egy eselyt es ha elbassza hagyd el :)
Attól függ mivel bántott meg, mekkora bûnt követett el. Szóval? Mert lehet h azt mondjuk h hagyd el a pi..csába de lehet h azt mondjuk majd h egy hülye pi..cs* vagy.
A kérdező hozzászólása: Itt nemis az a lényeg hogy mivel bántott meg, lényeg hogy még annál is rosszabul esett mintha megcsalt volna, és nem ez az elsõ eset hogy megbántott, de most telt be a pohár.. de már 3 napja hogy szakitottunk, és beszélünk is, de mindig veszekedés a vége, õ könyörög hogy bocsájtsak meg, de ha megbocsájtok megint kezdõdnek majd elõlröl a veszekedések :(
A kérdező hozzászólása: és még annyit hozzá teszek hogy jövõhónapban lett voln 1 év  :(
De nem mindegy h mikkel bántott meg basszus! Mert ha gyerekes ostobaságokkal és csak szerinted komolyak a dolgok mert mondjuk 15 éves vagy akkor elhiszem h így elvagy vele. De ha komoly dolog és ez már hosszú idõk óta így megy akkor viszont szintén nem vagy normális.

Mit tegyek már nem vagyok szerelmes a barátomba?

Már egy kis ideje elmúlt a szerelem a barátom iránt.Nagyon rossz így, tudom szakítani kellene, de nehéz az elszakadás, nem akarom megbántani de nem is akarok sokáig vele maradni, mert az egyikünknek sem tenne jót.Õ szeret úgy látom nagyon ragaszkodik hozzám.Már 6 éve együtt vagyunk ? az els? komoly kapcsolatom.Akinek van tapasztalata kérlek segítsetek.Köszi

Legjobb válasz: Szia! Hûha,énis pont ebben a cipõben járok! És énis 6 éve...:) Nekem annyival "könnyebb" a helyzetem,hogy beleszerettem egy férfiba és most érzem igazán hogy mi az hogy kivánni egy pasit...:) Egész más,mint amit eddig a barátom iránt éreztem...szóval sztem ezt a lépést akkor fogod tudni +tenni ha vki iránt elöprõ szenvedélyt fogsz érezni...de akkor könnyen...Fel a fejjel! :)

Szia! Hûha, énis pont ebben a cipõben járok! És énis 6 éve...:) Nekem annyival "könnyebb" a helyzetem, hogy beleszerettem egy férfiba és most érzem igazán hogy mi az hogy kivánni egy pasit...:) Egész más, mint amit eddig a barátom iránt éreztem...szóval sztem ezt a lépést akkor fogod tudni +tenni ha vki iránt elöprõ szenvedélyt fogsz érezni...de akkor könnyen...Fel a fejjel! :)
A szerelem elmúlik, vagy nem is elmúlik... átalakul, szeretetté. Biztos vagy benne, hogy nem szereted eléggé ahhoz, hogy vele maradj? 6 év után a véleményem szerint nem elég indok az, hogy nem vagy belé szerelmes. Milyen vele lenni? Milyen megcsókolni? Milyen, ha nincsen veled?
Hat éves kapcsolatot nem kéne félrerúgni véleményem szerint. Attól, hogy a szerelem elmúlt, gondolom még szereted õt, és vonzódtok egymáshoz bizonyos szinten. Ha ez a kettõ meg van, szerintem nem kéne kiszállni. Sokkal jobb együtt lenni olyannal, akit már jól ismersz, minthogy folyton belevágni valami újba csak azért mert elmúlt a szenvedély. Gondolj a házasságokra, amikor 50 éven keresztül együtt vannak, nem hinném, hogy a házastársakat a szerelem tartja össze, mégis szeretik és becsülik egymást többnyire. Szerintem frissitsétek fel valahogy a kapcsolatot.
Sztem azok közé tartozol, akik az elsõ szerelmüket az egyetlenként is élik meg.6 év hosszú idõ, nem véletlen lehettek együtt.Lehet csak ellaposodott a kapcsolat, dobjátok fel!Viszont ha tényleg komolyan gondolod a szakítást, akkor jobb rajta túlesni, mert csak õt és magadat csapod be.Beszélj vele, lehet õ már csak ragaszkodás érez és fél lépni.
3 éve nálam is hasonló volt a szitu, nekem azért volt könnyebb a szakítás, mert én bele szerettem egy másik férfiba. De nagyon sokáig húztam, így visszagondolva kár volt. Jobb minél elõbb túl esni rajta. Sok sikert.
Ha teljesen biztos vagy magadban, csak akkor szakíts. És lehetõleg minél elõbb, mert tényleg nem jó húzni a dolgot. Ülj le, és beszéld meg vele a dolgokat.
Én 1 éve vagyok a barátommal.Volt sokmindenki aki közénkált meg e l is távolodtunk egymástól.Amikor meg akartam tenni a szakítást akkor jöttem rá hogy nem tudok nélküle élni és egész életemre megbánnám ha szakítanék vele. Szóval gondold át elõtte nehogy késõbb megbánd a szakítást utána ha szakítás mellett döntesz akkor üljetek le beszéljétek meg hogy nem akarsz vele lenni.
A kérdező hozzászólása: Szia kedves haonló sorsú barátom!Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal!Amit írtál, hogy könnyebb lenne ha lenne valaki más a képbe, félig igaz, csak nálunk az lenne a baj, hogy biztos megcsaltam azért hagyom el és így nagon rosszúl válnánk el én nem akarok kijönni így ebbõl az egészbõl.Meg nem akarom megcsalni ha még lenne rá lehetõség, mert azért többet érdemel.Úgy hogy az én esetembe ez jobbnak tûnik, hogy nincs senki, mert én lennék a rossz és félreértené az egészet.Lehet hülyén fogom fel az egészet de hát ez van:(
A kérdező hozzászólása: Vele lenni nem olyan már mint az elején.Furán érzem magam nem esik olyan jól vele a szex.Nincs már meg az az érzés, hogy rossz ha nem látom, vagy, hogy alig várjam, hogy találkozzunk.Szóval egyszerûen elmúlt nem tehetek róla.Pedig próbáltam küzdeni ellen, próbáltam magamat beecsapni de újra és újra elõjön ez az érzés.:(
Én vagyok a "hasonló sorsú barát" :D : nem azt mondtam hogy csald meg, én sem tudnám megcsalni soha a barátomat, ha ténylegesen összejönnék azzal a másikkal, azonnal szakitanék a barátommal, még a lehetséges "megcsalás" elõtt...õ sem érdemelné ezt.Én csak arra utltam, mint már irtad is, hogy nem esik olyan jól vele a szex, na ez nálam is igy van...egyszerûen már nem kivánom...pedig szeretem és tisztelem, az életem része, de simán ellennék szex nélkül is...a másik pasival viszont még csak beszélgetõs stádiumban vagyunk és máris majd megõrülök hogy mikor érhetek végre hozzá...én igy értettem...ha beleszeretsz vkibe és õ is beléd, az még nem megcsalás, mert arról nem tehetsz...de ha már le is fexel vele, az az...lehet ezt is tiszta lelkiismerettel csinálni Ja, és még egy: ha elhagynád a pasidat és mondjuk lenne másvalaki a képben, egyáltalán nem kell ezt neki megtudnia! Soha, de soha ne valld be egy pasinak, ha egy másik miatt hagyod ott! tilos! Azzal bántod meg csak igazán.Inkább mondd azt h kihûlt a szerelem meghogy szeretnél kicsit egyedül lenni...stb.tapasztalat!!

Mit tegyek, ha nem kívánja a szexet a barátom?

Egy hónapja nagyon sokat veszekszünk fogalmam sincs miért.Azt mondja nem kívánja nincs velem semmi baja magát a szexet nem akarja.Nem csal meg tudtommal.Nem lenne rá ideje. :( úgy félek.

Legjobb válasz: Van ilyen. Nekem is most például elutazott a barátom, és valszeg utána fogjuk megtenni mikor visszajön, de most mégis úgy érzem, hogy inkább megölelném, és a szeretetére van szükségem, nem a gyönyörre. Szerintem próbáljátok megoldani a problémáitokat, azok hathatnak ki valószínûleg az efajta gondokra is, hogy pl. nem kívánja. Ha nincs konkrét probléma, akkor is próbáljatok egymásnak segíteni egyre több mindenben. Mármint, ha esetleg vizsgaidõszaka van vmelyikötõknek... attól simán lehet. Vagy valami ilyesmi, nagyobb stressz. Ne idegeljétek egymást, hanem legyetek nagyon megértõek egymással, kölcsönösen!

Van ilyen. Nekem is most például elutazott a barátom, és valszeg utána fogjuk megtenni mikor visszajön, de most mégis úgy érzem, hogy inkább megölelném, és a szeretetére van szükségem, nem a gyönyörre. Szerintem próbáljátok megoldani a problémáitokat, azok hathatnak ki valószínûleg az efajta gondokra is, hogy pl. nem kívánja. Ha nincs konkrét probléma, akkor is próbáljatok egymásnak segíteni egyre több mindenben. Mármint, ha esetleg vizsgaidõszaka van vmelyikötõknek... attól simán lehet. Vagy valami ilyesmi, nagyobb stressz. Ne idegeljétek egymást, hanem legyetek nagyon megértõek egymással, kölcsönösen!
fáradt, ki van merülve, stresszelt. ezért veszekedtek és ezért nem kívánja a szexet sem. próbáld meg ellazítani, megmaszírozni például. A sikerül megnyugtatni, akkor valószínûleg az is kiderül mitõl ideges és szexhez is megjön a kedve.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem lesznek vizsgáim meg költözés elõtt állunk és már azt se tudja eljön-e velem másik városba:( annyit veszekszünk. Nagyon sok a nyomás mindkettõnkön de azt hittem az a feladatunk hogy segítsük egymást ehelyett állandoan vitázunk.Tegnap este már én is azt mondtam hogy nem mehet így de azt mondta nem akarja hogy szakítsunk akkor csak szeret még:( az meg hogy nem kíván az nagyon fáj nagyon rosszul esik:(
most mi is így vagyunk:( semennyit nem szexeltek, vagy azért van? nálunk össz heti 1 (!!!!!) van. kurva kevés.
A kérdező hozzászólása: Nálunk is heti egy vagy kettõ de az is olyan hogy mondom neki hogy lesz ma? Magátol eszébe se jut:( :'(
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs mit tegyek nem akarom elveszíteni:(
talán csak ideges mint az enyém. légy mellette, nyugtagasd! amint változik valami, helyrejön. :) és ne izélj amiatt hogy jaj most szakítani kéne. a legnagyobb hülyeség. csak nuygi, és TÜRELEM!
Nálam rosszabb a helyzet. Már 5 hónapja semmi. Az én párom szintén fáradtságra hivatkozik, és miután kétszer is csõdöt mondott a szerszám, úgy döntött nem is próbálkozik. Én sem tudom mit tegyek.
Nem engedi, hogy elköltözz? És ezt mégis hogyan?
Most azonnal hívnám a TEK-et, majd õk szépen a nyakára térdelnek.
A kérdező hozzászólása: Nincs neki engedély hozzá, csak fenyeget, ha elakarom menni, akkor baj lesz
Barátok szülõk nincsenek akik segíthetnének??
Van fegyvertartási engedélye? Ezért nem járnék én se rendõrrel se TEK-essel fõleg giggolóval nem.. Magadnak kerested a bajt, lemerem fogadni hogy "C" kategóriájú
de ha nincs engedélye a pisztolyra akkor az önmagában elég ahhoz hogy lesitteljék
kellett neked a rosszfiú...
A kérdező hozzászólása: Bármikor elakartam menni, azt mondta, hogy nem mész sehova, nyugodjak meg, de már kilátástalan a jövõm vele, nem is kívánom meg semmi, munkahelyre sem akar engedni, mert hogy rossz hatással vannak rám, pedig csak felnyitották a szememet.Azt javasolták, hogy jelentsem be és távolságtartásit kérjek, és pisztolya is van, félek tõle
Anikor éppen nincs otthon, akkor fogod a cuccodat és kisétálsz az ajtón.
Megver? Megtép?
Mi az, hogy nem enged? Erõszakkal tart vissza?
Mi az, hogy nem engedi? Megbilincsel? Amikor nincs otthon akkor lépj le, ennyi.
nem engedi? fizikai erõszakot alkalmaz? akkor hívj.
ha tényleg nem enged el az bûncselekmény
Benyomom az index oldalát és nézem, hogy a TEK végez-e valami munkát, fenyegetésért is ki lehet hívni a rendõröket meg hogy be vagy zárva, csak vedd fel telóval amit mond :D

Mit tegyek, ha nem szerelmi, hanem baráti visznyt szeretnék egyik tanárommal? ő férfi én meg lány vagyok

Régebben (kb. 1 hónapja)szerelmes voltam egy tanáromba, de közben kiszerettem bel?le. Miközben szerelmes voltam belé. van egy olyan érzésem, hogy rájött. Bár pontosan nem tudhatom, de utolsó 2 alkalommal, mikor láttam, totál pipának t?nt..Vagyis nem volt pipa, csak ahhhoz képest,amilyen szokott ? lenni velem, mert régebben e-maileztünk és nagyon kedves volt. Mostmár csak beszélni szeretnék vele, de nem a szerelemr?l, hanem bizalmas ügyekr?l, barátokról, családról, ilyesmi...Hogy kéne csinálnom??? Köszi el?re is mindenkinek!

Legjobb válasz: Hát szerintem ne a tanárod legyen a legmegfelelõbb a bizalmas dolgok megtárgyalására. Nekem is volt egy fiatal ofõm, akinek mi voltunk az elsõ osztálya, és nem sokkal volt öregebb nálunk. mi is nagyon bíztunk benne, meg mivel hogy olyan közeli korosztály, nagyon sokmindent megbeszéltünk vele. végülis mi itt akármit tanácsolunk több mint valószínûleg úgyis azt teszed amit a te szíved vagy fejed diktál. S ez ellen nem is tudsz nagyon tenni. Amíg a saját bõrõdön nem tapasztalod, addig úgysem fog sokat befolyásolni senki. Mindenesetre velünk az volt, hogy egy nagyon sok lány sokmindent megosztott vele, (tényleg mindent, pasi ügyek, mert ki más ha nem egy pasi tud megfelelõ választ adni egy nagy kérdésre ami benned kavarog a pasikról) túl közel engedtük magunkhoz. S hidd el csak egy pici alkalom kell neki, mikor éppen más beszélget vele, hogy elkotyogja azthogy te mit mondtál. Megtörtént. Azóta rendesen hanyagoljuk hogy komolyabb dolgokat elmondjuk neki. Nem fogja a munkája mellett hûû de komoylan venni a te apró sérelmeid, hidd el. Pillanatnyilag úgy tûnik, hogy úgy volt megfelelõ ahogy tetted, de késõbb megbánhatod hogy elmondtad neki, s akkor már nicns mit tenni, fõleg ha esetleg õ már továbbadta valaki másnak az osztályból, vagy egy másik ilyen jóhiszemû kis tanítványának aki úgyanígy cselekszik, mint ahogy te szeretnél. De rádbízom, tedd ahogy érzed. Én csak elmondtam hogy nem a legjobb ötlet. De lehet hogy a te tanárod más. Mindenesetre majd írd le hogy hogy döntöttél, s ha úgy döntesz hogy megpróbálod akkor hogy mit reagált a tanárod és hogy mi lett a dologból.

Hát szerintem ne a tanárod legyen a legmegfelelõbb a bizalmas dolgok megtárgyalására. Nekem is volt egy fiatal ofõm, akinek mi voltunk az elsõ osztálya, és nem sokkal volt öregebb nálunk. mi is nagyon bíztunk benne, meg mivel hogy olyan közeli korosztály, nagyon sokmindent megbeszéltünk vele. végülis mi itt akármit tanácsolunk több mint valószínûleg úgyis azt teszed amit a te szíved vagy fejed diktál. S ez ellen nem is tudsz nagyon tenni. Amíg a saját bõrõdön nem tapasztalod, addig úgysem fog sokat befolyásolni senki. Mindenesetre velünk az volt, hogy egy nagyon sok lány sokmindent megosztott vele, (tényleg mindent, pasi ügyek, mert ki más ha nem egy pasi tud megfelelõ választ adni egy nagy kérdésre ami benned kavarog a pasikról) túl közel engedtük magunkhoz. S hidd el csak egy pici alkalom kell neki, mikor éppen más beszélget vele, hogy elkotyogja azthogy te mit mondtál. Megtörtént. Azóta rendesen hanyagoljuk hogy komolyabb dolgokat elmondjuk neki. Nem fogja a munkája mellett hûû de komoylan venni a te apró sérelmeid, hidd el. Pillanatnyilag úgy tûnik, hogy úgy volt megfelelõ ahogy tetted, de késõbb megbánhatod hogy elmondtad neki, s akkor már nicns mit tenni, fõleg ha esetleg õ már továbbadta valaki másnak az osztályból, vagy egy másik ilyen jóhiszemû kis tanítványának aki úgyanígy cselekszik, mint ahogy te szeretnél. De rádbízom, tedd ahogy érzed. Én csak elmondtam hogy nem a legjobb ötlet. De lehet hogy a te tanárod más. Mindenesetre majd írd le hogy hogy döntöttél, s ha úgy döntesz hogy megpróbálod akkor hogy mit reagált a tanárod és hogy mi lett a dologból.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, szerintem õ nem mondaná el, de én nem is olyan nagyon bizalmas ügyekrõl szeretnék beszélni vele....Hanem olyasmirõl, hogy xy tanár levitte a jegyemet a semmiért. Vagy, hogy egy versenyem nem sikerült, pedig... De nagyon köszi nagyon valószínû, hogy rád fogok hallgatni, de még várok kommenteket :)

Mit tegyek, ha nem kivánom a szexet? Attól félek, hogy a barátom esetleg félreértelmezi a dolgot.

15hetes vagyok és egy ideje nem érzek kedvet a szexhez.az elsö hetekben az állando hányinger miatt nem akartam,amit még meg is értett a barátom,de mostmár nem tudom mivel magyarázni.

Legjobb válasz: A tünet normális, van akinek terhesség alatt nõ a libidója, van, akinek csökken. De akár egy terhesség alatt változhat is ez a tendencia. Nekem például maradt a libidóm (baba elõtt és azóta is majdnem minden nap együtt vagyunk), ennek ellenére én most, a 32. hét körül vagyok abban a stádiumban, amikor kevésbé kezdeményezek. Én kívánom, viszont nagyon nagy a pocakom, én sem vagyok éppen olyan hajlékony és könnyed, mint korábban, emiatt rendszerint két pózt váltogatunk, mit ne mondjak: unalmas. Hogy mit tegyél? Nehéz rá válaszolni. Nem tudom, hogy ez-e a helyes, de én a helyedben nem utasítanám el teljesen a páromat, rendben van az, hogy állapotos vagy és nem kívánod a szexet, de neki ugyanúgy szüksége van rá. Fizikálisan és mentálisan is sokat jelent összebújni mindkét fél számára, nem tehetsz ugyan róla, de nem fair szerintem teljesen eltolni magadtól õt, fõleg, hogy eljöhet az az idõszak, amikor a folyamatos visszautasítások és a csalódottság miatt úgy érezheti, hogy neked már nincs rá szükséged és már akkor sem fog kezdeményezni, vagy pozitívan reagálni, amikor neked lenne szükséged egy kis összebújásra. Ha fizikai fájdalmat nem okoz, ha az orvos nem tiltja, akkor próbálkozzatok, akár csak egy kis simogatással, cirógatással, pettinggel, hátha közben neked is megjön a kedved. Ezenkívül viszont mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy miért kerülöd, nehogy félreértse!

A tünet normális, van akinek terhesség alatt nõ a libidója, van, akinek csökken. De akár egy terhesség alatt változhat is ez a tendencia. Nekem például maradt a libidóm (baba elõtt és azóta is majdnem minden nap együtt vagyunk), ennek ellenére én most, a 32. hét körül vagyok abban a stádiumban, amikor kevésbé kezdeményezek. Én kívánom, viszont nagyon nagy a pocakom, én sem vagyok éppen olyan hajlékony és könnyed, mint korábban, emiatt rendszerint két pózt váltogatunk, mit ne mondjak: unalmas. Hogy mit tegyél? Nehéz rá válaszolni. Nem tudom, hogy ez-e a helyes, de én a helyedben nem utasítanám el teljesen a páromat, rendben van az, hogy állapotos vagy és nem kívánod a szexet, de neki ugyanúgy szüksége van rá. Fizikálisan és mentálisan is sokat jelent összebújni mindkét fél számára, nem tehetsz ugyan róla, de nem fair szerintem teljesen eltolni magadtól õt, fõleg, hogy eljöhet az az idõszak, amikor a folyamatos visszautasítások és a csalódottság miatt úgy érezheti, hogy neked már nincs rá szükséged és már akkor sem fog kezdeményezni, vagy pozitívan reagálni, amikor neked lenne szükséged egy kis összebújásra. Ha fizikai fájdalmat nem okoz, ha az orvos nem tiltja, akkor próbálkozzatok, akár csak egy kis simogatással, cirógatással, pettinggel, hátha közben neked is megjön a kedved. Ezenkívül viszont mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy miért kerülöd, nehogy félreértse!
Ha szeret a párod, akkor megérti, hogy most nem vagy ráhangolódva. Nekem sincs túlzottan kedvem hozzá, 23 hetes vagyok. Valahogy zavar, hogy érzem ahogy mozog már a kicsi, olyan, mintha ott lenne köztünk, figyelne. :) A párom teljesen megérti. Nem közeledik erõszakosan, gyengéden, biztosít arról, hogy mennyire kíván, és ez nagyon jól esik. Amúgy a másikat nem csak a hagyományos módon lehet kielégíteni. El kell fogadnod, hogy csak te vagy terhes, õ nem. Neki megmaradt a libidója, teljesen odalehet a változó formáidért, elégítsd ki máshogy! De ha elhagy, megcsal azért, mert nincs kedved szexelni vele, hát akkor szép szavakat tuti nem tudnék rá mondani. 23 hetes kismama
Beszélj vele errõl, valószinûleg megérti. :)
szia! én ugyan így vagyok ezzel a dologgal! nekem teljes mértékkel megérti a férjem, de biztos hogy õsem fogja ezt sokáig bírni! így valamit tennem kell majd! én amúgy 17 hetes vagyok!
Jó neked, én pont ellenkezõleg érzek a dologgal kapcsolatban, csak nekünk meg most 2 hétig nem lehet, utána is csak akkor, ha nagyon "muszály" és csak gumival... De egyébként én is voltam, így az elején, de én rávettem magam, és utána én is ugyanúgy kívántam, csak el kellett kezdeni,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!