Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek barátom (2666 db)

bocsass meg neki adj neki meg egy eselyt es ha elbassza hagyd el :)
Attól függ mivel bántott meg, mekkora bûnt követett el. Szóval? Mert lehet h azt mondjuk h hagyd el a pi..csába de lehet h azt mondjuk majd h egy hülye pi..cs* vagy.
A kérdező hozzászólása: Itt nemis az a lényeg hogy mivel bántott meg, lényeg hogy még annál is rosszabul esett mintha megcsalt volna, és nem ez az elsõ eset hogy megbántott, de most telt be a pohár.. de már 3 napja hogy szakitottunk, és beszélünk is, de mindig veszekedés a vége, õ könyörög hogy bocsájtsak meg, de ha megbocsájtok megint kezdõdnek majd elõlröl a veszekedések :(
A kérdező hozzászólása: és még annyit hozzá teszek hogy jövõhónapban lett voln 1 év  :(
De nem mindegy h mikkel bántott meg basszus! Mert ha gyerekes ostobaságokkal és csak szerinted komolyak a dolgok mert mondjuk 15 éves vagy akkor elhiszem h így elvagy vele. De ha komoly dolog és ez már hosszú idõk óta így megy akkor viszont szintén nem vagy normális.

Mit tegyünk? Barátommal nem sietjük el a dolgokat, és már arra térnénk rá h nyali-fali. (nyalás-szopás). De nem tudjuk h utána a csókkal mi legyen!? 19/L

Legjobb válasz: Én imádok utánna csókolózni, miután megnyalogatott a barátom. Meg fordítva is így van. Mit kell finnyáskodni. Fõleg, ha fel van izgatódva az ember, k.urvára leszarja, hogy most végülis a saját nedve van a szájában.

Hogy hogy mi legyen? Elvégre nem úgy akarsz csókolózni vele, hogy elõzõleg a szádba élvezett nem? egyébként észre sem fogod venni, hogy nyalogatott téged. Max a tudat hogy ott járt a sók elõtt, de ez nem undorító sõt izgató. Értékeld át. Gondolj csak bele pár perce az a száj az a nyelv még a mennyországba repítette a puncidat most meg finnyáskodsz miután elélveztél??? Értékeld át a dolgot.
Csókolózzatok utána. Nem gáz. Az belõled van. Nem salak. Ebbõl ne csináljatok nagy ügyet.
Én imádok utánna csókolózni, miután megnyalogatott a barátom. Meg fordítva is így van. Mit kell finnyáskodni. Fõleg, ha fel van izgatódva az ember, k.urvára leszarja, hogy most végülis a saját nedve van a szájában.
szerintem inkább hozzá se kezdjetek a "nyali-fali"-nak..
Utána már nem kell. Házasok is már csak kefélnek esküvõ után, soha nem csókolóznak.
[email protected]ás, hogy néhány csaj megalázónak érzi, ha örömet okoz a párjának. Igazából szerintem az a megalázó, ahogy az életüket élik, meg ahogy magukról gondolkodnak. Betegek!
atyaég. Hogy engedheted meg azt neki, ha még nem is feküdtetek le?? Nekem k.urvára megalázó lenne, ha valaki beleélvezne a számba. No mindegy, ez az én dolgom. De utánna ne smárolj vele, nyeld le, vagy csinálj vele valamit.
A kérdező hozzászólása: úgy értem h ha bele élvez a számba. akkor utána smároljak vele vagy ne?
az én barátom nem undorodik a saját ízétõl, de azért megjegyezte, hogy megérti, miért köpöm ki vagy egyáltalán nem a számba megy :D
Mi a barátnõmmel nem szoktunk ilyenekkel foglalkozni, szerintem õ titkon imádja is bár ilyenekrõl nem lehet vele beszélgetni.Szerintem semmi rossz nincs benne.
A pasi lehet finnyás a saját ondójára, a nõ viszont nem?
Engem sosem zavart, ha puncinedves ajkakkal csókolt meg a barátom. Az ondóját meg nyilván ne csókold bele a szájába, nyeld le vagy köpd ki, max ha finnyás igyál rá 1-2 kortyot aztán kész. Vagy ha mindkettõtöket zavar, mossatok fogat, oldjátok meg.
Hogy érted hogy mi legyen?
22.35 - hülyeség, ez nem így van. Amúgy se így értette a kérdezõ, hanem hogy közvetlenül orális után csókolózzon-e, kéjnedves szájjal. Nekem ez partnerfüggõ, a mostanival nem zavar, mással zavart. Sztem fontos elõtte megmosni a nemi szerveket, vagy ha régen került erre sor, akár lezuhanyozni rendesen - pár percet rá lehet szánni, és kellemesebb az élmény.
Ha mindenki tudná, hogy mibõl készülnek az élelmiszerek és milyen utat járnak be amig eljutnak hozzánk, hát akkor azt hiszem mindenki éhen maradna. Akkor már inkább megkóstolom a barátnõm levesét, akarom mondani a levét, vagy nedvét?
Azért ha beleélvezett a szádba, inkább ne nagyon csókolgatsd utána!
Legalább próbáljátok ki, hogy milyen utána a csók, ha nem tetszik, akkor még mindig agyalhattok, hogy mi legyen. :D
Mi csókolózunk utána ugyanúgy a barátommal. Minket nem zavar. De erre a szituációra van egy vicc: Miért van a nõnek homloka? Hogy legyen mit megcsókolni szopás után.
Nem engedi, hogy elköltözz? És ezt mégis hogyan?
Most azonnal hívnám a TEK-et, majd õk szépen a nyakára térdelnek.
A kérdező hozzászólása: Nincs neki engedély hozzá, csak fenyeget, ha elakarom menni, akkor baj lesz
Barátok szülõk nincsenek akik segíthetnének??
Van fegyvertartási engedélye? Ezért nem járnék én se rendõrrel se TEK-essel fõleg giggolóval nem.. Magadnak kerested a bajt, lemerem fogadni hogy "C" kategóriájú
de ha nincs engedélye a pisztolyra akkor az önmagában elég ahhoz hogy lesitteljék
kellett neked a rosszfiú...
A kérdező hozzászólása: Bármikor elakartam menni, azt mondta, hogy nem mész sehova, nyugodjak meg, de már kilátástalan a jövõm vele, nem is kívánom meg semmi, munkahelyre sem akar engedni, mert hogy rossz hatással vannak rám, pedig csak felnyitották a szememet.Azt javasolták, hogy jelentsem be és távolságtartásit kérjek, és pisztolya is van, félek tõle
Anikor éppen nincs otthon, akkor fogod a cuccodat és kisétálsz az ajtón.
Megver? Megtép?
Mi az, hogy nem enged? Erõszakkal tart vissza?
Mi az, hogy nem engedi? Megbilincsel? Amikor nincs otthon akkor lépj le, ennyi.
nem engedi? fizikai erõszakot alkalmaz? akkor hívj.
ha tényleg nem enged el az bûncselekmény
Benyomom az index oldalát és nézem, hogy a TEK végez-e valami munkát, fenyegetésért is ki lehet hívni a rendõröket meg hogy be vagy zárva, csak vedd fel telóval amit mond :D

Mit tegyek? Baratom van mar eleg reg. Es megtudtam, hogy rokonik egy olyan csalad akik elegge gyenge csalad, az is meglehet, hogy romak.

Es ha csaladom megtudna, hogy ok kik tobb mint valoszinu, hogy szaktanom kellene vele. Ismerik azt a csaladot.Mit tegyek?Mondjam el vagy inkabb halgassak vele, mintha nem is tudnak rola, eletem szerelme.

Legjobb válasz: Mi köze a szüleidnek ahhoz, hogy te kivel jársz? (Az más téma, hogy mondjuk én sem örülnék neki, nem az adott fiú miatt, vagy a szüleiért, hanem a rokonságtól aggódnék). De ettõl függetlenül a választás a tied. Csak egy hátránya van: az elrontott élet, és esetleg szakítás esetén a rokonok fenyegetõzése is a tied...

Mi köze a szüleidnek ahhoz, hogy te kivel jársz? (Az más téma, hogy mondjuk én sem örülnék neki, nem az adott fiú miatt, vagy a szüleiért, hanem a rokonságtól aggódnék). De ettõl függetlenül a választás a tied. Csak egy hátránya van: az elrontott élet, és esetleg szakítás esetén a rokonok fenyegetõzése is a tied...
A kérdező hozzászólása: Csaladomnak szamit, hogy milyen csaladba kerulok be, engem ez nem erdekel.A kapcsolatunkra azt lehet mondani, hogy tokeletes.
megértem, ovlak a ciganyoktol. de szerintem te is az vagy : "ROKONIK"
te dolgod nem a szüleidé :D ha meg arcoskodnak a rokonok keresel 1 magyar zászlóval fényjelzett helyet és megkérsz pár kopasz fickót hogy segítsenek :D biztos nem utasítsák el 19F
nem a származás számít hanem hogy hogyan éli a párod az életét. ha nem olyan körülményeket teremt magának mint egy putris cigány akkor semmi gond ezzel.. én is 1 hónap után tudtam meg a barátnõmrõl hogy félvér és a legkevésbé sem érdekel mert nem úgy viselkedik és idilli a kapcsolatunk
A kérdező hozzászólása: Talan ha en is cigany lennek akkor a csaladomat sem erdekelne, hogy milyen csaladba kerulok be, de mindenki azt hisz amit o akar, ez erdekel a legkevesbe, hogy mit mondanak ram, en tisztaba vagyok a szarmazasommal

Mit tegyünk? Barátom uj melót talált a Lidlben december elején.90ezret kelet volna hogy kapjon, és 50et utaltak neki! Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: A 90ezer valószínûleg egy hónapra jár,de csak 10-én állt munkába.Az nem teljes hónap.

A 90ezer valószínûleg egy hónapra jár, de csak 10-én állt munkába.Az nem teljes hónap.
1.) A bruttó 90000 Ft az adók és járulékok levonása után csak kb 70000 Ft! 2.) Az elszámolási hónap általában 1-tõl 31-ig tart, ha dec 10-én kezdett, akkor csak 2/3 hónapot dolgozott le, ezért csak kb. bruttó 60000 Ft munkabér jár neki részarányosan, aminek a nettója 49800 Ft.
"A kérdező hozzászólása: 5 nap nem dolgozás egy hónapba minusz 40ezret jelentene?" Decemberben 23 munkanap volt, a 24-ét 11-én dolgoztuk le. Ebbõl a barátod ha 10-én kezdett csak 15 napot volt, ezért jár csak kb 2/3 fizetés neki!
Mi lenne, ha a munkaügyisnek tenné fel a kérdést?
A kérdező hozzászólása: 5 nap hijján 1 hónapja lesz ott. Tehát 10edikén lesz ott egy hónapja.
A kérdező hozzászólása: 5 nap nem dolgozás egy hónapba minusz 40ezret jelentene?
Lehet hogy neki ez már nem is olyan tökéletes. Talán még élne kicsit, mielõtt leköti magát.
A kérdező hozzászólása: Nincs szó házasságról, gyerekekrõl, házvételrõl. Csak kapuzárási pánikról. Mivel tudom megnyugtatni, h azzal h velem van nem marad le semmirõl?

Mit tegyek? Barátnõ

A barátnõmmel (11/L) 6 éve ismerjük egymást még soha nem vesztünk össze és LLLLLBÖÖ vagyunk! De nem szereti ha fotózzák vagy ilyesmi! De szeretnék csinálni neki valami olyat amin sok közös pillanatunk van összegyûjtve! Mit tegyek? Én: (12/L) Osztálytársam!

Legjobb válasz: Hát titokban fotózd XD Amúgy nem tudom..mond meg,hogy te késõbb akarod,hogy legyen közös képetek.. :D

Hát titokban fotózd XD Amúgy nem tudom..mond meg, hogy te késõbb akarod, hogy legyen közös képetek.. :D

Valakinek hadd írjam le nem tudom mit tegyek barátom megőrült?

Szeretnék hosszasan elbeszélgetni pár emberrel aki segitene nekem. Köszönöm 20/L

Legjobb válasz: Nem ígérem,hogy tudok segíteni,de meghallgathatlak.

Nem ígérem, hogy tudok segíteni, de meghallgathatlak.
azért van ez az oldal hogy ide leírd hahó xD
leírhatod ide is, esetleg privátban is, aztán meglátjuk.
Ha szeretnéd en megpróbálok segítséget nyujtani :)
Én pszichológiát tanulok szóval jól jönne egy kis "kihívás" és örömmel meghallgatlak! :) 20/L
Ejnye Zsófi, ne tagadd le a korodat.
Bátran leírhatod nekem is...
Láttam már pár cifra dolgot, jöhet nekem is az üzi:D

Mit tegyek? Barátom vett nekem karácsonyra 10 000ft-ért ajándékot és amire most nagyon kéne a pénz, az ajándékom miatt nincs!

Barátom ma mondta el nekem,hogy két ajándékot vett 10 000ft ért de ezt a 10 000-ret az ösztöndíjából vissza kell adnia a mamájának.. Semmi pénze nem marad,és kéne az anyjának meg a húgainak ajándékot venni,meg magának új Sim kártyát mert lejárt és se hívni nem tud de hívni se lehet.. Én el?re szóltam ne vegyen semmit,ha vesz ne drágát.. Most meg miattam nincs pénze..De az anyja szekálja,hogy minek kell nekem ajándékot venni és neki mikor vesz?..

Legjobb válasz: Segítsd ki, és adj neki amennyire szüksége van.

Segítsd ki, és adj neki amennyire szüksége van.
Akkor fogd meg a srác kezét, és egy nagyon szép szeretettel teli ünnepet adj neki-amihez nem kell pénz. Csak ti ketten:)
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Õ 16 én17
Kérdezõ: akkor mivel ennyire fiatalok vagytok: akkor ez a srác nagyon szerethet téged:)
Adjátok el az ajándèkot ès menjetek el valahova sétálni ahol látszanak a csillagok és szép a táj... Esetleg.:)
Mindenképpen fogadd el az ajándékot, mert az nagyon bunkóság ha visszautasítod, mikor minden pénzét rád költötte és vissza váltani sem tudná. Nekem az nem tetszik a srácban, hogy megmondja, hogy miattad van. Én biztos elmondanám a véleményemet, hogy azért ez lelkiismeret furdalást okoz és megtarthatta volna magának a véleményét. Adj el valamit, hát ha kitudod segíteni. =(
akár vissza is vihetné.. vagy az túl egyszerû?
Én kidobnám ezt a hülye gyereket! Ez nem normális! Szakíts vele, az ajándékot adja el vagy vigye vissza a boltba és legyen boldog az anyjával az ilyen kis taknyos! Te meg keress egy igazi pasit magadnak, ne egy ilyen nyomorékot!
Ez van. Én sosem mondanám a bnõmnek, h bazki, miattad nincs pénzem. Megoldom, h arra legyen pénzem, amire kell.
A kérdező hozzászólása: DE sajnos semmi pénzem, a mamám nem ad kölcsönmert anyu mindig kéregetett és ezért nem ad, a haverjaim nem akarnak mert nekik is kell, a nagynénémék jól állnak anyagilag de nem adnak senkinek, inkább leszednek másokat.. :/ Mindkét papám meghalt, meg az egyik mamám :/ Szomszédok se adnak anyu miatt mert sokszor kéregetett! :S
A kérdező hozzászólása: Nem akarom az ajándékot elfogadni, fõleg ezért, meg azért mert drága és hát õ is pénzbõl él..
A kérdező hozzászólása: Sajnos most nekünk sincs pénzünk, én kisegíteném de nem tudom S:
A kérdező hozzászólása: Meg nem is fogadná el..
De már megvette az ajándékodat...
A kérdező hozzászólása: Tudom.. :/
Add oda a pénzt a haverjának, mintha õ adna kölcsön, nem kell neki tudnia, hogy te segitettél.. csöndeen is lehet segíteni, úgy hogy a neved fel sem merül..én igy szoktam.
Igen, észrevétlenül... De az ajándékodat nem tudja visszaváltani, és mit kezdjen vele?? Legalább fogadd el, és ezzel ne bántsd meg.
7 +amikor tudok segíteni.
Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér én csak ennyit mondok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!