Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek barátom (2906 db)

Mit tegyünk? Barátommal nem sietjük el a dolgokat, és már arra térnénk rá h nyali-fali. (nyalás-szopás). De nem tudjuk h utána a csókkal mi legyen!? 19/L

Legjobb válasz: Én imádok utánna csókolózni, miután megnyalogatott a barátom. Meg fordítva is így van. Mit kell finnyáskodni. Fõleg, ha fel van izgatódva az ember, k.urvára leszarja, hogy most végülis a saját nedve van a szájában.

Hogy hogy mi legyen? Elvégre nem úgy akarsz csókolózni vele, hogy elõzõleg a szádba élvezett nem? egyébként észre sem fogod venni, hogy nyalogatott téged. Max a tudat hogy ott járt a sók elõtt, de ez nem undorító sõt izgató. Értékeld át. Gondolj csak bele pár perce az a száj az a nyelv még a mennyországba repítette a puncidat most meg finnyáskodsz miután elélveztél??? Értékeld át a dolgot.
Csókolózzatok utána. Nem gáz. Az belõled van. Nem salak. Ebbõl ne csináljatok nagy ügyet.
Én imádok utánna csókolózni, miután megnyalogatott a barátom. Meg fordítva is így van. Mit kell finnyáskodni. Fõleg, ha fel van izgatódva az ember, k.urvára leszarja, hogy most végülis a saját nedve van a szájában.
szerintem inkább hozzá se kezdjetek a "nyali-fali"-nak..
Utána már nem kell. Házasok is már csak kefélnek esküvõ után, soha nem csókolóznak.
[email protected]ás, hogy néhány csaj megalázónak érzi, ha örömet okoz a párjának. Igazából szerintem az a megalázó, ahogy az életüket élik, meg ahogy magukról gondolkodnak. Betegek!
atyaég. Hogy engedheted meg azt neki, ha még nem is feküdtetek le?? Nekem k.urvára megalázó lenne, ha valaki beleélvezne a számba. No mindegy, ez az én dolgom. De utánna ne smárolj vele, nyeld le, vagy csinálj vele valamit.
A kérdező hozzászólása: úgy értem h ha bele élvez a számba. akkor utána smároljak vele vagy ne?
az én barátom nem undorodik a saját ízétõl, de azért megjegyezte, hogy megérti, miért köpöm ki vagy egyáltalán nem a számba megy :D
Mi a barátnõmmel nem szoktunk ilyenekkel foglalkozni, szerintem õ titkon imádja is bár ilyenekrõl nem lehet vele beszélgetni.Szerintem semmi rossz nincs benne.
A pasi lehet finnyás a saját ondójára, a nõ viszont nem?
Engem sosem zavart, ha puncinedves ajkakkal csókolt meg a barátom. Az ondóját meg nyilván ne csókold bele a szájába, nyeld le vagy köpd ki, max ha finnyás igyál rá 1-2 kortyot aztán kész. Vagy ha mindkettõtöket zavar, mossatok fogat, oldjátok meg.
Hogy érted hogy mi legyen?
22.35 - hülyeség, ez nem így van. Amúgy se így értette a kérdezõ, hanem hogy közvetlenül orális után csókolózzon-e, kéjnedves szájjal. Nekem ez partnerfüggõ, a mostanival nem zavar, mással zavart. Sztem fontos elõtte megmosni a nemi szerveket, vagy ha régen került erre sor, akár lezuhanyozni rendesen - pár percet rá lehet szánni, és kellemesebb az élmény.
Ha mindenki tudná, hogy mibõl készülnek az élelmiszerek és milyen utat járnak be amig eljutnak hozzánk, hát akkor azt hiszem mindenki éhen maradna. Akkor már inkább megkóstolom a barátnõm levesét, akarom mondani a levét, vagy nedvét?
Azért ha beleélvezett a szádba, inkább ne nagyon csókolgatsd utána!
Legalább próbáljátok ki, hogy milyen utána a csók, ha nem tetszik, akkor még mindig agyalhattok, hogy mi legyen. :D
Mi csókolózunk utána ugyanúgy a barátommal. Minket nem zavar. De erre a szituációra van egy vicc: Miért van a nõnek homloka? Hogy legyen mit megcsókolni szopás után.

Mit tegyek? Barátnõm 2 hete meg csalt, smárolt egyik sráccal pont ma mondta el, de én attól félek h újra meg teszi, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szakíts vele, vagy bízz meg benne. De ne félj tõle, meg ne féltékenykedj minden hülyeségen majd, mert az idegesítõ.

Szakíts vele, vagy bízz meg benne. De ne félj tõle, meg ne féltékenykedj minden hülyeségen majd, mert az idegesítõ.
Hagyd ott, úgy látszik, mást szeret, illetve, hogy téged nem, az biztos.
Én a helyedben elhagynám. Aki egyszer megteszi , az többször is meg fogja sajnos... Szerintem az ember ilyen téren nagyon ritka, ha változik...
Valamelyik nap pont volt egy ilyen kérdés, azt tanácsoltuk neki, hogy mondja el a barátjának (lehet h neked), jó tudni, hogy nem csak a levegõbe válaszolgatunk itt, hanem van, aki meg is fogadja. :D Hát gondold el, hogy neked mennyire fér ez bele. Bár azt szokás mondani, hogy aki egyszer megtette, másszor is meg fogja tenni... És lehet hogy akkor már nem csak csók lesz. Kérdés, hogy mennyire akarta õ ezt, meg mennyire bánta meg a szíve mélyén. Mert más az, hogy az ember mondogatja, hogy "jaj nem jelent semmit, téged szeretlek" blabla, miközben magának is hazudik, mert nem érzi már jól magát a kapcsolatototokban, csak még õ sem jött rá erre így. Ha ez van, akkor elõbb-utóbb, lehet h más miatt vagy emiatt, de úgyis szétválnak útjaitok. Ha neked ez a csók is elég hozzá, hogy ezt végiggondold és ez a helyzet, amit leírtam/ez várható, akkor jobb, ha nem húzzátok egymás idejét, és szakítasz vele.
dobd
Nekem az a véleményem, hogy az esetek többségében nem maga a megcsalás a baj, hanem az azt kiváltó elözmények. Mindenképpen beszéljetek errõl! Derítsétek ki együtt, hogy mi vezetett idáig. Nagyon fontos, hogy ne vádaskodjatok, ne vágjatok egymás felé meggondolatlan szavakat. Valószínûleg mind a ketten hibáztatok. Írtad, hogy kevesebbet találkoztok, mint korábban, és kevesebbet is tudtok beszélgetni. Talán emiatt elbizonytalanodott, hogy szereted- e még. Talán csak magának akarta bizonyítani, hogy õ még mindig vonzó és ha neked nem kell, másnak majd igen. Ez persze nem azt jelenti, hogy helyes, amit tett. És az sem helyes, hogy úgy csinál, mintha minden rendben lenne, miközben semmi sincs rendben. Persze így ismeretlenül nem fogom tudni kitalálni, hogy hol rontottátok el, a fenti gondolatmenet csak egy lehetõség. Nektek kell rájönni, mi a baj, vagy mik a bajok. Ki tudja, mióta vannak szõnyeg alá söpört sérelmeitek. Ha megvan, mi a baj, akkor el lehet kezdeni gondolkodni a megoldáson. És akkor át lehet gondolni, hogy érdemes idõt és energiát feccölni a kapcsolatba, és helyrehozni, vagy jobb szakítani.
A kérdező hozzászólása: mert hát végül is nekem nem õ volt az elsõ... de az elsõ volt aki meg tudott tanítani szeretni, és most h nem olyan sokat tudunk együtt lenni mert mostanábba sok a dolgom, ráadásul a telefonomat is el hagytam.... és nem sokat beszélünk, de személyesen meg tök happy minden, mintha misem tõrtént volna
Kérdezd meg tõle, vagy gondolkozz el mi lehetett az oka és annak alapján próbálj változtatni, ha tudsz.
A kérdező hozzászólása: De én azért félek mert a sráccal sokat van együtt (de nem kettesben)és hát kicsit szarul esik h sokat vannak együtt
Nem mondom h hagyd ott holott ez lenne a reális, de a szív nem mindig reális. Az biztos ha vele maradsz soha nem leszel nyugodtan! Mindenekelõtt jól kikellene beszélnetek ezt a dolgot együtt.
bocsass meg neki adj neki meg egy eselyt es ha elbassza hagyd el :)
Attól függ mivel bántott meg, mekkora bûnt követett el. Szóval? Mert lehet h azt mondjuk h hagyd el a pi..csába de lehet h azt mondjuk majd h egy hülye pi..cs* vagy.
A kérdező hozzászólása: Itt nemis az a lényeg hogy mivel bántott meg, lényeg hogy még annál is rosszabul esett mintha megcsalt volna, és nem ez az elsõ eset hogy megbántott, de most telt be a pohár.. de már 3 napja hogy szakitottunk, és beszélünk is, de mindig veszekedés a vége, õ könyörög hogy bocsájtsak meg, de ha megbocsájtok megint kezdõdnek majd elõlröl a veszekedések :(
A kérdező hozzászólása: és még annyit hozzá teszek hogy jövõhónapban lett voln 1 év  :(
De nem mindegy h mikkel bántott meg basszus! Mert ha gyerekes ostobaságokkal és csak szerinted komolyak a dolgok mert mondjuk 15 éves vagy akkor elhiszem h így elvagy vele. De ha komoly dolog és ez már hosszú idõk óta így megy akkor viszont szintén nem vagy normális.
Nem engedi, hogy elköltözz? És ezt mégis hogyan?
Most azonnal hívnám a TEK-et, majd õk szépen a nyakára térdelnek.
A kérdező hozzászólása: Nincs neki engedély hozzá, csak fenyeget, ha elakarom menni, akkor baj lesz
Barátok szülõk nincsenek akik segíthetnének??
Van fegyvertartási engedélye? Ezért nem járnék én se rendõrrel se TEK-essel fõleg giggolóval nem.. Magadnak kerested a bajt, lemerem fogadni hogy "C" kategóriájú
de ha nincs engedélye a pisztolyra akkor az önmagában elég ahhoz hogy lesitteljék
kellett neked a rosszfiú...
A kérdező hozzászólása: Bármikor elakartam menni, azt mondta, hogy nem mész sehova, nyugodjak meg, de már kilátástalan a jövõm vele, nem is kívánom meg semmi, munkahelyre sem akar engedni, mert hogy rossz hatással vannak rám, pedig csak felnyitották a szememet.Azt javasolták, hogy jelentsem be és távolságtartásit kérjek, és pisztolya is van, félek tõle
Anikor éppen nincs otthon, akkor fogod a cuccodat és kisétálsz az ajtón.
Megver? Megtép?
Mi az, hogy nem enged? Erõszakkal tart vissza?
Mi az, hogy nem engedi? Megbilincsel? Amikor nincs otthon akkor lépj le, ennyi.
nem engedi? fizikai erõszakot alkalmaz? akkor hívj.
ha tényleg nem enged el az bûncselekmény
Benyomom az index oldalát és nézem, hogy a TEK végez-e valami munkát, fenyegetésért is ki lehet hívni a rendõröket meg hogy be vagy zárva, csak vedd fel telóval amit mond :D

Mit tegyek? Baratom van mar eleg reg. Es megtudtam, hogy rokonik egy olyan csalad akik elegge gyenge csalad, az is meglehet, hogy romak.

Es ha csaladom megtudna, hogy ok kik tobb mint valoszinu, hogy szaktanom kellene vele. Ismerik azt a csaladot.Mit tegyek?Mondjam el vagy inkabb halgassak vele, mintha nem is tudnak rola, eletem szerelme.

Legjobb válasz: Mi köze a szüleidnek ahhoz, hogy te kivel jársz? (Az más téma, hogy mondjuk én sem örülnék neki, nem az adott fiú miatt, vagy a szüleiért, hanem a rokonságtól aggódnék). De ettõl függetlenül a választás a tied. Csak egy hátránya van: az elrontott élet, és esetleg szakítás esetén a rokonok fenyegetõzése is a tied...

Mi köze a szüleidnek ahhoz, hogy te kivel jársz? (Az más téma, hogy mondjuk én sem örülnék neki, nem az adott fiú miatt, vagy a szüleiért, hanem a rokonságtól aggódnék). De ettõl függetlenül a választás a tied. Csak egy hátránya van: az elrontott élet, és esetleg szakítás esetén a rokonok fenyegetõzése is a tied...
A kérdező hozzászólása: Csaladomnak szamit, hogy milyen csaladba kerulok be, engem ez nem erdekel.A kapcsolatunkra azt lehet mondani, hogy tokeletes.
megértem, ovlak a ciganyoktol. de szerintem te is az vagy : "ROKONIK"
te dolgod nem a szüleidé :D ha meg arcoskodnak a rokonok keresel 1 magyar zászlóval fényjelzett helyet és megkérsz pár kopasz fickót hogy segítsenek :D biztos nem utasítsák el 19F
nem a származás számít hanem hogy hogyan éli a párod az életét. ha nem olyan körülményeket teremt magának mint egy putris cigány akkor semmi gond ezzel.. én is 1 hónap után tudtam meg a barátnõmrõl hogy félvér és a legkevésbé sem érdekel mert nem úgy viselkedik és idilli a kapcsolatunk
A kérdező hozzászólása: Talan ha en is cigany lennek akkor a csaladomat sem erdekelne, hogy milyen csaladba kerulok be, de mindenki azt hisz amit o akar, ez erdekel a legkevesbe, hogy mit mondanak ram, en tisztaba vagyok a szarmazasommal

Mit tegyünk? Barátom uj melót talált a Lidlben december elején.90ezret kelet volna hogy kapjon, és 50et utaltak neki! Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: A 90ezer valószínûleg egy hónapra jár,de csak 10-én állt munkába.Az nem teljes hónap.

A 90ezer valószínûleg egy hónapra jár, de csak 10-én állt munkába.Az nem teljes hónap.
1.) A bruttó 90000 Ft az adók és járulékok levonása után csak kb 70000 Ft! 2.) Az elszámolási hónap általában 1-tõl 31-ig tart, ha dec 10-én kezdett, akkor csak 2/3 hónapot dolgozott le, ezért csak kb. bruttó 60000 Ft munkabér jár neki részarányosan, aminek a nettója 49800 Ft.
"A kérdező hozzászólása: 5 nap nem dolgozás egy hónapba minusz 40ezret jelentene?" Decemberben 23 munkanap volt, a 24-ét 11-én dolgoztuk le. Ebbõl a barátod ha 10-én kezdett csak 15 napot volt, ezért jár csak kb 2/3 fizetés neki!
Mi lenne, ha a munkaügyisnek tenné fel a kérdést?
A kérdező hozzászólása: 5 nap hijján 1 hónapja lesz ott. Tehát 10edikén lesz ott egy hónapja.
A kérdező hozzászólása: 5 nap nem dolgozás egy hónapba minusz 40ezret jelentene?
Lehet hogy neki ez már nem is olyan tökéletes. Talán még élne kicsit, mielõtt leköti magát.
A kérdező hozzászólása: Nincs szó házasságról, gyerekekrõl, házvételrõl. Csak kapuzárási pánikról. Mivel tudom megnyugtatni, h azzal h velem van nem marad le semmirõl?

Mit tegyek? Barátnõ

A barátnõmmel (11/L) 6 éve ismerjük egymást még soha nem vesztünk össze és LLLLLBÖÖ vagyunk! De nem szereti ha fotózzák vagy ilyesmi! De szeretnék csinálni neki valami olyat amin sok közös pillanatunk van összegyûjtve! Mit tegyek? Én: (12/L) Osztálytársam!

Legjobb válasz: Hát titokban fotózd XD Amúgy nem tudom..mond meg,hogy te késõbb akarod,hogy legyen közös képetek.. :D

Hát titokban fotózd XD Amúgy nem tudom..mond meg, hogy te késõbb akarod, hogy legyen közös képetek.. :D

Valakinek hadd írjam le nem tudom mit tegyek barátom megőrült?

Szeretnék hosszasan elbeszélgetni pár emberrel aki segitene nekem. Köszönöm 20/L

Legjobb válasz: Nem ígérem,hogy tudok segíteni,de meghallgathatlak.

Nem ígérem, hogy tudok segíteni, de meghallgathatlak.
azért van ez az oldal hogy ide leírd hahó xD
leírhatod ide is, esetleg privátban is, aztán meglátjuk.
Ha szeretnéd en megpróbálok segítséget nyujtani :)
Én pszichológiát tanulok szóval jól jönne egy kis "kihívás" és örömmel meghallgatlak! :) 20/L
Ejnye Zsófi, ne tagadd le a korodat.
Bátran leírhatod nekem is...
Láttam már pár cifra dolgot, jöhet nekem is az üzi:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!