Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek barátnőmmel (1678 db)

azt, hogy hagyd ezt abba, mert ge.ci vagy!
A kérdező hozzászólása: hát vagy csak nem tudod megérteni az egészet...
Várnék egy picit.. Aztán rájönnék, hogy az osztálytársamat szeretem.
de meg tudom érteni, viszont ez akkor is szemétség. ne legyél önzõ. a lányoknak is vannak érzéseik. tisztázd magadban mit akarsz utána a másikkal beszéld meg, de ezt így ne folytasd
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy várok de nem akarok egy hosszú kapcsolatot elrontani egy bizonytalannal de bármennyire is próbálok ellenálllni nem tudok az a baj hogy bnõm messze lakik tõlem és ritkán találkozunk. Ezt probálom már 1-2 hete tisztázni hogy mi legyen de nem jutok sehova!
Szerintem K.rogasd mind 2-õt:D legegyszerûbb
Bocsi az offért: Én is iylen helyzetben vagyok mint te, csak én lány vok. Nagyon nehéz ez. :(
Utolsó vok, írj e-mailt ha gondolod.

Mit tegyek? Barátnőmmel már 1, 5 éve együtt vagyunk, de kezdem unni a dolgokat.

Kapcsolatunkba mindig én vagyok a kezdeményez? és kezdem unni. Hiába szóltam neki, max 1-2 napig van eszébe aztán annyi, utána ugyan olyan mint volt. Vagy ha szólok a szexi fehérnem?kért akkor 1 vagy 2 napra rá 1x felveszi aztán annyi, utána el is felejt?dik a dolog és különleges alkalmakra se veszi fel. :( Én próbálok mindig újítani, új dolgokat behozni másoktól hallott, vagy máshol látott dolgokat kipróbálni, amiknek nagy része be is jön neki, ellenben ? soha nem csinál semmi újat, csak akkor ha mondok valamit és azt is csak rövid ideig. Elég monoton a szexuális életünk és már eléggé unom. Szoktunk err?l többször is beszélni, de semmi változás. Szeretem ?t és nem akarom, hogy ez miatt a kapcsolatunk rosszabb legyen, bár a türelmem az ?rl?dik folyamatosan.

Legjobb válasz: a nõk azért nem kezdeményeznek, mert ha esetleg vissza utasítást kapnak azt nehezen viselik, kezdeményezzen a férfi, ez teljesen normális, ha úgy közeledsz felé, akkor állatként vetõdik rád, vagyis folytatja a kezdeményezést, és azt is szeretik ha elkapjuk õket, és durr bele a magunkévá tesszük õket. A nõk elég bonyolultak, azért nem tudjuk mit akarnak, mert õk maguk sem tudják mit akarnak. És miért baj ha rá kell adnod egy szexi fehérnemût, mert abban szeretnéd látni, lehet hogy szégyenlõs kicsit. Vagy nincs olyan fantáziája mint neked, ezért elhagynád? Találj ki te dolgokat. és ha csak ritkén vannak különleges dolgok, vagy szexi fehérnemû? egy idõ után az lenne unalmas. Remélem a szexi fehérnemûket te vetted neki, ha nem, akkor tessék elmenni venni olyat ami neked tetszik, és meglepni (magadat) vele.

a nõk azért nem kezdeményeznek, mert ha esetleg vissza utasítást kapnak azt nehezen viselik, kezdeményezzen a férfi, ez teljesen normális, ha úgy közeledsz felé, akkor állatként vetõdik rád, vagyis folytatja a kezdeményezést, és azt is szeretik ha elkapjuk õket, és durr bele a magunkévá tesszük õket. A nõk elég bonyolultak, azért nem tudjuk mit akarnak, mert õk maguk sem tudják mit akarnak. És miért baj ha rá kell adnod egy szexi fehérnemût, mert abban szeretnéd látni, lehet hogy szégyenlõs kicsit. Vagy nincs olyan fantáziája mint neked, ezért elhagynád? Találj ki te dolgokat. és ha csak ritkén vannak különleges dolgok, vagy szexi fehérnemû? egy idõ után az lenne unalmas. Remélem a szexi fehérnemûket te vetted neki, ha nem, akkor tessék elmenni venni olyat ami neked tetszik, és meglepni (magadat) vele.
alig értettem amit leírtál... mit felejt el ? szerintem veled van a probléma viselj 1 napig tangát b*zigyerek 12/L
Fapina?
A kérdező hozzászólása: Ha nem érted, amit elolvasol kérlek kímélj a választól. Mellesleg tangahordással nincs probléma az õ részérõl. Csak tudod vannak a szexisebbek meg a kevésbé azok, de nem ez itt a lényeg, hanem hogy eléggé ellaposodtak a dolgok. És min 20 felettiek válaszát várnám, ha már volt dolguk ellaposodott kapcsolattal vagy ellaposodott szexuális élettel! 21/F
Dobd ki. Nem kell az elsõ csajnál leragadni aki szétteszi.
A kérdező hozzászólása: na az utolsó válaszadó kapizsgálja a dolgot, szóval lehet az is játszik, hogy kevésbé olyan fantáziadús mint én, egyébként közösen szoktunk mindenféle ilyen termékeket, ruhákat, játszóeszközöket venni
kezdetben nekem is furcsa volt, hogy nem kezdeményez, pedig szereti csinálni nagyon is, és kíván is meg minden, de hidd el ez rendben van így, vagy azért gond, mert vissza szokott utasítani? Az meg különösen pozitív ha elmegy veled szexboltba pl, én alig tudtam elcibálni a páromat, egyszer, és én szoktam egyedül ilyesmiket venni, aztán vagy tetszik neki, vagy nem.
a vibrátortól is idegenkedett, egészen addig amíg nem nyomtam a csiklójához :)
A legutolsóval nekem ellaposodott.A pasi azt szokta meg, hogy mindig a nõ kezdeményez.Az elején ez mûködött.Aztán jöttek a kifogások, spontán már nem akart szexelni, 1nappal elõtte ezt eldöntötte, hogy na majd holnap lesz, nevetséges.Merevedési gondjai lettek, szerinte miattam, mert tönkre tettem lelkileg.Aztán belefáradtam a kezdeményezésbe, meg mindenbe, lelkileg negatívan érintett, így már kedveskedni se kedveskedtem.Mindezt csak azért írtam le, mert ha szeretek valakit, lelkileg is rendben vagyok mellette, akkor van kedvem az ezzel kapcsolatos dolgokhoz.Ha gáz van, akkor nem érdekel már.Az is lehet h teljesen különbözõek vagytok ezen a téren, õt nem érdeklik ezek a dolgok.

Szerintetek mit tegyek? Barátnőm van de sokkal többet érzek más iránt.

A barátnőmmel majdnem 1,5 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem meg minden, de új suliba kerültem és teljesen elvarázsolt az egyik osztálytársam. Vele is bármiről tudok beszélgetni, talán picit jobban meghallgat mint a barátnőm és testileg is vonzódom hozzá. Mellé ültem éegsz nap beszélgetünk, van hogy hajnalig beszélgetünk telefonon is. Azt hiszem mindkettőbe bele szerettem és nem tudok választani. Nem akarom megcsalni a barátnőmet de félek, hogy ha szakítok vele akkor megbánom. Vagy esetleg a másik lány nem jön össze velem. Csak hát nem akarom őt se elveszíteni. Mit csináljak? :S 17/F

Legjobb válasz: Egyszerre a kettõbe nem lehetsz szerelmes. A barátnõd pedig nem ezt érdemli, úgyhogy mihamarabb döntened kéne. Gyávaságból ne maradj a barátnõddel, miközben odavagy valaki másért. Rendezd magadban, hogy a mostani lány csak fellángolás vagy komolyabb és eszerint dönts egyikük mellett. A másikat pedig hagyd.

Egyszerre a kettõbe nem lehetsz szerelmes. A barátnõd pedig nem ezt érdemli, úgyhogy mihamarabb döntened kéne. Gyávaságból ne maradj a barátnõddel, miközben odavagy valaki másért. Rendezd magadban, hogy a mostani lány csak fellángolás vagy komolyabb és eszerint dönts egyikük mellett. A másikat pedig hagyd.
Két lányba egyszerre nem lehetsz szerelmes. Vagy az egyik, vagy egyik sem. A mostani, új lány szerintem csak fellángolás. Ha a barátnõdet valóban szereted, és 1.5 éve együtt vagytok, ne hagyd el õt egy hirtelen jött lány miatt.
Nehez ugy, en meg a baratnom anyjara voltam rakattanva :)
Hogy a fenébe ne lehetne több csajba szerelmes? Én is az vagyok most 3-ba. És azokkal az országokkal mi van, ahol 7 feleség lehet? Vagy a biszexuálisokkal, aki kettõt szeret? Simán lehet több emberbe is szerelmesnek lenni.
Csak az ország szabálya mondja, hogy kell választanod, mert itt csak 1 feleség megengedett. Máshol nem kell választani, lehet több párod.
Ha tényleg szereted a barátnõdet, akkor nem szeretsz bele egy másik lányba. Amikor 17 voltam, egyik barátom mondta ezt, és csak késõbb jöttem rá, hogy mennyire igaza volt. Ha az újat nem tudod barátként kezelni vagy elfelejteni, akkor már nem mûködik a régi kapcsolatod, mert másra vágysz.
Hurrá, legalább gondolkodsz és kínlódsz az ügyön és nem alázod meg a barátnõdet könyökbõl, ez mindenképp dicséretes! No figyu! 17 évesen (illetve -1, 5év) elkötelezõdni elég kockázatos... Mert még mind a ketten nagyon sokat fogtok változni. Még magatokat sem ismeritek teljesen, és gondolom ha vannak is céljaitok, azok is változnak majd ha tovább tanultok, dolgozni kezdtek, egyebek. Nyilván vannak akik együtt tudnak maradni, mert szerencsések, hasonlóak a közös céljaik, az egyéni célok meg nem zavarnak be. De Ez ritka, és ha nagyon másfele mentek, akkor az egyiknek vagy nagyon sokat kell alkalmazkodni a másikhoz, vagy pedig nem teszi egyik se és vita lesz, veszekedés, szakítás vagy válás... Egymás megszokása miatt még hosszú éveken keresztül mehet a se veled, se nélküled, mire 25-35 évesen észbe kaptok, hogy tök nem illetek össze... Na nem lebeszélni akarlak a barátnõdrõl! Az új lány lehet valóban fellángolás, ahogy írták. De nem biztos. De ezzel egyidejûleg az sem biztos, hogy a barátnõd az igazi. Fõleg, hogy ilyen erõsnek érzed a mostani dolgot... Szóval azt gondolom, hogy ha maradsz a régivel, az új lányt elfelejted, és tegyük fel tényleg sikerülne elfelejtened, akkor is jöhet még egy következõõ, meg még egy következõ... És majd egyszer mégis megcsalod a barátnõdet már csak a kíváncsiság miatt is. Én azt javaslom, gondold át, hogy tényleg szereted-e úgy a barátnõdet, hogy csak vele, vagy sem. Írd össze a jó és rossz pontjait a kapcsolotatotoknak, úgy egyszerûbb reálisan látni... Állítólag... :)
No, látod, máris egyszerûbb a helyzeted, mint 4-esnek. :D
Márpedig választanod kell. :) Hogy kit, azt csak te döntheted el.
Dobj fel egy érmét... Most komolyan. Az egyik fej, a másik írás. Miközben a levegõben pörög, el fogod dönteni, hogy melyik kell igazán, mert annak szurkolsz majd. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Úgy megcsókolnám azt a csajt, csak akkor ott vége lenne a kapcsolatomnak amit meg nem akarok, de közben kell a másik is. Nem tudom. Ez szeptember eleje óta tart és kezdek meghülyülni tõle. Olyanokat mondok el az új lánynak amiket a barátnõmnek is alig. Errõl nem beszéltem az újnak sem. Érzem rajta, hogy õ is akar de tudja, hogy van barátnõm.
ha annyira komolyan vonzódsz az osztálytársadhoz végy erõt és mondd el neki, hogy mit érzel és akár a barátnõd is elhagynád érte. most erre vagy azt mondja, hogy neee nehogy elhagyd, vagy a karjaidba omlik, akkor pedig kérd türelmét, amíg rendezed az ügyet a barátnõddel. nehéz ügy, de fiatal vagy, és rendes tõled, hogy nem akarod megcsalni. de csak azért, hogy ne legyél szemét a barátnõddel ne hagyd, hogy elmenjen melletted esetleg életed szerelme! persze aztán az is lehet, hogy csak az újdonság varázsa vonz, idõvel sajnos ráébred az ember, hogy egyetlen kapcsolat sem marad olyan évek múlva, mint az elsõ hetekben, hónapokban volt... (L/29)

Mit tegyen barátnőm, nem tudja elfelejteni a srácot?

van egy barátnőm aki szerelmes egy srácba és nem tudja őt elfelejteni viszont a srác folyton hülyíti és úgy bánik vele mint egy ócska játékkal amit néha elővehet majd újra és újra eldobhatja...mit kellene csinálnia? sehogy nem tudja elfelejteni, folyton ő jár a fejében, és igzán szereti... és van egy másik srác aki szereti őt megpróbálta vele de ő sem tudta vele elfeledtetni a srácot. Mit tegyen?

Legjobb válasz: Semmit. Majd magától rájön. Nekem 14 éve ostromolja a szívem egy ugyanilyen férfi, talán most kezdem érteni a kis játékát, eddig Õ volt a mindenem, mindent alárendeltem érte az életemben. A szerelem az ilyen. :(

Semmit. Majd magától rájön. Nekem 14 éve ostromolja a szívem egy ugyanilyen férfi, talán most kezdem érteni a kis játékát, eddig Õ volt a mindenem, mindent alárendeltem érte az életemben. A szerelem az ilyen. :(

Mit tegyek? Barátnőmmel kapcsolatos, szakítsunk vagy adjak neki esélyt?

Kezdeném ott hogy távolsági kapcsolatban vagyok lassan 2 éve. Jól elvoltunk , de kb 4 hónapja faterom othonba került, és ithol maradtam egyedül. Én dolgozom de a barátn?m othol van. 20 éves. Töbször kértem már hogy költözzön ide, mivel úgyis munkát keres lenne is neki. Ház is lenne. Nekem nagyon nehéz ithol egyedül.

Legjobb válasz: Itthon, otthon.

Itthon, otthon.
Nem úgy értettem. Hanem hogy õ is családi házban lakik, vagy lakásban? Merthogy én arra gyanakszom, hogy a lakóhelye kényelme miatt nem akar kimenni Hozzád. Te hány éves vagy? Nincs rokonod, aki segítsen? Elmehetnél a Családsegítõ Központba gyámot igényelni akkor.
A kérdező hozzászólása: Szóval. NEm lakok mesze egy várostól ami nem gond szerintem. Nem akarok hosszú távon maradni, csak amíg meg van az éretségi az kb még egy év.. Távolság közöttünk kb 70 km. És az hogy már nem hiszem hogy õ kell nekem. Én elég sok mindent meg tettem érte, de õ nem nagyon "viszonozza "
Hát én is feltettem 2-3 kérdést, amire még nem kaptam választ a Kérdezõtõl, anélkül pedig nem vagyok képben....
az a baj, ami a kapcsolatotokat illeti, csak a felszínt írtad le, így túl sok értelmes választ nem tudunk írni. Neked kéne elmondanod a problémáidat a lánynak és megbeszélni vele ezt. ennek mi az akadálya?
A kérdező hozzászólása: Jah és éretségivel mi lesz? fizetek érte.És ha szét megyünk? megyek az utcára?
Esetleg Te is odaköltözhetnél. Add el a házat, abból lesz kis pénz, és mobil vagy. Nagyon sajnálom, hogy nincsen családod, de ennyi elõnye van, már legalábbi senki nem köt oda.
Akkor hogy is van? Te faluban laksz családi házban? És õ?
Beszéljétek meg! Ezek nem katasztrófa dolgok, simán megoldható. Próbáld meg legyõzni a haragod és menj és beszélj vele errõl!
A kérdező hozzászólása: Utolsó szerinted mi legyek? Neki jó családi körülményei vannak. mártmin rendes anya apa stb, de én egyedül:(
Te magyar vagy amúgy?
Hát lehet, hogy csak a lakókörnyezettel van baja. Õ milyen körülmények között lakik? Te maradni akarsz mindenképp?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, a hibákért , telefonról írtam.
A kérdező hozzászólása: Õ is családi házban lakik akárcsak én. CSak õ városban, de mint mondtam nem nagy városban. Amúgy 22 vagyok , és dolgozom (is)

Mit tegyek? Barátnőmmel körülbelül 3éve vagyunk együtt. Mostmár csak voltunk. Az utóbbi időben kibékült egy régi barátnőjével, ez a barátnője a fejébe vette hogy összehozza az egyik legjobb fiú barátjával.

Ez nekem már az elején nem tetszett, hamar át láttam a szitán. Barátn?mnek hiába is próbáltam elmagyarázni, azt álíltotta hogy képzel?döm.Konkrétan az volt hogy ha lehívta hogy mennyenek beszéletni akkor hívta a srácot is és sok hasonló történet... Ezután azzal állítot oda hozzám hogy nem szerelmes már belém. Megpróbáltam megbeszélni a dolgokat, azt mondta hogy szimpatikus neki a srác és talán össze is jönne vele. Abban maradtunk hogy megpróbáljuk "megjavítani" a kapcsolatunkat... ? nem találkozik a sráccal, ha muszáj akkor pedig kerüli. Tényleg mindent megtettem érte. Nagyon jól elvoltunk, de amikor találkozott a barátn?jével és természetesen a sráccal is akkor másnap veszekedtünk. A legutóbbi veszekedénél közöltem vele hogy válasszon a srác és köztem. Õ azt mondta hogy nem tud választani, majd engem elküldött és ment a barátn?jéhez és a sráchoz. Mondtam neki hogy tartsunk 2 hét szünetet, ne beszéljünk ne találkozzunk, érezzük egymás hiányát... de egyik?nk sem lép félre! 2nappal ezel?tt mégis találkozttnk, sírt nekem hogy nagyon sajnálja hogy így alakult, nagyon szeret de nem szerelmes stbstb. de hiányzom neki, nem kell neki most más pasi egy ideig. Most tudtam meg hogy a mai napon randizott ezzel a sráccal és csókkal válltak el. Mit kellene tennem? Egyértelm? hogy a kapcsolatunk nem menthet? meg. Szeretem mint embert még midnig, de nagyon dühös vagyok rá. Szívem szerint bosszút állnék rajtuk valahogy :S könnyedén összeverhetném a srácot akár hátrakötött kézzel is, de az nem az én stílusom.

Legjobb válasz: elnézést a helyesírási hibákért, ideges vagyok és fáradt, ráadásul most fekve gépelek :)

A kérdező hozzászólása: elnézést a helyesírási hibákért, ideges vagyok és fáradt, ráadásul most fekve gépelek :)
A kérdező hozzászólása: egyébként most leszek 20éves, a lány pedig 19. a srácról elég annyit tudni hogy ronda és dagi, akármelyik másik barátnõjének mutattam meg.. mindenki azt mondta hogy ne féljek, ilyen sráccal soha nem jönne össze. egyetlen érv mellette hogy kedves vele (na de melyik férfi nem az egy csinos fiatal lánnyal?!?!)
Miért szeretnek a "barátnõk" beleszarni egy kapcsolatba... Minek szólnak bele egymás szerelmi ügyeibe? Meg amikor odamegyek egy szép csajhoz és a rusnya barátnõje akar lekoptatni, aki a kutyának se kéne, hát basszus, ha nem hozzá szólok akkor kussoljon. Elõtte amúgy semmi baj nem volt köztetek, ami elindíthatta volna ezt az egészet?
Szerintem hagyd a bosszut. Oszinten szolva en nem ugy latom, mintha nagyon sok esely lenne ezt helyrezhozni, meg nem is ajanlom, hogy ujrakezd vele. Oke, hogy 3 ev az tenyleg sok, de tudod, ez is olyan, mint amikor elszakad az ovszer, ha osszevarrod sem tehetsz ugy, mintha nem tortent volna semmi. Hulye ez a hasonlat, de talalo, megszakadt valami a kapcsolatotokban, raadsul olyan dolog tortent, amit hiaba bocsajtanal meg neki a tovabbiakban mindig ott motoszkalna a fejedben, hogy vajon nem tortenik-e meg megegyszer. Ha a lany kepes volt 3 evet csak ugy kidobni az ablakon, akkor megis mire szamithatsz az elkovetkezendokben tole? Maximum annyit javaslok, hogy talalkozzal utoljara vele, ahol nyugodtan es szepen letisztazod vele, hogy nem ugy gondolod, hogy azok utan, amit muvelt szukseged lenne ra, meg a bizonytalansagra. Jo volt, szep volt, de tekintve, hogy allitasa szerint mar nem szerelmes beled, meg hatad mogott miket csinal, s oszintetlen veled, donteskeptelen, kijelented, hogy te nem egy bab vagy, akivel jatszhat, meg mar milyen dolog az, hogy te arra varjal, hogy o valasszon, nem vagy te egy arucikk. Nyugodtan elmondod a velemenyed es ne hagyd, hogy visszasirja majd magat. Biztos faj neked, de ilyen emberrel nem hiszem van ertelme barmit is tervezni.
Hagyd a csudába.Ha beláttad hogy nem menthetõ a kettõtök dolga és csalfa a lány akkor törõdj magad dolgával.Az már a lány problémája hogy két végérõl égeti a gyertyát és megégeti magát közben.Majd megtanulja vagy nem, fiatal még ahogy te is.Úgyhogy a magad baja elõbbre való már és fogd föl úgy hogy szabad a vásár új kalandok, tapasztalatok.Szerintem te is vágod hogy hazudgál a csaj és megette a fene az egészet.Szóval nincs más hátra csak elõre :D
A kérdező hozzászólása: pillanatnyilag esélyt sem látok arra hogy megpróbálja visszasírni magát. a szeretet még mindig megvan köztünk valamilyen szinten, egymás legjobb barátai is voltunk. nekem inkább ennek a hiánya fog fájni, na persze az ölelések csókolózások és a szex is. a legjobban az fáj hogy így lép ki a kapcsolatból. nem fájna ennyire ha hamarabb szakítunk... akkor utána mindketten szenvedtünk volna kicsit, õ is át tudta volna gondolni hogy mit veszített. most nyilván egyáltalán nem fog hiányozni a kapcsolatunk neki mert már meg van neki az új. valószínûleg csak 1-2 hónapot lesznek együtt... de akkoris fáj. nagyon dühös vagyok, nem tudom hogy hogyan kellene túllépnem rajta. annak hogy féltékenynek teszem nem sok értelmét látom, egyrészt tudja hogy szeretem még, másrészt pedig azt érném el hogy õ annál inkább megpróbálna féltékennyé tenni és ez nekem jobban fájna mint neki

Nem tudom mit tegyek barátnőmmel, meddig bírja még így a szervezete?

Barátn?m egy élet vidám lány volt, aki mindenkiben bízott , mindenkit szeretett és mindenkinek segített. Nemrég szerelmes lett egy fiúba akivel együtt voltak egy darabig , de aztán mikor rákérdezett a fiú azt mondta , hogy nincs köztük semmi. (barátn?m azt modnta azok a napok mesebeliek voltak számára) na most ki van készülve. Nem nevet már, nem bízik senkiben,nem alszik szinte semmit, Minden nap szinte iszik(és ez durva t?le ) a kezén hegeket látok (cigi elnyomásos hegeket) Nem eszik már 4 napja és mindig sír, vag yha nem akkor is látszik , hogy csak kívülre nem mutatja ki. Nemtudom mit tegyünk vele , ha enni akarunk adni nekin nem kér vagy kiköpi és azt mondja jól van semmi baja csak nem éhes...Még 1 hete nagyon szép életvidám volt mosolygos, mostanra beestek a szemei is elhanyagolja magát és nem mosolyog. Mit tegyünk?? Nagyon féltem...

Legjobb válasz: Nehogy magára hagyjátok.!Valahogy öntsetek bele lelket,vigyétek magatokkal társaságokba,mielõtt hülyeséget csinálna.

Nehogy magára hagyjátok.!Valahogy öntsetek bele lelket, vigyétek magatokkal társaságokba, mielõtt hülyeséget csinálna.
Hány éves? Milyen a kapcsolata a szüleivel? Õk mit szólnak hozzá?
"de aztán mikor rákérdezett a fiú azt mondta , hogy nincs köztük semmi." ezt nem értem
Szimpatikus, hogy aggódsz érte. Ennyit tudsz csinálni, hogy vele vagy. Ki fog jönni belõle. Van egy olyan módszer, hogy érzi az ember, hogy gyászolni kell. Megbeszéli magával, hogy ennyi meg ennyi idõt szánok a gyászra, pl. két hetet. Utána lezárom, másnap visszatérek az életemhez
Egy nõnek legyen már tartása. Még ha évekig lettek volna együtt, nade gondolom nem volt ennyi idõ. Össze kéne szednie magát, nehogy már egy f.szkalap így kicsinálja. Mi lesz vele késõbb? Egyébként meg szerintem csak túl kell jutnia ezen a krízisen, ami ennyire letaglózta. Az idõ az egyetlen gyógyszere. Meg természetesen a támogatásod.
A kérdező hozzászólása: soha nem csinálta még ezt...
Ilyen az élet, nõjön fel, nem kell hisztizni. Minden egyes szakítás után ezt fogja csinálni?
A kérdező hozzászólása: Ja és még most is tornázol , fut . ez jó dolog , csak ilyen állapotban fõleg , hogy nem eszik a maradék energiája is elhasználódik...
A kérdező hozzászólása: õ kérdezett rá a fiútól, és a fiú válaszolta h nincs semmi... Am 17 éves, szüleivel jó a kapcsolata bár most velük is megromlott ezek után , mert nem akar velük beszélni... Nem hagyom magára ! a baj , hogy egyik jó barátjába is most csalódott, mert mély ponton van a csaj emg közölte vele végülis , hog addig ne menjen velük semerre amíg ilyen depis mert õket is lehangolja... Ezért velünk se akar , mert azt mondja nem akar senkit lehangolni! :(
Ugyan ezt tette velem most egy nõ, és fél éve is egy másik. Megérdemlitek, mert a bunkó g*cik kellenek nektek, az olyanokat, akik meg kedvesek veletek és szeretnének, ti lenézitek és elkülditek õket a p*csába!

Mit tegyek? Barátnőmnek szeretnés segíteni

arátn?m bajban van. Hozzáment egy pasihoz akibe fülig szerelmes volt. Szülei ellenezték mivel nem volt nekik szimpatikus a fiú. Esküv? után terhes lett a barátn?m és született egy kislányuk. Ezután pár hónapra a pasi durva kezdett vele lenni, pornózásra kényszerítette a pénzt meg neki kelett leadnia. A dolog odáig fajult most már hogy minden lépésér?l bekell számolnia a férjének és ha nem tetszik neki akkor bántalmazza is ?t. Nemmer elválni t?le. A kislányt szereti és mindent megad neki. Barátn?m már csak szótfogad neki mert semmi szava nincsen

Legjobb válasz: miért van olyan érzésem h ez kamuquestion?

miért van olyan érzésem h ez kamuquestion?
A kérdező hozzászólása: barátnõm 20 éves
Tipikus. Hozzáment a helyi rosszfiúhoz, mondván, majd mellettem megváltozik, miközben gondolom pár rendes srácot durván elutasított. De miért avatkozol bele? Mi van ha neki ez jó? A nõk pedig sosem fogják elhagyni az agresszív állatot, míg az halálra nem veri. Nem hiszem el, hogy nincsenek szülei, vagy férfi rokonai, akikhez segítségért fordulhatna. Így járt. Egyedül a gyereket sajnálom, mert nem tehet róla, hogy a szülei ennyire idióták. Bár gyanús az egész, mert eléggé negatív a sztori.
akkor mirõl beszélünk? ne avatkozz olyanba ami nem rád tartozik. ha majd el akar jönni tõle el fog jönni tõle. vagy igy vagy úgy.
Így járt! A rosszfiú kellett neki, hát megkapta, habár a kislányt sajnálom, két idióta szülõvel "áldotta" meg a sors.
A kérdező hozzászólása: nemtudom hogy segíthetnék neki. Ez nem élet szerintem neki. A szülei már akkor lemondtak róla mikor mindenáron hozzá ment ehez a fiúhoz
A kérdező hozzászólása: ismerem nagyon jól. Minden kis csitri álma egyébként. Barátnõm pedig mindezek ellenére is szereti és azt szeretné ha a gyereke családban nõne fel mivel a férje szereti a kislányukat. Barátnõm fél hogy egy terheséggel fogja akarni mégjobban magához láncolni.
Szerintem, próbálj meg a férjével beszélni, úgy értem, ne hagyd magad, mert ha látja rajtad, hogy félsz elõnyben érzi magát és csak rosszabb lesz a helyzet, mint elõtte. Rendõrség egy jó támpont, csak ez elég kényes téma. Ha jól ismered a férjét szerintem nem lehet probléma, viszont ha csak kevésbé akkor nem tudhatod hogyan fog reagálni. Sok sikert!
miért nem szól a rendõröknek?az valószínû hogy érdemi dolog nem történik de ez után tud mire hivatkozni miután elhagyja.le kell lépnie mondjuk a szüleihez és látleletekkel felvértezve(lévén hogy veri õt a férje)be kell adni a válókeresetet.ilyen hogy nem mer elválni nehogymár....támogatást kell neki adni de te csak maradj a háttérbe és mozgsd a szálakat a szülein keresztûl úgy jobb pozícióba kerül a bíróságnál
gondolom beszélni már megpróbáltál vele. igazából vannak ilyen nõk, akikre nem igazán tudsz hatni, ha "szerelmesek". én biztos, hogy kemény szavakkal próbálnám észhez téríteni, de ha nem megy, akkor zsákutca.
küldesz róla 1 képet? pornóban is szerepelt esetleg linkj?
A kérdező hozzászólása: és nagyon jól néz ki! csinos vékony lány.
a gyerekét szereti a pasas? v majd neki is pornóznia kell ha betölti a 14 et?

Mit tegyek? Barátnőmnek az aki tetszik rám mászott.

nekem is tetszik,de nem tartom ezt helyesnek..

Legjobb válasz: Nem helyes, de ne verd nagy dobra. Valószínû te jobban tetszel neki, mint a barátnõd. Beszéld meg a sráccal ,hogy nem akarod a barátnõdet megbántani, úgyhogy maradjon diszkrét.

Nem helyes, de ne verd nagy dobra. Valószínû te jobban tetszel neki, mint a barátnõd. Beszéld meg a sráccal , hogy nem akarod a barátnõdet megbántani, úgyhogy maradjon diszkrét.
A kérdező hozzászólása: hát sokkal de jobban. :S
A kérdező hozzászólása: de a srác nemtudja hogy bnõm szereti
Hát akkor vagy felkavarod a trutyit, és súgsz a srácnak, vagy hagyod az egészet és a barátnõd érdekében lerázod, vagy hagyod a dolgok folyását, aztán majd lesz valami.
A kérdező hozzászólása: inkább várom a folytatást.kösz a tanácsot. ;)
Ha összejöttök, a barátnõddel meg fog romlani a viszonyod. Gondold meg, megéri-e a srác... Ha igen, próbáld elmondani a barátnõdnek, mi a helyzet, és mondd, hogy nem akarod õt megbántani, ezért nem tudod, mit tégy... Inkább tõled tudja meg, mint mástól...

Mit tegyek? Barátnőmmel nem nagyon működött a kapcsolat, veszekedtünk. De ő kitalált egy játékot.

Szabályai vannak a játéknak, méghozzá az, hogy a múltat nem említhetjük, a régi sérelmeket nem mondhatjuk, különben vége. Úgy teszünk, mintha most ismerkednénk. egyébként 4 évig voltunk együtt, de elengedni nem tudtuk egymást. Most kitalálta ezt. szerinte m?ködhetne. nem beszélünk a múltról semmit. Szerintetek m?ködik az ilyen?

Legjobb válasz: igen! kis is lehet játszani pl a ki itta meg a tejet felhozza oda lehet vágni hogy nem beszélek a múltról amúgy ja mûködHET

igen! kis is lehet játszani pl a ki itta meg a tejet felhozza oda lehet vágni hogy nem beszélek a múltról amúgy ja mûködHET
Akkor elmondom, hogy a barátnõmmel is pont ugyanebben a cipõben vagyunk, pont most! Kitaláltuk, hogy 3, 5 év és 3 hónap kihagyás után teljesen újrakezdünk mindent, és úgy indulunk, mint akik nem ismerik egymást. Nekem meg kell hódítanom, és 2-3 hónapig nincs szex, petting is csak késõbb. Kitalálta barátnõm, hogy elõször nagyon meg kell majd küzdenem azért is, hogy láthassam meztelenül! Engem pedig ne tudd meg hogy mennyire felcsigáz a dolog! :) )
Azt gondolom, hogy elõször le kell tisztázni a múltat, megbeszélni. Útána megegyezhettek, hogy lezárva és nem beszéltek róla többet. De amíg sérelmek vannak benned vagy benne emiatt, addig nem megy ez a játék, úgyis elõjönnek ezek a dolgok az elsõ veszekedésnél.
A kérdező hozzászólása: Johnyboy26 , nálatok mi volt a probléma?
A kérdező hozzászólása: ha nem vagyok túl indiszkrét
"Johnyboy26 , nálatok mi volt a probléma?" Nos, röviden elmesélem: az elsõ 3 év még egészen jól telt, utána jöttek a problémák. Végül is kb ez annyit takar, hogy egyre kevesebbet érdeklõdtem iránta szexuálisan - volt egy másik lány, aki szeretett volna tõlem valamit, de soha nem csaltam meg vele barátnõmet! - és valahogy ellaposodott a kapcsolat. Ezután õ elkezdett randizni egy pasival, tudtam is, hogy kivel, a lényeg, hogy lett 3 hónap mosolyszünet. De mivel mindketten tudjuk, hogy szeretjük egymást (tényleg szeretjük csak hülyén alakultak a dolgot), ezért úgy döntöttünk, hogy újrakezdünk mindent az alapoktól! Ez azt jelenti, hogy eleinte csak randizgatás, semmi testiség! Utána egy-két hónap múlva ha keményen küzdök érte, akkor megnézhetem a melleit, még egy hónap és a fenekét, utána mehet a petting is, majd kb fél év múlva lehet szó szexrõl (addig vibrátorral lehet persze kényeztetnem). Így méri fel, h mennyire leszek kitartó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!