Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek babám fogaival (27 db)

Babám csak cukorral issza meg a teát és a vizet is. Nagyon keveset teszek bele de félek h rosszak lesznek a fogai majd. Valóban rosszak lesznek neki? Tegyek cukrot az italába? Mit tegyek?

Máshogy nem fogadja el mézet meg nem szabad ugye adni neki. Sz?l?cukrot lehet adni neki és az jobb lene? 1hónapos a baby

Legjobb válasz: Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!

Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!
A kérdező hozzászólása: köszi igazad van tulzásba vittem már megint a dolgokat, felhívtam anyukámat és õ is mondta h én is cukrosteát kaptam anno és szépek a fogaim mai napig
Hat nem tudom. Ismerek egy 3 eves gyereket, akinek el vannak feketedve az elso fogai, mert sok cukrosat ivott. De gondolom egy hajlam fuggo is.
Az én fiam is cukorral issza a teát. Ez nem okoz bajt. A kisgyerekek fogai attól feketednek el, hogy állandóan ott a szájukban a cumisüveg. De amúgy a legtöbb babák számára készülõ teára meg gyümölcslére rá is van írva, hogy a tartós érintkezés okoz gondot a fogaknak, és azt is ráírják, hogy gyermekének mindig ön adjon inni, minél elõbb szoktassa rá a pohárból való ivásra. Szóval én azt mondom, amíg pici, nyugodtan igya a teát cukrosan, úgysincs egész nap a szájában, nem is tudja tartani. Amikor viszont már nagyobb, akkor nem helyes egész nap ott tartani a keze ügyében a teás cumisüveget, hanem akkor kell neki odaadni, amikor kéri. És persze tényleg jó megtanítani pohárból inni. Kilenc hónapos gyerekek már egyedül is tudnak pohárból inni, csak ezt meg kell tanítani nekik. Ja, adhatsz neki szõlõcukrot is, de szerintem semmi baja nem lesz a "mezei" kristálycukortól sem, csak ne tegyél sokat az italába.

Nem tudom már mit tegyek. A babám 8 hónapos, eddig aludt éjszaka, de most 2 hónapja rémálommá váltak az éjszakák. Ha sokat eszik ha kevesebbet mindig felébred. Van már 2 foga, jön fent is neki. Valakinek valami jó ötlete? Mit tegyek másként?

Legjobb válasz: Chamomilla vulgaris 15 ch napi többször, evés elõtt vagy után min fél óra mulva, ne is igyon addig semmit, mert nem hat. Viburcol mehet éjjelre, de legyél kitartó, egy nap alatt azért nem hat! Lehet négy napig is próbálni. A kis bogyókat (5 db) kiskanál vizben feloldod, majd fekve beadod,hogy ne köpje ki.

Chamomilla vulgaris 15 ch napi többször, evés elõtt vagy után min fél óra mulva, ne is igyon addig semmit, mert nem hat. Viburcol mehet éjjelre, de legyél kitartó, egy nap alatt azért nem hat! Lehet négy napig is próbálni. A kis bogyókat (5 db) kiskanál vizben feloldod, majd fekve beadod, hogy ne köpje ki.
Kitartás, segiteni fog, a bogyókat napi négyszer is adhatod az elején, aztán elég lesz utána egyszer délután, este meg a kup!
Használsz homeopátiás szereket? Ismered õket? Nálunk pár nap alatt segitett!!!
A kérdező hozzászólása: Van viburcol, de este adtam neki, de nam segitett.Azt csak este kell adni?Több nap mulva használ?
A kérdező hozzászólása: Olyan fáradt vagyok, hogy már helyesen sem tudok irni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Ezekhez nem tud hozzászokni a szervezete ugye?Hisz homeopátiás.Hány napig adjam neki?
Elvileg nem szokik hozzá, a tapasztalatom szerint sem. Én 3 hétig a bogyeszt folyamatosan adtam, kupot nem. De õ nappal nyûglõdött, éjjel aludt. A kup jó éjjelre, de adhatod csak a bogyót is, mint én. Aztán elmult a probléma , nem adtam többet, tehát nem szokott hozzá.

Kimaradt a mensim, a doki nem talált terhességre utaló jelet (bár ultrahang nem volt), azt mondta várjam meg a következő mensit. Mikor fog helyreállni a ciklusom, mert már babát szeretnénk? Mit tegyek?

6 hónapja hagytam abba a tablettát, de eddig sosem késett és nem maradt ki.

Legjobb válasz: en is igy voltam es pont ezt mondta a dokim de en turelmetlen voltam es orvost valtottam...a masik velemenye az volt hogy gyogyszer abbahagyasa utan neha segiteni kell a szervezetnek mert "elfelejti " hogy mi a dolga...kaptam duphastont es azt mondta ha nincs turlemem megvarni mig magatol megjon akkor szedjem ezt 10 napon keresztul mert a kura utan meg fog jonni...igy is lett...amint verezni kezdtem felirta a clostyt es mar az elso honapban sierult a baba...sajnos nem tudok tanacsot adni csak leiirni az en tortenetemt es te ennek ismereteben vagy orvost valatsz vagy beszelsz a jeleneligvel hogy segitsen egy kicsit felgyorsitani a dolgokat...sok sikert

en is igy voltam es pont ezt mondta a dokim de en turelmetlen voltam es orvost valtottam...a masik velemenye az volt hogy gyogyszer abbahagyasa utan neha segiteni kell a szervezetnek mert "elfelejti " hogy mi a dolga...kaptam duphastont es azt mondta ha nincs turlemem megvarni mig magatol megjon akkor szedjem ezt 10 napon keresztul mert a kura utan meg fog jonni...igy is lett...amint verezni kezdtem felirta a clostyt es mar az elso honapban sierult a baba...sajnos nem tudok tanacsot adni csak leiirni az en tortenetemt es te ennek ismereteben vagy orvost valatsz vagy beszelsz a jeleneligvel hogy segitsen egy kicsit felgyorsitani a dolgokat...sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsod ez megnyugtató válasz volt!! :D

20 éves vagyok, és lehet hogy babát várok, nehéz anyagi körülmények között élek a párommal, mivel még a párom a nyáron fog munkába állni. Az Abortusztól rettegek, semmi képpen nem akarom elvetetni egy nagy szerelem gyümölcsét! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami

Ha valaki kulfoldre koltozkodik, akkor nem a problemak elol menekul el, hanem a normalis elet remenyeben! A valaszolok, akiknek a kulfoldi otlet nem tetszik, gondolom irigykednek, hiszen Magyarorszagon akkora "jolet" van, hogy tenyleg arra buszke lehet mindenki:) ))) Igenis, ha tudtok menjetek ki kulfoldre, mert sokkal jobb az elet kint! De talan nem is vagy terhes.
Én 20 éves vagyok és 12 hetes terhes. Teljesen kiborultam mikor kiderült, hogy terhes vagyok. És még nem volt olyan biztos a kapcsolatom, csak 3-4 hónapja ismertem a párom, akit egy hosszú kapcsolat után ismertem meg és lelkileg még nem rázódtam teljesen helyre. Képtelen voltam elvetetni a gyereket pedig lehet, hogy még együtt sem maradunk életünk végéig... Szerintem kicsit depressziós is lettem annyi minden jött egyszerre, de bízom benne, hogy ha a kezembe lesz nem bánom meg a döntésem, persze a jövõtõl nagyon félek... Te legalább fülig szerelmes vagy a párodba és biztos a dolog, uh. örülj neki és csak a picúrra gondolj! Ha máshogy döntenél lehet egész életedbe bánni fogod!
Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami
szia!!Én 18 éves vagyok!5 hetes a kisfiam, mi sem élünk könyû anyagi helyzetben!!És nem bántam meg!a legcsodálatosabb érzés hogy a kisfiam a karomban tarthatom!!Hidd el te sem fogod megbánni!!sok sikert és boldog babavárást
A lényeg, hogy legyen apja, anyja, és sok szeretet! A pénz nem minden. Azért ha valaki nagyon akarja, akkor a legalapvetõbb dolgokat biztos megtudja adni majd a picinek. És mint írtad, nagy a szerelem is! Boldog babavárást!
Szerintem minden kisbaba meg akar születni! Ne vedd el a kicsi életét, fõleg ha szerelemgyerek! Mikor megtudtam, hogy babát várok, én is megijedtem, a párom akkor vesztette el a munkahelyét és attól féltem, hogy nem tudjuk neki megadni, amire szüksége van. Aztán megtartottuk õt. Azóta, ha eszembe jut (már egy éves a kisfiú), hogy mit akartam tenni, elszorul a szívem. A nagy kerek világon nincs semmi és senki, akit jobban szeretnék Tõle és ami a legfantasztikusabb, ez kölcsönös. Amikor a pici orrocskáját a nyakamba nyomja és érzem a szuszogását, megáll a világ! Az Isten mindig megsegít és miatta érdemes is küzdenünk a világban. Még most sem rendezõdtek az anyagiak teljesen, mert a férjem azóta is egyik munkahelyrõl a másikra megy, mindent elvállal, de a kicsinek mindig jut annyi, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Kérlek majd tudasd velünk, hogyan döntöttetek!
Én ezt a külföldre menekülést nem nagyon javasolnám, fõleg, ha vannak szüleitek, akik egy kicsit is tudnak segíteni. Nem menekülni kell a problémák elöl, hanem megoldani azt. A legvégsõ esetben mennék külföldre. Itt nem ezen van a hangsúly, és egyáltalán nem biztos hogy az ember ott megtalálja a számításait. EGy pici babával elég kockázatos így útra kelni.
É 19évesen lettem anyuka :) Egy percig nem bántam meg! IMÁDOM!!
Ezek szerint már eldöntötted h mit fogsz tenni, s én nagyon becsüllek érte, sztem jól döntöttél, egy kisbabát nem fogsz megbánni:) Kitartás s úgyis rendezõdni fog a helyzetetek, minden jót s drukkolok. Ja s gratula::)
en sem:) kulfoldon szultem meg a gyerekemet is ugy hogy a parom magyarorszagon volt kozbe, de hal istennek kijott utannunk igaz akkor tudott kijonni mikor mar 2 honapos volt a babank !
Ahogy tudtok, koltozzetek ki kulfoldre, en csak azt tennem. Sajnos Magyarorszag egyre jobban csak pusztul, nincs jovo, az biztos. En nem szenvednek otthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! Ma csináltam meg a második tesztet , az is negetív lett, csak azt nem értem , hogy miért nem akar megjönni a menstruációm, ezért elfogok menni orvoshoz, mert már 2 menstruációm maradt el! A párom rettentõen örülne egy pici babának...mikor megnéztünk egy abortusról szóló videót, könnyes lett a szeme mert hogy õ ezt nem engedi! Azt mondja , ha bármikor is babánk lenne , akkor õ kidolgozza a lelkét értünk, de abortusról hallani sem akar, és megmondom õszintén én sem! Elmondhatom, hogy nagy szerencsém van , hogy ilyen férfit találtam! A babával kapcsolatban, nagyon megijedtem ... mert a szüleim is mondták, hogy vetessem el, mivel, hogy még nem dolgoztam és mibõl tartanám el?! Rettentõen jólesett, hogy ilyen válaszokat kaptam a kérdésemre! Nagyon köszönöm! :)
Elõször is a külfölddel nem értek egyet, mert tényleg nem elmenekülni kell a problémák elõl. Kivéve ha akad egy nagyon jó lehetõség, ami jelentõsen fordítana az eddigi életeteken! Mi is gondolkodtunk már ezen, de csak azért, hogy kicsit jobb legyen, nem megyünk a nagy idegenbe mindent és mindenkit magunk mögött hagyva. Nagyon örülök annak, hogy a párod így áll hozzá! Szerencsés vagy! Mint azt már egyszer írtam, az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást és ez fog nektek sok-sok erõt adni, hogy megkûzdjetek a gondokkal! Hogy nem mutatja ki a teszt? Hmmm. Mindenképpen menj dokihoz! Talán õ biztosabbat tud majd mondani, mint egy teszt! 23 hetes kismami

5 hetes babám csak a porszívó hangjára alszik el! A szomszédok ki fognak nyírni! Mit tegyek?

Panelban lakunk. A kisfiam nem hajlandó elaludni, csak ha be van kapcsolva a porszívó. Azt már ezel?tt is észrevettem, hogy elhallgat, amikor porszívózok. Ma este nagyon sírt, már mindent kipróbáltam (-tunk, a párommal), végül eszünkbe jutott ez. Be is jött, de mihelyst kikapcsoljuk a porszívót, felsír. Ez így nem mehet. A szomszédoknak mit mondok?? Ha olyan nagy lenne a baj, a porszívó zúgása sem nyugtatná meg, nem igaz?? Van valami más hang is, ami ugyanígy megnyugtatná?

Legjobb válasz: Nálunk is volt így az elsõnél. Most a másodiknál a hajszárítót szoktam bekapcsolni, de neki fáj a pocija. amúgy az tényleg jó ötlet hogy vedd fel és tedd a füléhez. amúgy meg olyan gyorsan változnak, h nyugi nem fog hozzászokni, csak neked kell résen lenned, h mikor próbálj meg változtatni az alvási szokásán.

Nálunk is volt így az elsõnél. Most a másodiknál a hajszárítót szoktam bekapcsolni, de neki fáj a pocija. amúgy az tényleg jó ötlet hogy vedd fel és tedd a füléhez. amúgy meg olyan gyorsan változnak, h nyugi nem fog hozzászokni, csak neked kell résen lenned, h mikor próbálj meg változtatni az alvási szokásán.
:D Ez katasztrófa. Lehet még sem kell nekem gyerek.
Ismerõs, de a mi lányunk ezt kinõtte, egy idõ után arra SEM aludt el... Csak cicin, majd cumisüvegen. Porszívó helyett: halk dünnyögés. Monoton hangon pl. altatót vagy mást "morogjatok" neki, hangsúlyozás nélkül, ne legyen érdekes, hanem monoton. Elsõ gyerekemnél ez vált be anno :)
Mi ugyanezt csináltuk, de férjemnek elege lett és vett egy ilyet: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/2835?storetype=st.. Bevált :) )))))!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszadó! Leírnád, hogy hogyan csináltad? Együtt, v. külön szobában vagytok?
Lehet durván hangzik, de ha hagynád egy kicsit sírni, lehet végre megtanulna egyedül elaludni, a másik meg végülis egy 5 hetes babát, még ugyan babusgatni kell, hogy elaludjon. Vedd fel cd-re a porszívó hangját végszügség esetére. De valójában már most nem kéne ilyesmire szoktatni, hanem arra, hogy magától elaludjon. Neked lesz késõbb könnyebb. Az én lányom 3 hónapos kora óta elalszik egyedül, addig csak visított esténként, de nem hagytam sírni. Most megtanulta, hogy ha ágyba teszem kap egy puszit és alvás van- cserébe egész nap érte élek, de az este az enyém és apájé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Azt hittem ez valami abnormális dolog és hülyének fogtok nézni!:) Köszi mindenkinek! A linkért különösen nagy köszönet!!!
hajszárító? ;)
szia, próbálj neki zenét kapcsolni, amin semmi szöveg nincs. Lehet, figyelni fog a hangokra, a dallamra, és attól is megnyugszik.
5 hónapos a fiam, és még mindig ez van. :D http://simplynoise.com/ Mi ezt használjuk, ha nagy a hiszti, max. hangerõn kezdjük, megnyugszik, és lassan halkítom lefelé, mindig kicsit. Ha felsír, vissza a hang. :) Szerintem ez kevésbé brutál.
Mekkora tisztaság lehet nálatok!:) )) Viccet félretéve, szerintem nem fog ez sokáig tartani. Próbáljátok meg a porszívón egyre jobban csökkenteni a szívóerõt, majd végül így kikapcsolni, mert akkor fokozatosan halkul el!
Én is erre gondoltam, hogy felvenni a hangot és halkabban a füle mellett lejátszani. A dünnyögés is jó.
Mondhatod, hogy náthás és szívjátok az orrát. Vagy vedd fel a telefonodra a porszívó hangját és arról játszd le, az halkabb, hátha bejön. És a hajszárító? Az halkabb. Vannak babák, akik az ilyen zajokra megnyugszanak.
8.12-es. 5 hetes babát nem tudsz arra szoktatni, hogy egyedül aludjon el. Valószínûleg neked olyan okos, ügyes lánykád van, akinek már nem volt szüksége azokra a biztonságot adó dolgokra, amiket még a méhben tapasztalt. Vagy csak egyszerûen szerencsés vagy. Azért ilyen gyakori ez a dolog, mert a méhben a vér áramlásának hasonló zúgó hangja van. A ringatást és a pólyát is azért szeretik a babák (többségében), mert ezek mind a méhen belüli állapotot idézik elõ. Ha fáj a hasa, nyûgös, nyugtalan, vissza akarja kapni a méhen belüli biztonságot, ahol még nem mozogtak össze-vissza a végtagjai, nem hallott sok "hülye zajt". Ezek rémisztõek, a megszokott dolgok nem. http://youtu.be/Bx2shYNtZVk Ez csak egy gyors szemléltetése Dr. Harvey Karp módszerének. (The happiest baby on the block c. filmjében részletesen kifejti.)

13 hónapos babám elkezdte csikorgatni a fogát, miért lehet? És ma vettem észre hogy a középső felső fogának az éle fekete. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A fogcsikorgatas lehet attol, hogy felfedezte, ilyet is tud csinalni. Viszont a fekete el aggasztana, igy valoszinuleg elvinnem fogorvoshoz, hogy o mit mond.

A fogcsikorgatas lehet attol, hogy felfedezte, ilyet is tud csinalni. Viszont a fekete el aggasztana, igy valoszinuleg elvinnem fogorvoshoz, hogy o mit mond.
A kérdező hozzászólása: Elvittem és azt mondták hogy ne aggódjak semmi gond állítólag valami penész féle ami elmúlik nem szabad leszedni mert védi a fogat!

Mit tegyek? 7, 5 hos babám antibiotikumot szed, mert náthás, kohog és szegénykémnek ráadásul még a foga is jon. Tov. Lent.

Azt szeretném kérdezni, hogy mitol lehet az hogy sokat fosizik is. Ha csak pukizik egyet és megnézem a pelusát, már ott is van a pici foltocska. A doktorno vett mintát, de azt mondta lehet az antibiotikumtol is. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az antibiotikum felboríthatja a bélflórát. Kap a babád Normaflort? Ha nem, vegyél és add neki. Segít rendbe hozni odabent :) Jobbulást a picinek!

Az antibiotikum felboríthatja a bélflórát. Kap a babád Normaflort? Ha nem, vegyél és add neki. Segít rendbe hozni odabent :) Jobbulást a picinek!
így van, még "normál" felnõtt emberi szervezetet is befolyásol az antibiotikum, és sajnos még jobban egy pici babáét. Normaflore , én is sok jót hallottam róla!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen! Remélem fog segíteni:)
Igen Normaflór, az étvágyat is javítja és a gyógyulást is felgyorsítja:)

1 hónapos babámnak a jobb szemébe tegnap óta benne van egy szempilla. A védőnő szerint ki fogja pislogni, de ez még nem történt meg. Mit tudtok tanácsolni, mit tegyek?

Legjobb válasz: szerintem is hagyd, majd kipislogja! õket annyira nem zavarják az ilyenek! ha elkezdesz a szeméhez nyúkálni, biztos, hogy sírni és kapálózni fog, csak megijeszted vele! az én fiam már 7 hós, és most sem enged a szeméhez nyúlni, bármi is van benne. egy idõ után mindig kipislogja.

szerintem is hagyd, majd kipislogja! õket annyira nem zavarják az ilyenek! ha elkezdesz a szeméhez nyúkálni, biztos, hogy sírni és kapálózni fog, csak megijeszted vele! az én fiam már 7 hós, és most sem enged a szeméhez nyúlni, bármi is van benne. egy idõ után mindig kipislogja.
Igen, ne aggódj, ki fogja pislogni! Én többször észreveszem, hogy a kisfiamnak (3 hós) szösz vagy szempilla van a szemében, tudom nagyon zavaró, de egy idõ után eltûnik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat. kicsit megnyugodtam, hogy nem egyedi ez a probléma.
Én ilyenkor fogok egy fültisztító pálcikát, a vízforralóban nálunk mindig van víz, azzal benedvesítem, s kiszedem. 2 hónapos, de mindig hadja kiszedni. Azorrában isha látok fikát kiszedem ugyan így.

Már lassan 1 éve rendszertelen a menstruációm, amit ma már menstruációt elösegitö gyogyszerrel tudom meghozni. Az orvos azt mondta h nincs rendes peteérésem. A párommal tervezzük a babát de félek h nem fog sikerülnöm teherbe esnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!

Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát tervezünk, nincs peteérésem. :( Épp tegnap akadtam ki, hogy szeretnék végre újra nõ lenni, és végigbõgtem a délutánt... De nem adom fel, endokrinológushoz fordulok, mert CSAK õ tudja megszüntetni az OKOT, kérem az összes hormonom vizsgálatát vérbõl, és TSH-t is (pajzsmirigy), és ki fog derülni, mi okozza! Neked is ezt ajánlom, a kierõszakolt pé-nek nincs értelme!

Mit tegyek a babám fogaival?

El vagyok keseredve,mert a kissebbik fiamnak 18hónapos nagyon elkezdett romlani a fel? két foga.Nem a tövét?l hanem közepét?l sajnos.Mossuk mindennap.A nagyobbik fiam hatodik éves és még mindig gyönyörüek a fogacskái.Mit tegyek?

Legjobb válasz: szia mi voltunk 4 fogosvosnál nem mondtak rá semmit ha nagyon elromlik be lehet tömni de igazából semmi a gyerekorvosunk ajánlotta a ZYMAFLUOR-t de ez is a maradandó fogaira lesz hatással ezt lehet venni recept nélkül és minden nap egy db kell belõle

szia mi voltunk 4 fogosvosnál nem mondtak rá semmit ha nagyon elromlik be lehet tömni de igazából semmi a gyerekorvosunk ajánlotta a ZYMAFLUOR-t de ez is a maradandó fogaira lesz hatással ezt lehet venni recept nélkül és minden nap egy db kell belõle
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!
Nekem is gyerek koromba rosszk voltak a fogaim, be voltak tömve, most pedig egyetlen rossz fogam sincsen, atesómnak ellenkezõleg. Eyén függõ, inkább a tejfogak legyenek rosszak, mint a maradandó.
iszik, eszik valamit amiben cukor van? Ha nem, lehet hajlam is.
A kérdező hozzászólása: Ugyanazokat eszi mint a nagyobbik fiam.Nem eszik csokit, nem szereti az édességet, nem teázik.Nekem még máig is elég jók a fogaim, de a férjemnek csinált fogai vannak.Akkor bisztosan genetikailag örökölte?!Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!