Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek az este a (82 db)

Köszönéskor két puszi, ha csókot akar, úgyis észre fogod venni.
Na, találkoztatok azóta?Mi volt?:)
két puszi legyen: D de a második kicsit jobban a szája mellé sikerüljön véletlen: D ez a kettõ között van sztem tök megfelelõ lenne ebben a helyzetben:D
A kérdező hozzászólása: úgy látom itt nem fogok elõrébb jutni :D
Szerintem attól függ hogy váltatok el egymástól.De ha újra találkoztok, szerintem nyugodtan smárold le, nyilván nem barátkozni akar...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!
Ami a bulin történik az a buliban is marad :) Hacsak nem viszitek tovább, de ezt meg kell erõsíteni. Vagyis én amondó vagyok maradjon a köszönéskor a normális 2 puszi aztán majd meglátjátok hogy tovább! 22/F
semmiképpen se smárold le rögtön... valószínûleg õ is agyal azon, hogyan fog lezajlani a találkozás, de attól még, h kavartatok, még nem jártok, nem léptetek élbõl kapcsolatba, azon még dolgozni kell, és nem azzal, hogy már a köszönésnél is csókolóztok. tapasztalatból mondom, h én nem örülnék neki. (és nem is örültem, ha így közeledtek felém a fiúk, akikkel elõzõ este kicsit összefejeltünk.) 24/N
sztem is rögtön csók mert ha találkozik veled ezt akarja, nem barátkozni...
smárold le helybe, légy férfi!
A kérdező hozzászólása: kösz :D
két puszi és figyeld. Ha lehet többet, úgyis látni fogod. De attól, h egy buliban kavartatok, még nem biztos, h célszerû azonnal ledugnod a nyelved a torkán.

12 hetes terhes vagyok most jöttem haza a korházbol izomösszehuzódásom volt és még van is és a vérnyomásom az este rosszalkodot 110/40 volt az ájulás környékelt nagyon megijedtem. Mit tegyek ha leesik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: nem mondták, hogy kávézz, vagy teázz? nekem alapban 95/50, de ha hirtelen lejjebb megy nagyot tudok puffanni a földig egészen..vigyázz, ha ájulnál, ne üsd meg magad..én megtanutam fejben, hogy mikor mibe kapaszkodjak mikor már nem látok, de ha van idõd el kell jutni egy fotelig, vagy ágyig..napi egy hosszú,vizes kávét megengedhetsz.

nem mondták, hogy kávézz, vagy teázz? nekem alapban 95/50, de ha hirtelen lejjebb megy nagyot tudok puffanni a földig egészen..vigyázz, ha ájulnál, ne üsd meg magad..én megtanutam fejben, hogy mikor mibe kapaszkodjak mikor már nem látok, de ha van idõd el kell jutni egy fotelig, vagy ágyig..napi egy hosszú, vizes kávét megengedhetsz.
Szõlõcukor mindig legyen nálad és persze víz.És tényleg igyál meg napi 1 kávét!
szia nekem alapjáratom 90/40 körül mozog, most se megy feljebb.én is sokat ájuldozom.reggel kávéval kezdek, de nem igatán jön be.a szõlõcukor tényleg jó , az legyen nálad mindig. izomösszehuzódásra meg biztos írtak fel magnéziumot. 35hetes kismama, boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a kávéval próbálkoztam de nem segít de a szölöcukrot ki fogom probálni.Nektek is fáj ilyenkor a fejetek vagy csak nekem de akkor is nagyon.

NAGYON-NAGYON SÜRGÕS! Leégett az arcom tegnap a szoliban. Mit tegyek, hogy estére elmúljon a pirosság? Bármi házi módszer, tipp stb. jöhet.

Mindenki kap zöld kezet, csak segítsetek lééégyszi...

Legjobb válasz: tejföl. késõbb uborka.

tejföl. késõbb uborka.
égés utáni spray, krém
Szép lesz, ha majd hámlik a bõr.
Aloe vera. Nagyon gyorsan lehûti, frissíti a bõröd, estére barna lesz;)
Csak tejfölt ne könyörgöm!.... Am az aloe vera tényleg jó, vagy ha van otthon körömvirág krémetek (nekünk mindig van a hûtõben). De amúgy az Ilcsinek is megjelent most ilyenre a Nyugtató gél.
Papírzacsi xD.

Mit tegyek ha az este a sexpartnerem haverjáva csókólóztam, de nem tudtam lefeküdni vele, mert a másik srácra gondoltam? Szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló vagyok és még annyit hogy ha a szexpartneredre gondoltál és nem a vele történt szex(ek)re akkor biztosan többet érzel iránta, de hogy mégis mi ez az érzés azt már tényleg csak te tudod megmondani...

Az elsõ válaszoló vagyok és még annyit hogy ha a szexpartneredre gondoltál és nem a vele történt szex(ek)re akkor biztosan többet érzel iránta, de hogy mégis mi ez az érzés azt már tényleg csak te tudod megmondani...
Nem tudom, hány éves vagy, de ha már annyira felnõtt, hogy "sexpartnered" van (egyébként szexnek kell írni!), akkor magad is el tudod dönteni, hogy szerelmes vagy-e. Ha tudtál csókolózni a barátod barátjával... szerintem egyiket sem szereted, csak nem tudod mit kezdj magaddal, elhanyagolnak, nem figyelnek rád eléggé... Közelebb kellene kerülnöd a szüleidhez és jóízûeket beszélgetni velük mindenféle dolgokról, pl. errõl is... :-( Sok ilyen tinédzsert iemerek. Sajnállak!
Azért elõtte illene majd beszélned a szeretõddel.
Hát szerintem azt hogy szerelmes vagy-e azt csak te tudod megválaszolni, mert ugye a te érzésed... másik srác alatt meg ha szexpartneredre gondolsz akkor nem lehet hogy azokra az élményekre gondoltál inkább amiket vele "átéltél"?
igen
R*banc!

Mit tegyek? Az orvos ajánlotta h szedjem a protexin gyinophilust. és mikor elmúlt a menstrúációm utánna való este felhelyeztem egyett. Az egy dolog h reggel egy csomóba kijött. De véreztem is!

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, valoszinuleg csak irritalta a nyalkahartyad, ezert a koztes verzes. Nekem is volt, csak nem ettol a kuptol. Hogy miert jott ki azt nem tudom, eleg melyre helyezted? Menj vissza a dokihoz es irass fel masikat.

Ne ijedj meg, valoszinuleg csak irritalta a nyalkahartyad, ezert a koztes verzes. Nekem is volt, csak nem ettol a kuptol. Hogy miert jott ki azt nem tudom, eleg melyre helyezted? Menj vissza a dokihoz es irass fel masikat.
A kérdező hozzászólása: lehet nem vizeztem be rendesen :/ köszi :)
nem tudom hogy vissza lehet e vágni hogy legyen ereje a gyõkérre koncentrálni, de az iszapolás jónak tûnik
Képet! "1.5 méteres díszepret " az milyen?
A kérdező hozzászólása: http://www.tuja.hu/szomoru_eperfa.html
JAAA! Eperfa, így már más! A díszeper ez: http://www.google.hu/search?q=d%C3%ADszeper&oe=utf-8&rls=org..
Akkor alap az iszapolás és egy brutális visszametszés! (elég csak pár szál levelet hagyni) És, ha van akkor a metszési felületeket oltóviasszal/fasebkezelõvel érdemes lekenni.

Üveges a szobámon az ajtó, és eléggé zavaró ha este még ég egy-két helyiségben a villany, teljesen beszűrődik hozzám. Mit tegyek az ajtómra, ami jól néz ki és a fényt sem engedi át teljesen?

Az üveg ilyen hullámos, szóval csak a körvonalak látszódnak. Jelenleg poszter van rajta, de hülyén néz ki meg amúgy sem szeretem. Valami ötlet?? 14/L

Legjobb válasz: Nálunk ilyen pálcán van a függöny az ajtókon!Ha napközben akarod hogy legyen fény, akkor 2 függönyt rakj rá, és akkor ketté tudod választani! http://www.vatera.hu/vitrazspalca_60_110cm_parban_166390642...

Nálunk ilyen pálcán van a függöny az ajtókon!Ha napközben akarod hogy legyen fény, akkor 2 függönyt rakj rá, és akkor ketté tudod választani! http://www.vatera.hu/vitrazspalca_60_110cm_parban_166390642...
vegyél egy szép anyagot (szatén vagy ami neked tetszik) és drapéria szerûen "lógasd" fel. Sok anyagnak nagyon szép esése van és szép dísze lehet a szobádnak :)
Bambuszroló...ha illik a szobádhoz.
Nálunk is ilyen ajtók vannak. Nekem vastag anyag van rajta, pár pici szöggel a felsõ szélébe rögzítve, és ugyanolyan színû, mint a sötétítõfüggöny, szemben az ablakon, így elég jól néz ki. (Ha nem szabad szöget verni, akkor tépõzárral és kétoldalas ragasztóval is fel lehet tenni.)
Keress valami jó anyagot, ami illik a szobádhoz.Varrd fel az anyag mindkét végénél pár centit, hogy be tudj húzni egy madzagot vagy gumit.A madzag 2 végét pedig 1-1 szöggel rögzítsd lent is, fent is.Nem bonyolult, egyszerûen meg tudd csinálni.
Detto! Nálam is ugyanez a helyzet. :S Eléggé zavaró ha pl. reggel 10-ig akarok aludni, erre már 7-8 körül elég világos van a szobámba. xD
vegyél reluxát
A kérdező hozzászólása: hú, ez jó ötlet:) ilyen függönyféleségen én is gondolkoztam már, ez a szöges megoldás nagyon jó!köszönöm:)
Nálam üvegtapéta:) kicsit macerás szépen felhelyezni, de olcsó:) és sokfélét árulnak!

Mit tegyek ha a 8 hónapos fiamnak nemkell az esti tápszer?

Sziasztok , lenne egy nagyon fontos kérdésem. a fiam 8 hónapos és már 3. Napja nemkell neki az esti tapszer...hamár meglátja ordít és elhúzza a fejét, semmi nemkell neki. Napi étkezések: reggeli: 120 ml tápszer, 10:00-180 ml tápszer, 14:00- papje 200 ml tápszerrel keverve. 14:00 -gyümi, 17:00- bolti bébi fött ételek. De csak a pépeset eszi. 19:30 kor lefekvés elött kapott mindig 120 ml tapszert. Mert olvastam az esti tápszer meg fontos a babáknak. Tippetek van esetleg? Elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Már kellene darabosat is enni neki, és este tartalmasabb vacsorát. nem csak tápszert meg bolti ételeket.

Már kellene darabosat is enni neki, és este tartalmasabb vacsorát. nem csak tápszert meg bolti ételeket.
A kérdező hozzászólása: Szia, megprobáltam neki adni a 8 hónapos ételeket de kijön belölle még nem bírja sajnos. Csak a 6 hónapos ételeket szereti és megmarad benne. Este 18:00 kor szoktuk abból is adni neki amit mi eszünk de csak mértékkel.
A kérdező hozzászólása: Elnem felejtem :) barna kenyeret is eszik a 10:00 utánni tápszer után doktor tanácsára mert kemény a széklete.
megkérnél 1 barátnöd hogy irason fel neki és odaadja neked.
Háziorvos? Õ is felírhatja.

Mit tegyek és mi az oka annak, hogy este nem megy a relaxáció?

Amikor este lefekvéskor a relaxálni akarok, nem sikerül, ugyanis nagyon rosszul érzem magam, az egész testem mintha bizseregne, és szinte viszketek is. Ilyenkor nem tudok egyhelyben feküdni, és nem sikerül relaxálni.

Legjobb válasz: Nyugi nekem néha már a dugás nem megy este! Szernited melyik a rosszabb? :D

Nyugi nekem néha már a dugás nem megy este! Szernited melyik a rosszabb? :D
A kérdező hozzászólása: Eltévesztetted a kategóriát.
Nekem a lábam szokott görcsölni, evégett nem tudtam meditálni egy ideig. A testmozgás azonban segített, talán érdemes lenne neked is tornáznod pár percet, mielõtt lefekszel. Hátha.
A kérdező hozzászólása: Ezt már próbáltam... De nem segített :(
Próbáld meg ülve. Én este is ülve szoktam, mondjuk én azért, h el ne aludjak. :D Esetleg túlságosan a bõrödre figyelsz az is gond lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!