Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek az este (114 db)

Mit tegyek az esti éhség ellen?

Egy nap átlagosan 800-1000 közötti kalóriamennyiséget eszem meg. Néha túllépem de van hogy kevesebbet eszem. Eszek reggelit, ebédet, vacsorát van hogy uzsonnát is. A vacsorámat már megeszem hamar (legkésőbb 6kor). Nem a 6 után nem evés minta miatt, ahhoz szoktam hozzá. Viszont 11ig vagy éjfélig általában fent maradok és ilyenkor baromira megéhezek. Most már ugy korgott a gyomrom hogy egy almát muszáj volt megennem. Persze igy is 850 körül van és tornáztam is, de mi van ha más napokon, mikor többet eszek jön rám?? Ilyenkor a legnehezebb kibírni. Eddig mindig kibírtam, szándékozom is. Valaki ötlet??

Legjobb válasz: Nem tudom, ki vagy, de sztem fogyókúrázol, mert számolgatod a kalóriákat. Én is éhes szoktam lenni esténként(18F, 190 cm 90 kg, de a férfiak 3x gyorsabban emésztenek, mint a nõk), oylan 10 -fél11 körül szoktam lefeküdni, és 9 óra körül, vagy lefekvés elõtt szoktam enni kb 1-2 szelet kenyeret vmivel, de reggelre újra megéhezek. Tehát a válaszom: egyél vmit (állítólag az alma savas, fellazítja a forgománcot, és ha dörzsölöd pl. fogkefével, akkor elõbb elkopik)

Nem tudom, ki vagy, de sztem fogyókúrázol, mert számolgatod a kalóriákat. Én is éhes szoktam lenni esténként(18F, 190 cm 90 kg, de a férfiak 3x gyorsabban emésztenek, mint a nõk), oylan 10 -fél11 körül szoktam lefeküdni, és 9 óra körül, vagy lefekvés elõtt szoktam enni kb 1-2 szelet kenyeret vmivel, de reggelre újra megéhezek. Tehát a válaszom: egyél vmit (állítólag az alma savas, fellazítja a forgománcot, és ha dörzsölöd pl. fogkefével, akkor elõbb elkopik)
A kérdező hozzászólása: Igen fogyókúrázom. Már majdnem 10 kilot leadtam, és semmiképp nem akarok visszahízni, sõt még többet szeretnék fogyni. De félek hogy ha ez sokáig megy elõbb-utóbb nem almát fogok enni hanem valami hízlaló cuccot...
vacsorázz késõbb, egyél 9kor 1-2 kanál sovány túrót.
este menjen fehérje(hús, hal, tojás, túró)
Es mostantól egyél rendesen. Légyszi. 800 kalória senkinek se elég. Ha 500zal többet ennél, már akár egy orvos is rábólintana, kivéve ha 160 centi és 35 kiló vagy. De ha még nem vagy majd az leszel...ez nem parasztkodás vagy ijesztgetés. Amit csinálsz, az betegséggé válhat. A betegek pedig kórházba mennek. Szonda, zabáltatás...fincsi dolgok. Inkább egyél, én feküdtem kórházban, pedig az egész egy ártalmatlan fogyóval kezdõdött. Aztán már csak napi 500, 300, 100, 50 kalória... és ez már évekkel ezelõtt történt, de még mindig zúg a fejemben az a betûs szócska. Úgyhogy szerintem napközben egyél 300 kalóriával többet, este pedig valami fehérjét és/vagy zöldséget 200-300 kalória értékben. És ha már hozzászoktál az életmódhoz, SOHA TÖBBÉ ne számolj kalóriát.

Mit tegyek? Az orvos ajánlotta h szedjem a protexin gyinophilust. és mikor elmúlt a menstrúációm utánna való este felhelyeztem egyett. Az egy dolog h reggel egy csomóba kijött. De véreztem is!

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, valoszinuleg csak irritalta a nyalkahartyad, ezert a koztes verzes. Nekem is volt, csak nem ettol a kuptol. Hogy miert jott ki azt nem tudom, eleg melyre helyezted? Menj vissza a dokihoz es irass fel masikat.

Ne ijedj meg, valoszinuleg csak irritalta a nyalkahartyad, ezert a koztes verzes. Nekem is volt, csak nem ettol a kuptol. Hogy miert jott ki azt nem tudom, eleg melyre helyezted? Menj vissza a dokihoz es irass fel masikat.
A kérdező hozzászólása: lehet nem vizeztem be rendesen :/ köszi :)
Köszönéskor két puszi, ha csókot akar, úgyis észre fogod venni.
Na, találkoztatok azóta?Mi volt?:)
két puszi legyen: D de a második kicsit jobban a szája mellé sikerüljön véletlen: D ez a kettõ között van sztem tök megfelelõ lenne ebben a helyzetben:D
A kérdező hozzászólása: úgy látom itt nem fogok elõrébb jutni :D
Szerintem attól függ hogy váltatok el egymástól.De ha újra találkoztok, szerintem nyugodtan smárold le, nyilván nem barátkozni akar...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!
Ami a bulin történik az a buliban is marad :) Hacsak nem viszitek tovább, de ezt meg kell erõsíteni. Vagyis én amondó vagyok maradjon a köszönéskor a normális 2 puszi aztán majd meglátjátok hogy tovább! 22/F
semmiképpen se smárold le rögtön... valószínûleg õ is agyal azon, hogyan fog lezajlani a találkozás, de attól még, h kavartatok, még nem jártok, nem léptetek élbõl kapcsolatba, azon még dolgozni kell, és nem azzal, hogy már a köszönésnél is csókolóztok. tapasztalatból mondom, h én nem örülnék neki. (és nem is örültem, ha így közeledtek felém a fiúk, akikkel elõzõ este kicsit összefejeltünk.) 24/N
sztem is rögtön csók mert ha találkozik veled ezt akarja, nem barátkozni...
smárold le helybe, légy férfi!
A kérdező hozzászólása: kösz :D
két puszi és figyeld. Ha lehet többet, úgyis látni fogod. De attól, h egy buliban kavartatok, még nem biztos, h célszerû azonnal ledugnod a nyelved a torkán.

Üveges a szobámon az ajtó, és eléggé zavaró ha este még ég egy-két helyiségben a villany, teljesen beszűrődik hozzám. Mit tegyek az ajtómra, ami jól néz ki és a fényt sem engedi át teljesen?

Az üveg ilyen hullámos, szóval csak a körvonalak látszódnak. Jelenleg poszter van rajta, de hülyén néz ki meg amúgy sem szeretem. Valami ötlet?? 14/L

Legjobb válasz: Nálunk ilyen pálcán van a függöny az ajtókon!Ha napközben akarod hogy legyen fény, akkor 2 függönyt rakj rá, és akkor ketté tudod választani! http://www.vatera.hu/vitrazspalca_60_110cm_parban_166390642...

Nálunk ilyen pálcán van a függöny az ajtókon!Ha napközben akarod hogy legyen fény, akkor 2 függönyt rakj rá, és akkor ketté tudod választani! http://www.vatera.hu/vitrazspalca_60_110cm_parban_166390642...
vegyél egy szép anyagot (szatén vagy ami neked tetszik) és drapéria szerûen "lógasd" fel. Sok anyagnak nagyon szép esése van és szép dísze lehet a szobádnak :)
Bambuszroló...ha illik a szobádhoz.
Nálunk is ilyen ajtók vannak. Nekem vastag anyag van rajta, pár pici szöggel a felsõ szélébe rögzítve, és ugyanolyan színû, mint a sötétítõfüggöny, szemben az ablakon, így elég jól néz ki. (Ha nem szabad szöget verni, akkor tépõzárral és kétoldalas ragasztóval is fel lehet tenni.)
Keress valami jó anyagot, ami illik a szobádhoz.Varrd fel az anyag mindkét végénél pár centit, hogy be tudj húzni egy madzagot vagy gumit.A madzag 2 végét pedig 1-1 szöggel rögzítsd lent is, fent is.Nem bonyolult, egyszerûen meg tudd csinálni.
Detto! Nálam is ugyanez a helyzet. :S Eléggé zavaró ha pl. reggel 10-ig akarok aludni, erre már 7-8 körül elég világos van a szobámba. xD
vegyél reluxát
A kérdező hozzászólása: hú, ez jó ötlet:) ilyen függönyféleségen én is gondolkoztam már, ez a szöges megoldás nagyon jó!köszönöm:)
Nálam üvegtapéta:) kicsit macerás szépen felhelyezni, de olcsó:) és sokfélét árulnak!

Mit tegyek ha este hajnal 1, 2 közzöt valaki mindig járkálgat az udvaromban?

Már gyanakszok hogy ki az de nem vagyok benne biztos valaki megmondaná hogy deritsem ki ki járkálgat már 4 napja este az udvaromon?

Legjobb válasz: Ne aludj hanem õrködj de úgy, hogy ne vegyen észre.

Ne aludj hanem õrködj de úgy, hogy ne vegyen észre.
simán lehet, hogy valaki felméri a terepet, hogy hogyan törjön be szerezz be kutyát de ne az udvarra mert megmérgezhetik
A kérdező hozzászólása: azért mert nem szoktam oda figyelni az ilyen netes irogatásora..
MIÉRT NEM TUDSZ HELYESEN ÍRNI??????
A kérdező hozzászólása: És hogy ha hallom kintröl a zajokat kihivom a rendörséget és tegyük fel elmenekul es kijönek a rendorok nem talalnak semi ojat akor nekem fizetni kell mert kihivtam öket?
Fel kell szerelni néhány mozgásérzékelõs lámpát, el fog ijedni egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: Nem Cica, Kutya volt.. Hanem ma hajnal 1, 2 közöt hallotam amikor wc z tem hogy valaki fülyöl! Ismerös volt a fötyölése ojan volt mint a volt barátomé hogy tudném kirderiténi hogy télleg ö volt a?
4 napja járkál, ugyan abban az idõben és nem visz el semmit??? Szerintem nem lehet betörõ, csak egy macska. Mondjuk nem bírnék 4 éjszakát úgy lenni hogy ezt eltûröm.
Szólj a rendõrségnek lehet hogy felderíti a terepet a betoresre.nem viccelek én mennék a rendorokhoz.
Úgy tudnád hogy észrevétlenül "õrködve", sötétben, elhitetve mindenkivel hogy a szokásos ágyadban alszol, kilesed és lefüleled. Zseblámpa, fényképezõgép legyen nálad. Meg esetleg önvédelemre készülj, mert hülyék az emberek és ki tudja hogy nem-e neki áll feljebb. Persze nem tudom hány éves vagy, tehát az önvédelmet és a kilesést ez szerint mérlegeld. De nem lehet hogy csak kutyák vagy macskák azok? Mert falusi háznál mindig azokat kaptam rajta, volt úgy hogy idegen kutya ment fel a pajtában a padlásra a létrán.
Én tuti kihívnám a rendõröket, ha valaki a saját zárt udvaromon mászkálna. Ha elmenekül az illetõ mire kiérnek nem kell fizetned. Mért kéne, ez a dolguk?! Ezért kapják a fizetésüket az adónkból. De legalább lehet hogy legközelebb jobban figyelik a házatokat és sûrûbben járõröznek arra.

NAGYON-NAGYON SÜRGÕS! Leégett az arcom tegnap a szoliban. Mit tegyek, hogy estére elmúljon a pirosság? Bármi házi módszer, tipp stb. jöhet.

Mindenki kap zöld kezet, csak segítsetek lééégyszi...

Legjobb válasz: tejföl. késõbb uborka.

tejföl. késõbb uborka.
égés utáni spray, krém
Szép lesz, ha majd hámlik a bõr.
Aloe vera. Nagyon gyorsan lehûti, frissíti a bõröd, estére barna lesz;)
Csak tejfölt ne könyörgöm!.... Am az aloe vera tényleg jó, vagy ha van otthon körömvirág krémetek (nekünk mindig van a hûtõben). De amúgy az Ilcsinek is megjelent most ilyenre a Nyugtató gél.
Papírzacsi xD.
oooo istenem nehogy adj neki csokit az lenne a legnagyobb butasag!!
A barátnõm (a gyerekorvosa tanácsára) beleolvasztott egy (EGY!!) kocka boci csokit az esti tápjába, úgy megitta.
Szerintem délután kapjon kevesebbet abból amit enni szokott vagy a vacsorát told késõbbre. Ha viszont így is átalussza az éjszakát, akkor biztos jó Neki úgy ahogy van, ne zargatsd. Ha a tejbevitel mennyisége miatt aggódsz, akkor napközben is tápszert adj Neki inni pl. ebéd után.
Az én babám is féléves, ugyanezt csinálta, itt kértem tanácsot az étrendjének kalakítására, azóta nincs gond. Ird le, ha gondolod a napját, mit és mennyit , mikor eszik , hátha tudunk valamit agyalni rajta.
6 hónaposan nagyon kevés a 2 adag tápszer!Amúgy is 3x kellene még adni, tényleg valamit variálni kell.

16hónapos kislány nem hajlandó meginni se a tejet, se az esti junior tejitalt. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve kicsit.2napja ezt csinálja? !?

Legjobb válasz: Lányom 1 éves volt, mikor ugyan ezt "játszotta". Se tej, se kakaó, se semmilyen junior ital, ami tejes. Én is kétségbe voltam esve, de azt javasolták adjak napközben minél több tejterméket P.: joghurt, puding, túrókrém, tejbegríz stb. és a reggeli meg az esti italokat váltsam ki teával. Azóta is a Milupa gyümölcsteáját isszuk tejes dolgok helyett, nem erõltetem a tejes dolgokat. A kakaót reggelire úgy issza, hogy kanalazzuk, de így is max. 1 deci megy le. Ne ess nagyon kétségbe, sokan nem szeretik a tejet, kakaót, és sokan allergiások is rá. Tudja, hogy neki mi jó és mire van szüksége a szervezetének. Vannak ilyen gyerekek is!

Lányom 1 éves volt, mikor ugyan ezt "játszotta". Se tej, se kakaó, se semmilyen junior ital, ami tejes. Én is kétségbe voltam esve, de azt javasolták adjak napközben minél több tejterméket P.: joghurt, puding, túrókrém, tejbegríz stb. és a reggeli meg az esti italokat váltsam ki teával. Azóta is a Milupa gyümölcsteáját isszuk tejes dolgok helyett, nem erõltetem a tejes dolgokat. A kakaót reggelire úgy issza, hogy kanalazzuk, de így is max. 1 deci megy le. Ne ess nagyon kétségbe, sokan nem szeretik a tejet, kakaót, és sokan allergiások is rá. Tudja, hogy neki mi jó és mire van szüksége a szervezetének. Vannak ilyen gyerekek is!
Ne erõltesd, ha nem issza. Nem ez a legfontosabb tápláléka már. vagy ha te nagyon ragaszkodsz hozzá próbálj neki kakaót adni, vagy karamella italt, vagy vaniliás tejet. - bár ezek sem a legegészségesebbek.
ne aggódj a testvérem születése óta nem iszik egyáltalán tejet .. 2 hetesen már nem fogadta a tejet ..ételekben a te kislányod is eszi nem? vagy ha az se megy pótold másképp pl. sajtal vagy valami féle kefirrel . :)
2 éves és 4 hónapos a kisfiam. 22 hónapos koráig szopizott. Õ sem fogadta el sem a junior italt, sem a tejet. Néha megkívánja, amikor én iszom, akkor adok neki, amennyi jól esik, de rendszeresen õ sem kéri. A joghurtot, tejbegrízt, tejberizst szintén nem eszi, de minden olyan más ételt megeszik, amiben van tejföl, sajt, túró. Én említettem ezt a védõnõnek, azt mondta, semmi gond ezzel. Végülis, ha nem kéri, nem tudjuk beleerõltetni.
Kisfiam 4, 5 éves. Semmilyen tejterméket nem eszik-iszik, csak a túrórudit :-( És ez mindig is így volt. Igaz szopizott 3 éves koráig :-)) + nem hajlandó gyümölcsöt sem enni (csak inni lé formában). Ettõl függetlenül egészséges, mint a makk (lekopogom gyorsan).
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Ha nem fontos hogy ne kapjon akkor nem erõltetem.. Akkor áljunk át szilárd vacsira és reggelire? Nem gond..csak azt hittem hogy fontos hogy kapjon tejet/vagy junior tejitalt.. Nem sok folyadékot vesz magához amugy sem! Eddig normálisan evett mindent, mostmeg csak csipeget. nem ehhez szoktam hozzá:) :) hanem hogy állandóan enne:D
minek erõlteted ennyire annak a szegény gyereknek a tejet??
A kérdező hozzászólása: Ja igen az az elöbb lemaradt hogy a tejbegrízt utálja, a tejberizst meg szintén:) :) Meg vagyok lõve..válaogatós gyerek mint az apja:D
Ha eszik tejterméket, akkor végképp ne aggódj! 9:47 Készíthetsz neki ételeket, amibe "bele van csempészve" a tej. Tejbegríz, spenót, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) De nem megy se a kakaó se a maci kávé se a vaniliás tej:(:( De eszik joghurtot, túrót szóval minden olyat aminek köze van a tejhez de a tejet a világért nem inná meg! Semmi gond nem volt eddig itta a kakaót, igaz nem sokat 60ml-t, de most 1hete nem kell neki!
Adj neki joghurtot, tejberizst, tejbegrízt, túrót. Közbe néha próbálkozz a tejjel, nálunk is volt ilyen idõszak amikor nem kellett neki, aztán egyszer elfogadta, azóta imádja, reggel-este három decit bevág. Ha nem akarja késõbb se, próbáld ki a kakaót, maci kávét, vaníliás tejet.
A kérdező hozzászólása: De nem akar meginni semmiféle tejes dolgot. Se tejet, se az 1éves kortól adható junior tejitalt.Eddig ugy kapta hogy este tejital reggel tej...de már nem kell neki!!
Már vannak olyan tápszerek amiket 3 éves koráig fel lehet iratni, én is tegnap tudtam meg.Ha szüksége van rá szerintem add neki nyugodtan. 16 hós kisfiam van õ is kap még naponta 2-szer.
Mindkét gyerekem tejfehérje allergiás volt, a tápszert sose fogadták el, nem kaptak se reggel se este semmilyent tejes cuccot, nincs is rá szükség. Igaz 20 hónapig szoptak, de az utolsó hónapokban az már nem volt mennyiség.
Ha egyéves kora után nem kap tápszert azzal semmi gond! Itt olvastam elõbb, hogy a macikávét megisszák, azok a gyerekek, akik nem szeretik a tejet... Ezt nem tudom, csak egy ötlet. Nálunk szerencsére még nem volt gond. De a tápszer abbahagyása bizos nem baj!!!
A kérdező hozzászólása: Már mindehogy próbáltam sajnos sehogy nem kell neki! Gond ha ilyen hamar leszokik róla? Mert ha nem akkor nem is erõltetem.
Ha a tápszert szerette, és nemrég hagytátok abba, adjál neki fele tápszer fele tejet. Vagy a tej helyett kakaót.
Tegnap 11.55-ös vagyok: rájöttem, hogy mégiscsak eszik valamilyen formában tejes dolgot a rudin kívül is: imádja az olvadt sajtot mindenen + a tejes fõzelékeket. Ez is valami :-)))

A délután 6 óra körüli evéstől számítva, szinte az elalvásig ) 22-24 óra ( folyamatosan cicizés van. Szopik, aztán megpihen, majd kb fél óra múlva ismét sír, és csak a cicivel nyugszik meg. Ennyire kevés lenne a tejcsi estére? Mit tegyek? Tápszer?

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez volt...aztán a mérlegelésnél derült ki, hogy alig hízik a lányom. Tápszer pótlást kap most, majd kiderül, hogy használt-e a dolog, bár a kakis pelusok mennyiségébõl ítélve igen. Mérnem kellett egy napig mennyit szopik és az az igazság, hogy végigbõgtem a napot mikor kiderült, hogy milyen keveset. Azt mondták éppen csak annyit eszik, hogy ne legyen éhes. Borzasztó azt hallani, hogy a másfél hetes gyerekem éppen csak vegetál.(na ez erõs túlzás, de én így láttam). Lehet, hogy nálad nem ez lesz a helyzet, szerencséd lesz és csak nyûgös olyankor és a szopás megnyugtatja. Beszélj a gyerekorvossal, mérd a babát és kiderül, hogy mi a helyzet valójában.Egyébként este mindig kevesebb a tej, mint pl. reggel. Szurkolok neked, hogy csak nyûgös legyen.

Nálunk ugyanez volt...aztán a mérlegelésnél derült ki, hogy alig hízik a lányom. Tápszer pótlást kap most, majd kiderül, hogy használt-e a dolog, bár a kakis pelusok mennyiségébõl ítélve igen. Mérnem kellett egy napig mennyit szopik és az az igazság, hogy végigbõgtem a napot mikor kiderült, hogy milyen keveset. Azt mondták éppen csak annyit eszik, hogy ne legyen éhes. Borzasztó azt hallani, hogy a másfél hetes gyerekem éppen csak vegetál.(na ez erõs túlzás, de én így láttam). Lehet, hogy nálad nem ez lesz a helyzet, szerencséd lesz és csak nyûgös olyankor és a szopás megnyugtatja. Beszélj a gyerekorvossal, mérd a babát és kiderül, hogy mi a helyzet valójában.Egyébként este mindig kevesebb a tej, mint pl. reggel. Szurkolok neked, hogy csak nyûgös legyen.
Nem írtad hogy mennyi idõs a babád. Ha még nagyon kicsi, akkor természetes a közelségedre vágyik hiszen neki semmi más biztos pont nincs a kis életében mint az anyukája teste, illata és a cici. Idõvel majd megszokja az új világot, a környezetét, felismeri majd a kiságyát és megnyugszik az állandó dolgok közelségétõl. A lényeg hogy mindig tedd mellre ha a kicsi kéri. Ezáltal õ is megnyugszik, másrészt a tejtermelés is igazodik a többletigényhez. Egyátalán nem biztos hogy nem elég a tejed. A picik gyomra picike, a tápcsatornájuk éretlen, sokkal jobb ha többször esznek keveset mintha egyszerre sokat. Nem cél hogy a mérleg minden szopi után jócskán kilendüljön. A baba pisiljen-kakiljon, szopizzon egy 24 óra alatt akár 12-14-szer is ha úgy igényli és a hetente mérni elég ott már látni kell a gyarapodást. Ha egyátalán nem hízik, akkor kell védõnõtõl segítséget kérni. Ha szépen gyarapodik akkor ne aggódj, és ha kell kínáld oda nyugodtan mindkét cicidet. Én is mindkét cicibõl szoptatok, a fiam négy és fél hónapos, csak anyatejet kap. Sok sikert!! És bízz önmagadban, igyál sok rostoslevet egyél finomakat és pihenjél, meg szopiztass!! Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást. Mi 8 hetesek vagyunk. Az orvos szerint szépen fejlõdik. 3750 grammal jöttünk ki a kórházból és most 5070-et nyom, tehát 1320 grammot hízott. Remélem tényleg csak a napi sokk nyugtatásáért kéri, és elmúlik majd. Köszi.

Mit tegyek és mi az oka annak, hogy este nem megy a relaxáció?

Amikor este lefekvéskor a relaxálni akarok, nem sikerül, ugyanis nagyon rosszul érzem magam, az egész testem mintha bizseregne, és szinte viszketek is. Ilyenkor nem tudok egyhelyben feküdni, és nem sikerül relaxálni.

Legjobb válasz: Nyugi nekem néha már a dugás nem megy este! Szernited melyik a rosszabb? :D

Nyugi nekem néha már a dugás nem megy este! Szernited melyik a rosszabb? :D
A kérdező hozzászólása: Eltévesztetted a kategóriát.
Nekem a lábam szokott görcsölni, evégett nem tudtam meditálni egy ideig. A testmozgás azonban segített, talán érdemes lenne neked is tornáznod pár percet, mielõtt lefekszel. Hátha.
A kérdező hozzászólása: Ezt már próbáltam... De nem segített :(
Próbáld meg ülve. Én este is ülve szoktam, mondjuk én azért, h el ne aludjak. :D Esetleg túlságosan a bõrödre figyelsz az is gond lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!