Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek az egér (55 db)

Mit tegyek? Az egérkémmel valami baj van! Valaki segítsen!

Reggel odamentem az egérkémhez megetetni és akkor vettem észre hogy szegénykém nem tud menni! A bal oldalát vonszolja, de a lábait használja, mozgatja, mert amikor felfordul akkor kapálózik vele. Nagyon aggódok, valakivel volt már ilyen? Valamit mondjatok hogy mit tegyek. Nyugodjak meg, rendbe jön? vagy gondoljak a legrosszabbra?:(

Legjobb válasz: Nem, mert reménykedtem benne, hogy javulni fog. Kisvárosban élek, egy állatorvosi rendelõ van, az is 19:00-ig, ügyelet meg nincs. Japán táncoló egereim vannak, sajnos már csak 2 maradt, rá kellett jönnöm, hogy nagyon kis törékenyek, érzékenyek. Mindegyik halála hirtelen jött, váratlanul és soha nem tudtuk, hogy mi volt a bajuk!

A kérdező hozzászólása: Nem, mert reménykedtem benne, hogy javulni fog. Kisvárosban élek, egy állatorvosi rendelõ van, az is 19:00-ig, ügyelet meg nincs. Japán táncoló egereim vannak, sajnos már csak 2 maradt, rá kellett jönnöm, hogy nagyon kis törékenyek, érzékenyek. Mindegyik halála hirtelen jött, váratlanul és soha nem tudtuk, hogy mi volt a bajuk!
Nincs véletlenül mókuskerekük? Abba beszorulhat.
Hívd fel az állatorvost telefonon, mondd el neki amit tapasztaltál, és majd õ eldönti, hogy most, vagy reggel vidd el hozzá. fájdalma van? Engedi, hogy megfogd?
Ez elég súlyos tünet ahhoz, hogy csak úgy rendbe jöjjön szerintem. Meg amúgy is az egerek csak 1-2 évig élnek, nekem sem bírták tovább. Volt egy patkányom aki ugyanígy halt meg, lebénult, egyre rosszabbodott az állapota, majd meghalt pár héten belül. Utólag belegondolva jobb lett volna elaltatni...
A kérdező hozzászólása: engedi hogy megfogjam, enni is tud! Volt már egyszer vele hasonló, de akkor enni se bírt és akkor az egész testét vonszolta, és nem borult fel. Ültem fölötte, foglalkoztam vele és estére jobban lett, utána már rohangált. Akkor is megijedtem, de most nem is akar javulni az állapota, állandóan felborul és néha hallom ahogy nyöszörög, sír! Megszakad a szívem!
Szegény, remélem rendbe jön... állatorvossal beszéltél?
próbáld meg felhívniazorvost vagy neten nézd meg a legközelebitt vagy nem biztos hogy megéli szegény egér a reggelt:(:(
A kérdező hozzászólása: De van, de már kivettem amikor láttam, hogy baj van. Még mindig elesik, de már nem úgy vonszolja magát ahogy eddig, hanem olyan mintha csoszogna. Elmentem ma az állatorvoshoz vele, azt mondta hogy nem lehet semmit tenni vele, lejárt az ideje. Nem fog javulni az állapota, de nem látszik hogy fájdalmai lennének, akkor nem akarna enni se meg menni se. De él és virul, kapott vitamint. Már nem sír, egész nap eszik olyan tüneményes!:) Az ivással vannak gondok, mert nem bír feltámaszkodni a tálra, de itatom fecskendõvel. A kis társával összebújva alszik. Öreg már szegénykém, mindig is õ volt a legbetegesebb a 6 közül (sajnos már csak 2en vannak), mindig volt már valami, már más okból is voltunk állatorvosnál. Már több mint 2 éves, úgyhogy nincs is már olyan sok ideje hátra mert 1-2 évet élnek. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megfogok mindent tenni, hogy a hátralévõ idejét boldogan töltse el!:)

Most mit tegyek az egérnek a bal gombját nem tudom használni? De jobbat igen! Vegyek újat?

Amúgy meg,néhány hónapja let ez megvéve,nem volna jó már is ujat venni

Legjobb válasz: Gari??

Gari??
A lustaság csodás dolog. Ameddig nem tudod rávenni magad, hogy visszavidd az egeret, vagy arra, hogy újat vegyél, addig állítsd be az egér beállításainál, hogy cserélje fel a gombokat.

Mit tegyek az egeremmel?

USB- s egér és mindig úgy használom, hogy megnyomom a görget?jét és ezáltal új lapot nyit a böngész?ben, de néha, mint most is kihúzom és újra megkeresi a gép a hardvereket és amikor megnyomom a középs? gombot a dokumentumok jön be. Mit lehetne tenni? Megszokásból tönkreteszi a böngészésemet.

Legjobb válasz: ne húzd ki :)

ne húzd ki :)
A kérdező hozzászólása: Hát most már be van dugva :D
A kérdező hozzászólása: Arra, hogy legutóbb, hogy javult meg nem emlékszek.


Csökken cs 1.6-on az fps-em, mikor mozgatom az egeremet! Mit tegyek?

Az a probléma, hogy egy x7-es egerem van és mikor counter-strike 1.6 közben bármerre mozgatom az egeret, minél jobban mozgatom, annál kisebb az FPS-em! Beírtam: developer 1 fps_max 500 és 500 volt az fps-em tehát nem a videókártyával van a baj!!

Legjobb válasz: Milyen gép ez?

Milyen gép ez?
A kérdező hozzászólása: Figyelj! Nem a géppel van a baj, lehet, hogy a gépemen vmi elromlott, mert eddig nem volt ez!! De mostmár a másik egérrel is ez van!! Lehetséges, hogy valamiféle vírus? Ha igen, akkor milyen? Avast! felismeri? Elõre is köszi. :/
Még az is lehet, de én nem ismerem a vírusokat, viszont az avira jó. Ha másik egérrel se jó, akkor próbáld ki másik usb-be hátha ott jó lesz. Ha a géped jó akkor mi marad? A játék. Feltelepítheted újra.
A kérdező hozzászólása: Újratelepítettem, igen, nekem is eszembejutott. Újratelepítettem, de ugyanaz maradt a probléma!
A kérdező hozzászólása: Na szóval! Az történt, hogy a C-meghajtón nagyon kevés hely volt. Felszabadítottam, lett 10 GB szabad hely. Mûködött minden, nagyon jó volt. Elmentem itthonról, kikapcsoltam a gépet. Hazajöttem, bekapcsoltam, majd elindítottam a CS-t. Ugyanaz lett a probléma! Megnézem a C meghajtót, már csak 7GB szabad hely. Ez mitõl lehet?? Semmi nem lett letöltve.
Úgy érted hogy amikor lett 10 giga helyed, akkor jól ment a cs?
A kérdező hozzászólása: Igen! De mindegy, mert most meg 15 giga szabad hely van, de még most sem jó! Catalyst-ot megnyitni nem tudom! :|

Mit tegyek az egérfogóba, hogy végre megfoghassak egy szemtelen egeret?

A télen beszökött egy huncut egér a konyhánkba, már mindent megpróbáltam hat egérfogóval, de meg sem kóstolja a csalikat. Néha látom amint kiszalad a gáztűzhely mögül, és a képembe röhög

Legjobb válasz: Lehet kapni egy élve egérfogót. Így nem lesz szegénykének baja sem és garantáltan megfogod vele. Ez olyan, kis pici rácsos valami, aminek belsejébe fel lehet szúrni valamilyen finomságot, pl. sajtot és ki van támasztva, ilyen rugós azt hiszem és akkor ha belesétál ez bezáródik és bent marad a kisegér.

Lehet kapni egy élve egérfogót. Így nem lesz szegénykének baja sem és garantáltan megfogod vele. Ez olyan, kis pici rácsos valami, aminek belsejébe fel lehet szúrni valamilyen finomságot, pl. sajtot és ki van támasztva, ilyen rugós azt hiszem és akkor ha belesétál ez bezáródik és bent marad a kisegér.
Hát hülye lenne meghalni :) A rajzfilemekben sajtot raknak az egérfogóba. Egyébként van ez a ragadós egérfogó, amibe beleragad az egér és nem bír szabadulni. Miért nem raksz ki olyat?
Az egerek addig aranyosak, amíg nem a konyhában, kamrában garázdálkodnak, mert nagy károkat tudnak csinálni. :( A kérdésre válaszolva én is a csokit javaslom csalinak.
A kérdező hozzászólása: Gyerekek BINGÓ sikerült.Már ott tartottam, hogy a diókat is kiette a fogókból anélkül, hogy elcsattant volna. Végül megvettem ezt a ragasztós dolgot, kitettem vagy négy csalit - középen dióval, vagy csokival - , s mire az utolsót is kihelyeztem, akkorra az elsõ már meg is fogta.Másnapra, meg a párját ( nem tudtam, hogy ketten voltak).Kicsit sajnáltam õket (sõt), de már nagyon elszemtelenedtek, és nagyon otthon érezték magukat. Köszi a tippeket. Béke poraikra!!!
SZÍVTELEN, KEGYETLEN! Másképp is meg lehetett volna fogni õket, úgy hogy ne essen bántódásuk! :(((((
A kérdező hozzászólása: Én meg IMÁDLAK SZERETLEK!!!!! Hidd el ezt nem! Négy hete keserítik az életünket. Én kisvárosi neveltetést kaptam, s a családom fontosabb, mint egy ilyen kis cincogi. (Halottam, hogy õk is képesek betegségeket terjeszteni)Nálunk kis gyerek is van, úgyhogy Mea culpa!!! Inkább az enyémek, mint az övéik. Egyébként nálunk nem lehet kapni ilyen humánus egér csapdát. De szerintem azt is kijátszották volna.
Melyik csali tetszett nekik? Én is most készülök kirakni csapdákat. De én élvefogót, aztán elengedem a réten. Egyszer már a férjemmel becserkésztünk egyet és kitettük a kukoricásnál. ;) (én is nagyon sajnálná õket... :() Addig is míg jön a válasz próbálkozom a csokival...
Én Londonban vagyok, többen lakunk egy házban és sajnos mint itt a legtöbb helyen, egerünk is van. Az elõbb a szemem láttára sétált be a szobánkba és szaladt be a szekrénybe. Isten irgalmazzon neki, mert Én biztos, hogy nem tûröm el, hogy a szobában mászkáljon. Apámtól kaptam egyetlen egérfogót, azt készülök felhúzni. Humánus módszer, mint a giotin. Azt is azért találták fel, hogy ne szenvedjen az elítélt.
ne öld meg!
Nekem nem lenne szívem õt bántani. Olyan módszert válassz az elfogásához, amivel biztosan nem esne bántódása, hiszen olyan aranyosak a kisegerek!!
Nézd ezeket a szemeket!!! Kekszet kér! :) http://www.google.hu/imgres?q=hajfest%C3%A9k+s%C3%B6t%C3%A9t..
A kérdező hozzászólása: Dióval, többféle kolbásszal, szalonnával is próbálkoztam már. Ravasz kis dög!!! Ha így folytatja megkedvelem. A barátaim, már neki szurkolnak!!! Nem adom fel! A ragasztót, meg a csokit még nem próbáltam. Este míg alszik a gyerek, lopok tõle. Remélem beválik! Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!!!
Mi ragasztóval és dióval, szalonnával és kolbásszal sikerült megfogni õket nameg egy cicával!
a ragasztó tényleg jó dolog. én egy kis kolbászt tettem a ragasztó közepére és bele is ragadt a garázsban. de jó lehet a dió is.
Hajrá kisegér!! :)
Nekem egyszer gyulai kolbásszal sikerült. Annak már nem tudott ellenállni :)
Egy pici sajtot, vagy szalonnával is próbálkozhatsz.
Sajtot, csokit próbáltál már?
jaj utolsó vagyok, most látom h már végük van. miért nem vettél olyan izés egérfogót amibe ha belemegy nem tud kijönni. az utcán meg kiengedted volna, ennyi. én így szoktam, nincs szívem megölni õket.

Gta San Andreas-ban a menüben jó az egér. (vagyis csak a kurzor a kattintásra nincs semmi). De ha elkezdek játszani akkor nemműködik az egér. Mit tegyek?

Windows7-em van.

Legjobb válasz: Szerintem a menüben át kell állítanod hogy a billentyûzet és egér legyen az irányító

Szerintem a menüben át kell állítanod hogy a billentyûzet és egér legyen az irányító
A kérdező hozzászólása: Be van állitva..

SOS! A laptopom egyik pillanatról a másikra elkezdte nem felismerni az egeret, amit 2 éve használok hozzá! Mit tegyek?

Azt írja ki, hogy "USB Device Not Recognized", aztán meg hogy "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" Most ezzel mit csináljak? Biztos, hogy nem valami vírus vagy kémprogram, már azt leellen?riztem 3 féle programmal. Vagy kétszer újra is indítottam, de semmi. Más USB-s dolgokat felismer rendesen, mint eddig. Ha másik USB "lyukba" dugom az egeret, akkor is ugyanez van. :-/

Legjobb válasz: mert az egeredben aktiválódott a "tervezett elhasználódás", gyártástechnológiai és alapanyag értelemben ez ellen nem tudsz mit tenni, újat kell venni

mert az egeredben aktiválódott a "tervezett elhasználódás", gyártástechnológiai és alapanyag értelemben ez ellen nem tudsz mit tenni, újat kell venni
nem telepítetted újra mostanában a windowst? ha igen akkor minden drivert felraktál a laptopodhoz? esetleg a biost állítsd vissza alap beállításokra vagy frissítsd
másik egérrel is ugyanez a gond?
A kérdező hozzászólása: Nem telepítettem újra, nem csináltam vele semmi ilyesmit, nem értek hozzá! :S A másik egerem mûködik vele! Amit az elsõ ír, az igaz, vagy viccelt?
nem olyan drága egy egér vegyél ujat nekem egy év alatt ez az ötödik sztem nem nagy befektetés
A kérdező hozzászólása: Hát persze, ha muszáj, akkor veszek újat, csak... Hátha valaki tudja, mit kell ezzel csinálni !
Próbáld ki az egeredet egy másik laptoppal, vagy asztali géppel, ha azzal se megye akkor az egér a hibás, kell egy másik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az az egér csak Win7-hez jó, és nincs más olyan gép a környezetemben, amin az lenne :-/ Na de köszi, veszek inkább másikat :-D
Érdekes a párosítás. Próbálj másik egeret.
A kérdező hozzászólása: mar probaltam egy uj egerrel is de ugyanaz a helyzet

A cicám megette az egérragasztóba ragadt egeret! Mit tegyek?

A szomszéd tette ki az ajtaja elé,mert szegény állat szenvedett és a kiscicám valószínûleg leszedte róla és megette! Azt mondta a ragasztó nem mérgezõ,de furcsán viselkedik,mint egy részeg,nem tud egyenesen menni! Ugye nem hal meg? Mit csináljak vele? :(((

Legjobb válasz: Az egérragasztó nem mérgezõ. Nem lehet, hogy szomszédod valami mérget is használ, amibõl evett az egér mielõtt beleragadt? Vidd a cicát orvoshoz minél elõbb! Már akkor rég el kellett volna vinned, amikor leültél megírni ezt a kérdést! Ilyen esetekben nagyon sokat számít pár perc is!

Az egérragasztó nem mérgezõ. Nem lehet, hogy szomszédod valami mérget is használ, amibõl evett az egér mielõtt beleragadt? Vidd a cicát orvoshoz minél elõbb! Már akkor rég el kellett volna vinned, amikor leültél megírni ezt a kérdést! Ilyen esetekben nagyon sokat számít pár perc is!
Hívj állatorvost.
Én azonnal elvinném állatorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Figyelem és csak az a baja, hogy a lábai olyanok, ezért megy olyan furcsán! Csak azt nem tudom mivel tudnám leszedni, elkérem a papírjait!
Sok egérragasztóban van méreg is! A felragadt egér addig szenved, amíg valaki el nem intézi vagy magától bele nem hal a sokkba és a szomjúságba. Ezért sok ragasztóba mérget is raknak, méghozzá valami gyorsan ölõ cuccot. Úgyhogy nagyon sietni kéne ahhoz az orvoshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!