Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek azért (267 db)

Mit tegyek azért, hogy a a barátom szülei befogadjanak, hogy már első látásra is jó benyomást tegyek?

Legjobb válasz: Csak viselkedj természetesen, mert azt meg lehet érezni, mikor valaki másnak akar látszani, mint ami valójában. Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg önmagad lenni, de azért legyél persze udvarias és ha ti mentek hozzájuk, akkor vigyél nekik valami ajándékot. Ennyi. Bízz magadban, minden ok lesz!

Csak viselkedj természetesen, mert azt meg lehet érezni, mikor valaki másnak akar látszani, mint ami valójában. Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg önmagad lenni, de azért legyél persze udvarias és ha ti mentek hozzájuk, akkor vigyél nekik valami ajándékot. Ennyi. Bízz magadban, minden ok lesz!
Aranyszabály, hogy az elsõ találkozón nem szabad riválisként feltûnni az anyós számára. Diszkrét öltözet, amibõl nem lóg/látszódik ki semmi, ez alap. Légy csinos, rendezett, de ne a csábítós ruhádat vedd fel, mert az ellenérzést válthat ki az anyósban (riválisként tekinthet rád, úgy érezheti, hogy a fiát nem veszed komolyan, stb.). Légy udvarias, kedves, nyitott. Kérdezd meg a párod, hogy pl. egy vasárnapi ebédre mennyire illik felétek kiöltözni. Mik a tabutémák, hogy állnak a humorral, mennyire fogadják el az ajándékokat (van, amikor meg lehet sérteni másokat ajándékkal, emiatt érdemes érdeklõdni), mennyire fogadják az ebéd utáni segítséget, stb. Érdemes megkérdezni, hogy apuka/anyuka mennyire politizál, mit érdemes kerülni. Nagyjából ennyi. :) Sok sikert!
Vigyél az anyukájának egy szál virágot.Ebéd után ajánld fel, hogy segítesz leszedni az asztalt, vagy elmosogatni. Szolidan öltözz fel, és sminkeld magad.Ne legyél szótlan, és kérdezz tõlük bátran.
Lássák rajtad hogy szereted a fiukat. De ne abból, hogy az ölébe ülsz, vagy simogatod, legjobb ha nagyon egymáshoz sem értek. Viszont a szemedbõl elvileg sugárzik, ha tényleg szereted. Látni fogják az igyekezetet is. Ja meg az alapvetõ illemszabályok, lássák, hogy volt gyerekszobát, lányként neveltek fel = tényleg felajánlod, hogy segítessz leszedni az asztalt.

Mit tegyek azert h a baratom higgyen nekem a multunk eleg zavaros hazudtam neki de mar oszinte vagyok es odaig jutottunk hogy mar egyaltalan semmit nem hisz nekem en nagyon szeretem ot es nem akarom elvesziteni de ez igy nem mehet tovabb mit tegyek?

masik dolog amugy mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom es mar teljesen tanacstalan vagyok nem tudom mit tehetnek hogy higyen nekem pedig rengeteget gondolkoztam mar ezen

Legjobb válasz: Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.

Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.
Ha eljátszottad a bizalmát, egy idõre igenis szükség van a pincsi üzemmódra, de innen nehéz lesz visszaállni. Ha õ is veled akar maradni, akkor visszatérhet az a bizalom, de ez hosszú-hosszú idõ (és nem biztos a végkimenetel). Az én barátnõm is játszotta már el a bizalmamat, de vissza tudta nyerni, szóval lehet értelme.
Hinni a templomban kell. Már bocsi...
A kérdező hozzászólása: Hat en hiszek benne hogy nem!!
remélem legalább úgy kötõdsz hozzá hogy közben megcsal meg átver... :S
A kérdező hozzászólása: ez teny hogy fuggok tole :P olyan mint a drog.... :| es a psciholugusos ize meg nem segitett mert mar voltam miatta es ck ugymondd "segitett tullepni rajta" de az sem volt semmire jo csak ot bantottam meg vele :|
betegesen függesz tõle ez nem egészséges. Jogod van neked is az életedhez... szerintem menj pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: nyugodtan iranyithatja nem erdekel csak ne hagyjon el nekem o az eletem nelkule nem elet az elet
sztm azért mert hazudtál neki, nem kéne hogy õ irányítsa az életed ("mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom") érthetõ hogy nem bízik benned (bár attól is függ miben hazudtál neki) de ez akkor sem jogosítja föl arra hogy így megszabjon neked mindent. Bár ahogy látom, te ilyen pincsi üzemmódba nyomod.
Kár tenni bármit is, már rég elveszítetted. Lehetsz vele még hónapokat, éveket úgysem maradtok együtt, és nem is lesztek boldogok... Persze ne legyen igazam.
Írj helyesen és tagold a szöveget rendesen! Értelmezhetetlen amit írtál!
, ?, , , ., , , , -d, , , , gy, .
A kérdező hozzászólása: Nem eroltetes mert o is akarja de nem tudom mit tehetnek annyira felek hogy elveszitem...volt egy idore elkerultunk egymastol es kerdezett arrol az idoszakrol en hazudtam mert feltem hogy ujra elveszitem ez miatt mar egyaltalan nem hisz nekem bar kiderult az igazsag megsem valtozott semmi csak roszabb let hogy hazudtam....
mennyi partnered volt? ez a gond?

Hogyan és mit tegyek? azért néha még szeretem é is de mit tegyek?

Már lassan 3 éve annak hogy a barátn?mmel szakítottam ennek ellenére 3 éven keresztül minden egyes rám ír msn-en vannak olyan napok mikor szeret szivatni stb.. de van mikor olyanokat ír mint pl: "szeretsz? de nem barátként" meg ilyenek és nem tudom hogy mit tegyek zavarjam el a p*csába? vagy mit mondjak neki? segítsetek légyszi KORT/NEMET IS KÖSSZI:)

Legjobb válasz: Hát olyan nagyon ne foglalkozz vele. Ez már nem vonzódás a részérõl. Inkább játék. Maradjatok barátok.

Hát olyan nagyon ne foglalkozz vele. Ez már nem vonzódás a részérõl. Inkább játék. Maradjatok barátok.
Törlés/tiltás és sose válaszolj se msn-re se sms-re, és ne hívd fel õt soha.Találkozni meg eszedbe ne jusson.Ja és ha valami idegen bepróbálkozik nálad msn-en más címmel/névvel, akkor ne vedd fel partnernek:-)
2.vagyok. 23n.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat és ha jobban átgondolom magamtól is megtehettem volna :/ de azért köszönöm =)


Mit tegyek azért, hogy újszülött kisbabám étrendje átálljon 3 órásra?

Ugyanis mióta "megízlelte" pár naposan az anyatej ízét, azóta egyfolytában szopizni akar. Van, hogy több órán keresztül is. Utána pedig egyhuzamban akár hat-hét órákat is aludna. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Én ugyan az igény szerinti szoptatás híve vagyok, de azért van egy egészséges határ, amin belül kéne maradni. Ha túl sokat eszik, az megterheli a pocakját, és ki is tágulhat. Próbáld valamennyire beállítani, hogy max 20-30 perc szopi, esetleg 40 perc. Utána pedig azért teljen el legalább 2 óra...hogy legyen ideje megemészteni. :) Még felnõtteknek sem egészséges ha egyszerre tele "zabálják" magukat utána meg órákig nem esznek.

Én ugyan az igény szerinti szoptatás híve vagyok, de azért van egy egészséges határ, amin belül kéne maradni. Ha túl sokat eszik, az megterheli a pocakját, és ki is tágulhat. Próbáld valamennyire beállítani, hogy max 20-30 perc szopi, esetleg 40 perc. Utána pedig azért teljen el legalább 2 óra...hogy legyen ideje megemészteni. :) Még felnõtteknek sem egészséges ha egyszerre tele "zabálják" magukat utána meg órákig nem esznek.
Az enyém is ezt csinálta az elején, rettenetes volt. A végén már nem tudtuk, hogy most az éhség miatt sír, vagy a hasa fáj. :( Egy újszülöttet viszont felesleges 3 órán keresztül váratni. Annak idején, amikor ezt erõltették, mindig adtak a köztes idõben teát vagy cukros vizet. Szerintem bõven elég, ha kivárod a 1, 5-2 órát, napközben pedig, ha nagyon alszik, 4 óra után ébreszd fel. Nekem legalábbis ezt javasoták, bevált. Aztán ahogy egyre többet tud enni egyszerre, úgyis beáll a 3 órára. Az enyém most 2 hónapos, órát lehet hozzá igazítani. :)

Fiúk! Szerintetek mit tegyek azért hogy ne utasítson vissza és azért hogy járjunk? Hogyan viselkedjek ha vele vagyok?

16 éves srác vagyok és van egy lány,akivel nagyon jó barátok vagyunk.A környezetünk folyton azt hiszi hogy járunk de sajnos nem így van.Köztünk soha nem volt szó arról hogy mi lenne ha járnánk mivel a lány csak nagyon jó fiú haverjának tart én viszont szeretnék járni vele csak sajnos az az igazság hogy nem tudom hogyan mondjam el neki és attól félek ha elmondom akkor nemet mondd:(

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg. A barátságnak már amúgy is lõttek, mert te szerelmes vagy. Ha nem tetszel neki, akkor el fog utasítani, de hát ilyen az élet.

Szerintem próbáld meg. A barátságnak már amúgy is lõttek, mert te szerelmes vagy. Ha nem tetszel neki, akkor el fog utasítani, de hát ilyen az élet.
Próbáld meg a tudtára adni, hogy te többet érzel iránta, de csak apró dolgokkal, hogy ne érezze letámadásnak.Vagy pedig mondd el neki, hogy mit érzel, beszéljétek meg.Talán ez lenne a legjobb..
A kérdező hozzászólása: A lánynak ékszert adtam a szülinapjára szóval szerintem sejti hogy picit többet érzek iránta mint barátság... Sajnos nincs elég bátorságom ahoz hogy nyíltan beszéljek vele mert félek hogy elutasít és én biztosra akarok menni
Legföljebb megmondja, hogy õ csak baràtjaként szeret.. Attól még azok lehettek utána.Ráadásul ha nyíltan megmondod neki hogy mi a szitu, akkor látni fogja, hogy bàtor vagy, õszinte vagy vele.Ha szeret téged egy kicsit is, nem fog eltaszítani magàtól, és neked is jobb lesz utàna..
A kérdező hozzászólása: Sajnos én nem élném túl ha nemet mondana mert nagyon szeretem:((
De nem lenne jobb tisztázni a dolgot?Így egyre rosszabb lesz, hidd el.. Persze ahogy gondolod, tégy úgy, ahogy jónak látod.
A kérdező hozzászólása: Ha most elmondanám neki hogy szeretem kidobna de ha egy kicsit udvarolnák neki akkor nem.Sajnos ezt nem tudom hogy hogyan csináljam
gyûjts erõt, és hivd el randira, (na csak úgy ahogy irtad hogy kettesben vagytok mindig hanem szószerinti randira!!!)ha minden jól megy akkor nyert ügyed van.

Mit tegyek azért hogy egy kicsit is hízzak és jó legyen az alakom is (de azért eszek eleget)?

Negatív hozászolásokat nem kérek.

Legjobb válasz: Irass az orvosoddal Nutridrink-et... 2-3 hónapig iszogasd naponta 2x

Irass az orvosoddal Nutridrink-et... 2-3 hónapig iszogasd naponta 2x

Mit tegyek azért, hogy szeressen?

A helyzet az,hogy leszbikus vagyok,anyum nem rég tudta meg.Azelőtt sem mutatta ki azt,hogy szeret,de mostanában... Akár milyen rosszat teszek,mindig mondja,hogy inkább magamban keressem a hibákat,mert van elég.Az interneten szoktunk veszekedni,hisz legtöbbször ott beszélek barátnőmmel,tehát ha nem dugja be,akkor rögtön rossz kedvem van.Ma épp azon duzzog,hogy mondtam mamámnak,hogy azért nincs jó jegyem,mert nincs internet,ami igaz is,mert,ha nem tudok beszélni párommal,akkor nem megy a tanulás.Úgy érzem nem ért meg és nem is szeret,de ez nekem annyira fáj.Mióta megtudta azóta alig beszél velem,ha beszélgetni akarok,akkor sose ér rám,pedig eddig mindig az volt a baja,hogy sose beszélünk eleget.Hol azért sírok,mert nem tudok eleget beszélni barátnőmmel,hol azért,mert nem érzem anyum szeretetét. Ezen a héten végig elmosogattam,felmostam,porszívóztam,söprögettem,de neki ez sem elég,még többet akar. Játszottam és beszélgettem velük esténként,de ez se felel meg neki,nem tudom mit tegyek. Mit tegyek annak érdekében,hogy kimutassa felém azt,hogy szeret? Hogy legyek jobb lánya??? 17/L

Legjobb válasz: Ne haragudj de ezen a mondatodon egy kicsit kiakadtam. " hogy mondtam mamámnak,hogy azért nincs jó jegyem,mert nincs internet" Én internet nélkül nõttem fel ahogy sok millióan mégis tudtunk tanulni. Ez egy üres kifogás. Ha az én lányom ezt hozná fel hogy ezért rosszak a jegyei, még a laptopját is kivágnám az ablakon. A másik hogy írod hogy a héten takarítottál:: Csak a héten?? Csak mert ezt külön kiemelted.. Ezért dicséretet vártál volna?? 17 évesen nem segíteni kéne, hanem részt venni a mindennapi takarításban. A leszbikusságodról inkább nem írok semmit.. Így olvasva ez is inkább egy hóbortnak tûnik mint komoly dolognak..

Ne haragudj de ezen a mondatodon egy kicsit kiakadtam. " hogy mondtam mamámnak, hogy azért nincs jó jegyem, mert nincs internet" Én internet nélkül nõttem fel ahogy sok millióan mégis tudtunk tanulni. Ez egy üres kifogás. Ha az én lányom ezt hozná fel hogy ezért rosszak a jegyei, még a laptopját is kivágnám az ablakon. A másik hogy írod hogy a héten takarítottál:: Csak a héten?? Csak mert ezt külön kiemelted.. Ezért dicséretet vártál volna?? 17 évesen nem segíteni kéne, hanem részt venni a mindennapi takarításban. A leszbikusságodról inkább nem írok semmit.. Így olvasva ez is inkább egy hóbortnak tûnik mint komoly dolognak..
más is tanult már úgy hogy nem beszélt a párjával. kicsit fel kéne nõni. nem arról szól az élet, hogy fenékig tejfel. ha tanulnod kell akkor vedd az erõt magadon és tanulj, ha meg takarítani kell akkor takaríts. én évek óta ezt csinálom, pedig csak 21 vagyok. felváltva vagyok takarítónõ itthon meg tanulok. néha meg eljárok ide-oda.
természetes hogy szeretne beszélni a párjával és rossz neki ha nem tud amúgy lehet hogy nektek sosem kellett prezentációt csinálnotok, kiselõadást stbt amihez kell net, de egyre gyakrabban van hogy a suliba kell csinálni ilyeneket, és hanganyagokat/képeket nehéz letölteni net nélkül, ez meg ugye hozzátartozik a tanuláshoz, úgyhogy nem üres kifogás ha meg az ember nincs rendben lelkileg akkor persze hogy nem megy neki a tanulás, ülhetsz órákat a könyv felett bõgve, semmit nem használ és ne te legyél jobb lánya anyám is ilyen, vállalta hogy gyereket szül de nem gondolt bele hogy embert kap és nem egy forgatókönyv alapján mûködõ valamit nem a te hibád ha nem képes szeretni, ha szoktál neki segíteni és kedves vagy gyakorlatilag mindent megtettél amit megtehetsz, ha nem képes nyitni feléd akkor nem a te hibád a dolog
A kérdező hozzászólása: Meg szerinte õ csak egy cseléd és senki sem szereti, ez nem is család.. pedig én mindent megteszek, de soha semmi nem elég.
A kérdező hozzászólása: Komoly dolog, õ is tudja. Nem csak akkor takarítok, csak azért emeltem ki, mert van 2 másik testvérem, akik [email protected] se csinálnak és feléjük jobban kimutatja. Nem üres kifogás, nem megy a tanulás, ha nem tudok beszélni párommal, akkor csak sírok és úgy végképp nem megy. ://
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig 4-es, 5-öst hoztam. Kihúzta a netet és 1-est 3-ast. Anyum örökbefogadott minket, gondolom azt hitte, hogy mi leszünk a tökéletes család. Húgom és öcsém semmit nem csinál itthon, ennyire se tanulnak mint én, de mégis jobban szereti õket és ez barátnõm elõtt is így volt, nem tudom mi többet tehetnék. :(
Megértem, hogy tiniként minden a szerelem, de azért ha felnõsz, akkor sem beszélhetsz folyton a pároddal, bármennyire is szerelmes vagy. Munkahely, egyetem ezt nem bírja el. És tudni is kell külön létezni, önálló, saját élettel rendelkezõ ember vagy, nem veszhetsz el ennyire egy kapcsolatban. De ez zárójeles megjegyzés volt. Egy szülõnek nem mindig könnyû feldolgozni, hogy a gyereke homoszexuális, adj neki egy kis idõt. Iparkodj a suliban (igen, akkor is kell tanulni, ha nem tudsz beszélni a barátnõddel, ez akaraterõ és elhatározás kérdése), legyél továbbra is ilyen rendes otthon, és majd rendbejön.
A kérdező hozzászólása: Próbálkozom. :)

Mit tegyek azért, hogy kitartóbb legyek?

Ezt els?sorban a távoli céljaimra értem, amiket meg szeretnék valósítani, de kezdem azt érezni, hogy már nem is akarom igazán azt, de nem akarom feladni a célomat.

Legjobb válasz: Meg kell fegyelmezned magad. Ha el akarod érni az adott célt, az csak úgy fog sikerülni, ha teszel érte. Írd fel egy papírra (vagy akár egy word doc-ba :D ), hogy mit szeretnél elérni. Aztán ez alá írd szépen fel, hogy ennek mik a lépései, miket kell megtenned érte, és miket nem szabad csinálnod. Pl.: Orvos akarsz lenni. Akkor ehhez k. jól kell tanulni, nyomni kell a bioszt, kémiát. Tanulni kell, ami unalmas és undorító. De tanulás közben gondolj arra, hogy nem a semmiért teszed, hanem az álmaidért. Ez az elsõ lépés, ezután jelentkezel, majd az egyetemen is jól kell teljesíteni, be kell járni órákra, mittomén. Ez csak egy példa volt. Ezzel azt akartam mondani, hogy csakis te tudsz ezen változtatni, és csa akaraterõvel, fegyelemmel fog menni. "Alattad a föld, feletted az ég, BENNED a létra." Esetleg, ha elérsz egy kisebb célt, kapj magadtól valami jutalmat. Amit szeretsz, szeretnél, vagy eddig is megkaptad, de ezután csak akkor engeded meg magadnak, ha teljesítettél érte. Remélem, segítettem.

Meg kell fegyelmezned magad. Ha el akarod érni az adott célt, az csak úgy fog sikerülni, ha teszel érte. Írd fel egy papírra (vagy akár egy word doc-ba :D ), hogy mit szeretnél elérni. Aztán ez alá írd szépen fel, hogy ennek mik a lépései, miket kell megtenned érte, és miket nem szabad csinálnod. Pl.: Orvos akarsz lenni. Akkor ehhez k. jól kell tanulni, nyomni kell a bioszt, kémiát. Tanulni kell, ami unalmas és undorító. De tanulás közben gondolj arra, hogy nem a semmiért teszed, hanem az álmaidért. Ez az elsõ lépés, ezután jelentkezel, majd az egyetemen is jól kell teljesíteni, be kell járni órákra, mittomén. Ez csak egy példa volt. Ezzel azt akartam mondani, hogy csakis te tudsz ezen változtatni, és csa akaraterõvel, fegyelemmel fog menni. "Alattad a föld, feletted az ég, BENNED a létra." Esetleg, ha elérsz egy kisebb célt, kapj magadtól valami jutalmat. Amit szeretsz, szeretnél, vagy eddig is megkaptad, de ezután csak akkor engeded meg magadnak, ha teljesítettél érte. Remélem, segítettem.
Fogadj fel Engem!!!Majd Én szívesen ostorozlak!!!XD Olyat tanulj amit szeretsz is!!! És hogy ha valamiben jó vagy abból hozd ki a maximumot!!! Sok sikert!

Mit kell, tennem vagy mit tegyek azért, hogy nagyon jól tudjak tanulni és megmaradjon a fejemben egy életre?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igazán jó kérdés! Elöször is ki kell tapasztalnod, hogy hogyan tanulsz a legkönnyebben. Úgy értem, milyen típus vagy? Van aki vizuális, könnyebben megjegyzi ha látja, van aki inkább hallás után (tehát az órán), van aki a kettö kombinációjából stb. Ha pl. olyan problémád van, nem tudod jól visszaadni a tanultakat, érdemes lenne az elején egy kis "bemagolással" próbálkozni, hogy a szakszavak megragadjanak. Vannak akik reggel tanulnak könnyebben, vannak akik este. Van aki, akkor tudja a legjobban, mikor megtanulta, másoknál ennek ülepednie kell. Ha kitapasztaltad az erösséged, hidd el könnyebben fog menni! De, hogy egy életre megmaradjon, sajnos ilyen nincs. A felejtés ugyanis a tanulás után rögtön elkezdödik, s ilyenkor a legnagyobb. Ezért van az, hogy folyton ismételni kell, akkor a felejtés is kevesebb lesz. De sajna, valamennyit mindig felejtünk...

Szia! Szerintem igazán jó kérdés! Elöször is ki kell tapasztalnod, hogy hogyan tanulsz a legkönnyebben. Úgy értem, milyen típus vagy? Van aki vizuális, könnyebben megjegyzi ha látja, van aki inkább hallás után (tehát az órán), van aki a kettö kombinációjából stb. Ha pl. olyan problémád van, nem tudod jól visszaadni a tanultakat, érdemes lenne az elején egy kis "bemagolással" próbálkozni, hogy a szakszavak megragadjanak. Vannak akik reggel tanulnak könnyebben, vannak akik este. Van aki, akkor tudja a legjobban, mikor megtanulta, másoknál ennek ülepednie kell. Ha kitapasztaltad az erösséged, hidd el könnyebben fog menni! De, hogy egy életre megmaradjon, sajnos ilyen nincs. A felejtés ugyanis a tanulás után rögtön elkezdödik, s ilyenkor a legnagyobb. Ezért van az, hogy folyton ismételni kell, akkor a felejtés is kevesebb lesz. De sajna, valamennyit mindig felejtünk...
Tanulj sokat, komolyan. Olvass sokat, idõ után megszokok csak eleinte szar mint minden , de ne regényt annak semmi értelme inkább egyéb szakmai könyveket amik érdekelnek, hidd el sok miliárd van. Azokat folyamatosan tudod hasznosítani, és megragadnak a fejedben, és minél több van a fejedben annál könnyeben tudsz raktározni.
hát az semmiképpen sem segit ha nekinyakalsz egy valaminek! mindenbõl egy keveset kell olvasgatni vagy menj kvizes oldalakra pl honfoglalo.hu ez afféle társasjáték és ott játssz sokat!megjegyzed a válaszokat és töriorán is sokkal okosabb vagy! a matek az más ott hozzáfûzöd valamihez a tanulnivalot! pl a kémiatanárom mondta mindig alsot osztom a felsõvel szorzom a mellette levõvel! ezt mindig elmondta orán és sose volt gondja vele senkinek százalék és effélék számolásánál!

Mit tegyek azért, ha éreztetni akarom, hogy éreztessem a lánnyal, hogy nekem csakis ő kell?

Gyerekek gyerekek, miért is nem jön nekem össze egy barátnő, így majdnem 24 éves létemre? :( Nem vagyok hülye... ezt azt hiszem kijelenthetem diplomás létemre. Nem vagyok teljesen reménytelenül ronda... és ezt nem csak én állítom, és nem is a szüleim...magas is vagyok ez mellé... nem vagyok túlságosan válogatós se, bár tény mi tény, a különbséget a "szintek közt" azért nem lehet nem észrevenni, a lényeg inkább abban van, hogy nem csak a supermodell alkat létezik számomra... Mindenkinek csak barátnak vagyok jó, mit rontok el? Nem éreztetem eléggé, hogy nekem ő kell, tehát nem nyomulok eléggé? Én egyedül erre gyanakszom. (mondjuk egy lány ismerősöm már mondta, hogy én túl jó vagyok... lehetnék kicsit "rosszabb" is ) Mivel sejtem , hogy ez lehet a baj, ezért mostanság, már nem várok annyit, hogy randira hívjak valakit, mint régen. De ez is kevés... itt jön az, hogy "nem érzik...". Szoval ez ellen mégis mit tegyek?

Legjobb válasz: Huh ertelmeztem.a mondanivalodat nem ertem mi a bajuk veledbar ennyibol nem tudom eldonteni. Az teny h a lanyoknak.jobban bejonnek a "roszfiuk" :DD 17/L

Huh ertelmeztem.a mondanivalodat nem ertem mi a bajuk veledbar ennyibol nem tudom eldonteni. Az teny h a lanyoknak.jobban bejonnek a "roszfiuk" :DD 17/L
A "Gyerekek gyerekek" kezdet alapján modoros vagy. A természetesség sokkal vonzóbb. "Nem vagyok hülye... " - Ezt csak mások mondhatják. Önmaga szerint senki sem hülye. "...kijelenthetem diplomás létemre" - Nem. Diplomás létedre sem jelentheted ki. Semmi köze a diplomának az EQ-hoz. Ennyit ér e diplomád... "Mivel sejtem, hogy ez lehet a baj..." - És mekkorát tévedsz! Soha semmiért nem dolgoztál meg, szülõk támogattak. Nõt viszont nem tudnak neked szerezni. De igazából az a baj, hogy szerinted az az egyetlen és legnagyobb bajod, hogy tökéletes vagy. Öcsi, így sosem fogsz tudni változtatni a hibáidon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!