Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek apám megcsalta anyukámat (2 db)

Mit tegyek? Apám megcsalta anyut és már nem bízok benne. (mármint apában)

12/L

Legjobb válasz: Szerintem meg van köze a gyerek-apa kapcsolathoz is a megcsalásnak! A családban az apa szolgáltatja a férfi a mintát...most akkor õ azt látja, hogy tiszteletlen az anyjával, azt tanulja meg, hogy a férfiak disznók, és nem lehet bennük megbízni...Persze, hogy kihat a gyerekre ez az egész! Sajnálom, hogy ezt kell megélned, nem lehet könnyû! :S Errõl az egészrõl honnan tudsz egyébként? Anyukád is tud róla, vagy õ még nem?

Szerintem meg van köze a gyerek-apa kapcsolathoz is a megcsalásnak! A családban az apa szolgáltatja a férfi a mintát...most akkor õ azt látja, hogy tiszteletlen az anyjával, azt tanulja meg, hogy a férfiak disznók, és nem lehet bennük megbízni...Persze, hogy kihat a gyerekre ez az egész! Sajnálom, hogy ezt kell megélned, nem lehet könnyû! :S Errõl az egészrõl honnan tudsz egyébként? Anyukád is tud róla, vagy õ még nem?
"de fontos tudnod, hogy ezzel nem az egész családot árulta" Már hogy a fenébe ne árulta volna el az egész családot, amikor a megcsalásnak a család felbomlása, vagy mindenesetre a család szövetének súlyos lazítása. Aki csalni készül, mielõtt elveszítené a józan eszét, a gyerekére is gondolnia kellene, mert a botrány, a válás körüli családi cirkuszok az õ rovására mennek elsõsorban. A gyerekben nagy csalódást, törést okoz. Megrendíti a biztonságát. Megrendíti a bizalmat az apjában. Törvényszerû.
Nem értem mi köze ennek a kettõtök közötti bizalomhoz. Attól, hogy anyukádat megcsalta, még nem lett más ember apaként. Ezt a dolgot hagyd a szüleidre, õk tudják miért alakult így a dolog- bár megértem miért érzel így, de fontos tudnod, hogy ezzel nem az egész családot árulta el, nem ellened tette. Amíg apaként törõdik veled ugyanúgy mint eddig, addig nincs okod bizalmatlanságra.
A kérdező hozzászólása: *nyújtó apukámra.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lesz. Anya beszélt vele és azt mondta, hogy többet ilyet nem csinál és hogy nagyon megbánta. Anya nem akarja elhagyni azt mondja õ ugyanúgy szereti csak már nem bízik benne annyira. Én sem tudnám elképzelni az életem apa nélkül és rettegek hogy esetleg elválnak, de mégis..már nem tudok rá úgy tekinteni mint az én legjobb, biztonságot nyujtó
A kérdező hozzászólása: Igen. Tudja anyu. Apa egy 15 (akkor még) éves lánnyal csinálta. Akivel a család is jóban volt.
"A ti kapcsolatotok teljesen más, mint egy ami egy férfi és nõ között van, amit tett nem jelenti azt, hogy te nem bízhatsz benne. A te helyzeted teljesen más, mint az anyukádé." Na persze. Látszik, hogy te sem éltád át kiskamaszként, hogy milyen az, amikor apa félrelép, anya titokban minden éjjel zokog, reggelente meg próbálja eljátszani a nyugodt anyukát.. de bízzál csak apuban, végülis csak a család hullik szét miatta, az igazán semmiség, lényeg hogy egy jót dugott, aztán ha erre rámegy a felesége is, a gyerekei is... na bumm. :(
3! Kivéve a "gyevi bírót", amikor a férj alapból szoknyabolond, és nem fekszik le, csak a fûvel, meg a fával.
Ahhoz, hogy ennyire elromoljon a kapcsolatuk mindketten kellettek. Anyukád rosszul választott, vagy túlságosan elkényelmesedett a kapcsolatban, de akárhogy is volt nem csak apukád hibázott, hanem mindketten. Azt szokták mondani az éremnek két oldala van, ne ess abba a hibába, hogy csak az egyik felét nézed meg, mert van, hogy mind a két oldal ugyanolyan... A ti kapcsolatotok teljesen más, mint egy ami egy férfi és nõ között van, amit tett nem jelenti azt, hogy te nem bízhatsz benne. A te helyzeted teljesen más, mint az anyukádé.
5. Ha az apuka fûvel fával típus, akkor annak a dolognak nem kellett volna eljutni házasságig, fõleg nem gyerekvállalásig. Az ilyesmi normál esetben nem fél év után történik, évek alatt meg észre kellene venni dolgokat. Ennyi idõ alatt azért nem egy eset derült volna ki, ha valóban ilyen természet az apuka. 6. Nem éltem át, de én sem tökéletes családban nõttem fel. Ha történt valami, akkor az sohasem csak az egyik fél hülyesége miatt történt. A megcsalás persze mindenképpen undorító módja a boldogságszerzésnek, de szerintem rosszabb egy olyan családban élni ami tele van elfojtott indulattal és szenvedéssel, mint külön találkozni két boldog és felszabadult emberrel. Rossz dolog amit tett az apja, de mi nem tudhatjuk, hogy egyáltalán próbálkoztak-e a kapcsolat megmentésével vagy sem. Nem tudjuk mi vezetett idáig. Az apuka kétségtelen, hogy hibás, inkább válnia kellett volna, ha anyuka felé sem nézett évek óta. Én csak azt mondom, hogy ha valaki utálni kell, akkor nem feltétlenül igazságos csak az egyik oldalt. Az azért elég sokat elmond, hogy az anyuka nem akar elhagyni egy olyan embert, aki szinte a lányával egykorú lánnyal feküdt össze. Persze 15 évesen már egészen felnõttnek néznek ki mostanában a lányok, de.... Lehet, hogy tényleg jobb, ha nem annyira bízol meg apukádban.

Mit tegyek ha apám megcsalta anyukámat egy nővel, aki most le akar költözni a hétvégi házunkba és csak lelki zsarolással (öngyilkosság) tartja magánál az apámat?

Apukám már otthagyhatná a n?t de nem teheti mert öngyilkossággal fenyeget.

Legjobb válasz: Apadnak ha esze lenne, nem adna neki hetvegi nyaralo kulcsot!!!!!! ...en biztos hagynam, hogy ongyilok legyen...szomoru, de teny vannak emberek akik ilyen nyomorult modon akarnak magukhoz lancolni masokat azoknak csaladjaval(onzo modon) nem torodve. Apadnak esze lenne, se kulcsot nem adna, sem idot ennek a nonek a tovabbiakban. Mit tehetsz? A valaszokat amiket kapsz, akar apad orra ala is dughatod. Olvasson es okuljon!!! Nem sajnalom apadat!!! Egyutt erzek Edesanyaddal. Neki milyen szornyu lehet most!

Apadnak ha esze lenne, nem adna neki hetvegi nyaralo kulcsot!!!!!! ...en biztos hagynam, hogy ongyilok legyen...szomoru, de teny vannak emberek akik ilyen nyomorult modon akarnak magukhoz lancolni masokat azoknak csaladjaval(onzo modon) nem torodve. Apadnak esze lenne, se kulcsot nem adna, sem idot ennek a nonek a tovabbiakban. Mit tehetsz? A valaszokat amiket kapsz, akar apad orra ala is dughatod. Olvasson es okuljon!!! Nem sajnalom apadat!!! Egyutt erzek Edesanyaddal. Neki milyen szornyu lehet most!
A kérdező hozzászólása: 6 éve voltak együtt a szüleim meg több mint 15 éve. Anyukám két hónapja tud róla.
Gyereket szült apukádnak? Mióta vannak/voltak együtt? Anyukád tudott róla végig?
Aki öngyilkos akar lenni nem mondja, hanem csinálja. A nõ szándakai egyértelmûen zsarolásra mennek ki, legyen öngyilkos. Úgysem lesz. Max játszik kicsit. A gyógyszert vett be esete pedig a nevetségessé tétel. Elég speciális esetben hal meg abba valaki. Még, ha elég erõs nyugtatóról is van szó.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok hogy nem tudom összeszedni a gondolataimat, de gyorsan történnek a dolgok. Vázolom röviden hogy miket tett/tesz az a nõ apukám megtartása érdekében: -gyógyszert szedett be -gyereket szült -elakarja adni a házát hogy leköltözhessen a hétvégi házunkba és munkt vállaljon helyben Megjegyzem aki képes év vége elõtt a gyerekeit átköltöztetni és más iskolába járatni, annak csak a saját érdekei fontosak. A legújabb ötlete hogy látogassuk meg közben õket (mondván majd meg szokjuk).
Sajnos itt apukád már csak több rossz közül választhat. Hiszen ha jól megnézed, neki most 2 családja is van. Akármelyiket választja, a másikat cserben hagyja.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi segítséget!!! Annyit változott a helyzet hogy azóta nem tudjuk már biztosra hogy apukám otthagyná a nõt :( + a kérdésbe elfelejtettem beírni hogy mostohatestvérem is van. (õ errõl nem tehet de nélküle egyszerûbb lenne egy kicsit) Várom a válaszokat!
együtt érzek veled. annak idején az én apukám is megcsalta az anyukámat ( és azóta szerintem többször is). nekem ez nagyon nagy trauma volt az életben, mert én elõtte nagyon felnéztem apukámra. Így most tizen egynehány év távlatából azt mondom, nem tudsz mit tenni. Szeresd az anyukádat, támogasd, mert erre most nagy szüksége van, és közben próbálj meg nem elhidegülni az apukádtól, aki nem akart senkit sem bántani, pláne nem téged, még ha ezt is tette. nekem nagyon megromlott a kapcsolatom az apukámmal. nem veszekszünk, szent a béke, csak épp teljesen lezárok elõtte, még a szemébe se nagyon nézek, nem szólítom meg és õ ettõl nagyon szenved. veletek ne így legyen. én nem olyan régen döbbentem rá, hogy így viselkedek vele, és nagyon nehezen tudom most már visszacsinálni a dolgokat. A nõre nem tudok semmi okosat mondani. ez már tényleg apukád ügye, neki kell kikeveredni a szarból, amibe saját magát rángatta. gondolok Rád! kitartás!
Szerintem te ne avatkozz bele! Apukád egyedül döntött úgy, hogy szeretõ kell neki, hát oldja is meg egyedül! Ez az öngyilkosság duma meg olyan szánalmas! Apukádnak nem lenne szabad beengedni a család hétvégi házába! Egyébként sokan nem mernek öngyilkosok lenni, max beszednek annyi gyógyszert, hogy kórházba kerüljenek, de annyit nem mernek, hogy bele is haljanak! Persze valakik még ennyit sem mernek megtenni! Nem tudom miért ilyen buták a nõk egy része! Vagy gyerekkel akarják megfogni a férfit, vagy öngyilkossági kísérlettel! De ettõl még nem fogják õket szeretni! Már nagyon belemerültem... Apukád oldja meg egyedül! A családot hagyja ki belõle!
Nos, a legjobb amit megtehetsz, nem avatkozol bele.Apád magának kereste a bajt, ült vonlna meg otthon a seggén anyád mellett, de neki más nõ kellett.
Akkor most anyukádnak sem lehet könnyû! Szerintem rá figyelj oda, támogasd õt, szüksége lesz rá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!