Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek alacsony (32 db)

Mit tegyek alacsony vérnyomás ellen?

Nagyon keveset mozgok és az alacsony vérnyomás tüneteit tapasztalom. Egyrészt gondolom több mozgás és még egyéb tippek?

Legjobb válasz: Nekem is volt, rászoktam, hogy reggel iszok egy kávét, eleinte utáltam, de már nem. És sok vizet kell inni, higítja a vért, azóta nem vagyok álmos, mire erre rájöttem. Jó a rágózás is, mert legalább az arcizmod mozog.

Nekem is volt, rászoktam, hogy reggel iszok egy kávét, eleinte utáltam, de már nem. És sok vizet kell inni, higítja a vért, azóta nem vagyok álmos, mire erre rájöttem. Jó a rágózás is, mert legalább az arcizmod mozog.
Pont most jöttem az orvostól, mert reggel leesett a vérnyomásom és összeestem. Alapból alacsony(90-95 körül van) Mindössze annyit mondott, hogy sokat legyek levegõn, igyak sok vizet, és próbáljak meg kb egy idõben felkelni minden nap.
Honnan vetted h a sok mozgás majd felviszi a vérnyomásodat tartósan? Mert nem fogja, csak arra az idõre amíg sportolsz. Mennyi a vérnyomásod amúgy?

Mit tegyek alacsony vérnyomás ellen?

Mindig is alacsony volt a vérnyomásom, olyan 90/60 körüli. Azon szoktam viccel?dni, hogy nem gutaütésben fogok meghalni.:)

Legjobb válasz: Én ugyanez. Csak már 14 hós a babám, de amikor megjön elõtte olyan rosszul vagyok, hogy fekve szédülök. Sok folyadékot igyál, meg napközben is nyugodtan kortyolgass tejes kávét, esetleg teát. A kávéból a koffein hamar felszívódik a teából csak fokozatosan.

Én ugyanez. Csak már 14 hós a babám, de amikor megjön elõtte olyan rosszul vagyok, hogy fekve szédülök. Sok folyadékot igyál, meg napközben is nyugodtan kortyolgass tejes kávét, esetleg teát. A kávéból a koffein hamar felszívódik a teából csak fokozatosan.
Szia! Mindha csak magamról írtam volna. A védõnõ nekem azt mondta, hogy 1 héten 2-3X este 1deci vörösbort kéne inni és az segít. De én ezt kihagytam. Mást sajna nem tudsz tenni, nekem volt már 85/50 is, sötétség volt elõttem jó idejig. Én még délben is iszok egy kávét, az egész jó idejig órájig. 14 hetes kismama+ 14 hónapos kisfiú anyukája:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azt hiszem a teával megpróbálkozom, azt amúgy is szeretem. Ott inkább a sok cukor aggaszt, de nem lehet minden tökéletes:)
Szia! Nekem normális esetben is ilyen alacsony a vérnyomásom! Nagymamám mindig azt tanácsolja hogy igyak meg háromszor 2 dl vizet és az "felpumpálja" a vérnyomást! Nekem egyszerse vitte fel, de utána biztosan jobb! A fejfájás pedig szerintem az idõváltozás miatt lehet. Kismamaként szerintem még érzékenyebb vagy! Sok boldogságot a babához! 24/l

Mit csináljak? 14 vagyok 150 cm magas, ebbe a korosztályba alacsony vagyok nem is kicsit, van egy lány akibe szerelmes vagyok de azért nem járna velem mert alacsony vagyok? Mit tegyek?

Legjobb válasz: 14 évesen ez a magasság tökéletes ha azért nem járna veled mert alacsony vagy akkor nemszeret ha valaki szeret valakit elfogadja a hibáival eggyütt Ne aggódj még fogsz nõni..a növést nem lehet befolyásolni

14 évesen ez a magasság tökéletes ha azért nem járna veled mert alacsony vagy akkor nemszeret ha valaki szeret valakit elfogadja a hibáival eggyütt Ne aggódj még fogsz nõni..a növést nem lehet befolyásolni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :D


17 hetes kismama vagyok. Mostanában elég gyakran szédülök, hirtelen elsötétül körülöttem minden? Ez normális? Alacsony vérnyomásom lenne? Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: A szédülés és az alacsony vérnyomás is normális terhesség alatt. Mikor mérte a védõnõ a vérnyomásod? Vigyázz, el ne ess!! Igyál sokat, legalább 3 litert, sétállj levegõn-ha biztosnásgos és a továbbiakat a dokival egyeztesd.

A szédülés és az alacsony vérnyomás is normális terhesség alatt. Mikor mérte a védõnõ a vérnyomásod? Vigyázz, el ne ess!! Igyál sokat, legalább 3 litert, sétállj levegõn-ha biztosnásgos és a továbbiakat a dokival egyeztesd.
en is szedultemk es az alacsony vernyomasnak volt koszonheto, szoval beszeld meg a vedonoddel, tala valamit felir.
Én is igy vagyok pár hete, és ilyenkor lepihenek és megiszok egy 3 in 1 kávét sok tejjel, és utánna rendbe szoktam jönni-nekem a vérnyomásom szórakozik. 22 hetes mami
Szia, Vagy vérnyomás, vagy pedig nyom a kis drága egy fontos eret, amitõl úgyanúgy elzáródik a véráramlat.Tényleg érdemes lenne megmérni a vérnyomásodat bár nekem amióta terhes vagyok alacsonyról azóta lett normális.Ha a bab miatt van akkor ilyenkor próbálj másképp feküdni ülni .
alacsony vérnyomás, alacsony vércukor, rossz vérkép, gondolok itt a vashiányra-okozhatja, beszéld meg a dokival.Én is szédelgek, szednem kell vasat.Magyon vigyázz , amikor érzed hogy kezdõdik, próbálj meg olyan helyet , kapaszkodót keresni, ami biztonságos, ha tudsz leülni, és ha teheted víz mindig legyen nálad, akárhová mész.A doki, vagy védõnõ majd jelzi mitõl, csak említsd meg nekik.
Szia! Ennyi idõsen én is ettõl szenvedtem, sõt még el is ájultam! El kell tt vinni orvoshoz. A doki azt mondta hogy mivel nekem mindig alacsony a vérnyomásom és most a terhesség elõrehaladottságával nagyot változik a kismama szervezete ez normális, ugyanis elkezd helyreállni a normális vérnyomás. Ugyanakkor a baba miatt nagyobb terhelésnek van kitéve a szervezet. Nekem mindig 90/60 volt a vérnyomásom...most már 110-120 között van. Egy hetet vett igénybe a szervezetem helyreállása. Ha rosszulléteid vannak feküdj a bal oldaladra, mert ott vannak a fonotsabb szervek és igy jobb lesz a vérkeringés ami a babának is nagyon fontos. Ja. és polcold fel a lábad ha pihensz. Üdv. 22 hetes kismami

Mit tegyek ha ezt írja ki a telefonom? "Az akkumulátor töltése lassú az usb kapcsolat alacsony elektromos áram szintje miatt"

Lg optimus 4x hd-m van, tegnap előtt vettem meg és nagyon sokáig töltőn legelső bekapcsoláskor. akkor ezt miért írja ki?:(

Legjobb válasz: Mert valószínûleg alacsony töltõáramot ad le. ha gyári töltõd van lehet az akksi hibás ha nem lehet hogy kevés a töltõáram. ha PC-rõl töltöd akkor is okozhatja a hibát mondjuk ha egy 2400maH-s kapacitású akksit 200maH-val töltessz

Mert valószínûleg alacsony töltõáramot ad le. ha gyári töltõd van lehet az akksi hibás ha nem lehet hogy kevés a töltõáram. ha PC-rõl töltöd akkor is okozhatja a hibát mondjuk ha egy 2400maH-s kapacitású akksit 200maH-val töltessz
Annyit tudsz tenni hogy 230 V-bõl töltöd vagy annyit hogy türelmesen vársz-de lehet el sem indul a töltés USB-n. Ez minden akkumulátoros eszközre vonatkozik ugyanis bár a szükséges 5 V-ot leadja az USB kimenet de a töltõáram nagyon eltérhet a szükségestõl.Ezért ha elindul is a töltés akár 3x-4x több ideig tart a hálózati töltéshez képest. Én nem is ajánlom az USB-s töltést ilyen nagy kapacítású akksiknál mert károsodhat is!

Tíz hetes kismama vagyok, és nagyon alacsony a vérnyomásom, pedig mindig normális volt. Mit tegyek, vagy jó így?

Tegnap csak úgy kíváncsiságból megmértem, és elképedtem, mert 102/52 volt, holott általában tartja a szokásos 120-130/80-at. A pulzusom 73, ez jó, de a vérnyomásom aggaszt. Azt mondták, talán nem iszom eleget, de akkor mitől pisilek ennyit éjjel-nappal? A fejem nem fáj, de szerintem akkor se túl jó ilyen alacsony vérnyomással létezni? Vagy ne aggódjak, ha nincs tünetem?

Legjobb válasz: Nekem mindig alacsony vérnyomásom volt amiótta az eszemet tudom, Kislányomal 100 per 50 mértek rá is kérdezett sokszor a védõnõ még él ?:D Most második terheségemnél is ugyan így vagyok nem kell agódni . Nyáron vigyázz inkább magadra sok sok folyadék , ha elmész sétálni ne nagy sétákat tegyél inkább kisebbeket sok sok pihivel mert nyáron elájulhat az ember. Én már csak tudom elég sokszor estem össze persze nem terhesen . Kislányomal egyszer volt csak ájulás de szerencsére puhára estem. 18hkm Boldog Babavárást.

Nekem mindig alacsony vérnyomásom volt amiótta az eszemet tudom, Kislányomal 100 per 50 mértek rá is kérdezett sokszor a védõnõ még él ?:D Most második terheségemnél is ugyan így vagyok nem kell agódni . Nyáron vigyázz inkább magadra sok sok folyadék , ha elmész sétálni ne nagy sétákat tegyél inkább kisebbeket sok sok pihivel mert nyáron elájulhat az ember. Én már csak tudom elég sokszor estem össze persze nem terhesen . Kislányomal egyszer volt csak ájulás de szerencsére puhára estem. 18hkm Boldog Babavárást.
Nincs miért aggódnod.Én az egész terhességemet 90-100/60-nal csináltam végig.Semmi gond nem volt, csak sokat szédültem, de ennyi.Így van, igyál napi 2-3 liter folyadékot az segíthet, bár nekem az se. De, amugy ártalmatlan a babára nézve.
A terhesség miatt lett ilyen alacsony a vérnyomásod, a vértöbblet, illetve a kitágult erek okozzák. Ez normális, a legtöbb terhes nõ így van ezzel. Nekem is mindig normális volt, terhesen viszont a tiédnél még alacsonyabb értékeket mértem. Szédülgettem is rendesen, fõleg az elsõ trimesterben. Azon kívül, hogy kellemetlen, nem jelent problémát.
Valóban a pered egy kicsit alacsony, de a 102 az nem olyan alacsony.130/80 sok embernél már magas, akinek alacsonyhoz szokott a szervezete.
Nekem egész terhességem alatt a védõnõ mindig kb 90/60 mért én és a házi orvosom 120/75. most az Nst is 100 felett mérnek. Rá is kérdeztem a háziorvosnál hogy nem e alacsony azt mondta hogy a terheseknél megszokott az alacsony akkor van gond ha 130felett van. 39+1hkm

Mit tegyek hogy ne legyen ilyen alacsony a vérnyomásom?

16 éves vagyok átlagos fiú és 114/57 a vérnyomásom.

Legjobb válasz: Ha nem szeretnél koffein tartalmú italokat inni: mozogj! Kis kocogás feljebb viszi a vérnyomásod, vagy az úszás nem megterhelõ, de az is serkentõ. Vagy ha bírod a hideg-meleg zuhanyt felváltva az is jót tesz! De ha a könnyebb utat választod: kávé, energiaital. De ne ess túlzásba! Viszont ha sokáig fenn áll az alacsony vérnyomás, az más betegségre is utalhat-akkor mindenképp orvos-!

Ha nem szeretnél koffein tartalmú italokat inni: mozogj! Kis kocogás feljebb viszi a vérnyomásod, vagy az úszás nem megterhelõ, de az is serkentõ. Vagy ha bírod a hideg-meleg zuhanyt felváltva az is jót tesz! De ha a könnyebb utat választod: kávé, energiaital. De ne ess túlzásba! Viszont ha sokáig fenn áll az alacsony vérnyomás, az más betegségre is utalhat-akkor mindenképp orvos-!
A kérdező hozzászólása: Jelenleg kondizok és tavasszal fogok neki bringázni és futni is. Remélem az majd segít. Kávézni egyáltalán nem akarok mert nem szeretem. Köszi a választ. Jöhet még.
teában is van koffein, igyál sokat, azt gondolom mindenki szereti :D
hali, én közel 30 vagyok és ugyanez a problémám, csak nekem 90/50 szokott lenni. Ami biztos: a kávé és a sok koffein az ugyan rövidtávon felviszi vérnyomásod. Ez csak abból fakad, hogy a pulzus számot növeli nem a vérnyomást. Valójában hosszútávon a koffein lefelé viszi. én ebbe buktam bele, nem kicsit. Javaslatom, mint ahogy az elöttem szóló is mondta, sok és rendszeres mozgás, esténként egy deci vörösbor ami nálam bevált.
sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni... VISZONT! ha sok kávét iszol függõ leszel, ami nem túl egészséges... DE! így is inkább kávézz mint hogy energiaitalokkal tömd magad! nagyon nagyon egészségtelen..:/
NE TEGYÉL SEMMIT! teljesen normális a 114/57-es vérnyomás! Ha nincsenek napi rendszerességgel ezek a tüneteid: gyengeség, szédülés, koncentrációs nehézség, fáradtság hányinger akkor ne foglalkozz vele. Majd 50 év múlva visszasírod úgyis mikor 180/140 lesz!

80/60 a vérnyomásom a védönö 2 különbözö vérnyomásmérövel mérte 4szer is azt mondta hogy hitetetlen hogy ilyen alacsony jo hogy nem ájulok el! mit tegyek hogy magasabb legyen?

és 1,5kg ment rám 10hetes kismami

Legjobb válasz: Igyál kávét .én is így voltam,sot még gyogyszert is szedtem rá az 1. terhességemnél,mert akkor nem ittam kávét.Most 33 hétben vagyok,megint az elején elhagytam a kávét ,állandoan rosszul voltam olyan alacsony volt,aztán elkezdtem újra inni,minden nap 2 kicsit és azota minden oké.Inkább iszom kávét,mint hogy szedjek tablettát.

Igyál kávét .én is így voltam, sot még gyogyszert is szedtem rá az 1. terhességemnél, mert akkor nem ittam kávét.Most 33 hétben vagyok, megint az elején elhagytam a kávét , állandoan rosszul voltam olyan alacsony volt, aztán elkezdtem újra inni, minden nap 2 kicsit és azota minden oké.Inkább iszom kávét, mint hogy szedjek tablettát.
Szia én 9 hetes 3 napos vagyok egy deka se jött fel pedig zabálok és nem hánytam eddig csak émelygek és hányingerem van de ezért eszek hát meg mindig éhes vagyok...
Nem kevés, én 13 hetes vagyok és 1, 5 kg-t fogytam.
Nekem egy dl pezsgöt javasoltak reggelihez, mert allitolag ha kajalsz a babahoz el sem jut annyi kis alkohol. Nekem bevalt, babanak sincs semmi baja.
Nekem is ilyen volt.
szia! napjában többször mozgasd át a végtagjaidat, mozogj minél többet. fõleg a reggeli torna befolyásolja a vérnyomást, de a keringésre mindig minden formájú mozgás nagyon jó.
Nekem is mindig ennyi, nem terhesen is. Kávé, vagy egy pohár diétás kóla reggelihez -a kávétól mondjuk undorodom most.. Ha szereted a vörösbort, fél deci naponta nem árt -állítólag, én nem szeretem az alkoholt amúgy sem 7 hetes km
Nekem mindig k.b. ennyi.Alkat kérdése is.Amúgy napi egy kávé rendbehozza és annyi még a babónak sem árt.
Szerintem meg nem kellene rászokni a kávéra. nézz utána neten hogy milyen természetes gyógynövények vannak, amik emelik a vérnyomást. Én 16 éve vagyok cukorbeteg, magas a vérnyomásom stb. Amióta belevetettem magam ezekbe a dolgokba, gyógynövények stb, azóta sokat javultam, szóval nem hülyeség, hidd el. És mégiscsak egészségesebb, mint a kávé. Hiába 1 csésze kávé, az attól még kávé, és a gyerek is megérzi.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek és 10hét alatt ez a 1, 5kg nem kevés??53, 5kg val kezdtem most 55kg vagyok!!!!!!
Nem derült ki, hogy miért szeretnéd, hogy magasabb legyen? Nekem mindig mikor mérte a védõnõ, akkor rámnézett, aztán azt mondja: hááát, beírjuk, hogy 90/60, jó? Mondom, nekem jó. Sose volt olyan magas :-) Sose iszok kávét, meg hasonlókat. Így vagyunk kitalálva, nekünk ez a jó :-)
Nekem nem-terhesen is ennyi volt a vérnyomásom, terhesen pedig még alacsonyabb. Pedig napi egy kávét is ittam, de nem segített. Az elsõ terhességem elsõ felében a munkahelyemen kb délig nem is voltam szinte magamnál, csak követtem a "fényeket", kóvályogtam össze-vissza és bármikor képes lettem volna elaludni. Inkább legyen a vérnyomás alacsony, mint magas. Nekem mindig azt mondta a védõnõ, hogy majd a végére magas lesz, akkor épp az lesz a gond. Ebbõl annyi valósult meg, hogy kb a 35. héttõl volt olyasmi, mint most a tied, addig maradt a délelõtti kóválygás (bár kevésbé, mint az elsõ 20 hétben). A 1, 5 kg nem kevés, emiatt fõleg ne aggódj. Igazából az elsõ trimeszterben nem is kötelezõ hízni, sokan fogynak, vagy tartják a súlyukat. A másodikban, fõleg a 20. hét után lódul meg, akkor jelentkezett nálam a kívánósság is, akkor már sokaknak épp az a problémája, hogy nagyobb volumenû a hízás, mint amennyinek a dokijuk örülne. Most a második babámat várom, a vérnyomásom most is alacsony, most is álomkóros vagyok, most lépek a tizedik hétbe és eddig fogytam két kilót, pedig nem is émelygek, sohasem voltam még rosszul. És nem is nagyon van honnan fogyni (178 cm-hez 63 kg-mal kezdtem a terhességet úgy, hogy rengeteget sportolok a mai napig és szálkás izmos vagyok). Majd beindul szépen minden, emiatt ne aggódj! Legalábbis én tényleg mind a két dologgal úgy vagyok (vérnyomás és súly), hogy addig jó, amíg kevesebb, annál kevesebb probléma lehet késõbb.
Sziasztok! Nekem is 80/60 a vérnyomásom és 10 hetes vagyok.Eddig rendszeresen kávéztam.A védõnõ viszont azt mondta hogy a kávézás vetélést okozhat (amerikai tudósok kimutatták /állítólag/).

A terheléses cukorvizsgán nagyon alacsony lett a cukrom - 2, 7 az elsö eredményem egy óra múlva 3, 6 két ára múlva 2, 8 és három óra után 2, 3- beijesztettek hogy hipoglikemias lesz a babám. Mit tegyek?

Legjobb válasz: növelned kell a szénhidrátbevitelt...Én is épp nemrég voltam dietetikusnál,de én magas cukor végett járok le hetente,és volt 2 otthoni mérésem ami 2.8 a másik 2.9 volt.A doktornõ azt mondta szerinte kizárt hogy ilyen alacsony értékekkel ne lennék rosszul,valamint kérdezte nem érzem e ugy hogy éheznék(azért mert én diétán vagyok),és szerinte ha nem vagyok rosszul és nem éhezek,akkor vagy rosz volt a mérés(ami késõbb beigazolódott!!)De azt mondta ha mégsem a mérés lenne rossz,akkor mindenképp fokozni kell a szénhidrátbevitelt......

növelned kell a szénhidrátbevitelt...Én is épp nemrég voltam dietetikusnál, de én magas cukor végett járok le hetente, és volt 2 otthoni mérésem ami 2.8 a másik 2.9 volt.A doktornõ azt mondta szerinte kizárt hogy ilyen alacsony értékekkel ne lennék rosszul, valamint kérdezte nem érzem e ugy hogy éheznék(azért mert én diétán vagyok), és szerinte ha nem vagyok rosszul és nem éhezek, akkor vagy rosz volt a mérés(ami késõbb beigazolódott!!)De azt mondta ha mégsem a mérés lenne rossz, akkor mindenképp fokozni kell a szénhidrátbevitelt......
HÁt igen elvileg ezeknél az értékeknél már kellene tüneteknek lennie. Iszonyú gyengeség, remegés, izzadás, éhenhalás érzése. Menj be egy gyógyszertárba ahol mérnek cukrot, vagy valaki ismerõs akinek van gépe, illetve szerintem meg kellen ismételni a terhelést. A babád (úgytudom) akkor lehet hipoglikémiás, ha a cukrod folyamatosan normál tartomány felett van! De ezt kérdezd inkább a dokitól, védõnõtõl. És egy véleményre ne adj, mert bele fogsz õrülni! SOk egészséget! Még annyit, hogy amennyiben tényleg jó az eredmény akkor valóban több szénhidrátot kell bevinned!
A baba akkor lehet hipoglikkémiás ha folyton jóval normál alatt vannak az értékeid.Mikor kiderült a terhességi magas cukrom, akkor anno én rákérdeztem mindenre a diabetológián... az 1.válaszoló.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , semmilyen tünetem nincs ami arra utalna , hogy ilyen alacsony a cukrom , de meg fogom ismételni a vizsgálatot.
Zsömle-tej, vagy glükóz fogyasztása volt? Nagyban függ ám attól is!!!
A kérdező hozzászólása: Cukros vizet kellett innom az elsö vérvétel után.Májusban lesz az ismételt vizsgálat akkor zsömlét és tejet kell vinnem de addig?

Mit tegyek, es hogyan? Alacsony paratartalom a kisfiam szobajaban. Ez allhat a nyugtalan ejszakak hattereben?

1 eves a kisfiam, es eddig nem is gondoltunk erre, de most ismerosom mondta hogy ha tudjuk merjuk meg a paratartalmat. Ma meg is tortent es 27%-ot mert a homero. Nyugtalanul alszik, tobbszor megebred, sokszor iszik. Gondolom emiatt. Plusz ketszer volt mar mandula gyulladasa. Ilyenkor mi a teendo? Parasito gep, vagy mas alternativa?? Koszonom a valaszokat.

Legjobb válasz: Nálunk is nagyon száraz volt a levegõ. a kisfiam állandóan felkelt, mert szomjas volt. Mi vettünk hidegpárásítót, sima csapvíz kell bele, lehet állítani a párásítás mértékét. Egész éjjel megy nála. Sokkal jobb a levegõ!

Nálunk is nagyon száraz volt a levegõ. a kisfiam állandóan felkelt, mert szomjas volt. Mi vettünk hidegpárásítót, sima csapvíz kell bele, lehet állítani a párásítás mértékét. Egész éjjel megy nála. Sokkal jobb a levegõ!
Igen, a párásító, nekünk is kellett. Én kaptam olyan tanácsokat is az idõs korosztálytól, hogy teregessek a szobába, a vizes ruha emeli a páratartalmat, vagy a konvektoron, radiátoron párologtassak vizet. Vagy vizes törölközõt is tehetsz a fûtõtestre. De ugye már 1 éves a fiad, óvatosan, ha vizet párologtatsz a radiátoron, vagy konvektoron, nehogy leverje a forró vizet. Vannak hideg és meleg párásítók is. http://levegoshop.hu/a_parasitok_fajtai
Én a szobába teregetek a radiátorra, az ajtó tetejére, és így elég párás. Alevegõ a szobájában!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, es a linket. Akkor nekunk ilyen alacsony paratartalom mellett hidegparasitora lesz szuksegunk. Kisfiam, jon megy, kis ficanka egesz nap, szoval a radiatorra nem szivesen tennek semmit. A teregetest meg lehet hogy kiprobalom. Igazsag szerint, par honapja koltoztunk a mostani lakasunkba, es eddig fel sem merult ez bennem. A lakas szaraz, a ruhak gyorsan szaradtak, de nem is gondoltam a fiam szobajara, hogy neki ez rossz lehet. En csak orultem, hogy mig a regi lakas peneszes volt, ez nem az.
A teregetés és a kis tálka nem elég. Nagyon nagyon száraz a levegõ nálatok. Hidegpárásító kell. Bármilyen elektronikai boltban tudsz venni megfizethetõ áron.
A kérdező hozzászólása: Mindenkepp beszerzek egyet. Mar azt keresem melyik a megfelelo. Esetleg tud valaki ajanlani egyet, vagy hogy mire figyeljek, hany literes stb..?
nekünk momert uh-os hidegpárásítónk van arra figyelj, hogy mekkora légm3-es helyiséghez akarod használni (a dobozán fel is tüntetik) az jó, ha lehet állítani az erõsséget, van rajta idõkapcsoló, ill, biztonsági kapcsoló: kikapcsol, ha már kifogyott belõle a víz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!