Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a telefont (430 db)

Mit tegyek a telefonommal? Meg tudom oldani magam, van rá lehetõség, vagy marad a szervíz?

nokia c5 03 telefonommal az a baj, hogy kevesebb, mint 4-500 kb hely van a telefon memórián, és nem tudok törölni semmit, hogy több legyen, már csak az alap cuccok vannak rajta. újra tudom telepíteni vagy valami más megoldás?

Legjobb válasz: Vegyél bele memóriakártyát, vannak már egészen olcsón (1500-2000 Ft), szerintem 2 gigással ellennél. Tescoban is lehet kapni, bár ott szerintem drágább.

Vegyél bele memóriakártyát, vannak már egészen olcsón (1500-2000 Ft), szerintem 2 gigással ellennél. Tescoban is lehet kapni, bár ott szerintem drágább.
A kérdező hozzászólása: telefon memóriáról van most csak szó, de azért kösz. már megoldottam, hard reset, és kész is van

Mit tegyek a telefonommal?

Pár órája ( reggel 7:30 körül 2013. október 2. ) sikeresen WC be ejtettem a Samsung Galaxy Ace-mat . Épp pár másodpercig lehetett vízben ( kb. 3-4 ) gyorsan kikaptam , hátlap rajta volt vízes volt megtöröltem gyorsan zsebre raktam. Buszon nem működött a sim kártya kivettem , megtöröltem visszaraktam. Működött a telefon kicsit később nem halottam amikor felhívnak és beszélnek hozzám csak fülesről , hazajöttem megszárítottam a telót és újra hallotam a dolgokat. Viszont a kamerája sötét lett nem érzékeli a fényt és homályos, az alap memóriája meg egyszerűen eltünt.. csak a micro sd-t érzékeli mit csináljak?

Legjobb válasz: Én egyszer laptopra öntöttem rá italt, akkor elvittem szervizbe, szétszerelték kiszárították rendesen és semmi baja nem volt utána. Telefon esetében nem tudom, hogy mûködik-e ez a megoldás.

Én egyszer laptopra öntöttem rá italt, akkor elvittem szervizbe, szétszerelték kiszárították rendesen és semmi baja nem volt utána. Telefon esetében nem tudom, hogy mûködik-e ez a megoldás.
Így, már hogy bekapcsoltad, cseszheted. Szét kellett volna szedni darabokra, és hajszárítóval kiszárítani. Bekapcsoltad , az áramkör mûködött, amikor még vizes volt.Ezt már szervízben is csak alaplapcserével, jó sok mátyásért csinálják.

Segítség! Mit tegyek? A telefonom a vízbe esett!

Tegnap este a vízbe ejtettem a telefonomat, és azóta szárítom. Ajánlották hogy porszívózzam, de a poron kívül semmit nem szedett ki belőle. 5 másodpercet ha benne volt a vízben a telefon. Írták máshol hogy vízfoltok voltak a kijelzőn de nekem semmi nem látszik. Galaxy S2

Legjobb válasz: NE KAPCSOLD BE, NE TEDD TÖLTÕRE, VEDD KI AZ AKKUMULÁTORT!!! Ha ezt már elszúrtad, akkor vess rá keresztet. Egyébként szétszedve kb. 1 hétig kell szárítani egy száraz levegõjû, komfortos hõmérsékletû szobában. Aztán meg kell próbálni beindítani.

NE KAPCSOLD BE, NE TEDD TÖLTÕRE, VEDD KI AZ AKKUMULÁTORT!!! Ha ezt már elszúrtad, akkor vess rá keresztet. Egyébként szétszedve kb. 1 hétig kell szárítani egy száraz levegõjû, komfortos hõmérsékletû szobában. Aztán meg kell próbálni beindítani.
A kérdező hozzászólása: megpróbáltam bekapcsolni, mert már száraznak hittem, de nem reagált..
A kérdező hozzászólása: ja és egyébként tegnap este óta szétszedve "szárad"


Mit tegyek a telefonommal?

Galaxy minim van és sokszor nem megy a net meg a Wifi se jó sokszor. Anyu azt mondja hogy telepíttessem ujjra. De nem tudom hogy megéri e.

Legjobb válasz: Ragd újra a szoftvert vagy frissísd le! Milyen android van rajta?

Ragd újra a szoftvert vagy frissísd le! Milyen android van rajta?
A kérdező hozzászólása: 2.3.4

Mit tegyek a telefonommal? (bővebben lent)

Galaxy Gio.körülbelül 1 hete lett ilyen.Ha fel rakom tölt?re,semmit sem tölt.ugy kell benne forgatni,húzogatni a tölt?t,de még ugy sem jó.Tuti hogy a telefon a rossz,mert azt osztálytársamnak ugyan ilyen telefonja van,kipróbáltam az ? tölt?jét is,de az sem jó.:/ mit csináljak ?

Legjobb válasz: Forgatni, húzogatni? A telefon usb csatlakozójába ha belenézel...látsz egy kis nyelvecskét benne?

Forgatni, húzogatni? A telefon usb csatlakozójába ha belenézel...látsz egy kis nyelvecskét benne?
A kérdező hozzászólása: igen benne van.de írok egy üzit, ott megbeszéljük

Mit tegyek? A telefonom két év alatt kettõ sd kártyát tönkre tett .

Most, hogy másodszorra is tönkre ment azt írja ki a telefonom :Az SD kártya üres vagy nem támogatta a fájlrendszert, majd utána kérdezi, hogy megformáznám-e a az Sd kártyát rá megyek hogy igen és ugyan úgy nem történik változás .

Legjobb válasz: Biztos jól formáztad le? (ha a telefon által akkor valószínûleg jól csinálta) Ha gépbe beraktad és úgy formáztad le akkor elõforulhat, hogy amiatt nem jó mert nem olyan módba formázta le amilyet tud a telefon.

Biztos jól formáztad le? (ha a telefon által akkor valószínûleg jól csinálta) Ha gépbe beraktad és úgy formáztad le akkor elõforulhat, hogy amiatt nem jó mert nem olyan módba formázta le amilyet tud a telefon.
Ja a gépbe tedd bele és ott formázd le FAT32 fájlformátumra
A kérdező hozzászólása: És azt , hogyan kell ?

Mit tegyek? A telefonom kidob a programokból? ! Miért?

A legidegesítőbb, hogy nem is jelzi ki, hogy leáll vagy nem válaszol, hanem csak szépen tök természetesen mintha én zártam volna be kilép. Bezárja magát. Még ha lefagyna vagy valami. De semmi egyéb. De csak a facebooknál és a böngészőnél csinálja...

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kamera és galéria alkalmazással volt ez a baj. Vártam 2 napot és helyreállt! :)

Szia! Nekem a kamera és galéria alkalmazással volt ez a baj. Vártam 2 napot és helyreállt! :)
Milyen telefonod van? Ha androidos akkor próbálj meg egy gyári visszaállítást
A kérdező hozzászólása: android. xperia sola. oké a gyári visszaállaítás de az a baj, hogy nem engedi tele az sd kártyát. 1 giga ment rá és még van szabad 7 giga. a telefonomnak is van még szabad 1 gigája de nem értem, hogy az miért nem telt meg. össz 2 giga van a telefonomon és van szabad 8 gigám, de a telefonom szerint minden fullis van.

Mit tegyek a telefonommal ha peldaul tul sokszor elrontottam a feloldomintat es keri a google felhasznalo nevet es kodot?

es nem fogadja el. Mindig azt irja ki hogy ervenytelen a kod es a felhasznalo nev es nem tudok belepni surgos

Legjobb válasz: Akkor föl kéne kínálnia hogy "elfelejtette a mintát?" email és jelszó.

Akkor föl kéne kínálnia hogy "elfelejtette a mintát?" email és jelszó.
Szia! Azóta meg tudtad oldani? Ha igen, hogyan? Mivel nekem is ugyanez a problémám, csak Mini 2-m van. És az 1-esnek: ha nem olvastad volna, az emailjét és a jelszavát nem fogadja el!
Nekem mini2 van es nekem ugy oldodott meg hogy van a lezarogomb ha azt hosszan nyomod ott ki is lehet kapcsolni de van egy olyan opcio hogy Adathalozat uzemmod ha azt bekapcsolod akkor beirod a google fiokodba az emaikt es a jelszot mukodni fog

Mit tegyek? A telefonommal van egy olyan problémám, hogy amikor hazaérkeztem az iskolából és bekapcsoltam, elkezdett csörögni mert hívtak de nem azon a csengőhangon amit én beállítottam.

Midig beállítom azt a zenét csengőhangnak amit szeretnék, akkor jó is, aztán rá 1-2 napra már megint ugyan azon az alap csengőhangon csörög. Valaki esetleg nem tudna segíteni hogy miért?

Legjobb válasz: Memória kártya a helyén van? A fájt nem mozgatod át?

Memória kártya a helyén van? A fájt nem mozgatod át?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!