Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a telefont (397 db)

Mit tegyek a telefonommal?

Pár órája ( reggel 7:30 körül 2013. október 2. ) sikeresen WC be ejtettem a Samsung Galaxy Ace-mat . Épp pár másodpercig lehetett vízben ( kb. 3-4 ) gyorsan kikaptam , hátlap rajta volt vízes volt megtöröltem gyorsan zsebre raktam. Buszon nem működött a sim kártya kivettem , megtöröltem visszaraktam. Működött a telefon kicsit később nem halottam amikor felhívnak és beszélnek hozzám csak fülesről , hazajöttem megszárítottam a telót és újra hallotam a dolgokat. Viszont a kamerája sötét lett nem érzékeli a fényt és homályos, az alap memóriája meg egyszerűen eltünt.. csak a micro sd-t érzékeli mit csináljak?

Legjobb válasz: Én egyszer laptopra öntöttem rá italt, akkor elvittem szervizbe, szétszerelték kiszárították rendesen és semmi baja nem volt utána. Telefon esetében nem tudom, hogy mûködik-e ez a megoldás.

Én egyszer laptopra öntöttem rá italt, akkor elvittem szervizbe, szétszerelték kiszárították rendesen és semmi baja nem volt utána. Telefon esetében nem tudom, hogy mûködik-e ez a megoldás.
Így, már hogy bekapcsoltad, cseszheted. Szét kellett volna szedni darabokra, és hajszárítóval kiszárítani. Bekapcsoltad , az áramkör mûködött, amikor még vizes volt.Ezt már szervízben is csak alaplapcserével, jó sok mátyásért csinálják.

Segítség! Mit tegyek? A telefonom a vízbe esett!

Tegnap este a vízbe ejtettem a telefonomat, és azóta szárítom. Ajánlották hogy porszívózzam, de a poron kívül semmit nem szedett ki belőle. 5 másodpercet ha benne volt a vízben a telefon. Írták máshol hogy vízfoltok voltak a kijelzőn de nekem semmi nem látszik. Galaxy S2

Legjobb válasz: NE KAPCSOLD BE, NE TEDD TÖLTÕRE, VEDD KI AZ AKKUMULÁTORT!!! Ha ezt már elszúrtad, akkor vess rá keresztet. Egyébként szétszedve kb. 1 hétig kell szárítani egy száraz levegõjû, komfortos hõmérsékletû szobában. Aztán meg kell próbálni beindítani.

NE KAPCSOLD BE, NE TEDD TÖLTÕRE, VEDD KI AZ AKKUMULÁTORT!!! Ha ezt már elszúrtad, akkor vess rá keresztet. Egyébként szétszedve kb. 1 hétig kell szárítani egy száraz levegõjû, komfortos hõmérsékletû szobában. Aztán meg kell próbálni beindítani.
A kérdező hozzászólása: megpróbáltam bekapcsolni, mert már száraznak hittem, de nem reagált..
A kérdező hozzászólása: ja és egyébként tegnap este óta szétszedve "szárad"

Mit tegyek a telefonommal?

Galaxy minim van és sokszor nem megy a net meg a Wifi se jó sokszor. Anyu azt mondja hogy telepíttessem ujjra. De nem tudom hogy megéri e.

Legjobb válasz: Ragd újra a szoftvert vagy frissísd le! Milyen android van rajta?

Ragd újra a szoftvert vagy frissísd le! Milyen android van rajta?
A kérdező hozzászólása: 2.3.4


Mit tegyek a telefonommal? (bővebben lent)

Galaxy Gio.körülbelül 1 hete lett ilyen.Ha fel rakom tölt?re,semmit sem tölt.ugy kell benne forgatni,húzogatni a tölt?t,de még ugy sem jó.Tuti hogy a telefon a rossz,mert azt osztálytársamnak ugyan ilyen telefonja van,kipróbáltam az ? tölt?jét is,de az sem jó.:/ mit csináljak ?

Legjobb válasz: Forgatni, húzogatni? A telefon usb csatlakozójába ha belenézel...látsz egy kis nyelvecskét benne?

Forgatni, húzogatni? A telefon usb csatlakozójába ha belenézel...látsz egy kis nyelvecskét benne?
A kérdező hozzászólása: igen benne van.de írok egy üzit, ott megbeszéljük

Mit tegyek? A telefonom kidob a programokból? ! Miért?

A legidegesítőbb, hogy nem is jelzi ki, hogy leáll vagy nem válaszol, hanem csak szépen tök természetesen mintha én zártam volna be kilép. Bezárja magát. Még ha lefagyna vagy valami. De semmi egyéb. De csak a facebooknál és a böngészőnél csinálja...

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kamera és galéria alkalmazással volt ez a baj. Vártam 2 napot és helyreállt! :)

Szia! Nekem a kamera és galéria alkalmazással volt ez a baj. Vártam 2 napot és helyreállt! :)
Milyen telefonod van? Ha androidos akkor próbálj meg egy gyári visszaállítást
A kérdező hozzászólása: android. xperia sola. oké a gyári visszaállaítás de az a baj, hogy nem engedi tele az sd kártyát. 1 giga ment rá és még van szabad 7 giga. a telefonomnak is van még szabad 1 gigája de nem értem, hogy az miért nem telt meg. össz 2 giga van a telefonomon és van szabad 8 gigám, de a telefonom szerint minden fullis van.

Mit tegyek a telefonommal ha peldaul tul sokszor elrontottam a feloldomintat es keri a google felhasznalo nevet es kodot?

es nem fogadja el. Mindig azt irja ki hogy ervenytelen a kod es a felhasznalo nev es nem tudok belepni surgos

Legjobb válasz: Akkor föl kéne kínálnia hogy "elfelejtette a mintát?" email és jelszó.

Akkor föl kéne kínálnia hogy "elfelejtette a mintát?" email és jelszó.
Szia! Azóta meg tudtad oldani? Ha igen, hogyan? Mivel nekem is ugyanez a problémám, csak Mini 2-m van. És az 1-esnek: ha nem olvastad volna, az emailjét és a jelszavát nem fogadja el!
Nekem mini2 van es nekem ugy oldodott meg hogy van a lezarogomb ha azt hosszan nyomod ott ki is lehet kapcsolni de van egy olyan opcio hogy Adathalozat uzemmod ha azt bekapcsolod akkor beirod a google fiokodba az emaikt es a jelszot mukodni fog

Mit tegyek? A telefonommal van egy olyan problémám, hogy amikor hazaérkeztem az iskolából és bekapcsoltam, elkezdett csörögni mert hívtak de nem azon a csengőhangon amit én beállítottam.

Midig beállítom azt a zenét csengőhangnak amit szeretnék, akkor jó is, aztán rá 1-2 napra már megint ugyan azon az alap csengőhangon csörög. Valaki esetleg nem tudna segíteni hogy miért?

Legjobb válasz: Memória kártya a helyén van? A fájt nem mozgatod át?

Memória kártya a helyén van? A fájt nem mozgatod át?

Mit tegyek? A 6 éves húgom kapott egy telefont. (lent)

Volt egy telefonom, amit nagyon szerettem és elromlott. Vigyáztam rá nagyon, de használtan vettem és régebbi hibája volt, megcsinálni nem tudták. Kaptam egy új telefont amin 'csak' wifi van és még csak nem is androidos. De a szüleim olyan örömmel hozták és nem akartam megbántani őket, ezér mondtam, hogy sokkal jobb, mint az előző telefonom volt stb. Aztan apa jófogáson vett egy ugyanolyan telefont, mint az én előzőm. De még szinte új és odaadta a 6ÉVES tesómnak. Na mondom nembaj cserélünk tesómmal és visszakapom a régi imádott telefonom. Próbáltam vele szépen megbeszélni, de nem akarta. Na jó mondom elmondok mindent a szüleimnek és megbeszéljük. Erre aztmondták, hogy őket nem érdekli az tesómé lesz. DE KÖNYÖRGÖK MINEK EGY 6 ÉVESNEK TELEFON? most tanul olvasni. En meg szeretném használni a vibert, a skypeot, instagramot stb. Tesóm max játszik rajta. Azt lehet az enyémen is. Anya azt mondta, hogy azt tesóm még úgyse fogja másra használni. Majd 5. Es korába kap bele kártyát, és onnantól majd hordhatja suliba. Ezek normálisak? Én meg mit megnem adnék azért a telefonért... Igen lehet, hogy hisztis vagyok, de szerintem jogosan. Mit tegyek? 15L Amugy mar most az udvaron jatszik a gyerek a telefonnal meg dobálja mindenhova. Sokaig fog tartani..

Legjobb válasz: az azért tényeg dühitõ lehet a számára hogy a 6 éves testvére kapott egy jobb telefont-amit még úgysem tud használni

az azért tényeg dühitõ lehet a számára hogy a 6 éves testvére kapott egy jobb telefont-amit még úgysem tud használni
" Igen lehet, hogy hisztis vagyok, de szerintem jogosan." Tündér kislány vagy! (De a hiszti soha nem jogos!!)
6 éves gyereknek teljesen felesleges egy telefon, de neked meg nem kellene hisztizned, és irigykedned. Másnak telefon se jut. Más, mint pl. én is, gyûjtöttem pénzt, és magamnak vettem meg. Erre te is képes vagy.
Elsõ vagyok: 17 éves lettem márciusban, , a 16. szülinapomra vettem egy telefont. Mert szülinapomra a nagyim mindig pénzt ad, ezen kívül kapok heti 1000 forint zsebpénzt. Szerintem te is kapsz pénzt, ha kérsz. De valamennyit biztosan. Nem kell elkölteni minden hülyeségre, hanem eltenni. Én még a kontaktlencsét is magamnak veszem... Szóval le lehet állni a hisztivel.
Milyen bunkók tudnak lenni az ittei válaszolók, nekem ettõl áll meg az eszem... Teljesen jogos ahiszti, egy 6 évesnek semmijen telefon nem kell, fõleg nem egy androidos okostelefon. Szrerintem beszéld ezt meg mégegyszer a szüleidnek, magyarázd meg a dolgot így, mint nekünk, hogy mi a külömbség a 2 telefon között. lehet nem tudják és csak azt látják, hogy neked van telefonod, mégis a kicsitõl akarod elvenni. Ja, és nem tini vagyok, hanem 26 éves, de ez abszurd!
az insta meg a skype az tényleg létszükséglet bakker! inkább kapj elõ egy könyvet és tanulj!
2. vagyok, én is 26 éves vagyok és nekem meg az az abszurd, hogy ilyen hisztit csak valaki egy hülye telefon miatt 15 évesen.
Vicces, hogy a te telefonod a legokosabb a házatokban, pedig még csak nem is "okostelefon"...
azért 15 évesen még inkább tanuljon, mint még dolgozzzon is. és ráadásul még felnõttnek is nehéz munkát találni manapság. mindig kiakadok az ilyen szövegen, hogy: "15 évesen már rég dolgoztam."
Jaj hagyjátok már az ilyen baromságokkal, hogy 15 évesen dolgoztatok!! Egy 15 évesnek tanulni kell meg szórakozni, nem dolgozni! Ha te 15 évesen rég dolgoztál az a szüleid szégyene!
Kérdezõ: engem is bosszantana, az biztos. valahogy megpróbálnám felvázolni a szüleimnek, pro és kontra. Egy 6 évesnek tapiképernyõs androidos okostelefon komolyan minek? Legyen telója, játszani, telefonálni azon is ehet, ami a nõvérének van. Viszont! Én igen is 15 éves korom óta dolgoztam! Igaz nyilván nem fõállásban, hanem nyárimunka, egy-másfél hónap, címerezés. Ami ráadásul fárasztó és megerõltetõ fizikai munka a tûzõ napon, 60 fokban. De pénzt akartam gyûjteni, és félre tenni, mert tudtam, hogy mit szeretnék. 23/N
"Ha te 15 évesen rég dolgoztál az a szüleid szégyene!" Inkább az a szégyen, hogy neked meg mindent a segged alá tettek, és gondolom tesznek most is. Nem azért dolgoztam 15 évesen, mert a szüleim olyan g_cik, hogy elküldtek, hanem mert ez van... Bár ezt magyarázhatom neked, gondolom anyádéknak viszket a zsebe a pénztõl. Õszintén szólva semmibe nem nézem a fajtádat.
Nagyon tévedsz! Soha nem vetett fel minket a pénz, a szüleim egyszerû gyári munkások, de keményen dolgoztak mindig értem és a testéremért! És biztos nem engedtek volna 15 évesen dolgozni és nem azért mert nem jött volna jól, hanem, mert egy 15 évesnek nem ez a dolga. De ha tudni akarod, semmit se kaptam készen, egyetem alatt 5 évig végig melóztam, baromi nehéz volt, de sikerült elvégeznem, aztán persze szarabbnál szarabb munkahelyeken dolgoztam, hogy meg tudjak élni, míg sikerült elhelyezkedjek a szakmámban! Már 3 éve külön élek a szüleimtõl és heti egy ebéden kívûl nem támogatnak anyagilag. Szóval baromira mellélõttél! Sosem voltunk gazdagok, de a szüleim is mindent megtettek, hogy biztosítsák a szükségeset és nekem is fontosabb volt a tanulás, minthogy meg tudjak magamnak venni ezt-azt, megelégedtem turkálós ruhákkal is! Akárki akármit mond, szégyen egy szülõre nézve, ha a 15 éves GYEREKE dolgozni kényszerül!
Igen, azért van neked érettségid, én azért van nekem egyetemem és jó munkahelyem, mert te 15 évesen dolgoztál, én meg tanultam. Ennyi.
Biztos, nagyon szar gyerekkorom volt, hogy 15 évesen tanultam, barátnõztem, szórakoztam, azokat a dolgokat csináltam, amit egy ilyen idõsnek kell. Nem ráér az ember dolgozni egész életében? Gratulálok, te is fantasztikus szülõ leszel, majd megmondod a 14 éves gyerekednek, hogy menjen dolgozni, ha enni akar!
Neked is dolgoznod kellett volna iskola helyett, mert úgy látom oda nem tanulni jártál. A magyar mondatok értelmezésével van némi ziccered. " te is fantasztikus szülõ leszel, majd megmondod a 14 éves gyerekednek, hogy menjen dolgozni, ha enni akar!" Én ilyet soha nem írtam és nem is mondtam, azt írtam, ha dolgozni szeretne/akar, én megengedem neki. A te szüleid úgyis olyan példamutatóan fantasztikusak (ha már az enyémek nem azok..) kérd meg õket, hogy korrepetáljanak . " hogy 15 évesen tanultam, barátnõztem, szórakoztam, " Ezeket én is megtettem, 16 éves korom óta egy nõvel élek. Fantasztikus élményeim vannak baráti társaságokból. Biztos nem volt neked se sz_r gyerekkorod, de ne gondold már, hogy az enyém az volt, csak mert dolgoztam. (NEM, ne azért, hogy ehessek, mielõtt megint elkönyveled tévesen, hanem azért, hogy mindenféle "luxuscikket" vegyek magamnak.) Üdv.
"Igen, azért van neked érettségid, én azért van nekem egyetemem és jó munkahelyem, mert te 15 évesen dolgoztál, én meg tanultam. Ennyi." Pff de mondatokat értelmezni még mindig nem tudsz. Jó büfészakos diplomád lehet. A 2 szakma nem egyenlõ a "neked meg csak érettségid van"-al. Csak gyanítom fogalmad sincs mit jelent szakmával rendelkezni. Ez intelligencia kérdése.
16 évesen egy nõvel éltél együtt? Ja, hogy cigány vagy! Miért nem ezzel kezdted, akkor értettem volna...
én 15évesen dolgoztam(már rég) szabadidõmben, hogy telefont, meg egyéb dolgokat vegyek... grat a nevelésedhez.
Nem kell hazudnia... Istenem! Azt mondja, hogy anyu! Kérek pénzt, de most nem ruhára szeretném, hanem gyûjtök egy saját telefonra. ENNYI! De tudod... néma gyereknek anyja se!
A kérdező hozzászólása: De én kihasználnám, õ nem. Sajnos a pénzgyûjtéssel nem jártam sikeresen. Diákmukát még nem kapok, se zsebpézt. Semmit nem tudok eladni
A kérdező hozzászólása: Igen, mert olcsobb skypeon beszelni valakivel, mint telefonon... nem, nem kapok penzt. Ha kerek akkor csak akkor adnak, ha venni szeretnek valamit. Es akkor azt elkoltom mivel arra kaptam. Ebbol altalaban ruhakat veszek, vagy most pl. A suliba cuccokat amik meg kellenek es ezek szerintem eleg fontosak. Nem tudom elrakni azt a penzt..
csap
Ne haragudj, de nevetséges vagy. Nem tudod elrakni azt a pénzt... Ruhákat veszel belõle, ezért gyanítom nem olyan keveset adnak neked. Belehalsz, ha egyszer mondjuk nem 20 új felsõt veszel belõle, hanem 2 alkalommal félreteszel, és akkor veszel belõle telefont, egy Galaxy ace kijön már 20 ezerbõl, de gondolom neked az gagyi, és rögtön S2, vagy valami hasonló kell. Arra van pénzed, amire akarod, hogy legyen. Én is szeretnék sokmindent venni, fõleg most ékszereket, de nincs rá pénzem. Mert jelenleg a kontaktlencsére tettem félre, de pár hét, és lesz elég. Ezen kívül még karácsonyra is van félretéve pénzem ajándékokra. Ha kicsit magadba szállnál, és nem itt sajnáltatnád magad (de megint kiemelem, hogy szerintem egy 6 évesnek totálisan felesleges egy telefon, ebben igazad van), akkor lehetne saját pénzbõl telefonod. Más a seggét veri a földhöz, mert van hol laknia. És azt sem hiszem el, hogy anyád nem vesz neked a suliba füzeteket, ha szólsz neki.
Az igaz, hogy engem is bántana ha a 6 éves tesóm jobb telót kapna mint én. Minek neki telofon? Szerintem úgy lenne igazságos hogy te kapjad az okosabb telefont hiszen te több mindenre tudod használni, vagy legalább neked legyen annyira okos telód mint a 6 éves tesódé, hiszen neki csak játékra kell és egy ekkora gyerek még nem tud mit kezdeni vele és vigyázni sem tud még rá. A szüleid elég igazságtalanok és a tesód csa tönkre teszi majd azt a telefont de mindeggy. Egyébként meg te is probálj meg megelégedni azzal amid van, nem rossz indulatból, de másnak még ilyen sincs. A szüleid meg csak pazarolják a pénzt.
Szerintem nem felesleges a telefon a 6 évesnek sem. Ha suliba megy, vagy valahol bármi baj éri, netán rosszul lesz, fel tudja hívni a szüleit. (Igaz, erre megfelel egy szimpla, android nélküli mobil is.) A kérdezõ pedig baromságon hisztizik, mint a legtöbb mai elkényeztetett fiatal.
Nekem 14 évesen volt elõször mobilom, nem tudott sok mindent, de õ volt az elsõ :D Én megkérdezném a szüleimet, miért adnak egy 6 éves gyereknek telefont. Szerintem nem is egészséges ilyen korán telefon.
Ha egyszer azt mondtad a szüleidnek, hogy az új telefonod jobb, mint a régi, akkor mégis mit vársz? A 6 évesnek felesleges telefon, amíg írni, olvasni sem tud. Viszont felesleges hisztizned, hogy nem kaptál 15 évesen okostelefont. Kivel akarsz annyira Sykpe-olni? Suliban tanulni kell, utána meg ott van otthon az asztali gép vagy laptop. Agyam eldobom! Az Instagram és társai pedig kb. annyira fontos, mint a tesódnak a játék.
Szia. Nincs tesóm, de 12 éves korom óta magam veszem a telefonjaimat. Jelenleg 16 vagyok, most van egy majdnem fél éves xperia u-m saját pénzbõl. Nem adtak nekem sem akkor diákmelót, névnapra pénzt KÉREK, nem ajándékot, ballagásra pénzt adtak, félretettem, jogsit akarom elkezdeni, pénz megvan rá és telefont is tudtam venni és nem anyut húzom le. Ilyen egyszerû, mondd meg, pénzt kérsz névnap, szülinap, majd veszel magadnak egy nagyobb ajándékot. A hiszti pedig nem megoldás. :) Zsebpénzt én is mostanában kapok csak 1-2 ezer Ft 1 hónapban. Illetve aprókat gyûjts, nekem 3 év alatt jött össze egy befõttesüvegnyi 10, 20 és 50 forintos... Örültek nekem mikor beváltattam :)
Nagy a baj gyereknevelés-fronton. Az egyiknek szorít a gyémántcipõ, a másik meg úgy kap gyémántcipõt, hogy járni sem tud. Brüühühüühü
Azért azon is illene elgondolkodni, hogy arra ösztönzitek a kérdezõt, hogy hazudjon anyunak apunak. Mert, hogy ha pénzt kér anyutól ruhára, kotonra bármire akkor azt arra KELL, költse vagy adja vissza, hogy nem kelet mert szerinted nem gáz, hogy ha harmadszor kérsz pénzt ruhára és még mindig nem vettél semmit ... Ha mást nem tudsz tenni akkor nyeld le a békát és így jártál. Milyen telefonod van am arra nincsen semmilyen megoldás skypre/instagramra stb.re?
Nem.Nem vagyok cigány. Viszont szerintem a hozzászólásaid stílusa alapján te egy felszines, pökhendi nyomoronc vagy. Légy büszke a semmit nem érõ diplomádra és TANULJ MEG MAGYAR MONDATOKAT ÉRTELMEZNI! További jó gõgösködést!

S. O. S nem mûködik a telefonomon a google képek, mit tegyek? A képek helyet egy csomó kód meg cím jön be. Nem hibás a telefonom sem, és az összes cookiet töröltem.

nagyon sûrgõs lenne,lécci segítsetek...android verziós (4.2.2.) telefonom van és nem google chromeom van...

Legjobb válasz: Milyen kód meg cím? Mobilneted rendesen mûködik?

Milyen kód meg cím? Mobilneted rendesen mûködik?
A kérdező hozzászólása: Ilyen: [link] netezek és max jelerõségen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!