Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a szuleim nem szeretnék, (64 db)

Nem tudom mit tegyek, a szüleim nem szeretnék, hogy lefeküdjek a 3 évvel idősebb barátommal 16 évesen, de fél éve együtt vagyok vele, mit tegyek?

Nincs a barátommal semmi bajuk csak félnek hogy terhes leszek, még szűz vagyok és ő az első barátom, lehet hogy korainak tartjátok, de én készen érzem magam, a barátom türelmes,és ő csak akkor van benne a dologban ha tudja hogy nem lesz ebből probléma, de tudom hogy ő is szeretné(ő tapasztalt). A szüleimmel ezen nem vesztem össze, csak bánt hogy ilyet megtiltanak, már attól néztek egy nagyot hogy beleültem az ölébe.:S Ti mit tennétek? Nem akarok csalódást okozni, mert szeretem őket, de szerintem azért érthető, hogy kívánjuk egymást.

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.

Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.
Hát, szerintem az én szüleim (és az egész família) azt hiszik, hogy az elsõ komolyabb barátommal feküdtem le elõször, akit be is mutattam nekik... és hol vannak még azok a pasik, akikrõl nem is tudnak... Nem kell ehhez engedélyt kérned. Megvan az alkalom, megvan a hely és idõpont, megvan a vágy, és te késznek érzed rá magad, szeretnéd, akkor nem kell odaállni 10 perccel elõtte, hogy anyuci megengedi-e. Masználjatok gumit, és terhes se leszel. Végülis ha már egyszer megtörtént, vissza nem csinálhatod. És bár tény, csak védeni szeretnének, azért vannak dolgok, amikhez a szülõknek bizonyos kor után már nem sok köze van. Nem kell mindenrõl tudniuk. De az tény, ha ilyen szigorúan veszik a kérdést, elõttük csak arcrapuszi és kézfogás legyen, ne ölbeülés meg ilyenek.
Szûz, de k**va ..:dd Te tudsz ember -.-"
Ha felkészült lennél, akkor már jártál volna a nõgyógyászaton, és gondoskodtál volna arról, hogy biztos ne maradj terhes.
Ha felkészült lennél nem kérdeznél ilyeneket -_-"
amit nem tudnak az nem fáj.:D
Szerintem elõbb próbálj meg beszélgetni velük errõl, bizonyára kínos lesz, de talán lesz hatása. És, ha nem engednek, akkor viszont nem kell tovább tudniuk róla. Értékelniük kellene, hogy adsz a véleményükre, de nem szólhatnak mindenbe bele. Én alapvetõen nem vagyok annak a híve, hogy amirõl nem tudnak az nem fáj nekik, de nektek sem jó ez így. És én korinak sem tartom már fél év után, meg te is és a barátod is normálisnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Azért látom van pár normális válasz, értelmes emberektõl. Nekik köszönet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tanácsért tettem fel a kérdést. És ha valaki nem tud segítséget adni vagy csak hülye válaszokat képes adni akkor nem kéne hozzászólni semmit. Másodszorra nem bunkóztam senkivel, hogy így válaszoljatok + szerintem nem ez a módja a segítség/tanács adásnak. A védekezésrõl meg gondoskodnánk.
*használjatok
Ku*rva vagy! Ügy lezárva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Mit tegyek? A szüleim titkolják hogy anyukám terhes? Én nem szeretnék kistesót mert már hárman lennénk akkor testvérek. Mit tegyek?

Es en lennénk a középsõ gyerek ...köztudott hogy mindig elhanyagolják a középsõ gyereket

Legjobb válasz: És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?

És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?
A kérdező hozzászólása: Véletlenül irtam oda a kérdõjelet....de mit tegyek?
Titkold el, hogy te vagy/leszel a középsõ.
A kérdező hozzászólása: Es azt miért segítene?

Mit tegyek? Ugy erzem nem szeretnek a szuleim.

nincs ekezet a gepemen... a mutterom el van amikor beszelt a nagyival en is akartam vele beszelni azt mondla "halgass" Tuske ment a talpamba ugyet sem vetett ra.. Lassan nem birom vissza tartani a konyejimet, mert erosnek akarok latszani. erre mondja "kivul szmajl belul faj mi" nem ertenek meg mit tegyek?

Legjobb válasz: Találj ki jobb mesét.Hagyjuk már,hogy a szüleid ismernek ilyen szmájlis hülyeséget...

Találj ki jobb mesét.Hagyjuk már, hogy a szüleid ismernek ilyen szmájlis hülyeséget...
Kérdezd meg, miért nem kisszéket csináltak helyetted. Ahogy a nyafogásodat elnézem, szerintem ezt már õk is megkérdezték maguktól...

Mit tegyek ha a szuleim nem szeretnék, hogy kutyát tartsunk?

Van egy kutyám a nagyszuleimnél ,de nagyon ritkán járunk hozzájuk és ezért a kutyám nagyon szomorú.A nagyszuleim megengednék ,hogy hazavigyem ,de a szuleim nem!!!Elore is koszonom a segítségeteket.

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem hozzászólóval, próbálj meg így érvelni! De hogyha megígéred nekik, hogy gondozod is, akkor azt, ha esetleg lehet kutyusod, tényleg be kell tartani:) Egyébként talán segíthet, ha keresel az interneten olyan képeket, amilyen kutyit szeretnél, lehetõleg édes kis kölyök kutyás képet, hátha megtetszik nekik is!

Egyetértek az elõttem hozzászólóval, próbálj meg így érvelni! De hogyha megígéred nekik, hogy gondozod is, akkor azt, ha esetleg lehet kutyusod, tényleg be kell tartani:) Egyébként talán segíthet, ha keresel az interneten olyan képeket, amilyen kutyit szeretnél, lehetõleg édes kis kölyök kutyás képet, hátha megtetszik nekik is!
Szia!!! Én is és a 2 hugom is hasonló helyzetben voltunk.Nem lehetett kutyánk:( Aztán egyik nap én írtam egy jó hosszú levelet, amiben leírtam hogy mi milyen jó gazdik lennénk, gondoznánk a kutyát, nevelnénk, orvoshoz vinnénk, etetnénk, itatanánk stb..!Ezt a levelet a postaládánkba raktuk, hogy a szüleink találják meg és elolvassák el.A levél bevált és lett egy Yorkink!! Sok szerencsét:)

Mit tegyek, ha a szüleim nem szeretik a barátomat és a családját?

4 éve együtt vagyunk, 20 évesek már elmúltunk, tehát komoly válaszokat várok... a szüleim szerint nem elég törekvő a barátom és nem lesz belőle semmi... a családjáról sincsenek jó véleménnyel mit tegyek ezek után? 4 év után szakítsak a barátommal azért, mert nem elég törekvő és ha vele maradnék, akkor valószínűleg nem lenne jó anyagi helyzetünk később...??

Legjobb válasz: #7 Egy igazi érdek-ribi életfilozófiáját hallották. Ha nincs elég pénze a csávónak repítsd kifelé. Helyes...

#7 Egy igazi érdek-ribi életfilozófiáját hallották. Ha nincs elég pénze a csávónak repítsd kifelé. Helyes...
És ami kimaradt a kérdsébõl A barátod tisztes neve: Orsós Aladár. Elvégzett iskolái: 8 általános (14 év alatt) a helyi kiegítõ iskolában. Jelenlegi munkája: külsõ vasbeszerzõ munkás a helyi MÉH telepen. Családja: Gazsi (fater) munkanélküli, anyja Ráhel háztartásbeli. Testvérei: Ármándó, Elemér, Zsiga, Nintendo, Pikácsu, Rafael, Segíjke, Dzsenifer, Nárcisszá, Denisz, Hozé, Herceg, Barnabás, Gina.
Miért kellene szakítsál vele? Ez hogy jutott az eszedbe? 20 évesen már nem kell azt csinálni mindig amit apu-anyu mond. (gondolom, eddig sem csináltad, mint ahogy senki sem)
A 120 ugyanúgy a kétéltû alfele alatt van, ha gyerekvállalásról van szó. Manapság ha gyereket akarsz fejenként kellene keresnetek 150-et TISZTÁN. De mivel te csaj vagy ezért elvileg kevesebbet fogsz kapni szóval neki 180at kellene tisztán amit vagy itthon bûnözésbõl vagy valami napi 20 órás melózásal lehetne elérni (abba meg beledöglik ötven évesen)
A kérdező hozzászólása: nem az a baj h nincs pénze, hanem h nem törekszik h legyen neki van egy munkája, megcsinálja és alíg várja h vége legyen a munkaidõnek és ennyi otthon sem fejleszt semmit, nem gondol arra h tegyen félre pénzt azért h késõbb megéljünk együtt nem magamról van szó, mert majd én is fogok dolgozni, de ha pl gyerekünk lesz, akkor annak nem mind1 h apuci 90-et vagy 120-at keres és h abból mennyit tud félre tenni most tudná megalapozni a jövõjét ez nem tetszik a szüleimnek és h õszinte legyek, ez nekem sem jön be de attól függetlenül és szeretem, viszont nem hinném h változna ezen a téren
Szerintem mindenképpen hajtsd meg jobban, mert neked egy olyan férfira van szükséged, aki mellett van jövõd.. ha nem változtat, én pár hónapig max várnék és gyõzködnék aztán szakítanék. Szerintem még fiatal vagy ahhoz hogy már most megpecsételõdjön az életed, és hogy egy olyan ember mellett éld le az életed aki mellett tudod hogy nem lesz olyan sorsod amit te szeretnél ;)
Két fizetésbõl nem jönnétek ki? Miért Õ kell dolgozzon hétvégén? Miért nem mentek ki pár évre külföldre? Tényleg ezért szakítanál vele? Mert akkor jobb is lesz neki nélküled, te meg maradj az anyagias szüleid nyakán.
A kérdező hozzászólása: én még egy 22 éves egyetemista vagyok, kicsi van még a suliból... ha el tudok helyezkedni, akkor oké, ha nem, akkor bukta õ szakmunkásként dolgozik szüleim szerint nem törekszik eléggé, így sosem fogja tudni teljesen eltartani magát, vagy ha magát igen, együtt nem fogunk boldogulni...(amiben egyet is értek a szüleimmel) tehát 2 lehetõségem van: 1. szakítok vele és megpróbálok új életet kezdeni 2. azt mondom neki, h dolgozz hétvégén is vagy maszekolj, nem hullik minden az öledbe... stb különben nem fogunk tudni megélni a baj csak az, h amilyen önfejû õ biztosan nem hajtana jobban, nem törekedne arra, h mondjuk legyen majd késõbb egy saját házunk vagy hasonló ezért nem tudom h mit tegyek
2-es, az biztos nem, mert akkor a pulyák utáni segélybõl már kastélyban élnének anélkül, hogy egy fûszálat keresztbe tettek volna... /saját szememmel láttam példáKAT erre :(/
Én hasonló szituban vagyok, de nem gondolom, hogy szakítanom kéne. A megoldás: törekedjetek együtt. Elég régimódi felfogás a pasira hárítani a törekvést és az anyagi helyzet megteremtését. A szüleid kinyithatnák egy picit a szemüket (már bocsi). A 21. századi Magyarországon élünk, egy ember egyedül megszakadhat, akkor sem tud megfelelõ anyagi helyzetet teremteni (gondolok itt pl. házikóra). Ketten is baromi nehéz, de még mindig kétszer annyi az esély. Az megint más, ha a barátod egy lusta disznó, bár azt is megpróbálnám megoldani szakítás helyett, persze csak akkor, ha tényleg szeretem.
A kérdező hozzászólása: ezt csak egy példának szántam (vszínûleg helytelen lett) amivel azt szerettem volna érzékeltetni h a mai világban fontos h az ember törekedjen arra h több pénze legyen, jobb megélhetést tudjon biztosítani magának és családjának na õ ezt nem teszi (és itt most nem magamra gondolok, h engem eltartson, hanem értsd ezt kivetítve a jövõre) ez zavarja a családom nem kell h megszakadjon, de nincs benne az igyekezet (inkább az látszik h beleszar mindenbe)

Szeretnék egy vadászgörényt, de a szüleim nem engedik, mit tegyek?

Sok gond van egy vadászgörénnyel? Büdös? Mennyit kell vele foglalkozni? Mennyibe kerül? Mennyibe kerülnek a hozzávaló cuccok? Nagyon szeretnék egyet,de a szüleim azért nem engedik mert 3 hónap múlva megyek egy messzi városba koliba,és oda nem vihetem az állatot,ők meg nem szeretnének vele foglalkozni. Esetleg milyen kis emlős állatot vehetnék még,ami hasonlít a vadászgörényhez? Mivel fűzzem meg a szüleimet?:(

Legjobb válasz: Ne vegyél a szüleid engedélye nélkül vadászgörényt, annak sosincs jó vége. És sajnos az állatok szívják meg ilyenkor. Ráadásul otthon sem lennél, akkor minek erõlteted? Egy görivel sokat kell foglalkozni, nem ülhet egész héten egy ketrecben maga elé nézve, az kínzás neki. A szüleidtõl meg ne várd el, hogy helyetted szórakoztassák, takarítsák, etessék, ellássák stb. te meg hét végén 1-2 órát foglalkoznál velük... Majd ha képes vagy egyedül nap mint nap ellátni egy állatot, segítség nélkül, akkor szerezz egyet. Ebben az esetben az õ érdekei fontosabbak, mint a tiéd.

Ne vegyél a szüleid engedélye nélkül vadászgörényt, annak sosincs jó vége. És sajnos az állatok szívják meg ilyenkor. Ráadásul otthon sem lennél, akkor minek erõlteted? Egy görivel sokat kell foglalkozni, nem ülhet egész héten egy ketrecben maga elé nézve, az kínzás neki. A szüleidtõl meg ne várd el, hogy helyetted szórakoztassák, takarítsák, etessék, ellássák stb. te meg hét végén 1-2 órát foglalkoznál velük... Majd ha képes vagy egyedül nap mint nap ellátni egy állatot, segítség nélkül, akkor szerezz egyet. Ebben az esetben az õ érdekei fontosabbak, mint a tiéd.
Kérdezd meg õket, milyen állatot szeretnének és olyat vegyetek. Ha a szüleid nem akarnak állatot, mert nem akarnak vele foglalkozni, akkor ne erõltesd. Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy egy állatot úgy akarnál "magadnak", hogy több száz km-rõl gondolsz rá!
A kérdező hozzászólása: De már vannak állataink ezen kívül, és csak hétköznap nem lennék itthon. De azért köszi :)
Vigyél nyuszit! :) Nagyon aranyosak, õket is kell egy kicsit nevelni (ne rágjon), viszonylag szobatiszta. Az elején lehetnek gondok a kábelekkel, tapétával, zacskókkal, dobozokkal, mert mint említettem megrágja õket. Nagyon meghálálja ha foglalkoznak vele, szabadon lehet, ha megtanulta az alapvetõ normákat! :D
nincs vele sok gond, csak sokat kell foglalkozni kell vele, nem annyira büdös.. hát a vadászgörény nem az "olcsó" állatok közé tartozik.. lehet a szüleid nem tudnák úgy gondozni ahogy kell vagy ha megharapja õket akkor nem foglalkoznának vele mert van olyan akit egyszer megharap és utána úgy van vele, hogy akkor hagyja.. szerintem vegyél egy cicát :) talán az.. vagy egy tengerimalacot.. nekem az is van :) kézhez tudod szoktatni és nincs vele annyi baj :)

Nagyon szeretem az állatokat és már nagyon régóta szeretnék egy kutyát de a szüleim nem engedik mit tegyek h megengedjék?

egy 1+2xfél szobás panelben lakunk és én egy beaglet szeretnék

Legjobb válasz: Én azt mondom panelba nem kell kutya!Sokkal több gond van vele mint egy kertben tartottal!Inkább cicát,halat,nyuszit,tengerimalacot,hörcsögöt,amerikai fehérhasú sünit,kaméleont,...sok más állat van amit panelban lehet tartani.Igaz hogy kereszt tesómék is ott tartottak de sok gondvolt vele...mindig ha kikelett mennie akkor kaparta az ajtót és ez akkor volt rossz mikor nem voltak otthon.Tányérját napi 1x-2x ki kell mosni...stb.Azt írtad régóta szereted az állatokat...

Én azt mondom panelba nem kell kutya!Sokkal több gond van vele mint egy kertben tartottal!Inkább cicát, halat, nyuszit, tengerimalacot, hörcsögöt, amerikai fehérhasú sünit, kaméleont, ...sok más állat van amit panelban lehet tartani.Igaz hogy kereszt tesómék is ott tartottak de sok gondvolt vele...mindig ha kikelett mennie akkor kaparta az ajtót és ez akkor volt rossz mikor nem voltak otthon.Tányérját napi 1x-2x ki kell mosni...stb.Azt írtad régóta szereted az állatokat...
Panelben tartani egy kutyát kínzás, fõleg beaglet ami vadász kutya és sokkal több mozgás kell neki
Kénytelen leszel kivárni, hogy a szüleidnek megváltozzon a véleménye, vagy felnõtten önálló életet éljél.
nekem 2 beagle van panelban....és még egy hasonló termetû és semmi bajuk, köszönik szépen. az viszont igaz, hogy baromi nagy a mozgásigényük, suli mellett valószínû nem tudnád rendesen lemozgatni a kutyát és rombolna vagy üvöltene amíg nem vagytok otthon unalmában..
Szia! Én sem vennék a gyerekemnek kutyát, ha én magam nem szeretnék. Te még tanulsz, nem tudom mennyi idõs vagy, de egy kutya kb. 15 évig él, addigra fõsulira mész, elköltözöl, vélhetõleg elõször albiba, nem tudod megmondani, mi lesz veled, hol fogsz lakni, tudod-e majd vinni a kutyát... Ha a szüleid nem akarnak kutyát nem ajánlom, hogy kibulizd magadnak. egy beaglet amúgy én sem tartanék lakásban. Persze le lehet mozgatni, nem arról van szó, de én nem vagyok annyira aktív, hogy megtegyem. Inkább pincsi, pincser, tacskó, bichon, uszkár, bulldog...stb. való lakásba. Beagle inkább kertes házba bejárással ideális szerintem. Bár annak ellenére, hogy lakásban tartok kutyát, szerintem minden kutyának ez lenne az ideális...
NEM AJÁNLOM A BEAGLET !!! am. érvelj valami hatásossal !

Sajnos bérházban lakunk de nagyon szeretnék egy kutyust! A mellettünk lakó kidobta az 1 éves kutyusát annyira hozzám nőtt, mindig követ! Be szertném fogadni de a szüleim nem engedik! Mindent megpróbáltam mindent mondtam hogy én állom . Mit tegyek?

Legjobb válasz: ha jól sejtem, már feltetted egyszer ezt a kérdést... én nagyon sajnállak téged is, a kutyust is, és nem értek egyet a szüleiddel, de mivel nem ismerem az anyagi és egyéb helyzeteteket, nem tudom, mi az oka a szüleid tiltakozásának - így segíteni sem nagyon tudok.

ha jól sejtem, már feltetted egyszer ezt a kérdést... én nagyon sajnállak téged is, a kutyust is, és nem értek egyet a szüleiddel, de mivel nem ismerem az anyagi és egyéb helyzeteteket, nem tudom, mi az oka a szüleid tiltakozásának - így segíteni sem nagyon tudok.
Szia. Nekem is ugyan ez volt a baj...mivel panelban lakunk. Én leültem szülõkkel megbeszélni hogy miért nem, mi a probléma, stb. Sok szülõnek az a baja hogy úgy van vele hogy kezdeti fellángolás jajj kutyus jajj de aranyos, hordod sétálni stbstb , egy idõ után már nem hat az ujdonság ereje, és nekik kell lehordaniuk stb.. sok dologtól függ. A legésszerûbb ha leülsz velük és megbeszélitek. sok sikert.
mit tegyél? menny oda 1 rendõrhöz és tegyél úgy mintha részeg lennél és szexelni akarsz vele(bónusz pont ha ugyan olyan nemû és az õ kocsiával menekülsz)
Tudod mindenkit meg lehet gyõzni, gondolkodj el, mi az ami a szüleidet boldoggá tenné és próbálj megegyezni velük. Hass a gyengpontjukra.
jaa bocsi most olvasom. fogd meg a kutyát és vidd haza észrevétlenül ha ugat mond h egészségedre és azt hiszik h valaki tüsszent XD
Szia.A kutya felelõsséggel jár nem csak annyi , hogy van és kész.Ha valami problémája van akkor el kell vinni állatorvoshoz és az sem kevés pénz.Foglalkozni, tanítani, sétáltatni kell.Valószínû a szüleid azért nem engedik , mert nem tudnának rá úgy költeni vagy valami.De ha mondjuk kertes házba laktok akkor mondhatod anyudnak , hogy házõrzõnek jó lenne , meg mindig foglalkoznál vele és sétáltatnád. :) Kovács Lilla Kutyakiképzõ. További információ itt. : [email protected]
ismerem az érzést én 11 vagyok ugyanúgy bérházban lakom a szüleimnek körübelül 5 éve rágom a fülét de nem és az a legnagyobb hogy testvéremnek volt és nekem meg nincs elég izék a szülõk

Mit tegyek, ha szeretem, de a szüleim nem fogadják el őt a származása miatt?

2 éve megismertem egy srácot.haveri kapcsolatbol szerelem lett,tavaly jartunk is de én szakitottam vele,mert tudtam,hogy a szuleim ellenzik.megbantam.még fél év u. is hiányzott amit bevallottam neki,és most kis id? elteltével újból egyutt vagyunk.De nekem igyis buntudatom van a szulok miatt.mi ilyenkor a teendo?szeretem a fiut,de a szuleimet is.

Legjobb válasz: Nézd, ha egyforma iskolázottsági szinten vagytok, teszem azt te egyetemre fogsz menni, és õ is, akkor esetleg mûködhet a dolog. De azt hiszem hogy a származásától függetlenül nem õ a te utolsó kapcsolatod, úgyhogy szerintem ez a kérdés eleve nem idõszerû. Csak egyelõre ne ess teherbe. Egyébként ez a probléma fordítva is fennállhat ám, mármint az õ szülei se biztos hogy repesnek az örömtõl hogy veled van. Csak magadban tudod eldönteni hogy tényleg hozzád való-e ez a fiú. És szerintem legbelül tudod a választ. A szülõk általában helyesen látnak, persze van kivétel. De ha jó kapcsolatban vagy a szüleiddel nem akarnak neked rosszat. Beszélgess velük, hogy milyen gondokat látnak. Nem kell egybõl otthagyni. Lesz rá alkalom bõven a jövõben, mondjuk az elsõ komoly veszekedésnél :)

Nézd, ha egyforma iskolázottsági szinten vagytok, teszem azt te egyetemre fogsz menni, és õ is, akkor esetleg mûködhet a dolog. De azt hiszem hogy a származásától függetlenül nem õ a te utolsó kapcsolatod, úgyhogy szerintem ez a kérdés eleve nem idõszerû. Csak egyelõre ne ess teherbe. Egyébként ez a probléma fordítva is fennállhat ám, mármint az õ szülei se biztos hogy repesnek az örömtõl hogy veled van. Csak magadban tudod eldönteni hogy tényleg hozzád való-e ez a fiú. És szerintem legbelül tudod a választ. A szülõk általában helyesen látnak, persze van kivétel. De ha jó kapcsolatban vagy a szüleiddel nem akarnak neked rosszat. Beszélgess velük, hogy milyen gondokat látnak. Nem kell egybõl otthagyni. Lesz rá alkalom bõven a jövõben, mondjuk az elsõ komoly veszekedésnél :)
Sajnos sokszor megtapasztaltam már, hogy hiába van normális roma, mert van, de azokból is kijön elõbb-utóbb a vér..még ha nem is durván. És lehet most nagyon aranyos, kedves, normális, de akkor is ki fog bukkanni a származása. Csak idõ kérdése. Nem vagyok rasszista, van 2 nagyon jó barátnõm, akik teljesen romák, és imádom õket, nagyon aranyosak. DE! Náluk is elõfordul, hogy tesznek dolgokat, amik igazi roma temperamentumra jellemzõek..hiába rendesek, elõjön. Szóval én nem bíznék meg egy romában sem, még ha annyira normális is.
milyen a származása? cigány? felejtsd el!!!!!! hiába érzed Õ más akkor is azoktól való
ZSIDÓ?
Szerintem egyezzetek meg a szüleiddel és a fiúval! A szüleid tûzzenek ki egy célt a fiúnak, és ha teljesíti akkor járhat veled... de nem igazán értem az ilyen konzervatív szülõket. Meg azt sem, hogy ha nincs semmi piszkos ügye akkor miért ellenzik? Mert szerintem akkor nem elleneznék.De ha mégis én tévedek és teljesen "tiszta" a srác, akkor meg kell mutatni a szülõknek. És nem vethet meg senki egy más származású embert, ez bûn is, meg bûncselekmény is. Próbáljatok valahogy segíteni egymáson, de a szüleitek miatt soha ne hagyjátok el egymást. Kivéve ha: a pasi iszik, drogozik stb. -t folytat. Akkor a szülõnek van igaza.SOKSIKERT!
Második vagyok. Miért kellett lepontozni a válaszomért? Szerintem az elsõ válaszoló durvább volt mint én, mégis jobb a pontja..és szerintem abban, amit én írtam, nem volt semmi durva..csak a véleményem. Na mindegy, kezdem megszokni, hogy mindenért lepontoznak, akkor is ha jót írok, akkor is ha rosszat. BOCSI AZ OFFÉRT KÉRDEZÕ!
Hát szerintem meg mindenki megérdemel egy esélyt! Igen, vannak kulturális különbségeink, a cigányok sok mindenben máshogy viselkednek. Az, hogy mi a normális relatív. (Itt most nem a késelõsökre gondoltam, mert az egyértelmû...) De az, hogy te normálisnak tartod, annyit jelent, hogy még ha nem tudatosan is, de próbál illeszkedni a többséghez. Ebbõl kifolyólag _valószínûleg_ a családja is ilyen... Nehéz helyzet, de ha szereted és tényleg csak apró kulturális különbségek vannak, akkor szerintem magyarázd ezt el a szüleidnek.
A kérdező hozzászólása: félig roma
Bocsi, harmadik voltam...

Nagyon szeretnék kutyát! Lakásban lakunk de van kertünk is csak az nem saját. A szüleim nem nagyon engedik meg. Mit tegyek, tehetek?

Nagyon szeretem a kutyákat sok barátnőmnek van.Az egyiknek az apukájánál van és lakásban tartják de van egy kicsi kertyük és nagy a kutya,golden retriver(de még kicsi).Már kinéztem egy kutyafajtát ami kistermetű és jól érzi magát lakásban (bichon havanese.A barátnőim szerint akiknek van kutyájuk szerintük simán lehetne nekem is.(mellesleg saját szobám van!)

Legjobb válasz: Ha a szülõ nem akarja,nem kell erõltetni.Az õ terhe leginkább,sok éven keresztül.

Ha a szülõ nem akarja, nem kell erõltetni.Az õ terhe leginkább, sok éven keresztül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Dindin :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!