Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a szuleim (618 db)

Nem tudom mit tegyek, a szüleim nem szeretnék, hogy lefeküdjek a 3 évvel idősebb barátommal 16 évesen, de fél éve együtt vagyok vele, mit tegyek?

Nincs a barátommal semmi bajuk csak félnek hogy terhes leszek, még szűz vagyok és ő az első barátom, lehet hogy korainak tartjátok, de én készen érzem magam, a barátom türelmes,és ő csak akkor van benne a dologban ha tudja hogy nem lesz ebből probléma, de tudom hogy ő is szeretné(ő tapasztalt). A szüleimmel ezen nem vesztem össze, csak bánt hogy ilyet megtiltanak, már attól néztek egy nagyot hogy beleültem az ölébe.:S Ti mit tennétek? Nem akarok csalódást okozni, mert szeretem őket, de szerintem azért érthető, hogy kívánjuk egymást.

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.

Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.
Hát, szerintem az én szüleim (és az egész família) azt hiszik, hogy az elsõ komolyabb barátommal feküdtem le elõször, akit be is mutattam nekik... és hol vannak még azok a pasik, akikrõl nem is tudnak... Nem kell ehhez engedélyt kérned. Megvan az alkalom, megvan a hely és idõpont, megvan a vágy, és te késznek érzed rá magad, szeretnéd, akkor nem kell odaállni 10 perccel elõtte, hogy anyuci megengedi-e. Masználjatok gumit, és terhes se leszel. Végülis ha már egyszer megtörtént, vissza nem csinálhatod. És bár tény, csak védeni szeretnének, azért vannak dolgok, amikhez a szülõknek bizonyos kor után már nem sok köze van. Nem kell mindenrõl tudniuk. De az tény, ha ilyen szigorúan veszik a kérdést, elõttük csak arcrapuszi és kézfogás legyen, ne ölbeülés meg ilyenek.
Szûz, de k**va ..:dd Te tudsz ember -.-"
Ha felkészült lennél, akkor már jártál volna a nõgyógyászaton, és gondoskodtál volna arról, hogy biztos ne maradj terhes.
Ha felkészült lennél nem kérdeznél ilyeneket -_-"
amit nem tudnak az nem fáj.:D
Szerintem elõbb próbálj meg beszélgetni velük errõl, bizonyára kínos lesz, de talán lesz hatása. És, ha nem engednek, akkor viszont nem kell tovább tudniuk róla. Értékelniük kellene, hogy adsz a véleményükre, de nem szólhatnak mindenbe bele. Én alapvetõen nem vagyok annak a híve, hogy amirõl nem tudnak az nem fáj nekik, de nektek sem jó ez így. És én korinak sem tartom már fél év után, meg te is és a barátod is normálisnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Azért látom van pár normális válasz, értelmes emberektõl. Nekik köszönet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tanácsért tettem fel a kérdést. És ha valaki nem tud segítséget adni vagy csak hülye válaszokat képes adni akkor nem kéne hozzászólni semmit. Másodszorra nem bunkóztam senkivel, hogy így válaszoljatok + szerintem nem ez a módja a segítség/tanács adásnak. A védekezésrõl meg gondoskodnánk.
*használjatok
Ku*rva vagy! Ügy lezárva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Sokat dolgozol?
Távol laksz szüleidtõl?
OFF: háttal nem kezdünk mondatot.
Nem vagy jóban velük, és? Jóban szeretnél vagy most mi a kérdés? Ha nem, akkor ne tegyél semmit.

Nem tudom mit tegyek a szüleim betegesen aggódnak értem mit tegyek? Többi lent

Na szóval 18 éves vagyok és már elegem van abból, hogy sehova se mehetek,mindig az van,hogy õ ki neked vagy minek mész,és a végén még õk akarnak nekem bûnt tudatot csinálni amikor meg szembe szegülök velük bevágják a durcit és csodálkoznak ha fel emelem a hangomat...Meg még a barátaimat is megválogatnák ilyen pl a legjobb barátom aki olyan mint a testvérem már volt amikor el akartak tõle tiltani.És ha el is mentem valahova idõ pontilag reggel elmentem a 8 órási busszal de már azzal a busszal ami 18:00-ra ér be már haza kellett érnem sõt mi több a faluba se mehetek sehova se nagyon pedig elég kicsi falu még ha pizzáni is szeretnénk menni nem mehetek mert kocsma...pedig se nem iszok se nem dohányzok és akkor mindig mondják hogy meg bíznak bennem de így elég nehéz elhinni ....mit tegyek ?

Legjobb válasz: Próbálj meg beszélni velük!Ne emeld fel a hangod hanem szépen magyarázd el nekik hogy 18 éves vagy és szeretnél kicsit bulizni!Szeretnéd ha jobban bíznának benned.Ha eddig tisztelettudó, szófogadó gyerek voltál és nem adtál rá okot a szüleidnek hogy ne bízzanak benned akkor szerintem megenyhülnek...Egy próbát megér! Hajrá!

Próbálj meg beszélni velük!Ne emeld fel a hangod hanem szépen magyarázd el nekik hogy 18 éves vagy és szeretnél kicsit bulizni!Szeretnéd ha jobban bíznának benned.Ha eddig tisztelettudó, szófogadó gyerek voltál és nem adtál rá okot a szüleidnek hogy ne bízzanak benned akkor szerintem megenyhülnek...Egy próbát megér! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Hát próbáltam és valamiért a szájukból az automatikus válasz mindenre nem, indokot sose adnak...de Köszönöm :) próbálkozok :D
Próbáld meg elmagyarázni nekik, hogy azok a fiatalok, akiket bura alatt tartanak a szülei, sokkal nagyobb arányban kerülnek bajba, mint azok, akiket hagynak felnõni. Elõbb-utóbb te is kirepülsz a családi fészekbõl, az önállósodást pedig itt a legfõbb ideje elkezdeni megtanuni.

Mit tegyek? A szüleim válnak (egy király élet után), azóta csak erre gondolok, utána pedig ideges leszek. A helyzetet súlyosbítja, hogy nem tudok tenni ellene semmit. Aki tud segíteni, az tegye meg.

Legjobb válasz: Nézd..,ha nem tudsz ellene semmit tenni,akkor jobb elfogadni a helyezetet,ez van..,kár rajta stresszelni!Tudom,hogy nem egyszerû,az én szüleim is elváltak,de ez az Õ döntésük,és legtöbbször a gyerek sinyli meg:(

Nézd.., ha nem tudsz ellene semmit tenni, akkor jobb elfogadni a helyezetet, ez van.., kár rajta stresszelni!Tudom, hogy nem egyszerû, az én szüleim is elváltak, de ez az Õ döntésük, és legtöbbször a gyerek sinyli meg:(
Valóban nincs mit tenni. Ezt meg kell "gyászolni", hiszen az általad leginkább szeretett két ember válik szét.
Mi az hogy király élet után? Ha válnak, akkor biztosan volt korábban is probléma, csak te nem vetted észre szerencsére. Ne tégy semmit. Szeresd ugyanúgy mind a kettõjüket, ne állja egyik mellé se, de ellene se fordulj.
Csak nem volt olyan király az élet, ha válnak. Nézd az élet nem mindig habostorta, sajnos. Viselkedjél felnõttként, és ne okold egyik szülõdet sem, hiszen az õ döntésük. Mindkét szülõddel legyél olyan mint eddig, ne tromfoljál egyikkel sem. Átérzem a lelki fájdalmadat, de anyu és apu nevelt fel, és biztosan melletted lesznek és bármikor eléred õket. Gondolom édesanyáddal maradol, légy a támasza inkább mint a haragost játszó gyermeke. Tudod együtt egymásért.
A kérdező hozzászólása: Na, és itt a baj! A király életen azt értem, hogy addig nem volt semmi baj, amíg anyámat át nem helyezték, és egyedül õ nõ az egész munkakörben.További érdekesség, hogy apám síelés közben tudta meg hogy anyám el akar menni.12/f
Tudom ez nem tartozik annyira ide, de velem is ez a baj a szüleim most válnak anyám Amerikában dolgozik és hozzá elfogok költözni a tesóimmal. Apám itt marad Mo-n mit tegyek ? Mind1 õt szeretem, most én ki megyek akkor éljek azzal a tudattal együtt, hogy miközben én jól érzem magam apu meg itthon ül az újdonsült feleségével és egyedül van, ül.... a csöndben..... :(((((

Mit tegyek? A szüleim titkolják hogy anyukám terhes? Én nem szeretnék kistesót mert már hárman lennénk akkor testvérek. Mit tegyek?

Es en lennénk a középsõ gyerek ...köztudott hogy mindig elhanyagolják a középsõ gyereket

Legjobb válasz: És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?

És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?
A kérdező hozzászólása: Véletlenül irtam oda a kérdõjelet....de mit tegyek?
Titkold el, hogy te vagy/leszel a középsõ.
A kérdező hozzászólása: Es azt miért segítene?

Mit tegyek? A szüleim azt akarják hogy szakítsak a barátommal csak azért mert vékony és alacsony? !

Nagyon szerelmes vagyok egy srácba aki 175cm és elég vékony... Amúgy én 152cm vagyok. Az a gondom hogy a szüleim nem fogadják el őt és folyton megbántják ami nagyon rossz érzés mert a barátom nem mondja de tudom hogy nagyon rosszul esik ez neki. Apuék azt szeretnék hogy egy izmos fiuval legyek aki kb 2méter magas... Többször mondtam már nekik hogy engem nem érdekel hogy milyen magas vagy hogy milyen izmos mivel nagyon kedves és minden emberi érték meg van benne amitől nagyon szerethető:) különösen anyum szokta őt bántani különféle beszólásokkal de a múltkori volt a legdurvább amikor apu elengedett hogy moziba menjek Marcival valami 6órás filmre, anyu kiverte a balhét és csak annyit mondott hogy vicces lesz majd amikor megtámadnak és nem Marci fog megvédeni engem hanem még a hátam mögé is ugrik. Most mit kéne tennem szerintetek?:( amúgy ő az 1.barátom. 15/L

Legjobb válasz: Ertem szoval szuleid logikaja szerint aki vekony nem tud verekedni? Jo tudni

Ertem szoval szuleid logikaja szerint aki vekony nem tud verekedni? Jo tudni
Nanemárr!! Az oké h tiszteled a szüleid de akkor miért nem tisztelnek õk is téged ?!? Nehogymár õk mondják meg kivel járj... !!! Ha szereted akor õk ebbe nem szólhatnak bele . Beszéld meg velük mert ez igy nem mehet tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segítettetek:)
Mondd meg nekik, hogy mégis miféle felszínes libát akarnak õk tulajdonképpen a lányukból faragni? Kérdezd meg továbbá azt is, hogy olyan fiút elfogadnának-e melletted, aki azért van veled, mert teszem hosszú barna hajad van, de mint személyt egyáltalán nem értékel? Továbbá mondd el nekik, hogy mélységesen csalódtál bennük, és szervezzék át az értékrendjüket. Nem egy alkoholistával, drogossal jársz, nem üt, kedves hozzád és szeret, ennél többet manapság a tizenéves lányok szülei nem nagyon kívánhatnak. Én biztos kiverném otthon a balhét emiatt, és felszólítanám a szüleimet, hogy hagyják abba a szekálást, mert egyrészt undorító viselkedés, másrészt gyerekes is.
de gyûlölöm az ilyesmit...:(
A kérdező hozzászólása: természetesen mindig megvédem ha beszólnak neki mert ez a minimum csak nem szoktam olyan durván mint ahogy valamelyik hozzászóló tanácsolta. Köszi az érveket megpróbálkozom velük de azért remélem lecsillapodnak a kedélyek és nem lesz szükség rá.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hozzátennék hogy nem úgy utálják mint embert mert igen intelligens egy valaki, hanem nem találják egy olyan tipikus , , férfi ideálnak"
az oké, hogy Te tiszteled õket, de Téged miért nem tisztelnek õk? ez szomorú... sajnos a hülyeség ellen nagyon nehéz észérvekkel meg logikával harcolni... de ha õk megszólják, akkor feltétlenül kérd ki magadnak, hogy mi közük van hozzá és miért csinálják ezt pl apudat is kérdezd meg, hogy mi az oka annak, hogy utálja a srácot.. mondon 3 normális érvet.. és ha azzal jön fel, hogy gizda, akkor kérdezd meg, hgoy és akkor mi van
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) azért ekkora balhét nek csapok mivel a szüleim és a tiszteletet megadom nekik bármi legyen is. Konkrétan apa kifejtette hogy mennyire utálja ezt a srácot. Ötletem sincs de már kikészülök ettõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2!:) szoktam beszélni velük errõl de semmi haszna nincs. Még jó hogy amikor egy éve szóba került ez a dolog akkor azt mondták hogy õk nem fognak beleszólni az én szerelmi életembe. Ehez képest nem valami fényes a helyzet.
Nem normális szüleid vannak. gyönyörû lennél a 152 cm-rel egy 2 méteres srác mellett. Nem hinném hogy bármit is tudsz tenni mivel angyon primitív a felfogásuk, ök már nem fognak változni sajnos.
Esetleg mondd meg a szüleidnek hogy: - Nem olyan rossz a közbiztonság, hogy ez lényeges szempont legyen. - Ha többen támadnának rátok akkor amúgy is csak kis eséllyel tudna egy izmos srác megvédeni. - Ha késsel támadnak rátok, az izmos srác valószínûleg csak megöleti magát. - Nem az izom a lényeg, hanem a használata. Illetve a nem izmos srác nem tud olyan könnyen bántani téged.
15 éves vagy, ráadásul lány... ez tökéletes alapanyag arra, hogy kiverj egy kva nagy hisztit:D mondd meg nekik akár nyer szókinccsel is, hogy semmi közük ahhoz, hogy Te kivel vagy, vagy kivel nem.. ha a kedved úgy tartja, akkor végigkúrathatod magad az egész iskolával, ahhoz se lenne közük, mert ez csakis a Te dolgod mondd meg nekik, hogy ha két méteres pasid lenne, arra lennél jó, hogy állva leszopd, de egyébként még a szemébe se tudnál nézni rendesen, elvégre fél méter lenne köztetek vágd a fejükhöz, hogy felszínesek, és ostobák, hogy testtömegindex alapján választanak párt a végén egyszerûen elküldheted õket a pcsába.. meglepõdnének az tuti, de ha értelmes jószágok, akkor elgondolkodnak...
A kérdező hozzászólása: én sem értem a logikát.
sajnálom ez egy baromságnak tartom én se szóltam bele a gyerekem életébe, pedig a srác alig magasabb, mint õ és szintén vékony igaz sajnos a szülõk sem egyformák mi lenne, ha beszélnél a szüleiddel hagyják abba, mert TE õt szereted és ezt ne akarják elõ írni, ülj le velük beszélni, komolyan N
Nem nagyon értem a szüleidet...! Ha egy normális intelligens fiú a barátod, ahogy azt te is leírtad, akkor nekik miért a külseje számít? Jobb lenne nekik, ha egy 2 méter magas izomkolosszussal járnál, aki nem is szeretne és folyton megcsalna? Gondolkodjanak már el kicsit!!

Mit tegyek? A szüleim nem engedik.

A mai világban a fiatalok együtt aludhatnak. 9 hónapja vagyok együtt a barátommal sokszor jön nálunk jóba van a szüleimmel de nem engedik hogy nálunk alhasson. 16 éves vagyok

Legjobb válasz: Nemtudom, hogy a szülõk mit nyafognak az ottalváson... Jajj, mert akkor biztos szexelni fognak.... Ha szexelni akar a gyerek, akkor úgyis megoldja... Ez együttalvás nem feltétlen a szexrõl szól, mi is többször együtt aludtunk, mielõtt bármilyen szexuális kapcsolat is lett volna a barátom és köztem. Romantikus dolog, jól el lehet beszélgetni. Bûn ilyesmitõl megfosztani két fiatal embert.

Egy 16 éves lány, ha le akar feküdni a barátjával, akkor le is fekszik... nem muszáj annak este, az ágyban történnie, ezt tudhatnák a szülõk is. Így én sem értem, miért lenne gond az ottalvás. Persze nem túl gyakran, hogy pl. a sulitól ne vonja el a figyelmet, de szerintem 16 évesen néha belefér... Én nagyon szeretem együtt tölteni az estéket a párommal, akkor is, ha nincs szex - zuhany, utána takaró alatt összebújós esti filmnézés, majd együtt elalvás, imádom. :) Szóval teljesen megértem, hogy együtt akarsz aludni a barátoddal. Anyukád tudja, hogy már nem vagy szûz? Bár feltételezem nem, akkor talán nem tiltaná. Nem lenne jobb megbeszélni vele? Elmondod, hogy már 9 hónapja együtt vagy a barátoddal, bízol benne, szereted, ezért neki adtad a szüzességed. De nyugtasd meg anyukádat, hogy rendesen védekeztek, óvatosak vagytok. Ha így szembeállítod a tényekkel, attól már nem kell rettegnie, hogy ilyen 'fiatalon' szexelsz, hiszen már megtörtént - és lehet, hogy ezek után úgy lesz vele, hogy akkor már inkább az ágyban csináld, mint mondjuk az utcán vagy egy nyilvános wc-ben... :)
Nemtudom, hogy a szülõk mit nyafognak az ottalváson... Jajj, mert akkor biztos szexelni fognak.... Ha szexelni akar a gyerek, akkor úgyis megoldja... Ez együttalvás nem feltétlen a szexrõl szól, mi is többször együtt aludtunk, mielõtt bármilyen szexuális kapcsolat is lett volna a barátom és köztem. Romantikus dolog, jól el lehet beszélgetni. Bûn ilyesmitõl megfosztani két fiatal embert.
Nekem sem engedik, pedig tudják azt is, hogy szexelünk és több, mint egy éve együtt vagyunk! Tehát sem a szextõl, sem attól nem kell félniük, hogy még csak 1-2 hónapja vagyunk együtt.A barátnõim már ott aludhatnak.Van olyan, aki szilveszterkor, van aki az elsõ évfordulón alhat majd ott.Nekem sem szilveszterkor, sem évfordulón nem engedték.Annyi, hogy tovább maradhattam, meg nyáron is párszor.Amikor megkérdeztem, hogy mégis miért, azt mondta hogy elvi okokból.Remélem idén szilveszterkor már ott alhatok. 15/L
Jesszus, emberek, hol éltek? Miért lenne unokájuk, ha védekeznek?! Véleményem szerint ha a szülõk normális gondolkozásúak, ami alatt azt értem, hogy felelõsségteljesek, de ezen a világon élnek, akkor lehet velük ezekrõl a dolgokról beszélgetni. Már 3/4 éve együtt vannak, szerintem nyugodtan együtt lehetnének, mert nem hiszem, hogy õ lesz élete párja, de elég komoly ahhoz, hogy élhessenek szexuális életet. Azt javaslom, hogy hozd fel a témát a szüleidnek , de mutasd is meg, hogy mennyire megbízható vagy, így talán megengedik.
még jó, hogy nem engedik!
A kérdező hozzászólása: háát nagyon félt tõle.. ezért még várok az elárulással :)
A kérdező hozzászólása: az utolsó két válaszadóval egyet értek :) és igen már volt szexuális kapcsolat köztünk de szerintem ha itt aludna pont akkor nem lenne csak élveznénk az estét és filmet néznénk beszélgetnénk
A kérdező hozzászólása: nem lesz.. eddig se lett
Bizony jól teszik. Korai még, hogy unokájuk legyen tõled.
Amíg nem vagy õszinte vele, addig meg is értem. Így most nehéz lesz, hiszen tudni fogja, hogy csak azért árulod el... esetleg el sem hiszi. Jobb lett volna õszintének lenni.

Mit tegyek a szuleim ellenzik a kapcsolatomat a baratommal, de én szeretem ot es a szuleimnek sem akarok fajdalmat okozni. Kit valasszak?

Teljesen ki vagyok borulva. Csak a rosszat latjak benne, pedig tudom hogy imad azt latni rajta, csillog a szeme ha velem van es lesi minden kivansagom. De a szuleimnek ez is keves, azt mondjak nem szeret csak hulyit. Hulyitesbol szerintem nem csinalna ezeket. Ti mit tennetek a helyemben? 28 vagyok a parom 35

Legjobb válasz: ne ne érdekeljen mit mondanak felnõtt van saját véleményed ! És ne érdekeljen hogy mások mit mondanak ! A te életed !

ne ne érdekeljen mit mondanak felnõtt van saját véleményed ! És ne érdekeljen hogy mások mit mondanak ! A te életed !
Meg kéne tudni, hogy miért ellenzik, mert valami más oka van.És közös programot szervezni, hogy megismerjék.
Talán kérd meg a szüleidet, hogy indokolják meg a véleményüket! Nem biztos, hogy amire te alapozod a véleményed, az valóban annak a jele, hogy szeret téged. Ha viszont te szereted, és megbízol benne, akkor ne törõdj senki véleményével. Ha tévedsz esetleg, azért csak magadat okolhatod majd. Ha viszont jól meglesztek, akkor is magadnak köszönheted.
28évesen semmi közük hozzá kivel vagy. vagy elfogadják vagy nem..
Utolsóó : nemugyanezt írtam le elsõnek ? XD

Mit tegyek a szüleimmel?

Szüleim minden dolgomba bele akarnak szólni,és néha már úgy érzem,hogy nincs más választásom, meg kell tennem amit mondanak,mert nem hagynak addig békén.lassan nem merem nekik elmondani a magánéletemet, mert õk mindig mást mondanak,mint amit én... Nagyon idegesítõ mit tegyek?

Legjobb válasz: Mondd meg nekik, hogy szeretnéd kipróbálni, hogy milyen is kicsit a saját dolgaidat irányítani, viszont meg kell értened, hogy a szüleid jót akarnak neked és azért több tapasztalatuk van mindenben, mint neked, szóval biztos jobban tudnak egyes dolgokat.

Mondd meg nekik, hogy szeretnéd kipróbálni, hogy milyen is kicsit a saját dolgaidat irányítani, viszont meg kell értened, hogy a szüleid jót akarnak neked és azért több tapasztalatuk van mindenben, mint neked, szóval biztos jobban tudnak egyes dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem is az a bajom, hogy próbálnak segíteni, hanem az hogy lesz*rják a véleményem...már csak azért is mondanak mást, hogy nehogy az legyen amit én akarok
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17F
Oké, tinifiú kipanaszkodta magát. Mondasz konkrét példát is, hogy mibe szólnak bele ennyire, ami ilyen kibírhatatlan?
A kérdező hozzászólása: Nem tudod milyen érzés ha minden dolgomba veleszólnak... Ez nem tini panasz...
Ez még mindig csak a rinya, a 2. mondatig is eljutottál?
A kérdező hozzászólása: míg õ azaz a barátom 21 éves
Egyszerûen keress egy korod beli pasit. Fiatal vayg még hozzá.
Ráérsz még!
Azért egy 21 éves csávónak sokkal több igénye van, mint egy korodbelinek, azt jobb ha tudod. Gondolj bele, egy 21 éves nõ miket nyújthat neki, és miket te. Ne nagyon lepõdj meg, ha kapásból otthagy, ha nem akarsz vele lefeküdni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!