Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a peteérés (19 db)

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és a menszeszem júliusban volt meg, azóta semmi. Mit javasol, mit tegyek? Babát is szeretnék, de így nem tudom követni, hogy mikor van a peteérésem. Üdvözledttel, Erika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 42 éves vagyok és a menszeszem júliusban volt meg, azóta semmi. Mit javasol, mit tegyek? Babát is szeretnék, de így nem tudom követni, hogy mikor van a peteérésem. Üdvözledttel, Erika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, s ott a megfelelő kivizsgálásban részesülhet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A férjemmel már tavaly november óta nem védekezünk. Szeretnénk kisbabát, próbáljuk az együttlétünket a peteérés idején még aktívabbá tenni. Peteérés jelző teszt jelezte, hogy van peteérésem. Mit tegyünk? Elrontunk valamit?

Legjobb válasz: hát igazábol jól csináljátok. a kédés hogy tényleg van-e peteérésed? (a teszt azt muttatja ki hogy a tested elökészül rá (egy hormont termel) de lehet nincs ovuláció) meg hogy elég minöségi-e a férjed spermája. ahool nem lehet gyerek 40%-ban a férjjel van a bibi.

hát igazábol jól csináljátok. a kédés hogy tényleg van-e peteérésed? (a teszt azt muttatja ki hogy a tested elökészül rá (egy hormont termel) de lehet nincs ovuláció) meg hogy elég minöségi-e a férjed spermája. ahool nem lehet gyerek 40%-ban a férjjel van a bibi.
Nem rontottatok el semmit!! Szerintem te és a párod is keressetek fel szakorvost, mert néha valami aprócska problémán csúszik el a dolog és mindketten megnyugodnátok, mert tudnátok, hogy rajtatok aztán nem múlik semmi. Egészséges pároknál is elõfordul, hogy 1-1, 5 évig nem jön a baba, uh ne aggódj, legfeljebb csináltassatok néhány rutin vizsgálatot! És még valami!Ne azért sûrítsétek az együttléteket, mert pé-d van! Ha 2 naponta vagytok együtt, az is bõven jó lehet. Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a tanácsokat, kedvesek vagytok! :) Vége a menstruációmnak és utána felkeresek egy nõgyógyászt! Esetleg tudtok valakit ajánlani a XV. kerületi Rákos úti rendelõintézetben? Még egyszer köszönöm Nektek!Vacak
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami!A rendszeres havi menstruáció utal arra, hogy volt peteérésem, csak nem termékenyült meg?
az nem, az tuti nem.Én hõmérõzöm, és nekem volt már egyszer-kétszer olyan hogy nem volt pé(hõgörbémen látszott)ésmégis rendesen idõben megjött

A ciklusom még mindig rendszertelen és a mensi mennyisége kevesebb mint szokott! Elképzelhető hogy nincs peteérésem? Nagyon aggódok, most mit tegyek?

5 hónapja hagytam abba a gyógyszert!Elképzelhet? hogy nincs peteérésem?5 évig szedtem a triregolt!

Legjobb válasz: Szia! Amikor abbahagytam a gyógyszert akkor a dokim 2 naponta uh-gal nézte meg, hogy van e peteérésem. De most már gyógyszertárban lehet kapni ovulációs tesztet az is kimutatja a peteérést. Ne ess kétségbe lehet hogy több idõre van szüksége a szervezetednek hogy rendbe jöjjön a ciklusod.

Szia! Amikor abbahagytam a gyógyszert akkor a dokim 2 naponta uh-gal nézte meg, hogy van e peteérésem. De most már gyógyszertárban lehet kapni ovulációs tesztet az is kimutatja a peteérést. Ne ess kétségbe lehet hogy több idõre van szüksége a szervezetednek hogy rendbe jöjjön a ciklusod.
Szerintem kezdd el mérni a hõdet reggel, mindig ugyanabban az idõben. A ciklus elején alacsonyabb a hõ, az ovuláció napján egy kicsit lemegy (ez nem mindig van így), aztán minimum 2 tizeddel felmegy és úgy is marad a mensesig. Ha felment a hõd a cilus 2. felében, akkor valszeg volt peteérésed. Esetleg vegyél ovulációs tesztet, és kezdj el tesztelni a ciklusod 10-17 napjáig! Mivel egyik se 100%-os, ha 3 hónapig nem tudod megállapítani a peteérést, menj el dokihoz, ahol utrahanggal megnézik, hogy van-e peteérésed, vagy a doki megmondja, mit csinálj.

A nyálkahártyám 9mm-es de peteérés nem akar lenni mit tegyek? Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Kaptál valamilyen gyógyszert peteérés elõsegítésére? Ha már mindennel próbálkoztatok, menjetek el a Kaáli-ba, ott biztosan tudnak segíteni.

Kaptál valamilyen gyógyszert peteérés elõsegítésére? Ha már mindennel próbálkoztatok, menjetek el a Kaáli-ba, ott biztosan tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: kaptam clostybegitet de az elsõadag nem használt.a palástfû teát hogy kell inni, mennyit egy nap?
Sziasztok, szép napot Mindenkinek! Hõmérõzöd magad? Van egyáltalán peteérésed? A párodnak rendben vannak a spermái? Ezeket kellene "kinyomoznod". Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog a megtermékenyülés, csak legyetek egy kicsit tudatosabbak! Hõmérõzd magad mindennap! Ébredés után, ágynyugalommal, helyezd be a hüvelyedbe a hõmérõt, már a menstruáció elsõ napjától. Úgy általában - persze általánosítani ebben SEM lehet - úgy a 14, 15, 16, 17. napon megemelkedik a hõmérsékleted! Amikor felszökik 37 körül (36:8, 36:9, 37:0, 37:1...) akkor aztán hajrá! Sikerülni fog, ahogyan nekünk is sikerült! Ugyanígy, nagyon várva már!!! Hajrá leendõ Kismama! :) Puszi, Magyari Mónika
A kérdező hozzászólása: nem hõmérõztem még.Clostybegitet írt fel a nõdokim, de még semmi.Nagyon félek.
Szeretkezés elõtt egy hüvelymosás. Akkor tuti nem lesz barnázásod. :) És nem is árt.

Mit tegyek, ha a peteérésem és a tüszőrepedésem között sok idő telik el? Ovuteszt szerint a 12. napon volt peteérésem, de a hőm csak rá 4 napra esett le.13 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!

mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!

Már lassan 1 éve rendszertelen a menstruációm, amit ma már menstruációt elösegitö gyogyszerrel tudom meghozni. Az orvos azt mondta h nincs rendes peteérésem. A párommal tervezzük a babát de félek h nem fog sikerülnöm teherbe esnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!

Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát tervezünk, nincs peteérésem. :( Épp tegnap akadtam ki, hogy szeretnék végre újra nõ lenni, és végigbõgtem a délutánt... De nem adom fel, endokrinológushoz fordulok, mert CSAK õ tudja megszüntetni az OKOT, kérem az összes hormonom vizsgálatát vérbõl, és TSH-t is (pajzsmirigy), és ki fog derülni, mi okozza! Neked is ezt ajánlom, a kierõszakolt pé-nek nincs értelme!

Már mindent kipróbáltam de még mindíg semmi. Kiszámoltam hogy kb. mikor lehet peteérésem. Akkor se lett semmi. Mit tegyek? Orvosnál is voltunk és mind a kettőnkkel minden rendben van, remélem tudtok nekem segíteni.

Legjobb válasz: Mióta próbálkoztok? Nekem sajnos van olyan ismerõsöm akinek van már egy 10 éves fia de most 2 éve nem sikerül nekik újra teherbeesni pedig semmi bajuk. Szabályos 28 napos ciklusok, tökéletes minden és már mindent megpróbáltak. Talán majd ha nem akarják annyira. Én 8-9 hónappal a tabletta abbahagyása után lettem terhes de nem akartuk "nagyon". Úgy voltunk vele ha jön jön, ha nem nem. Ja, és én összevissza menstruáltam volt,h. hónapokig meg sem jött.

Mióta próbálkoztok? Nekem sajnos van olyan ismerõsöm akinek van már egy 10 éves fia de most 2 éve nem sikerül nekik újra teherbeesni pedig semmi bajuk. Szabályos 28 napos ciklusok, tökéletes minden és már mindent megpróbáltak. Talán majd ha nem akarják annyira. Én 8-9 hónappal a tabletta abbahagyása után lettem terhes de nem akartuk "nagyon". Úgy voltunk vele ha jön jön, ha nem nem. Ja, és én összevissza menstruáltam volt, h. hónapokig meg sem jött.
Bocs, még annyi, h. lehet venni a patikában valamiféle ovulációs tesztet. Hallottál már róla? Pontosan nem tudom hogy mûködik de páfrányos mintázata lesz peteéréskor vagy elõtte amikor akcióznotok kell. Az jobb mintha te számolnád ki.
Szia! Ha már egy éve próbálkoztok sikertelenül, akkor szerintem jó lenne egy kis orvosi "rásegítés" , pl. ha ultrahanggal nézné a peteérést.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tippeket. megfogadom õket. 2 éve próbálkozunk sikertelenül.

Most hagytam abba 7 év után a fogamzásgátlót és ahogy peteérésem "lett" olyan lettem mint valami utolsó pornós szajha. Mit tegyek?

Szexelni akarooooook. De durván. A barátom inkább a haverjával dumálgat. Akkor is ha én ott vagyok. Pedig még mondtam is neki. lehet nem kelett volna, de ilyen er?s késztetést még nem éreztem. Nem akarom megcsalni. De nem bírom sokáig. Véleményeket kérek. Köszi?

Legjobb válasz: hát ha nem teszi meg amire te vágysz,akkor nem tudsz mit csinálni,üljetek le rendesen megbeszélni..a legtöbb pasi örülne az ilye mértékû szexuális étvágynak...mondd el neki õszintén h mire van szükséged,esetleg csábítsd el vmi "pornós" latexruhával,vagy öltöz nõvérkének,takaríts egy szál köténybe,de ne legyen alatta semmi,és törölgesd le a monitort meg a gépet amikor ott ül,dumálgat,vagy hasonlók...ha nem megy semmi,akkor keress mást..

hát ha nem teszi meg amire te vágysz, akkor nem tudsz mit csinálni, üljetek le rendesen megbeszélni..a legtöbb pasi örülne az ilye mértékû szexuális étvágynak...mondd el neki õszintén h mire van szükséged, esetleg csábítsd el vmi "pornós" latexruhával, vagy öltöz nõvérkének, takaríts egy szál köténybe, de ne legyen alatta semmi, és törölgesd le a monitort meg a gépet amikor ott ül, dumálgat, vagy hasonlók...ha nem megy semmi, akkor keress mást..
Szerintem elõször is elégítsd ki. Akkor tuti beindul. Legyél vele gyengéd, de hagyd hogy hozzádérjen, csak te kényesztesd. Ha igazi férfi beindul és nem bír magával. Sok sikert ;)
Próbáld áthívni egy éjszakára. És csábíts. Ne csak a légzésedet mutasd. Nem érsz el vele semmit. :P Mássz rá nyugodtan, simogasd.:)
Az ágyban csak nem fekszik köztetek egy harmadik, és ha akarsz valamit, akkor ne csak "lélegezz", masz rá, az ilyesmit a legtöbb férfi szereti...
miért hagytad abba a tabit? babát akartok?
Az elõzõhöz csatlakozom, bár nekem a párom azonnal észreveszi rajtam a vágyaim, mégis hasonló csábításokat szoktam bevetni, mert így még érdekesebb lesz a dolog, és néha nevetésbe fullad, de akkor is nagyon hatásos...mindig elérem a célom ezekkel a nõi fifikákkal...és nélkülük is :D:D Legyen neked is hasonló szerencséd! Rúdra fel csajszi :D
Este, együtt az ágyban nem hiszem, hogy nem tudnád rávenni valamire. A haverral beszélgetés megoldása egyszerû: Szervezzetek programot kettesben!
A kérdező hozzászólása: azért hagytam abba mert elég volt a ormonokból... és lehet csak psziho...de érzem a változást...jobb:)
Én 16 év után hagytam abba a fogamzásgátló szedését és ugyanaz a helyzet, mint veled. Ha máshogy nem megy, maszturbálj!
hát akkor próbálj meg beszélni vele. és gondolkozz el azon hogy vele szeretnél e maradni vagy sem. mert nem hiszem hogy megéri mindig rá várni...
A kérdező hozzászólása: .. bár attól nem esem teherbe ha hozzámszól....hmmmm
A kérdező hozzászólása: gumi.... vagy bármi más... akkor sem jött amikor szedtem... sajnos nem ez a gáz.... asszem ... bár most elültetted a bogarat....
A kérdező hozzászólása: hááát... ha hazajönne úgy könnyebb lenne rámászni... de nem jön.... ...az elõzõ komoly barátnõje magcsalta... ha vele is ilyen volt hát megértem.... de én nem akarok ilyet... csak tudnám h minek van akkor velem...
hello én kérdeztem hogy miért hagytad abba a tabit. én arra gondoltam, hogy a barid lehet azért "kerül", mert fél hogy teherbe esel. és föleg amikor peteérésed van, nagyon nagy az esély arra hogy legyen baba :)
A kérdező hozzászólása: okok.... nem nagyon megy ez a kettesben program.... esetleg hétvégén ha véletlen itt alszik akkor reggel... no ugye nem kell kifejtenem h a nõk reggel a legkevésbé... én meg fõleg... meg szeretem a sötétet.... mindegy bár ez lenne a probléma... de pl tegnap hárman voltunk nála és addig dumálgattak stb mire teljesen kinyúlt lefeküdt mellém és bealudt.... pedig félreérthetetlen volt a légzésem stb... és ez a kinyúvasztós bealvós szitu van minden este... közben meg nappal msn-en meg kifejti h sexuális életet kellene élni.... na erre varjál gombot....
A kérdező hozzászólása: (hormonok)
egy ferfi szereti, ha kesztyus kezzel bannak vele az agyban. ess neki, ne kimeld, kozold vele , hogy kivanod ot, es , hogy most azonnal akarod, ha visszautasit, ne legyen lelkiismeretfurdalasod otthagyni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!