Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a pasim (594 db)

Hány éves az a félkegyelmû? És hány éves is vagy Te?
A kérdező hozzászólása: én 14 vagyok õ pedig 15 de már lassan 2 éve együtt vagyunk
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy mér ilyen féltékeny mikor nekem jobban lenne rá okom mer lány suliba jár
nabazz ezt add össze xD
12 évesen jöttetek össze :) ez aranyos :) a lényeg viszont h ha nagyon idegesít, akkor mondd meg neki, h neked már így nem ok ez a kapcsolat a korlátokkal meg minden egyébbel. annyira fiatal vagy még, barátkozz másokkal, éld az életed, nehogy késõbb jöjj rá, hogy elmulasztottad a legszebb éveidet. az is megoldás, ha legközelebb felhpzza a szakítást, mondd neki, h jó, úgyis eleged van már abból, hogy nem csinálhatsz, amit akarsz. meglátod, egybõl visszavesz majd! :)
A kérdező hozzászólása: Nem az gond hogy nem szeretem mer nagyon csak mit csináljak hogy bízzon benem
ha eddig nem bízott meg benned, akkor most sem fog, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem. vagy elviseled, vagy szakítasz. vagy beveted a fenti trükköt, amit írtam.

Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!

Mit tegyek? A pasim leszbi pornót néz.

Legjobb válasz: "És abba mi a jó? Miért jobb mint ahol egy nõ és egy pasi csinálja?" ezt mért nem neki szegezed? amugy lehet hogy csak tanulni szeretne kis nõi anatomiát és rajtad akarja gyakorloni, merthát ugye 1 nõ jobban tudja mi kell a másik nõnek.

"És abba mi a jó? Miért jobb mint ahol egy nõ és egy pasi csinálja?" ezt mért nem neki szegezed? amugy lehet hogy csak tanulni szeretne kis nõi anatomiát és rajtad akarja gyakorloni, merthát ugye 1 nõ jobban tudja mi kell a másik nõnek.
Mit tegyél? Nézd vele és mikor már eléggé felizgultatok szeretkezzetek egy orbitálisat.
Szereti a szép nõi testeket, a leszbi pornóban több is elõfordul. Szerintem nem nagy dolog, mondjuk, ha a saját pasim csinálná, mérges lennék egy kicsit;)
Semmit.. bár neked lehet hogy fura , illetve gusztustalannak látod..de a pasik többségének ez tetszik, izgató. Hát ez van ....ilyenek a férfiak.
OFF: Nyugodtabb lennél ha b u z ipornót nézne?
Én is mindig azt nézek.
csinálj neki élõ leszbi pornót a barátnõddel. Tuti megõrülne tõle.
Nyilván két csajjal akar kefélni.
Az enyém meg teen, milf, és családit- persze csak magában. Bár nem értem miért nem mondja meg. Söt azt se vallja be h. nem csak 1 csatornát néz... :( ez mondjuk fáj. Egyébként mi együtt is szoktunk nézni, nem csak külön.
vegyél egy KUTYÁT
leszbi pornót néz, közben meg õ a legnagyobb kan hogy b*zizik orrba-szájba. sajnos ez kell nektek.
Kérdezõ! Megmondom miért jobb egy férfinak a leszbi pornó, mint a hagyományos.Elõször is abból kell kiindulni, hogy az ember ha néz egy ilyen filmet, akkor a nõi test látványa érdekli, nem a saját neme, például nem egy hatalmas zacsit akar látni himbálódzni, mikor hátulról mutatják az akciót, vagy roppant kellemetlen, mikor a végén elélveznék, erre elkapják a csajról a kamerát a férfi arcára, ahogy tátva a szája és lóg a nyelve a kéjérzéstõl.Ettõl nyomban lehervadok. :P Eleve két lányt látni jobb, mint egyet.Másodszor a lányok jobban ki tudják elégíteni egymást, az egész érzékibb és erotikusabb, mintha egy [email protected] nagy [email protected]ú nigger gépiesen tolná neki(k) órákig.Úgyhogy ne tegyél semmit, mert ez normális dolog, attól még ugyanúgy szeretni fog.
Örülj neki, hogy nem a farkakat bámulja. Nincs szebb két szeretkezõ lánynál.
Nah ez az, ha nem rád kíváncsi, minek tartod?
23:44 vagyok: Antifaces lol xd
Figyelj! Ha nem rád kíváncsi, akkor minek tartod? Vegyél egy kutyát!
Én szeretem a melegpornót. 17/L Tenni semmit se kell. Világos hogy ha hetero, nõket akar látni és nem kíváncsi más pali farkára.
Vegyél egy kutyát xD
Vegyetek be egy lányt harmadiknak.
jól teszi
Sok férfi olyan indokkal néz leszbikus pornót hogy mivel ott nincs férfi és akkor az úgy 100% hogy nem meleg... meg az valamiért izgalmasabb két lány nyögését hallgatni mint egy férfiét...
Azért szeretik a pasik, mert így nem egy másik pasit kell néznie (arra a heteró fiúk nem buknak) hanem két szép csajt. Különben egy lánynak se ciki leszbi pornót nézni. :) 21/l
Naés? Énis nézem, ez max csajnak lehet ciki, de én örülök ha nemkell egy faszt bámulnom a csajba
A kérdező hozzászólása: És abba mi a jó? Miért jobb mint ahol egy nõ és egy pasi csinálja?
Vegyé egy kutyát! (c) antifaces

Mit tegyek? A pasim elment egy lagziba, nélkülem, és ott egy lánnyal, aki nálam 1 évvel fiatalabb, megkérdőjelezhető dolgokat csinált.

Azt mondta, hogy csak volt egy "szösz" a ruháján a csajnak, és azt szedte le... Aztán írtam a csajnak,és elküldte, amit beszélgettek ők ketten. A pasim olyanokat írt bele, hogy: "de hát olyan jó volt a segged abban a ruhában", "olyan szexi voltál benne, hogy rádugrottam volna", "kár, hogy nem engedted, hogy megfogjam"... Szerintetek ezt el lehet nézni? Arra a kérdésre, hogy miért volt ez az egész, azt válaszolta, hogy nem tudja, aztán azt, hogy magányosnak érezte magát, mert én nem voltam ott... Nekem fáj, hogy ezt mondta neki, mert... nem is igazából a szavak, hanem a háttér... Már nem szeret annyira? Vagy csak túlreagálom az egészet? Fiúk, ha gondoljátok, ti is segíthettek, elvégre nektek pasigondolkodásotok van :)

Legjobb válasz: Gondold át és ha úgy látod jónak mond meg neki hogy menja pcsába ennyi.

Gondold át és ha úgy látod jónak mond meg neki hogy menja pcsába ennyi.
szerintem részeg volt azt kész... túlvariálás rontja el a kapcsolatokat
Részeg, nem részeg ezek akkor sem gerinces dolgok egy kapcsolatban levõ férfitõl - én sem tennék ilyet, mert tudom, hogy a Kedvesemet bántanám vele, ráadásul egy olyan helyen, ahol valószínûleg többen is ismernek és tudják rólam, hogy párkapcsolatom van. Szerintem beszélgessetek a kapcsolatotokról még most, mielõtt elfajulnának a dolgok.
nincs mese le kell nyelni!!!
16 éves srác vagyok. Nálam a megcsalás a legelitélendõ ok, szóval dobd ki. Ez már megcsalásnak számít. Ha szereted akkor is. Azthiszedh ogy nem fogja megcsinálni ezt még1-szer? És ha talál rá partnert is akkor tuti hogy kihasználná a dolgot!!!
Nyugi van, csajszi, ennyit õ is megérdemel szökõévente egyszer...
Ilyen velem is elõfordult. Volt egy ilyen nõi megérzésem, hogy valami nincs rendben. Ott volt nálunk, úgy hagyta a facebook-ját (gerinctelen módon beleolvastam, hogy mit beszélt a haverjával.. (de miért pont a haverja érdekelt ennyire, ennyit a nõi megérzésrõl) És az utolsó bejegyzés... nem nyerte el éppenséggel a tetszésem. Na ide nem írom le mit olvastam, nem akarom, hogy felismerjen bárki is, de ennél durvább volt. És nem csak ez az egy volt. Féltékeny voltam még egy csajra, és neki is írogatott szép dolgokat. Szóval megmondtam neki, hogy ez nekem k*rvára nem tetszik, kérdeztem tõle, hogy mit érezne, ha fordított esetben én ilyeneket írkálnék egy pasinak? Azóta nem csinálja... Csökkent akkor a bizalmam, de ezt még nem venném megcsalásnak. Azóta eltelt majdnem két év. Ne bocsáss meg neki túl hamar!

Mit tegyek. A pasi akit szeretek tudja hogy szeretem. Deő nem csinálsemmit. Mit csináljak? Lépjek?

Legjobb válasz: Kicsit fejleszd a kommunikációs képességed és lépj!

Kicsit fejleszd a kommunikációs képességed és lépj!
szerintem elõbb kérdezd meg, hogy érdemes-e erõlködni, mert ah õ azt monda nem akkor ne.

Mit tegyek a pasim szakítani akar én nem mivel nagyon szeretem? és vissza szeretném hódítani!

Lécives segítsetek !!! A pasimmal 8 hónapja vagyok együtt az utobbi id?be sokat veszekedtünk ! Tegnape azt mondta h szeret csak össze van zavarodva nem érzett még ilyet a szíve azt mondja h szeret de az esze azt hogy hagyon engem és szakítson velem. Elkezdett sírni h nem akar szakítani és elveszíteni mivel fél h olyat teszek magammal amit soha nem bocsájtana meg magának csak nem tudja hogy mitév? legyen . hogyan hódítsam vissza mit tegyek nem tudom tanácstalan vagyok és attól félek egyedül maradok és most nem kéne magamra hagyni mivel lehet hogy terhes vagyok tölle .lécives segítsetek nagyon fontos lenne nolmáris vélemhényeket kérek .köszönöm szépen el?re is .

Legjobb válasz: Mond meg neki hogy ne drámázzon már ha szeret de mi volt a konkrét ok amiért szakitott? Ha nem volt komolyabb oka akkor mond meg neki hogy menyire szereted és ha tényleg szeret akkor legyetek együtt.Ha nemet mond akkor hagyd békén és majd rájön hogy szeret és visszamegy ugy is

Mond meg neki hogy ne drámázzon már ha szeret de mi volt a konkrét ok amiért szakitott? Ha nem volt komolyabb oka akkor mond meg neki hogy menyire szereted és ha tényleg szeret akkor legyetek együtt.Ha nemet mond akkor hagyd békén és majd rájön hogy szeret és visszamegy ugy is
Elõször nézd át az általános iskolás magyar nyelv könyveid! Utána terhességi teszt, ha negatív abban a pillanatban szakíts. Veszett ügyért kaparsz
Miért akar szakitani, erröl nem beszéltél? Én azt szürtem le, h nem a sráccal lehet a gond, hanem te tartod sakkba a gyengeségeddel. Elég nagy baj...
Öleld át és mondd meg neki hogy szereted és bocsásson meg ha valamit rosszul csináltál. :)
A kérdező hozzászólása: Nem mondta h miért csak azt h össze van zavarodva és nem tudja mi tévõ legyen .. és hogy úgy érzi elfáradt ..
Az baj ha úgy érzi elfáradt. Valószinüleg észre se vetted, h nyomás alatt tartottad. Ezt onnan tudom, h nálunk most ugyanez van. Utólag összeállt a kép, h mit is csináltam rossul:( Ha szeret téged, több mint valószinü, h csak idöre van szüksége. Ne terheld öt az érzelmeiddel, legyen most ö a középpontba, ez a legfontosabb!

Mit tegyek, a pasim állandóan hangosan pukizik?

Vagy csak rögögjek az egészen ? Titeket zavar ez csajok?

Legjobb válasz: Rögögés mindent megold.

Rögögés mindent megold.
Attól függ mennyire bûdös :XD.Komolyra fordítva a szót, ha zavar szolj neki, én se szóltam, csak röhögtem, most meg szagolhatom....
Már azt hittem az Én Barátnõm küldte be a kérdést XD......
Vegyél neki hangtompító és légszûrõt.De be is szólhatsz neki.
Nem értem miért baj ez... vagy tán jobb ha tartogatja vissza és már majd megszakad?:O Nem egészséges visszatartani. Ez természetes mûködés...
szolj ra! persze ha zavar ha nem ertelmetlen a kerdes
Kapj rá te is erre a kultúrált szokásra
kit érdekel?
elég nagy paraszt, legalább halkan pukkantgatna. :D "Bölcs Salamon mondá vala, hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik sunyi lapos, annak szaga irtózatos! " xD engem tuti zavarna ha csaj lennék, én se fingárézok a csajom elõtt. F/21
Falusi gyermek?
Dugj fel egy kertitraktort a seggébe.
Az én pasim is szokott, engem nem zavar! Eleinte nevettünk rajta, mostmár "megszoktam" ha lehet így fogalmazni :) Inkább engedje ki, minthogy fájjon a pocakja és szenvedjen!
Nem értem. Mi a baj ezzel? Ennyire zavar? EZ egy természetes folyamat... Engem baromira nem zavar... 17/L
az én barátom is pukizik...de még ilyen büdöset...xdxd annyiban más hogy megkérdezi hogy "fingani ér?" de nem nagyon izgat..csak viccet csinálunk az egészbõl..én is csak röhögök rajta...meg menekülök...:)
Én pasim is ilyen, próbáltam nevelgetni de mindhiába. Így már röhögünk rajta, de persze ha nekem is szenvednem kell az övétõl akkor neki is az enyémtõl. Így fair.
inkább az jöjjön ki mint a mentõ... néha énis sokallom, hogy képes 2 percenként fél perc hosszan... de ha fáj a pocakja, az rosszabb, eleinte nem akart elõttem, szenvedett is... ha nagyonbüdös, menekülök:D meg felhesegetem, had érezze õ is...akkor menekül õ is, meg röhög... :D
ezmost megint egy fingós kamukérdés??? ez már akkor a 3. a fingáson belül. ennyire ötletszegény vagy????

Mit tegyek? A pasim egyre többet hazudgál.

Több mint 2 hónapja járok a barátommal nagyon szeretjük egymást de amikor felhívtam telefonon és mondtam h jöjjön le hozzám mert eddig csak én mentem.azt mondta h gyakorlata van vasárnap.aztán kiderítettem h otthon volt.ma viszont megint felhívtam és megkérdeztem t?le h igaz-e és azt mondta h nem azt mondta h nem csap be pedig igen és a hangján is éreztem h nem mondd igazat!! Mondtam, neki h jöjjön le szombaton és azt mondta h nem tud mert suliba megy vagy már nemtom mit aztán kérdeztem h a vasárnap jó-e. Azt mondta h igen és h lejön..Jah és még megkérdeztem t?le h hánykor ment vasárnap dolgozni és azt mondta h reggel 9-kor mamám pedig ott lakik ahol ? csak ? egy szinttel feljebb és mondta h délig aludt.és mondtam neki h mondták h délig aludt és azt mondta h nem igaz.nagyon rossz hogy hazudik nekem...:S

Legjobb válasz: szerintem meg hagyd mar szerencsetlent lelegezni, miert kell minden szart kerdezgetni, az nem erdekel, mikor ment a wc-re? nem mindegy neked, meddig alszik? ne hukye kerdeseket tegyel fel neki, hanem rendesen kerdezd meg, hogy most mi van, akar e jonni vagy nem? nem kell allandoan egymas nyakan ulni, hadd elje mar kicsit az eletet.

szerintem meg hagyd mar szerencsetlent lelegezni, miert kell minden szart kerdezgetni, az nem erdekel, mikor ment a wc-re? nem mindegy neked, meddig alszik? ne hukye kerdeseket tegyel fel neki, hanem rendesen kerdezd meg, hogy most mi van, akar e jonni vagy nem? nem kell allandoan egymas nyakan ulni, hadd elje mar kicsit az eletet.
Mondd meg neki hogy ne hazudgáljon. "Gyerekek, ne hazudgáljatok!Mit hazudgáltok"?
röhej...jah persze énis várnék...:) :) :) nem hinném hogy õ szeret téged! ne legyél vak aranyom! gondold ezt a kapcsolatot át rendesen... egyáltalán ez kapcsolat - e???
A kérdező hozzászólása: XD A kérdésemre is kapnák választ?
Majd ha a "kapnák" helyett azt írod, hogy "kapNÉK", akkor igen :) !
A kérdező hozzászólása: pfpfpfpfpfpfppf Nah mind1 akinek nem tetszik nem ír és kész..
kik "kapnák" a választ? Talán kapnék... esetleg.... Nézd a srác 20 éves te meg 15. Õ felnõtt te meg gyerek vagy. Elképzelhetõ, hogy neked "hazudgál" és van egy másik csaja akivel meg igazi kapcsolata van. Nincs kizárva...
áhh nem igaz egyesek mennyire bunkók. tök mindegy, nem írta helytelenül mert ez is a magyar nyelv egy változata. de nem is az a lényeg. tényleg hagyj neki idõt, hadd keressen õ téged, ne akard leellenõrizni a mamáddal meg minden egyéb módon õ mit csinál. legyen saját élete. esetleg azt is megmondhatod neki h sajnálod h az utóbbi idõben így rámásztál, de nem hiszed h a hazudozás a legjobb módja annak h mindkettõtöknek jobb legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..:)
A kérdező hozzászólása: Bocs kétszer írtam h L/15
Tényleg bunkók?Én meg nem szeretem az ilyen ahh, pff, csicskah, cejetlek, am" típusú emberkéket.Ja és aki lepontozott, vagy lepontoztak, azoknak üzenem!Ha jól esett, egészségetekre!:)
A kérdező hozzászólása: Ha nem szereted nem kell nézni ennyi...
a kedves nyelv-elemzõnek: az áhh egy indulatszó míg a csicskah és egyéb egyértelmûen a "hú de menõ vagyok" kategóriába tartozik. egyébként meg én is allergiás vagyok a nyelvtani hibákra, hidd el sokkal durvább esetek fordulnak elõ ennél. nem értem h miért kell oltogatni azért valakit mert az õ környezetében ilyen szavakat használnak. nem mindenki pesti és nem mindenki rakosgat minden egyes keresztnév elé A meg AZ névelõket. az ellen bezzeg nincs felszólalás. majd a kedves nyelvtan tanárnõje értékeli a helyesírását itt nem azt kérdezte h mennyire tudok helyesen írni? az elõzõ akárhanyadik, akinek írtál.
A kérdező hozzászólása: Am 5-ös vok nyelvtanból de mind1...xd
Off: "Am 5-ös vok nyelvtanból de mind1...xd" De hogyan?? "kapnák" T/3 | kapnék E/1 nem tudom mit vagytok ezen annyira fennakadva ha valaki megemlíti. Alapvetõ mûveltséghez tartozik, hogy valaki tud írni és helyesen beszélni. Megtisztel bennünket azzal, hogy helyesen ír illetve kérdez. Mi meg megtiszteljük azzal, hogy próbálunk a legjobb tudásunk szerint válaszolni.
Akárhogy is nézzük, eléggé sokszor átver. Szerintem beszéljétek meg ezt a dolgot, hogy ne verjen át, inkább mondja meg õszintén, mi van. Ez nekem bizalmatlanságnak tûnik részérõl, márpedig a bizalom minden kapcsolat alapja. Enélkül nem sokat ér. Bocsi.
Azután, hogy elolvastam a kérdésedet, a kifejtést, meg válaszaidat, úgy érzem te egy új szintre emelted a magyar nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Akk hazudik na...pf
A kérdező hozzászólása: Am én 15 vok a pasi 20 tom h sok a korkülönbség...de eddig minden jó volt és mondja h kivár mert ugye én még nem akarok szexelni és még õ se vagyis lehet h igen de azt mondta h akármennyit vár rám..
A kérdező hozzászólása: Persze mondani mindent lehet....
sztem akadj le az idõpontokról mert az agyára mész vele, kedvesen kérd meg hogy veled menjen haza, és akkor nem egyedül kell meg ha veled lesz akkor már rá is ér.
A kérdező hozzászólása: Köszi..:)
Ha biztos vagy benne hogy hazudik akkor ültesd le és beszélgess el vele. Például mondd neki, hogy ha nem mondja el azonnal az igazat akkor szakítani fogsz vele. Kérdezd meg miért hazudott, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is gondolkoztam ezen és így lesz...
Nem lehet hogy megcsal? 20 évesen, fõleg ha nem szûz már akkor lehetséges hogy "arra" tart egy másik lányt, akivel pont hétvégenként talizik... engem is átvágtak már így sajnos. 15 voltam, a fiú meg 21.
A kérdező hozzászólása: Jujj akk nagyon rámásztam erre a témára csak azért kérdeztem, h hazudik -e akkor is és hát igen...:S
A kérdező hozzászólása: nemtom remélem nem mondtam neki is h én attól félek h amikor nem leszek ott és jön egy idõsebb csaj...és azt mondta h ilyenekre ne is gondoljak!!
A kérdező hozzászólása: Am nem szûz...
A kérdező hozzászólása: Nagyon elvok keseredve áhh ha megcsalna nagyon szar lenne...de nem hiszem..
"hazudgál". Nem semmi, köszi most jót röhögtem! :P
A kérdező hozzászólása: Vasárnap megbeszélünk mindent...remélem bízik bennem..

Nemtudom mit tegyek. A pasim mégse szeret?

2 hónapja vagyok együtt a pasimmal. néha vannak vitáink,kicsit féltékeny vagyok stb. de mindig elvagyunk jót nevetünk stb. eddig 2x feküdtünk le. mikor nála voltunk tegnap a facebookján irt a haverja és én irtam neki vissza. közbe olvasgattam az üzik között. egy illetőnek azt irta h nem szeret csak azért van velem de féltékeny vagyok elhagyjon v ne? az illető irta h ne. mikor megláttam bámultam magam elé,kérdeztem ez mi? már sirtam, kérdeztem nem szeretsz átversz? stb. ő azt mondta de szeret engem bebizonyitja adjak neki egy utolsó esélyt.de alig mert megszólalni amugy csak a földet nézte. mikor elvagyunk mindig mosolyog elhiszem h szeret,de itt kételkedek. de akkor miért irta ezt???? segítsetek! egy 18 éves lány ,a pasim szintén 18

Legjobb válasz: Én otthagynám a fenébe! Szerintem biztosan nem szeret, csak éppen nincs neki más...

Én otthagynám a fenébe! Szerintem biztosan nem szeret, csak éppen nincs neki más...
A kérdező hozzászólása: szakitottunk :S
A kérdező hozzászólása: nem rinyálok! csak leírtam a problémámat, és véleményt kértem.
6 # - De õ ezek szerint nem! :) Aki a földet nézi és úgy mondja, h ez és ez volt, az általában nem mondd igazat, mert nem mer a másik szemébe hazudni... De te tudod! Akkor csinálj magadból továbbra is hülyét és ne itt rinyálj nekünk, ha nem fogadod meg a tanácsokat!
A kérdező hozzászólása: de én szeretem! :(
1. Nem bízol benne, ezért turkáltál az üzenetei között! Egy kapcsolat a bizalomra épül, ami nálatok úgy tûnik, h egyenlõ a nullával! 2. 2 hónap alatt már vitatkoztok? Min tudtuk 2 hónap elteltével összekapni? Ez már eleve rossz. 3. Ha már láttad, h ilyet írt, akkor h tudsz még ezek után is vele lenni? Akkor most kinek is hazudik? Ez a kapcsolat a béka feneke alatt van.... Szóval hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: azt mondta ideges volt azért írta azt amit. nem is tudom higgyek e neki..
A kérdező hozzászólása: csak pihentünk. és ugye rezeg ha ir neki valaki. õ mondta én meg irtam a haverjának. kérdeztem h megnézhetem az üzijeid? mondta nyugodtan
Miért turkálsz az üzenetei közt?
Hagyd a francba, amúgy meg miért is turkálsz a pasid facebookjában?
És mi volt az ok?

Melyik a legjobb póz? Amit persze mindketten élveztek. Mit tegyek? A pasim olyan hamar elmegy már próbáltuk hogy többször és utána a szex.

Segítsetek mit lehet ezen a téren tenni? 2 kérdésre gondolok.

Legjobb válasz: szia! az én párom se bírja sokáig,mi azt szeretjük mikor õ van fent.szerintem arra nincs módszer hogy mikor bírja tovább van úgy hogy egyszer a lovaglóban hamar ott van valamikor meg sokáig bírja ez attól is függ milyen sûrûn vagyunk együtt

szia! az én párom se bírja sokáig, mi azt szeretjük mikor õ van fent.szerintem arra nincs módszer hogy mikor bírja tovább van úgy hogy egyszer a lovaglóban hamar ott van valamikor meg sokáig bírja ez attól is függ milyen sûrûn vagyunk együtt
Sajnos ezen a pózok nem segítenek! Mi már 8 év alatt kipróbáltunk mindent.Remélem hamarosan elmegy orvoshoz és irat rá gyógyszert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!