Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a csaj azt mondta (5 db)

Mit tegyek ha a csaj azt mondta hogy szeretne velem lenni (nem szex (késöbb)) 15 vagyok ő 14 és aztán meg olyan hülye indokot talált ki hogy ő erre nincs kész meg ilyenek és mondtam h nem a sex kell nem csak az szóval az késöbb értitek?

... de azt mondta neki még nem kell pasi próbálok vele nagyon kedves lenni mindíg az is voltam, HOGY VEGYEM RÁ HOGY SZÜKSÉGE VAN RÁM VAGY MI?????

Legjobb válasz: Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.

Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.
ez a "nem kell pasi" szöveg a lányoknál egy lerázós duma, nem is egyszer hallottam olyanról hogy 1 csaj azt mondta vkinek amikor közeledett felé h nem kell neki pasi, de heteken belül bepasizott. Szerintem mond meg neki h ha akar valamit akkor tudja hol talál, de ne eröltessed mert nincs értelme.
Számomra érthetetlen a kérdésed :S Szerintem nem beszéltétek meg ezt elég nyíltan, és egyenesen. MAgyarázd el neki a szándékaidat, õ meg szóljon, ha szeretne belevágni.Igazából nem is ez a lényege az egésznek. Ha a barátnõd, akkor ez ki fog alakulni. Nem kell egybõl lefeküdni.. Én már azt se értem, mért kell ezt tisztázni. Megcsókolod.. aztán végigsimítod a kezed a hátán.. Aztán vhogy elkezdõdik az egész! És majd szól, ha neki az éppen sok. A lényyeg, h légy nagyon gyengéd vele. Ne vegyétek ezt ilyen komolyan, és nemm kell ennyire fekete-fehéren tisztázni mindent!
Ez a "nem kell pasi" duma nagyon tré. Szerintem nem szerelmes és lehet, hogy anélkül meg nem akarja. Ha szerelmes, akkor nincs olyan szöveg, hogy "nem kell pasi"!!
nem értem
Mi az, hogy ezt-azt, amitol hamarabb el is ment? De nem is ez a lenyeg, hanem h higgadj mar le! Megis mit tehet az a lany rola, hogy amikor meg nem is voltal a kepben, o csinalt ezt-azt a pasiddal, aki meg nem volt a pasid?! Mindenkinek van multja, szoval szalj vissza a foldre, semmi jogod valakit bantani, mert koze volt valamikor a pasidhoz
Hát nemtudom, hogy te mit képzelsz magadról.:) Az én barátomnak is volt 1-2csaj aki elõttem volt, de akkor nem én voltam vele, joga volt bárkivel lenni és akármit csinálni.Szóval higgadj le, most veled van aztán ennek örülj.S az, hogy vele hamar elment, mint veled errõl se tehet szerencsétlen.Úgyhogy vagy gyakorolj vagy törõdj bele.
Komplett hülye vagy, 1 mi közöd van ahhoz, hogy elõtted kivel volt a barátod? Ez az õ dolga ha talált is annyira értelmesnek , hogy elmondja neked a múltját akkor sem azért tette, hogy bosszút állj rajta. 2 Ha zavar akkor magadat hibaztasd, hogy miert adtal a baratodnak lehetoseget arra, hogy elotted massal is legyen miert nem jöttetek össze hamarabb.
Ajjj istenem....ezt a kuszaságot....XD
Tépd szét a csajt

Mit tegyek szerintetek? Van 1 csaj. Nyáron már jártam vele csak ő azt mondta hogy kicsit várjunk ezzel a kapcsolattal. A többi lent

Szval nyáron a strandon ismerkedtünk össze ment is 1 darabig a kapcsolat csak aztán azt mondta hogy egy kicsit várjunk ezzel a kapcsolattal..És Most már beszélgetek vele facén csak 5 - 10 percig fent van aztán csak le lép ²:/és csak más nap van fenn... :\mit tegyek kérlek mondjatok valamit...

Legjobb válasz: Próbálj meg tõle találkozót kérni, hátha enged és beleegyezik, vagy egyre jobban érdeklõdj hogy milyen napja volt stb, mi van vele ? (hátha ez segítene valamennyit :) )

Próbálj meg tõle találkozót kérni, hátha enged és beleegyezik, vagy egyre jobban érdeklõdj hogy milyen napja volt stb, mi van vele ? (hátha ez segítene valamennyit :) )
Kérdezd meg tõle, hogy egyátalán akarja még-e ezt a kapcsolatot. Vagy, hogy ennek a szüneteltetésnek úgymond milyen szabályai vannak. Legjobb barátnõm pl mindig ezt csinálta a pasijával, de õk akkor hetekig egyátalán nem beszéltek. Talán hagynod kéne, hogy õ keressen. Vagy ismerkedj másokkal is. Ezzel vagy féltékennyé teszed õt és végre újra összejön veled, vagy találsz valaki mást akivel tényleg boldog lehetsz.
Ne a facebook alapján dönts. 1000+1 oka lehet a lelépésének.
A kérdező hozzászólása: nincs teloja...facen sincs fenn hogy tájékoztassam hogy szeretnék vele talizni??


Kelj fel.
Mindenki követ el hibát...szerintem ne foglalkozz vele, nagyon már nem tudsz mit csinálni..esetleg ha már nem lesz vagy már nem a tanárod valahogy állj bosszút:S:D
Naív vagy! Szerintem, lõdd tarkón magad, de a barátságosabb megoldás, ha orosz rulettezel, mert van esélyed túlélni és tanulni, ebbõl a hibából!
hadd gratuláljak :D
Bunko a tanar. Szerintem mar nem tehetsz semmit.
:D:D:D remélem pénzt azért kértél...
A kérdező hozzászólása: 18.
kicsit naív vagy! hány éves vagy? 17L
Hány éves vagy?
hu.. ez durva:S ... nagyon sajnállak:S MEG A FENÉT! megyek lefekszek én is anyámmal mert azt mondta szeret.. istenem
Na tudod ki hiszi el... Ez egy tipikus tini vágyálom.

S. O. S. Mit tegyek? Mondjam neki hogy tudom hogy hazudott! Van 1 srác aki össze akar velem jönni, de van neki egy barátnője tegnap beszéltünk és azt mondta hogy szakitott a csajjal,

de kés?bb egy ismer?s?m mondta hogy nem szakitott a lánnyal hanem csak gondolkodási id?t kért a lánytól!Minek megprobál befüzni ha sikerül dobja a csajt ha nem sikerül vele marad?Ez olyan aljas, ma beszélek amúgy vele és a tudtára akarom adni hogy nem szép dolog a hazugság!

Legjobb válasz: ilyen ez a popszakma.

ilyen ez a popszakma.
Beszélj vele õszintén. Amúgy sem árt, ha szembesül azzal, hogy ha nem jól kezeli a dolgokat annak következményei lehetnek. Hülyíteni senkit nem illik. Sajnos én is ismerek olyat, aki csak próbál képben maradni egyszerre több lánynál, és szegény lány meg csak szenved miatta. Amúgy sem feltétlen okos dolog olyan emberrel kezdeni, aki még nem zárta le magában aki mögötte van.
Majd ha Tõled kér gondolkodási idõt, akkor fogod tudni, hogy miért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!