Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a csaj azt (94 db)

Mit tegyek? A csajom szinte par perc kozosules utan orgazmusa van . Persze hozza tartozo elojatek utan kerdesen csak az hogy a masodik orgyzmust viszont nem tudjuk elerni! Mi lehet az oka?

Masodszor sot tobbszor is ott vagn de megse van orgazmusa ..tehat nem tudjuk az i re feltenni a pontot...varom valaszaitokat....koszonom !!!

Legjobb válasz: lehet hogy az elsõt is cask megjátsza

lehet hogy az elsõt is cask megjátsza
örülj hogy egyszer van neki
Komolyan mint az oviban!
A kérdező hozzászólása: nem jatsza meg abban biztos vagyok....
Mondjuk hagyj neki idõt feltöltõdni.
Hát ne közösüljetek, inkább SZERETkezzetek.
Ha nagyon arra összpontosít, hogy eljusson a végéig akkor leblokkolhat és minden izgatás ellenkezõ hatást válthat ki. Az elsõ orgazmus után "pihenjetek" játszatok egymással ne az ismétlésen legyen a hangsúly. Próbáljátok úgy mint ha egy könnyed puha elõjáték lenne, apró mozgásokkal. A lány keresse meg azt a pózt ahol a legjobban izgatható.
Igyekezz te is az elsõnél, hogy egyszerre menjetek el, aztán meg szunya.

Mit tegyek akkor ha az egyik barátommal ugyanabba a csajba vagyunk szerelmesek?

Egyszer megkérdezi t?lem hogy te is belé vagy... én azt mondtam hogy nem, de csak azért mert tudtam hogyha igent mondok vége a barátságunknak. Mit tegyek

Legjobb válasz: hát, kort nem írtál de ha még 18on alul vagytok akkor semmi gáz, eleve nemis biztos h a csajnak valamelyikõtök is bejön xD de ha össze is jönne, akkor sem baj, mert nem életed szerelmét fogod elveszíteni.. ha idõsebbek vagytok és komoly kapcsolatnak néz elébe, akkor meg elkell dönteni hogy melyik a fontosabb

hát, kort nem írtál de ha még 18on alul vagytok akkor semmi gáz, eleve nemis biztos h a csajnak valamelyikõtök is bejön xD de ha össze is jönne, akkor sem baj, mert nem életed szerelmét fogod elveszíteni.. ha idõsebbek vagytok és komoly kapcsolatnak néz elébe, akkor meg elkell dönteni hogy melyik a fontosabb
Ennek a barátságnak annyi szerintem. :D
Úgyis nyelni fogsz... Mert meg akarod majd óvni a barátságotokat.
Szerintem nincs gond! A következõk pedig: Mond csak el neki, hogy neked is tetszik, ha igazi barátod, akkor tuti nem lessz gond, mivel az igazi barátok egy csaj miatt nem vesznek össze. Aztán odamentek mind2 a csajhoz és mekérdezitek tõlle, hogy ki tetszik neki, lehet eggyikõtök se, akkor pedig-> nem lessz gond, ha pedig valamelyikõtök igen az összejön a csajjal.
Csinaljatok harmasban.

A csajomnak az exepasija a legjobb barátja. Mit tegyek? 17

Nekem olyan problámám van, hogy a barátn?m legjobb bartája egy srác, de ez a srác a volt barátja is egyben, de ennek állítólag vége és már csak barátok (a legjobb barátok). Az a baj h a srác egy másik városban lakik, és a barátn?m szinte minden hétvégén megy a városba családi okokból kifolyólag, és igy mindig találkoznak is, és álltalában iszogatnak meg buliznak. Szóval nem tilthatom meg h találkozzanak, mivel elvileg csak barátok, és igy is-úgy is tudnak találkozni. Mondtam neki h engem ez nagyon zavar de nem nagyon tud vele mit kezdeni azt monda, mivel barátok. Szerintetek mit tegyek? Engem ez még ming zavar!

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen ismerõsöm... van pasija a csajnak, az exe a legjobb barátja, és dugnak is az akutális pasi meg elhiszi hogy csak barátok:) szóval mindenkinél mást jelent ez az "exem a legjobb barátom" duma. azért légy résen :)

Nekem is van ilyen ismerõsöm... van pasija a csajnak, az exe a legjobb barátja, és dugnak is az akutális pasi meg elhiszi hogy csak barátok:) szóval mindenkinél mást jelent ez az "exem a legjobb barátom" duma. azért légy résen :)
Rosszul hangzik. Nagyon rosszul.
Nekem is az exem a legjobb barátom, és többet vagyok vele mint a pasimmal mivel itt lakik a szomszédban... De ettõl még csak egy barát... Szerintem pont így van ez nálatok is. Nincs okod féltékenykedni. Ha többet akarnának egymástól akkor nem ex lenne... erre gondolj. Vagy nem tudom, mást nem nagyon tehetsz. Fölösleges is lenne.
Ez minden esetben csak egy leplezõ kamuduma. Fiú és lány között nincs barátság, fõleg nem egy kapcs.után. Bármennyire is próbálják ezt 1esek félremagyarázni. Te cumiztatva egy erõsen!
"és többet vagyok vele mint a pasimmal" Gondolom a paripád is tud errõl és nagyon örül neki! :-)))
"Te cumiztatva egy erõsen!" Nem gyengén... Ha úgy nincsenek is együtt lemerem fogadni h egy két bulizás alkalmával már megrakta a nõdet csak úgy a nosztalgia kedvéért:)

A csajom azt akarja, hogy hízzak, mit tegyek?

Elég fura helyzet állt elő... Igazából amióta ismertem a csajomat a szex annyira nem volt jó neki, vagy nem tudom, hogy hogyan magyarázzam. Magas vagyok, járok kondizni, sportolok meg minden, szóval igazából szerintem minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy nem nézek ki rosszul. Sajnos viszont egy "betegség" miatt ki kellett hagynom a kondiból jó sokat és nem nagyon végeztem testmozgást sem. Ennek végül is az lett a vége, hogy híztam és lett egy kis pocakom. Elég rosszul éreztem magam ettől, szóval amint tudtam vissza is tértem a sporthoz. Viszont most jön a fura rész.. a csajom azt mondta, hogy hagyjam abba, mert neki jobban bejött amikor pocakos voltam, sőt azt se bánna ha híznék kicsit. Igazából feltűnt, hogy a szexet is mintha jobban élvezte volna, de nem tudom most mit tegyek

Legjobb válasz: Ha medve kell neki akkor keressen azt, ha így nem vagy jó neki akkor hagyjad el. Ennyi.

Ha medve kell neki akkor keressen azt, ha így nem vagy jó neki akkor hagyjad el. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: mert ugye egészségtelen ha hízik az ember és mindig sportos/izmos is voltam, szóval nem igazán tudom, hogy most miatta kéne híznom akkor :/? De ha nem teszem és elhagy, mert nem talál vonzónak már?
A kérdező hozzászólása: ötös nem vagyok vékony, nem ez a probléma... hanem az, hogy azt akarja, hogy legyek gyakorlatilag dagadt, "hájas".
Sportolhatsz, csak az étrended olyan legyen, hogy ne tûnhessen rólad el a zsír. Alá pedig pakolhatsz izmot. A nõd gondolom az ilyen kõmûves testalkatot szereti :D Ha szakítotok, akkor meg majd leszálkásítasz diétával. Legyen magasan a fehérje, mivel az kell az izmoknak, viszont mellé a szénhidrátbevitelt is tartsd magasan, hogy el ne tûnjön a zsír. Végezz súlyzós edzést.
jah és amúgy ha ezért elhagy mert nem élsz egészségtelenül dobjad
Hat nezd, en sem szeretek palcikaemberrel d**ni, szoval ha mar sportolsz, ne fuss, csak szedj fel izmot is melle. Ha ez nem jo neki, akkor nem vagytok egymashoz valok, mert neki 'nagyobb' pasi kell, te meg vekonyan erzed magad jol. Hany cm/kilo vagy?
sztem semmit.. majd meghizol lassan.. de nem ez kellene h legyen az alap, mármint h most hiztál-e vagy fogytál...
gyúrjál .... nehogy már mert azt mondja azért legyél hájas
Inkább az a kérdés, hogy mit egyél!
Csak annyit akkor ide, hogy: látjátok, nem csak az izom kell a csajoknak.
Mármint a legjobb barátod ölelget és bújik?
Mit nem értesz?! A csaj egy lotyó, Te meg egy idióta vagy!
A kérdező hozzászólása: ma is vele voltam... az utcán kézen fogva megyünk a rágót a szájából a számmal veszem el... nem értem... :l
Felejtsd el oket, keruld a tarsasagukat.
Jaaj istenem! FELEJTSD EL ÕKET !!
A kérdező hozzászólása: és mit kéne neki mondanom ? vagy lehet a csajjal kéne ??
Velem is történt már ilyen, azóta szép lassan megszakadt a komolyabb kapcsolatom mindkettõvel. Pedig én már nem is szerettem a csajt, csak valahogy kellemetlenül érintett. Lehet a haveroddal kéne leülnöd megbeszélni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: a haver nem tudja h szeretem még mindíg de ha elmondanám neki nem lenne belõle gáz mert volt egy hasonló esete a tesómmal( csak akk nem én jártam vele xd)
Az egy dolog, hogy nem miatta szakítottatok, de egy barát, fõleg legjobb barát excsaja tabu. Gondolom neked sem esik jól látni, ahogy egy másik srác nyalja-falja a lányt, aki nemrég még veled volt és még mindig érzel iránta valamit. Na, épp ezért kellett volna hanyagolnia a srácnak a csajt, ha tényleg barát lenne.
A kérdező hozzászólása: de nem a haver miatt szakítottunk és tegnap is találkoztunk akkor ott volt a pasija akkor vele csinálta ugyanezt de most h nem volt akk velem ??????
Szép kis legjobb haver.
ha már nem jártok, akkor nem mindegy kivel jár, arról nem beszélve, hogy oka volt a szakításnak, ezek szerint Te jobban szeretted õt, õ nem szeretett Téged annyira, de ezt tudod, felejtsd el N
Nem hinném, hogy bármelyikükkel is érdemes lenne fenntartanod a kapcsolatot. Ha a csaj normális lenne, akkor mivel van barátja, nem enyelegne veled, vagy akkor szakítana a haveroddal, és visszamenne hozzád. Ha meg nem volt jó neki veled, akkor hagyjon neked békét. De az efféle szerelmi háromszögek nem szoktak jót tenni a haverságoknak/barátságoknak sem, általában azok is felbomlanak a harmadik személy miatt.
Ilyen rossz ribancra várni? Minek? A haverodat is felejtsd el szerintem...
A kérdező hozzászólása: nyilván nem a legjobb haverom ölelget:D és nem tudom és nem is akarom elfelejteni õket... úgy érzem ez nem egy komoly kapcsolat köztük de már most több ideje járnak mint velem járt a csaj
velem ezt a legjobb barátnõm játszotta el. összejött az exemmel. mára megszakadt a kapcsolat. a barátságunk megtört én meg nem tudtam magam túltenni ezen... felejtsd el mind a kettõt...
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom reálisan nézni... egész egyszerûen csak szeretm

Vettem egy Napelemes töltőt az Ázsia centerbe. Mikor mutatta a csaj működött, még a buszon is, de most már nem . Mit tegyek? SOS PLS!

Ilyet vettem:

Legjobb válasz: Már vissza sem tudom vinni mivel holnap utazok el. Azért vettem hogy a hosszú úton tudjam hallgatni az mp4em és mivel nincs konnektor a buszon ezért vettem egy ilyet... :(

A kérdező hozzászólása: Már vissza sem tudom vinni mivel holnap utazok el. Azért vettem hogy a hosszú úton tudjam hallgatni az mp4em és mivel nincs konnektor a buszon ezért vettem egy ilyet... :(
Drágám, ezt a kérdést akár másfél percig is tanulmányozni kell ám a guglin, hogy választ kapj, de ha egyszer minden perc számít... A készülékben van egy akku, ezt elõször fel kell tölteni (usb, napelem, biciglidinamó, macskasimogatással, stb) és akkor tudja majd a cucc feltölteni a lejátszódat.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Hát, így látatlanban többet nem tudok mondani, mondanám, hogy hozd el és belenézek, de ugye... :) Amúgy legközelebb vegyél egy dinamós, tekerõs töltõt. Azzal tényleg akármikor fel tudsz tölteni mindent, este, télen is.
Tedd fel a töltõre és hagyd rajta reggelig.
A kérdező hozzászólása: na most fentvolt egy 10 percig az mp4 töltõjén ez a naplemes töltõ, most levettem és megy a zöld lámpája... én ezt tényleg nem értem ... fel kell elõtte ezt is tölteni ?:S... (amúgy tényleg fénnyel mûködhet mert ha ráteszek egy rongyot akkor azonnal kialszik a lámpa , és ha újra fény éri akkor felkapcsol a LED...)
A kérdező hozzászólása: most feldugtam a napelemes töltõt az mp4 töltõjére -.-'... most ég a zöld lámpa, de ha leveszem akkor már nem... tényleg nem értem.. egyébkét van angolul is leírása de németes vagyok és nem értem :(
A kérdező hozzászólása: Igen az Mp4 emet rádugtam és nem tölti:/ még mikor elöször kipróbáltam akkor reagált rá az mp4 de befehéredett a képernyõje és annyi...(ez az mp4 egy nagy szar egyébként , ilyet már máskor is csinált h fehér a képernyõje és nemlehet ilyenkor semmit sem kezdeni vele:/..ilyen :http://www.google.com/imgres?q=myaudio+mp4&um=1&hl=en&client..
1. kérdésem: ilyen kis felületen vajon mekkora áramot tud leadni? Ez elég kevésnek tûnik... Lehet kapni széthajtható változatot, aminek kb. 6x akkora a felülete, na az már lead akkora teljesítményt, ami elég lehet. 2. Én szétszedném, biztos nem olyan bonyolult szerkezet, egy napelem, elektronika (talán step-up converter is van benne). Amúgy rácsatlakoztatsz valami készüléket és nem tölti? Van multimétered? Mérd ki, hogy mekkora a kimenõ feszültség. Az is lehet, hogy csak parasztvakítás, nem is napelem, hanem van benne egy gombelem, ami táplálja a LED-et (a zöld lámpát) és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Légyszives segítsetek mi baja lehet ? Nem értem :( ráadásul a leírása is kínaiul van és a neten sem találok róla semmit!!!
A kérdező hozzászólása: jó na :D de nemtudtam h keressek rá...köszi

Ha a barátaimmal vagyok mindig nézegetik a csajokat az utcán, és megjegyzéseket tesznek rájuk, méregetik őket. Én nem akarok engedni az ilyen alantas vágyaknak. Mit tegyek?

Mit tegyek ha nem akarom elveszíteni a barátaimat de ha említem ezt nekik, hogy ez zavar mindig kiröhögnek.

Legjobb válasz: akkor mond nekik hogy maradjatok má*:)

akkor mond nekik hogy maradjatok má*:)
Nõj fel.
ekkora baromságot, elõttem szólónak igaza van
Szarjál rájuk!Egyébként, rendes srác lehetsz.:)
a csajok megnézésében és méregetésében semmi rossz sincs. ez olyan mint az a fogyókúrázó, aki az édességboltba bemegy és nézegeti, hogy milyen sütik vannak. Mindent a szemnek, semmit a kéznek!Ha írsz privátot nekem nemeddel és koroddal közelebbi tanácsot is adhatok
én is voltam 1szer 1 ilyen társasággal. 1hét után már unalmas volt mindennap....dobj fel vmi témát, vagy mondd h te nem álmodozol, te éled az álmaidat, :P zért te ebben nem veszel részt, mert 1lépcsõfokkal feletük vagy, ami gy is van :)

Mit tegyek ha a csaj azt mondta hogy szeretne velem lenni (nem szex (késöbb)) 15 vagyok ő 14 és aztán meg olyan hülye indokot talált ki hogy ő erre nincs kész meg ilyenek és mondtam h nem a sex kell nem csak az szóval az késöbb értitek?

... de azt mondta neki még nem kell pasi próbálok vele nagyon kedves lenni mindíg az is voltam, HOGY VEGYEM RÁ HOGY SZÜKSÉGE VAN RÁM VAGY MI?????

Legjobb válasz: Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.

Hát szerintem nincs szüksége rád, ha ilyen gyerekes. Majd ha el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki, akkor foglalkozz vele. Addig pedig tartsd vele a kapcsolatot, de ne hajts rá mindenáron.
ez a "nem kell pasi" szöveg a lányoknál egy lerázós duma, nem is egyszer hallottam olyanról hogy 1 csaj azt mondta vkinek amikor közeledett felé h nem kell neki pasi, de heteken belül bepasizott. Szerintem mond meg neki h ha akar valamit akkor tudja hol talál, de ne eröltessed mert nincs értelme.
Számomra érthetetlen a kérdésed :S Szerintem nem beszéltétek meg ezt elég nyíltan, és egyenesen. MAgyarázd el neki a szándékaidat, õ meg szóljon, ha szeretne belevágni.Igazából nem is ez a lényege az egésznek. Ha a barátnõd, akkor ez ki fog alakulni. Nem kell egybõl lefeküdni.. Én már azt se értem, mért kell ezt tisztázni. Megcsókolod.. aztán végigsimítod a kezed a hátán.. Aztán vhogy elkezdõdik az egész! És majd szól, ha neki az éppen sok. A lényyeg, h légy nagyon gyengéd vele. Ne vegyétek ezt ilyen komolyan, és nemm kell ennyire fekete-fehéren tisztázni mindent!
Ez a "nem kell pasi" duma nagyon tré. Szerintem nem szerelmes és lehet, hogy anélkül meg nem akarja. Ha szerelmes, akkor nincs olyan szöveg, hogy "nem kell pasi"!!

Van egy csaj akinek hiába hogy van párja rendszeresen írkál facebook-on az enyémnek. Már többször megkértem hogy ne tegye, de figyelmen kívül hagy. Babát várok és a csaj ezt se veszi figyelembe. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj,(magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.

Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj, (magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.
De miért, mit irkál? Meg igy miért nem párod mondja neki hogy ne irkáljon, miért te? És egyáltalán honnan tudod hogy irkál neki?
Es a parod visszair?? Jobban nez ki a lany mint te vagy mitol tartasz?
Figyelmen kívül is fog hagyni, írhatsz akármit, ezt a párodnak kell elintéznie. Ha nem akarná, hogy irkáljon neki, vagy zavarná, amit ír, akkor letiltaná. Egyáltalán mit irkál? Nem mindegy.
Ilyen nálunk is volt. Egyszer a páromat megkértem, hadd beszélgessek a csajjal, ha úgyis csak barátok, és semmi nincs köztük, én miért ne láthatnám a beszéletést. Írt a csajszi a páromnak, én meg válaszoltam neki. Szándékosan félreérthetõen fogalmaztam, majd a csaj kibökte, hogy õ többet szeretne a páromtól mint barátság. Erre én közöltem, hogy: "szia X vagyok, Y párja. Eddig is velem beszéltél, REmélem te is várod hogy összefussunk!" A csaj pillanatok alatt lekopott. :)

1 barátnőm elhívott egy buliba, de most tudtam meg, h elhívta azt a csajt is, akit nem bírok elviselni. Mit tegyek?

1 srácon kivül a többiek mind ismeretlenek. Mit tegyek, h mégis tudjak ismerkedni, és jól érezzem magam. Biztassatok, légyszi:)

Legjobb válasz: Miért kéne neked azzal a csajjal foglalkoznod az este? Foglalkozz az ismeretlenekkel és érezd jól magad.Ha a csaj provokál hagyd ott és ne foglalkozz vele.Ha nem mész õ nyer.Te meg mutasd meg hogy ennél nagyvonalúbb vagy.Ne hagyd hogy elrontsa az estéd.Jó bulizást!:)

Miért kéne neked azzal a csajjal foglalkoznod az este? Foglalkozz az ismeretlenekkel és érezd jól magad.Ha a csaj provokál hagyd ott és ne foglalkozz vele.Ha nem mész õ nyer.Te meg mutasd meg hogy ennél nagyvonalúbb vagy.Ne hagyd hogy elrontsa az estéd.Jó bulizást!:)
Keverj hashajtót a másik csaj italába akit nem bírsz.. Onnantól hogy kifeküdt, szabad a pálya.
Miért nem bírod az a csajt? Ártot neked valamit? Ha nem, akkor próbáld meg megsismerni. Lehet, hogy tök jó fej és az egyik legjobb bnõd lesz.
A kérdező hozzászólása: Igazából minid próbáltam barátkozni vele, de annyira furcsa csaj. És nem csak szerintem...
A kérdező hozzászólása: Ez kellett nekm. Köszi az uccsónak:)
Igaza van! Ne hagyd magad+:)
A kérdező hozzászólása: Nem is hagyom. Extra jól fogom érezni magam, jót bulizok és kész!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!