Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a csaj (292 db)

Mit tegyek a csajjal?

Egy éve vagyunk együtt a barátommal. Eddig semmi komoly veszekedésünk nem volt, ám mostanában eléggé megváltozott minden. Én gimi 3.-ba járok, õ pedig végzõs. Idén volt a szalagavatója. Teljesen arra számítottam, hogy engem fog felkérni ám végül az osztálytársa kérte fel õt, aki mellesleg egy bombanõ. Itt volt egy kis nézeteltérés köztünk, ám képes voltam e fölött is szemet hunyni, megbeszéltem a lánnyal is. Minden oké volt. Ám a csaj a mai napig folyamatosan rá van kattanva, szívecskéket írogat neki, puszikat küld neki, közös képeket csináltat vele és folyton a közelében akar lenni. Persze erre az a válasz, hogy "csak barátok vagyunk". Már többször mondtam a barátomnak, hogy véges a türelmem, de eddig nem nagyon ért semmit. Meg persze nem is a barátomban nem bízom, hanem a csajban. Úgy érzem kezdi veszélyeztetni a kapcsolatunkat. Persze emiatt totálisan idegroncs vagyok az utóbbi idõben (gondolom a barátom se veszi jó szemmel és gondolom idegesíti is õt). Mit tegyek? Hogyan rázzam le az idegesítõ csajt?

Legjobb válasz: 1.lehetõség megmondod neki,hogy figyelj béla,ez nekem nagyon nem pálya. koptasd le magadról a csajt,mert nekem szar. 2.csináld te is ezt.

1.lehetõség megmondod neki, hogy figyelj béla, ez nekem nagyon nem pálya. koptasd le magadról a csajt, mert nekem szar. 2.csináld te is ezt.
Az inkább egy bambanõ.
Nevetséges, hogy így parázol. Ha akar úgyis megcsal, felesleges enned az ideget. Ha nem bízol benne akkor hagyd ott.
Jó reggelt a pályán! Ideje lesz észrevenni, hogy az élet errõl szól. Megszerzem/megtartom, amit/akit akarok, miközben más is ezt teszi. Ha kell a pasi, legyél te az álomnõje.
szerintem beszélned kéne a barátoddal hogy ez neked rosszul esik és hanyagolhatná a lányt. Ha ezután sem változik a helyzet a legjobb amit tehetsz hogy szakítasz a fiúval mielõtt megcsalna
"legjobb amit tehetsz hogy szakítasz a fiúval mielõtt megcsalna" Na, ez aztán a remek taktika. Kihátrálni, elmenekülni ahelyett, hogy megharcolnád a rád váró harcokat. Persze, megteheted ezt is, de az ilyen elmulasztott dolgokat az ember késõbb bánni fogja.

Van egy rocker lány aki naon bejön nekem de én rapper vok és mit tegyek? A csaj miatt váltsak oan stilusra amit nem szeretek vagy maradhat igy is?

segitsetek pls

Legjobb válasz: Semmi szükség stílus váltásra! A barátommal tök különbözõ stílusnak hódolunk mégis lassan 1 éve együtt vagyunk. A kérdés csak az h a csajnak bejössz-e, vagy h õ stílusra választ-e párt! Mindenesetre sok sikert!

Semmi szükség stílus váltásra! A barátommal tök különbözõ stílusnak hódolunk mégis lassan 1 éve együtt vagyunk. A kérdés csak az h a csajnak bejössz-e, vagy h õ stílusra választ-e párt! Mindenesetre sok sikert!
Én rocker csaj vagyok, és úgy általánosságban nem vagyok oda a rapperekért, de ha jófej srác, jól néz ki, és bejön, akkor semmi gond :) Szerintem nyugodtan próbálkozz be nála. De ne válts stílust! Annyit nem ér, hidd el, és ha így nem tetszel neki, rockeren sem fogsz. Sok sikert!! :)
Szerintem elég nagy hülyeség ilyenen gondolkodni. AZ én páromnak is teljesen más a zenei ízlése, így ha együtt vagyunk rádiót hallgatunk. Hogy válts-e zenei stílust, azt az dönti el, hogy mennyire szereted a sajátodat. Én pl. sosem mondanék le a metálzenérõl és õ sem a sajátjáról. Így szeretjük egymást. A bulizást pedig kompromisszumokkal meg lehet oldani.
Nem kell váltani, az már nem te lennél. Rocker csaj vagyok, egy évet húztam le egy diszkóssal, ami még a reppernél is rosszab :)
Én Hip-Hop Dance-t nyomok és Rap-es a stílusom meg olyan zenét hallgatok... nehogy stílust válts :) Sztem Ha igazán szeret, vagy nagyon tetszel neki, akkor elfogad olyannak amilyen vagy ennyii :)
Az igaz szerelemben nincsenek zenei, - stb. - stílusok. Akinek azért van szüksége egy másik ember közelségére, mert õ is ilyen vagy olyan, azt el kell gyorsan felejteni. Éppen kezdtem kikupálódni, amikor az éppen aktuális kedvesem elém állt egy ultimátummal, hogy x idõt ad arra, hogy farmer öltönyben jelenjek meg a színe elõtt, stb... Annyira "örültem az újonnan szerzett zakómnak", hogy nemet mondtam erre...
Egyébként is: A saját egyéniségedet adod fel önként, ha belemész egy ilyen "játékba". -Elõször csak megköszöni az apró szívességeket az ilyen ember. Késõbb elvárja... Ezután már parancsol Neked. Ha erre vágysz, akkor hajrá!

Mit tegyek a csajjal?

Van egy lány, aki nekem nagyon tetszik. A múltkor voltunk egy buliban, és ott a haverokkal leültünk egy asztalhoz, és beszélgettünk...ott volt ? is, és hozzám bújt(teljesen józanul). Aztán most mikor ráírok chaten, akkor sz?kszavú...és nem is beszélgetés az, hanem én kérdezek, ? válasszol. :S mit csináljak, hogy fentartsam érdekl?dését irántam?

Legjobb válasz: Beszélj vele SZEMÉLYESEN!

Beszélj vele SZEMÉLYESEN!
elõször is.. "fenntartsam" 2n nem 1. másodszor, szerintem ne add fel, hozz fel új témákat, nézd meg facen, hogy mik a kedvenc filmjei, sorozatai, tevékenységei, és kezdj el azokról beszélni, akkor biztos õ is fog beszélni! :) hajrá ;)
A kérdező hozzászólása: És szerintetek nem un meg ha folyton ráírok? Am még csak 1-szer írtam rá, szal ez a veszély egyelõre még nem fenyeget.
hogy unna meg? :D ha tetszel neki, akkor inkább örülni fog hogy rá írsz! :)
A kérdező hozzászólása: de ha tetszek neki mért szûk szavú?
Mondom, próbálj meg vele személyesen beszélni. Lehet nem szereti az ilyen chat-es beszélgetéseket. Személyesen legalább egymás szemébe nézhettek, sétálhattok stb stb...
nemtudom megmondani, hogy miért szûk szavú, lehet, hogy alapjába véve ilyen, lehet, hogy egyszerre 10 emberrel beszélt, vagy pl mikor nekem tetszett egy csaj õ is ilyen tök szûkszavú volt, sõt, bunkónak is nézett ki, pedig egyáltalán nem ilyeneket hallottam róla, és másnap õ írt rám, és bocsánatot kért, mert éppen pakolnia kellett a szobájában, mert anyja ráparancsolt :D mindenre van magyarázat! :)

Mit tegyek? A csajom szinte par perc kozosules utan orgazmusa van . Persze hozza tartozo elojatek utan kerdesen csak az hogy a masodik orgyzmust viszont nem tudjuk elerni! Mi lehet az oka?

Masodszor sot tobbszor is ott vagn de megse van orgazmusa ..tehat nem tudjuk az i re feltenni a pontot...varom valaszaitokat....koszonom !!!

Legjobb válasz: lehet hogy az elsõt is cask megjátsza

lehet hogy az elsõt is cask megjátsza
örülj hogy egyszer van neki
Komolyan mint az oviban!
A kérdező hozzászólása: nem jatsza meg abban biztos vagyok....
Mondjuk hagyj neki idõt feltöltõdni.
Hát ne közösüljetek, inkább SZERETkezzetek.
Ha nagyon arra összpontosít, hogy eljusson a végéig akkor leblokkolhat és minden izgatás ellenkezõ hatást válthat ki. Az elsõ orgazmus után "pihenjetek" játszatok egymással ne az ismétlésen legyen a hangsúly. Próbáljátok úgy mint ha egy könnyed puha elõjáték lenne, apró mozgásokkal. A lány keresse meg azt a pózt ahol a legjobban izgatható.
Igyekezz te is az elsõnél, hogy egyszerre menjetek el, aztán meg szunya.
Hát ez elég gáz, hogy a pasi jelölted, másik csajjal smárol. Egyébként a korkülönbség nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Nem õ csókolta meg a csajt, hanem a csaj õt. xD Ilyet is ritkán lehet látni.
Ma már nem ritka sõt, de akkor is, ha én lettem volna a pasi, tuti, hogy elhúztam volna magam, vagy nem engedtem volna a csajnak.
Beszéld meg a szüleiddel!
Féltékeny rád!!!
Én is voltam így, hidd el csak idõ kérdése és d
(elõzõ vagyok, csak telóról pötyögök, ezért csúszott el...) szóval idõ kérdése és elfelejted. Jön vki más, akibe belezúgsz majd, hidd el mindig akad jobb. Amúgy korod? :D
A kérdező hozzászólása: Hamarosan 14 leszek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Várj, most ezt a pasit nem kaparintottad meg, majd jön másik aki téged fog szeretni. Viszont (ilyenkor tipikus hiba) ha a pasi meg a csaj összejönnek aztán szakítanak, és a pasi hozzád megy, akk lehetséges, hogy csak kell neki egy csaj tök mind1 ki és te voltál épp ott...

Mit tegyek? A párom eljegyzet és mindent megad de viszont a munka helyén rákatant egy csaj a csaj nem érti meg hogy házas de szerinte a párom is kezdeményezet. Sajnos

és nem tudom meg mondani neki hogy ki az a csaj de megjelölte az iwiwen is meg Myvip is és ott találatam egy furcsa üzenetet aszt hogy drágám megadnád a számodat eszt küldte a csaj és én rá kérdeztem és aszt monta hogy nem tudja senki a telefon számát csak a munka társa és a központba mit tegyek?

Legjobb válasz: Ezt csakis a férjeddel tudod megbeszélni.Ha megcsal az nem a nõ hibája hanem a férjedé.Olyan nincs,hogy rákattannak valakire és Õ nem tud nemet mondani.Ha tényleg zavarná a dolog,lerázná a nõt.Buta vagy ha beveszel bármilyen szöveget tõle,hogy nem tudja. Az írásod valóban borzalmas.

Ezt csakis a férjeddel tudod megbeszélni.Ha megcsal az nem a nõ hibája hanem a férjedé.Olyan nincs, hogy rákattannak valakire és Õ nem tud nemet mondani.Ha tényleg zavarná a dolog, lerázná a nõt.Buta vagy ha beveszel bármilyen szöveget tõle, hogy nem tudja. Az írásod valóban borzalmas.
Most akkor csak eljegyzett, vagy el is vett?Az írása borzasztó!!Nem eszt, hanem EZT, meg AZT.És mit nem tudsz megmondani a barátodnak? Hogy ki az a csaj??Ez az egész egy zagyvaság, miért nem írod le értelmesen? Olvasgattál a párod levelei között?
Elõbb a saját agyadban tegyél rendet! :)
Én is jártam így, ráadásul a csajnál kellett leadni a kajarendelést, (mindegy) szóval szinte napi kapcsolat. Kicsit idegesített, de bíztam benne és nem csalódtam, lerázta... a hideg kiver az ilyen *icsáktól. Viszont mondtam neki, megcsalsz, kiderül, engem többet nem látsz... Ennyivel el volt intézve. Viszont a pasiknak is kell, az hogy "kellek még valakinek" ... No para, de te ismered igazán írhat itt bárki bármit.
Azért csal meg, mert BUTA vagy, de nagyon! És már nem bírja tovább idegekkel, szegény pasi!!!! Tényleg sz.rul írsz helyesen, gyakorold! És akkor a férjed sem akar majd megcsalni.
Tanulj meg írni!:S És a pároddal kéne ezt megbeszélned!
Nyelvészek! Nyaljatok golyót! Semmi gáz az írásával! A ti okoskodásotokkal van gáz! A férjed meg prbál hülyének nézni, minimum hogy megalázod vagy átvered ezekután.
Hagyd ott!
Elsõ vagyok, és nemtom mért kellett leszavazni.. de ha nektek jólesik..

Mit tegyek van csajom és még rajta kivül 7-en akarnak velem járni? (lent a többi)

van csajom és már érthet?en megmondtam a többienk h nem szeretnék velük járni de nem hagynak békén mit tegyek?

Legjobb válasz: Én mindent meghúznám.

Én mindent meghúznám.
Élõben gondolom nem is, csak fácsén akarnak járni. :) Majd elmúlik, ha elérik a 14 éves kort. :)
A kérdező hozzászólása: telszámukat nemtoom facen szoktam velük beszélni XD
Hogy hívják a csajokat? És a telefonszámok is érdekelnének :)
A kérdező hozzászólása: ordy oké
A kérdező hozzászólása: hát gondolkoztam rajta h meghuzzam mindet =)
osszuk szét õket itt gyk -n...
rakd fel õket pedomaci.info-ra
A kérdező hozzászólása: qmen hát mind itt rinyál nekem h nagyon szeretnek meg stb. és a 7 közül igen igazad van mert kb 2 érte eddig el a 14 évet XD

Mit tegyek ha csaj létemre szőrős a hátam és zavar?

Pár éve eléggé sz?r?s a hátam és zavar jó persze nem olyan mint egy pasié de mivel fehér b?r? vagyok igy látszodik azért.Szerintetek gáz ha legyantáztatom? vagy fogalmam sincs mit csináljak :S

Legjobb válasz: Nekem alul van pár szál szõke, én epilálom.

Nekem alul van pár szál szõke, én epilálom.
Epilálni egyedül azért elég macerás :D A gyantázás kevésbé fáj. Egyáltalán nem gáz. Sokkal gázabb ha szõrös nem? Csináld meg nyugodtan, én a bajszom gyantázom :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) Nagyon gondolkodom elmegyek kozmetikushoz legyantáztatom csak sztem eléggé furcsán nézne ha megmondom h a hátamat gyantáztatnám :S
Mármint a legjobb barátod ölelget és bújik?
Mit nem értesz?! A csaj egy lotyó, Te meg egy idióta vagy!
A kérdező hozzászólása: ma is vele voltam... az utcán kézen fogva megyünk a rágót a szájából a számmal veszem el... nem értem... :l
Felejtsd el oket, keruld a tarsasagukat.
Jaaj istenem! FELEJTSD EL ÕKET !!
A kérdező hozzászólása: és mit kéne neki mondanom ? vagy lehet a csajjal kéne ??
Velem is történt már ilyen, azóta szép lassan megszakadt a komolyabb kapcsolatom mindkettõvel. Pedig én már nem is szerettem a csajt, csak valahogy kellemetlenül érintett. Lehet a haveroddal kéne leülnöd megbeszélni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: a haver nem tudja h szeretem még mindíg de ha elmondanám neki nem lenne belõle gáz mert volt egy hasonló esete a tesómmal( csak akk nem én jártam vele xd)
Az egy dolog, hogy nem miatta szakítottatok, de egy barát, fõleg legjobb barát excsaja tabu. Gondolom neked sem esik jól látni, ahogy egy másik srác nyalja-falja a lányt, aki nemrég még veled volt és még mindig érzel iránta valamit. Na, épp ezért kellett volna hanyagolnia a srácnak a csajt, ha tényleg barát lenne.
A kérdező hozzászólása: de nem a haver miatt szakítottunk és tegnap is találkoztunk akkor ott volt a pasija akkor vele csinálta ugyanezt de most h nem volt akk velem ??????
Szép kis legjobb haver.
ha már nem jártok, akkor nem mindegy kivel jár, arról nem beszélve, hogy oka volt a szakításnak, ezek szerint Te jobban szeretted õt, õ nem szeretett Téged annyira, de ezt tudod, felejtsd el N
Nem hinném, hogy bármelyikükkel is érdemes lenne fenntartanod a kapcsolatot. Ha a csaj normális lenne, akkor mivel van barátja, nem enyelegne veled, vagy akkor szakítana a haveroddal, és visszamenne hozzád. Ha meg nem volt jó neki veled, akkor hagyjon neked békét. De az efféle szerelmi háromszögek nem szoktak jót tenni a haverságoknak/barátságoknak sem, általában azok is felbomlanak a harmadik személy miatt.
Ilyen rossz ribancra várni? Minek? A haverodat is felejtsd el szerintem...
A kérdező hozzászólása: nyilván nem a legjobb haverom ölelget:D és nem tudom és nem is akarom elfelejteni õket... úgy érzem ez nem egy komoly kapcsolat köztük de már most több ideje járnak mint velem járt a csaj
velem ezt a legjobb barátnõm játszotta el. összejött az exemmel. mára megszakadt a kapcsolat. a barátságunk megtört én meg nem tudtam magam túltenni ezen... felejtsd el mind a kettõt...
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom reálisan nézni... egész egyszerûen csak szeretm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!