Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a barátom néha olyan (3 db)

Mit tegyek ha a barátom néha olyan mint egy 6 éves kisgyerek?

Igaz van hogy néha tök jól elvagyunk a maga 6 éves szintjén:)de néha nem jó!Szemcseppet használ és a csöpiknél hisztizik hogy nem akar csöpit!

Legjobb válasz: En is ebben a helyzetben voltam.Semmit nem tudtam vele megbeszelni mert mindig mindent elhülyült...neha mi is elhülyültunk az o 6 eves szintjen de aztan mondtam neki hogy szeretnem ha kicsit komolyabb lenne persze a gyerekes enjet azt ne veszitse el...mondtam neki h nekem fontos h meg tudjunk beszelni bizonyos dolgokat...fura volt de megertette...persze utana is hulyult(meg de csak a maga idejeben)de mindent meg tudtunk beszelni es meghalgatott.szerintem beszelj vele monnd el hogy neked azert szukseget van a felnott enjere is

En is ebben a helyzetben voltam.Semmit nem tudtam vele megbeszelni mert mindig mindent elhülyült...neha mi is elhülyültunk az o 6 eves szintjen de aztan mondtam neki hogy szeretnem ha kicsit komolyabb lenne persze a gyerekes enjet azt ne veszitse el...mondtam neki h nekem fontos h meg tudjunk beszelni bizonyos dolgokat...fura volt de megertette...persze utana is hulyult(meg de csak a maga idejeben)de mindent meg tudtunk beszelni es meghalgatott.szerintem beszelj vele monnd el hogy neked azert szukseget van a felnott enjere is
Beszélj vele.Mondd el neki, hogy nagyon szereted õt, de szeretnéd, ha bizonyos helyzetekben, dolgokban felnõttként viselkedne.Ettõl még a gyerekes énjét nem kell elhagynia, csak amikor pl.olyan helyzet van, akkor legyen picit komolyabb.
Szerintem is figyelmeztesd, mint a barátnõje, hogy legyen egy kicsit komolyabb egyes dolgokban. Elvileg fogsz rá hatni.
Pelenkázd be :D
A kérdező hozzászólása: Köszike a segitségeket:)
A kérdező hozzászólása: Libero vagy Pampers?

A barátommal lassan két és fél éve vagyunk együtt és néha olyan furcsa tud lenni! Mit tegyek?

Szóval az a helyzet,hogy két és fél éve szakítottam a volt barátommal a jelenlegi miatt és pár hónapja találkoztam az exxel(megbeszélt BARÁTI találkozó volt)és akkor valahogy kiderült,hogy az ex még mindig szerelmes belém!

Legjobb válasz: Az ex az mindig zavaró a jelenleginek. Nekem volt egy nagyon jó barátnõm, akivel tartottam volna a kapcsolatot együttjárás után is, az új barátnõm nem nyafogott miatta. Az õ új pasija viszont megtiltotta, hogy kapcsolatot tartsunk. Szóval, nem vagy egyedül a problémával.

Az ex az mindig zavaró a jelenleginek. Nekem volt egy nagyon jó barátnõm, akivel tartottam volna a kapcsolatot együttjárás után is, az új barátnõm nem nyafogott miatta. Az õ új pasija viszont megtiltotta, hogy kapcsolatot tartsunk. Szóval, nem vagy egyedül a problémával.
14:56-os vagyok Rosszul esik a barátodnak, hogy tartod a kapcsolatot az ex-el. Hiába beszélitek meg, ez mindig elõ fog jönni és elõbb utóbb választanod kell majd, hogy a haverkodás az elõzõ pasival a fontosabb, vagy a barátod. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni a másikért, ha igazán szereted, pl. nem teszel olyan dolgokat, amik õt zavarják, õt bántják és fordítva. Ha ez neked nem elfogadható, akkor viszont érdemes hagyni a kapcsolatot, mert csak vita és sok szomorúság lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: De mi ezt már többször átbeszéltük és számomra ez már lezárt üg és nem akarom ez ex alá a lovat adni!
Valaki már írta elõttem: te mit szólnál, ha a pasid exérõl kiderülne, hogy még mindig szerelmes belé és ahelyett, hogy szépen leállítaná, mert már VELED van és téged szeret szépen adná alá a lovat, taliznának és MSN-en beszélgetnének? Látszódna számára, hogy még nem lezárt ügy és nem te vagy a legfontosabb számára. Szerinted hogy esne neked?
A kérdező hozzászólása: Persze mindez addig mehetne így, amíg nem minden napos a találkozás és nem akarnám, hogy akármi komolyabb is kialakuljon köztük!
A kérdező hozzászólása: Köszy az eddigi válaszokat! Mindenkinek igaza van! De azért bízhatna bennem annyira, hogy én már nem akarok semmit az extõl és õt(jelenlegit)szeretem! Õ is azt mondta, hogy gondoljak bele hogy mi lenne fordított esetben!Én meg erre azt mondtam neki, hogy ha tudnám, hogy neki az jó ha az exxel találkozik(kizárólag baráti szinten)akkor nem szólnék semmit!Lehet(biztos)hogy nem esne jól, de ha neki jó... Üdv!
A 14.18as vagyok. Képzeld el, ha a barátod csevegne, találkozna a volt barátnõjével, aki még mindig szerelmes belé! Hogyan reagálnál?
Örülj neki, hogy zavarja! Ha már nem zavarja, az a gáz szerintem! De próbáld meg még1szer normálisan megbeszélni vele a dolgokat! Ha így sincs változás mérlegelj, hogy megéri-e Neked az állandó veszekedés az ex-ért!
Szia! Hasonló cipõben járok én is. De megértem, hogy a barátomat zavarja, hogy a volt barátommal még tartjuk a kapcsolatot, így megpróbálom minimalizálni a találkozások számát. 2 havonta ráírunk egymásra, hogy hello, hogy vagy, mi van veled. És kb. fél évente találkozunk. Jól van ez így, és a barátom sem féltékenykedik.
Nálunk is ez van:S engem zavar, igen féltékeny vagyok, hogy miért mert szeretem !
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, hogy nem fajulnak el nagyon a dolgok, de ha mégis akkor természetes, hogy a barátomat fogom választani! Köszönöm a válaszokat! Üdv!

A barátom állandóan újításokat akar bevinni a szexbe. Olyan dolgokat talál ki, ami nekem nem esik jól és néha meg is botránkoztat. Mit tegyek?

Eleinte csak azzal kezdte hogy jaaaj hadd nézzelek (kamerába) ahogy bepucsítassz és úgy csinálod... aztán jött hogy dugjak fel valamit. Megtettem neki, holott utálok idegen tárgyakat feldogni magamnak. Aztán most meg kitalálta, hogy egy vastag tárgyat. Na itt elegem lett, és nemet mondtam. Nem akarom hogy olyan tág legyek, mint egy szül? n?. Nehezen de felfogta hogy nem.

Legjobb válasz: bocsi a helyesírási hibákért...

A kérdező hozzászólása: bocsi a helyesírási hibákért...
szerintem is igazad van kicsit túl sokat vár el tõled...miért tennél fel magadnak dolgokat attól nem lesz jobb h annyira kitágulsz és utána már nem is lesz jó a szex...elégítsen ki õ ne azt nézze h te gyömöszölöd magadba a tárgyakat...ha ilyen sokat vár el ami neked már sok akkor készítsd arra h ha nem változtat akkor itt vége mer te azt nem bírod.
Teljes mértékben megértelek, túlzásokba esik. De meglehet, hogy csak a jószándék vezérli, nem akarja, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok. Te is kitalálhatnál újításokat - de nem olyanokat, amire egyikõtök sem vágyik - , pl. szabadtéri szex, megleped valamilyen szexuális segédeszközzel. Mit szólsz?
tárgyakat dugni magadba?? Az miért izgató neki? A táncot még megértem... talán... De nekem abban semmi izgató nincs. Az anál az oké, hogy szerette volna kipróbálni, de azzal semmi baj nincs is, látom neked sincs bajod. Mondd meg neki, hogy van egy határ... onnantól nem teszed meg neki amit kér. Ilyen egyszerû. Nem vagy hárpia, teljesen normális gondolkodású vagy! 25/f
Helyes, helyes! Az a legjobb ha megbeszélitek. Lehet ezeknek a dolgoknak sok elõnyei is, pl. nem laposodik el a szexuális életetek, vagy hogy engedsz kicsit a gátlásaidból. Viszont igazad van, ha te ezeket nem akarod akkor tényleg túlzás, ne nézzen próbababának. Az lenne a legjobb, ha beterveznétek hogy mondjuk hetente megleped valami újdonsággal. Nem árulod el elõre mi lesz az. Egyszer egy gyertyafényes szoba sok füstölõvel és chill out zenével, máskor sok tejszínhab és csokikrém amit lenyalogatsz róla. Ha ezeket a romantikusabb jellegû dolgokat nem fogja élvezni akkor egy perverz disznó, már ne is haragudj. Ha élvezi és már belejöttél ezekbe a dolgokba hidd el te magad fogod eltervezni milyen fehérnemûben táncolj neki! Természetesen az más lesz azért is mert nem õ kér rá, hanem te magad tervezheted el az egészet és okozhatsz neki meglepetést! Ja és egy jó tanács, webcam elõtt soha ne csinálj ilyeneket, ma már egy másodosztályú számítógépbuz! is akkor nézi végig a te adásodat amikor akarja!
Szerintem hiába utasítasz vissza dolgokat, úgy tûnik képtelen felfogni h egy szeretetben mûködõ kapcsolat nem errõl szól h minél jobban minél több dolgot Te is mutasd ki mit szeretnél, erõsebbnek kéne lenned, szerintem elnyom ez a pasi Különben az ilyen dolgok minden férfiban benne vannak, csak nála jobban kiütközik, szereti h minden vágyát kielégíti egy nõ, ez elég lekezelõ
Szerintem el kell fogadnia hogy amit a TVben lát nem mindig tükrözi az igazságot. Persze ha elmondod neki akkor van esélye, durcás lesz. De azt is szem elõtt kell tartania, te is benne vagy a dologba. Pl: gondold végig mi az amit te megtennél, és mond el neki, hogy most te szeretnél valami újítást belevinni a szexbe.
A kérdező hozzászólása: Még csak 18 éves... az is lehet még a baj, hogy kezdegeti tapasztalni ezeknek a dolgoknak az elõnyeit. Azt gondolja mindent szabad neki... hát most elhatároztam elmondom neki ezt. Hogy rosszul esik ez, hogy meg kell felelnem az igényeinek.
A kérdező hozzászólása: Szabadtéri szex be lett tervezve, talán a tavaszi szünet (mert érettségizõ vagyok) elég lesz erre. De a tánc nem megy. Egyszerûen túl sok köztünk a konfliktus újabban sokmindenhez...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden válaszolónak, mindegyiket felpontozom. ^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!