Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a barátom néha (25 db)

Mit tegyek? A baratommal mar egy eve eggyutt vagyunk, es nagyon kivanjuk egymast de meg nem szeretnenk hogy megtortenjen. Neha pettingelunk de a baratom kozbe eleg eroszakos. (es amugy is) Hogyan mondjam el neki es mikor? Es mit is mondjak?

Legjobb válasz: mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.

mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.
Egy éve együtt vagytok, de nem mered neki azt mondani, hogy "Hallod legyél már picit gyengédebb" ?
Hagyd el, rosszabb lesz.
"Helo. Finomabban csináld nekem. Köszi HELO"
Na mesélj baby sanyarú sorodról, hogy eldönthessük öngyilok/nem öngyilok legyen a sorsod:D
szerintem hagyd el. de ha vele akarsz maradni akkor meg öngyi leszel.
8-az fel sem merül senkibe, hogy a kérdezõ olyanokat lépett, hogy a másik fél kiborult?
1-es szerintem fogalma nincsen, csak gondolom tetszik neki ez a szó, aztán próbál entellektüel beállítást kölcsönözni magának:DD
5-Ne is zavartasd magad, de szerintem élete egyik legjobb döntését tenné ha az illetõvel maradna, de aki menni akar, annak segíteni kell.
ugye nem baj, hivhatlak Démonnak?:D
noreal kérdése... :D fail.
Nem vagy tisztában a Skizofrén fogalmával de azzal sem vagy tisztában hogy mi a [email protected] vagy még vele??
5-ment a minusz neked.
tudod egyáltalán, mi az a skizofrénia?
Ne bántson, amiket mond. Próbáld meg elkülöníteni az embert a betegségétõl.

Mit tegyek? A barátom biciklizik, és néha [most pl] rámjön, hogy úristen csak nehogy baja essen. Nehogy elüsse valami.

suliba is biciklivel megy, és nagyon féltem ?t. országútis amugy. ügyes meg minden, de nagyonnagyon félek.

Legjobb válasz: ne parázz, egy csomóan bicikliznek, a többséget soha nem üti el semmi, és el sem esnek. vigyáz magára. :)

ne parázz, egy csomóan bicikliznek, a többséget soha nem üti el semmi, és el sem esnek. vigyáz magára. :)
A kérdező hozzászólása: van bukója van elsõ hátsó lámpája. igen hallottam hogy ha arra gondolunk akkor bekövetkezik, de aztán één mindig el hesegetem. csak annyira lehangol. most is tök rossz kedvem van.: pedig tudom, hogy már régen hazaért.
Nem tudsz semmit sem csinálni.. Erõltesd rá éjszaka a láthatósági mellényt meg nyomd a fejére a bukósisakot és lehetõleg ne akkor küldj neki sms-t, ha épp teker.
Hessegesd el magadtól a negatív gondolatokat, mert azt mondják, ha valaki folyton arra gondol, hogy nehogy baja essen valakinek, akkor elõbb utóbb bekövetkezik a baj.
Szerintem ez a legbiztonságosabb közlekedési eszköz.Mi lenne, ha motorozna.


2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Néha érzem, hogy szeretem, hiányzik, de néha meg semmit. Mintha közömbös lenne. De átverni sem akarom, hogy szeretem. Mit tegyek?

Honnan tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted,nagyon,télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét

valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted, nagyon, télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét
A lányoknak általában több idõ kell, hogy feloldódjanak a kapcsolatban és a másikhoz kötõdjenek. Ha nem érzed a szerelem lángolását, attól még igazán szeretheted. Ha közömbösséget érzel, az még elfogadható, de ha egy kicsit is taszít, az nagyon nem jó. Ne csapd be, adj még egy kis idõt a kapcsolatnak, aztán meglátod.
Tetszik más is? Csókolódznál(stb)mással is? ha igen, akkor nem szereted. Attól még vele maradhatsz, és mondhatod neki, hogy szereted, mert a szeretenek 1000000 fajtája van. Ha úgy érzed jó vele, és szükséged van rá, és roszabb lenne nélküle, ne törödj vele, hogy hogyan szereted.
hát nem tudom. az elején még lángolnia kellene a dolognak.el kell döntened, hogy azért vagy vele, hogy legyen v.kid, vagy bele tudsz e szeretni igazán.Ha most nem érzed mi lesz 2 év múlva.Gondold át, mert ezt csak te érezheted, de véleményem szerint ez nem szerelem...

Mit tegyek ha a barátom néha olyan mint egy 6 éves kisgyerek?

Igaz van hogy néha tök jól elvagyunk a maga 6 éves szintjén:)de néha nem jó!Szemcseppet használ és a csöpiknél hisztizik hogy nem akar csöpit!

Legjobb válasz: En is ebben a helyzetben voltam.Semmit nem tudtam vele megbeszelni mert mindig mindent elhülyült...neha mi is elhülyültunk az o 6 eves szintjen de aztan mondtam neki hogy szeretnem ha kicsit komolyabb lenne persze a gyerekes enjet azt ne veszitse el...mondtam neki h nekem fontos h meg tudjunk beszelni bizonyos dolgokat...fura volt de megertette...persze utana is hulyult(meg de csak a maga idejeben)de mindent meg tudtunk beszelni es meghalgatott.szerintem beszelj vele monnd el hogy neked azert szukseget van a felnott enjere is

En is ebben a helyzetben voltam.Semmit nem tudtam vele megbeszelni mert mindig mindent elhülyült...neha mi is elhülyültunk az o 6 eves szintjen de aztan mondtam neki hogy szeretnem ha kicsit komolyabb lenne persze a gyerekes enjet azt ne veszitse el...mondtam neki h nekem fontos h meg tudjunk beszelni bizonyos dolgokat...fura volt de megertette...persze utana is hulyult(meg de csak a maga idejeben)de mindent meg tudtunk beszelni es meghalgatott.szerintem beszelj vele monnd el hogy neked azert szukseget van a felnott enjere is
Beszélj vele.Mondd el neki, hogy nagyon szereted õt, de szeretnéd, ha bizonyos helyzetekben, dolgokban felnõttként viselkedne.Ettõl még a gyerekes énjét nem kell elhagynia, csak amikor pl.olyan helyzet van, akkor legyen picit komolyabb.
Szerintem is figyelmeztesd, mint a barátnõje, hogy legyen egy kicsit komolyabb egyes dolgokban. Elvileg fogsz rá hatni.
Pelenkázd be :D
A kérdező hozzászólása: Köszike a segitségeket:)
A kérdező hozzászólása: Libero vagy Pampers?

Ez normalis? A baratommal mar 1.5 eve egyutt vagyunk, s mikor valahol meglatom az exemet, vagy valaki szobahozza, utana par napig sokat gondolok ra. De neha szoktunk beszelni, s utana sokat gondolok ra. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem normális, gondolom érzelmileg kötõdtél hozzá nagyon. Csak a mostani barátodnak ne mondd, nem biztos, hogy tolerálná.

Szerintem normális, gondolom érzelmileg kötõdtél hozzá nagyon. Csak a mostani barátodnak ne mondd, nem biztos, hogy tolerálná.
Hagyd ott a mostani barátodat is, majd stopper órával a kezedben hasonlítsd össze, hogy kire gondolsz többet. Aztán döntcs!
A kérdező hozzászólása: koszi az elso kommentalonak.

A barátommal lassan két és fél éve vagyunk együtt és néha olyan furcsa tud lenni! Mit tegyek?

Szóval az a helyzet,hogy két és fél éve szakítottam a volt barátommal a jelenlegi miatt és pár hónapja találkoztam az exxel(megbeszélt BARÁTI találkozó volt)és akkor valahogy kiderült,hogy az ex még mindig szerelmes belém!

Legjobb válasz: Az ex az mindig zavaró a jelenleginek. Nekem volt egy nagyon jó barátnõm, akivel tartottam volna a kapcsolatot együttjárás után is, az új barátnõm nem nyafogott miatta. Az õ új pasija viszont megtiltotta, hogy kapcsolatot tartsunk. Szóval, nem vagy egyedül a problémával.

Az ex az mindig zavaró a jelenleginek. Nekem volt egy nagyon jó barátnõm, akivel tartottam volna a kapcsolatot együttjárás után is, az új barátnõm nem nyafogott miatta. Az õ új pasija viszont megtiltotta, hogy kapcsolatot tartsunk. Szóval, nem vagy egyedül a problémával.
14:56-os vagyok Rosszul esik a barátodnak, hogy tartod a kapcsolatot az ex-el. Hiába beszélitek meg, ez mindig elõ fog jönni és elõbb utóbb választanod kell majd, hogy a haverkodás az elõzõ pasival a fontosabb, vagy a barátod. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni a másikért, ha igazán szereted, pl. nem teszel olyan dolgokat, amik õt zavarják, õt bántják és fordítva. Ha ez neked nem elfogadható, akkor viszont érdemes hagyni a kapcsolatot, mert csak vita és sok szomorúság lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: De mi ezt már többször átbeszéltük és számomra ez már lezárt üg és nem akarom ez ex alá a lovat adni!
Valaki már írta elõttem: te mit szólnál, ha a pasid exérõl kiderülne, hogy még mindig szerelmes belé és ahelyett, hogy szépen leállítaná, mert már VELED van és téged szeret szépen adná alá a lovat, taliznának és MSN-en beszélgetnének? Látszódna számára, hogy még nem lezárt ügy és nem te vagy a legfontosabb számára. Szerinted hogy esne neked?
A kérdező hozzászólása: Persze mindez addig mehetne így, amíg nem minden napos a találkozás és nem akarnám, hogy akármi komolyabb is kialakuljon köztük!
A kérdező hozzászólása: Köszy az eddigi válaszokat! Mindenkinek igaza van! De azért bízhatna bennem annyira, hogy én már nem akarok semmit az extõl és õt(jelenlegit)szeretem! Õ is azt mondta, hogy gondoljak bele hogy mi lenne fordított esetben!Én meg erre azt mondtam neki, hogy ha tudnám, hogy neki az jó ha az exxel találkozik(kizárólag baráti szinten)akkor nem szólnék semmit!Lehet(biztos)hogy nem esne jól, de ha neki jó... Üdv!
A 14.18as vagyok. Képzeld el, ha a barátod csevegne, találkozna a volt barátnõjével, aki még mindig szerelmes belé! Hogyan reagálnál?
Örülj neki, hogy zavarja! Ha már nem zavarja, az a gáz szerintem! De próbáld meg még1szer normálisan megbeszélni vele a dolgokat! Ha így sincs változás mérlegelj, hogy megéri-e Neked az állandó veszekedés az ex-ért!
Szia! Hasonló cipõben járok én is. De megértem, hogy a barátomat zavarja, hogy a volt barátommal még tartjuk a kapcsolatot, így megpróbálom minimalizálni a találkozások számát. 2 havonta ráírunk egymásra, hogy hello, hogy vagy, mi van veled. És kb. fél évente találkozunk. Jól van ez így, és a barátom sem féltékenykedik.
Nálunk is ez van:S engem zavar, igen féltékeny vagyok, hogy miért mert szeretem !
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, hogy nem fajulnak el nagyon a dolgok, de ha mégis akkor természetes, hogy a barátomat fogom választani! Köszönöm a válaszokat! Üdv!

Van egy barátom. A neten nagyon jól elbeszélünk. Felettem jár eggyel. És már bizos hogy szeretem. De az iskolában nem is beszélünk csak köszönünk, igaz néha alig talizunk. Mit tegyek? Kérlek írjatok.

Legjobb válasz: ne legyél falkában .. lehet odamenne ha nem lennél a barátnõiddel hanem mondjuk egyedül .. vagy ha annyira jól elbeszélgettek itt, megbeszélgetnéd vele hogy menjen oda beszélgetni :)

ne legyél falkában .. lehet odamenne ha nem lennél a barátnõiddel hanem mondjuk egyedül .. vagy ha annyira jól elbeszélgettek itt, megbeszélgetnéd vele hogy menjen oda beszélgetni :)
Ki szakított mikor és miért?
A kérdező hozzászólása: én a sráccal, mert külföldre ment dolgozni és amugy is keveset taliztunk, folyton ujra és ujra kezdtük a kapcsolatot, s ez nekem már nem ment. amugy õ 19, én 15 s a mostani barátom 17

Most mit tegyek? Összejárunk néha - kéthavonta 1x - egy baráti házaspárral, akinek szintén 3 gyereke van, mint nekünk. A múltkor, mikor voltunk náluk, meghívtam őket (az egész családot) magunkhoz.

Az el?tti nap, hogy jöttek volna, felhívtak, hogy nekik dolguk van, de a 3 gyereket elhozzák! Hát, nem nagyon kaptunk leveg?t, de nyeltünk egyet, és azt mondtuk, hogy jó. Másnap a feleség elhozta 1/2 3-kor a gyerekeket, és közölte, hogy este 7 után tudnak értük jönni. Nekem a legkisebb gyermekem 6 hónapos, mondtuk, hogy akkor már rég fürdetünk, jobb lenne 6, vagy fél 6. Erre fél 6-kor megjelent, sért?dötten összeszedte a gyerekeket, azóta nem beszéltünk. Megkeressem, vagy hagyjam a csodába?

Legjobb válasz: Az igazságérzetem azt diktálná, hogy megbeszéljem velük, de közben félõ, hogy ha maguktól nem képesek rájönni arra, hogy nem õk tettek szívességet, és még meg is sértõdnek, akkor lehet, hogy felesleges harc velük ezt megbeszélni.

Az igazságérzetem azt diktálná, hogy megbeszéljem velük, de közben félõ, hogy ha maguktól nem képesek rájönni arra, hogy nem õk tettek szívességet, és még meg is sértõdnek, akkor lehet, hogy felesleges harc velük ezt megbeszélni.
Hát ha õ keresne megbeszélném vele, és igyekezném elsimitani a dolgot, hisz nem jó összeveszni lenni senkivel.De én nem erõltetném.
Nahát levegõt nem kapok, hogy léteznek ilyen emberek. Jól tetted, hogy leírtad, biztos bánt Téged. Most jól kibeszéljük, aztán felejtsd el õket minél hamarabb!! :)
Nem vagy hibás semmiben! Egyrészt ha szülõk nélkül mentek a gyerekek, akkor tudhatták a barátaitok, hogy 6 gyerekre kell figyelnetek, mínusz két felnõtt:(... Ha már csak a gyerekeket vitték oda, akkor az a minimum, hogy minél kevésbé terheltek volna le benneteket!
Hát, én hagynám õket a francba! Most lehet köpködni, de én 6 hónapos gyerek mellett biztos elutasítottam volna, hogy a három gyereket idehozza! Minek tart titeket? Babysitternek? Nálunk is volt olyan, hogy megkérdezték - de legalább megkérdezték - hogy vigyáznánk-e pár órát a két éves gyerekre. Nekünk akkor voltak 5 hósak az ikrek, úgyhogy mondtuk, hogy sajnos nem fér bele. Nem volt sértõdés szerencsére.
én az égvilágon nem tennék semmit. ha nincs annyi eszük, hogy ilyet nem illik csinálni, akkor úgy kell nekik.nem sokat veszítettél az ilyen barátokkal..
Én örülnék ha többet nem keresnének. Micsoda bunkók! Legközelebb add oda a számlát is a gyerekfelügyeletért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát, mi is nagyot csalódtunk bennük. Ha õszintén elmondta volna, hogy nincs kire hagyni a gyerekeket, és vigyázzunk már rájuk, teljesen más a helyzet. Bár most így, hogy nekem pici babám van, nem egyszerû még plusz három gyerek. Csak az a baj, hogy ha gyereke van, már nem tud olyan könnyen barátkozni az ember...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, kedves utolsó, jól látod, még én érzem magam kellemetlenül, mert láttam, hogy megsértõdött. Anyu azt tanácsolta, hogy beszéljem meg velük, de én szívem szerint hagynám az egészet, és ha nem jelentkeznek, hát nem... Csak az a kellemetlen, hogy a gyerekek egy oviba járnak, így szeptembertõl napi szinten összefutunk.
Így van! Erõltetni nem kell, de emberi szintre kibékülni nem rossz, legalább az ovis szülõk nem errõl beszélnek. Ugye tudjuk mirõl beszélek! :)
Hasonló esetem nekem is volt már. Négy gyerekem van , akkoriban a legkisebb 4 hónapos volt , volt egy 2 évesem , egy 5 és egy 7 évesem. Meghívtam egy baráti családot , ahol 3 gyerek van( 5, 7, 10 évesek).Az anyuka elhozta õket délután 3 elõtt és mondta , hogy neki most dolga van , majd 6 után jön értük. Egyedül voltam otthon , semmi segítségem nem volt. Hát nem volt egy könnyû délután. Azóta nem hívtam meg õket hozzánk , de beszélõviszonyba maradtunk , ha az utcán találkozunk , akkor beszélgetünk. Én nem mondtam el az anyukának a véleményemet , de szerintem nem esett le neki , hogy nekem milyen nehéz volt egyedül a hét gyerekkel egész délután , ja és ráadásul amikor jött értük nem mentek el rögtön sötétedésig maradtak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is a választ! Jó egy kis lelki támogatás ilyenkor. Kedves utolsó! Hát, nem irigyellek. Szerintem mi is lazítunk a "barátságon". Még egyszer köszi! Minden válasznak örültem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!