Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a barátom foglalkozzon (4 db)

Mit tegyek hogy a barátom foglalkozzon velem?

az a nagy helyzet hogy az életemet adnám a páromért!de ? alig foglalkozik velem,.mindennap edzésre jár,és mikor este becélgetünk msn-en akko mindg felkapja valamin a vizet és mindig irja hogy ne idegesitsem fel,és hogy fejezzem be!pedig tényleg nem merek semmi olyat irni amivel megbántom!próbáltam már beszélni vele de akkor is felkapta a vizet,és vagdalózott!mit tegyek hogy érezze hogy én is fontos vagyok neki:?(mert azt tudom hogy szeret)

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de a "tünetek" amiket vázoltál egyértelmû jelei annak, hogy nem szeret... Valószínû menne máshova de nem "mer" otthagyni fél, hogy az rosszabb lesz, vagy ilyesmi. Esetleg csak érzi, hogy nem te vagy az igazi de nem mer továbblépni mert fél az esetleges magánytól... Nem látok bele a kapcsolatotokba így megeshet, hogy tévedek viszont akiket eddig láttam így viselkedni mindnek ez a saját magában dúló konfliktus volt az oka.

Nem akarlak elkeseríteni, de a "tünetek" amiket vázoltál egyértelmû jelei annak, hogy nem szeret... Valószínû menne máshova de nem "mer" otthagyni fél, hogy az rosszabb lesz, vagy ilyesmi. Esetleg csak érzi, hogy nem te vagy az igazi de nem mer továbblépni mert fél az esetleges magánytól... Nem látok bele a kapcsolatotokba így megeshet, hogy tévedek viszont akiket eddig láttam így viselkedni mindnek ez a saját magában dúló konfliktus volt az oka.
Ja és az lemaradt, hogy beszéld ezt meg vele egy nyugisabb hangulatába(személyesen ne msn-en!)Mondd el, hogy nem tudod ezt így tovább csinálni és érdeklõdj kedvesen, hogy miért van ez stb, próbáljátok megbeszélni és legyél õszinte amikor az érzéseidrõl beszélsz gondolok itt arra, hogy ez a helyzet pontosan milyen neked.
Jaj te szegeny ne!!!! en ugyanabben a szituban voltam tegnapig es en lezartam! osztozom az elottem levovel... a srac nem tudja h mit csinaljon ezert olyan, fel valtani, de nem tudja h mit csinaljon ezert huzza magat ki minden alol. Az en pasim is ilyen volt. nala kb egy het alatt bekovetkezett egy ilyen valtozas, csak ugy egyik hetrol a masikra. O is elkezdte kihuzni magat randikrol, lemondta a megbeszelt talalkat pontosan mikor errol akartam volna vele beszelni, az utobbi idokben zavart volt, nem valaszolt sem email, sem sms, pedig regen o ezt kerte h irjak minden nap neki es valaszolt rogton ahogy ideje engedte. csak a rossz oldalait mutatta az utobbi idoben. es az egesz ugy jott le h en loholok utana. En lezartam mert elegem lett az ilyen pasasokbol akik ennyire nem oszintek. Figyelj ha vki szeret vkit, akkor megprobalja midnen idejet vele tolteni, meg akkor is ha edzesekre jar. ezek ures kifogasok, faradt vagyok sokat dolgozom vagy sokat tanulok... ha az ember szerelmes nem baj mennyire faradt akkor atmegy a lanyhoz ha csak 1-2 orara is de atmegy. ha mar jonnek a kifogasok szerintem regen rossz. inkabb zard le elobb a temat mint kesobb mert emiatt csak szenvedni fogsz es magadat okolni es hibaztatni mit rontottal el holott te semmit. a srac erzesei valtoztak. Szerintem ha tudod ulj le vele beszelni oszinten ha meg nem adja meg ra a lehetosgeet akkor emailben avgy msn-en.
szija. én is ebbe a szituba kerültem.mindíg én vagyok a hibás. Mindíg "idegesítem" én is - bár fogalmam sincs miért (bár minden szavamat átgondolom).Csak az a külöbség néha próbálom megállni és én is kicsit bunkóbb vagyok vele, akkor 1 kicsit normálisabb, de miért akkor???Tényleg csak a szakítás van, nem tom mióta vagytok 1ütt mi 1 éve, de ez kikészítõ így. csak ne lenne olyan nehéz....
Nem nehéz ez lépni kell! Az ilyen kapcsolatban maradás az a nehéz! Szóval vagy megpróbáljátok megbeszélni vele és változtat vagy lépni kell tovább!
A kérdező hozzászólása: Kicsit érthetõbbé vált a helyzet!a szülei most váltak!és én ezt csak most tudtam meg!megértem hogy ingerlékeny!1év 4hónapja vagyunk együtt!de érzem és bztos hogy szeret mert rendben van a kapcsolatunk csak vannak ilyen helyzetek is!!

Mit tegyek, hogy foglalkozzon velem a barátom?

Nem törődik velem, nem kérdezi milyen volt a napom vagyis nagyon ritkán, a kapcsolatunkról alig beszél, sose vagyunk kettesbe, de szerinte ez normális.

Legjobb válasz: Szard le te is õt! Nem kellenek itt tettek, ha õ akkor te is! (:

Szard le te is õt! Nem kellenek itt tettek, ha õ akkor te is! (:
Valószínû neki így a jó, neked meg nem, beszéljétek meg, ha nem hajlik a változásra, akkor nem hiszem hogy erõltetni kellene ezt, senkinek nem jó az, ha kényszerbõl csinál dolgokat és én sem örülnék neki, ha csak "muszájból" foglalkozna velem valaki.

Mit tegyek hogy egy kicsit foglalkozzon velem a barátom?

Fura hogy itt kérdezek meg embereket err?l hiszen énaztán nagy pasifaló vagyok. De most elbizonytalanodtam.2 hónapja járok a barátommmal, és valahogy nemérzem a tör?dést és a szeretetet. Pedig mindig mondja meg a haverjai is azt állítják hogy odavan értem, mégis én nem érzem. Nagyon sokszor én keresem van hogy napokig nem ír. Persze azért mert dolgozik. De azért egy sms beleférne emellett sosem mondta még szóba hogy szeret, írta meg utalt rá de soha nemmondta. és nembújik hozzám ilyenkis "úgyszeretlek"-et sugalóan kedvességb?l csak úgy. Miért lehet ez és mit tegyek hogy változzon?

Legjobb válasz: Azt megmondhatod neki, hogy aggódsz miatta, ha nem ír sms-t és örülnél neki, ha már nem tudtok minden nap talizni... gondolom ezt, abból amit írtál (a munka miatt). De szerintem még korai, hogy mondja, hogy szeret, mert csak 2 hónapja vagytok együtt, majd akkor mondja, ha teljesen biztos magában.

Azt megmondhatod neki, hogy aggódsz miatta, ha nem ír sms-t és örülnél neki, ha már nem tudtok minden nap talizni... gondolom ezt, abból amit írtál (a munka miatt). De szerintem még korai, hogy mondja, hogy szeret, mert csak 2 hónapja vagytok együtt, majd akkor mondja, ha teljesen biztos magában.
Szerintem ha nem érzed a szeretetet és a törõdést, akkor nincs is oda érted ez a fiú.Mondd el neki hogy mit gondolsz, hogy úgy érzed nem foglalkozik veled annyit és úgy ahogy neked jól esne és szeretnéd ha ez változna.Figyeld hogyan reagál erre.Ha semmi nem változik akkor azt mondom, hagyd a srácot mert nem értékel igazán.Jobb néha egyedül menni mint másokkal olyan uton ami nem a miénk és méltatlan hozzánk.
Szerintem a legfontosabb, hogy meg kell tudni beszélni, ha valamelyik félnek gondja van a kapcsolattal vagy a párjával. Vannak érzelmesebb pasik viszont vannak olyanok, akik nem igazán szeretnek "bujni, szeretgetni". beszéld meg vele, hozd fel a témát, ha tényleg annyira oda van érted, akkor meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: igen köszönöm az eddigi kommenteket . csakhogy mi nagyon nem beszélünk.. nem az a megnyílós fajta. és nemhittem hogy így rabul tud ejteni egy ilyen fiu, de õ valahogy más(külsõre egy isten) és talán emiattt most elvette az eszem. a probléma az hogy tudom hogy nemnagyon illik hozzám belsõleg. mégis odavagyok érte és minden találkozásnál megdobban a szívem


Mit tegyek hogy Én legyek számára (barátom) az elsõ és a legfontosabb dolog az életében és ne saját magával és a "gondjaival a valóságtól meneküléssel foglalkozzon?

Hogyan hívhatnám fel magamra jobban a figyelmet?

Legjobb válasz: Figyelem hiányosban (hiány) szenvedsz? Dobd ki a csávót és gyere át hozzám

Figyelem hiányosban (hiány) szenvedsz? Dobd ki a csávót és gyere át hozzám
A kérdező hozzászólása: Persze megpróbáltam, de nem megy beleestem.. Azt hiszem jobban szeretem, mint õ engem ez a legnagyobb problémám.
Tipikus, a csávó egy se**fej és te emiatt megszeretted. Nõi logika pls. Mondom gyere àt :DD
Azt pontosan hogy érted, hogy ne saját magával és a gondjaival foglalkozzon? Mindenkinek vannak problémái, és ezt általában olyan emberrel beszéli meg, aki közel áll hozzá és bízik benne. Látom a kulcsszavak közt az önzõséget. Ezt nyilván a pasira értetted, de a szavaidból nekem az jön le, hogy te is az vagy. Elvárnád, hogy "ha nem vagyunk együtt akkor többször jussak az eszébe vagy hívjon fel..stb ha együtt vagyunk akkor pedig mindig járjon a kedvembe. " Ne akard megfojtani, mert ettõl csak menekülni fog tõled, vagy már most is azt teszi. Az, hogy ha találsz jobbat, akkor elenged, több dolgot is jelenthet. Jelentheti azt is, amit írtál, hogy már nem szeret, és jelentheti azt is, hogy nem tartja magát elég jónak hozzád. Ha sokszor mondod neki azt, ami a kérdésedben elhangzott, akkor fennáll a veszélye, hogy ráunt a nyösztetésre. Több info kellene az egészrõl, mert így nehezebb kitalálni, mi járhat a fejében.
A kérdező hozzászólása: Lehet önzõ vagyok, hogy folyton azt szeretném hogy velem foglalkozzon. de ezt nem akarom itt kitárgyalni.
Evidens, mindenki azt szeretne:)
Egyáltalán nem biztos, hogy nem szeret. Inkább vele kéne megbeszélni, hogy hogy értette azt a mondatot. Mindenképpen gondolkozz el a kölcsönösség fogalmán. Attól, hogy te vagy a lány/nõ, ne úgy képzeld el a kapcsolatot, hogy csak õ az aki mindig gyengéd hozzád és figyelmes. Ne mindig csak õ figyeljen rád, figyelj te is rá. És ne azért legyél vele jó mert vissza szeretnéd kapni ugyanazt. Próbálj meg önzetlen lenni.
A kérdező hozzászólása: Félre érted én is gyengéd vagyok és figyelmes és rohadtul türelmes.. Kapok gyengédséget is tõle most minden rendben, azt mondta már õ is szívesen lakna velem. Csak néha olyan távolságtartó lesz ezért nem értettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!