Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a barátnőm szeret (39 db)

Mit tegyek? A barátnőm akibe szerelmes vagyok 2 év után azt mondta hogy szeret de ki akar próbálni uj dolgokat ugy érzi tul fiatal még hogy lekösse magát (most ő 17 én 19) de nem tudna hazudni nekem és nincs más valaki sem a dologban.

Nem érti miért gondolja igy mert "nálam jobbat nem talál"...Kérlek segítsetek mert nagyon összeomlottam és nem tudom mit tegyek!Nem tudnék mást szeretni!Csodálatos ember és Reménykedem hogy ujra az enyém lehet minimum egy életre :S meg?rülök ha másé lenne!

Legjobb válasz: ki mondta a lanynak h nem irhat neked? sztem allj a sarkadra, es ne engedd el a lanyt, ha tenyleg ennyire szereted.. tudod, ha vki igazan szeret, akkor azt luxus elengedni. szol ez a mondat a baratnodnek.

Fura ezt általában inkább a pasik (azaz mi ) szoktuk mondani és nem a lányok. Am ha azt mondja akkor úgy se tudod egyik pillanatról a másikra megváltoztatni a véleményét, viszont ha igazat mond és tényleg szeret reménykedned mindenképp szabad , legalábbis szerintem. Pl most akkor ugye szakítotok... mondjuk 2-3 hét múlva eljársz olyan helyekre bulizni ahol õ van stb "véletlen" összefuttok... találj ki egyéb dolgokat, ha így se megy akkor kezdeném elfelejteni a lányt.
Aki új dolgokat akar kipróbálni, az nem szeret! De legalább õszinte és korrekt. Keress olyan lányt, aki megérdemel, megelégszik azzal, akit szeret, és nem fut mások után.
ki mondta a lanynak h nem irhat neked? sztem allj a sarkadra, es ne engedd el a lanyt, ha tenyleg ennyire szereted.. tudod, ha vki igazan szeret, akkor azt luxus elengedni. szol ez a mondat a baratnodnek.
hát...kicsit éretlen gondolkodásra vall az, amit leírtál (mármint az õ részérõl éretlen). de végülis a korához képest nem túl éretlen. 17 évesen még tényleg nem túl érett az ember (persze vannak kivételek) és még könnyebben befolyásolható is, meg még saját maga sem tudja biztosan hogy mit akar. 17 évesen ez még simán belefér. majd az idõ megoldja. én is azt tanácsolom, engedj neki egy kicsit nagyobb szabadságot, aztán késõbb, ha komolyan szeret, majd megint jobban kötõdni kezd hozzád. ha meg nem, akkor meg bár fájni fog, de erõvel úgysem lehet senkit sem magad mellett tartani.
Valaki tutira beszélt a fejével! Ha valaki szeret valakit akkor vele marad és nem szakít vele, hogy kiélje magát. Had menjen kicsit a csajaival bulizni, szórakozni, ha rájön, hogy hiányzol Neki a buliban is meg akárhol, akkor tényleg szeret és örülj, ha Veled marad. Ha viszont nem, akkor csak nem szeret Téged annyira.... vagy van valami más a dologban... Nekem ez a véleményem. Nani
õrület, pont ugyanezt mondta nekem szombaton a barátom :S azóta teljes letargia, azt sem tudom mihez kezdjek. igaz ma visszavonta az egészet, és azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy újra megbízzak benne, nem tudom... nekem is pont így, két év után... és nekem is azt mondta, szeret. ha gondolod írj privit és beszéljünk róla. egy 19 éves lány
Lehet h fiatal ahhoz h lekösse magát, de egy járás mitõl olyannyira nehéz teher, h "élni" kelljen utana? en max. a rossz kapcs. bol tudok ugy kilépni h jaj, mikor lesz mar vege. sztem a baratnõd hülyeséget csinal ezzel az "élés" cuccal, megéri neki még par pasin vegigmennie? ha szeretem a paromat, akkor az övé vok és nem gondolkozok mas pasikon. biztos h jo a kapcs.? lehet h unalmas neki, mert mindig ugyanazt csinaljatok. esetleg talalj ki uj dolgokat, hatha még menthetõ a helyzet.
A középiskolai kapcsolatok (szinte) soha nem szólnak egy életre (és ha igen, akkor is szar a vége), törõdj bele. A lánynak igaza van: még nem élt. Nem kötheti le magát 15 évesen, amikor még semmit sem tud az életrõl... és hát, már nem szerelmes, különben ezt nem ismerné fel.
Kérdezd meg, hogy van, aztán majd alakul valami. Vagy nem.
Ki fog rúgni, vagy te fogod kirúgni, mindegy. A lényeg, hogy még jó 10 évig nem gondol a komolyodásra. Elõtte az egyetem, stb, az ember még annyit változik... Volt egy csajom még gimi elején, aztán elsodorta az élet tõlem, távkapcsolat lett, majd kirúgott. Évekig haldokoltam miatta, de nem mûködött. Mégis, amikor kirakott teljesen a padlón voltam. Aztán eltelt 10 vagy 12 év és összefutottam vele a Szigeten. Összeaszott, szétdohányzott feje lett, és kirázott a hideg a hangjától... EBBE a csajba voltam ENNYIRE szerelmes? Majdnem hangosan felröhögtem, de nem tudta volna értelmezni. Illedelmesen elbeszélgettem vele, aztán leléptem, mentem a magam dolgára. Találkozóm volt az akkori csajommal, akit késõ huszonévesen ismertem meg, és feleségem lett. Persze, most 19 évesen világvégét érzel, és rendben is van. Csak valahová jegyezd fel magadnak, amit anyám mindig mondott amikor panaszkodtam neki: AZ IDÕ MINDENT MEGOLD. Baromira utáltam érte, sötét közhelynek tartottam. Ma, 36 évesen igazat adok neki. Az idõ tényleg sokmindent megold :) Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Mondtam már hogy mind2en makacsak vagyunk? :) ma találkozok vele mert adok neki egy dolgot ami miatt találkozni kell élõben..Õ akarta.. mit tegyek hogy ne rontsam el?mióta külön vagyunk nem hívtam nem kerestem csak õ ilyen érdekes dolgokban..."megint rövid a hajam, emlékszel neked régen hogyan tetszett?" meg ilyenek tehát nem , "add vissza _azt_ aztán hali" érdekes érdekes...mondjuk két komoly évet sztem nem lehet sitty sutty eldobni...nagyon várom vissza..
Akkor beszéljétek meg, hogy mik azok az új dolgok, amiket szeretne kipróbálni? Milyen dolgokra vágyik? Mit szeretne csinálni? Nem kell folyton folyvást egymáson lógni, külön is bulizhattok, "élhettek" néha. Mondd neki, hogy ez nem "lekötés", te adsz neki elég szabadságot, ehhez nem kell szakítani. Tartsatok szünetet, azalatt õ kiéli magát, aztán onnan folytathatjátok, ahol félbemaradt. Ha ilyen érdeklõdõ veled msnen, akkor miért ne lehetne ezt megbeszélni rendesen is? Ne akaszkodj rá, ne nyüstöld, ne hívogasd, csak egyszer, összefoglalóan mondd el neki, mit érzel, és hogy te megvárod õt.
Majd felnõsz te is...
A kérdező hozzászólása: Jól érzem te már voltál így?Mert nem akartál lebeszélni róla:) Igen van olyan barátnõje aki unalomûzés képpen használja a pasikat :S De én saját részemrõl nem adnék a barátom szavára ilyen helyzetben.Az mindíg csak egy pillanatnyi érzés nem ugy mint egy kapcsolatban.Ezzel a barátnõm(volt :( ) is így van.A remény hal meg utolrája.Csak én le is fagyasztottam :) Nálam nem fog:)
Sajnos lehet tényleg hogy valami kedves barátnõ telebeszélte a fejét. Nincsenek neki férfifaló barátnõi? Egyébként ettõl még nem kell elkeseredni. Én elképzelhetõnek tartom hogy szeret, de mivel még nagyon fiatal, nem volt alkalma eleget "pofára esni" pasasokkal. Sajnos tudod mindenki a maga kárán tanul, általában. Tudom hogy nehéz, de talán hagynod kéne hogy külön menjen, ahogy akarja. Úgyis futva fog visszamenekülni hozzád :) De te is elhintheted hogy akkor hétvégén meg te mész külön bulizni a saját barátaiddal. Lehet hogy nagyon féltékeny lesz ettõl... :) Az az igazság, hogy a jó dolgokat akkor tudjuk megbecsülni, ha tapasztaltuk a rosszat. Ez sok emberre igaz. Sajnos. De azért ne keseredj el, lesz ez még jobb is! 30/L
A kérdező hozzászólása: hát igen..ez az amit olyan nehéz csinálni amilyen könnyû mondani.mondjuk én nem is akarom ezt csinálni.nekem nem kell más semilyen téren.soha nem hallottam még ilyenrõl ahogy mi "megbeszéltük" a szakítást.ezért nehéz elhinni hogy "szeret de mégis"..sokak szerint megzakkant.minhta megilyedt volna valamitõl...
A kérdező hozzászólása: értem....olyan jó lenne ha a fejembe látnátok min mentem keresztül vele..annyira tudom hogy szeret..nem voltunk mi hosszu ideig külön max 2 hét de ingyen hívjuk egymást, volt idõ beszélgetni.az sem az az igazi különlét.tegnap már irt msnen.levágatta a haját, emlékszek-e mikor régen rövid volt..ilyeneket..bevallom lelkis vagyok, minden apró dolognak tudok örülni és erõt ad.
A kérdező hozzászólása: A vesémet neki adnám annyira szeretem!De azt nem mondhatom neki hogy"márpedig Te legyél velem".Nem kivételezés képpen de szerintem senki nem volt olyan bonyolult helyzetben mint én.Tudom és érzem hogy nem fogom tudni elengedni mert Õ az igazi.....kétségbe vagyok esve..
A kérdező hozzászólása: A kapcsolat nagyon komoly és határtalan volt csak mind2en makacs fajták vagyunk lehet ez is számít.Külön városban élünk mégis megoldottuk a találkozást egyszerûen!Volt egymásra idõnk és nagyon figyelmes volt velem!Most is miért irhat msn-en hogy "*azt mondták ne irjak neked *de engem akkor is érdekel hogy hogy vagy *tudom hogy nem változtat semmin *de mégis " :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket..De abban igazad adtok nekem hogy amiket leírtatok ez is csak 50-50% ?mert ismerõsok szülei 14 éves koruk óta együtt vannak.barátnõm nagyszülei 16 éves koruk óta..Én is ebben bízok...mert azért mégis csak 50-50%.Igazatok van nektek is de lehet nekem is amit el szeretnék érni.. köszi:)
Valahogy, nem toled, a fiu meg kene tudja hogy a csaj nem akar tole semmit, de te vele ellenben igen.Ha tetszel neki akkor rajtad mulik.
egyszerûen légy önmagad:) ne játszd a fejed azt nem szeretik a pasik és meg se próbálj hasonlítani a barátnõdre akire hajt a csávó...

Mit tegyek, a barátnőm nem szeret? !

Sajnos nem szeret,de szakitani sem akar,én viszont szeretem,de nem bírok szakitani vele. Ilyenkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: vegyél egy kutyát :D

vegyél egy kutyát :D
Ha nem szeret, akkor miért nem akar szakítani? LOL ez gagyi trollkodás akarna lenni?
Ha biztos vagy benne, hogy nem szeret és nem is akar szakítani akkor talán nem akar megbántani. Vagy lehet csak szórakozik, de ez nem biztos. Szakíts vele te ha nem bírod ezt a szitut. Egy idõ után úgyis túl leszel rajta. :)

Mit tegyek? A barátnöm tegnap bevallota, h még mindig imágyja az exét, de engem is nagyon szeret és nem tud dönteni. :S

Aszt monta, h nem tud közülünk válassztani, mert mindkettönket nagyon szeret, és h legsziveseben mindkettönket megtartana, deh aszt persze nem lehet, és most nem tuggya, h mit csinájon, és mejikünket válassza. :S Most ez mijen dolog már? :S Én nagyon szeretem öt, ? a mindenem, nem akarom elvesziteni, de ez nem maradhat így. Döntenie kell! De ez így most ojan vacak hejzet, nagyon rosszul esik, h ezt teszi velem, de akkor is szeretem és nem tudom ezmiatt csak úgy ecerüen kidobni. De én mit tehetnék? Hogyan érhetném el, hogy engem válasszon? :S Segítcsetek, lécci! 19/F

Legjobb válasz: Küldd el a fenébe, és foglalkozz inkább a helyesírással!

Küldd el a fenébe, és foglalkozz inkább a helyesírással!
utolsó ribanc, hagyd rá. Te pedig keress egy nyelvtan tanárt.
IMÁGYJA SEGITCSETEK HÁHÁHÁ
Én is azt javaslom, hogy szakíts vele, és törõdj egy kicsit a helyesírásoddal, mert szégyen, hogy 19 évesen ennyire nem tudsz írni...
Figyelj, ne aggódj! Ezt sajnos nem tudod befolyásolni. Ha nem szeret annyira, mint a másik komát, akkor ennyi, ez van, nem tudsz vele mit kezdeni. Viszont akkor ennyit is ért a csaj, ha nem téged választ, egy percig ne bánkódj miatta! ((( Ui.: szíves figyelmedbe ajánlanék egy helyesírási szabályzatot... )))
Ennyi helyesírasi hibától lefejeltem az asztalt.
dobd a gec!be. az egy RIBANC 19f
Ennek jó vége nem lesz, de ha bele vagy zúgva, mondhat bárki bármit, azt fogod keresni, hogy mi arra a bizonyíték, hogy õ biztos nem ilyen, aztán persze nem találsz bizonyítékot, így kreálsz magadnak.
b4zd ki az ilyen nem érdemli meg hogy foglalkozzál vele.Csak trollkodik veled.! Állj a sarkadra.!
Én kész tények elé állítanám, kész kérdések elé! Velem akarsz élni vagy (nem tom együtt laktok e) az exeddel élnél szívesebben együtt? Vele tudnád elképzelni az amerikai álmot, hogy nagy ház gyerekek jó állás stb vagy velem? Tedd hozzá a következõt is! Mert ha velem akarsz élni, és szeretsz tiszta szívedbõl, akkor felejtsd el az exed, és velem legyél Gondolatban is! (ugyan is ebben a helyzetben ami nálatok van, nem létezhet ex és a csajod közt haverság!!) Ha azt mondja h nem tud dönteni mindkettõtöket szeret, akkor menjen az anyjához! És ne szórakozzon veled! Ugyan is elárulom neked h ha ezt mondja h ugyanúgy szeret! Akkor ha visszatérne az ex, hogy "drága kincsem én még ugyanúgy szeretlek kezdjük újra....-----> akkor téged úgy otthagyna a jó büdös [email protected] mint a huzat!!!! 27/F
Kuka!
Hat szerintem ha hezital nem szeret igazan vagy szeretunk valakit vagy nem es ha mar felmerul az hogy nem tud donteni nem sok jovot josolok hagyd a fenebe es lepj ki most ebbol a kapcsolatbol mert minnel tovabb maradsz benne annal jobban fogsz szenvedni ha veget er es szerintem ez inkabb elobb mint utobb fog veget erni!
Kedves kérdezõ, Ön írástudatlan 4 elemit végzett ______ egyed? Téged válaszzon? Te egy ló vagy, akit kiválasztanak a piacon? Ha igen nyeríts hangosabban, hátha a kiszemelt csajszi meghallja, és kiválaszt.

Mit tegyek ha nem szeret a barátnőm?

4 hónapja vagyunk együtt, eggyüt vesztettük el a szüzességünket kb másfél hónapja. És kb 2 hete elkezdett nem érdekl?dni utána (csak én kezdeményeztem minden beszélgetést és találkozást). Aztán már nem is akart találkozni velem, de nem szakítot és nem akart beszélni róla. Tegnap sikerült beszélnem vele a dolgokról és azt mondta "nem érzi ugyan azt mint régebben" és, hogy neki gondolkodni kell. Ma megkérdeztem és azt mondta, hogy nem tudja.És az a kérdésem, hogy reménykedhetek-e hogy együtt maradunk?

Legjobb válasz: Nem. És ezt azért mondom, hogy ne hitegesselek, ha már a barátnõd feleslegesen hiteget.

Nem. És ezt azért mondom, hogy ne hitegesselek, ha már a barátnõd feleslegesen hiteget.
szerintem is felesleges... ha már itt tart, hogy gondolkodnia kell, annak nagyon ritkán van jó vége :(
Ismerõs a szituáció sajnos.Annyit tudok mondani, hogy ebbõl Te nem fogsz jól kijönni, hacsak nem jön rá utólag, hogy milyen szemét és hülye volt, amire viszont kevés az esély.Szerintem Neked kéne Õt kidobnod, méghozzá most, mert így csak hiteget, az idõdet és az energiádat rabolja feleslegesen.
Nézz ki jobban, mint akit helyetted talált! Mert talált, ez a duma azt jelenti.

Mit tegyek ha a barátnőm szeret engem de most azt mondja nem tud velem lenni inkább egy pesti 17 ávesel van?

Ez a gyerek beteg és csak magára fordította az egészet h figyeljen rá barátn?m.barátn?m 24 éves.Avval tartja sakban a gyerek ha szakít vele akkor öngyilkos lesz a gyerek.ezért most elhagyott.várjak rá hisz azt mondta h lehet még köztünk ujra minden.hidjek neki?Mit csináljak?

Legjobb válasz: Valószínüleg akkor a csaj nem fogja ott hagyni 1hamar... Mond meg a csajnak h nem tudsz várni mert h sosem fogja a gyerek elengedni! Vagy keress másikat:(

Valószínüleg akkor a csaj nem fogja ott hagyni 1hamar... Mond meg a csajnak h nem tudsz várni mert h sosem fogja a gyerek elengedni! Vagy keress másikat:(
Felejtsd el a csajt... ha eléggé szeretne akkor veled maradna...
ha nem érti emg a barátnõd h nem tudsz várni, akkor keress másikat, ha tényleg téged szeretne akkor megoldaná, keresne a srácnak vmi psichomókust és a szerelmével (veled) lenne...
Biztosan fél a barátnõd, hogy tényleg kárt tesz magában.Egyik haverom járt így a barátnõjével, aki ezt szinte a végén már heti szinten eljátszotta, hogyha elhagyja, akkor megöli magát.Aztán beszélt a szüleivel is(miután a lánynak hiába mondta) és a végén szépen elváltak az utjaik(mondanom sem kell, hogy a lánynak azóta már van férje, családja).Ha tényleg téged szeret a barátnõd, akkor szépen elköszön tõle, nem hagyja hogy ezzel tartsa maga mellett az a srác.Ha meg annyira tart ettõl, kérjen segítséget(vagy a saját szüleitõl vagy beszéljen a fiú szüleivel akár).Megoldás mindig mindenre van, ha valóban szeretné.De vajon szeretne e megoldást találni?Ez itt a kérdés...
a barátnõd nem szeret téged :S véleményem szerint egy 24évesnek simán lehetne több esze annál hogy vki így sakkban tartsa mikor mást szeret következésképpen nem kellesz neki :( mer ha kellenél magasról szarna arra hogy a gyerek kinyírja magát... arról nem is beszélve hogy nagyon régi lejárt trükk ez már hogy hogyan kényszerítsünk egy csajt arra hogy velünk járjon szóval valszeg üres fenyegetõzés az egész. a gyereket viszont nyugodtan megverheted ha már ekkora nyomorék. sõt akkor még el is megy a kedve a barátnõdtõl õ pedig örülni fog hogy még se halt meg a gyerek csak 1 picit megagyalták. vagy a veréstõl felbátorodva kinyírja magát és akkor megintcsak jól jársz. bocs hogy nem tudtam normális tanácsot adni de rohadtul idegesít ha valaki ennyire szánalmas hogy öngyilkossággal fenyegetõzve tartson meg egy lányt :@
ha annyira szeretne nem lenne azzal a gyerekkel... Megöli magát?!?!?! Nem volna annyi bátorsága!!!
H érted h beteg?
azt hiszem, te ezt a "problémádat" már elsírtad itt nemrégiben. ne zokogd itt tele az internetet, hanem legyél már egy kicsit férfi! ha el akar menni, akkor elmegy- más kell neki. viseld el!
A kérdező hozzászólása: Én azt mondtam neki igen h lehetne több esze meg megérie h ezt csinálja.fel akar a sráchoz fél év mulva költözni álítólag mert h én nem vettem komolyan õt és az a 17 éves gyerek meg azt ígérte h fél éven belõl mindent megteremt ami nekik kell meg akár gyerek.sajnálom barátnõm anyiból h nem veszí észre h hülyítik meg h ha tényleg felmegy akkor elcseszi az életét.azt kérte tõlem h költözünk ösze én mondtam h jó semmi akadája csak most kezdtem én is el dolgozni 23 éves vagyok és valami alapot akartam h ne csak úgy bele a közepébe.nem bírt várni és azt mondta h a srác már most bíztosít neki olyat amit én nem.pedig nem aról van szó h én nem.szerintetek lehetséges ilyen? menni fog ez köztük?nekem azt mondta h mivel én nem gondoltam komolyan gyerekes vagyok. Nos várjak rá még hátha észhez tér mert azt mondta h nem bír barátként nézni rám meg nem bírja elfelejteni a 2 évünket. Érdemes várni vagy hadjam? köszi elõre is
A kérdező hozzászólása: Meg azt mondja h nem jó vele. meg nem jó vele se a smaci meg ilyenek akkor miért csinálja?meg nem tud rám gondolni mint barát több vagyok neki. ha várok viszajöhet?
A kérdező hozzászólása: úgy értem h beteg h valami nem tudom milyen betegsége van ami kezelésekel jobb de nem bizos h gyógyítható. meg barátnõm azt mondta h szeret de most nem akar semmit meg ha igen fél h a gyerek megöli magát.és nem lesz olyan könyû lebeszélni.17 évesre azt mondja barátnõm h 30 éves gondolkozása van meg ilyesmi. de a gyerek még számítogépes játékal játszik meg ilyenel fenyegeti.Mit tegyek ha tényleg szeret visza jön?vagy nincs esély?
Vigyél a gyereknek kötelet, hogy ne kelljen keresnie az öngyilkossáághoz. Az ilyen úgyse nyírja ki magát, csak beszél róla.

A legjobb baratnom pasija osszejott velem hogy bosszantsa a baratnomet de engem lefektetet es nem szeret nem mondta meg nekem konkretan hogy nem szeret de nem tudom mit tegyek mert erzek valamit iranta, mit tegyek?

Legjobb válasz: ez most komoly?? "BOSSZANTSA A PÁRJÁT A BARÁTNÕJÉT" úristeeeen!!! ez megcsalás te lány! :) a helyedben beszélnék a sráccal h hagyja el a barátnõjét....

ez most komoly?? "BOSSZANTSA A PÁRJÁT A BARÁTNÕJÉT" úristeeeen!!! ez megcsalás te lány! :) a helyedben beszélnék a sráccal h hagyja el a barátnõjét....
akkor neked nem a legjobb barátnõd te isten barma...mert te még bele is mentél..ostoba
Lefekszel a barátnöd párjával? Ribi szagot érzek.
Atya ég! Legjobb barátnõd? Mit teszel az ellenségeddel? Mekkora egy rib*nc vagy! Ne haragudj, de ha az én barátnõm lennél nem maradna egy szál hajad sem! Mikor mondod el neki? Amint lefeküdtél a fiúval, elveszítetted a legjobb barátnõdet! Megérte?
én is szóbajöhetek? :)

Három honapja leszunk egyut és ugy érzem hogy szakitani akar a barátnöm. Ugy érzem hogy szeret meg mondta is. Mit tegyek hogy kideruljön?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod hogy szakítani aKAR?Ha szeret akkor úgy van.Mit szeretnél hogy mi derüljön ki?Egyszerûen nem értelek.Haszakítani akar majd mondja de ha nem akar akkor nem kell semmitsem tenned téged szeret és kész.

Mibõl gondolod hogy szakítani aKAR?Ha szeret akkor úgy van.Mit szeretnél hogy mi derüljön ki?Egyszerûen nem értelek.Haszakítani akar majd mondja de ha nem akar akkor nem kell semmitsem tenned téged szeret és kész.
A kérdező hozzászólása: onnan gondolom hogy szakitani akar hogy kint volt nálla a képem és azt irta hogy egyetlenem meg stb de most simán a nevem van kint és csak egy képet hagyot meg miért vagy csak én gondolom igy hogy szakitani akar?
szerintem tuti megcsal...szeret meg minden...de tuti h van vmi bibi és rosszat csinált...azért nem vette le a képed, mert veled van együtt hivatalosan és lelkiismeret-furdalása van, és azért írta át h a szeretõjének tudjon vmit mondani...de lehet h mégsem...
A kérdező hozzászólása: remélem hogy nem csalt meg de az kiderulne mert én is meg ö is szûzek vagyunk és ugy volt hogy jön hozánk csak mindig valami közbejött neki
uhh hallod sztem akkor bizti megcsal..:S tuti megoldás, ha te is megféltékenyíted kicsit akkor talán észbe kap , ha szeret:)
Ha nem is csal meg akkor sincsenek rendben a dolgaitok.Szerintem ülj le vele beszélni és mond el, hogy nagyon rosszul esett neked és nem érted miért csinálta a képes dolgot, hogy legyen veled õszinte azzal kapcsolatban, hogy mit szeretne a közeljövõben...
Ebbõl még nem következik az, hogy meg is csal.Lehet, hogy a kapcsolattal van valami baj, az õ részérõl.Ez mindenképpen megér egy beszélgetést, ha tényleg van valami és ezt megbeszélitek, még lehet rajta segíteni(ha olyan a gond, meg ha tényleg van).

Mit tegyek? Úgy érzem nem vagyok elég fontos a barátnőmnek, de tudom, hogy nagyon szeret, csak mégsem tenne meg értem bármit, más dolgok fontosabbak. Beszéltem vele, de szte minden oké, én vagyok neki a legfontosabb.

Legjobb válasz: H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj,hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)

H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj, hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)
ugyan így vok csak, én a barátommal vok így!!sokszor bizonyított h szeret, de mégsem érzem h fontos lennék neki, pl a barátainál, vagy a piálásnál :S tegnap elõtt írtam neki 1 sms-t, szakítás néven, megszakad a szívem, de nekem ez így nem megy h több napon át nem keres, imádom, de én nem vok benne biztos h õ is!lehet életem legrosszabb döntése volt!!amúgy vannak ilyen emberek akik nem igen tudják kimutatni az érzéseiket, a ragaszkodásukat, de ezzel nincs gond, ha látod a halvány akarást akkor szeret, de õ nem az az érzelgõs fajta, így szeretted meg így kell elfogadnod!!!és ha minden oké a részérõl akkor ne szúrd el, úgy mint én:)
elárulok egy nagy titkot: nem szeret.
Lehet, hogy ez rosszul esik, de akkor nem szeret eléggé.Ha megtalálod a párod, nem a "kiélés" foglalkoztat, hanem örülsz, hogy az az egyet megtaláltad.
23:20 igaz tényleg ilyen egyszerû téged meg csak nem akart megbántani h a szemed közé köpi h nem szeret
Konkrétan megmondta, hogy õ most pasizni akar. Ez nem elég? Nem szeret igazán, ez van. 24/F
te egy ilyen [email protected] akarsz visszahódítani?
Jól tette, hogy nem várt meg négy gyereket vele...
egy ribanc a csaj, ennyiazért mielõtt szétváltok keféld megh jól helyettem is!!
A kérdező hozzászólása: de szerintetek ezen lehet valahogy változtatni? Mármint visszahóditani, vagy valami ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de még nem lépett félre, meg semmi! Csak mondta, hogy most olyan pasizós kedve van!
A kérdező hozzászólása: még nem ribanc, mert még konkrét okot nem adott, hogy ribancnak nevezzem
h te mekkora egy pacsker vagy vazze.
basz.ná meg a harapós ló az ilyen csicskákat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!