Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek a (30754 db)

Én nyaralás alatt jöttem össze egy 16 éves csajjal, 18-nak mondta magát, én 20 nak néztem. Ezek a fiatal csajok... 22/F
mivel ekkora a korkülönbség semmit nem tehetsz. Nyugi pár év múlva már nem is fogsz rá emlékezni mivel addig 10 másikon is túl leszel aki már tetszett.
Ha nem akarod börtönbe juttatni, akkor elmész tanulni, és visszatérsz a témára 3-4 év múlva.
Mondjuk menny le a boltba, és vegyél egy liter tejet!
Hagyd. 8 év korkülönbség.. Masszív pedofilia lenne , ha bármi is történne köztetek. Mit akarsz te tõle?:D Testileg, lelkileg éretlen vagy és még meg sincs a menzeszed!:D
Na hát én is sátorozni voltam, (14L) aztán minden gond nélkül össze is nyaltam egy 23 éves, aztán meg egy 20 éves pasival is :) ) Mondjuk az már más cucc, hogy én kinézek legalább 17-nek, azonban veled nem tudom mi a helyzet. :P
A helyzet az, hogy igen csak korhatáros vagy mind nemi élet és alkoholizálás terén még ha 18-20 évesnek is nézel ki vakolattal együtt. Ennek fényében megértem a srácot, hogy nem kezdett veled semmit sem mert talán használta az eszét. Ez alapján mérlegelj majd mi lesz a vége.
Á, aranyom! Tényleg nem vagy [email protected] Á, ugyan! Hiszen minden normális lány smárol legalább két 6-7 évvel idõsebb sráccal egy ártatlan sátrazason, mindenféle kötöttség nélkül és ráadásul büszke is rá!.. Hosszú út áll (már mögötted a [email protected]ást illetõen, hiszen 14 évesén kezdted) elõtted a szex iparban, hiszen ilyenek kellenek oda. Bátorítsd csak a fiatalokat, hogy [email protected] csak fûvel-fával és ne bánkódjanak, lesz még vagy 1000 [email protected](i) amin lovagolhatnak; ha meg érezni kezdenek valaki iránt, ássák el magukat. Szóval drága: Ülj le, egyes! 20N
11:02-es. ha ez nekem szólt, akkor közlöm, hogy nem vagyok ri*anc, nem ba**tam egyikkel sem, és amúgy sem hiszem, hogy közöd lenne ahhoz, hogy én mit teszek, vagy kit osztok ki vagy kit nem. Amúgy én nem osztottam ki a kérdezõt, csak a véleményemet fejeztem ki! :D És, ha én kiosztok valakit, akkor az nem így néz ki! Úgyhogy inkább ne szólj bele kérlek abba, hogy én mit teszek. Kösz!
"nyomta belénk a piát" akarata ellenére senkibe sem lehet nyomni a piát. "az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás" komolyan?13 évesen ilyeneket kell megbeszélnetek?anyukád biztosan büszke rád, te kis taknyos.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj az igazság!
Akkor az általános iskolás unokatestvérére. Te nem lehetsz számára partner. Talán fáj az igazság?
A kérdező hozzászólása: Nincsen neki kishúga!
Egy jó tanács kedves kérdezõ: Tudod mikor éljél majd nemi életet, amikor számodra az már nem csak baszás lesz..... Baszni a prostik szoktak....
Figyu, szerintem ne remélj semmit, ebbõl semmi jó nem sül ki, amúgy meg lehet, hogy a srácot feljelentik a szüleid pedofília miatt! Ha jót akarsz neki, hagyd békén!;)
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!De nem leszek kúrva!És nem fogok baszni senkivel! Anyának meg elmondtam mindent és nem haragudott semmi miatt! És õ azt mondta hogy igazából azok írnak ilyen kommenteket akik tényleg ribancok!
Kétlem, hogy anyud ezt mondta volna. :D Ha lenne köztetek valami, mehetne a dutyiba..
húgom 13 éves, és még jobban érdeklik õt a ps játékok mint a fiúk.... amúgy nagyon gáz, hogy 13 évesen "be voltatok baszva".... nagyom gáz vagy hallod? mit tegyél? barbizz, vagy max. facebook-ozzál... az a te korodnak való!;)
A kérdező hozzászólása: igen el mondtam es nem haraguak...
Olyat mondj amit nem tudok:D Szüleidnek elmondtad már?
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy! :((((
A kérdező hozzászólása: :(( Szóval ez a véleményetek!:((((
A kérdésed szabványosan indult amit egy sablon válasszal meg lehet oldani de aztán szépen kibontakoztál és bebizonyítottad a közönségnek, hogy milyen is lehetsz nagyjából a valóságban. "Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!" Téényleeeg??? Egyes elmaradott országban meg fele annyi idõsen embert ölnek mégsem követendõ trend a "normális" országokban. Félre ne érts a kettõ dolgot véletlen sem mérem egy mércével csak a te védekezésed gyenge. Azt szeretnék elmondani a válaszolók, hogy ha megbecsült és értékes ember szeretnél lenni akkor legyél jó kislány és ne vonulj a marhacsordával mert ezektõl nem leszel nagyobb érettebb és ha hiszed ha nem maximum annyi jön le az általad csodált idõsebb fiú agyában, hogy "ez könnyû lesz de még várok 14 éves koráig inkább nem akarok sittre menni mert ott a végén engem d*gnak". Sok sikert a továbbiakban.
Ha anyukád ilyet mondott, akkor biztos rajta se ment már át a fél város mikor 13 volt.
Mert a kishúgára emlékezteted..
A kérdező hozzászólása: Teljesen meglepetés volt, mikor sátorozni mentem barátnõmmel, meg az õ ismerõsével és nem is tudtam róla , hogy õ is ott lesz, ráadásul a korát sem tudtam. A barátnõm ismerõse nyomta belénk a piát. Még részegen is tök normális volt és még mindenkivel az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás. Józanon is kedves, és megértõ volt. Soha nem úgy nézet rám, mint aki meg akar baszni esetleg, hogy szopjam le.
Kedves kérdezõ, te hol laksz? Mert azért szeretnám tudni, hogy hol vannak ilyenek, hogy 13évesek 21 évesekkel "kavarnak", meg ráadásul hulla részegen. Nem ajánlom, hogy bármi is legyen köztetek, mert 1.még fiatal vagy! 2. õ meg sokkal idõsebb és szerintem az már nem normális, hogy egy fiatal felnõtt gyermekkorosztállyal próbálkozik.
10.! Persze nem mindegy, de ebben a korban szerintem még sok a 6 év is. Nálam 18 a limit.
Akkor meg tudatosan akar börtönbe kerülni, mert pedofil.
A kérdező hozzászólása: De õ tudja hogy hány éves vagyok!
Felejtsd el azt a pasit.
Wow! Tini [email protected] hogy osztja a kérdezõt?!:D Mondd csak nyuszifül, anyádék tudják, mekkora ordas vagy
6-os azért nagyon nem mindegy hogy 16 éves vagy 13....
Felejtsd el, túl fiatal vagy egy 21 éveshez testileg és lelkileg is! Csak kihasznál majd, te meg majd sírsz. Egy 21 éves éli az életét, felnõtt, azt tesz amit akar, csajozik, bulizik, te még gyerek vagy, ha szabadon is vagy engedve (megjegyzem szüleid helyében jobban vigyáznék rád). Járjál korodbelivel, biztos vannak 14-15 éves helyes srácok is!
Jaj anyám, hát most miért szenvednél? :) ))) Amúgy a 2.-es vok, hát én is összenyaltam azzal a két pasival, mert jól néztek ki, de még most is szenvedhetnék, mert volt ott rajtuk kivül még ezer jó pasi.... aztán mindet úgysem kaphatod meg, beleszeretni meg tuti nem szerettél bele :) )) Hány meg hány pasi fog még tetszeni a világon, és nem kaphatod meg õket! Szóval, ha mind miatt te szenvedni fogsz, fhu anyám, eláshatod magad :) )))
A kérdező hozzászólása: Hát tudom!De ti mit javasoltok? Mit tegyek?
Gondolom anyádék is tudják, hogy voltak ott pasik is, kérd ki az õ véleményét, ha már ennyire nagylánynak érzed magad.
Azz iggen. 13 évesen, bebaszva, egy 21 éves csávó mellett alszol és össze-vissza hazudozol mindenkinek. Nem vagy semmi... És honnan tudod hgoy nem dugott meg? Lehet GHB-t adott be és megbäszott úgy, hogy te nem is emlékszel semmire. Szegény szüleidet sajnálom csak, akik azt hiszik, hogy van egy rendes lányuk. Ha ez esetleg kiderül tuti nem csak 1 hét szobafogságot fogsz kapni, arra azért készülj fel. És minden kiderül elõbb-utóbb. Ha én tudnék a dologról az lenne az elsõ dolgom, hogy szólnék a szüleidnek, a csávót pedig feljelenteném. Remélem más is így van vele a baráti körödbõl.
13évesen a fõ gondom az volt hogy a barbimnak nem nõ vissza a haja miután levágom, nem az hogy hogy csapjam be a szüleimet és tegyek meg mindent azért hogy 18éves koromra egy kiélt ringyó legyek.
A kérdező hozzászólása: Na, nem akar megdugni és nem fogom leszopni!Amúgy nagyon rendes és már amúgy aludtam mellette és nem csináltunk semmi olyasmit amitõl esetleg terhes lehetnék, és be voltunk b*va!Ha úgy nem csinált velem semmit akkor máskor sem fog!De ti tudjátok!És az én korosztályomba nincsen semmilyen normális pasi!
#21/22 És sajnos egyre több és több ilyen balfäsz van manapság. és nem is ez a legidegesítõbb, hanem a sok tinip.icsa akik sírnak mert teherbe estek, meg hogy megcsalta õt életük párja és minden pasi egy fäszkalap hogy csak a szexre kell nekik a csaj-.-
Imádom a 20+ éves srácokat akik csak a 13-14 éves korosztályánál menõk. A saját korosztályukba meg labdába sem rúghatnak mert balf*szok. Az ilyenek tök büszkék magukra, hogy mekkora csajozó gépek... mindig körberöhögöm az ilyen haverjaimat.
Sz.opd le, hagyd hogy megdugjon, ess teherbe és szülj egy gyereket 14 évesen, akkor talán majd megtanulod a leckét. 13 évesen anyádék jószívvel elengednek valahová, te meg hazudsz nekik, hogy egy 21 éves pasival legyél? Csak gratulálni tudok...Hát hallod te is jó nagy ordas k.urva leszel az is 100.
Mit tegyél??? felejtsd el. Ha annyira ismerkedni akarsz már akkor a Te korosztályodban keresgélj.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnak semmirõl mert azt mondtuk neki hogy a legjobb barátnõmnél aludtam! :((
A kérdező hozzászólása: ezen én is sokat gondolkoztam hogy visszatérek erre 3-4 év múlva de addig szenvedjek???

Mit tegyek a kivánság dobozba?

15 éves vagyok és meg akarom lepni a barátom:) segitsetek:3

Legjobb válasz: Azt tegyed bele aminek nagyon örülni fog, azt pedig te tudod hogy mi tetszik neki, én is igy szoktam csinálni

Azt tegyed bele aminek nagyon örülni fog, azt pedig te tudod hogy mi tetszik neki, én is igy szoktam csinálni

Mit tegyek? A szüleim titkolják hogy anyukám terhes? Én nem szeretnék kistesót mert már hárman lennénk akkor testvérek. Mit tegyek?

Es en lennénk a középsõ gyerek ...köztudott hogy mindig elhanyagolják a középsõ gyereket

Legjobb válasz: És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?

És mi most mégis honnét tudjuk, hogy eltitkolják-e?
A kérdező hozzászólása: Véletlenül irtam oda a kérdõjelet....de mit tegyek?
Titkold el, hogy te vagy/leszel a középsõ.
A kérdező hozzászólása: Es azt miért segítene?

Szóval bealudtam véletlen és most mit tegyek a suli végett? 12:35 kor keltem 5 órám van most mit tegyek?

5. óra 12:40 kor vége és menjek most be tanulószobára v mit tegyek??? siessetek mert fontos! ha itthon maradok baj lehet belõle! csak ha be mek mit mondjak a tanároknak? 1 ig aludtam? ciki lenne mondani

Legjobb válasz: Menjél és azt mondod, egészségügyi gondjaid voltak. Pont.

Menjél és azt mondod, egészségügyi gondjaid voltak. Pont.
A kérdező hozzászólása: Köszi ;)
Hívd fel.
Vegyél egy kutyát!!!!
A kérdező hozzászólása: MIÉRT VEGYEK KUTYÁT????
Mert hülye kérdést tettél fel azért :)
meny el hoza de nekem is van egy kerdesem
gondolj ronda csajra
Nem úgy értem... Hanem hogy ne álljon fel neki akkor erre gondoljon xD
4:20 EPIC WIN XD XD XD
Nekem is volt ilyen És olyankor a természetre gondolok pl.: füves rétre egy kis erdõvel a végében ahol a kis bokrok leveleit eszi egy kis õzike a réten meg kis fehér nyuszik ugrándoznak. Miközben az erdõ elejében egy vaddisznó turkál, és nézi a többi állatot
4:20! Aztán csõre rántod a fegyvert és közéjük lõsz?
bocs 4:25 az epic win xD
törd el
Pár éve wowoztam tudom mindenkinek van fekete folt a múltjában :D Szóval elég ha csak a régi paladinomra gondolok és már lankad is xD
07-21 04:20 :-DDD

Jaj mit tegyek? Már totál kikészítettem magam idegileg. Ötlet? Mit tegyek a beteges féltékenységem ellen?

2hete szakítottam a barátommal...úgy éreztem nem megy vele, hogy nem szeretem eléggé, és nem tudom viszonozni azt amit ? ad nekem.

Legjobb válasz: Járj el barátnõiddel valahová, csinálj valamit ami miatt nem gondolsz rá. És tényleg hitesd el magaddal, hogy nem kell neked (ha dobtad gondolom nem szereted már úgy). Mindegy mit csinálsz, csak felejtsd el, és jobb lesz. Biztos nem holnap, egy pár hét vayg akár hónap is rámehet, de ez tényleg beteges amit csinálsz (már bocs).

A beteges féltékenykedés és kémkedés nem jó út..vagy lépj irányába vagy felejtsd el.Ezzel nem jutsz elõbbre amit most csinálsz.
Járj el barátnõiddel valahová, csinálj valamit ami miatt nem gondolsz rá. És tényleg hitesd el magaddal, hogy nem kell neked (ha dobtad gondolom nem szereted már úgy). Mindegy mit csinálsz, csak felejtsd el, és jobb lesz. Biztos nem holnap, egy pár hét vayg akár hónap is rámehet, de ez tényleg beteges amit csinálsz (már bocs).
Hát te tiszta hülye vagy. Nem csinál semmi rosszat, bizok benned s szeret. Erre te kidobod, nemtudod mit érzel. És még te gyanakszol õrá?! Nem fordítva kellene?
Jajj öcséém. Te szereted. Õ szeret. Mi az akadály...próbáljátok meg újra oszt kész...
A kérdező hozzászólása: azt akartam írni, hogy *NEM biztos hogy szeret, de olykor rámír msnen és néha felhív
A kérdező hozzászólása: 18:13as ez mit jelent?: 8----D
túl sok tévét nézel, túl sokat hülyítitek egymást a bnõkkel, és túl sok celebhírt hallgatsz. nem minden pasi csalfa, és akik azok, azoknak is az 50%-a csak azért, mert a hülyítés eljutott egy olyan fokra, hogy azt hiszi, hogy ez neki jár és ez a menõ. De nem minden pasi ilyen. Nem tudod elhinni, hogy szeret. Önbizalom hiányod és kisebbségi érzésed van. Miért érzed kevésnek és rosszabbnak magad más lányoknál? szerintem inkább ezen kéne elgondolkodnod, mert ez szokott az indokolatlan féltékenység hátterében állni.
A srác szerintem nagyon szeret téged, ha még ezek után is veled szeretne lenni :D Már bocs. Nem miattad írtam, de a legtöbb srácnak ez nem jön be. Nem ragaszthatod oda magadhoz, hogy mindig veled legyen. Mi lesz a barátaival, barátnõivel? :) Õt is kikészítheted ezzel. Megtagadnád tõle az "örömöket"? Itt nem feltétlenül "arra" gondolok. De elég unalmas lehet az élet barátok nélkül. Ráír lányokra, na és? Csak barátok. Beszélgetnek. Gondolom, neked is vannak fiúbarátaid. Beszélgetsz velük. Találkoztok. És van köztetek több is? :) Azért írsz rájuk, mert szeretnél tõlük többet? Nalátod.. Próbáld beleképzelni magad az õ helyzetébe, hogy neki ez milyen lehet.. És próbálj megbízni benne!! :) Az, hogy nem változtatta meg a jelszavát, egyértelmû jel arra, hogy téged szeret! Megmutatja, hogy mirõl beszél másokkal, betekintést engem a magánéletébe, hogy tudd, nem jár tévutakon! Ritka az ilyen türelmes és megbízható fiú! Szerintem próbáljátok meg újra ezt a dolgot. Abból, amit leírtál, azt látom, hogy te nagyon szereted azt a fiút, tehát "tudod" viszonozni az érzéseit. Szeretitek egymást; akkor mi itt a probléma? :) Csak a féltékenykedésen próbálj változtatni, mert ez már tényleg beteges kissé :S; bízz meg a párodban! Remélem, tudtam segíteni. Sok sikert hozzá!! :) 15/F
Az egy f***, jelekbõl összerakva.
önbizalom hiányod van, magadban kell lezárnod az önelégedetlenségedet, túl kritikus vagy önmagaddal szemben, ne másokhoz hasonlítgasd magad, a párodnak meg hidd el hogy õ tényleg szépnek, helyesnek lát, és neki te vagy a nyerõ, a kisugárzás a lényeg és a belsõ, aki szerelmes annak úgyis minden szép, aki veled van nem véletlenül téged választott, a azzal motiváld magad, és légy pozitív, hogy lehet pont az fog az agyára menni, és attól sokall majd be, vagy ábrándul ki, hogy nem bízol benne és hogy folyton leértékeled magad, kell egy kis sikerélmény, adj esélyt
Vegyél neki egy kedves kis ajándékot. És hívd fel, mond neki meglepit tartogatok neked. Találkozzunk. A karácsony a szeretet és a megbocsájtás ünnepe is egyben. Lépjél már te kis féltékenykedõs. Na mire vársz, tárcsázd a számát és kész!!!
Szerintem jöjjetek újra össze. Vizualizálva: A srác nélküled: 8---D A srác veled: 8------D Csak nyerhettek; mindketten.
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm de miért vagyok már arra is féltékeny ha csak pl. ráír egy-egy csaj ismerõsére msnen? és beszélgetést kezdeményez velük? Miért gondolom egybõl azt, hogy 1.találkozgatnak 2.randiznak, vagy fognak stb???? ezt hogyan kûzdjem le?
A kérdező hozzászólása: és ha csak msnezik egy csaj ismerõsével már AKKORIS FÉLTÉKENY VAGYOK ÉS EGYBÕL GYANAKSZOMM... DEMIÉRT??????
A kérdező hozzászólása: ezt irta smsben ma: "tudod mi fáj? H nem veszed észre, h vágyok rád, h kellesz, de még aztsem, h szeretlek. És soha nem hallgatjuk meg 1mást...és azért nem változtatok msn jelszót, h lásd nem kell más, és nem zavar ha megnézed....és olyan jól esne, ha csak 1x szeretnél" De mivan ha ez nála csak fellángolás ez a nagy imádat???
A kérdező hozzászólása: értem... 18vagyok nem akarom hogy mással járjon:(
Te raktad ki, hagyd. Igazából az a bajod, hogy most egyedül vagy, nem rajong érted már, és nem tudod elviselni... Nem jó érzés tudom, de ha nem szereted, akkor hidd el elfog múlni. És ne nyomozgass utána, mert nem szép dolog. Döntsd el magadban, hogy mit akarsz. Akarod õt vagy sem. Ha igen akkor beszélj vele, ha nem akkor felejtsd el, hagyd hogy élje az életét, és te is éld a tied, mert ez neked sem jó, hogy így kivagy borulva emiatt. Hány éves vagy amúgy? Fogsz még találni bárkit, hidd el, csak ezt a féltékenykedést hagyd abba.
Miért magyaráznak manapság mindent önbizalomhiánnyal? Mert nem értenek hozzá! :D Ne hallgass rá szerintem. (utolsó)

Mit tegyek a bánat ellen? Mit tegyek h ne legyek ennyire szomorú?

Horvárhországba megyünk, és azért lett volna izgalmas, mert az osztálytársamat is vittük volna, de most anyukám barátja nem akarja hozni. Én utálom ezt az embert, f?leg ezért mostmár mégjobban. Nagyon szeretném ha jönne velünk a barátn?m, de bonyolult a külföldre vitele. Segítsetek, mivel dobjam fel a kedvem? =(

Legjobb válasz: hát igazából semmivel, maximum hallgass olyan zenét amit szeretsz és felvidít. próbáld meg más szemszögbõl nézni az utat..vagy ne menj el.

hát igazából semmivel, maximum hallgass olyan zenét amit szeretsz és felvidít. próbáld meg más szemszögbõl nézni az utat..vagy ne menj el.
A kérdező hozzászólása: Igen, eztmár énis mondtam anyának, én nem is fogok menni. Csak szervezkedik stb... DE ÉN NEM MEGYEK, ÉS KÉSZ =(:@XD
gyere velem bicajozni...:p
A kérdező hozzászólása: Kössz, nem-_-

Mit tegyek a baratnommel szakitottunk két honapja mert megcsaltam vissza akarom szerezni mit tegyek?

Legjobb válasz: elobb kellett volna gondolkodni es nem megcsalni. Beszelj vele es mond el, hogy ujra szeretned kezdeni. Ti tudjatok, mi tortent, miert csaltad me.

elobb kellett volna gondolkodni es nem megcsalni. Beszelj vele es mond el, hogy ujra szeretned kezdeni. Ti tudjatok, mi tortent, miert csaltad me.
Én valószínû, hogy nem kezdeném újra veled, mert ha egyszer megteszi valaki, akkor másodszorra is meg fogja tenni. Szerintem ne reménykedj abban, hogy õ is újra akarja majd kezdeni. (és most le lehet pontozni)
annak ellenére, hogy elítéllek, a következõt tedd (mivel ez egy tanácsadó oldal, és nem bunkózásra való): mondd el neki, hogy megbántad, és tanultál a dologból. bármit megteszel, hogy visszafogadjon. bármennyi idõt vársz, hogy átgondolja. és ha a fejedhez vágja veszekedéskor, hogy bezzeg te megcsaltad, akkor ne szólj vissza, hanem tûrd! természetesen a virág, esetleg ékszer (nem feltétlenül arany) stb. fontos kelléke! minden csaj szarka! akár hónapokig is tûrnöd kell azt, hogy kettõsségben él, és nem ad meg neked mindent, amit szeretnél... lehet, hogy ez mind kevés, de meg kell tenned akkor még többet, nincsen lehetetlen, csak egy dolog állhat az utadba! az, hogy neked nem ér meg ennyit a dolog! :) hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!